Sima szürke, de nagyon szép szerintem. Nagyon megszerettük a Peugeot-kat

És ez is döbbenetesen keveset fogyaszt
Ja, azt akartam még leírni, nálam hogy megy a terhesgondozás. Dokimnál kb. havonta magánrendelés. Kérdések, utasítások, vérnyomás, kézi vizsgálat, 20. héttől vizelet. (elején ugye sokszor mentem, és akkor volt uh is, de 12. héttől azt nem csinál) Uh. nélkül 7000, uh.-val 10000. Ha a kórházban vagyok vizsgálaton, néha ott is megkeresem, akkor ott is vesznek vizeletet, meg mérnek vérnyomást, de ő nem vizsgált még ott. (Klinika)
Védőnő: ő azt mondta, doki után mindig menjek hozzá. Én úgy megyek, ahogy kijön éppen. Eddig azt hiszem négyszer voltam. Ő csak vérnyomást meg súlyt meg vizeletet mér (kezdek profi lenni a kispohárba pisilésben. korábban sosem sikerült simán

). Szívhangot még nem hallgatott

Vérvételre, AFP-re ő ad beutalót, ha az orvos kéri. Illetve először a háziorvostól kért a dokim vérképet, de ő pl. nem tud írni beutalót ellenanyaghoz
Ja, a dokim nagy pozitívuma, hogy úgy vizsgál, hogy gyakorlatilag nem érzek semmit

Ez nagyon jó, remélem vajúdás közben is ilyen finom lesz

Negatívuma, hogy iszonyatosan sokat csesztet a súlyom miatt, de erről már írtam (+6 kiló

)
Tudom, hogy pl. a soproni kórházban egész terhesség alatt egyszer sem néznek méhszájat

Ez nekem azért fura. Nem biztos, hogy az jár panasszal, ha elkezd kicsit nyílni, nem?