Lilla
ahol én vettem, ott 7-10 ezer között van az ára, függ attól, hogy milyen anyag, és milyen fazon. az enyém speciel pont volt készen, úgyhogy másnap mehettem érte.

de Nemlajos pl. sokat várt rá, úgy rémlik...
és meg fog javulni a kislányod, ne aggódj!!! pont beleolvastam az általam nyitott és már befagyott 2006 februári babák topikot, hogy összehasonlítsam Fannival Mátét, és Fanni, akinél szuperebb alvó gyerekről még sosem hallottam, ő is elromlott ebben az időszakban!!! mert jött a foga! biztos nálatok is ez van!
Katka
szép a mt-od! szerintem nem volt extrém a kérdés...

nem is értem a reakciót...
van szuper jó némettanár ismerős a Fannis topikban, ha érdekel! Nagykovácsiban lakik.
talira én most nem mennék, mert nem akarok olyan messzire menni, ha esetleg hívnának, hogy sír, vagy ilyenek... később már lazább leszek, ha beszokott...
Nemlajos
az mondtam neki, hogy egy jó barát játszana olyat is, amit ő szeretne. attól jó egy barátság, hogy kölcsönös, egyszer olyat játszanak, amit Anna szeretne, egyszer olyat, amit ő. erre mondta, hogy de akkor azt mondja, hogy nem lesz a barátja, erre én mondtam, hogy mondja, hogy nem baj, és keressen mást, akivel tud játszani, és majd meglátja, hogy meggondolja magát, és mégis fog vele barátkozni! pl ott van a nagyFanni, aki mennyire szereti őt! (van egy idősebb Fanni is a csoportban, és ragaszkodik hozzá, hogy alvásnál egyik oldalán Fanni legyen, másik oldalán egy Helga nevű kislány

) és hogy még egy csomó gyerekkel össze sem ismerkedett, keressen még barátokat! hát ezt mondtam én a kislányomnak...
most úgy néz ki Máténál, hogy a felső foga mindjárt kijön... létezik, hogy előbb jön a felső, mint az alsó???
ja, és szegény kislányom ma bepisilt éjszaka, pedig olyat csak a pelusról leszokás utáni első 2 hétben csinált...

remélem, nem nagyon megviselt lelkileg szegény...