A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Erika! Nagyon szurkolok, hogy olyan döntést hozzanak, amit Te is akarsz!!!!

Kép
lili34

Megyek készülődni, hogy csini legyek a személyis képen! Tök jó, h épp most kell, így majd mondogathatom, h látjátok?! Ez szülés előtt X nappal készült!!! :lol: :lol:

Kép
lili34

Lányok, nyugtassatok meg. Múlt hét szerda óta majdnem 5 kg-t fogytam, ugye Lőrincnek nem lehet baja???

Erika, drukk!!!!

Kép
kata05

[quote="lili34"]M írta:lili34egyek készülődni, hogy csini legyek a személyis képen! Tök jó, h épp most kell, így majd mondogathatom, h látjátok?! Ez szülés előtt X nappal készült!!! :lol: :lol:

Vagy Fruzsi születése napján!:wink:

Erika,kívánom,hogy az orvosok döntése a lehető legjobb legyen mindkettőtöknek.Lánykád jól indított reggel :(

Kép
v.andi

Kata,több helyen olvastam,hogy szülés előtt fogy a kismama.Szerintem minden okés!

Kép
v.andi

Jó reggeltet Kismamik!!!

Ma fél 8tól várjuk a gáz szerelőket... még nem értek ide....
de legalább Apa még itthon..(bár máskor ilyenkor még durmolunk :? )

Süti, nálunk tervezett babó Momó..
Okt.ben volt az esküvőnk, másnaptól próbálkoztunk.. egyből sikerült, de Ő nem maradt velünk, aztán dec.ben újra lehetett, akkor is egyből összejött :oops: .. ikerterhességgel indultunk, de Mór maradt!!
Ő volt a legkitartóbb..
ezt most is látjuk, hisz tök jól el van odabent :P
(már azért jöhetne:))
pedig már levegőt is kapok, meg jól vagyok, meg minden, de nem szeretek bombaként ketyegni.. s a telókat is úgy veszem fel, h helló, egyben vagyok:)
tök jól esik, h érdeklődnek, de fárasztó azért állandóan helyzetet jelenteni...
na jó nem panaszkodok!

Kata, én is csak ezt tudom mondani, h biztos jól döntöttél, nem lehet mindent elfelejteni pikpak - bár nem tudjuk, h mi történt..
próbálj azért figyelni a kajára - bár sok helyen írják, h a végén van súlycsökkenés.- persze nálad sanszos, h az idegeskedés miatt.. de próbálj meg enni rendesen!!

Erika, Bibi
drukk Nektek!!

Andi
, de korai lehettél, h még sötét volt :shock:

Rita, köszönjük a képeket!!!ééédesek vagytok :oops:

[b]Lili
, kitartást asz ügyintézéshez!!

[/b]

Kép

Kép
móka:)

Mabe, úgy látszik a hűvös jót tesz a babóknak is és hagyják anyucit pihenni is. :lol:
Andi nem direkt váltottam, próbálok visszaállni. :wink:
Kata fogalmam sincs. Aki doki nálam megtalálta a bajt végre, írországban van. Próbáltam megkeresni, sikertelenül. Másban nem nagyon bízom, mert sok orvos nem is hiszi el, hogy létezik a pco. Nagyon soknál voltam, de mindegyik azt mondta nincs bajom és attól hízok amit megeszek. Nagyon-nagyon keveset ettem akkor is. Ez a doki meg csinált uh-ot és ráírta, hogy pco gyanú. Aztán vérvétel és láss csodát... 2-3 hónap után lett "rendszeres" menstruációm és a súlyom is kezdett rendeződni. No, lejebb nem ment csak valahogy sikerült úgy átalakulnom, hogy feljötek a 2 számmal kisebb gatyáim. :lol: :lol: Ha tapasztalataimból indulok ki, akkor kellene, mert kezdenek visszatérni a kellemetlen mellékhatások...
Nem ismerem a tényeket, de elég érdekes, hogy ennyire szerettétek volna a babát és most "hülyül" meg. Egyébként sok pasi nem tud értelmes magyarázatot adni szinte semmire... :cry:
Lili csini legyél!!! :lol:
Móka nekünk is ketten indultak útnak... ki tudja miért így
alakult. :cry:
Erika várjuk a híreket Rólatok!
bex13

Jobb reggelt csajok!

Asszem túl vagyok életem egyik legrosszabb éjszakáján... Kép na, nem Ákos miatt... Mírát este be kellett vinni a kórházba Kép ... lehet rota vagy kalici vagy valami hasonló vírust kapott el... Tegnap ebéd után olyan hasmenése volt... folyat az egész, majd nagyon hányt és később se maradt meg benne semmi. Többszörös telefonon konzultáltam a gyerekdokinkkal (követünk minden utasítását), de sajna nem lett jobban estére sem és nagyon féltünk nehogy kiszáradjon, ezért miután az ügyeletes kijött, megvizsgálta ő is jobbnak látta, ha irány a kórház... Kép Ott vért vettek tőle mindjárt meg infúziót kötöttek be neki... Az előbb beszéltem párommal (ő bent maradhat vele végig), hogy hajnalban magas láza volt, meg már a 2. infúziút kapja, de már kicsit jobban van, kezd magyarázni, hogy az az izé belefolyik Mírába... :) Kellene neki vmi széklet vagy vizeletmintát produkálni, de nem megy... már az is pozitívum, hogy 1 dl vizecske megmaradt benne...
Jaj, én annyira aggódom.... Ráadásul semmit nem tudok itthonról érte tenni... még a kezét se foghatom. Kép Csak sírni tudnék... de azt meg öcsi miatt nem tehetem meg, hogy kikészítem magam.... de olyan nehéz. Ráadásul félünk nehogy Ákos is elkapja... Robi mondta is bent a kórházban, hogy van egy 1 hetes kistesó... lehet ő meg fog kapni szurit vagy valamit....

Kérlek gondoljatok ránk ma, hogy minden rendben legyen az én kis drágámmal. Kép

Kép Kép
manósziget

Manó nagyon sajnálom, kérned sem kell, gondolunk Rátok és küldjük a pozitív energiát! ++++++++++++++++++++
Reméljük hamar rendbe jön!
bex13

Jó reggelt!!

Köszönjük, házimozizás jól sikerült!!! 8)

Most félhullán ülök itt, minnyá rohanok ctg-re! (Egész pontosan van 30 percem, itt ülök pizsiben, még no kávé és no fürdés, de mi mást csinálnék, mint titeket olvaslak?? :lol: )

Kata, biztosan megvolt az okod, h így döntöttél!! A távolság szerintem jót tenne most, kérdés, h egyedül meg tudsz-e birkózni az első hónapokkal, bár nagyon erős csajnak tűnsz!!

Lili, haj :D mondják, h kismamiknak javul a hajminőségük, hát én nem vettem észre :( és remélem, hogy akkor ebből kifolyólag nem hull ki belőle még egy rakás pár hónap múlva, mert akkor én leszek a legújabb csúcsfej!! :D

Manó, Míra :cry: nagyon szorítok, biztosan jobban lesz mára!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bex, pco :(

Erika, megy a drukk!

floranan

Jajj, Manó, nagyon szurkolok én is, hogy gyors gyógyulás és semmi titeket megfertőzés ne legyen a dolgoból!!!! Kitartás!!!

Hát csajok... le a kalappal, fél óra alatt végeztem, úgy hogy postára is át kellett mennem csekkezni!!! Olyan kedvesek voltak, hogy totál zavarba is jöttem tőle! Fényképezésnél levetették a szemcsim, hajam ki a szememből, és amikor azt mondta, h na, jól levágtam a nyakát, vigyorogtam, orvul lefényképezett. Vigyori személyim lesz! ÉÉÉÉs, andalgok hazafelé egy parkon keresztül, erre olyan érzésem van, mintha görcsölni akarna a combom belső részén az a naaagy ínszalag...... asszem Fruzsi végleg "leszállt", álltam a padkán és azon gondolkoztam, hogy jutok az út túloldalára, mint a csigák, akiknek oda születni kell :lol: :lol: :lol: úgy fájt, azt hittem befosok, hívtam is gyorsan a barátnőmet, hogy végre hangosan nyöghessek :lol: :lol:

Kép
lili34

Ezen annyira muris dolgok, kíváncsi leszek, mi jön még :lol: :lol: :lol: Ja, és a várandós naptárban benne van, hogy áramütésszerű fájdalmat érezhetünk a hüvelyben és a lábakban. Hát hüvelyileg nálam lemaradtak kb 3-4 héttel. Kül is a nagykésezés jobban hangzik az áramütésnél :lol: :lol:

Készüljetek, szófosásom van!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
lili34

Az lesz gáz, ha holnap reggel megyek ctg-re, és a Róbert Károly krt. 4 sávjának egyikében, amikor MÉG zöld a gyalogátkelő lámpája, elkap ez a görcsizé, és lemerevedek :lol: :lol: Szerintetek csak kikerülnek, vagy át is segítenek majd?! Köthetünk fogadásokat :lol: :lol:

Kép
lili34

Rita: Andris - nagyon ügyesek vagytok, jól csinálod. :) Rendben lesz minden. :wink: És nagyon-nagyon jók a képek. Köszönjük :) de ennyivel azért nem úszod meg, várjuk a frissítést. :wink: Ez a fordított élet nálunk is megvolt, de én pár napja próbálom "átprogramozni", úgy tűnik működik. :lol: :lol: :lol: Ma éjjel is csak egyszer kelt fel félkettőkor evett és 8 perc (mértem) nyekergés után visszaaludt. :wink:

Süti: a statisztikához ... :wink: Mi babánkat sokáig terveztük, de már feladtam, amikor összejött, következő hónapban már el is kezdtem volna védekezni. No, ezt melyik rovatba könyveled majd? :lol:
"Műtéti befejezés" később kell, sajnos nekem valamennyi babó a 8. hét körül ment el, és akkor már kellett.
Remélem, párocska megnyugtatott este :wink: Most már nem sokára eljön a Ti napotok is, és mi meg itt gyönyörködhetünk Bernikébe. :)
Süti, kölcsönkenyér visszajár? ... most én is áztatom a klaviatúrát ... és most én is úgy megölelnélek, ha itt lennél ...

Móka: de jó, hogy írtad, gázszerelőt nekem is kell hívni. Kösz a reminder-t :wink:

Jaj, Manó annyira sajnálom Mírát ... olyan nehéz lehet Neki, Nektek most így ... nagyon sok drukk, hogy mihamarabb rendbe jöjjön és újra együtt legyetek. :cry: :cry: :cry: Gondolok Rátok sokat.

Ne haragudjatok, hogy mindenre nem tudtam reagálni.

KépKép
KépKép
madar

Manó,nagyon sajnálom Mírát.Az én drukkjaimban sem lesz hiány.Gondolok rátok sokat +++++++

Lili,legalább jól indult a napod.Ez megalapozza az egész napod,szóval vállalom a szófosásod :lol:

Floranan,a lényeg,hogy a baba legyen ébren a ctg-n :lol: :lol: Vigyázz magatokra.

Pszichomókust tudok ajánlani Pesten.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Manó! Én is nagyon sajnálom Mírát, remélem ma már jobban van, és mielőbb hazajöhet a kórházból, és hogy Ti nem kapjátok el tőle!! Gondolok rátok, el tudom képzelni, mennyire aggódsz most... :cry: :cry:

Kata! Én is azt hallottam, hogy a várandósság vége felé előfordul a fogyás, és nem lesz tőle semmi baja a babának! De azért egyél rendesen (amennyit csak tudsz)!

Floranan! Minden jót kívánok a mai ctg-hez!

Megint nem aludtam egész éjszaka, mostmár nagyon kezd elegem lenni. :twisted: Holnap megyek dokihoz, remélem valami nagyon közeli időpontot mond majd a szülésre...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó:én is drukkolok nagyon,hogy Míra jobban legyen!!!!++++

Lili:szófosás. :D Hajrá,mindent bele,mondd csak,amit szeretnél,csak győzzük olvasni!!! :D :D

Floranan:te sem kapkodod el a dolgokat. :D

Peppino: nem olyan az orvosom,aki a pénzre hajtana,anyumnak is anno valami műtét után azt mondta,hogy tegye csak el,van magának két szép gyereke,költse rájuk.Eleget dolgoztam én együtt a mamával,nekem az megérte.Tehát ez alapján nem hiszem,hogy pénzre menne.De még az a jó,hogy ez most kiderült,így még tudok neki szólni és nem a szülésnél ér a sokk,hogy nem is tud róla. :D
Vendég

Móka,Madar:ennyire gázos a helyzet??? :D Nálunk a radiátoron a mérőket,meg a vízórát voltak ma leolvasni reggel 8 órakor. :shock: Néztem ám.Főleg,hogy akkor keltem fel,meg az értesítőn is az volt,hogy reggel 9 és du.5 között jönnek.
Vendég

Lina: csak a szokásos karbantartás, mielőtt beindul a fűtési szezon, legalábbis nálam. De értem én a viccet. :wink: Tetszett a szójáték. :lol:
Ne nyiss nekik ajtót legközelebb, jöjjenek 9 után. :)

KépKép
KépKép
madar

Lili: ez az áramütés-érzés nálam is volt az utolsó 2 hétben, úgy éreztem összecsuklik a lábam alattam. Hát, ha megnyugtat, engem jól megnéztek, amikor a falban megkapaszkodtam, de segíteni nem igazán akartak. Mondjuk nem is tudtak volna. Egyébként általában azt tapasztaltam, hogy nem igazán előzékenyek az emberek egy várandóssal, vagy csak rossz helyeken fordultam meg. :wink: A babával már sokkal pozitívabbak a tapasztalataim. :)

KépKép
KépKép
madar

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Csak tőmondatokban, a ma reggeli "élményünk":

Érkezés az István alagsorába 7kor, dokit hívtam, 10 perc múlva jött, baromi nagy sor, segít nekem abban, hogy a 17es sorszámot megkapom.

Beülök a sorba .... eltelik 5perc, semmi, 10 perc, semmi, a sorszámok nem fogynak ... közben mennek befelé a kismamik, ki ezért, ki azért: terheléses cukor, ez a varázsszó, de az kizárt, hogy pont ma, mindenkinek erre kellett menni ...

fél8 után odaálltam az ajtóhoz, onnantól ott állok 8ig ... no comment, hasam majd leszakad, gyerekem már tiszta ideg (ana, mehetünk,mehetünk) ... apika ide-oda viszi, időnként visít, jönni akar hozzám (mindezt a vérvételes nyitott ajtónál, tehát bent mindenki hallja, de senki nem mondja, jöjjek beljebb, mer már látszik, mindjárt lebabázok ott az ajtóban ... nem Lilla az egyetlen ilyen korú gyerek ott egyébként... kb 90en várunk vv-re! ... és én a 17esemmel 8kor végre bebocsátást nyerek a szentélybe ...

szoba egyik sarkában vv-s nővér, 1 db ... másik sarokban 2 db "kisnővér", a számítógép előtt ... először oda kell menni (pedig elvileg sorszám előtt már felvettek a rendszerbe,beutalóm van) ... ők 2en! adják a fiolákat a vvhez ....

és láthatóan baromira jól szórakoznak (miközben X kismami kint éppen elájulni készül a levegőtlen folyósón ... ) ... ezek röhögcsélnek, egy listát nézegetnek, amin zeneszámok vannak ... odalépek az asztalukhoz, nyújtom a beutalómat (még megállom szó nélkül, hogy ne szóljak be semmit ... ) ... ebben a pillanatban baromi nagy hangerővel valami tré lakodalmaszene kezd el szólni a szgépből ... a gyerek majd kiugrik ijedtében a pocakomból, én meg majd bepisilek, mert a húgyhólyagomon landol ...

Erre (amennyire udvarias stílusban lehet ezek után) mondom a nővérkének: megkérhetem, hogy ezt kapcsolja ki ???? ... néz rám, mint egy UFO-ra: miért, őket nem zavarja a munkában ... na, ekkor megy fel a pumpa: mondom neki: rendben, de engem zavar ...

Na, innetől kellett volna egy kamerát bekapcsolni, mert amit a kisnővértől kaptam, azt nem tettem zsebre: mit képzelek én, ki vagyok, hogy ilyen hangnemben beszélek ővele ... ő is volt 40. hétben 2szer !!! is ... a másik jót vihog eközben ...azt hittem, leöntöm az előre odakészített pisivel, komolyan ... én itt ne pattogjak, minden nap ez megy itt, ők ezt csak ÍGY tudják elviselni

:shock: :shock:

hoztam vizelte, mondom igen, kiteszem az asztlra, erre közli a másik kis bunkó: ne tegye a pisit az asztalra ... na, itt tényleg közel jártam ahhoz, hogy a fejére borítom ...

közben odajutok végre, hogy meg fognak szúrni (előttem valami ismerős, jót beszélgetnek a vv-s egy szem asszisztenssel, miközben kint kb 70-80-an várnak, nagy részük kismama, éhgyomorra (én is), több, mint egy órája ... ) ... a bunkó picsa meg csak motyog a sarokban, hogy háááát, micsoda emberek vannak (ez nekem szólt) .... Lillám kint visít utánam, erre nagy kegyesen (gondolom demonstrálandó) kiszól a picsa a sarokból, hohgy miért nem jönnek már be a babával, kihez tartzik ... mondom neki: hozzám ... csak nem akartam senki elé bepofátlankodni vele ... erre ő: hát erről Ő nem tehet, miért nem jöttünk be előbb ??? .... na, a férjem itt akadt ki, ított, hogy fogja vissza magát, és gondolja meg, hogy beszél egy 40 hetes állapotos nővel ... mire ő: ha panasza van forduljon az osztályvezető főorvoshoz (közben a máűsik folyamatosan röhög a szitun mellette, látszik, baromira jól szórakozik ... )

én meg csak nyelem a könnyeim, és alig tudnak vért venni tőlem ...

Hát, ez volt a ma reggeli sztori: kb egy óra múlva sikerült megnyugodnom, mostmár csak dühös vagyok, de örülök, hogy nem pörgettem fel magam jobban, és nem csináltam ügyet belőle: mert nem ér annyit az egész ...

a helyzeten nem változtat semmit: nulla tolerancia, nulla empátia, és olyan nagypofájú senki Gizikék dolgoznak az EÜben, akiknek a Tescoban lenne a helyük árút pakolni ... nem pedig emberekkel, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak, így bánni ....

nnna, jól kipanaszkodtam magam ... most megyünk a MEKI-be !!! :) ... és diéta ide-vagy oda: dupla csokis frapucsinót fogok inni !!! :)

majd jövök, és visszaolvasok ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar,hogy sikerült Apácska fogadás?És,milyen éjszakátok volt?

Peppino,lehet egészen közeli időpontot mond,de még az is lehet,hogy Tomi meggondolja magát ma estig.
Jujjj,micsoda cikk :shock: :shock:

Brumi,olvasva is felmegy a pumpa bennem :twisted: :twisted: Én biztos panaszt tettem volna a főorvosnál.Juj,nem akarok csúnyát írni,de néhány sort tele tudnék most írni káromkodással.Remélem most már megnyugodtál.Drukk holnapra. Kép

Tettem friss pocakot a picasára.Szerintem én is fogytam :shock:

Kép
v.andi

Mabe a mai képed a színek miatt nekem nagyon jól indította a napom.....köszi

Bex,várhatlak én este,he műszakot váltasz..... :wink:

Kata,hát igen előzmények ismeretének hiányában kicsit furin hangzott,hogy te nem akartál békülni,de biztos nagyon nyomos volt az indok.Ha te úgy érzed,hogy nélküli is el leszel,akkor inkább menjen ki dolgozni......Gondolom anyagilag is jobban járnátok,meghát első kanyarba mégis az ő döntése volt,hogy nélkületek,akkor most viselje a következményeit.Kívánom hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogy neked és Lőrincnek a legjobb!!!!!!

Lili,jóalvás.. :lol:
pszhichológus..........jó lenne,de se idő se pénz nincs rá.......... :( .Csak nekem olyan furi mikor társaságban az emberek az ovodai életükről beszélnek,én szinte a szakközepes is alig emlékszem.......az osztálytalálkozón is olyan furi volt,hogy beszélgettek a tanárokról én meg mintha nem is velük jártam volna egy osztályba :roll: :?

Erika,Fanni .......nem lehetett könnyű a hiszti,de azért az nagyon aranyos hogy azt hitte ha Balázska ruháiba öltözik akkor elmehet az oviba!!!!
Kívánom hogy a döntés legyen nektek kedvező.......bármi is legyen azért a baba és a te egészséged az első!!!!!!

Kata,sztem nem gáz a fogyás........van ott még miből Lőrincnek enni,gondolom azért nap nem telt el úgy ne ettél vona semmit????

Ajaja Manó,nagyon szorítunk,ne aggódj nem lesz semmi gond,Míra már jó kezekben van!!!!!!!!!!!!!Kérjük a híreket,amikor jobbulás van és arról is mit mondanak az elkapásról!!!!

Madar nem csinálok statisztikát ,csak érdeklődtem,mert párotokról tudtam,hogysmint,de ez is hozzátartozik a nosztalgiához a csikos tesztekkel kezdtünk.....klaviatúrának nem tesz jót az áztatás :wink:

Az öleléseket meg be fogom hajtani..... :!: :!: :!: :!: :!:

Peppino,ez a cikk.......hogy mik vannak....

Hát én jelentem igazán jót aludtam....fél 1-től fél 7-ig (megint 6 óra,remélem ez Berni mellett is így marad)aztán pisi és fél 7-től 10.11-ig........

Ma semmi dolgom csak telefonokat intéznem,úgyhogy ma pihizek!!!!Lili,lesz ki olvassa és reagálja a szófosásodat!!!!!

sutimano76

Vajon Annával mi lehet?

Süti???

Kép
v.andi

LÁtom közben előkerültél Süti. :lol:

Kép
v.andi

Brumi,ezt kár volt hagyni,bár nyilván nem a te dolgod,de ha én ezt tapasztaltam volna és így beszélnek velem,akkor tuti nem hagyom szó nélkül,mert pont azért csinálják,mert senki nem szól,bár érthető hogy 40.hétben kisebb gondod is nagyobb annál......azért a dokidnak említsd meg,hátha........jó mekizést!!!!

sutimano76

Andi gondolhatod,1 órába telt csak a reggel visszaolvasni és reagálni!!!!!!Ezentúl nem alhatok ilyen sokáig!!!! :lol: Pocihegycsúcsós képet nézted,tudod amiről tegnap beszéltünk!!!???

sutimano76

Andi,létezik hogy pocakod ereszkedik lefelé,az előző hetiek gömbölyűbbnek tűnnek :wink:

Elvileg ma délutántól van dokim.....szóval felőlem mehetünk szülni!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76Pocihegycsúcsós képet nézted,tudod amiről tegnap beszéltünk!!!???

Néztem igen,nagyon durva.Amúgy tök jól elkaptátok a pillanatot.
Enyim has is ilyen,de nekem a háta dudorodik ott,ahol neked a dudorkád van.

Kép
v.andi

csajok én pár hónapja annyira rá vagyok kattanva a sajtra meg a tejre..............lehet éjszakáként átváltozom egérré vagy macskává???????????

sutimano76

Süti,én is ezt gondoltam,hogy ereszkedik,de ugyanakkor kisebbnek is látom.
:roll:

Kép
v.andi

Nálam is lehet a hát is,ki tudja.....Viszont akkor még mindig nagyon fent van,mert uh óta ugyanott van a púp,viszont akkor nem ma szülök az is biztos!!! :lol: Ráadásul a gyomrom is tud még égni rendesen,így tuti nem szállt még le a drágám!!!!!sebaj,de nem akarom elkiabálni,legalább aludni hagy...

sutimano76

Lehet eddig össze volt gömbölyödve fent,most meg már nem a lábánál a fejecskéje,nyújtozkodik,lehet így halad lefelé............de nagyon szép a pocid!!!!!Ahhhh,és milyen vékony vagy,ha együtt szülünk az énképemre való tekintettel légyszi olyan pizsit vegyél fel ami kicsit kövérít,hogy ne érezzem magam mislenbabának melletted........megértésed köszönöm!!! :wink:

sutimano76

tegnap olyan aranyosak voltak a csajok(barátnőim),itt hitegettek hogy nem is híztam annyit és milyen jól nézek,hogy az egyikének sokkal puffibb feje volt,meg minden,pedig combom körmérete sztem 2× akkorra lett,az amúgy sem vékonyból!!

sutimano76

Te Süti,enyém gyomor és nyelőcső is annyira ég 2 napja,hogy kihalok.Már nem tudok mit enni-inni ellene.Rennie már kuka,salvus vizet próbálom,de az meg tehénszar ízű :lol: :lol: :lol:

Süti,pizsit megoldom addig :lol: de azt ne felejtsük el,hogy a nagy jóltartásban volt rajtam önmagamhoz képest azért 10 kilo plusz induláskor.Azért a pudingseggem a gatya jól eltakarja :lol:

Kép
v.andi

Bibi! Ez borzasztó!! Hogy miket nem művelnek az eü-ben!!! És egy nemsoká szülő kismamával??? Annyi tuskó van, hogy erdőrengeteget lehetne ültetni belőlük!! :twisted: :twisted: Tutti, hogy felment volna a vérnyomásom nekem is!! Nem csoda, hogy könnyeztél!! De az vígasztaljon, hogy már nem kell vérvételre menned (remélem!)..

Aranyos vagy Andi!! Majd meglátjuk! A gyomor + nyelőcső égést sajnálom!! Kitartás! Esetleg keksz nem segítene???

Süti! Örülök, hogy jól aludtál, irigyellek is ám!! :D

Lili! Remélem majd átsegítenek!! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.09 10:46-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rajtam is volt plusz 6 kilo,szóval hízással együtt 22 kg tartok,kiváncsi vagyok mennyi marad.

nekem gyomorégésre két dolog vált be,vagy beőszibarackozom,vagy ha érzem 1-2 korty hideg szénsavmentes vizet iszok,és megpróbálok nem lehajolni.....renniem elfogyott és nem vettem,aszódabikarbonát nem akarom ész nélkül fogyasztani,salvust nem vettem,de a nyagyim idejéből nagyjából megvan a rossz íze emléke,akkor belekostóltam!!pfúj

sutimano76

Ja és majdnem ülő pozicióba alszom,azóta jobban is alszok!!!!

sutimano76

Peppino képzeld nekem a keksz nem segít,meg a tej se :cry:

sutimano76

Hát igen Süti, gondolom mindenkinek más válik be (vagy semmi... :roll: )!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Mabe,csajok,most olvasgatom a recepteket,és van köztük egy olan,hogy KONAKION MM paediatric oldatos injekció
ez mire kell???? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sutimano76

Kata kérdezte,hogy ma nem szül senki,hát egy ideje jól leálltunk!!!!!!Hogyan lesz ez lesznek augusztus végi-szept eleji babák,meg szeptvégi-okt eleji????

sutimano76

Kép
v.andi

Köszi Andi,majd akkor a doki úgyis felvilágosít,kérte hogy próbáljunk meg a kórházból hazafelé beugrani a csöppséggel.

sutimano76

Amúgy én 7 receptet kaptam.....ti?????

sutimano76

Boboka,tudsz valamit Annáról?????Aranynapra gondoltam!!

sutimano76

Én is 7-et kaptam!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti,én is hetet,és nekem is van benne amit az előbb kérdeztél.

Kép
v.andi

No,jól van,tegnap mesélte barinőm,hogy húga ezt a konakiont nem kapta és majdnem gond lett belőle!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: