2004.07.09 09:26
És ezt most hót komolyan mondom!

2004.07.09 09:33
Etetoszekben, vagy ugy, hoyg en fogom a kanalat, teljes szajzar a valasz.
Es kepes 16 orakat is ehsegsztrajkolni (kiprobaltuk nem egyszer
), ha nem tetszik neki valami, sot, ilyenkor olyan allapotba kerul, hogy szerintem szedul az ehsegtol, mindennet beveri mindenhova, mindennek nekiesik stb. de akkor sem eszik!
Igy en vagy talcaval az olemben egy nagykanallal es egy kiskanallal leulok melle es ugy eszunk egy tanyerbol vagy kint hagyom neki az etelt es kimegyek a szobabol. Aztan leselkedek, es mindig latom, hoyg nyalakodik. VAgy a babakocsiba a kezebe nyaomok egy babant vagy peksutemenyt es akkor nezelodes kozben nyammog.

2004.07.09 09:51
Egyébként ha délig ideérnek, akkor délutánra Tropicarium van tervezve... De majd még megpróbáljuk átmixelni a programot. Legkésőbb mikor szóljak, ha jó a hétfő?
2004.07.09 09:57
Vagy barmi ragcsat. Normal kajat nem. 

De mar nem izgat, ugy vagyok vele, hogy az anyatejezes is megoldodott, a mozgasa is, most mar tapszeren kivul hajlando egy-ket dolgot is megenni, ez a gond is meg fog elobb-utobb.
HAt, ha lehet, mielobb szolj...
Nekunk a hetfo vagy a kedd ugyanugy jo, csak mielobb kene donteni, mert akkor szervezek mast a masik napra.
2004.07.09 10:04
2004.07.09 10:06
Kajálás egy időben nálunk is jobban ment mászkálva, mint a székben ülve, és tényleg, a babakocsiban is egész jól lehet majszolgatni
2004.07.09 13:05
, nem akarom, hogy eltüntesse amit írtam, úgyhogy huss...
2004.07.09 13:07
2004.07.09 13:29
NAlunk nem csak az a baj, hogy egy valogatos gyerekrol van szo, hanem egy enni utalorol.
Szopizni nem volt hajlando, fejtem neki 8 honapig a tejet, 4 honapos koratol cumisuvegbol is csak akkor evett, ha felalomban volt (Pedig szopiugyben a legnagyobb guruktol kertem tanacsot, vegul mar az LLL-es Iboly mondta azt, hogy van egy hatar, ami utan nem szabad eroltetni, es ZSombi ezen a hataron van
). A hozzatapinal semmit se fogadott el honapokig, amikor kinomban mar tapszert kostoltattam vele (csak hogy mas izt is erezzen) 4 fajtat kopott ki, a 5. fajtat vegre megette, de onnantol nem volt hajlando az anyatejet se egyeb mas kajat se elfogadni. Eddig 8-9 fele tejpepet dobtunk kukaba, es minden probalkozasunknal a gyerek inkabb csontsovanyra lefogyott, mint evett volna. Tul vagyunk kb. 50 fele bebietel, sajat fozesu receptek, es sajat kajaink kostoltatasan is. Az elozo gyerekorvosunk azt javasolta, hoyg eheztessuk ki a gyereket, igy nem egyszer probaltuk ezt a modszert is, sikertelenul. (Irtam, 14-16 orakat nem evett, inkabb osszetorte magat a szedelgestol, de akkor sem.
)
Eheztetni nem szabad oket, es kenyszeriteni sem. Az orvosnonk szerint az agyfejlodeshez szukseg van bevitt taplalekra, es ZSombi mar az osszel-telen olyan allapotban volt (hala az elveimnek- csak fozelek, gyumolcs, semmi nasi, semmi gyumolcsle csak viz, csak etetoszekben eszunk stb.-nem is evett szinte semmit
), hogy az egeszseges taplalas hive doktornenink kerte, hogy adjak a gyereknek csokoladet.
Egyebkent elvittem mar jatszohazba csak azert, hoyg hatha a gyerekekkel majd eszik...ja, megette a gyerekek nasijat, a sajtostallert.
2004.07.09 14:17
Milyet próbáltatok? A beba 2+ vaníliás, általában szertik. emma pl a milumil 3-at útálja, mertaz gyümölcsös. Akkor már inkábbaz ízesítés nélküli, pl nutrilon.
jót nevettm
Azt még soha senki sem mondta hogy ilyen kis átlagos
kb 2 hete nézték 3 évesnek
2004.07.09 15:03

Dolog ugy esett, egyedul volt veluk es a fiu az as asztal szelere tette a tejespoharat(elotte figyelmeztettem ferjem a lanyka mar eler mindent ami az asztal szelen van) es onagysaga egy ovatlan pillanatban megitta egy reszet. Eddig nem mert szolni, mert hatha gond lesz belole, de most kozolte, hogy o is bevezetett valamit, hat nem tudtam sirjak-vagy rohogjek kinomban

2004.07.09 17:21
2004.07.09 20:31
, és hálát adtam minden falatért, ami lecsúszik a gyerek torkán. Most már annyiból megnyugodtam, hogy kiderült, a csaj nem fogy el, valszeg jó a takarmányhasznosító képessége (végre a férjemtől is örökölt valami hasznosat
). Én csak olyan szabályokból nem engedek, amik tudom, hogy engem idegesítenének hosszú távon, pl. nincs rohangászva etetés vagy nasi rendes kaja előtt/helyett.
Amikor direkt a szájába rágom a dolgokat, na akkor szokta pont rosszul csinálni
Pl. elmagyaráztam neki részletesen, hogy is kell elkészíteni Zsebinek a tejpépet, és arra is felhívtam a figyelmét, hogy amíg hül, akkor kezd el besűrűsödni. Na mit csinált??? Meleg vízbe belelapátolta a port, aztán mivel túl hígnak találta, cumisüvegbe töltötte és a gyerek szájába dugta. Persze, hogy a lötty hült és sűrűsödött, de ez neki csak akkor szúrt szemet, amikor Zsebi feje már horpadt a nagy erőlködéstől

Hát ezért lesznek az én gyerekeim strapabíróbbak az apai felügyelet után
(Vigyázz, a szelepes poharak nem jók, csak ha kiszereled a szelepet!)
2004.07.09 20:59
Dani meg jól néz ki és pont.
2004.07.09 21:17
Szegyen, gyalazat!!!
Idonkent enyhen verezgetek, de igyekszem bizni abban, hogy minden rendben. Majnem mindig sikerul.
Petra is jol van, aranyos, sokat bohockodik, es mindent de mindent utanunk csinal. Mar igyekszem ugy beinditani a sutot, mosogepet, hogy ne nagyon lassa, mert eleg nehez lebeszelni az effele mokakrol. Ezen kivul egyfolytaban menne ki az udvarra, utcara, csak hat a tereprendezes meg folyamatban van, ugyhogy nagyon resen kell lenni, hogy mikor mit vesz fel a foldrol, mibe nyul bele, stb. Es annnyira nagyon hisztis bir lenni, en nem ertem, minden ilyen koru gyerkoc ezt csinalja? Ha valamit nem szabad, vagy ha nem ertem, mit szeretne, akkor rogton visit, mint egy kis sakal, ablak ugye folyton nyitva, en meg varom, hogy a szomszedok vajon mikor rontanak be, hogy miert nyuzom azt a szegeny gyereket. Bar az elmult 2 napban javult a helyzet, attertunk a napi egy alvasra, es ez valahogy jobban bejon, a delutani alvas utan mar csak nyuglodott az utobbi idoben. Ja, a szopit egy hete abbahagytuk, en valahogy nem szerettem volna tul sokaig szoptatni a Picike mellett, es naprol napra jobban fajt a szoptatas, mar kezdtem magam ugy erezni, mint az elso hetekben (labujjfeszegetes es hasonlok). Erdekes, es kicsit ha belegondolok, rosszul is esik, hogy Petran egyaltalan nem latszik, hogy hianyolna, pedig az estektol elegge tartottam. De szerencsere gond nelkul elalszik.

2004.07.09 21:43
Az en anyukam is jott nagy mellennyel (miutan en is rossz evo voltam, es igy neki mar rutinja van
), aztan O is belatta, hoyg nem tud mit kezdeni Zsombival.
..az apukak tenyleg eleg kreativak tudnak lenni...

Most terhesen meg meg vehemensebb vagyok. Bocsi erte.
Meg ZSombi valahogy semmit se akar ugy csinalni, mint a tobbi, vele egykoru gyerek. Korabban ettol allandoan agybajt kaptam (a tobbiek tudnanak meselni
), de mar hozzaszoktam, hoyg nalunk semmi sem ment rendesen, se a szopi, se a mozgas (Deveny gyogytornaztunk), se a hozzatapi, se a bebiszitterre hagyas stb. MAr azon aggodtam, nem beteg-e a gyerek.
De miutan minden problemank megoldodni latszik, es ZSombi eleg ertelmesnek is tunik, most mar nem aggodom, majd megoldodik minden. 

Akkor mar csak a cukrod veszes?
LAnykad nagyon edes! En is copfost szeretnek! 

Akkor remelem, holnap talalkozunk!
2004.07.09 23:04
Sajna nem tudom mit kéne vele csinálni.
Amig nem kapjuk meg a hitelt addig nem hirdetjük meg a lakást, de ha tudtok valakit, aki 2 szobás kiadó lakást keres, légyszíves szóljatok. 2004.07.10 16:55

Remeljuk, nem maradt tul nagy felfordulas utanunk.
Koszi elore is!
2004.07.10 20:53
Bar a ma meglatogatott haz eleg tutinak tunik... koszi a felajanlast, ha esetleg megsem jonne ossze nekunk ez a haziko, akkor majd jelentkezem!
Jol ereztuk magunkat.
2004.07.10 21:28
.
! Képeket most pakolgatom a tárra, sajna nincs túl sok
, de utódaim elég intenzívek voltak ugyebár, így nem sok lehetőség volt fotózni
.
.
2004.07.11 09:12

Hidd el, nagyon örülök neki
Nagyon husik
2004.07.11 16:05
2004.07.11 16:37
2004.07.11 19:23
2004.07.12 09:03
Nagyon sajnalom,remelem hamarhamar kiheveritek! Azert tudod pont az fordult meg a kis agyamban,hogy en nem is rohantam volna egy hanyassal az ugyeletre...tuti gyomorrontasra v. ilyesmire gondoltam volna... :0/// Sok gyogypuszi a rosszcsontnak!
De eleg keson ertunk fel Pestre (f10kor ebredtunk
) es igy csomo mindenkirol lecsusztunk. Na de majd legkozelebb!
2004.07.12 10:19
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint