Sziasztok Lányok!
Gondolom mindenki kipihenten, feltöltődve kezdi az új hetet!
Persze rajtam kívül, mert én hulla fáradt vagyok. Már kétszer kell felkelnem egy éjszaka pisilnem és utána nem tudok visszaaludni rendesen.
Ráadásul a hülye öcsémnek eljárt a szája, és otthon a faluban, ahol a szüleim laknak elég sokan tudják már, hogy jön a baba. Ennyit a titokról. Annyira felmérgeltem magam, és azóta olyan rossz érzés van bennem, hogy leírni se tudom. Eddig is féltem attól, hogy mi lesz ha vmi baj van/lesz. És most ez csak fokozódott bennem. Az a baj, hogy megnyugtatni sem tudom magam, és még inkább figyelem a testem minden rezdülését. Na de ennyit a panaszkodásról.
Alicia: tegnap írtam neked, még a linket is bemásoltam, de nem találom most az üzenetem. Viszont utána kérdeztem annak a listának, és azt mondták, hogy már elévült, mert 5 éves, de ha az utca nevet megmondom, akkor megmondják kihez tartozom. Ha gondolod küldd el priviben és neked is megkérdezem.
Tündércserje: sajna nem tudok segíteni, mert én Debreceni vagyok
dudu: remélem mielőbb találtok lakáskát és meg tudsz nyugodni.
dudu, csnixi: Egyébként én sem hánytam még, remélem nem is fogok. bár ti előttünk jártok, nem szeretném követni a példátokat :Đ Nekem még az émelygés is kimaradt eddig.
Most egyenlőre ennyi, dolgoznom is kell kicsit.
Tényleg! Mikortól szoktak terhességi táppénzre felvenni? Vagy hogy működik ez egyáltalán?
Puszi mindenkinek, vigyázzatok Magatokra!