A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kép
Vendég

Bibi
Naplóban arról volt szó, hogy a hipnózis is gyógyíthatja az allergiás tüneteket! (abba is hinni kell)
Egyébként, az allergia magától is javulhat, ha az ember pszichéje rendben van! Nekem most csak nagyon kicsi orrfolyásom van, pedig SEMMIT se szedek! :wink:

Anna
Sokat fogok Rád gondolni! Az "Öreg" segítségét is kérjük! :wink:
Enya nagyon jó!

Rita
Andrisnak is meg kell barátkoznia az új helyzettel! Azért az ő "egyeduralkodói" szerepe hirtelen megdőlt...

Petra
Szépen hízik Soma :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem aggódnék és elraknám a mérleget! (Miért kellene minden evést mérni? A babák se esznek mindig egyforma mennyiségeket, anyuka csak stresszelne. És nem is mindennap nő egyformán a súlya.)
Mi olyan hetente-2 hetente mérjük Mollit, amikor elmegyünk doktorhoz, vagy beszaladunk a klinikára :oops:
Lehet értesíteni a GYIVI-t :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Gyerekemet át kell nevelnem... annyira szeret éjszaka virgonckodni... :oops: :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Mabe, gyönyörűek a képek!Nagyon tetszenek!

Senki nem szült meg??

Babcika, nem semmi a méhszáj állapotod, nálad sem volt semmi éjszaka??

Brumi, jó nagy pocód van, mekkora a kerülete?

Süti, szép a babakocsitok!!

Petra, nagyon aranyos Soma!!

Lányok, ne legyetek nyűgösek, élvezzétek ki az utcsó pillanatokat!!! Én nagyon jól érzem magam!! (bár sajnos annál több családi problémával rendelkezem...de majd egyszer ezt is elmesélem nektek)

Kép
kata05

Szép jó reggelt!

Az enyim is jó lenne,ha Berni nem feszengett volna egést éjszaka :(

Kata ,családi gondokat sajnálom!!!

Mabe,micsoda reggeli csokor,imádom hogy újra raksz reggeli képeket!!!!!! :lol: Küszi.

Boboka,szép nagy a pocó,a hajmosósnál kár volt pofid kitakarni!!!!!!

sutimano76

Köszi az aggódást mindenkinek, Fanninak összeragasztották az állát, semmi komoly szerencsére. Hogy jobb legyen a kedvem, a barátnőm, aki nst-re ki szokott vinni, hajnalban megszült, így bumlizhatok tömegközlekedéssel a kórházba Fannival nst-re. Apa is elment dolgozni, több szabija nincs(illetve tartalék van csak)

Kata!

Panaszkodj csak, én is szoktam.... :cry:

Kata!
Panaszkodj, nyugodtan.....! (én is szoktam)
Enyim kamasz egyessel kezdi az évet matekból,mert most szólt, hogy tudományos számológépet kell vinni matekra. Jókor szólt.Én meg vagyok olyan kegyetlen, hogy hajnalban nem megyek el venni egyet a kisasszonynak. Bulizni persze nem felejtett el. És még én vagyok a hibás, mert az idei jegyek már beleszámítanak a felvételibe és MIATTAM kap egyest. Akármennyire is sajnálom, de közöltem vele, hogy a dolgaiért neki kell vállalni a felelősséget, ráadásul nem ezért fizetem a különmatekot sem :evil:
arvaerika

Na, ez kétszer ment el...... :oops:
arvaerika

Erika,tudományos számológép?????????az milyen?

Fanni.......... :D

Asszem nem a legjobb sofőrt vállasztottad???

sutimano76

Erika, nem semmi, és még te vagy a hibás. Nst miatt nem irigyellek, bár én is mindig egyedül megyek nst-re ráadásul Pesten (aki ismeri a Thököly útat még irigyelhet is :evil: )

Panaszkodás: Röviden és tömören: úgy néz ki egyedülállóanya leszek.... De majd egyszer leírom mi is a szitu.

Kép
kata05

Kata,ennyi küzdelem után...........mit is mondhatnék.......nagyon sajnálom!!!!!! :cry:

sutimano76

Nálunk mérleg nincs itthon, szerintem csak az egészséges tanácsadásokon (ahová csak oltásidőben megyünk) lesz mérve. Monjuk nem gondolnám, hogy éhezik, bár éjszaka olyan patáliát csapott egyszer mert nem regáltam azonnal. Már komoly 2 órája nem volt a szájában a szopi! :D:D Viszont az éjszakai pelenka nem bírta, ruhacsere is kellett. Lehet, hogy éjszakára minit kap (most még newbornt hord, de elég kicsi, a kórházban is minit kaptak központilag).

Erika!

Próbálkozik a lányod ezerrel, mi? Nálunk is, és nagyon észnél kell lenni...

Kata!

:(:( Azt gondoltam a babáért való küzdelem közelebb hozza a párokat...

Astrid

Kép
astrid

'reggelt!!

Erika, remélem Fanninál nem marad nyoma a "jóságnak"! Nekem van pár ilyesmi hegem :) :) :) :)

Kata... nem semmi :? bár úgy gondolom, ha fejben rendben leszel, meg tudod csinálni. Ha valami nem működik a babának is rossz lenne. Azért szurkolok, ha még csak "úgy néz ki", hátha rendbe lehet hozni, ha mégsem, ott lesz, aki majd eltereli a figyelmed akkor, amikor a legnehezebb lenne. Nem uccsó sorban mi is itt leszünk!!!! És ha szükséged lesz rá, be is ülhetünk valahova a babákokkal majd, úgy látom nem vagyunk messze egymástól :)

Süti... az én lányom is nagyon keményen nyomta az éjszaka. Fél kettőig az ágyon térdeltem, úgy nyugton volt, csak elzsibbadtam, a kisasszony meg kezdte megint. Párszor eszembe jutott a hüvelyen rúgás, és kínomban röhögtem :lol: Megvolt a két végigszunyált éjszaka böjtje. Nehogy már jól érezzem magam :lol: :lol:

Astrid, de jó kis súly :lol: :lol: Csak így tovább :lol: :lol:

Bibi, örülök az allergia javulásnak, a kolléganőm baromi erős gyogyit szed, szinte szédeleg és álomkóros tőle, de neki más nem használ. Szegény kislánya tavaly kezdte 10 évesen, por- és mindenféle növény. Nagyon durva :? :?

Kép
lili34

Tud.számológép semmi különös, csak olyan, amin van logaritmus, meg ilyenek....nekem csak sima van.

Vikinél nagyon észnél kell lenni.....igen, próbálkozik ezerrel. De én vagyok a hibás, mert igaz veszekedés árán, de mindig megtettem, amit kért..de már NEM BÍROM, hogy mindig mindenkinek megfeleljek.

Apósom vigyázz Fannira, így csak egyedül kell mennem NST-re.

Kata!

Nem hangzik túl jól, amit írtál, de remélem, csak átmeneti a gond. Ha segíthetünk(akár priviben is, szólj nyugodtan)
arvaerika

Uhh, 38!!!! Ez már valami :lol:

Kép
lili34

Sziasztok!

Kb 50 oldalt kell visszaolvassak... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jelentem... tegnap hazaengedtek minket a kórházból... az első éjszakánk nagyon jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: Dórababa rengeteget fintorog... (olyan, mint az anyja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Igyekszem visszaolvasni.... és jövök...
Sajna nem vagyok képben új babákat illetően... és másban sem... DE mindenkinek gratulálok akinek már lehet!
Puszi
vikiviktor

Lányok,akinek van ideje,ezen a héten sok babás dolog lesz az RTL-n a reggeliben!!!!!!!!!!

sutimano76

Lányok, köszönöm a biztatást! Nem szándékoztam a frászt rátok hozni, csak a száraz tényeket mondtam el. :( A nagy szerencsém a családom, mert borzalmasan összetartó, és segítőkész. Most hogy elkészült a lakásunk, hülyült meg a párom...ez van, nagyon fáj de túl kell lépnem rajta.

Kaptok babafalat :D

Kép

Kép

Kép
kata05

Viki,első éjszaka szupi..........jó olvasást már ha Dórababa hagyni fog.....kérünk még még képeket!!!!Hiányoztál az éjszakai műszakból!!!!!! :lol:

Mire a már babások elolvassák a lemaradást addig mi várakozók megyünk szülni,és mi fogunk lemaradni!!!!

sutimano76

Kata,lehet kicsit sok volt neki,gondolom ő közben dolgozott is.Az én párom is nehezen viseli,hogy most csak ő a kereső,én meg itthon dekkolok.......plusz pénzhiány....sajna a pasik nehezen viselik,ha több mindennel kell foglalkozniuk egyszerre......gyerekvárás,munka,ház körüli teendők,stb....és ilyenkor szerintem az játszódik le a fejükbe,hogyha nem nősül meg,milyen jó dolga lenne.Én ezt úgy hidaltam át.hogy kevesebb itthon feladatot adtam neki és többet hagytam playstation-ozni,meg amit akar és nagyon megdicsérni bármiért!!!!!!Sok szeretet adni.

A babasarok nagyon szép lett ügyesek vagytok,Lőrincnek tuti fog tetszeni.

sutimano76

Sziasztok!

Süti: igen, majd beszéljünk, megnéztem a járókán, amit kértél ... khm: tigristestű-szexistennő ..... oooooolyan jót mosolyogtam !!!:)

Erika: húúú, azt nem irigylem: 1. bkv ekkora pocóval ... 2. Fannival ... én a mültkorin egy barátnőmmel voltam, vitt, vittük Lillát is ... de akkora patáliát rendezett a kórházban, hogy mondtam a férjemnek: han me udunk ügyeletben menni a dokihoz, vegyen ki fizetés nélkülit, én ezt még egyszer nem: a pulzusom az egekben volt, Lilla annál jobban meg volt zavarodva, úgy ültünk a ctg-n, hogy ő az egyik térdemen szemben, és szorosan hozzám bújva (gondolhatjátok, a hsamatól hogy fért oda, fél karral tartanom kellett, másik kezemmel meg vigyázni, hogy a méretes poócról a tappancsok ne másszanak le ... ) ... persze jött az epés megjegyzés a kb 20 éves nővértől, hogy talán ki kellene vinni ... megpróbáltuk ... kb 2 perc múlva visszajöttek ... jaaaaaaaaaaj, nem is részletezem tovább mit művelt, amíg a dokim megvizsgált, és utána uh-n megnézett ...

Pedig amúgy mostmár olyan jó kislány: a hisztik határozottan alábbhagytak !!! ... döbbentes változás kb fél év alatt ... de ez nem hiszti volt: nem értette, mit csinálnak velem ... :roll: :shock:

Kata: együttérzek veled ... ahogy én kiveszem az írásaidból, a családod melletted áll, és ez nagy segítség egy ilyen helyzetben ... és talán, ha meglesz a pici, és kicsit lecsengnek az indulatok, lehet, hogy tisztázni tudjátok a köztetek lévő gondokat ??? ... tudom, közhely, és banális ilyet mondani: de próbálj most a picire, és csakis őrá koncentrálni, és a dolgok lehet, hogy majd maguktól rendbejönnek, csak egy kis idő kell (környezetemben volt hasonló eset, bár a ti történetetek részleteit nem ismerem: itt a férj "besokallt" mire végre megszületett a pici, annyi mindenen mentek keresztül addig ... és szó szerint elmenekült a felelősség elől (8hós terhesen költözött el a feleségétől, a szülsénél em volt bent, csak bement a kórházba megnézni a picit) ... aztán kb 3 hós lehetett a kisfia, amikor végre kitisztult az agya, és azóta a világ legjobb apukája ... azt mondjuk nem tudom, milyen férj ... látszólag rendeződött köztük a is a dolog ... )

Thököly út: na, ezért téged sem irigyellek !!!!!!!!!! ... kirázza az emberből a lelket ...

A pocim 120-as, a súlyom pedig 3 hete változatlan: akkor kicsit megijedtem, mert hirtelen felugrott 2 kiló, amikor a dinnyézést, koviubizást abbahagytam, de pont ma reggel mértem, és mostmár stagnál ...

Imola: az én pszichém nem tudom, jelen pillanatban hogy is áll :shock: :lol: :lol: :lol:

Petra: jujjjj, de aranyos !!! :) ... még nem írtad le a születéstörténeted, vagy csak én maradtam le róla ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata!

Klassz a babaszoba, látom, cuccos össszepakolva vár....

Viviktor!

Üdv újra köztünk, kérünk sok-sok babaképet (hadd irigykedjünk)!
arvaerika

Brumi,....
[quote]t írta:igristestű-szexistennő ..
na ez nem azt jelenti hogy olyan jó testem van,hanem olyan csíkos vagyok,konkrétan végig fenék (és a hirtelen növés miatt.....gondolhatjátok 156 cm-vel az milyen)végig mindkét combom térdig!!!!!! :lol:

sutimano76

Viki: szia, üdv újra a fedélzeten !! :) ... Dóra baba nagyon édes, kérünk sok-sok képet, és nagyon kiváncsiak vagyunk, mi történt veletek, miért voltatok intenzíven stb ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Erika, igen csomag összepakolva! :D (igaz már nagyon rég, kicsit paráztam a koraszüléstől).

Brumi, hát nem tudom mi játszódik le az ő fejében. Múlt héten robbant a bomba, de annyira, hogy én 4 nap alatt 4 kg-t fogytam. Most már csak a babát féltem( bár ő jól érzi magát a pocakomban).

Suti, igen ő dolgozott a felújítás alatt, no de én is a 33. hét végéig!

Én azt mondom az élet nagy rendező, meglátjuk mi lesz!

Viki, üdv itthon!!

Kép
kata05

Brumi pasis történeted nem egyszerű,és tudom hogy a férfiak gyengék,de lehet én ezek után nem engedtem volna vissza a pasit.Ilyenkor azt szoktam kérdezni,hogy mi lenne ha én is bedobnám a türcsit??????????Bocsi ez egy bonyolult és mindenkinél egyedi téma,de nálunk is voltak olyan összezördülések,amikor bizony be kellett vetni,hogy gondoljon bele ő is az én helyzetembe!!!!!Na ,mindegy erről oldalakat lehetne teleírni...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Persze a háttérben jó egy összetartó család...

nézzétek a reggelit!!!!!!!!!!KÖVETKEZETESSÉG

sutimano76

Kata: nagyon tecc a babaszoba !!!!! :):):)

Süti: jaaaaaaaaaaa, vagy úúúúúúúúgy :) ...

én inkább zebrabálnának érzem magam: nekem még a Lilivel való terhességem alatt lettek a csípőmön csíkjaim, most csak pár nagyon-nagyon halvány a hasam alján, bugyi vonalban ... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Kata! Nagyon sajnálom, a gondotokat, nagyon remélem, hogy a férjeddel rendeződnek a dolgok! Sajnos tényleg nagyon sok férfi ilyenkor kezd el menekülni, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk!! Kívánom, hogy férjed gondolja át, az együtt töltött közös életetek talán vissza fogja fordítani az esetleges válást!! Nagyon drukkolok érted(tek) és tényleg a babóra koncentrálj (bár tudom, ilyenkor ez nagyon nehéz)!!!
Nagyon aranyos a babaszoba, szép!!

Erika! Örülök, hogy Fanni jobban van!

Viki! Jujj, de jó, hogy már otthon vagytok!! :) Boldog, nyugodt együtt töltött időt kívánok Nektek!! Majd írj a szülésről és úgy mindenről! Édes Dóri baba!

Én továbbra is nem alszom éjszakánként, ill. csak nagyon keveset. Úgy néz ki terhességi csalánkiütésem van, ezért viszketek... (a neten olvastam róla) HÁT SZUPI!! Úgyhogy remélem a babóm nem fog nagyon sokáig bent maradni, és a héten megszülök!!! Remélem a vakarózástól neki nem lesz baja, bár őt talán védi a burok, a víz stb...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.07 08:34-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Hát ez az Kata,de mivel nem ő a terhes és nem ő küzdött a hormonokkal,ezért neki el kell magyarázni,hogy neked milyen.Plusz erre írtam az ő gyengeségüket!!!!!!!!

sutimano76

[quote="kata05"]E írta:kata05rika, igen csomag összepakolva! :D (igaz már nagyon rég, kicsit paráztam a koraszüléstől).

Brumi, hát nem tudom mi játszódik le az ő fejében. Múlt héten robbant a bomba, de annyira, hogy én 4 nap alatt 4 kg-t fogytam. Most már csak a babát féltem( bár ő jól érzi magát a pocakomban).

Suti, igen ő dolgozott a felújítás alatt, no de én is a 33. hét végéig!

Én azt mondom az élet nagy rendező, meglátjuk mi lesz!

Viki, üdv itthon!!

Kata: fel a fejjel, iiiiiigen: az élet nagy rendező, és bízzál benne, hogy rendbe jönnek a dolgok, most pedig csak a BABA és TE vagy, ő meg küzdjön meg a saját démonaival egyedül, és rakjon rendet a fejében ... :wink:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Peppino,ahogy szeretnéd,mivel Erika és Anna babái még bentmaradnának,így te lettél dátum szerint a soros!!!!!!!!!

sutimano76

Mondjuk én már régóta sejtem,hogy a lányoknak kéne pszichológiát tanítani a suliban .........ha csak a férjem nézem,milyen sokszor jól jött volna!!!!!!Persze a nővérem lelki terrorjánál is hasznosíthattam volna....... :lol:

sutimano76

Sziasztok lányok!!!

Még egyben vagyok nagyon egyben, semmi bajom!!!!

Viki tök jó,hogy otthon vagytok!! Ha lesz időd írd le mi volt, mert a Te szülésedrős nem sok mindent tudunk, csak hogy csaszi lett, ha jól emlékszem!!

Kata!

Nagyon sajnálom bármi is történt, és priviben ha van kedved írj, nálunk a terhesség elején volt egy "kis" probléma, hátha tudok segíteni!! Tudom erről nem szívesen beszél az ember, de néha jó, én senkinek nem mondtam el, aztán tesómnak mégis, és jobb lett!! Jó,hogy veled a család!! Szoba szép nagyon!!!

Madar, Bibi, 2. gyerekes és többgyerekes anyukák!!!

4.5 éves gyerekem mit talál ki,hogy ő beteg akar lenni,mert akkor itthon maradhat, hát dobtam egy hátast!!! Nem lesz egyszerü a dolog!!! Már látom! Ma sírt is az oviban amikor apa otthagyta, remélem azért jól van!!! :(

Kép
babcika

Rita! De jó, hogy már otthon vagytok!! (Én egy kicsit lemaradtam a visszaolvasásnál..) Sajnálom, hogy Andris most így viselkedik, lehet, hogy már elkezdődött nála a féltékenység?? Húha, az nem egyszerű!! Tesóméknál is volt, sőt még mindig van... de mostmár inkább a játékokra féltékeny a nagyobb, nem arra, hogy a kisöcsi volt anno a középpontban (a nagyobb dec-ben lesz 4 éves, a kicsi okt-ben 2).

Mabe! Szuperek a Molliról készült képek!! Nagyon fotogén!! :)

Floranan! Te is antiszoci lettél? :lol: nyugodtan, jogod van hozzá!! Nemsoká itt lesz a picid Neked is, kitartás!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kata, ez nagyon rossz lehet így. Ha bármit tudok segíteni írj, vagy hívj fel.

Egész pontosan csak én költözöm fel. Itthon egyszerűen nem érek rá a szüléssel foglalkozni, csendre van szükségem. És ott a szomszéd utcából biztosan odaérnek időben a segítők is.

Bocs, hogy most nincs több reakció, nem tudom, mi van velem, félig alszom (csak cukrot mérni, meg enni keltem fel az előbb. Idő volt)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szép napot! Most is süt a nap! :D

Olvastalak ám most is Benneteket, de mindenre nem tudok/fogok reagálni, bocs. :oops:

Kata: a történtek ellenére annyira erőt és energiát érzek a "hangodban", és ez nagyon jó. Minden tiszteletem a Tied. A lányok írtak már arról, hogy magadra és Lőrincre figyelj most. Tudom, hogy ezt teszed, mert érzed a felelősséged súlyát, és Lőrinc így is a legjobb helyre születik, nem véletlenül választott Téged. Jó volt azt is olvasni, hogy a család melletted áll, ez nagyon fontos, mert biztos - tudom - hogy lesznek jobb és rosszabb pillanatok is, amikor szükséged lesz az erősítésükre. És ha bármiben esetleg tudok én is segíteni, keress nyugodtan (privi + tel. számom a táblázatban). És mégegyszer, minden elismerésem a Tied, nagyon erős ember és nő vagy.

Babcika: Julcsi is eljátszotta ezt. Veronika kedden született, Julcsi szerda estére "beteg lett", doktor nénit kellett hozzá hívni ... belementem/belementünk a játékba ... és másnap reggelre meggyógyult. :wink: Persze ez kicsit más, mint Jancsikánál. Szerintem Ti is menjetek bele. OK, beteg, maradjon otthon, de nincs játék, mert ugye a beteg ágyban fekszik, és tényleg csak azt csinálhassa, amit egy beteg gyermek tehet, aztán majd, ha meggyógyul .... szerintem hamar meg fog gyógyulni. :wink: Ha neki állsz vele harcolni, hogy márpedig nem beteg és oviba kell mennie, szerintem tovább fog tartani a dolog. Neked is azt tudom javasolni, hogy Te ne görcsölj azon, hogy mit érezhet Ő. Én is úgy gondoltam Julcsira, hogy szegény, mint mehet most keresztül, erre persze a rávetített félelmem rezgéseit vette is, és érezte is. Szóval, ne sajnáld. Kistestvére születik és ez nagyon jó!!! :D Persze ennek vannak olyan következményei az Ő életében, amiket még fel kell dolgoznia. De ezt a tanulási folyamatot mindenkinek meg kell élnie, hisz a szocializáció része. És nagyon fontosak azok a gondolatok is, amiket Anna is elindított, hogy beszélgess vele arról, hogy teljesen természetes, ha nemcsak szeretet érez, hanem más érzések is vannak benne. Ezzel felszabadítod őt az alól a nyomás alól, amit a mindenkitől felé érkező kérdés is erősít benne: Örülsz a kistesónak? Várod már? Ezek a kérdések azt erősítik benne, hogy örülni kell, várni kell stb. De ha csak mi megnézzük a gyermekünkhöz kapcsolódó érzéseinket. Mindig csak az öröm volt. Na, őszintén. Itt is látjuk, olvassuk, hogy néha idegbajt kapunk Tőlük, ettől még nagyon szeretjük őket. Ugyanezt a folyamatot hagyjuk hogy Ők az első szülöttek is megélhessék ... Húúú, lehet, hogy zavaros volt, amit írtam, de még csak az első kávén vagyok túl. Meg jó sok is lettem, bocs. :oops:

KépKép
KépKép
madar

és tele lett elütésekkel is. :oops: Tényleg iszom még egy kávét. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kata: a szoba pedig nagyon szép. Lőrinc legyen benne nagyon boldog! :)

Viki: üdv. újra köztünk. Ne olvass vissza, az lehetetlen, csak gyere. A babahelyzetet a táblázatban meg tudod nézni, azzal nagyjából képbe kerülsz. :) Ha lesz időd, képeket és story-t akarunk!!!! :D

KépKép
KépKép
madar

Köszi Madar!

Még nem jutottunk el addig,hogy ő beteg, csak addig,hogy megemlítette, mi lenne ha..., de mivel megmagyaráztam neki,hogy az csak neki lenne rossz, abba is hagyta. Már nagyon készülünk mindannyian a kistesóra, ő is, már 3 puszi " termelődik" mindíg, és ebből egyet a pocim kap, vagyis a kistesó, nagyon édes Janó, meg én kérem tanácsot a főnökömtől, aki egyébként egy - ahogy az interneten olvasgatok róla,- egyre inkább elismert gyermekpszichiáter pesten!!! Neki mondtam el,hogy ezt és ezt csinálom, és szeretném majd csinálni, és több dolgoban megerősített, tehát remélem jó lesz amit csinálunk, de ugye a puding próbája az evés, majd élesben meglátjuk!!!

Apropó puding, 2-3 napja csak zabálhatnékom van, de nagyon,mintha minden falat az utsó lenne még így szülés előtt, szörnyű vagyok!!! :D

Gyerkőcöm, a bent lévő olyan nyújtózkodásban van, hogy felül majd a nyakamig nyomja a lábát, alul meg a végbelemet szakítja szét, hossszú gyerek lesz, az tuti :D

Na már ma sem kellene nagyon nekiállni vajúdni,mert a végére lehet már apa nem érne rá, 5-re legkésőbb menni kell Janóért az oviba!!!

Holnap megyek NST-re + doki!!! Majd látjuk mi lesz, lehet közli,hogy a méhszájam már elsimult :D, na jó nem álmodozom :D

Kép
babcika

Lányok, tényleg köszönöm a kedves szavakat egytől egyig mindenkinek!!!! Majd azért írom folyamatosan hol tart az ügy, ha nem zavar titeket! És szívesen talizok bárkivel majd!
Amúgy ami a legdühítőbb (egy utcsó mondat erejéig), hogy az utolsó héten csinálja ezt velem....

Babcika, én is holnap megyek nst-re és én is bízok egy elsimult méhszájban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

[quote="kata05"]L írta:kata05ányok, tényleg köszönöm a kedves szavakat egytől egyig mindenkinek!!!! Majd azért írom folyamatosan hol tart az ügy, ha nem zavar titeket! És szívesen talizok bárkivel majd!
Amúgy ami a legdühítőbb (egy utcsó mondat erejéig), hogy az utolsó héten csinálja ezt velem....

Babcika, én is holnap megyek nst-re és én is bízok egy elsimult méhszájban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: igen, erre azért kevés mentség létezik, mert NEKED és az Ő GYEREKÉNEK most a legnagyobb nyugalomra lenne szükségetek ... de lehet, ez egy olyan helyzet, hogy jobb, hogy most robbant a bomba, hm?

Elsimult méhszáj ... óóóó ... nekem is holnap van nst, de én már nem sok mindenben bízok ... csak abban, hogy mielőbb velünk lesz a kisebbik lányom :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika: Jól csináljátok, menni fog! :D Egyébként mivel foglalkozol, hogy a főnököd elismert gyermekpszichiáter. Szívesen olvasok erről, ha nem érzed tolakodásnak (priviben vagy itt).

Kata: mi közel is lakunk, járgány is van. Találkozó szívesen, gyerekekkel, gyerek nélkül. :D
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban a témában pedig minnyáááá írok privit.

KépKép
KépKép
madar

Kata,fel a fejjel légy erős!!!!!!Ha kint vannak a babók,én is szívesen talizok veled,bárkivel,amint tudunk mozogni!!!! :lol: Bár mindenkinek olyan gyors reg.-et kívánok,mint Madarnak volt,mert amit ő művel az nem semmit!!!!!!!!!!!

És írj bármikor,minket nem zavar,sőt meghallgatunk megértünk,és ha kéred akkor igyekszünk beleszólni,tanácsolni,segíteni!!!!!!

sutimano76

Ma csak Andi ment nst-re????Kiváncsi vagyok milyen hírekkel jön!!!!!

sutimano76

Süti: Bibike teát kért ... anya végre megértette :):):) ... leült az "ovis székére" és várta a teát ... oooooooooolyan édes volt :)

Jáááááááááááááj, szomszéd bácsi most tököt hozott ... :roll: :roll: :roll: ... jól megmostam, és egyet lereszeltem, az lesz ma az ebéd: fincsi tökfőzi, délben mozzarellagolyókkal, délutánra meg kiolvad a darálthús, és csinálok fasírtot :) ... remélem, nem esem vissza megint allergia-ügyileg ... bár azóta eső is volt, kisebb a pollenkoncentráció, meg én is megmostam ... kíváncsi vagyok, szülésig mivel állít még ide ... szerintem csak kíváncsi a felesége, hogy egyben vagyunk-e még ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,mondtam én hogy csak a telefonálást kell abba hagyni,barinőmnél is mindig bejön!!!!!Viszont lehet hogy ez már egy féltékenység nála,nem?????Remélem Lottinál nem lesz ilyen,mert akkor neked is lesz dolgod!!!!

Tökfözit imádom én is.

Nekem a cukkinivel kéne kezdenem valamit!!!egy részét tuti rántom,mert azt imádom.na de a többi,sztetek fagyasztható????Na mert csak ekkorák egy villához képest:
Kép

sutimano76

[quote="laki papné"]K írta:laki papnéata, ez nagyon rossz lehet így. Ha bármit tudok segíteni írj, vagy hívj fel.

Egész pontosan csak én költözöm fel. Itthon egyszerűen nem érek rá a szüléssel foglalkozni, csendre van szükségem. És ott a szomszéd utcából biztosan odaérnek időben a segítők is.

Bocs, hogy most nincs több reakció, nem tudom, mi van velem, félig alszom (csak cukrot mérni, meg enni keltem fel az előbb. Idő volt)

Anna: így talán sokkal nyugodtabb leszel, befelé tudsz fordulni, és lehet, hogy az is nagyon zavart, hogy a segítők messze vannak ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,mondtam én hogy csak a telefonálást kell abba hagyni,barinőmnél is mindig bejön!!!!!Viszont lehet hogy ez már egy féltékenység nála,nem?????Remélem Lottinál nem lesz ilyen,mert akkor neked is lesz dolgod!!!!

Tökfözit imádom én is.

Nekem a cukkinivel kéne kezdenem valamit!!!egy részét tuti rántom,mert azt imádom.na de a többi,sztetek fagyasztható????Na mert csak ekkorák egy villához képest:
Kép

Süti: nem féltékeny volt, hanem behergelte magát, hogy kb 20szor elmondta, hogy teát kér, én meg nem értettem .... ettől nagyon mérges tud lenni (mármint, ha nem értjük, mit akar mondani) :):):)

Cukkini: mint a tököt, úgy tudod fagyasztani szerintem ... :) ... tehát konyhakészen, mert ha kiveszed, egy vizes plötyi lesz belőle ... főzeléknek szuper lenne télen !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar, privit megkaptam, majd válaszolok, csak el fogok most menni, és este jövök csak haza.

Már épp kérdezni akartam hogy Andival mi van, de olvasom h csak nst-n van.

Bex?

Kép
kata05

Bibi: nem lehetne azt a szomszéd bácsit kicsit kölcsönkénri. :wink:

Mabe: hááát, vessetek meg, én elkezdtem a gyermeknevelést. Mert enyim gyerek is az egyhetes beetetés után átalussza a napot továbbra is, viszont éjjel 2-5 között társasági életet akar élni, hát persze, hogy velem. :roll: Már tegnap éjjel és most éjszaka is miután szopi, cirogatás, puszikák megvoltak (ez kb. 1 óra) elmagyaráztam neki, hogy nappal szoktunk ébren lenni, éjszaka pedig alszunk, úgyhogy betettem az ágyba. Reklamált kb. 5 percig, aztán bementem hozzá megint kivettem, megpuszilgattam, elmagyaráztam neki, hogy mennyire szeretem, de aludni is szeretnék, vissza az ágyba, aztán én is, ujjabb 5 percig reklamált, majd elaludt. És olyan jó volt ma reggel kisimultan, kipihenten ébredni :) Remélem, hogy így néhány nap alatt megérti, hogy éjjel max. csak szopizni kelünk fel. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: