vagyok,vagyok,csak 14.00 óta csak olvasok,és igyekszem senkit kihagyni!!!!!!
Andi,én azt mondtam,hogy járni,csak megkérdezni,mi alegjobb módszer,bizti lehet találni olyat ,aki telón el tudja mondani pár mondatban........
Kamaszodnak jobbulást!!!!!
Floranan,várom a videó folyt.köv.-t!!!!!Nem semmi út!!!
Uh.......ez annyira rossz lehetett!!!!Én bizti megvárnám,vagy nem is tudom!!!!
Anna,jó utat!!!!
Lina,iiiiiiiiiigen,most úgy van ha nagyon muszáj előbb akkor 10-e,mert amikor feszít már nagyon terhes!!!!De ha maradna mégis a kiscsaj bent akkor 21!!
Rita,Boldog szülinapot!!!!!Remélem jól vagytok!!!Máté poci?????????????
Kata,estére ++++++++++++++++++++++
Tara,Marci nagyon szííííííp!!!!!És milyen édesen alszik.Okés mostmár mindent megtettél,mlg 2 dolog hiányzik:1.NE IDEGESKEDJ(tudom én könnyen beszélek....)2.TÜRELEM!!!!!Pusza nektek,nyugi lesz tej,csak szorgalmasan szopizzatok és fejjél!!!!!
Lina,
[quote]P írta:eppino:azért ha már fáj,akkor legyen eredménye is,így én inkább a szülésre szavazok
ezekből a sorokból némi türelmetlenséget vélek felfedezni.....
Szezso,gyönyörű baba Bendegúz is,szopira kitartás!!!!!
Drága Móka,az m0-ás teljesen járható,csak addig juss el,köszi a felajánlást,élnék vele!!!!!!Én meg felajánlok egy FÉL órás zuhanyt is neked.........
Brumi,(cickók miatti nem hason alvás),félig hason csak menni fog,nekem eddig se voltak kicsik,és a teljes hason nem ment,de a félighasonnal is kiegyeznék!!!
Manó,köszi a story-t,hát fájdalom csill.nélkül ilyen szépeket írni egy szülésről!!!!!!Azért képeket kérünk ám dögivel,a továbbiakban meg nyugodt éjszakákat kívánok!!!Eljutottam a képekhez,ahhhhhhhh,most pityergek,nagyon szépek vagytok,a boldogság az arcotokon mindent megér!!!!!
Jaj,Andi ez olyan édi....
[quote]K írta:ezébe adtam a kanalat,és a szirupot,hogy vegye be,mire mit kért? hogy én adjam neki.Gyerek még
Peppino,13.46-kor még itt,én meg reagálás közben aszittem már a kórház felé tartasz!!!
Viki,Dóra is nagyon édi,és mennyi haja van!!!!!
Madar,
[quote]B írta:ibi: pont ma gondoltam erre ... elaludt ... és én csak néztem és néztem ... és arra gondoltam mennyi várakozás ... mennyi kudarc ... mennyi fájdalom volt, amíg Veronika megérkezett ... ....................
,hát ezt nagyon szépen írtad le,jaj ,még pár ilyen és teljesen meglágyulok,és bömbi kismami lesz belőlem!!!!!Azért az első krokdil könnyeket megtartanám Berninek!!!
Cicke,ha hazértek,bérelj egy mérleget pár napra,és kész!!!
Ezt most elküldöm,mert újabb oldal vár még olvasásilag,és nem sokára vendégeim jönnek,így a 353.oldalra nem bizti hogy esténél előbb reagálni is tudok majd.
Rólunk röviden,ctg gépet ma megkíméltük......kivételesen jót alkotott,volt egy kis jóslóm,de az aszisztens szerint semmi exrta.
A többit majd később!!!