A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

zazzay, és ez vizszintesig dönthető?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi
nyersen szerintem gyümölcscentrifugával lehet... ha van.
babakocsiban nem tudok segíteni...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

áfonyát lehet adni? mert voltam tecsóban, és volt, és gondoltam veszek. ha nem lehet, akkor megeszem én, állítólag az is jó szemre!

hát csajok, én már megjártam egy csomó mindent. elvittük Fannit az oviba, vettünk aksit apa kocsijába, mert rossz, nem lehetett feltölteni, és bevásároltam a tescoban. eseményteli nap ez is... :roll:
Fanni nem akar ottaludni, most megbeszéltük, hogy akkor csak pihenjen, és megint korábban megyek érte kicsit. 2-re. de persze játszani is szeretne az udvaron, de az ugyebár utána van. szóval majd rájön, hogy jobb maradni. addig is, megyek, hogy biztonságérzete legyen, és ne utálja meg rögtön az elején. mondjuk menni akar az oviba, de ez az alvás a szűk keresztmetszet... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: A délelőtt a lényeg az oviban. Akkor vannak a lényegi foglalkozások. Ha úhy érzed, hogy belefér neked, akkor ne erőltesd az ottalvást szerintem. Ő idáig csak veled volt és most fixen minden nap távol van és a tesója bezzeg otthon lehet, szóval ez nem könnyű nekik sem....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Pulcsi!
igen,totál vízszintes!Vízstintesebb,mint az első kocsink,amit úgy választottam,hogy mindenképp jó legyen,jó nagy,rugózós,átfordítható kar,vízszintes stb.Ez a "falusi" kocsink :lol: de nem vagyok elragadtatva a vízszintjétől :? de ennek a giordaninak tökjó!És szerintem árbanis jó,legalábbis én nagyon sokáig keresgéltem annó(3 hós volt Lara)hogy vízszintes legyen,de kellőképpen zárt,mert ugye pici még,ami ennél olcsóbb volt,azok már a tipikus sportkocsik,amiket 6 hótól lehet,és nem dönthetőek.Mi 28ért vettük majdnem 3 hónapja,és látom,tartja az árát,szerintem ezen is látszik,hogy jó(bár nem vagyok valami nagy üzletpolitikus :lol: )

Kép
Kép
zazzy

Helló! Csak gyorsan, azt ha alszik a kettő jövök olvasni is.
Voltam dokimnál, minden ok, semmi gyulladás, stb..., valszeg visszaáll a mensim lassan.
Kata ma még nem aludt. Most letettem őket együtt, kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem Boti nem fekszik be Kata mellé. 8)
Megkajálok, addig elszunnynak aztán olvasok.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pulcsi!
Ez volt a másik nagy szerelmem(azt hiszem Majának ilyen van,más színben :wink: )
Ez annyival tud többet,hogy vízszintesben fordítva is rétehető a vázra,tehát szemből is lehet tolni vízszintesben)
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=BBY-2

Csak ez esernyőre csukható,és nekünk nem fért be az autóba :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2009.09.07 11:03-kor.

Kép
Kép
zazzy

Katka, nekem 8-asom lett. :) Mártinak pedig 9-es, mint neked. :D

Masut
masut

Masut:
8-as személyes év

Kellő rámenőséggel, taktikai érzékkel, ambícióval szép pénzügyi sikereket érhet el. Tűzzön ki nagy célokat maga elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Ha megfelelően használjuk ki a pillanatokat, s nem kerít túlságosan hatalmába a pénvágy, biztos a siker. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedjünk, s ne legyünk túlzottan szerények.

Mártinak 9-ese van? :shock: Csak nem szakítani készül Petivel???!!! :? :? :shock:
:lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Zazzy: Szerintem jó ez a kocsi, amit találtál és árban is elfogadható.

Katka

katka22

zazzy, és kb . hány kg lehet? véletlenül esetleg nem tudnál feltenni képet róla, amikor vízszintesbe van döntve? van hozzá lábzsák?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Nándinak de cuki a mosolya! Mekkora huligán lesz belőle is.
Gabka Boldog Születésnapot Kívánunk mi is!
Pulcsi reszeld le, aztán mixer sztem. Bár én nem adok még nyers répát.
Katka köszi. Majd odafigyelek a lehetősségekre. Bele ne essek vmi csapdába.
Bea sztem minél előbb szokja Maja más társaságát, annál könnyebb lesz később. Menj cak el, rád fér biztos. Melyikünkre nem? Mi holnap estére szerveztünk bnőimmel egy villámestét. Piccoló koktél party, mielőtt volt padtársam világra hozza Zéténykéjét.
Vica én is így vagyok ezzel. Valszeg utccsó szopizó maszatom. 2 napja nem jön össze időben az ebédeltetés, még örülök is neki. Jah nem mellesleg éjjel 1x keltünk. És sokkal zombibb vagyok, mint valaha. Sokat voltam fent amiatt, hogy mikor ébred már. Ezt utáloooom!
Gyöngyi ha elveid 2 hetet súgnak, én megvárnám. Semmi nem múlik 2 héten, de mégiscsak megnyugtatóbb, ha az ember ezt már így lebokszolta magában. Sztem.
Helyzetjelentés, Kata a rácsvédő mögül dumál Botinak, aki élvezi, hogy más húzogatja a gyufát.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

itt látom, hogy 8kg, plusz itt ócsobb is..de maj meglátjuk...kár, h nme átfordítható karú:)

pulcsi

ja, és még 8 nap és HÉThónapos lesz a fiam!!!!!!!!!!hihetetlen!öregszünk: :D

pulcsi

Köszi katka az elemzést, adryn a jókívánságokat

Lépünk!
Csók mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Pusszpussz

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Hát, valamit nekem is ki kell találnom a télre, vagy könnyebb babakocsit, vagy egy hordozókabátot... :oops:
Az én kocsim is 10 kg, a gyerek is annyi lesz, meg a téli cucc, meg a minden...
És hát most is volt már, hogy majdnem visszaestem hévről, villamosról...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon jó utat!
Nálunk még mindig nincs alvás. :o Ellenben:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... 0EmmPJaexV
A minőség kifogásolható, de a léyneg megvan asszem.
Mindent megcsináltam amit kellett, ha ezek a vacakok eccer megunják a banánt, akkorát alszom. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nimródnak Boldog Fél Évet! Kérünk képet róla!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, nem úgy néz ki, mintha Kata aludni akarna. :D

Katka, köszi. :)
[quote]M írta:ártinak 9-ese van? Shocked Csak nem szakítani készül Petivel???!!! Confused Confused Shocked

Csak nem... :D :D :D Majd Tatán kiderül. :P

Masut
masut

Még mindig nem alszik reggel óta 10 percet aludt. :o Tényleg nem úgy néz ki, de néha már ásít. :roll:
Vicces, hogy az idézetben nem ismeri fel a smile-kat.
Tatáig vár Kata, mi lesz a kimenetele a szappanoperának. Lehet válság miatt, kiírják a sorozatból Petit? (jut eszembe holnap szomszédolok egyet akkor '94-ben) :lol: Na neee már! Az bizti, hajba nem kaphatnak a csajok, mert elég egyoldalú harc lenne. :lol: Masut nem csinálsz nekünk pancsis vizes hajból kicsit bohocót csinálok a gyerekből frizkót?
Vmi ilyesmit?
Kép
Én úúúgy szeretem az ilyen képeket. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Miben ül a kádban? :shock: Ilyen régen nem volt.... De nagyon jó ötletnek tűnik...
Séró egyébként tuti nagyon! 8)

Katka

katka22

Fürdetőkarika.
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Nekünk olyan van, ami újszülött fekvővé is alakítható, így fürdenek néha együtt. :wink:
Ez Boti, Kata még nem ül úgy hogy belerakjam, na meg ennyi haja sincs. :lol
Most alszik el a mei tai-ba. Nem vagyok a hordozó altatás híve, de ez sokkk volt. Hogy fogom kivarázsolni? :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Fél éve kb. ilyenkor kunyiztam ki az nst-t, miután kiderült, 5 perceseim vannak. 4-kor indult az oxi. :lol: Juj de fájt! :? Aztán
Kép
Sorry, ráérek.....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli bakker, Kata már kutyázik?
Ideje lejjebb tenni azt a kiságyat szerintem :wink:

Ma van a kreszen a konzultáció, tesztkitöltés, ilyenek, remélem, nem gond, hogy én nem megyek, tesztezni itthon is tudok (megvan a vizsgaprogram...), Dömét meg nem tudom kire hagyni, és babakocsival sem tudok elmenni odáig (talán holnap).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kíváncsi vagyok, milyen a teszt most. Már nem papíroztok majd ugye?
Hétvégén akartuk lejjebb rakni, csak nagyon ráértünk. :!: Sztem holnap de. megcsinálom a járókával együtt. Amúgy ennél jobban kitolja magát 4kézláb, vagy bukfenc pózra gondolsz?
kuklika
Budapest VIII. kerület

nem, a négykézlábra, ahogy ringatja magát.

A teszt számítógépes, és hát... na hagyjuk, majd meglátjuk :wink:

Jelentem, az előbb Döme bevágott egyharmad üvegnyi alma-répát (nem vettem, csak abban tárolom, pont jó :D).
Asszem, én a héten veszek valami gabonapépet, amivel bevezetem a glutént, és ami kicsit táplálóbbá is teszi a kajáját.
Meg barackot kéne még, még, fagyasztani!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ügyi fiú! Milyen pépre gondoltál? Én a hajdinát fogom kipróbálni. Boti imádja,és teli van kalciummal.
4kézláb ennél jobban is megy. Itt csak elbohóckodott. Majd csinálok komolyabb képet. :wink:
Alvás helyett játszom. :oops: Tök hüle vagyok. :evil:
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok. na mi lesz a tatai talival? lesz nem lesz ??

amúgy tbányán is van egy jó hely a jubileum park. a nagyobb gyerkőcök tuti élveznék :) csak egy ötlet ha valakit érdekel.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Amúgy kresz, én 3x buktam, csak mert nem gyakoroltam. :x 1x csináltam végig utána a könyvet, és 2 hibám volt csak. Pedig okosabb nem lettem. Szval HAJRÁÁÁÁ!
Forgalmim nulla hibapontos lett - pénz nélkül. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nemlajos aszongyák, hogy barack már csak 1 hétig lesz, szóval ha fagyasztani akarsz, akkor sztem vágj bele :wink:

Kuklika!

Kata milyen ügyes! :shock:
Szerintem éngyerekem soha nem fog semmit csinálni, olyan lusta :(
Mondjuk volt kire ütnie :roll:

Kresz!

Annak idején én betanultam a tesztkönyvet, és átmentem. Azóta se tudom, melyik tábla mit jelent :)

Na küldök én is 2 képet, mert uncsizok, Anna 2 óta alszik.
Kép

Idióta fejemre nem megjegyzéseket tenni! :)
Vendég

Kép
Vendég

Jaj, de szép kis kerek lányka!!!!! :D :D :D

Hát, kismotoron a kreszem hibátlan lett, most se okoz sok nehézséget, csak ugye a műszaki kérdések, meg a fizikai törvények (hogyan hat a centrifugális erő kanyarban, fordítottan/egyenesen arányosan, négyzetesen, apámtöke... nahát!).
A táblák mennek, de hajlamos vagyok túllogikázni néha, meg elnézni...

Barack ügyben felhívtam anyut, ő tesz el (neki van ládája... :wink: )

Pép ügyben én a hétgabonáson gondolkodom, meg a kölespépen, meg a rizspépen. Szigorúan tejmenteset.
Csak hát nem is értek hozzájuk.
Hajdinán még nem gondolkodtam.
Igaz, a köles és a hajdina is egy évestől van a kimamatáblázatban, úgyhogy lehet, hogy maradok a búza, rizs, zab, kukoricánál (ez utóbbiból a kását ismerem).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nagyon édes a kiscsaj :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bakker micsoda cuki nózi, és milyen gyöngyörűű szemek! Nagyon széép és nagyon vidám! Dögönyöznivaló!
Lilla Boti fél évig semmit nem csinált, aztán husssss! Lehet tied előbb jár majd mint enyim. Remélem. :roll: :lol:
Na lépünk átvenni a kulcsokat. Kelthetem a nehezen elaltatott lyányt. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos!

Már én is gondolkodom valamin, amivel a gyümölcsöt dúsabbá lehet tenni.
Sztem én kukoricadarát fogok megfőzni, aztán azt tenni gyümlcshöz, vagy zabpehely a másik ötletem.
A búzától még félek egy kicsit :roll:
Vendég

Írtam egy szép hosszú hszt, de egyszer csak elszállt. :twisted:
Majd este jövök...

Katka

katka22

Fanni a nagy ücsörgésben elaludt!!! :lol: :lol: :lol:
úgyhogy ott vártunk Mátéval vagy 3/4 órát... de nem baj, örülök nagyon! holnap már később megyek. meg is beszéltem FAnnival, hogy ha a héten ilyen szépen alszik, akkor elkezdheti az úszást! azt mondta, hogy akkor ő minden nap aludni fog! 8) hát majd meglátjuk... :roll:

majd még visszaolvasok, és jövök este!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan.. látom, többeknél felmerült a "mivel sűrítsem a gyümölcsöt" dolog...
Múltkor írtam már, hogy gluténmentes gabonák közül pl. tökéletes a rizsliszt (nem mindig lehet kapni... akinak van olyan gépe, házilag is lehet sima rizsből.. sztem), kölespehely. Ezeket simán vízzel meg kell főzni kicsit, és hozzá keverni a gyümihez. A víz mennyiségével lehet szabályozni a sűrűséget.. eleinte nyilván hígabbra érdemes. Ja.. meg a köles azért kicsit darabosabb (bár mondjuk köleslisztet is láttam már.. ill. azt is lehet házilag csinálni). Kölespehely/kölesliszt sztem minden DM-ben van.. meg bioboltokban. Rizslisztet meg sokszor hiperekben láttam... csak pont akkor nincs, amikor kellene :P
Kukoricával pl. én még sosem próbáltam, eddig eszembe sem jutott :) .. de lehet, hogy kipróbálom most majd Rékánál :) (a zab az már gluténes...)

Ja... szopit elvileg meg lehet ám tartani ht után is... Aki nem szeretne szopit elhagyni, az mindig úgy adja a ht-t, hogy előbb szopi, utána kaja. Akinek munka/tanulás miatt kell kényszerből 1-2 szopit kihagyni, azoknak sztem a többinél érdemes próbálkozni az előbb szopi, aztán ht dologgal... hátha így sikeresebb a tej megtartása...

Még vmi... nálunk vmelyik gyerek pl. szinte csak az őszibarackot (meg a sütőtököt) ette meg... ahhoz raktam rizslisztes dolgot, meg később a husit is... simán :)
rebi

a gluténtól annyira nem kell ám félni, a legújabb okosság szerint jobb bevezetni még szoptatás alatt, 5-7 hónapos korban, így (állítólag) kisebb a kockázata az allergiának.

Jön a tél, mi is szeretjük a kását kolbásszal, szalonnával, krumplival, szóval kukoricadarát tutira veszek 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

okosak: mi a különbség a rizsliszt és a rizspép között?
A pépet nem kell már főzni?
Vagy mi?
(ehh, ez tényleg egy külön szakma...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az okosak nem irónikus!!!
Visszaolvasva annak tűnik... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, jókat kérdezel. hajdinát hol lehet venni, és hogy kell elkésziteni? vagy az is hajdinaliszt??
én ma Nándinak paradicsomso krumplit adtam, és úgy döntöttem, addig etetem, míg kéri, nincs limit. 120at evett meg :shock: 10kor szopizik, és délben kap enni.szóval ezt én is rendes adagra emelem.du fél6kor kap még, akkor csak 50-60at.

pulcsi

Nekem tízóraira nyom be Lara 100 ml-t simán,de lehet,hogy kicsit több,mert pontosan nem mérem,de kb.egy fél 2 decis pohárnyi.

Tök depi lettem :( az imént nem is tudom,milyen indíttatásból,bekukkantottam a 2008 szeptemberiekhez(van1-2 ismerős,de ezer éve nem jártam arra)és basszus vannak többen is már 14-15 hetes terhesek :shock: Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.Nagyon irigy lettem :oops:
Nem is írok ma már mást....

Kép
Kép
zazzy

ja!!!!!!!!!!!!!!!!Lilla!tünemény ez a csajszi! :D

Pulcsi!
Délután írtam privit!Látom,még nem olvastad,gondoltam szólok. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Ha ennyire szeretnél még bébit, akkor beszélj erről a pároddal. A pasik hajlamosak a dolgok racionális oldalát nézni, de szerintem, ahol jut, hely kettőnek, ott felnő a harmadik is. Ráadásul nálatok a nagylány már elég nagy szinte kierepül mire a Lara (és az esetleges kistesó) iskolásak lesznek és szerintem az anyagi terhek onnan nőnek jelentősen. Ráadásul 3 gyerekre rengeteg kedvezmény és támogatás jár. Nem mondom, hogy a 3. ingyen felnő, mert ez nem igaz, de anyagilag nem akkora teher, mint mondjuk az első (szuperul lehet örökölni ;) ).
Szóval szerintem ha elmondod, hogy vágysz rá és mennyire szeretnéd, akkor azért ez formálható. Egy évig folyamatosan puhítod és biztos rábólint.

Katka

katka22

jaj, kukli, miközben írtam a dolgaimat, észre sem vettem, micsoda képeket tettél fel! :)
Boldog felediket, ha nem mondtam volna!!! :D

Hjahj, egy babának én is örülnék, de még mindig seholse a ciklus :shock:
Helyette a bébinövényeimet ültettem el és át :wink:

Megnéztem ezt a biztonsági gyerekfürdetőt, jó ötletnek tűnik nagyon.
Érdekes, tényleg egy csomó dologról csak menet közben érti meg az ember, hogy miért is hasznos (lásd kenyérhéj :D), hát ilyen ez is 8) :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lilla: Ne aggódj a kislányod miatt. Minden gyerek más tempóban fejlődik. Nagyon tág határok közt mozog ez. És nem verseny.
Zsófi 8 hónaposan mászott, Ági 7 hónaposan mászott, Dani 1 éves elmúlt mire mászott, Peti meg most szeptember fog szerintem mászni....
Szóval mindegyik tök más ritmus és mindegyik megfelel a korosztályának. Persze az egyik ügyesebb ebbe, a másik abba. De megfelelnek a korosztálynak és ez a lényeg.
Ha lustának érzed, akkor fontos, hogy pörgesd majd mindig, amennyire lehet. Nálunk Ágica a leglustibb, ezért nagyon figyelek, hogy ő is mozogjon.

Nemlajos: Kistesó projekttel szerintem még egy picit várj csak.... Még 2 év különbség is nagyon nehéz (kérdezd Kuklit és Vicát). ;) Persze ez csak az én tapasztalatom, de én majd megszakadtam míg Ági nem lett 2 és fél éves.... :roll:

Katka

katka22

itt a hajtkám :D
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, sokat nem várhatok, nagyon nem akarnék visszamenni dolgozni a két gyerek között...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mi a különbség a hajtka és a mei tai között? vagy ez egy hülye kérdés, mert ugyanaz??? :oops:

egyébként nagyon szép!!! :D

Katka
a tiéddel mi lett? hosszabbít a készítő? vagy tudod így használni?
és bejött Petinek?

érdekes, nekem valahogy eszembe sem jutott, meg most sem jut, hogy sűrítsem a gyümölcsöt... :roll: mondjuk mindkét gyerekem jó húsban volt, van... :roll:

már van egy gáz ovis sztorim... :twisted:
Fanni panaszkodott, hogy a barátnője, Anna sosem játszik vele olyat, amit ő szeretne, mindig azt kell játszani, amit Anna szeretne, mert különben fenyegeti azzal, hogy nem lesz a barátja... :twisted:
na gondolhatjátok az anyai tanácsaimat... :twisted: :twisted: :twisted:
ráadásul, ez a katicajellopó anyukának a lánya... hát úgy látszik anyucira ütött... pedig olyan ártatlan kis szemüveges kislánynak tűnt... :roll:

Kukli
Kata baba gyönyörű, és nagyon ügyes is! na meg huligán!!! 8)

És Lilla Annája is nagyon szép baba!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: