A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]L írta:sutimano76ina,jó hogy mégis jöttél,így nem kellett reggelig várni,hogy mi volt a ctg-n.Apa nyomozó!!!!!!!!!!!!!!Jajjj,de jó neki,engem nagyon érdekelne ez a szakma,csak addig eljutni nem könnyű,már mint mostmár nem lenne az.Szabad tudni milyen ügyekben nyomoz????

Rita,ügyesek vagytok Andrissal,így kell ezt!!!!Akkor ha én egész nap könnyes szemmel nézem elsőszülött lányom...akkor várható hogy meglátogat a pszichonéni???

Hát, ha lebuksz a csecsemősök vagy a gyerekorvos előtt, akkor esélyes. :lol: De nagyon helyes volt a csaj, akkor is bőgtem neki egy sort, mikor beszélgettünk. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Bocsi csajok,de megint be van sózva a fenekem szeretnék már ott tartani,hogy itthon vagyunk a babyvel,és félek a szüléstől.néha rámtörnek ilyen gondolatok.......és akkor kell észnél maradnom,de bevallom egyre nehezebb.És már megint annyira nyúlik a hasam,hogy úgy érzem menten bereped és leszakad........... :( .Megyek kicsit odabújok párocskához,hogy nyugtasson meg.

Kata,sokat gondolok rád,remélem holnap jössz mesélni!!!

sutimano76

Rita megmondom őszintén szívesen beszélnék vele,de nem is a gyerekkel kapcsolatban,hanem úgy felhozva a témát,hogy ilyenkor jól jönne anyukám,és persze apu is,hogy büszkék lennének ránk,meg ilyenek,és közben megejteve az eltemetett gyerekkor,amire szívesen emlékeznék,de nem megy!!!! :cry:

sutimano76

[quote="boboka"]R írta:bobokaita, szerintem nagyon okos dolog ez a kórház részéről, hogy ennyire figyelnek az anyákra.

Sok helyen elkélne az ilyen.

Örülök, hogy Andrissal rendeződni látszanak a dolgok :)

Boboka: Én is erre gondoltam pont, mikor gondolkodtam a dolgon. És bevallom, azóta te is eszembe jutottál. :oops: Nekem biztosan sokat segített volna anno, ha valakivel lehetett volna beszélni, jól kisírni magam olyan valakinek, aki kívülről látja a dolgokat. Szegény Apa is annyira ki volt borulva és tehetetlen volt, hogy egymásnak nem tudtunk úgy segíteni, ahogy akkor kellett volna. Egy olyan kórházban, ahol napi szinten vannak tragédiák, nehézségek, kiboruló, kétségbeesett, reménykedő szülők, elkélne a szaksegítség. Én se kerültem volna később pszichológushoz és Andrissal is rendezett lett volna a kapcsolatom kezdetektől fogva, ha van egy kapaszkodóm.

Kép

Kép
hgrita

Süti: végig sztk-ba jártam,de mindig hozzá,amikor visszarendelt.Tehát végülis én is végigvártam mindig a sort,semmivel nem voltam különb másoknál,de nem is fizettem.Csak az a sz@r,hogy most meg majdnemhogycsak nekem kell könyörögnöm....Viszont nagyon gondolkodom azon,hogy nem fogok neki fizetni,hanem csak veszek egy üveg valamit aztán kész.

A szülésznő fogadott,én nagyon meg vagyok vele elégedve,ha már ő bent lesz,akkor más nem érdekel. :D Az se ha az ügyeletes dokinál kell szülnöm.Csak azért mégis na.

Apa bűnügyekben nyomoz,körözéseket ad ki,haláleseteket kap,kihallgat stb.meg még sok minden hasonló finomság.Ja a vízi hullákat nem szereti. :D Édespofa,amikor néha egy-két dolgot mesél én megh majd elhányom magam. :D Egyébként nem volt nehéz bejutnia.Bement az utcáról gépészmérnöki végzettséggel és kész.Annyi,hogy majd el kell mennie egy átképzésre az RTF-re,de ezen kívül semmi.Ja meg van egy alapfokú nyelvvizsgája.
Vendég

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita megmondom őszintén szívesen beszélnék vele,de nem is a gyerekkel kapcsolatban,hanem úgy felhozva a témát,hogy ilyenkor jól jönne anyukám,és persze apu is,hogy büszkék lennének ránk,meg ilyenek,és közben megejteve az eltemetett gyerekkor,amire szívesen emlékeznék,de nem megy!!!! :cry:

:cry: :cry: :cry: Most nagyon megsírattál, úgy megölelnélek. Na, majd egyszer összefutunk és jól megnyomorgatlak. Nagy puszi a kobakodra! Szerintem míg bent vagy keresd meg nyugodtan, biztos segítene, ha kibeszélhetnéd a fájdalmadat.

Kép

Kép
hgrita

Mabe, volt idő mikor megvolt a napirendje... Lehet hülyén hangzik, de reggel 7, 10, 13, 16 és így tovább... este nem mindíg, de éjjel mozgott. Szóval az 5.20 korainak tűnik. :lol: :lol: Molli elveszik a hintában...
Süti akkor jó napod volt, ez a lényeg.
Andi nekem is ma rengeteg savam van és nem használ semmi sem.
Az ötletet köszönöm, a Salvus víz tényleg jó volt rá, pár napig, ma az sem jött be.
Babcika kindertojás.. :lol: :lol:
Rita köszönjük a képeket... olyan jó nézegetni a babákat...
boboka kezd kitörni rajtad is a fészekrakás. :wink:
bex13

[quote="hgrita"] írta:hgrita
[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita megmondom őszintén szívesen beszélnék vele,de nem is a gyerekkel kapcsolatban,hanem úgy felhozva a témát,hogy ilyenkor jól jönne anyukám,és persze apu is,hogy büszkék lennének ránk,meg ilyenek,és közben megejteve az eltemetett gyerekkor,amire szívesen emlékeznék,de nem megy!!!! :cry:

:cry: :cry: :cry: Most nagyon megsírattál, úgy megölelnélek. Na, majd egyszer összefutunk és jól megnyomorgatlak. Nagy puszi a kobakodra! Szerintem míg bent vagy keresd meg nyugodtan, biztos segítene, ha kibeszélhetnéd a fájdalmadat.

Jajjjj,nem akartam én,csak úgy drága lenne elmenni,és én biztos vagyok benne hogy eltemettem a gyerekorom,azért nincsenek emlékeim a szüleimről,vagy legalábbis nem sok(pedig 9 és 11 évesen korból már kéne lenni).

sutimano76

[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76e hát ilyenkor szoktak eü kaparást csinálni,nem ????

Ha ez nekem szólt,akkor nem kellett,mert a természet megoldotta,és nagyon pici volt.Lehet,ha nem tesztelek,észre sem veszem.

Kép
v.andi

Bocsi hölgyeim,de én mindjárt kiesek a számon olyan álmos vagyok.

Jó éjszakát mindenkinek!!

Pusszantás
Vendég

Rita,jó olvasni,hogy ilyen jól működtök.Szuperek vagytok.Máté pedig még mindig a szívem csücske azóta is,hogy élőben is láttam. :lol:

Kép
v.andi

Lina,én imádnám hallgatni,volt egy idő mikor olyan ügyesen ráéreztem arra,hogy a vacsit mindig sikerült a helyszínelők alatt elfogyasztanom.... :lol: :lol: :roll:

sutimano76

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76e hát ilyenkor szoktak eü kaparást csinálni,nem ????

Ha ez nekem szólt,akkor nem kellett,mert a természet megoldotta,és nagyon pici volt.Lehet,ha nem tesztelek,észre sem veszem.

Ja vagy úgy.............. :oops:

sutimano76

Andi ,Máté nekem is a szívem csücske,akkor ott menthetetlenül belé szerettem anyai szívvel...... :D

sutimano76

Nem esküszök meg rá hogy nem tettem volna meg,de ha Rita rám bizza míg mondjuk pisil egyet,lehet huss már rohantam is volna vele hazáig!!!!!!!!!!!!!!!Nem baj nemsokára mi is itt fogunk tartani.

sutimano76

csajok: reggel 6kor indulás nagylaborra, sajnos Lillával 3asban, mert nincs kire hagyni, én meg már nem vezetek Szada határain kívül ... utána elmegyünk bevásárolni (nem tudom, most lesz-e ctg, ha csak vérvétel, akkor gyorsan végzünk) ... lehet, hogy csak délután jövök, azért a táskákat viszem, ha mégis benttartanának, de remélem, nem, és akkor küldök sms-t

most megyek, megpróbálok aludni ... :wink:

jó éjt istennők, pussza mindenkinek !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti erre olyan nehéz bármit is mondani. Biztos, hogy soxor hiányoznak, de most fokozottan sokkal jobban...

Egyébként nem tudom ki mennyire emléxik, nálunk nem volt tervezett. Csak már 4 éve nem védekeztünk semmilyen formában. Igazából nem is nagyon késett, mivel a pco miatt soha nem volt rendszeres, csak egy érzés volt. Napok óta és akkor hozattam tesztet. Másnap meg doki.
bex13

Rita! Örülök, hogy Andris ilyen édes Mátéval!! Máté nagyon édes baba!

Lina!
Lehet, hogy a dokid azért mondta azt, hogy nem tudta, hogy ő lesz a szülészorvosod, mert pénzt vár el... csak így nem mondta meg a szemedbe. Gondolod, hogy elég lesz egy üveg bor?

Én folyamatosan keményedek, nem tudom, hogy ez már jel vagy nem... de egyelőre nem mérem az időt.

Nálunk Tomibaba annyira volt tervezett, hogy decemberben párom mondta, hogy akkor most már jöhet a baba, és az első alkalommal összejött... :oops: :oops: :wink: Tehát a tervezésre nem igazán volt időnk... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.08 21:39-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok lányok! Gondoltam most már én is beköszönök!
Rita én is boldog szülinapot kivánok!
A babák egytől egyig gyönyörüek!![/quote]

Kép
lipót beatrix

Brumi,gondolok rátok holnap és várom a híreket!!!!

sutimano76

Szia Beatrix!!!

Peppino,dettó.azért kicsit figyeld az órát!!!

sutimano76

Jó éjt nektek!
bex13

Jajjjjjjj,Beatrixról jut eszembe,bevallom a múltkor jót beszélgettünk telón,és egy világ omlott össze bennem mikor elmondta,hogy van egy barátnője aki fájdalom nélkül szül,szóval druszám idedruszámoda,sajnos nem én leszek az első fájdalommentesen szülő nő,így nem tudom a nőket ezalól felmenteni...........BOCSI....... :cry:

sutimano76

Szia Süti hogy vagy?

Kép
lipót beatrix

:lol: :lol: :lol: :lol: Süti Drága, a kivétel erősíti a szabályt!
A többieket attól még felmentheted!
bex13

Peppino, szerintem sem árt figyelned az órát :roll: végül is már bármikor érkezhet a gyerkőc :lol:

Süti, elhiszem, hogy ilyenkor még nehezebb :cry: :cry:
Tudom,hogy közel sem ugyanaz, de mi veled vagyunk :!:

Rita, a múlton nem szabad már rágódni, sajnos mindennek meg van a miértje.
Biztos hosszú volt az út, de látod végül is Andrisoddal is jól alakultak a dolgok, és csak ez számít :) Meg a csöppség Andris karjában :wink: :wink:

Bex, azt hiszem te írtad anno az új begy fájást. Elmúlt azóta?
Nekem is fáj kb. két hete... Annyira nem gáz, csak zavaró egy kicsit
Vendég

Helloka istennők!

Hát jól bealudtam :D

Most csinálta kajcsit, Apa hoz kólát :oops: meg pattogatott kukoricát, beteszünk vmi jó filmet.

Rita, örülök, h rendeződnek a dolgok, valamint a képek nagyon édesek!!

Süti, simi simi...

Nálunk nem volt tervezett, vagyis még nem mostanra, kb egy évvel jött hamarabb, mint ahogy kitaláltuk, szeptemberben hagytam abba a tablettát úgy kb 11 év után, egyetlen egyszer nem védekeztünk, meg is lepődtem a zebrán :D egész jól visszaállt a szervezetem, cirka 3 hónap alatt, illetve Apa is minőségi anyagot adott bele :lol:

Kindertojás :lol:

Kata, gondolok Rád!!

Boboka, csak óvatosan pucolj...

Lina, a te dokid is érdekes...

Bibi, majd gyere és mesélj!

Nem is meséltem, tegnap rámjött, és egész du szüléstörténeteket olvastam itt a babaneten, meg 2 videót megnéztem youtube-on... láb felől ugye... mondjuk azt lehet, nem kellett volna... inkább nem gondolunk bele a szülésbe, úgy döntöttem! Még mindig nem tartok tőle (annyira?) szerencsére, de azért voltak kemény részek :shock:

floranan

Bex,hát velem lehet beszélni,bár Brumi szerint nagy szívem van,de ennyire nem biztos!!!!!

Beatrix egész jól,csak Berni nem fér megint na bőrömbe!!!

sutimano76

Brumi, drukk holnapra is :!:
Vendég

Brumi,drukk holnapra.

Kata,remélem minden okés,és jól alakult az estétek.

Fájdalommentesen????Na azt hogyan is kell??Ide vele nekem :lol: :lol:

Süti Kép

Kép
v.andi

Flora, jól hangzik az esti mozizás :)

De mindig olyankor írtok a kóláról, mikor nekem nincs itthon :twisted: :twisted:

Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a dokim asszisztense mondta múltkor, hogy pl. ctg előtt nyugodtan igyak egy fél órával kólát.
Kérdeztem, hogy nem gáz-e, mondta, hogy most még egyáltalán nem gáz (persze gondolom mértékkel), majd szoptatás alatt nem "szabad" inni, mert átmegy a tejcsibe a kólából a sok minden...
Vendég

Floranan,alvóka Kép jó popcornozós mozizóst, szerintem :lol:

Boboka,pedig az éjszakai műszak kólázik :lol:

Kép
v.andi

Aranyosak vagytok,de 9 korom óta egyre keményebb vagyok......néha terhes,de néha jól jön ez a maszk....

sutimano76

Na, kóla iránti erős vágyam csillapítottam egy kis gyümölccsel :)
Vendég

Megvettem én is a kismamát, amit Andi is írt,
A baba első éve

Tényleg nagyon sok jó dolog van benne
Vendég

Kóla,nekem csak bubi nélkül,bubi nagyon megcsinál bélgáz ügyileg,olyan leszek mint egy lufi.amúgy sem rajongok a szénsavért.Na assszem eddig tartott az éjszakai műszakom,ma a ctg miatt korábban keltem így lassan kiesek a számon..Jó éjt!!!

sutimano76

Én is mentem aludni, jóccakát kismamik :)
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Boboka, igen én írtam, de nem fáj, hanem olyan hülye, furcsa érzés, mint amikor nagyon el van zsibbadva és nem érzem rendesen. Na nem múlt el, hanem sokkal rosszabb. Idáig csak az elő ujjpercig éreztem és csak elől, mostanra még lejjebb és már elől a körmeim is. Szerintem felhívok ma valakit, mert szerintem ez nem normális!
Süti, nem csak Bibi szerint van nagy szíved!
bex13

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.09 05:46-kor.
Vendég

Süti
Nálunk gondosan megtervezett baba Molli. kb. 2 évig próbálkoztunk, de csak nem jött. Az én pszichém totálisan szétesett. Komoly testi tüneteket okozott :cry:
Orvoshoz mentünk, akkor már gyorsan haladt minden... júliusban laparom volt... nov-dec-ben már lombikoztunk. (azt se volt könnyű elfogadni :oops: :cry: )
Nekem nagy segítség volt, hogy jártam pszichológushoz!

Rita
Nagyon szépek vagytok!

Bex
PCO :cry: Szedted a metet?

Madar
Remélem, jól sikerült az este! :wink:
Vendég

Bex
Ma is korai vagy :lol: :wink:
Vendég

Akárcsak Te! :lol: :lol: Éjszakai műszakból reggeles lettem. :lol:
Szedtem 2 évig, attól valamenyire rendeződött, de a doki már stimuláló gyógyszert akart adni. Mondtam, hogy még várjunk, mert az építkezés közepén tartottunk...
Milyen éjszakátok volt?
bex13

Bex
Ha minden éjszaka ilyen, akkor én nem fogok panaszkodni... szopi és alvás volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Bex, és szedni fogod a metet szoptatás alatt?? Én ezzel vagyok a legnagyobb bajban... Legújabb tanulmányok szerint (azt hiszem brit, de nem vagyok benne biztos)már szoptatás alatt is lehet szedni, csak sok orvos még ezt nem ismeri el.

Lányok köszönöm a rám gondolást. Képzelhetitek hogy éreztem magam, tegnap egész nap a hugim és két csemetéje+egy kedves barátnőm tartotta bennem a lelket!
Hát ki nem békültünk a részemről. Ő akart, de én nem...... (tudom most sokan a fejetekhez kaptok). Most Lőrincig várunk. Értelmes magyarázatot nem tudott adni sok mindre. Bűnbánó tekintettel próbált érvelni, amire fel voltam készülve!
Felajánlottak neki egy állást Hollandiába, el is vállalná meg nem. Lőrinc tartja vissza, mert akkor egy hónapban csak egyszer láthatná. Én mondtam neki vállalja el és menjen....(tudom ezzel szintúgy sokan nem értenétek egyet).

SENKI NEM SZÜL??????????????????????????????????????

Kép
kata05

Jó reggelt Istennők!

Vajon melyik babánknak tetszik meg a mai dátum? 2009.09.09.

Bex,látom műszakot váltottál :lol:

Mabe,akkor ma reggel üde és kipihent vagy :wink:

Kata,bár nem ismerem a részleteket,de szerintem biztos jól döntöttél.Nagyon erős csajszi vagy! Kép

Kamaszom mégis elment a suliba.Ma is dolgozat,és unatkozik itthon.Láza nincs,tegnap sem volt.Megbeszéltük,hogy suli után nincs csavargás,egyből jön haza.Délután megyek az igazi szülőire :lol: ,de férjecske is eljön velem.Hátha később én nem tudok menni Junior miatt.Ő se legyen idegen a tanároknak.Lehet,hogy visszafekszem.MÉg sötét volt,mikor Danit keltettem :oops:

Kép
v.andi

Jó reggelt!!

Hát próbáltam visszaolvasni, és meg is tettem,csak minden kiesett a fejemből. :D

A gyerkőcök egytől-egyig gyönyörűek, imádnivalóan csodaszép mindegyik, és mindenkinek gratulálok!!!

A mi babánk nem volt tervezett, de egyszer már részleteztem, hogy dec. 22 -én lecsúsz a gumi, aztán 23-án esemény utáni, aztán Január 16-én + teszt, és doki és most meg már születin fogunk és nagyon várjuk!!!! És köszönjük a sorsnak,mert sokmindent megváltoztatott az életünkben, pedig még meg sem született :D

Mi még mindíg nem szülünk, de már legalább tegnap volt pár görbe az NST-men. Hát e van, az inga szerint szept 15, lehet így lesz.

Kép
babcika

Babcika, Vicger ingája szerint nekem tegnap szülnöm kellett volna! :D Én a mai napot néztem ki, esély még van, de szerintem kizárt jelen állapot szerint!

Nekünk inszemes babánk van. 2006 augusztusa óta próbálkoztunk. Konkrétan, január 2-án igazolódott a vérből hogy baba van. Utána 2 héttel hogy jó helyen! :wink:

Kép
kata05

Jó reggelt :) :) Ma megint jól aludtunk, két pisijárat volt csak! Annyira jó idő volt, hogy fáztam éjjel, nyakig takaró, nyakig Apa, imádom ezt a hüvit!!!
A babák gyönyörűek még mindig, én is még mindig olvadozom és énisakarommmmmááár-de ezt meg tudjátok :lol: :lol: :lol:

Kata, biztos megvannak az okok, amiért így döntöttél, én sem néznék el bármit csak azért mert... egy gyerek nem ragasztó és az is elképzelhető, hogy jót tenne a távolság. Tudod, a nagy tüzeket fellobbantja, a kicsiket meg kioltja!

Lina, doki :?

Süti! Nekem van egy húgom, aki tulképpen a nagynéném kislánya, egyedül nevelte és 40 évesen meghalt agydaganatban. A hugi 6 éves volt, amikor hozzánk került(én akkor 17), neki vannak emlékei, vagyis inkább foszlányai az anyukájáról. Néha, mikor sütit sütöttünk előjött, húú mintha anyuval ezt csináltunk volna!! Elég sok ilyen van, de igazából neki sincs semmi konkrét. Én biztosan felkeresnék szakembert a helyedben, az ilyen dolgokat helyre kell tenni!!!!

Floranan, remélem jó volt a filmezés!!

Bex, nekem is volt kisujj zsibbadásom még a terhesség elején, azon röhögtünk, hogy remélem nem ott hordom ki :lol: :lol: :lol: De elmúlt kb két hónap után! Baromi zavaró volt!!!

Nekünk is úgy volt tervezett, hogy Apa hónapok óta könyörgött, decemberben mondtam, hogy ok, próbacseresznye. Aztán elsőre összejött. Pedig nem bíztam benne, mert már 35 vagyok. Fruzsival összebeszéltek már akkor.. tuti!!! Azért ez a nagy szerelem. Kíváncsi vagyok, rá tudom-e bírni holnap reggel a ctg-n valamiféle mozgásra :lol: :lol: :lol: Apa nem lesz ott :lol: :lol:

Kép
lili34

Én is szívesen szülnék ma, tetszik a dátum formátum (hogy rímel, húúúha), de csak kb 10 után, mert 9-re megyek okmányirodába.
Az előbb mostam hajat, de nem tudok magamhoz térni, milyen jó "anyaga" van, és milyen sok!! Jó lenne, ha szülés után így is maradna!!!!

Kép
lili34

Jó reggelt!

Rita!

Köszi a babaképeket! Irigy-irigy. :wink:

Kata!

Én abszolut megértelek, dönts szíved szerint! Nem könnyű!

Fanni ma (is)levágott egy hisztit,hogy ő is oviba akar menni (felvette Balázs alsógatyáját és focispolóját), de már lenyugodott...

Én tuti nem szülök me(sem :evil: )

Ma lesz főorvosi bemutatás, ahol döntenek a sorsunkról.
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: