A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, bocsi az eltűnésért! Éjjel szokás szerint soxor voltam fennt, reggel meg már fél 7-től nem tudtam aludni. Olvastalak benneteket, de elálmosodtam és visszafeküdtem. Persze megint megszakításokkal, de aludtam valamennyit.
Aztán elmentem vásárolni, mert zöldség kell a leveshez... Ez itt nem olyan egszerű. :evil: Ki akartam pénzt venni, de az automata sokáig csak homokórázott, nagy nehezen visszaadta a kártyámat, de pénzt nem. Másik automata nem nagyon van. A postán sikerült pénzt felvennem. A zöldséges szabi miatt csak szerdán nyit, a másikat utálom, nem szép az áruja. Találok 3-at, hétfőn zárva, 4 nyerő. Az áruja borzalmas és az eladónő közölte, hogy még nem fogok szülni. :evil: :evil: Ő tudja, meg szokta mondani pár nappal előbb.......
Utána be a Pennybe, ahol nem lehet normális tejfölt kapni. :evil:
És ez a fülledt meleg kikészít!!!!
Hazajöttem megfőztem a borsó levest, meg a túrógombócot. Majd mindjárt kiderül, hogy mennyire sóztam el.... rahedli sót beletettem a levesbe, de nem akart íze lenni. Ez már nekem nem megy. A múltkor a bolognaival jártam így.
Süti hívhattál volna nyugodtan. :D Mondtam, ha babázok, anyu jön és tudósít!
Kata, nekem is írhatsz nyugodtan. Bár itt már annyian felajánlották és annyira összejöttünk, hogy leírhatod ide a szitut, aztán a válaszainkból kiszűrőd mi van. Nálunk is az építkezés tett be, volt 1 hónap különélésünk is, sőt nem hittem volna, hogy kibékülünk mert eldurvult a helyzet.....
Andi ne hízlald túl sokáig, kamaszod aranyos.
Boboka, Babcika, Madar és többiek bocsi másra most nem megy a reagálás...
Másra most nem emléxem.
bex13

Kép
v.andi

Bibi: hívtalak, de valószínűleg aludtatok, mert nem voltál elérhető.

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Köszi kérdésed: kiborulósan. Ma délelőtt elment a párom dolgozni, és a két középső kriminálisan viselkedett (tegnap is, akkor a négy...). Nem hagyták Dórát elaludni, állandóan zörögtek, dobálóztak, egymást piszkálták (az egyik mond valamit a másiknak, erre az visítva rohan át a másik szobába ordítva, hogy "nem, nem, nem"). Én meg azt gondolom, bztos én rontottam el valamit, hogy az 5 éves lányomnak egy kis belátása sincsen. Amúgy is nagyon dacos mostanában, ellentmond, felesel, direkt rosszalkodik (és nem azóta, hogy Dóra itthon van), a kicsi meg ezt tanulja tőle és megy utána a butaságokban.
Dóra meg ilyenkor azt gondolja, hogy az egyetlen megoldás, ha szopizik, de sebes mellel, lázasan ez elég rossz. A végén úgy altattam el, hogy a saját kezét nyomtam a szájába, mert úgy éreztem, képtelen vagyok még egyszer bármelyik fájó mellemet a szájába rakni. Nem tudtam reggelizni, de az antibiotikumot bevettem, attól meg így fájt a gyomrom... Délben már sírva hívtam a páromat, hogy a délután 3-as megbeszélésre már ne menjen el (nem ciki, mert olyan heti értekezlet csak).
A lakás szalad, a mosni- és vasalnivaló halomban. Hogy lesz ebből 6 hét fekvés??
Na mindegy, majd alakul és beleszokunk, csak így elsőre sok volt. Bocs, hogy rádömlesztettem mindezt.

Megyek, apjuk elvitte a gyerekeket, Dóra alszik, megpróbálok én is pihenni.

Astrid

Kép
astrid

Tesóméktól gyorsan reagálok!

Suti, osztom Babcika véleményét, nem a gép romlik olyankor el, hanem a baba megy el onnan. Nekem is van ilyen. És a fájásgörbe sem kimondott, mert a csúcsnak tartania kéne magát.

Scooper, mégegyszer gratulálok!

Boboka, nem értem a méhtevékenységed, ilyet még nem láttam. :shock: Illetve a dokidat nem érdekelte hogy sokszor van 180-nál a pulzusa a babának? A múltkorin meg majdnem 200-at is láttam.

Kép
kata05

Astrid!!

Kitartást neked, hátha javulnak a gyerekek és a melled állapota is!! Nagyon szorítunk!!!

Kép
babcika

Bex: vásárlás :evil:
Én is borsólevest főzök most. :)

Scooper, Kriszti: üdv. itthon. Én a magam részéről mindkettőtöknek megszavazom a felmentést a visszaolvasás és reagálás alól. :wink: De a sok-sok kép alól nincs felmentés!!! :D

KépKép
KépKép
madar

jesszus ,elmentem aranyérpárnát varrni és mennyit írtatok..........

Babcika,Igen jól tudod,de nálunk van hang csak a gép nem számolja,ezért lenni én ufo,mert ezt senkinél csak nálam csinálja!!!!!!Szóval valamiért ekkor nem is ír görbét,pedig közben gyönyörűen hallható a szívhang!!

Na megyek visszaolvasok!!!

sutimano76

Itt volt Floranan, tök jó volt találkozni. Nagyon vidám és közvetlen......kár, hogy sietnie kellett, meg enyém gyerek is nyűgös volt nagyon!

Anna!

Legyél pozitívabb!!!!! (azért minket szeretsz, ugye? :wink: )
arvaerika

Scooper,üdv nektek is itthon.Csatlakozom Madarhoz,csak a képekből nincs felmentés,minden másból igen :wink: :lol: :lol:

Astrid,sajnálom,hogy nehéz most a gyerkőcökkel.Gyulladás monnyon le.Az antibiotikum használ,de jobb lenne nem üres gyomorba.MÉg szerencse,hogy a párod ennyire rugalmas helyen van,és tud neked segíteni.Pihenj mindenképpen.Gyógypusssssz.

Bex,ez a leves elég körülményesen,de összejött :roll: Sós,akkor szerelmes vagy :wink:

Anna,remélem itt Pesten rendben és pihenten tudsz készülni a szülésre.Vigyázz magadra.

Köszönöm az nst megszakértését :lol: Végig fenn volt Junior,de valóban nem mocorgott sokat most.Na de én hajtom a kis csapatot,odébb vannak még a fájásaim.

Kép
v.andi

Scooper,hurrááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon kíváncsi vagyok rátok!!!!!

Bex,nem akartalak zavarni,de beszélgettem egy jót anyuddal!!!!!Bevásárlás,húúú ez nem hangzott jól,én feladtam volna!!!

Kata,mint már írtam nem megy el a baba,mert hallani halljuk a szívhangot!!!!!!ja és ott mutatja a pulzust egy számláló ami 140-150 körül mozog,és amikor számol(és írja a görbét)akkor egy kis szívecske villog,na ha nem villog a kis szivecske,akkor szakad meg a görbe,de közben meg ott a 140-150-es pulzus meg a hang!!!

sutimano76

Erika: megnéztem a képeidet. Nagyon szépek, gratulálok hozzájuk. :)

Astrid: előszöris nem azért kérdeztem, hogy hogy vagy, hogy utána haragudjak, ha elmondod. :wink: szóval dinka vagy, egyáltalán nem haragszom, tényleg érdekel. Próbálj meg tényleg minden időt kihasználni a pihenésre, a mosás meg fog várni. Vasalás? Na és, mi van, ha pár hétig nem lesz tipp-topp mindenki ruhája? Ne akarj mindennek és mindenkinek megfelelni, ne felejtsd el, nem kicsi a család. Én csak emelgetni tudom a kalapom előttetek (Te, Anna, Kriszti, Erika), amit Ti csináltok, na az a valami. Hanna pedig ötéves, nem rontottál el semmit. Egyszerűen szerintem nem elvárható egy ötéves gyermektől, hogy belátással legyen ilyen helyzetekben. Tudom, hogy könnyű nekem leírni, de türelem, türelem, türelem ... túl kell élni ezt a pár hetet. Kitartás, és gyere amikor tudsz, panaszkodj nekünk. :)

KépKép
KépKép
madar

Astrid,valahogy legalább egy falat kenyeret vagy kekszet kapj be az antibio előtt,mert kicsinálja gyomrod.Gyors gyógyulást!!!!!

sutimano76

Tudom,hogy nekem nem fotós csinálta a pociképeket,de legalább hurrogjátok le,hogy nem szépek,vagy menjek inkább én is fotóshoz,mert tegnap este írtam(és csak Brumi Reagált),hogy raktam fel én is ,bár kicsit bénák,meg kicsi a művészi értékük,de azé egy ilyen jelet megérdemelnek Kép

sutimano76

Erika! Tényleg nagyon jók a képek és Süti,szerintem a tieid is, csak én midkettőtöknek elfelejtettem reagálni bocsi :oops:

Kép
babcika

:oops: Köszi Babcika!!!

sutimano76

Süti! Nagyon csinik a képeid, megnéztem!! :wink:

Erika! Szerencséd van, hogy nem hallottál a terh. csalánkiütésről!! Eddig én sem (igaz most vagyok először állapotos). BORZALMAS!!! :shock: :shock:

Astrid! Nagyon sajnálom, hogy ennyi bajod van most, remélem hamarosan rendbejön a gyulladásod is, és elég erőd lesz a gyerekekhez (bár ebben biztos vagyok)!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jaj, Süti, bocs, bocs, bocs. Mindjárt megnézem. :)

KépKép
KépKép
madar

Peppino,köszi,de nem kell ........ :oops: :oops: :oops: :oops:

Kaptál valami krémet erre a kiütésre?????És akkor most tiszta pötty a hasad????Ha igen,olyanról hallottam csak a nevét nem tudtam!!!!!

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem azért írtam,hogy most mindenki izééé velem foglalkozzon :oops: ,csak reméltem egy -két ember megnézi. :?

sutimano76

Te Süti, figyu mááá, nem tűnt fel, hogy sokan vagyunk antiszoc???
Így nem reagálunk mindig vagy nem időben. De jelentem én megnéztem a képeket és nekem nagyon-nagyon tetszenek. Nálunk én tudok jobb képeket csinálni, így esélyem sincs, hogy ilyenem legyen... Nálunk olyan kép sem nagyon van, ahol mindketten rajta vagyunk, mert általában ketten vagyunk és úgy nehéz. :( :( :( Ezt sajnálom, mert nem készült olyan kép amin látszik, hogy együtt várjuk a babát.
Andi leves összejött és férjem szerint se nem sós, se nem sótlan. :lol:
Kriszti, de jóóóóóó!
Scooper hurrááááááááááá!
Csatlakozom előttem szólókhoz, visszaolvasás alól igen, de képekk alól nincs felmentés!
Vikit is nagyon várjuk mi volt baj amiért intenzív kellett.
Na meg T-pk-tól sem hallottunk még sokat, de reméljük jobban van.
Astrid neked is jobbulást!!!
Bibi alszol még??
bex13

Süti!!!!! Ezek nem profi képek????? Nagyon jóóóóóóóóók! Hát, kérem emelem a kalapom. Kép - bocs, most kalapemelőset nincs időm keresni. :oops:

KépKép
KépKép
madar

Hihi Süti!! Mostmindenkimegnézi a fotódat!!! :D :D :D :D :D

Köszi Süti, igen, tiszta pötty a hasam, sajnos nem kaptam semmit, mert a dokim még nem látta, múlt héten még nem volt, amikor nála voltam. Aloe Vera géllel kenegetem, az ideig-óráig segít, aztán újra kell kenni.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti a babakocsi is tök jó, én újat vettem, de nem bolygós, mert attól idegbajt kapnék, hogy soha nem arra megy amerre én akarom. Nálunk aszfaltos út csak álom, és a föld út is csak nagy jóindulattal nevezhető annak. Bevásárlóközpontba meg szerintem se fogod bevinni csak hordozóban... én is így tervezem. :wink:
Szóval enyim is fix és enyim is kék! :lol: :lol:
bex13

Madar adok kölcsön egyet.......... Kép

De most tényleg.....nem kell....csajok,mert zavarba jövök!!!!

Peppino,addig is szerintem a gyógyszertári fürdetővel fürdesd a pocid,nekem az tök jó volt ekcémára,sztem ezen is enyhít,ha meg nem is gyógyítja,100 nehány ft az a fürdető,asszem olyanféle amit a babáknak is adnak.De a gyógyszerész is bizti tud ajánlani valamit!!!

sutimano76

Bex nálunk is inkább én vagyok a fényképész,és tényleg csak ritkán kapom el a pillanatot,mindjárt megkeresem a kedvenc képem amit velecébe csináltam,sztem kicsit képeslaposra sikerült.....
Kép

sutimano76

Kép

sutimano76

Köszönöm a jótanácsot Süti! Majd veszek!
Velencei képek szépek, mi tavaly voltunk Olaszországban, persze Velencében is, nagyon tetszett!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Tényleg jó képek nagyon!
Én a vitorlásokat szeretem fotózni, meg páromról csináltam már jó pár tök jó képet! Bár szerintem nagyon fotogén, róla tesóm is csinált már nagyon jókat!
bex13

Akkor Peppino legalább kellemes emlékeket ébresztettem :D

Kép

erre gondoltál????

Kép

Kép

sutimano76

Peppino,mi is tavaly voltunk!!!!Meg 3 éve is!!

sutimano76

Én olyan jól szórakozom rajtatok.Vidám egy társaság na,minden antiszoci tulajdonságunkkal együtt. :lol: :lol:

Süti,én sem néztem mostanában picasát,mert mindig elfelejtem.Most,akár tecc akár nem,megnéztem,ls nagyon szép képeket csináltatok.Nem kell ehhez fotós.Ahogy Erika is írta,hozott anyag..... Kép

Peppino,ez a terhességi csalán kiütés csak a pocakon jelentkezik?Én is viszketek,mindenhol,de nincs rajtam egy pötty sem. :roll:

Jól fotóztok csajok!Nálunk mindkettőnknek jó szeme van,szeretünk fotózni nagyon.

Kép
v.andi

Peppino, nem megijeszteni akarlak, de sos megmutatnám a dokinak, mert a májadtól is lehet. Nekem egyik ismerősömnek volt ugyanez, és a végén már a mája nem bírta a dolgokat!!!

Kép
kata05

Andi,ez moszt komoly???ti tudtok fényképezni???Csunyi lenne ha neked,akinek egyértelműen művészi vénája van,illetve a férjednek,aki igen közeli ágban dolgozik,ne lenne??????????(operatőr,ha jól emlékszem) :lol:

Kata,ez elég rosszul,hangzik,Peppino akkor inkább orvos,bár sztem a 36 heti vv-ből kiderült volna ,ha a májjal van gond,nem??????

sutimano76

Én nem vagyok antiszoc.Szerintem azt leszámítva,hogy nem tudok rendesen aludni,ahhoz képest most tök jól vagyok lelkileg/agyilag.ŐŐŐŐŐŐŐŐ............... vagy a hsz-eimből nem ez jön le?????Ha valamelyik idióta,hüle és szinonimái akkor az nem antiszoc. hanem genetikai!!!!:lol::lol::lol:

sutimano76

Erika, persze, hogy szeretlek benneteket, csak nagyon kiakasztott a kórház és a gyerekeim, és egyébként is utálok csomagolni, és nem biztos, hogy Attila nélkül akarok szülni, szóval teli vagyok egyéni szoc.problémával (Samuka 101-szer jön elő az ágyából), és azért vagyok ilyen undok. De még az is lehet, hogy napokon belül megszülök :roll: :roll:
És megnéztem a képeidet, és nagyon szépek.
És Süti, a te képeidet is megnéztem, rögtön, amikor felraktad, és nagyon szépek, különösen az tetszett, hogy mennyire átszellemült az arcod a képeken.
Erikánál meg a sziluettek...

Astrid, itt az ideje, hogy hívj egy édes nénit a gyülekezetből, hogy vigye el a gyerekeidet a játszótérre! Nem azért gyulladt be a melled, mert egyszerűen túl sok rajtad a teher???? Szükséged van segítségre! Egy frissen szült anya nem maradhat otthon három gyerekkel, mert a vége az lesz, hogy visszakerülsz a kórházba, de azt te se akarod ugye?
Bocs, hogy nem vagyok túl pozitív, de komolyan féltelek!!!!!!!

És bocsánat, hogy a többieknek nem írok külön, de annyira tele van a fejem a saját gondjaimmal, hogy hiába olvastam el amit írtatok, kihullott minden. Bocs.

ÉS szerintem nagyon fogtok hiányozni!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="v.andi"]
írta:
v.andi
Peppino,ez a terhességi csalán kiütés csak a pocakon jelentkezik?Én is viszketek,mindenhol,de nincs rajtam egy pötty sem.

bocsi antiszockám,de erre gondoltál már????
Kép

bocsi,de ezt nem hagyhattam ki, Kép

sutimano76

Anna,remélem holnaptól kicsit tudsz pihizni,és lélekben fel tudsz készülni a szülésre.Ha addig nem jönnél,szép és problémamentes szülést kívánok!!!!

sutimano76

Süti,tudtam tudtam Kép Kép Kép Kép hogy nem fogod kihagyni.Lövésem sincs mitől viszketek.

Kamaszom betaknyosodott,és hőemelkedése lett.15,5 év ide vagy oda,imádom,és még gyerek.Itt fekszik mellettem a nappaliban,anya így,anya úgy,most teát kér,most nézzem meg a homlokát,most egy fürdővizet.Imádom,na. Egyébként éreztem,hogy a hétvégi bulinak ez lesz az eredménye.

Kép
v.andi

Kiszáradt bőr?????

Szegény Dani,nem akarlak megijeszteni,de pont reggel hallottam ,hogy 2 sulit is bezártak (háthogy pesten-e azt nemtom)illetve szünet van madárinfluenza gyanúja miatt!!!!Azt mondja párom az egyik csepeli!!!!!Boiztos nem az,de Orvoshoz azé menjetek el holnap!!!!

sutimano76

A millenárisban csokoládé kiállítás van vasárnapig Kép Kép

Kép
v.andi

Andi! A lábfejem, a talpam, és a hasam viszket, ja és a kezem is már... de pöttyös vagyok, úgyhogy a Tiéd azt nem tudom, mi... de akkor szerencsésebb vagy egy picivel!

Kata! A májfunkció a vérvétel szerint jó lett, úgyhogy nagyon remélem, hogy semmi bajom (igaz, ez a 36. heti, ahogy Süti is írta), dehát 3 hét alatt már csak nem lettem ennyire rosszmájú?? :lol: Csütörtökön megyek dokihoz, remélem nem mond nagyon rosszakat majd a májammal kapcsolatban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.07 19:08-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti,szombaton hajnalig ücsörögtek egy telken a teraszon.A házban is hideg volt,amiben aludtak,nem volt befűtve,és állítólag az egyik kislány már betegen ment,haza is vitték a szülei éjfél körül.Szeirntemnem H1N1.Holnap mindenképpen be akar menni a suliba,mert angolból dolgozatot írnak,és most nagyon rá van kattanva az inglisre,mert idén nyelvvizsgázni szeretne.Suli után viszem dokihoz.(párom felvételvezető)

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]A írta:v.andi millenárisban csokoládé kiállítás van vasárnapig Kép Kép

Most indulok,nyaminyami!!!!!!!!

sutimano76

Anna: Te is fogsz hiányozni nekünk. Vigyázz magadra és nagyon várunk vissza.

KépKép
KépKép
madar

Peppino,talpam nekem is,már kérdeztem a pedikűröst,hogy tán lábgombám van,de nincs.Karom és a dekoltázsom.vagymim :D a májam, vv szerint rendben,de rossz májam nekem is van,születési rendellenesség :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.07 19:12-kor.

Kép
v.andi

Csoki kiállítás? Háááát, ezt lehet, hogy mi sem hagyjuk ki. Kép

KépKép
KépKép
madar

Hú milyen jó gyerek,még betegen is suliba menne!!!!Egy kincs!!!Hát a Jó nevelés.

Párod foglalkozását esetleg priviben bővebben,mert nemtom az mitet csinál :?

sutimano76

Süti!

Igenis, kérd ki magadnak, ha nem reagálunk.... :lol:

Bocs, bocs, bocs, szupi képek, meg amiket te is csináltál, az is....én béna fotós vagyok! :cry:

Andi!

és kostolóval is egybe van kötve?
arvaerika

Most menek tévézni,addig párom bitorolja a gépet,de 22 körül jövök!!!!Addigra lefektetem!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: