Látom, gyerekek standerre téve, beindultatok

!
Bond!
Ki kért képet?! Hamar itt van az a 15-e

.
Hendegabi!
Amennyiben én vagyok a "Legtöbb rigolya"-cím nyertese, akkor tied a "Férjszivató rigolyák"-kategória

.
Ikoka!
Karúszó, naggyon nagy ötlet

! Én támogatom!!!!
Aztán van itt pár dolog, amiket már többször akartam mondani és mindig elfelejtem

....
Tejtárolás:
Ti miben teszitekel a tejcsit a mélyhűtőbe (Tabatin kívül

). Én ma (is) vettem Medelás tejeszacsit, de kurv@ drága: 20db 4500ft

!!! És nekem elég szaporán fogynak (szerencsére

). Már csináltam azt, hogy lefagyasztottam az Aventes pohárban, aztán abból kiszedve tettem egy uzsiszacsiba, mert talán így kevésbé gázos, de nem az igazi ez így...

. Biztos az Aventnek is van, de itt csak ezeket lehet kapni és nem is lehet rendelni sem mást. Esetleg a Kenguruban kéne megnéznem, nem?
Kenguru:
Ma ismét rájöttem, hogy baromi jó dolog

! Enyémfiam ugyanis gyakorlatilag nem aludt ma, nem bírja a frontokat

. Szegénykém hiába aludt el, öt perc után felébredt, és hulla fáradtan nyüglődött

. Picit a pocakja is fájdogált, de puki után az elmúlt. Vihar előtt ő mindig ilyen nyűgös, viszont most itt is leszakadt az ég, sztem reggelig nyikkja sem lesz

.
Na, a lényeg, hogy emiatt 5 perc nyugim nem volt, és 5 óra felé már kezdett kiakasztani, hogy semmit nem tudtam csinálni: a tiszta ruha rohadt a mosógépben, a homok sercegett a talpam alatt, közelgett a beiratkozási határidő, és éhes is voltam

. Szóval fogtam a nyekergő kiffffijamat és magamra pakoltam

. 5-10 percig tovább nyűglödött (evés), aztán kb. 10 percig élénken nézelődött (beiratkozás), pár percig kómált (teregetés), aztán bealudt (porszívózás)

. Mondjuk ahogy letettem, rá 10percre megint felkelt, viszont teljesítettem a mai küldetésemet

!
Tabati! Én úgy "szoktattam" bele a gyereket (ma nagyon nem tetszett neki először), hogy beleültettem, be felemeltem a vállamhoz, mint mikor simán felveszem. Aztán ahogy kezdett megnyugodni, egyre lejjebb eresztettem, aztán elengedtem

. Próbáld ki, hátha Noét is az zavarja,hogy szokatlan a póz.
Cumi:
Ti hogy álltok vele? Nálunk teljesen hullámzó! Van, hogy remeg a cumiért, és ahogy megkapja, azonnal (!!!

) eldobja magát és szunyál, és van hogy rendesen leugat, hogy húzzak az anyába a sz@ros cumimmal

. Szóval vlsz. csak akkor kell neki, amikor már nagyon fáradt, és túlpörög (pedig figyelek, hogy ne), és akkor így vezeti le a feszkót. Átlagban mondjuk kétnaponta 1* alszik el a cumival, és csak napközben fordul elő, hogy kéri. Ja, és egyre ritkábban, bár gondolom azért, mert megtalálta az öklét! Na, most ennek örüljek, vagy ne

? Inkább adjam a cumit, ha öklözik? Mert tuti nem éhség miatt csinálja, hanem így nyugtatja magát...
Apropó, vettem neki két Aventes cumit, mert abból csak egy volt, és az a kedvence. Először örültem, hogy dejó, az egész átlátszó, tök ari

. Aha, mostani álláspontom az átlátszó cumiról: menjen el a búspics@ba, akinek ez a hülyeség eszébe jutott

. Többször fektettem már ráugyanis a gyereket az éjszakai félhomályban (csak a folyósón kapcsolok villanyt),és az pont elég, hogy felkeljen

! Mert ugye napközben alvás közben kiköpte valahová, anyuka meg nem figyel, oszt rápakolja gyermekit

. Aztán eszembe jutott, amit Szonibaba mondott,hogy éjszakánként keresgélték a cumikat, mert sírt érte a bébi. Na, ezt wazzeg kereshetnéd a félhomályban, csimpás szemmel: eséllyed nincs

. Ha Botond mégis cumista lesz, tuti rikítósárga cumikat fogok venni!!!

Tényleg, létezik fluoreszkáló cumi? Vagy szabadalmaztassam és a
éjszakai cumivadászokimááádni fognak

!
Türelem:
Rájöttem már egy ideje, hogy abszolút befolyásolható, hogy mikor veszítem el a türelmem/borulok ki. Pl. ha úgy "tervezem", hogy az éjszakai etetés fél óra lesz, aztán szunya reggelig, akkor csalódott, és ingerült vagyok, mikor már egy órája nem alszik vissza, ráadásul másodszor

. Ha viszont arra "kalibrálom" magam, hogy kétszer fog kelni, akár másfél órára, akkor az átlagos 1* félóra baromi boldoggá tesz

. És ez nálam tényleg működik!!! Szóval én minden napnak úgy kezdek neki, hogy simán lehet, hogy egész nap sírni fog, nem alszik, rosszul eszik,és bukogatni fog! Ha ebből valamelyik nem így van, az már öröm, és mivel Botond a "gyakorlatilag problémamentes" kategória, így minden nap örömet tud okozni

! Komolyan, próbáljátok ki!
Ma reggel pl. tudtam, hogy 6 körül kelni fog, mertegy órával előbb kelt éjszaka is, és akkor reggel is korábban szokott! Beállítottam magam, hogy hatkor kelés, és már nem is fekszünk vissza! Ehhez képest 6:15-6:30ig evett, aztán egyből szunya és fél9ig alvás

.Baromira örültem!!!! Ha erre számítok alapból, akkor nincs ez az öröm, ráadásul, ha mégsem alszik vissza, tiszta ideg lettem volna....
Biztos voltak még dolgok, de ezek ugrottak be...