A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hm, akkor be kellene szerezni szendvicsnek valót.
Viszont most gyanús nekem ez a Julcsibaba, mintha ő is meg lenne kicsit fázva. Olykor olyan zajosan veszi a levegőt, mintha tele lenne az orra, de én nem látok benne semmit és nem is folyik. Help, orrszívót mikor kell használni? Persze dokinénink most van szabin, de lehet semmi komoly, csak én parázom túl, szerencsére eddig semmi baja nem volt, és úgy félek az első betegségtől. :oops: :? De tudom, túl kell majd azon is esni.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Bálint baba nagyon ügyi! :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Adryn
hát ez szuper, hogy ilyen jó kedved van! és boldog névnapot!!! nagyon szép helyen vagy, mostmár tényleg elgondolkodom, hogy meglátogatlak!!! :twisted:

Moncsi
jobbulást nektek!

talisoknak jó talizást holnapra.

én ma tiszta hülye voltam... úgy elfelejtettem a mai 14.20-as oltásunkat, mint a sicc... :oops: most 25 perce altattam Mátét, szopizott, és akkor villant be...

pénteken megyünk kontrollra, 16-án meg sebészetre, felvágják a nyelvét. igazából úgy gondoltuk, hogy nem fogjuk, mert nem zavarja a szopiban, de aztán beszéltünk férj kollegájával, akinek szintén felvágták, de már elég későn, és őt nagyon zavarja a mindennapi életben. pl. nem tud fagyizni rendesen, és még sorolhatnám... :lol: :oops:
szóval megyünk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zita
hát, ha szörcsög, akkor én kiszívnám... meg ha úgy hallanám, hogy szopi közben nem kap rendesen levegőt.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csajok!

Szerintetek igaz az, hogy a nemhasonfekvő babák nem kúsznak meg másznak?
Anyukám mondta, hogy én is mindig háton voltam, és hason sose tudtam mit kell csinálni. :roll:
És én se kúsztam meg nem is másztam, hanem nekem azonnal a felállás jöt 10 hónaposan.
Mert Anna mostanában többet van hason, de eszébe sincs megmozdulni. Azt csinálja, hogy felemeli a törzsét, a kezeit, meg a lábait, mintha csónakázné és ennyi.
Én meg annyira szerettem volna, ha látom őt kúszni :(
Vendég

szerintem nem igaz...
ha már többet van hason is, akkor meg fog erősödni a háta meg a nyaka, meg a vállizmai, és szépen elkezd majd ő is kúszni, ne aggódj! :wink: csak rakd minél többet hasra. a hason alvók alszanak éjjel, nem tornáznak! 8) :wink: az számít, hogy ébren mennyit van hason!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lilla, ez jó, smemi gond nincs vele:) egyensúlyozik;)egyszercska rájön, hogy a popóját is fel kellk emelni:)
én kivagyok, férj beteg, Nándi ari, csak sok a házimunka, és nem bírom...porcicák mindenhol....férjem, ha hazajön, aludni akar majd, plusz velem lenni. tegnap levittem Nándit, h addig ő aludjon, de akkor meg ugye nem vagyunk vele.....én néha nem bírok megfelelni minden elvárásnak/anya, takarítónő, melegebédkészítő, társ, feleség egyszerre..pedig még csak egy poronytom van.....
aki egyébként tünemény mostanában. én nem tudom, mér vagytok kiakadva az 5ös kelésen :D sztem az tök normális ha dolgozni járnék, is akkor kelnék, igaz, éjjel nem kéne 3-4szer kelnem ;)
nálunk a napirend: napi 4szer félóra alvás. 2 délelőtt 2 du. este 8 és 10 között vikor elalvás. 12kor kel,m 3 kor meg 5 vagy 6 kor.de nekem ez így tökély.
nem ám, mint kiskorában, hoyg felkel 4kor és du 5ig semmi alvás, és ha ébren van, sír.....
mostanában néha álomba beszélgeti magát, az tök édi, tegnap is férjemmel kuncogtunk rajta az ágyban. így altatta el magát:
hé.héééé.héj.hééé.hö.héééééé.héééjjj.hééééééééé.közben nagy sóhajok :)))
és ezt így negyedórátm jókedvűen :)) a lámpájához dumált :)
teszek pár képet is katka kedvéért. cska utálok kicsinyitgetni

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Lilla, én úgy tudom, nem feltétlenül kell hason altatni, elég ha napközben gyakran hasra teszed, előbb-utóbb majd elkezd csinálni ezt-azt.

Csibb, köszi, úgy emlékszem szopi közben nem szörcsögött. No majd figyelem jobban, ha nem javul, akkor este Apával elővesszük a porszívót. Jajj, de fázom ettől :oops: :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

mér ilyne picik ? :?

pulcsi

Kép Kép Kép

pulcsi

na, dupláztam..bocsi

pulcsi

Egyébként Julcsi hasonalvó, de kb egy hete annyira belejött a hasról hátra forgásba, hogy ahányszor hasra teszem, rögtön átfordul a hátára. Szóval azóta nappal nem nagyon van hason. Meg álmában is sokszor átfordul, persze attól jól felébred :twisted:

Pulcsi, ennyire azért nem kell kicsinyíteni :D
Nándi milyen cuki lehet, ahogy álomba dumálja magát :lol:
Porcicák nálunk is akadnak, én meg itt lógok inkább :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Pulcsi: Na ja. Egy nőnek onnantól kezdve, hogy gyereke van legalább 300%-ot kell teljesítenie naponta.... Isten hozott az anyák klubjában! ;)
Nándi utolós fotón nagyon tudományos! :D
Lilla: Ha nem csinál semmit hason, akkor nem árt erőltetni a hason levést, amikor ébren van. Ha megerősödnek a megfelelő izmok, akkor abból lesz a kúszás-mászás-ülés. Az nem jó, ha ezek a fázisok kimaradnak. Még nem vagytok elkésve, de figyelj oda erre szerintem.

Tali: Én arra gondoltam, hogy találkozzunk a várnál, aztán majd keresünk valami füves területet. Nem muszáj elmenni a játszótérig, mivel nagyobb gyerek nem lesz velünk (Ott nem volt túl füves a terep).
Ahogy bejössz a várba (a főkapun a város felől), gyertek ki bal oldalon. ott vannak kellemes padok, ahol összetudjuk várni egymást. Ha valaki nagyon késik, akkor meg telefonon megmondjuk hova telepedtünk.......
A Platán étterem van a vár tövében. Elég drága, viszont finom a fagylaltjuk. ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

katka, ha a várból bal oldalon jönnek ki, akkor nem a platánnál kötnek ki. arra nins füves terület. jobbra kéne, ott az étterem, ott kéne vhol talizni, ott vannak padok, nagy füves placc...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: tényleg nem árt felvágatni. nálunk zsozsónak van lenőve. nem vették észre mikor megszületett, aztán később a fogorvos azt mondta, h addig nem piszkálná, amíg ki nem derül zavarja-e a gyereket a beszédben, persze nem zavarta ... és most ő kéri, h vigyem el, mert ...
Lilla nekem sem szeretett bálint hason lenni, mióta rájött, h úgy több mindent lehet, azóta többet látom hason :lol:.
Zita: ez a hasról hátra való fordulás nálunk is gondot okozott :? , most viszont egy hete nem csinálja (koppkoppkopp!!). anyukám erre azt mondta, h nem lesz gond ha már magabiztosan forognak mindkét irányba :D

Szép napot!
Vica
wicca

pulcsi. nagyon édes Nándi ahogy művelődik :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

talival én még nem tudom mi lesz. Lívia elég rossz állapotban van de majd reggel meglátom. egyenlőre nem vagyok benne biztos hogy el tudunk így menni na de majd meglátjuk

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, remélem, nem lesz gond reggelre, mint ahogy remélem, hogy Julcsinál sem és tudunk Zitával együtt menni. Ha mégsem tudna jönni, akkor persze megyek Mártival egyedül is, de azért remélem, jön. :)
Bálint nagyon ügyes a kúszással, Nándiról készült képek is aranyosak. :)
A pontos tali helyszínt akkor még reggel megkukkantom, mi kb. 8-kor indulunk itthonról Mártival. Az biztos, hogy a vár mellett fogunk leparkolni szerintem.
Ja, Zita, Váralja utca a várhoz legközelebbi utca. :)

Masut
masut

Sziasztok lányok!
Hát van hajtkám :D :D :D
Képet még nem tudok hozni, mert nem én fotóztam, meg nem is az én gépemmel, szóval még várom, hogy megkapjam őket, de hát máris hozom a híreket, ez valami szenzációs!
Egy lány hozta el a kopaszira, amint megláttam, már teljesen kész voltam, csodálatos színek, nagyon erős, de puha, kényelmes anyag, az egész látszik, hogy munka eredménye, nem kókányság, aztán felkötöttem Dömét, aki ekkor még fenntartásokkal fogadta az új mániát, de seperc alatt meg lehetett győzni :lol:
Isteni kényelmes volt első kötésre, olyan 2-3 kg-ot levesz az érzetből, egyből hátrakötöttem, és hát olyan volt, mint egy pénteki iskolatáska (lesz ma három órám, ofő, tesi meg ének, de csak tolltartó van nálam, meg a kazik a Dezsőnek :lol: ), én el se hittem, hogy az én gyerekem van a hátamon!!!
Aztán úgy altattam, hogy mellre kötöttem, aztán így is mentünk haza, és aztán este a hátamra kötöttem Dömét, így mentünk le kutyát sétáltatni, és tetszik neki, és nekem is, és hát bódottá' van, na!!! :D
Megérte az árát, sose hittem volna :lol: :lol: :lol:

Talisoknak holnapra jó talit.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, akkor megérte várni!!!!!!!!!!! Tök jó, h ilyen jóóó! :wink: :D

Szóval akkor holnap tali, mivel én még nem taliztam senkivel innen, csak fotókat láttam rólatok, az arcmemóriám semmi nem ér...szóval majd szólítsatok le, ha nem mennék oda.... :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: Én is tudom, hogy a bal oldal az nem a Platán felén van. Gondoltam lehet arra is sétálni egyet. A Platán valóban a jobb oldalon van és utána van zöld terület. Nekem ez a fele is tökéletes.
Akkor legyen a Platán mellett a kikitőnél. Ez megfelel?

Nemlajos: Örülök, hogy örülsz!

Most csak ennyi. Kúszom aludni.... Több, mint 2 órát ültem ma (is) szülőin....

Katka

katka22

A Platán az az, ahol Ágicával fagyiztunk?
masut

Akkor a kikötőnél! Jobbra, télleg nincs zőőőőd.
Masut, én akkor nem voltam, de sztem ott ettetek fagyit. Egy szép, új étterem a sarkon.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Elnézést, ha nem reagálok(mindenre), alig volt időm visszaolvasni, meg picit fáradt is vagyok. Nem voltunk itthon, ma este meg csak elmentem táncolni, még nem biztos, hogy fogok járni, de lehet ellógok 1 héten 1X.

Adryn Boldog névnapot, haláli jó fej Nico abban a (talán) kockás sapiban, apu nyakában, a táj pedig idilli. Örülök, hogy boroztál egy kicsit, és jól érezted magad.

Livi baba is nagyon ügyesen ül, Nándi és minden babó gyönyörű.
Betegeskedőknek jobbulást!
Zita, mintha én is hallottam volna ilyen szörcsögést Majánál, pedig nem tűnik megfázottnak, de aszem én is előkészítem, kisterilezem az orrszívót holnap, ha szükség lenne rá(ne legyen)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuklika, Kata is nagyon ügyesen ül a kádban, fürcsis frizkó is halál aranyos, az a kádgyűrű egy vagyon, megnéztem a linket, viszont azon gondolkodtam, hogy most beszereztem egy csúszásgátlót, egy kisebb felfújható ülőalkalmatosságot Majának, hát nincs ott árban, de nagyon sokat nem spóroltam vele. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki a nagy kád.
Szegénynek 5-6 napja nem volt normális kaki, szirup és negyed kúp után ma megkönnyebbült.

És bocsi, de most olvasom, hogy az nem is Kata, hanem Boti a kádban!!! :oops: annyira hasonlítanak :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.09 21:58-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

elmesélem:
Ma először történt, hogy Döme, felébredve álmából, nem hagyta magát megnyugtattatni az apjával, sírt, mire az apja mondta, hogy hát az anyja kell neki.
Gondoltam, na persze... de bakker tényleg, odafeküdtem mellé, még csak nem is volt semmi mellbedobás, vagy valami, csak átöleltem, és egyből megnyugodott, és szipogott még egy sort, öt percig még percenként megnézte, hogy ott vagyok-e már, aztán elaludt.
Hát ennyire számítok ennek a kis pondrónak?
:lol: :lol: :lol:
Vagy ez már a szepiszori...? :shock:
(a nevetés és az utolsó mondat között megint felsírt, eddig kellett visszarázogatnom...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez ilyen, Maja is ezt csinálja, felkel még picit, bújik, kis ölelgetés és visszaalszik, ha este jóllakott, akkor is mellé kell feküdni, hogy elaludjon, és ő is megnézi, ott vagyok-e, utána már nem bánja, ha átrakom a kiságyba, csak az a baj, hogy elég sok időt tölt a nagy ágyban, mert ha már 3-kor szopizik, elalszom mellette és nem rakom vissza, mert fáradt vagyok.

Gabka, így utólag is Boldog Szülinapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.09 21:51-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

De szerintem Majánál kezdődik ez a szeparációs időszak, eddig jobban elfogadta, ha anyukámra bíztam, most oroszlánkönnyek, míg vissza nem kerül, ha olyanja van.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hoztam képeket :D
Felkészülés:
Kép

Háturul:
Kép

Előrül:
Kép

Finom is:
Kép

És elaludt:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

jó talit holnapra! Fotókat meg kérünk majd!
Ha már tali: elkezdtem nézegetni a minap a bakonyi lehetséges szállásokat a Vica által küldött linken, de egyelőre nem jött szembe olyan, ami jó lehet... Csibb, Vica, ti tudtatok ezzel foglalkozni mostanában?

Nemlajos, jó kis dicshimnusz a Hajtkához :D :!: Tök jó, hogy ennyire egymásra találtatok. Ezek szerint érdemes volt várni.

Wicca, na végre, h jelentkeztél :) Szép súlya van Bálintnak, és jó hosszú lett! Sajnálom ezt az ingahere dolgot, remélem, h nem lesz semmi komoly következménye. Fogakhoz és ügyesedéshez gratula.

Csibb, én nem is tudtam, h Máté nyelve le van nőve... és ezt ambulánsan megcsinálják?

Nálunk: Samu lényegesen jobban van, rajta már nem is látszik a betegség, Katababa azonban ma van mélyponton (legalábbis remélem, h ez a mélypont és már nem lesz rosszabb). Nagyon taknyos, és ez persze baromira zavarja. Kahácsol, szipog szinte folyamatosan. Én meg szívom az orrát, tolom a C vitamint, és sajnálom.
No, most is felébredt, megyek is.

erpé

Csak bekukk, már aludnom kéne :oops: reggel én viszem Pannát oviba, na és persze a másik kettő is jön.

Nemlajos nagyon szép a Hajtkád, a mamamin is megnéztem már :wink: Örülök hogy neked is kényelmes. Könnyen fel tudtad tenni hátra? Mert ugye nekem azzal vannak gondjaim. :roll:

Holnapra jó talizást nektek!

Én is megyek egy talira, mini mamamis tali lesz itt zegen :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
Képzeljétek én egyre vacakabbul vagyok. Tegnap elmentünk bnőmékhez (Csibbék környékére) és apát egy kollegája hozta értünk, mert beülni nem mertem a kocsiba. Állni alig tudtam. pedig nem vagyok egy rinya típús. Ennek örömére ma nem aludtam 1,5 órát egyben. Váltva keltek a cseppek. Nem tom mi lehet velünk, remélem nem fertőztünk tegnap. Mai vendégeinket is lemondtam.
Bea fürdőkarikát 2000 Ft-ért teszveszeltem anno.
Moncsi nagyon ügyes. Én is csináltam ülő képet, Kata elkezdte ugyanezt.
Kb. 1 percig ül tök egyedül, ha csak nem kell vhova eltekinteni. Ha elfordul dől.
Nándi is husi, valóban nagyon tudományos.
Jobbulást a kis betegeknek. Nálunk anno Botinál kellett fogzás miatt is szívni nózit, nyugi lehet csak amiatt szörcsögnek.
Lilla egyik baba sem marad örökké egy helyben, kicsit erőltessed tényleg a hasalást, de tuti rendben lesz.
Döme de cuki!!!!
Csibb mesélj még, jó követni Fanni kis kalandjait. Hamar megtalálja a helyét.
Tegnap Katus függőágyban töltötte a délelőttöt a kertben. Bakker mennyire élvezte. Erről is vannak képek, de mikor töltök le fogalmam sincs. Már kelnek is.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na, sikerült felkelnem, leánykám még alszik. Addig összekészítek mindent az útra. :)

Masut
masut

Kukli: remélem semmi komoly :?

erpé: szegény Kata baba, gyorsan gyógyuljon meg. Tesómék is benne vannak rendesen mind két gyerekkel, meg a tesóm is (21-re van kiírva szülni). A nagyot be kellett vinni a kórházba is tegnap :?

nemlajos: drága édes kis Döme baba, hogy alszik Anya szivecskéjén :D

Nándi baba meg nagyon tünemény, ahogy olvas :)

hasonfekvés: hát én rakosgatom hasra, de nem nagyon látom, hogy akrana bármit is csinálni. Egyébként a nővérem se volt nagyon hason (utálta) és nála kimaradta mászás-kúszás, de én ezt most nem veszem észre rajta :)

moncsi: Szegény Livi jól benyalta ezt a taknyot :? Én a helyedben inkább otthon maradnék vele, a tónál elég szeles az idő, nehogy rámenjen a fülére is...de majd Te úgyis látod, milyen hangulatban van

Katka: nem vagyok ám olyan jó anya, mint azt Te gondolod. Szegény Lilinek tegnap is lekiabáltam a fejét. Ez a kialvatlanság vonzza a türelmetlenséget :(

Csibb: Én sem tudtam Máté nyelvéről :shock: De ha cicizni tud vele, akkor miért kell megcsinálni? Lehet belőle gond később? Fanninak gratulálok az új barátnőjéhez, látod, hogy megoldotta :wink:

Vica: jó talizást. Kendőt eladtad már? Miért is árulod? (olyan szép)

Kép

Kép
pgyöngyi

szonja most eszik, aztán én is, aztán lassan mi el is indulunk, hogy a babakocsiban aludjon el.

nemlajos, szonja is úgy alszik el mostanság, h hozzábújok. meszűntek az alvás előtti hisztik.... :shock: :D kopp-kopp-kopp

bea, tánci biztos jó volt, sztem menjél rendszeresen. nem voltak jó táncpartnerek??? :wink:

kukli, nem hangzol túl jól....jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

bújjanak már ki ezek a fránya fogak!!!! :x
óránként keltünk éjszaka!!!
igen mikor hazahoztuk Mátét, mondta a védőnő, hogy le van tapadva a nyelve, és kérdezte, zavarja-e a szopiban, mondtam, nem...
de azóta beszéltünk férj kollegájával, akinek szintén le volt gyerekkorában, és későn vitték el felvágatni, és ő mondta, hogy őt zavarja a mai napig, mert nem lett százas... szóval ezért visszük el.

Fanni tegnap sajnos nem aludt, csak pihent, ezért aztán olyan fáradt volt, meg nyavaj, hogy öröm volt nézni... anyu ment érte, nagyon örült neki, és busszal meg villamossal jöttek haza! nagy élmény ez szegény gyereknek, aki csak autózik... :roll:
8-kor már aludt. fél 7-kor magától kelt! :shock: na ilyen sem volt még!!!

Máté szegény már nappal is nyüglődik a fogától. kiváncsi vagyok, melyik jön ki. én is úgy tudom, hogy elvileg az alsók jönnek előbb.
de most a fölsőre szavaznék.

Kukli
jaj, gyógyuljatok meg, remélem semmi komoly!

Erpé
ti hogy vagytok?

Moncsi
és ti? mentek a talira?

várjuk a képeket!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja az oviról nem írtam...
szóval a fáradsága miatt nem sokat tudtunk kihúzni belőle, de szerintem tegnap nem volt gond. az óvónő azt mondta anyukámnak, hogy már az egész óvóda ismeri FAnnit, mert kedves, vidám, cserfes lány... :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tali nekünk elmarad most és inkább dokinénihez megyünk mert egyre rosszabb :?
azért remélem lesz még alkalmunk találkozni, nagoyn sajnálom hogy most fog menni :? :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: Nekem újba ez volt a legolcsóbb, amit találtam...
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=2958

No, készülök én is!

Katka

katka22

moncsi, sajnálom....jobbulást!

mi indulunk, akkor majd a tónál!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb és akkor mikor mentek oltásra? Még jó, hogy egyáltalán eszedbe jutott.

Lilla Ne aggódj, Máté sem mászik még, pedig születése óta hason van. És nem igaz, hogy a háton fekvő babák nem kúsznak, meg másznak, csak később kezdik el (elvileg) Én azt olvastam valahol, hogy a hason fekvő babáknak a mozgásuk, a háton fekvőknek pedig a gondolkodásuk (tudatos) indul meg hamarabb.

Bea Menj, és táncolj! Hátha valami jó pasi is akad ott :)
Én nyáron rendeltem a Brendonból egyet, pont akciós volt. Abban is fürdetem Mátét.

Nemlajos Esténként Máté sincs el az apjával. Ha valami dolgom van még este, és mindkét kezem kell, Géza mindenhova hozza utánam Mátét, mert ha nem lát, visít.
Jók a képek!

Kép

Kép
rszg

csibb: úgy néz ki, hogy nálunk bejön a chamomilla 30-as potenciál. Bár aludni mi se aludtunk éjjel jobban, de viszont este 8-kor még tök jó kedve volt és semmi sírás. No nem akarom még elkiabálni. Meg adtam neki schüssler sót is. Utána olvastam és ez a magnézium phosporicum jó fogzásra, meg szeparációs szorongásra is.

jó talizást lányok

Kép

Kép
pgyöngyi

tényleg azért jó talit nektek :)

Mi meg egész jól viseljük a betegséget. azon kívül hogy néha alig kap levegőt meg csúnyán köhög nagyon jó kedve van. nevetgél sikítozik :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Moncsi, jobbulást! Sajnálom, hogy nem jutottatok el végül a talira... Majd írd meg, mit mondott a doki.

Gyöngyi, örülök, h használ a chamomilla. Ezek szerint az osanit nektek nem jött be? Hú, hát tesódéknak sem lehet könnyű... Miért került kórházba a gyerkőc?

Kukli, és mitől gyengültél így el? Belázasodtál? Vagy mi történt? Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Pulcsi, örülök, h jelentkeztél. Nándi nagyon édes nagyfiú lett :)

Bea, mi volt a táncon? Ha tetszett, szerintem is menjél, egy kis kikapcsolódás és mozgás biztos jót tesz.

Rszg, ezek szerint az angolba vágsz bele? Jobban tetszik az alsótagozatos korosztály, mint a felső? vagy végül hogyan döntöttél?

Csibb, na látod, Fanni nagyon ügyes és talpraesett csaj, feltalálja ő magát és meg fogja hamar találni a saját közösségét, barátait az oviban.
Máté fogainak drukkolok, h kibújjanak mielőbb!

Vica, na, hogy sikerült a reggel a három gyerekkel?

Nálunk: egész jó volt az éjszaka, Samu csak egyszer kelt (nagyon köhögött), Katababa meg velem aludt és csak kétszer kelt, a szopi után meg aludt is tovább. Úgy tünik ő ébren nyűgös, ha alszik, akkor minden OK.
Most anyuéknál vagyunk, de most épp hárman (anyuék reggel elutaztak), délután megyek vissza Bp-re a gyerekekkel.
É

erpé

erpé: köszi, átjött a pénz :) Náluk is tiszta takony mindenki, és a nagyobb gyerkő nehezen vette a levegőt, asztma gyanúval vitték be, de valószínű, hogy ma mehetnek már haza.

Na kimegyek kicsit a játszóra a lányokkal

Kép

Kép
pgyöngyi

Remélem a talisok jól érzik magukat, én baromira ideges vagyok :evil: :evil:
Bulcsú 5.40-kor felkelt és közölte hogy ő éhes :shock: persze nem tudtam visszakönyörögni az ágyba. Szépen elkészültünk reggel nem volt gond, pont beértünk az oviba 8-ra, viszont Bulcsú szépen bekakilt :x így az oviban a padon tettem tisztába Nimród pelusába. Még jó hogy jó rá.
Aztán hazamentünk, persze Nimród már majdnem elaludt a babakocsiban, de ahogy felmentünk felébredt, azóta is nyüglődik. Most éppen a hátamon van már nem tudtam vele mit csinálni. És épp most aludt el, de az előbb már kínomban kiabáltam is :oops: mert persze Bulcsú állandóan rárontott a szobában amikor az ágyában próbáltam elaltatni. Ja és ráadásul tegnap éjfél után feküdtem le, egyszerűen nem bírom magamat utolérni, tegnap is vasaltam egy csomót és mindig van :?
Na panaszkodás megvolt, most jobb :)

Betegeknek jobbulást! Remélem hozzánk nem jut el, pedig még nincs is olyan hideg. Ebből a szempontból nem várom a telet, mert szerintem megint végig betegeskedjük.

Ovi: tegnap Panna is mondta hogy ő nem szeret oviba járni :? Hát eddig tartott a nyár utáni lelkesedése.

Gyöngyi azért akarom eladni a kendőmet, mert a batyun kívűl mást nem kötök, mert Nimród nagyon ficánkol és mire megkötnék mást arra lemászik a hátamról. Ehhez pedig ez a 4,4 méter hosszú Zara kicsit sok, most is még egyszer körbetekertem magamon és még mindig lóg a vége :shock: persze ez a hosszan csapott végek miatt is van. Na az meg a másik, hogy néha azért zavar ez a hosszan csapott vég. Pedig a mintája és a színe nagyon tetszik, meg ha sikerül jól megkötnöm, akkor nagyon kényelmes.

Teszek fel egy-két képet a gyerekekről, az előbb csináltam őket. :)
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica, mekkora haja van Nimródnak!!

pulcsi

lementünk dokihoz és mire jövök haza :shock: :shock:

kint van a rendőrség, a helyszinelők meg mindenki!!

kilakoltatják a szembe szomszédomat. mondjuk már ideje volt mert egyrészt az emeltünktől lopták az áramot ugyhogy azt hárman fizettük nekik :evil: éjjel mindig balhéztak mindig azt kellett halgatnunk hogy öngyilkos akart lenni meg őrjöngött stb... ugyhogy már ideje volt nagyon

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Helló!
Vica sajnálom a rossz napot. Tényleg jobb kiírni. A fiúk cukik. Nagyon irigykedünk Nimród hajára. Pannára hasonlít jobban a pofija ugye?
Petit meg sem dicsértük. Micsoda bátor lovasfickó! Kata olyat kurjantott mikor meglátta, hogy csak na.
Csibb reméljük Máté ezt a nyelves akadályt is könnyen veszi majd, a fogacskákkal együtt.
Erpé nem tudom mitől van. Olyan komolyan mint egy klímax. Lehet , hogy a ml théta két beteg gyerekkel lehúzta az össze energiám, és még ott van a hasam is ami görcsölget. Sztem összegyűltek a dolgok. Most kicsit aludtam csaj mellett, így jobb egy fokkal. Jah és az augusztus közepén elhalasztott oltásunk megint tolódni fog.
Gyöngyi hogy adod neki a chamomilla-t? Mi is sztem elkezdtünk fogzani. Botinál ez egy évesen kezdődött. Katus ébred, és sír. Nehezen lehet megnyugtatni. Viszont továbbra sem látok semmi érdekeset odabent.
Bea akkor Maja jól elvolt anyuddal? Alvás után mentél? Milyen volt a tánc? Mi nem tetszett? Csak nem a te világod?
Moncsi jobbulást nektek!
Remélem talisoknak szép idejük van. Tényleg köszi mindenkinek a jókívánságokat, igyekszem összekapni magam.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: