A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Én is csendes beletörődéssel nyugtázom, hogy Fruzsi még bent akar maradni. Ennek örömére Hadházi László-t nézek a youtube-on!!

http://www.youtube.com/watch?v=whUSPaFU ... ature=fvwp

Könnyesre nevettem magam! Remélem legalább néhányotokat sikerül megnevettetni :lol: :lol:

Kép
lili34

Én is nagyon szeretnék 4-5 órát egyben aludni :oops: :?

Kép
Puszilgatni való tappancsok....

Kép

Kép
Vendég

Vagy ötször fulladoztam végig a két öreg faszit, ahogy röhögnek a modell csajon!!

Kép
lili34

Madar
Jó a kép!
A sok munka mellett azért pihenjél is!

Bobóka
Baba mellett éjjeli baglyok is lehetünk... :wink:

Olyan jót sétáltunk :lol: Szépen süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elmentünk templomba (bezsebeltünk egy csomó dicséretet :wink: ), utána még bevásároltunk.
Molli nagyon jól viselte :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Imola, nagyon édi képek!

Lili, az a modelles nagyon jó volt!!!! Azt nem ismertem hihihi :lol:

Mindjárt én is dobok egy videót (házi ;) )
Szerintem tetszeni fog nektek, és depi huss, én könnyesre röhögtem magam...

floranan

Na, ezért már megérte! :lol: :lol:

Kép
lili34

Ja.... és 2 hét múlva lesz Imola keresztelője :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pff, nem tudom feltenni a videót valami miatt facebokról, de feltöltöm youtube-ra, csakazértis!!!

floranan

Mabe!

De szupi képek!!!!!!
arvaerika

Sziasztok!

Ne aggódjatok lányok, minden baba akkor jön amikor itt az ideje!!!

Imola! Képek nagyon szuper jók!!!!

Madar Julcsi festményei is nagyon szépek!!!

Én ma könnyes búcsút vettem a nyákdugesztől szerintem, ilyen fehéres végén rózsaszínes nyálkásnyúlós izét töröltem le az alfelemről pisi után, de már nincs, gondolom ennyi volt, tehát a C2333-hoz már megjött ez is. Drukkoljatok,hogy holnapig bírjuk, és aztán is ha még marad a bébim akkor nappal jöjjön, mert apa csak így tud velem jönni és én nem akarok egyedül :cry:

Most megyek rendetrakást imitálni!!! puszi

Kép
babcika

Valaki tudna segíteni? Nem tudom feltenni a picasa-ra a képeimet, ha el tudnám küldeni, feltenné nekem valaki?
arvaerika

Videó depi ellen!!!!! :lol: Ha remeg a kamera, röhögtem :D

http://www.youtube.com/watch?v=zVVzIKz9Eg4

floranan

Csak távirati stílusban:

- Dórának leesett a köldökcsonkja :) (egyiknek se ilyen korán)
- mellgyulladásom van :(:( (eddig csak sejtettem (fájnak a végtagjaim), de most mértem egy hőt, lázas vagyok), sajnos a mellseb az oka, hiába próbáltam tisztán tartani...

Astrid

Kép
astrid

Floranan!

Sajnos hang nincs, mert szar a gépem, de így is tetszett!!! :D

Kép
babcika

Erika, ha átküldöd, kicsit később feldobom, most valami ebédet kéne találnom a hűtőben :D

Babcika, köszi :D Imitálás, ismerős!!
Drukk megy!

Astrid, gyulladás :evil: :evil: :( :(
Köldök, de jó!

floranan

Astrid!!

Dóra csonkja :D

Mellgyulladás :(, volt benne részem, menj dokihoz míg úgy nem jársz mint én, de te tapasztaltabb vagy, lehet van rá más gyógymód is, csak minél előbb!!!

Kép
babcika

Sziasztok!

Isteni szép idő van itt. a bár a levegő lehült, de gyönyörűen süt a napocska :) .... olyan szép nap lenne Lotti érkezéséhez, de nálam semmi előjele nincs a dolognak: úgy látszik, a boszik tévednek ... :)

Süti, sajnálom a babakocsit, tényleg gáz, ha a huzat nem levehető ...

Csunyeszkának ezúton gratulálunk mi is sok szeretettel !

Móni: a kutyás festményed ... hááááááááát. én bevallom nagyon jót mosolyogtam rajta, mert (és remélem, nem haragszol meg érte), nem sok differenciát láttam Julcsi és a te alkotásod között :lol: ... de ez nyilván azért van, mert Julcsi nagyon tehetséges rajzos :) .... amúgy, én még ilyet sem tudok, teljesen idétlen vagyok a rajzoláshoz: Lillával kifestőket szinezünk, meg kb óvodás színvonalon rajzolok napocskát, meg pont-pont -vesszőcske ... kb itt merül ki a rajztudásom :)

Anna: igen, a falu elején a Borostyán egy jó hely, csak az ár.érték aránnyal van gond: kb annyi pénzből lehet megebédelni ott, mint az Iguanaban, és akkor meg nem kérdés, melyiket választjuk :):):)

T-pk: annyira szeretnék képeket látni a kisvirágszálakról, de nem tudom képzelni, hogyan telhet el egy nap két ilyen kismanóval ....

Imola: IKEA ... háááááááát, majd ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök, egyszer eljöttök hozzánk, apikákat itt hagyjuk a kiscsajokkal, és bemegyünk ketten a zuglói IKEA-ba ... :):):) ... csak, hogy ki ne maradjon ez az élmény az életedből !!! :)

Astrid, Rita: de jóóóóóóó, hogy megint itt vagytok !!! ... Astrid: a te történetedet megkönnyeztem, Rita a tiedet pedig megmosolyogtam (különösen a hüvelybe rugás - apa: hallod-e, illetve a fagyi, mint utolsó táplálék tetszett :lol:

Móka: örülök, hogy túl vagytok a családi banzájon ... :shock: :roll: :lol:

Boboka: megnéztem a pocképeket, az enyém is kb ilyen :shock: :roll:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Imola: képek nagyon jók :) El is hiszem, hogy volt sok dícséret, nem alaptalanul :wink:

Boboka: tényleg jót sétáltunk, szép idő volt. Julcsi valami lófejű seprűnyélen vágtázott mellettem, én toltam a babakocsit, és közben nagyokat és főleg jókat beszélgettünk. Tényleg jó volt. Veronika ugyan nem aludt, de csendben figyelt, nézelődött. :wink:

Andi: cukrászda is valóban jó ötlet volt, nekem is jól esett és éreztem, hogy Julcsi is nagyon értékeli ezeket az időket, amiket csak rá fordítok. Az elmúlt 1 hétben újra a régi Julcsi volt, újra kiegyensúlyozott, vidám ... persze tudom, most nem lehet hátradőlni, továbbra is nagyon kell figyelnünk rá, de most már én is nyugodt vagyok, talán ez is érezhető rajta.

Lányok, látom, olvasom, hogy többen rosszkedvűek, fáradtak vagytok, szeretnétek már a kezetekben tartani a babákat. Megértem, mert a várandósság utolsó napjaiban már én is ezt éreztem, de tényleg tudják Ők, hogy miért akarnak még bent maradni. Kitartás, most már tényleg a célegyenesben van Mindenki, és tessék ilyen jó kis vidám videókat nézni, sokat olvasni, pihenni, mert a "jó életnek" hamarosan vége. Igen, ahogy Imola is írta, úgy szeretnék én is 5 órát egyfolytában aludni...

Szüléstörténeteket köszönöm én is. Szerettem olvasni, és megkönnyeztem én is. Várom a Többiekét is. :)

KépKép
KépKép
madar

Szépséges babaesős délutánt :wink: !

Mi is túl vagyunk az ebéden,ahhoz képest,hogy nem akartam főzni. :roll: :oops:

Imola,nagyon szuperek a képek.Látom fotós csinálta.Nem teszel a pic-ra?Gondolom ahol ezek voltak,van még több :wink: :wink: :wink:

Astrid,sajnálom a mellgyulladást,és még csak praktikát sem tudok mondani,mert nekem nem volt.Gondolom doki,és valami gyulladáscsökkentő.Azt hallottam már,hogy elég szörnyű.Gyógypuszi,minél hamarabb múljon el.

Erika,nekem is elküldheted a képeket,segítek feltenni.

Lili,biztosíthatlak,hogy Fruzsi nem akar benn maradni :lol: :lol: :lol:

Floranan,üdv az antiszoci undok Istennők táborában :wink: Hamarosan elmúlik.

Kép
v.andi

Astrid, ha van otthon túró, akkor tegyél rá, a Bábakönyv szerint nagyon jól lehúzza a gyulladást. HA van levendulaolajad azt is lehet bele egy-két csöppet tenni.

Erika, én is jót nevettem a videón.

Flora, a tied meg még annál is jobban tetszett, főleg ezekbe a piros mamuszokba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi, én nem téged küldenélek oda, hanem az anyósodékat :wink: :)

Babcika, mennek a drukkok :wink:

Imola, melyik gyülekezetbe jártok? (nem csoda a sok dicséret :wink: )

Én meg majdnem elaludtam, amikor beállítottak apáék. Szombathelyen voltak a rózsakiállításon :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid: köldökcsonk :)
mellgyulladás :( én nem is tudom, mit kellene ilyenkor tenni. Bár szerencsére eddig nem volt ilyenem sem Julcsinál és most még eddig Veronikánál sem.

Bibi: nem bántódtam meg, írtam is, hogy tudom, hogy a rajztudásom és ahogy festek az egy ötéves szintén rekedt meg. :lol: De hát a sok gyakorlás ..., lehet, hogy 10 év múlva már akár a hatéves szintet is el fogom érni. Kép

Borostyán? Erről még nem is hallottam, pedig akkor itt van a közelünkben. Elcsábítom oda egyik nap apát. Ránk fér egy este kettesben. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, köszi a bíztatást, igyekszem kitartani :)

Astrid, sajnálom a mellgyulladást, az augusztusiaknál olvastam, hogy mennyire fáj!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Floranan :) :) :) :)

Imola képek édik :) :)

Én is nagyon kíváncsi vagyok t-pk babákra!!!!!

Veronikát is nézegetnék :) :) :) Lenyűgöz, ahogy Julcsival bánsz, igazi ANYA vagy :)

Kép
lili34

Boboka: megnéztem a pocakod, háááát, szépen alakul :wink:
Látom, hajmosás is volt. :)

KépKép
KépKép
madar

Mónika, én is szeretnék már 5 órát egyfolytában aludni :wink: (másfél-2 óránként ébredek, pisilés, pohár víz, gyerektakargatás :) , ráadásul az éjjel egyszer, amikor már majdnem elaludtam, Samuka leesett az ágyáról :roll: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi :lol: :lol: Eszembe jutottál, most h az uzsim kanalazom :lol: :lol: :lol: Tejbepapi, kevés búzadara, édesítő, sok víz (szóval isteni finom), ehhez keserű kakaópor, és két nagy kanál kókuszreszelék. Ronda, de finom?!?! :lol: :lol:

Kép
lili34

Húúú,Lili,miket találsz ki!!!!! Ha jól értem nem is tejjel csinálod,hanem vízzel?:shock: Mi sajna most fejeztük be az ebédet fél 4 kor :oops: Kicsit el vagyunk csúszva evésileg.Majd mérek egy cukrot,mert ma kivételesen ebédig okés volt.

Kép
v.andi

Nemnem, tejben főzöm meg a búzadarát, és higítom vízzel, nehogy baj legyen a tej miatt!! Csak akkor teszem bele a vizet, amikor már megfőtt!
Akkor Te ügyi voltál ma főzés és cukkerügyileg :) :)

Kép
lili34

Lili: Te is ezt fogod majd tenni. Kép
Képek, igen-igen, jönnek majd. :wink:
Na, akkor gyorsan kettő most a lányokról.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Megyek, összeszedem magam, mindjárt itt van Apa, émmmmeg slampos vagyok :) :) :oops: :oops: :oops:

Kép
lili34

ÓÓ köszi :) :) Gyönyörűek :) :)

Kép
lili34

Anna: Samuka leesett? :( Remélem, az ijedtségen kívül nagyobb baj nem lett.
Lehet Neked a szülés után jön el a pihenés? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Remélem Tisz nem haragszik,ha belinkelek egy bejegyzést,ahol Matyi látható.
Nagyon szép kisfiú!

http://gyermekunk.freeblog.hu/archives/ ... 03/Parany/

Kép
v.andi

Madar,Julcsi szemei :shock: gyönyörűel.Az egész kiscsaj csodaszép,de a szemei különösen.Jól áll a kezében Veronika.

Anna,remélem Samu tényleg csak megijedt.Nem lehet könnyű ilyen kis részletekben aludni Kép

Lili,értem már,köszi a tippet.Lehet én is cisnálok,ha nem megyünk fagyizni.én holnapra tervezek palacsintát,vízzel.Túrósat pedig ugyebár ehetek :wink: Alig várom.Azt még nem tudom ebéd után mennyire voltam ügyes,de csak mutatóban ettem rizst (pedig nagyon imádom)

Kép
v.andi

Andi: kösz a linket. Tisz, de gyönyörű ez a kisfiú!!!! :)

Andi: köszönjük a dícséretet, majd Veronikáról lesz közelebbi is, meg szólóban is. :)

KépKép
KépKép
madar

itt van 1 pocifotó, mai állapot ... kezdek nem férni a bőrömbe ... :roll: :roll: :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

és a picra a saját albumba teszek képeket még a gyerekszobákról, meg Lilláról a játszóházban :)

most is ott vannak apikával, jó egy kis csönd :)

délelőtt voltunk a medveparkban ... út közben 2szer kellett átmenni vasúti átjárón, mindkétszer jött a vonat ... a gyerek szinte extázisban érkezett a medveparkba, csak azt mondogatta: ana, tomász,tomász ... és mit ad isten, ahogy belépünk a medvepark bejáratán, jobbra medvék, balra mit találunk ??? ... egy mini gőzmozdony makettet, kocsikkal, amibe be lehet ülni ... több se kellett az én lányomanjk, mit neki lovak, medvék, úzsgyi, fel a vonatra, és ott töltöttük a medveparkozásra szánt időt ... látszik, hogy vasutas gyerek, a vérében van ezek szerint
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... jaaaaaaaaaaa, és a kedvenc dala mostanában, nem fogjátok kitalálni micsoda: megy a gőzös ... úgy kéri: apa, kavizsa-kavizsa ... ezt kell énekelni apikának altatáskor :shock: .... pedig még soha nem vittük vonat közelébe, azt hiszem, itt az ideje vonatozni vele egy kicsit, eddig csak Thomast látta, a mesét :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Floranan: ez a video haláli. :lol: :lol: Naaaaagyon tecccc. Mééég! (jól esett picit nevetni :lol: )

Astrid: mellgyulladás --> menj dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen. Sajnos saját tapasztalatból tudom, nem "játék". Kapsz gyull.csökkentőt. Ne várd meg, hogy nagyobb baj legyen. (nem akarlak megijeszteni, csak féltelek!!) :wink: :wink:

spickey

Bibi: jók a képek, megnéztem mindet :) Tied poci szerintem nem nőtt a legutóbbihoz képest, bár így szemből azért nehezebb megállapítani. :wink:
Éljen a béke és a nyugalom. Rendes ember ez az apa ... kavizsa-kavizsa ... pedig nagyon aranyos :lol: Szerintem ebből is szállóige lesz, mint a "mennyugi"-ból :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"][ írta:madarb]Bibi: jók a képek, megnéztem mindet :) Tied poci szerintem nem nőtt a legutóbbihoz képest, bár így szemből azért nehezebb megállapítani. :wink:
Éljen a béke és a nyugalom. Rendes ember ez az apa ... kavizsa-kavizsa ... pedig nagyon aranyos :lol: Szerintem ebből is szállóige lesz, mint a "mennyugi"-ból :lol: :lol: :lol:

Köszi Móni :) ... én meg nézem-nézem Julcsit Veronikával, és annyira nem tudom elképzelni, hogy pár napon, héten belül Lilla tartja majd így a kezében a hugát !!! :) .. én is várnám priviben a tanácsokat, eléggé parázok Lilla reakciójától ... :) ... Julcsinak tényleg igéző szemei vannak :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

itt van egy kép oldalról:

Kép

Itt már látszik, mekkora ... totál oldalról nem merem bevállalni a fotót ... naggyon durva :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek: meg vagyok veszve a mini mozzarella golyókért: paradicsommal, pici bors, oreganó, lehetnyi só, és meglocsolva jó féle olivaolajjal ... egész nap ezt enném, meg őszibarackot ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!!!!

Mi is itt vagyunk!!!! Képzeljétek, ma éjszaka, és egész nap nyugi volt (de nem akarom elkiabálni) Igaz ,a légzésfigyelőnk beriasztott, a frászt hozta ránk, de szerencsére nem volt semmi baj.

Rita, üdv. újra itthon!!!!! Nagyon nagy gratula Mátéhoz!!!

Csunyeszkáéknak is sok boldogságot kívánunk az ikrekkel.

Astrid, szerintem is menj dokihoz minél hamarabb. Az én dokim azt mondta,hogy ha csak a gyanúja is felmerül, akkor telefon neki és irány a kórház!!!! Jó esetben nem tartanak bent, és akkor a picit sem kell a gyerekosztályra felvenni.

Flroranan: néztem az elkészült szobáról a fotókat, nagyon tuti lett!!!! Csak úgy árad belőle és rólatok a brazilos temperamentum!!!

Madar: a gyerkőceid tündériek, Julcsi csodaszép kislány!!!

Süti: te meg ne parázz!!!! Láss engem......Soma 26-ra volt kiírva, és 26-án be is jelzett!!!! És 27-én megérkezett!!!!
És tényleg vége lesz ám a jó világnak!! :lol:

Nem tudom ti babások hogy vagytok ezzel,de én reggelre olyan vagyok ,mint a mosott sz.....

Anna,Bí pozitív!!!!!Rendben lesz minden hidd el!!!!
És Erika ,ez rád is vonatkozik!!!!

Bocs, most befejezem,tesóm hív telefonon.
Talán még tudom folytatni!!

pussz

KépKép
csikipetra

Ja, és Imola is iszonyú cuki a képeken!!!!!!! :D

KépKép
csikipetra

Bibi, szerintem nem vészes!!!! Babasúlyban eddig én viszem a prímet!!!
Kíváncsi vagyok ,hogy lesz e olyan ,aki leköröz :wink:

KépKép
csikipetra

[quote="mabe86"] írta:mabe86n is nagyon szeretnék 4-5 órát egyben aludni :oops: :?

Kép
Puszilgatni való tappancsok....

Kép

Kép

Háááááááááát, ezek a képek valami tündériek :) ... én lenni nagyon-nagyon irigy :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar, vagy Astrid, vagy valaki rutinegér!!!
kérdésem van: ha a köldökcsonk leesett, kell még alkohollal és hintőporral kenegetni?
Nekünk még megvan,de már csak egy nagyon pici tartja.
Víz már érheti? Vagy még várjunk vele leesés után pár napot?

Köszi előre is!!! :wink:

KépKép
csikipetra

[quote="csikipetra"]B írta:csikipetraibi, szerintem nem vészes!!!! Babasúlyban eddig én viszem a prímet!!!
Kíváncsi vagyok ,hogy lesz e olyan ,aki leköröz :wink:

óóóó, én nem szeretnélek lekörözni, isten őőőőőrizz ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... csak, ha még sokáig bent lesz a kis drágám, akkor tényleg lehet, hogy ott lesz ő is súlyban, ahol Soma baba volt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Petra: nekem azt mondták, hogy néhány napig még menjen az alkohol, hintőpor már nem kell, mert váladékozik még. Nekem érte is ekkor már víz, bár nem volt víz alatt az egész!!!

KépKép
KépKép
madar

Petra: Ja, hogy még nem esett le. Addig ne érje víz!!! Nekem ezt mondták

KépKép
KépKép
madar

Köszi köszi!!!!!!
Tényleg már csak egy kis vékonyka "madzag" tartja!!! Okés ,en méri víz, és még kenegetjük továbbra is!!!

Na megyek, lehet kicsit kimegyünk az udvarra.

KépKép
csikipetra

Petra: nyugis éjszaka és napppal. jaj, de jóóóó, reméljük így is marad :)
Egyébként én is reggel érzem magam iszonyat fáradtnak, de aztán beindul a nap és beindulok én is. :)

Bibi: igen, így már látszik, hogy nőtt azért. De hát ez miért is lenne baj? Ez a dolga. :) :wink:
Ma-holnap majd írok privit tesó ügyben.
Olyan furcsa egyébként tényleg ... valamelyik nap is odanyúltam a pocakomhoz, és megsimogattam ... aztán jót mosolyogtam magamon. Néha csak állok a tükör előtt, kezemben Veronikával és azt nézem, hogy néhány napja még ott volt a pocakomban, és milyen egy csodálatos dolog ez ...
Mozzarella golyókat én is imádom. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó levegőzést. Ma tényleg szép idő volt. Mi is kihasználtuk. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: