Jaj, elveszett a hozzászólásom, pedig olyan szépen összeszedtem és írtam mindenkinek. Na akkor újra:
Miciona,
Vigyázz magadra, nehogy elkapd az influenzát!
Agnyes,
Te már voltál Apánknál, vagy még Vass dokihoz mész? Mikor kezdtek előreláthatóan?
Renna,
Veletek mi újság?
Emerenc,
Bocsánat, hogy nem válaszoltam neked múlt héten, pedig láttam, hogy nekem is írtál egy hsz-ban. Az az igazság, h amikor összefutottunk, nagyon rossz kedvem volt, mert elkezdtem barnázni, és nagyon megijedtem. Akkor nem akartam még erről írni, így nem is válaszoltam neked, de szerencsére minden rendben. Most mi is jön nálam? Ne haradudj, de olyan kába voltam akkor, nem emlékszem, mit mondtál...
Modrooka,
Veled mi újs?
Valakit tuti kifelejtettem
A szétválásról én sem akarok már írni, bántani senkit nem akarok. Viszont azért bemásolnám ide a blogomból azt, amit a stimu alatt írtam. Azt kívánom mindenkinek, érezze ugyanazt, amit akkor én...
"Hihetetlen, hogy mennyire egy elkülönült, de mégis fantasztikus kis társaság ez, ahol mindenki ugyanazért küzd, és mindenki tényleg drukkol a másiknak, hiszen a másik ember sikere az összes többiben növeli a reményt, hogy igen, egyszer nekünk is össze fog jönni, és végre láthatjuk a kis petezsákokat az ultrahangon. Furcsa, ahogy az ember tudata hétről hétre szűkül be, ahogy a hétköznapok legfontosabb eseményei a gyógyszerszedések, ön-injekciózások, a kétnaponta dokihoz és vérvételre járás, és persze a fórumos, vagy nem fórumos Dévais lányokkal és fiúkkal a diskurzus, éppen ki hogy áll, az állandó drukkolás a többiekért. Én még nem láttam olyan társaságot, ahol az emberek ennyi jót akarnak a másiknak, és ilyen sokat gondolnak rájuk.
Tegnap az jutott eszembe, hogy a Titok mit mond: kérj valamit, és a világmindenség majd tesz róla, hogy a kívánságod teljesüljön. Ne érdekeljen, hogy hogyan és mikor, csak legyél benne biztos, hogy meg fog történni. Nekem soha nem volt kétségem afelől, hogy lesz majd gyerekem, sem korábban, sem most, hogy kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű. De az jutott eszembe, ha valamit ennyien szeretnének, hiszen már lassan a fél világ nekünk drukkol, rokonok, barátok, mindenekelőtt a fórumos ismerősők, lehetetlen, hogy ne jöjjön be. Ennyi akaratnak nem létezik, hogy ellen tud állni a Világmindenség.... "