A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="bex13"]A írta:bex13ndi én csak elvétve iszom a málnát :oops: :oops: , de nekem is folyamatosan ég 3. napja. Se kex, se salvus, se semmi nem használ már.

nekem most a pizza jót tett,de sztem nem tart sokáig.

Kép
v.andi

Süti,semmi kétség,te nyitod a következő babaesőt!!
Jó étvágyat!

Én 3 bögre málnát iszom egy nap :oops: Ikres recept szerint :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mekiztünk, bevásároltam, és közben szépen mennnnyugi :):):)

Abban a szituban nem volt kedvem egy percet sem tovább maradni a kórházban, és vitatkozni esetleg egy fejes kórházi orvos előtt azokkal a hülye picsákkal, és azt elemezgetni, ki hogyan szólt vagy nem szólt a másikhoz ...

A férjem azt mondta: csak azért fogta vissza magát, mert a gyerek is ott volt velünk ... és erre azt mondom: jól tette ... én sem akartam cirkuszolni, örülök, hogy nem mentünk bele egy ilyen szituba ...

Közben hívtam a szülésznőmet , és kifaggattam, hogy lesz a holnapi nap: fél-8 között kell megérkeznem, éjfél után már nem is ihatok, ha szomjas vagyok csak vízzel szabad öblögetni ... érkezés után ctg, majd kapok infuziót, és intravénásan antibiotikumot a strepto miatt (pedig ugye császár lesz, de ennek ellenére, és nem is bánom!) .... 9-fél10 között kerülök majd sorra, szerencse, hogy nem kell fél napot még étlen szomjan várakoznom :) ... sacc 3/4 óra lesz a műtét, elvileg nem fogok érezni semmit ... amikor kiveszik, akkor megmutatják, aztán kiviszik, és apika ott lehet vele :) ... engem összestoppolnak, és levisznek az osztályra, és mivel apa ott lesz velem, rögtön meg is kapom, és onnantól velem lehet, de apának ott kell lennie velem, amíg kimegy az érzéstelenítés ....

hát, kb ez a forgatókönyv ... kértem a családomat, hogy látogatni csak péntektől jöjjenek, Lilla a sógornőmmel lesz, apa remélem sokáig tud maradni :) ... pénteken délelőtt jönnek a szüleim, majd anyósomék, remélem, a férjem is el tud szabadulni Bibikétől ... azt mondta, behozza a laptopot, hogy tudjak pár sort váltani veletek !!! :):):)

Manó: húúúú ,de nagyon átérzem a helyzeteteket :cry: :cry: :cry: ... MÍrának jobbulást, neked pedig hatalmas simisimisimi !!!!

Andi, te potyogtató andiszoc:) ... lehet, egyszerre szülünk holnap ??? ;)

Csajok: mindenkinek köszi a délelőtti sérelmeimre tett reagálását ... tudom, hogy igazam van, és tudom, hogy ilyenkor lépni kellene, mert így semmi nem változik ... lehet, majd megemlítem a dokimnak, de lehet, hogy addigra már egészen más dolgokkal leszek elfoglalva ... :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,a MEKI jótékony hatása!!! :lol:
Egyébként a hideg kirázott,ahogy elolvastam a holnap délelőtti forgatókönyvet.Olyan jó lesz nektek holnap.Nagyon várjuk a híreket rólatok.

Tényleg jobb,hogy nem csaptál "patáliát",hiszen holnaptól több napot töltesz ott.Más sem hiányzik még,hogy bunkók legyenek veled emiatt!

Kép
v.andi

Bex: remélem, Neked jobban sikerül holnap ez az orvososdi, mint ma Bibinek. Várjuk a beszámolót. :wink:

Süti: kegyetlen vagy! :lol: :wink: Ölelős nincs, de isten biz keresek, de párocskával van kép a pic-en, a két kiscsajjal pedig nincs közös ... még ... igazad van ... pótolni kell ... ma elkapom apát és pózolni fogunk neki a csajokkal :wink: csak ahogy már írtam, mindig én vagyok a gép másik oldalán :? Egyébként meg nagyon birom ahogy írsz. :lol:

Bibi: jaj, ez pont olyan izgalmas, mint amikor én vártam a másnapot. Nagyon fogok drukkolni, de minden rendben lesz. És tényleg nem fogsz érezni semmit. Neked is epidural, igaz? Én még azt sem éreztem. :wink: Szóval, MENNYUGI ... mi Veled leszünk lélekben. :wink: [/b]

KépKép
KépKép
madar

Brumi,nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon sokat fogok rátok gondolni,és bár lenne kisebb pocakom,akkor bizti bemennék hozzád!!!!!!!!!!!!!!!!Ha egyedül érzed magam,vagy dumcsiznál,üzziz és hívlak!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Madar,ha így folytatod nem csak olvasni fogsz,hanem hallgatni!!!!Nem fenyegetésképp,de szeretnék fényképet látni mielőtt elmegyek szülni,és ha ez másképp nem megy akkor pocak ide,mindenórás szülés oda,bevágom magam a kocsiba és elmegyek hozzátok és jól lefényképezlek.............na,ezt jól megaszontam!!!!

sutimano76

Süti GYEREEEEE!!!!!!!!!!!! Olyan szép idő van. :lol: :lol: :lol:

Enyim gyerek beájult az udvaron :wink: bíztató azért, hogy időnként jobb oldalon van a fejem, időnként balra fordítja ... :lol:

KépKép
KépKép
madar

Brumi, én azt hittem te jövőhét csütörtökről beszélsz múltkor. Hű de izgi! Holnap ilyenkor már két lánykád lesz!! Nagyon fogok drukkolni!!!

Anna, te stikában babázol már???

Erika?

Kép
kata05

Na,ja aztán holnap meg benne van a hírekben hogy kismami gödöllő felé az erdő szélén szült a kocsiban egyedül!!!!Fényképezővel a nyakában!!!!!Gyertek ti!!!!!!!!!

sutimano76

Lili, szép poci!!!

Andi, neked mennyi nyákdugód van?? :lol:

Kép
kata05

Süti basszus :lol: :lol: :lol: :lol: Te ténnyleg hüle vagy! Persze a jó értelemben! :lol:
Madar de jó dolgod van.... még mindig nyugi Veronika!
Andi tök jó! Kiváncsi vagyok meddig tart a pizza-hatás. :lol:
Bibi nagyon fogunk drukkolni és várjuk a híreket Rólatok holnap. Basszus mire én holnap gépközelbe jutok... :cry: izgulhatok mi van Veletek.
Kata akkor jól értelmezem, Ti már külön is laktok? És Te maradtál a lakásban?
bex13

Bex,már mondtam,hogy genetikai hiba....mármint a hüleség!!!

sutimano76

Tudom, nálam is! De ez így a jó! :lol: :lol:
bex13

Megyek megint locsolni,lassan a tenyerembe ég a locsolócső aztán jól fogok kinézni a szülőszobán..........hihihihi.......

Komolyan mondom még sokáig egyben maradok és leszokok a csokievésről :cry: ,a bablevestől nem ,de most benyomtam egy kapucinert és mármegint ég a belem :cry: :cry: :cry: :cry: ,mostmáaztán!!!!!!!!!ELÉG!!!!!!!!!!!

sutimano76

Tényleg még mindig alszik. :) 4-kor kénytelen leszek felkelteni, mert tuti iszonyat éhes lesz. Még szopi, peluscsere, félóra, 5-re meg mennünk kell Julcsiért, mert ma az egyik kis ovistársa anyukája elvitte félnégykor hozzájuk, buli van :wink: és megbeszéltük, hogy 5-re megyek érte. :)

KépKép
KépKép
madar

Mondom én, hogy jönnöd kell Süti, itt is kellene locsolni. :wink: Na, jó, nem szemtelenkedek. Mindenórás kismamának hüvösben, fotelban a helye könyvvel a kezében, vagy fagyis bödönnel és kanállal ... :lol: :wink: De tényleg, Süti csak óvatosan.

KépKép
KépKép
madar

Hello csajok!

Megjártam ctg-t, minden rendeben, strepto is negatív!!
A doki annyit mondott, hát akkor most várunk :D Jövő héten megyek még ctg-re védőnénihez, és ha netalántán még egyben 2 hét múlva, akkor még a dokival találkozunk, pont aznap töltöm a 40-et.

Voltam őserdőirtáson is, végre!!

Bibi, ki vagyok akadva a vérvételesen, sokkal rosszabb, mint az enyém volt múltkor, de örülök, h mennyugi!! A Meki jó dolog, tudjuk :wink: Nagy drukk megy holnapra, ügyesek lesztek, és de jó, h holnap már babázol!!!

Andi, pizza jól hangzik! Süti bablevese is!

Mi ma szendót ebédeltünk, de nem ám simát, hanem sütöttem a sima zsömlébe hamburgerhusit, tojást, tarját (felvágott), sajtot is olvasztottam, trappistát és karavánt, paprika, majonéz, mustár, ketchup elfogyott, de naaaaon fini lett! Leöblítettük a tegnapi kóla maradékával, juhé!

Madar, Veronikának jó az alvókája! :wink:

Kata, örülök, h láthatóan (olvashatóan) jó a kedved!!

Istennők, én asszem ledőlök picit! Kifárasztott a szendó eltüntetése :D Később jövök!

floranan

Floranan: de jó, hogy minden jóóóó! :lol: És még a nap is süt, és kánikula sincs ... erre mondják, hogy szép az élet? :wink: Őserdőirtáson kicsit elgondolkodtam, de aztán leesett. :lol: Jó pihenést. :)

KépKép
KépKép
madar

Andi, feltettem kettő fejes :lol: :lol: képet a picre :) Azt néztem, milyen málnát iszogatsz, kérdezni is akartam, de aztán leesett!!!

Benyomtam fél doboz jégkrémet. Sose esett rosszul, de most kifejezetten jól! Apa is csordogál hazafelé.

Atyaég Bibikém, Te tényleg holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: Annyira izgi!!!!!!! És annyira szurkolok majd!!!!!!!!!!!!

Floranan, örülök, h minden ok veled is, jó pihit!!

Veronika milyen okos kislány :) :) Imádom :) :)

Kép
lili34

Sziasztok!!

Manó! Jaj, remélem hogy Míra hamarosan haza mehet, de a lényeg, hogy már jobban van.

Bibi!! Nem semmi a történet, hogy ezek mekkora rohadékok....k
A holnapi napra pedig nagyon szorítok nektek, minden rendben lesz és ez egy szép, problémamentes császár lesz hidd el!!!

Andi! A nyákdugeszed-hez gratulálok :D, egyébként elég furcsa,mert nekem vasárnap távozott el, aztán semmi, de ma megint volt egy kicsike, remélem tágulunk-tágulgatunk!!!

Már szült anyukák, volt akinek csordogált a magzatvíze??? Azt honnan lehet észre venni????

Nem tudom ki írta, de a Viasaton én is rá vagyok kattanva Gordon R-re, azt ki nem hagyhatom délelőtt, de én előtte szoktam nézni a tv dokikat is, persze néha alszom rajta.

Mindenkinek olyan szép pocija van, meg olyan szépen megy le, csak az enyimé nem akar, pedig én már nagyon akarom.... Ma van tesóm szülinapja, nagyon akarta volna,hogy Blanki is 09.09 legyen, de eddig nem mutatja jelét mindennek a gyerek. Szerintem olyan Da Vinci-s pózban van bennem tudjátok, keze lába széttárva ( remélem tényleg Da Vinci, nem égetem itt magam) és úgy áll bent a bébim, és nem mozdul sehova, csakazért sem. Pedig már apa is várja, az eseti sörét már lecserélte fagyira, a néha elmegy sörözni esetéket pedig lecserélte a gépre, és játszik és várja a lányát, ezért nem tudok este már se írni se olvasni!!!

Tényleg jól leálltunk a babákkal, de majd a hétvégén. Most jutott eszembe,hogy én 11-et péntek délelőttöt beszéltem meg Blankucival, erre tegnap mondta a doki,hogy pénteken nem lesz a kórházban, hát remélem ha kell azért a városban ott lesz és jön, mert hülyét kapok ha nem :oops:

Kép
babcika

Itt vagyok én is!

Bibi!

Drukk holnapra!

Manó!

Tudom, milyen car lehet most, de általában a kisgyerekek az ilyen hányos-fosós vírusokból nagyon hamar felépülnek!!!
Rólam: Péntek reggel indítás, de ha holnap este bent lesz a dokim, akkor lehet megindít előbb. Simán kezdünk, aztán majd meglátjuk.....
arvaerika

Sziasztok :)

Egyszerűen képtelenség visszaolvasni és mindenre reagálni :oops: :oops: :oops:

Bibi, nagyon nagyon nagyon fogok drukkolni Nektek holnap!!!!!!!!!!!!!!!! :) Olyan jó lesz majd mikor Lotti melletted fog szuszákolni :) :) :):)
vv-teles sztori: naggggyon durva!!! Hülye picskuk!!!

Andi, tik-tak és bumm? :) :) :)

Kata: bár lemaradtam a történtekről, de nagyjából sejtem, hogy mi van... Akárhogy is, ha a szíved szerint döntöttél, akkor jól döntöttél!

Süti, nagyon nyügi vagy már, lassan babázni fogsz :D :D :D

Annáról még nincs hírem, Erika????

Flora, tök jó, hogy minden okés! :)

Rita, nagyon szépek a fiaid!!!! :) :):):):):):):)

Manó a szüléstörténetet még nem sikerült elolvasnom, de rajta vagyok!

Nálunk a helyzet egész normális :lol: :lol: :lol: Ati oda van Lucáért, simogatja, puszilgatja, féltékenységnek nyoma nincs. Velem a hazaérkezésünk napján kb másfél-két óráig volt távolságtartó, de aztán majdnem minden a normális kerékvágásban haladt tovább, annyi különbséggel, hogy most Atesz a totál biztos pont, s hozzá jobban ragaszkodik, mint a szülés előtt.
Luca csuda jópofa kiscsaj, eszik,alszik, eszik alszik, igaz eddig szinte másfél óránként volt kajcsi, ma már a 3. nagy alvását nyomja, ezek ilyen 3-4 órásak. ez alatt tudok Atival is játszani, szóval a mai napunk jó volt :) Éjszaka... hát tegnap éjjel szinte folyamatos cickó túra volt, remélem ma már kicsit lazábbra enged :D:D

vicger

Szüléstörténet, ha nem bánjátok:

Az úgy volt, hogy reggeltől rohangáltunk, nagy bevásárlás, egy kis ez, egy kis az.... Egész nap fájdogáltam, de mindenféle rendszer nélkül, s elég lájtosan. Az, hogy az előre kigondolt, vagy ráérzettnek gondolt dátum, a szept. 3. Luca születésének napja lesz, az már elég valószínűtlennek látszott. Hangulatilag elég labilis voltam, de ez szerda óta jellemzőm, úgyhogy ebben semmi meglepő nem volt.Atesz is feszült volt már pár napja, izgult, agyalt, gondolkodott, hogyan lesz, miként lesz, itthon lesz e, ha Luca elindul, szóval zajlottak a lelki tusák és a napi rutinok. Estefelé már gyanús volt, hogy a fájdogálások stabilan részét képezik az egész napnak, s gyanús volt a szótlanságom is, elkezdtem befelé figyelni, a külvilág csak szűrve ért el a tudatom egy részéig. Atesz elment futni, megkérdezte, hogy minden rendben van e, mehet e, s nyugodt szívvel küldtem el, hogy még repetázhat is a körökből, ha jól esik. Este 7 óra körül rendszereződni látszottak a fájdogálások 15-20 percenként jelentkeztek.Közben zajlott az esti rutin, Ati fürdetés, nagyok fürdése, vacsora, fogmosás ésatöbbi ésatöbbi. Atesz is befutott,mondtam neki, jó hogy megjöttél :) Persze egyből tudta, hogy esemény van. Onnantól aztán le sem vette rólam a szemét, legalábbis fél szemmel mindig figyelt :)

Este 8 óra körül a fájások 5 percesek lettek, néha egy egy 10 perces, vagy 2 percessel tarkítva, engem kissé elbizonytalanítva, s kissé megijesztve, hogy jesszusatyaégmileszittmindjárt.. Atesz a fülembe suttogta, hogy babaillatom van... remegő hangon kérdeztem vissza, hogy tényleg?? közben tudtam, hogy igen, mert éreztem én is... Atesz letusolt, engedett nekem fürdővizet.. Fél 9kor elvonultam fürdeni, jó finom, meleg vízben ejtőztem vagy 20 percet. Alig hogy kiszálltam, jött a következő összehúzódás. Na, gondoltam most már biztos, hogy Kisasszonyka valamit szeretne... Bevallom őszintén, a sírás kerülgetett... Részben a gyerekek miatt, hogy itt kell őket hagynom, nem akartam, minden porcikám ellenkezett...Főleg Ati miatt, hogy mit fog érezni, mikor felébred, s nincs itt az anyukája, aki eddig mindig mellette volt... Kicsi fiam szépen le is radarozta, hogy készül valami, nagyon nyugtalan volt, nehezen akart elaludni... Összeszorult a torkom Luca miatt is, hogy minden rendben lesz e, a tudat, hogy hamarosan még egy csöppség életéért és boldogságáért vagyok/vagyunk felelősek, s amiatt is, hogy immár végképp átadtam az irányítást a Nagyfőnöknek...

Fél 10 körül felhívtuk a kórházat, hogy helyzetjelentsünk, s a szülésznő javaslatára, mondván: negyedik baba villámgyorsan is jöhet, szépen bevonultunk a kórházba. Portás néni kedvesen fogadott, jött a szülésznő, bekísért a vizsgálóba. Atesz addig szépen helyet foglalt a sokszor koptatott székek egyikén. A vizságlóban átöltözés kincstári hálóingbe, adatfelvétel első felvonás, vizsgálóra felfekvés szívhangnézéshez első felvonás. Luca szívhangját alig találta meg a szülésznő, annyira lent volt a szeméremcsontnál, meg is jegyezte, hogy ebből bizony baba lesz... Megjött a rezidens ....

Fiatal srác. Megkérdezte, mi a panaszom. Néztem rá hülyén, s közöltem, hogy panaszom semmi sincs, nagyon jól vagyok köszönöm, rendszeres méhösszehúzódásaim vannak. Visszafekvés a vizsgálóra. Diagnózisa: alig egy ujjnyi nyitott méhszáj. Szülésznővel összenéztünk... ???? khm....Ám legyen. :DDD

vizsgálóról lemásztam, az 5 perceseim továbbra is stabilan társamul szegődtek, s már remegős hangúak lettek. Adatfelvétel második felvonás immár rezidens kollégával. Sablon kérdések, sablon válaszok, mígnem megkérdezi:

- Fájások továbbra is vannak?

- Igen, épp most is van egy.

Szemöldök felhúzva néz rám, s megjegyzi: - nem fájhatnak akkor azok annyira..

Szintén felhúztam a szemöldököm, s ironikus hangon visszakérdeztem:- Valóban?

20fillér leesett a srácnak, fül-farok behúzva, s próbál magyarázkodni: - nem így szoktak viselkedni 5 perceseknél. Mondom elnézést, hogy nem jajjogok, de becsszóra majd igyekszem......

Engedélyt kaptam eltávozni a szülőszobára, útközben a folyosón kimorogtam magam Atesznak és a portásnőnek, hogy a férfi nem némely képviselője mennyire tisztában van a szülés folyamatával, a közben folyó érzesekkel, stb... Atesz a szülőszobára még nem jöhetett be, xedik adatfelvétel, ctg-s megfigyelés és előkészítés, ez a rutin, csak ezek megtörténte után jöhet az aggódó Apuka a Párja közelébe. Adatfelvétel közben megbeszéltük a rezidens semmihez sem fogható báját és szülés tapasztalatait, továbbá előre bocsátottam, hogy ha ne adj isten az összehúzódások megszűnnének / mint Atinál/ nem vagyok hajlandó a patológiára beköltözni, hanem saját felelősségre vonulok haza. Kicsit furán néztek, de aztán a 3 gyerkőc említése meggyőzni látszott őket, majd kaptam egy helyre kis ágyat két paraván között. Felfekvés, ctg, rilex. Közben Atesszal sms-s parti, nem maradhatott bent az épületben,mivel osztálynak minősül / éppen ezért gyerekkel sem lehet menni vizsgálatokra, mivel gyerkőc nem lehet az osztályon/ kiment a kocsiba várakozni. Nem igazán örültem a hírnek. A ctg stabil 5 perces összehúzódásokat mutatott, szép íveseket, tudtam, hogy ezek már nem fognak elmúlni. Közben az egyik paraván mögött megszületett egy kisfiú.... ahogy felsírt, én is elsírtam magam... Annyira magasztos pillanatok ezek... felemelő, és félelmetes súlya van...

Közben jön a szülésznő, megvizsgál ő is, leellenőrzi a rezidenst, összekacsintunk. Bő két ujjnyi. Nincs hozzáfűzni valóm... Ctg megy, Luca szívhangja a fülemben, sms Atesszal, múlik az idő. Fájások stabilak, erősődnek, de nem sűrűsödnek. Előkészítenek.

Hajnali 1 óra után befut az orvosom. Teljesen megnyugodtam, most már biztosan minden a legnagyobb rendben lesz, a rezidens sem fogja megmagyarázni a tolófájásoknál, hogy székrekedésem van csupán. Doki jön, mosolyog, mintha nem is hajnal lenne. Megvizsgál 3 ujjnyi, alakulunk szépen. Burokrepesztés lesz. Most már tényleg nincs visszaút. Maga a repesztés nem fáj, amit érzek az az, hogy Doki fogja Luca fejét, szülésznő nyomja le a popsiját, nehogy a zsinór előre essen. Elönt a víz, kellemes meleg, tiszta. Atesz készülődhet befelé, mondja a szülésznő, s szabadkozva kérdezi, hogy van e nála pénz és papucs, mert a steril ruháért 3ezret kell fizetni, s papucs is kötelező. Hát papucs az nincs, futás érte haza.. Közben a mellettem lévő ágyra hoznak egy kismamát, folyamatosan jajjgat, hogy belehal, nem bírja ki, nagyon fáj, szedjék ki.... A rezidens jutott eszembe...Közben a szülőszobán teltház kezd lenni, jön egy császáros, két vajúdó, egy indításos... A szülésznők rohangálnak, egy pillanat nyugi nincsen. Alapzajnak pedig ott a mellettem lévő anyuka s a folyamtos nővérkenéni kéremjei... Zavarni még nem zavar, várom az összehúzódásokat, Lucával beszélgetek, hogy én segítek neki, Ő segít nekem, s nagyon jó csapat vagyunk, leszünk, gyorsan megoldjuk.Közben Atesz befut, hozott két nagyMilkát is a szülésznőknek, kell az energia ;) Jól áll neki a kék... Leül mellém, aggódva néz, kérdez hogy vagyok... vigyorgok mint tejbetök /mint Atinál/ örülök a fájásoknak, örülök, hogy egyre jobban érzem őket. Negyed 3 körül kapok egy oxitocin koktélt.. Huh... előre látom sorsomat, hamarosan nem lesz már vigyorgás ... Fájások jönnek, erősödnek, lazítani kell, átengedni magamon... Atesz fogja a kezem, isteni hűvös az érintése.....Szülésznő lelkemre köti, bármilyen kis nyomásingert is érzek azonnal szóljak, mert ha a többi gyerkőc is gyorsan meglett, akkor Luca sem fog lustizni... Rendben, szólok, hamar megszületett mindegyik...

2:45kor érzem, hogy kezdődik... Timit hívom, de nem hallja... Atesz ugrana, de nem engedem, mindenhol kismama, nem mászkálhat, maradjon veszteg... De megint jön az inger, most már erősebb, kezdek pánikba esni, kiáltok már, hangosan, Timi is meghallja rohan, mondja, hogy lélegezzem el a fájást, szétszedi az ágyat, de nem tudom ellélegezni, nem tudom visszatartani, pánikba esek, Doki is itt van, hallom, hogy szól, MOST, s végre kint a feje, s szinte azonnal jön a következő, s kint van Luca... Szülésznő felemeli, "Gyere Ribizli" s mutatja nekem a lányomat...

Csupa magzatmáz, gyönyörű kicsi baba...pocakra kerül, ismerkedünk.. Atesz elvágja a zsinórt,Kép Luca pedig egy eddig láthatatlan csecsemős kezébe kerül, s már viszi is. Hova viszi??? kérem számon, s közlöm hogy mellre szeretném tenni a lányomat. Igéretet kapok, hogy pár percen belül megkapom. /grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr/ Morgok két sort, s közben várjuk a lepény megszületését, szépen megérkezik az is... nem túl szép látvány, de kit érdekel, ha funkcióját tekintve tökéletesen működik. Következik a varrás... nem csalódtam ... fájt, pedig érzéstelenített, de kapaszkodtam Atesz kezébe körömmel, lihegtem a bökéseket, húzásokat, most már mérgesített a szomszéd kismama kárálása, közöltem vele, hogy nekem is fáj, s vártam, mint a messiást, hogy mikor lesz már vége....már csak pár öltés, mondták, de közben megint eltelt két örökkévalóság.... Doki rámszólt, hogy ne menjek már el, mert így félre talál bökni, s akkor kétszer kell majd a korrigálással együtt, szóval igyekeztem veszteg maradni, bár legszívesebben elfutottam volna.

A hímzés végeztével végre visszakaptam Lucát is... Végre a hasamon van,végre foghatom, szagolhatom, valami semmihez sem fogható illata van egy alig pár perces újszülöttnek... maga a csoda... Végre szopi, s nem csak úgy cumizik, szabályosan nyelt kettőt hármat a kolosztrumból, én pedig büszke voltam... Atesz is dagadt a büszkeségtől, gyönyörködött bennünk, a lányában, a takarítónőt felvilágosította, hogy saját Istennője van, s nála boldogabb s szerencsésebb ember nincsen a világon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.09.09 16:20-kor.

vicger

Itt pedig Atesz írja le Luca születését:

http://galati.freeblog.hu/archives/2009/09/05/Anya_es_Luca/

S csak hogy velem, velünk legyen tele az oldal, pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kipróbáltuk a fürdést csapos módra, jelentem bevált :) :) :)

Kép

s íme a bizonyíték Lucám boszitündérségére a Tündefül:
Kép
/Luca fülét tessék nézni :D :D /

vicger

Aranyosak vagytok csajok :)

Sajna megint 39,2 lett Míra láza... de legalább dolgozik kicsi szervezete és az is jó, hogy idáig már minden megmarad benne (kopp-kopp). De még kell neki még egy adag infúzió :? Lehet jobb is, hogy nem látom, mert akkor tuti egyfolytában bőgnék, így most Ákos miatt próbálom tartani magam... de ma megint nincs étvágyam... mióta megszültem alig eszem valamit, pedig tudom ez nem jó, majd talán ahogy olvasgatlak titeket megjön az étvágyam is hisz olyan finiket írtok mindig. Olyan jóóóó, hogy itt vagytok nekem... még ha most nem is nagyon irogatok (remélem ezt elnézitek, de nincs hozzá nagy kedvem), de ti mind olyan vidámak vagytok és most ez kell nekem, nehogy bedepizzek itthon egyedül... Ráadásul ma van a házassági évfordulónk is :( Nem épp így terveztük... evvan. Nagyon rossz itthon egyedül... Ákos is már 2 óta alszik...

Brumi, gondolok rátok holnap hogy minden a lehető legjobban alakuljon és minél előbb magadhoz öleld a kicsikédet.

Erika, neked is mennek a drukkok! Jééé, még a végén a két Lotti egy napon születik meg... ha te megbeszéled a tiéddel, hogy ugyanmár jó lesz neki a 10.-e! :lol:

Andi, sztem már csak napjaid vannak hátra... pocód alapján. ;) JA, és elvileg úton a szekered. :)

Nyákdugó? :roll: Az vajon mi? :lol: Ez már kimarad az életemből. :lol:

Kép Kép
manósziget

Jajj Kriszti!!! Nagyon köszi a szüléstörténetet, megható volt!! És hogy milyen könnyen kibújt a kis Luca, TE MÁZLISTA!! Én is ilyen szülést szeretnék!! :) A gátvarrás az tényleg rossz lehet, Manónak se tetszett, hát remélem túléljük, mi még először szülők... Sok boldogságot Lucához az egész családnak!! Édes a kis tündefüle is. :)

Manó! Szegény Míra!! Remélem a láza mielőbb lemegy, de ez tényleg azt jelenti, hogy a kis szervezete küzd! :roll: A házassági évfordulótok alkalmából gratulálok!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.09 16:29-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jaj, Kriszti Kép Olyan szépen írtál le mindent, szinte ott voltam veled és éreztem az illatokat, hallottam a hangokat...

Kép Kép
manósziget

Manó, jobbulást Mirának! Lemaradtam, mit szedett össze szegénykém?

Peppino, túl lehet élni, bár valóban nem kellemes... :? 8) :D

vicger

Bex, esküszöm, kex helyett sexet olvastam :oops: Csodálkoztam is.... De aztán sikerült jól kiolvasni :lol: :lol:

Kriszti, Luca tündéri!!!

Tündi, neked kitartás, szurkolok!!!

Nem rég mentek el nagyanyám meg nagynéném, közben jött a háziorvos, pici lánykám pedig felzaklatta magát. :evil: Ennyi idegen egyszerre sok volt. Ráadásul hozták az unokaöcsémet (20 hónapos), olyan ramazurit csinált :evil: Alig bírtam Törpikémet megnyugtatni.
Deeeee!!!!!!!!!!! Jelentem, sikerült annyit szopiznunk, hogy teljesen megnyugodtunk és beájultunk! :lol: Igaz, vagy 10 percbe telt, mire belebírtam erőszakolni a szájába a bimbót, és mégmost is fáj, úg megkínóztam, hogy kint maradjon, de megérte!!! Annyira jó érzés volt nézni, ahogy cuppog rajtam a kincsem :oops: Még a könny is kifordult a szememből....

Na, most hirtelen ennyi, megyek, bebújok Törpike mellé. Klpeket dobok még majd mindjárt pic-ra, ide nem tuok, mert fogalmam sincs, hogy kell kicsinyíteni anélkül, hogy levágnék a képből. :roll: :oops:

KépKép
Kép
scooper

Csajok, elnézvén a képeket a babákról, szebbnél szebb mindegyik!!! :D :D:D:D:D:D igggggazán büszkék lehetünk! :):):)

vicger

Sziasztok.

Vagyok én is. (mi is, mivel még egyben). Vasárnap Anya "rámcsapta" a telefont Azóta nem igazán volt kedven semmihez. (viszont titeket mindig olvastalak, csak nem reagáltam.)

Bibi: Istvános vérvétel story: én hétfőn voltam. Én is csak azért "örültem", mert nem kell többé a hülye p...ákhoz jönni. Úgy mentem be, ma azért sem fognak felhúzni! Egyébként a félreértések végett: nem kell egész nap a kismamikat hallgatniuk, mivel csak 7-8-ig van vérvétel. Gondolom utána mást csinálnak. Egyébként nem ritka, hogy csak 1/2-kor kezdik. Előtte még kv, és traccsparty. Legutóbb pl. egy terheléses kismamit csesztek le a 20körméről, mert 1/4-kor lejárt az ideje, és ők még nem kezdték el. Úgy kereste őket a csaj dokija. :shock: :shock: És természetes, hogy nem ők voltak a hibásak.

Amúgy nekem pl. mindig sikerült szétbombázni a vénámat. Volt, hogy 50ft-nak megfelelő lila (és egyéb színekben játszó) véraláfutás volt a kezemen hetekig. Itthon nem győztem jegelni és kenegetni. Persze a beszólások itt mindennaposak. :evil: :evil:
Mintha a kismamiság valami borzalmas és lealacsonyodott dolog lenne. (a kis "buták"!!- és most extra finom voltam!) Én is végig kaptam az ívet a két terhesség alatt. Velem viszont ennyire tahók szerencsére nem voltak. (pedig volt, hogy beszólás miatt én is a könnyeimmel küszködve jöttem ki). Úgy viselkednek, mintha ők lennének a kórház nélkülözhetetlen emberei.
Jaaa, és engem még a takarító is lecseszett 1x, hogy minek megyek oda 6:20-ra, mikor csak 7-től vannak a kartonozóban. És mit képzelek én, mikor kezdik a munkát? Jöjjenek be hajnalban? ...stb. Csak zárójelben jegyzem meg, akkor is már csak a 3. voltam.

Régen volt köztük egy nagyon rendes lány (Gabi). Előtte le a kalappal. Sajnos ő már máshová került (osztályra). Azóta vannak ezek a borzalmas állapotok.

Na, ennyit sem írtam még!! :oops: :oops: Szerintem a következő ilyen terjedelem a szüléstörténet lesz, persze csak akkor, ha pici hercegnőnk hajlandó lesz 1x előjönni. Szerintem már amúgy is szűkös ez az albi neki! :D

Egyébként azért ragadtam "tollat", hogy Bibikének hatalmas drukk holnapra. Gondolok majd Rád!! ++++

Manó: a lánykádnak sok +++++

Ennyi. (egyenlőre) :wink:

spickey

Kriszti, kórházban van, az este vitte be apa... rota vagy kalici vagy vmi hasonló fránya vírus. :?

Kép Kép
manósziget

Kriszti: ezek a képek!! :lol: :lol: :lol:

Anyukák!!! várjuk a képeket! Mindenkitől, akik már 2 hete szültek, azoktól is :!: :!: :!: Tudom, hogy most elfoglaltak vagytok. Csak legalább napi 1 képet!! LLLLÉÉÉÉCCCCIIIIIIII :!: :!: :!: :!:

Most megyek. "kimegyünk uvvarra!"

spickey

Manó :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: soksoksoksok gyógypuszit küldök Neki!!! Neked pedig nagyölelés! :cry:

vicger

Kriszti, de gyönyörűen írtad le!!
Atesz is!
Csak úgy sugárzik a szeretet belőletek egymás iránt, és a boldogságotok is!!!
Mindannyiotoknak hatalmas ölelés!!!
Képek is csodásak!

floranan

Manó, lányodnak jobbulást és kitartást!

Tettem még fel képeket a picra...ide hogy tudok kicsinyíeni???? :roll:

KépKép
Kép
scooper

Manó, próbálj meg nem aggódni, tudom, h nehéz! Egyél is, mindenképp!! Remélem Míra tényleg hamar jobban lesz!!

Scooper, örülök, h sikerült a szopi!!! Otthoni vircsaft :evil:

Spickey, ez a hely tényleg gááááázz!!
Anyuddal remélem kibékültök!

Erika, drukk!!!!!+++++++++

Lili, fagyi nekem is lecsúszna :P pihi előtt csokis gabonagolyókat hamiztam hideg tejben...

Peppino, da Vinci :D én néha úgy képzelem el Ebanot, mint aki egy kényelmes fotelban kinyújtott feltett lábakkal tesped, karja a feje alatt :D

floranan

Scoop, megnyitod a képet, jobb egér, a menűsorból szerkesztést kiválasztod, megjelenik a nagy kép, fent az ikonsorból a kép kiválaszt, azon belül nyújtás-döntés, ott a százalékot beállítod pl 50re, mindegyiket, majd mentés másként. és kész ;) remélem nem túl zagyva...

Flora, köszi :oops:

vicger

Kriszti ,köszi a storyt,sikerült néha nagyon röhögnöm,ami rekeszizomhiány miatt nem egyszerű,és néha meghatódnom,de bármilyen rész volt is ahogy leírtad, a stílusod benne volt.Hát ezért kérem azt a könyvírást!!!
Fülecske....... :D

Manó,a láz jön,lát és megy.Holnapra eltűnik,és pénteken irány haza.

Hát lassan eljön az idő,mikor már nem fogom felvenni a telefonom.....
egyrészt:7 hónapig könyörögtem a barátnőimnek,hogy jöjjenek ki meglátogatni,dumcsizni.............nem jöttek ............most jönnek amikor a lét is egy kihívás,nemhogy a vendégvárás,szombaton egyik,tegnap másik kettő,és ma még egy harmadik vasárnapra,na azt már nem,mondtam ne hari de nem megy!!!!! :roll: Szerintetek nooooormálisak?????????
másrészt :a többi ismerős hivogat ,hogy egyben vagyok-e még,és majd jönnek a kórházba meglátogatni......meg egyebek.......
Tele van F.....om!!!!!!!!Rohadtul nem bírok már toleráns lenni,és elég nehéz olyan hangsúllyal válaszolni,és különben is miért engem hívogatnak,a mai ismerős is a nővéremék barátja elsősorban,miért nem hívta őt ,hogy megszültem-e már és lehet-e engem zavarni vagy sem????????????
A kövi terhességemnél 2 hónappal későbbi időpontot fogok mondani a szülés várható idejére,és megúszom ezt a sok zaklatást!!!!!!!!!
De még a nővéremet is,akármikor felhívom,csak közli,hogy mit ijesztgetem,mindig azt hiszi hogy indulás van................ha most lenne hajkitépős smiley,akkor azt tenném ide..............
Nekem ebből elegem,már a hajam hullik,ha csöng a telóm!!!!!!!!

Bocsi,hogy ezt rátok zúdítottam,de én semelyik terhes ismerősömet nem zaklattam ilyen f...ságokkal.
Gondolhatják,hogy előbb utóbb úgyis vagy telón,vagy az iwiwen közölni fogjuk a jóhírt............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

BOCS

sutimano76

Scooper,nagyon szépek vagytok Noncsival.Szépen vizes voltál,te meg a hízásra fogtad,pedig csak vizesedtél!!!!!

sutimano76

Kész az aranyér párnám...hurrá......ez jó lesz a gátsebnél is!!!

sutimano76

Köszi Kriszti, sikerült!
Kép

KépKép
Kép
scooper

Scoop,gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!!!!

Kriszti,elolvastam Atesz írását,khmmmmm...az ő stílusa se semmi!!!!Azért akkor nagyon sajnáltam mikor a kocsiba kellett dekkolnia!!!ez azért nem noooooormális dolog.A fizetős ruha meg,mostmár tényleg megkérdezem,miért fizetünk tb-t???????

sutimano76

Süti, annyira azért nem voltam vizes, de 16 kilót hagytam a szülőszobán :lol: :lol: 82-vel mentem le, 66 kilóval mentem fel :)

KépKép
Kép
scooper

Kriszti!

Nagyon szép szüléstörténet, nagyon ügyes voltál. :):)
A körülmények számomra időnként megdöbbentőek (paravános megoldás, apuka ne mehet be, 3 ezres ruha (ami kötelező... nálunk apuka cipőre kapott védőt (vittünk papucsot neki, de először azt hittem, én nem vittem papucsot, ezért az övét használtam) amúgy saját ruciban volt, még beöltöznie se kellett)).
És a másik, ami feltűnt, az a gátvarrás fájdalmassága. Ez az, amit megint nem értek. Nekem 4-szer volt gátvarrásom, de ilyen jellegű fájdalmakat egyszer sem tapasztaltam. Nem vagyok fakír, szóval tuti fájna. Most éreztem az érzéstelenítő injekció bökdösést, de utána a varrást nem. Még azt tudom elképzelni, nem mindegy, mivel varrnak...
Csapos fürdés: mi is teszteltük! :)

Manó!

Ami miatt kényszerítsd magadra, hogy egyél: hazajön a kiscsaj hamar, és kell az erőd, energiád addigra!
Drukk a mihamarabbi hazajövetelhez.

Astrid

Kép
astrid

Scooper,Az neked nem sok??????16 kg?????????Nagyon sok!!!!!!!!Remélem én is annyit hagyok ott!!!!!!!

Háááátttttt,nem akarom elkiabálni,de vagy a gyerek boxolja az aranyerem,vagy keeeezdőőőőődiiiiiiiiik,mert a szobában vagyok ugyan,de csillagokat látok. :roll: :roll: :roll: :roll:

sutimano76

Már mengint laptatő!!!!!!!!!!!!Ajajjjjjjjjjjjjjjjjj!

sutimano76

Lányok, a délután, este a családé, most nem tudtam olvasni, majd holnap :wink: csak Bibinek, mert reggel nem tudom, hogy mikor jövök.

Szóval Bibike, nagyon sok drukk ++++++++++++++++++++++++ ügyesek lesztek, várjuk a híreket, meg majd Téged is. :) :) :) Veled leszünk holnap (is).

KépKép
KépKép
madar

Helló MIndenki!

[/b]Andi:Pizza,hmmmmm....én is akaroook!!!! :D

Floranan:szendó se lehetett rossz.Ctg hurrá!

Bibi:vérvételes nőci :twisted: Én tuti elküldtem volna a k.rva anyjába.Főleg amilyen rakoncátlanok a hormonjaim mostanában.Azért álljon már meg a menet!Holnapra mennek a drukkok!!!++++

Madar:de jó alvókája van a lánykádnak!Én is így szeretném majd! :D

Süti:ha ennyit locsolsz neked télre fog zöldellni a kerted,vagy majd nem győzöd nyírni. :D :D

Lili:Pocak csini!

Nyákdugóval szerintem ma én is találkoztam,bár nem vagyok benne biztos.

Apika elment meccset nézni úgyhogy végre enyim a gép!!!!!

:D De szerencsére kb 100 méterre van úgyhogy nem aggódom.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: