[quote]H írta:úú, Katka...
Masut: Szerintem ez nem is te voltál, hanem Márti megszerezte a billentyűzetet!
Adryn: Négykézlábas párbaj!
Csibb: Rendszeresen be fogja jelenteni, hogy van új barátja és nem fogja tudni a nevét sem. Ez már csak így van. Szerintem Fanni elég karakteres, hogy kezelje ezt az Annát, ne aggódj! Most alakul ki egy hierarchia a gyerekek között. Fanni is meg fogja benne találni a helyét, meg az Anna is.
Adryn: Kirándulás hiper-szuper lehetett! Képek nincsenek?

Annyira gyönyörű hely lehet, szívesen megnézném legalább fényképen....
Erpé: Továbbra is jobbulást nektek! Szoptasd csak Katát és akkor gyorsan átmegy rajta!
Moncsi: Sajnálom a betegséget. Az orrszívás bizony nagyon küzdelmes dolog. Érdemes orvostól orrcseppet kérni legalább éjszakára, hogy kicsit tudjatok aludni is. Jobbulást nektek!
Pulcsi: Én inkább rizsliszttel vagy zabliszttel sűrítenék..... A búza liszt, amúgy sem túl egészséges.... De ebben Rebi a nagyon spíler! Viszont a sűrítésnek már nagyon itt van az ideje nálatok, hiszen ti már lassan 7 hónaposak vagytok!
Azt figyelem, hogy mindig meghatározod, hogy mennyit ehet a Nándi (most ugye 80gramm). A baba magától tudja, hogy neki mennyi kell. Ő egy tökéletesen működő rendszer, amibe bevavatkozol, ha fix mennyiséget adsz neki. Ehhez is hozzá tud szokni, mint ahogy most meg is történt, de hidd el ő tökéletesen működik és annyit fog enni, amennyire szüksége van. Tessék átengedni a kontrollt! A cicinél is van, hogy nem eszik olyan sokat és ahleyett, hogy elfogadnád ezt a döntést, te inkább stresszelsz, hogy miért nem eszi ki. Azért mert most éppen nem éhes annyira, de ez nem baj. Majd eszik, ha éhes lesz, nem fog éhen halni, annál ő sokkal okosabb! Ne dönts helyette, csak folyamatosan biztosítsd neki az evés lehetőségét! Ő maga be fogja állítani a súlyát arra, ami neki jó!
Egyébként nekem a lányok az első 5 hónapban több, mint 5 kilót híztak, szóval olyan 9 kilósak voltak és 1 évesen meg 12 kilósak. tehát 3 kilót híztak 7 hónap alatt, de ez nem volt baj. Mennyi kiló Nándi, hogy így aggódsz a súlyáért? Peti most 7400 gramm és ő ugye 4130-ról indult, szóval nem hízott túl sokat, de szerintem nagyon formás gyerek (tudom elfogult vagyok

), csak hát nem olyan kis hurkás, mint a lányok voltak. De jól van, fejlődik, hatalmas a mosolya és szerintem teljesen rendben van.
És hát Nándi is kiegyensúlyozott baba, szóval biztos nem éhezik.