A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi, Fruzsi keresztszüleit megkérdezhetem, ők itt laknak a szomszédunkban, 16-án lesz két hónapos a kisfiúk, Tőletek vették a meitai-t, sokat használják, de hozzájuk el kell jönnötök :) Megkérdezzem?

Álmos annyi, mint Fruzsi :)
Vendég

Panndi! Persze! Nagyon köszönöm!!!!! :D Mei tai-ban és egy másik babahordozóban kellene lefotózni, de akkor ezt majd priviben.

Álmos már ilyen "nagy"? :shock: Hogy telik az idő...

Kép
Kép
Kép
gremese

Napsugarast :)

Őszibarack Őfenségének Ádinak nagyon boldog szülinapot kívánunk :)
s az anyáját is csókolljuk :)

Mesi!
Igen Panndi jól megfaszonta :) De Álmi lassan Gegeg méreteket ölt :) már 7 kg a kis lelkem :)

Juba!
de jó h. nem változott Bertus állapota :) bizti jobban haladt a munka mikor kicsi unoka ott volt :)

Dettyk!
hú de gyorsan jött most minden :) de így azért egy kicsit Te is megnyugodhatsz :)

csajok én tegnap 9kor úgy kidőltem,teljesen kész voltam idegileg, :?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

ma egy kicsit korán keltünk, igy Áron már szunyál :shock: borulni fog ma minden, de semmi dolgom, főzve van :wink:

Péterke csúszdáztatja a kocsijait:-) anyu mindig elmondja, hogy a csúszda kerti játék, de nem akarom kivinni, mert nagyon jól elszórakozik vele Péterke benn, de ezt anyu nem érti meg :evil:

Haha Péterke nyaralása is elmaradt :wink: nem is értem minek magyarázta annyit....

Jövő szombatra szervezzük Péterke buliját, Mária nap is lesz, igy 2 ünnepelt lesz egyszerre :wink:
10 felnőtt, 4 gyerek, bográcsgulyás, torta....

Emese fűha, nagyon komoly project:-) az idről nem is beszélnék, mert az rohan, 5 hónapos lesz Áron is :shock:

Már most nagyon aranyosan összhangban vannak, Áron jókat kacag Péter marhaságain és ha ezt P észreveszi tovább bohóckodik neki :D

Szülinapra én barkácsasztalt
http://www.quelle.hu/hu/q4r/kinderwelts ... index.html
szerettem volna venni, de semmi érdemlegeset nem találtam:-(
Ami teccet volna az a Quellében volt, csak sajna későn találtam meg, és ott pedig 30 nap a kiszállitási idő :roll:de akkor majd karácsonyra.....

Laptopot kap majd és egy köntöst:-) meg van őrülve az apja köntöséért :shock: van neki is, de az csak fenék alá ér.
Ezt: http://www.tesz-vesz.hu/item725048057_e ... noris.html

NA csak magunkról irogatok itt

:oops:

Heni
KépKép
heni81

Hú, ha Ádinak születésnapja van, akkor sok boldogságot kívánunk neki!

Bár csak félve írom le már, mivel mindent összekeverek. De Viranka nem tévedhet.

Heni, ez a barkácsasztal nem semmi. Rugónak is elkelne egy ilyen :wink:
Hánykor keltetek?

Kép
vindolanda

Ádinak boldog szülinapot!!!!!

Verus remélem azért sikerült kipihenned magad! gyerekek fárasztottak ennyire le?? mozizz egyet! vagy kávézz, ez neked soktt segiteni kikapcsolni!

Emese már akartam kérdezni, hogy jól beindult az üzlet????

Panndi irtad ezt a nem sok alvást :cry: nálunk is csökkent, d.e félórácska, Déli alvást én hosszitom, úgy hogy cicivel visszaaltatom igy jó esetben szunyál 2 órát, majd meg 5 körül kint a babakocsiban fél óra :shock: Kevés alvás is elég nekik :shock: egyébként éjszaka alszik, de csak ciciközelben :roll: de legalább alszunk :roll:

Juba örülök!!!!

Dettyk nem lest gond! stramm kiscsaj Panka:-)te meg !!!!!! Férfierőkkel birsz!!!!!

Vindo nem nagyon iagazodom most el a tanitásodban :roll: akkor hogy is tanitasz pontosan??? Csak akkor kell bemenni ha órákat adsz? hány nap egy héten?? Nálunk az egytemen 2 napot volt max egy tanár, akkor mindent letanitott és kész!

Heni
KépKép
heni81

Vindo 6.20kor, csak sajna az éjszaka összebalhéztunk apával igy nem jött reggel az ágyba a kakaója Péterkének :evil: nekem kellett kimenni, és mire visszajöttem, persze már Áront is felébreszette....

Balhé pitiáner, gyereknevelés, éjszakai pisiltetés, stb. hiába jártatom a számat műsor :evil:

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
szoktam tévedni :) csak tegnap pont megnéztem a táblánkat :) s megjegyeztem :)

Heni!
mi is az ilyen "óriási" dolgokon szoktunk összeveszni :)
sajna nem gyerekek,talán ma oda leírom ha lesz pár szabad pillanatom :wink:

:arrow: készülődök :) viszem Apát okmányirodába új személyiért s utána irány barátnőmmel pénzt költeni :)

KépKép
viranka

Ádinak boldog születésnapot!

Heni, Zsófi is ilyen laptopot kap anyuéktól :)

Én az éjszakára nem panaszkodhatok, mert Fruzsi fél 10-10-től reggel nyolcig alszik. Zsófi meg fél 10-től fél hétig, bár ő éjjel felkel inni, de szerencsére ugyanúgy visszaalszik egyedül.

Na de nappal nem sok időm marad... Fruzsi nagyon ritkán alszik el cicin.. és újabban olyan nehéz etetni... Tej van, meg eszik is eleget, de kiköpi, vigyorog, ha Zsófi ott van, akkor rajta csüng, a mellem nem nagyon izgatja...
Vendég

Heni, most még levelezős órákat tartok.
De jövő héten pl. semmit, max. intézkedni megyek be :wink:
Rendes tanítás 14.-től lesz, heti három napon. Ha minden igaz, akkor az órák tíztől kezdődnek, így nem kell hajnalban keltenem Rugót.

Remélem, addigra a jogosítványom is ideér. Ha nem, akkor Gábort be kell vetni segéderőként :roll:

Veszekedés - igen, igazán komoly dolgokon nem is szoktunk veszekedni, csak ilyen értelmetlen hülyeségeken. Azért este béküljetek ám ki :wink:

6.20 - azért nem túl jó az sem :?

MOst már felöltözök, reggel hét óta pizsamában rohangálok. De legalább Rugó már fel van öltöztetve :roll:
:arrow:

Holnap Miskolcra megyünk lagziba, holnap után évnyitó, hétfőn okmányiroda. Be vagyok táblázva minden nap :?

Kép
vindolanda

Hű, jó, hogy írod a jogsit, az enyém másfél hónap múlva lejár, már kilenc éves :shock:

Holnap mi is lagzizunk :)
Vendég

Micsoda lagzi őrület van itt!!!!!Gyerekek is mennek??? Mi már jó régen voltunk, elmennék már szivesen :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni, bár szerintem nem tőlem kérdezted, de mi visszük Rugót. Majd meglátjuk, lesz-e bababuli a vendéglőben :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, de tőled is!!!!

Na most agresszió ide vagy oda, Áronnak nagyon teccik, hogy a kezével csapkodja Péterke fejét, Péterke is élvezi, hatalmasakat kacagnak:-)
Aztán majd csodálkozom, ha Áron megveri 1 évesen Péterkét :roll:

Heni
KépKép
heni81

Visszük mi is őpket, Zsófi elvileg koszorúslány lesz :)

Zsófi rá szokott ülni Fruzsi hátára, ha Fruzsi hasal, és mindketten röhögnek :lol:
Vendég

Legalább jól szórakoznak a gyerekek :wink:
Fő a jókedv :D

Megyek teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Kép

Kép
Vendég

Ádinak boldog szülinapot!

Heni!
Béküljetek ki gyorsan! Remélem holnap már újból ágyba jön a kakaó. :wink: Már Áronka is 5 hós lesz? Hogy szalad az idő!

Vindolanda!
No, így azért elviselhető a tanítás. Igen, azt hiszem Rugónak tényleg jól jönne egy barkácsasztal. :)
Csak kipróbáljátok milyen a lagzi a gyerkőccel.

Panndi!
Biztos szép lesz Zsófi, mint koszorúslány!

Juba!
Örülök nektek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Fleur! Örülök, hogy jól vagy!!! :)
Én nem ellenzem a bölcsit egyáltalán, szerintem ott jobban elvannak a gyerekek sokszor, mint otthon. Persze ez is gyerekfüggő, Szeli imádja a nyüzsit, az biztos! Szerintem Lilla is! :)

Ne haragudjatok, de képtelen vagyok mindenre reagálni, pedig szeretnék, csak az idő... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, és Fleur! Szeli is így pisil-kakil. Bugyipelenka szinte mindig rajta van, de így is szól, pisi 98%-ban wc-be vagy bilibe megy, kaki viszont csak ritkán, de majd csak alakul, mégsincs ruhamosás, és rossz közérzet! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! :lol: :lol: :lol: Ezt elképzeltem! :lol:
Te aztán egy igazi 2gyerekes profi anyuka vagy! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Hajrá! :)
Szerintem Pankával nem lesz gond, ügyesen feltalálja magát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gica, amúgy kettő lagziba is megyünk szeptemberben... De a második Debrecenben lesz, nem kell utazni.

Panndi, most már akkor el tudjuk képzelni az eseményeket :lol:
Szépek a lányok :wink:

Tényleg olyan furcsa, hogy nem is régen születtek a második generációs babák, és hogy megnőttek :shock: :o Milyen gyorsan telik az idő :roll:

Most, hogy megyek vissza dolgozni a két év leteltével, furcsa, mert gyorsan eltelt. Három nyarat voltam itthoni lét :roll: Emlékszem, mikor az első ősz volt, Rugó terpeszpelenkát kapott, nekem meg megszakadt a szívem, ha ránéztem (pedig katicásat vettünk neki). Ott sétálgattunk a sárga levelek között, ő meg aludt.
Egy évre rá meg arra vártam, hogy elinduljon, de nem volt hajlandó :roll: Novemberben meg kisétált a konyhába :D
Most meg megyünk a csanába... Ááá. Telik a rohadt idő :roll:

Kép
vindolanda

Szóval mindez hibák nélkül: Három nyáron át tartott az itthoni lét :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Mondjuk a nyarakkal azért nincsen gond, ezután is itthon leszek nyaranként :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Vindo azért irigyellek egy kicsit, 3 napi munka, egész nyáron itthon 8) hogy én milyen rossz pályát választottam :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, nem semmiért igyekeznek az emberek a felsőoktatásba :roll: :wink:
Erre a munkarendre vágyok évek óta :roll:
Gyerek mellett is ideális...

Kép
vindolanda

Ja a felsőoktatásba, anyu alsós, igaz minden ünnepen itthon van, 2 hó nyáron, mégsem engedett pedagógiára, őrült egy nő mi? tesóm az lett, lesz :roll: lehet átképzem még magam gyorsan :wink:

Heni
KépKép
heni81

Akár :wink:

Furcsa dolog ez a tanár-lét amúgy (mármint nem felsőfokon mondom most). Egy csomó volt csoporttársam tanít, néhányan eléggé kiábrándultak belőle.

Ja, mik voltak amúgy anyud érvei?

Én amúgy sima könyvtár szakra szerettem volna menni, de az csak Bp-en volt, Pestet meg nem nagyon kedvelem. Így kerültem törire és Db-be, mert akkor épp a kisebbik bátyám is itt volt egyetemista. A nagyobbik meg Miskolcon, és a két város közül ez jött be jobban. Ilyeneken múlik az ember élete :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, hogy idegölő és nincsen megfizetve :roll: az fix egyébként, hogy egyetemen tanitani, vagy általánosban, nagy különbség. De előbbihez nagyon nagy szaktudás kell!
Könyvtári szakma sem rosz!

Nem tudom mit kellene elvégeznem ahhoz, hogy egyetemi végzettségű magyar-német szakkal tanithassak :roll: Nem nagyon vagyok otthon a magyar oktatásügyben, Sk simán egy 2 éves posztgraduális pedagógiai minimum kellene csak.

Heni
KépKép
heni81

Mi anno egy tanárszakot végeztünk el, ami egyfajta B-szaknak felelt meg. Most a bolognai rendszer miatt ez kicsit átalakult, ha jól tudom. De nincsen komoly rálátásom, kimaradt 2-3 év. Azt viszont nem tudom, hogy posztgraduálisan mi ennek a menete...

Nekünk egyszerűbb volt annak idején, még szakdogát sem írtunk belőle :roll: Soha nem voltam benn egyetlen pedagógia-szakos előadáson sem. Sőt, amiből egyszer kirúgtak, azt később tanítottam is. Ez persze nem pozitívum... Csak leírtam.

Kép
vindolanda

Ja, és tanítottunk összesen 30 órát, úgy hogy jól kiképeztek minket :roll:

Kép
vindolanda

Na, most látom csak, mivel kezdtem oldalt :o :oops:

Megyek, sütök Rugónak panírozott halat. Szereti, kettőt szokott megenni kenyérrel :arrow:

Kép
vindolanda

Most már tesómnak is úgy van, úgy alakult az iskolai rendszer, hogy 3+2, 3 évig a szakodat tanulod a 2 év pedig pedagógia. Igy tesóm edző és tanár is. Én meg csak tolmács, amivel nem tudok elhelyezkedni, hiába eme sok nyelvtudás :? Ezért is gondolkodtam el picit a pedagógia irányába, elég sok suli van itt, lehet volna üres tanári állás :roll: bár én nem biztos, hogy jó tanár volnék :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni, azt sosem lehet tudni :wink:
Kiszámíthatatlan, hogy kiből milyen lesz :D

A tesód milyen edző amúgy?

Kép
vindolanda

Sima általános edző, nem szakosodott, mert dupla annyit kellett volna teljesiteni, és edzőként ő sem tudna elhelyezkedni itt. Ő inkább a tesitanárira gyúrt.

Körbe kellene nézzek a neten, hogy milyen szakok vannak :roll: azt se tudom pontosan hol kell keresni? Vindo segitesz?

Heni
KépKép
heni81

Nézz körül a felvi.hu-n :roll:

Kép
vindolanda

MOndjuk nem ismerem a weblapot, de ott fenn kell lennie a szakok listájának.

Megyünk Rugónak cipőt venni, meg a Praktikerbe.
Egy db 22-es szandálja van, amiből kilóg a lábujja. Meg egy kínai neonzöld tornacipője. Holnap meg lagzi :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó már csaknem egy órája alszik, ma is jól kifáradt, különösen azért, mert 6 körül ébredt. A bölcsiben meg alig egy órát aludt, de ott is annyira fáradt volt, hogy az ebéd után csak letette a fejét és már aludt is.

Isten éltesse a kétéves nagyfiút! Drága Ádám sok boldogságot kívánok!

Heni, én is a felvi.hu-t ajánlanám. Ott bátran nézelődhetsz, keresgélhetsz.

A kistesók jó kis kiképzést kapnak. :lol: :lol: Jól bírják a gyűrődést.

Kaqk, hogy van Emma bibije?

Vindo, jó szórakozást Nektek holnapra. Én is mehetek? :lol:
Bár úgy elfáradtam ezen a héten. Rendesen szoknom kell a munkát, de nagyon élvezem. A gyerekek gyakorlatilag úgy fogadtak, mintha el sem mentem volna. :lol: Nagyon örülnek nekem szerencsére. De hogy mi lesz velem a kövi héten, akkor szombaton még suliba is kelll mennem.
Mondjuk annyit könnyítettünk, hogy ismét hozzuk majd a kaját. Bercó is nagyon igényli a társaságomat a bölcsi után, nem szeretném, ha kirekesztettnek érezné magát. De leginkább azért döntöttünk így, mert a menzák borzasztóak. Állandóan éhesen jönnek haza a fiúk. Én meg ugye f2 körül érek haza Bercóval, akkor kellene még nekikezdenem a főzésnek... stb. Most így próbáljuk, aztán majd meglátjuk.
dmaggie

Maggie, ha gondolod :wink:

Nem sok ismerősünk lesz amúgy. A vőlegény G. osztálytársa volt. Az ő öccsét is ismerjük (három évig volt az albérlőnk a Mata János úton), meg talán még egy osztálytárs lesz :roll:
Szóval nagy buli várható :D 8)

Az étel-rendelés nagy királyság, az már egyszer biztos :roll:
Nehezemre esne főzni. Valahogy annyi jó dolog van életben. Sajna nekem a főzés ezen a listán nem szerepel :idea:

Vettünk egy újabb Bobi Shoes cipőt. Rugónak nagyon tetszik. Sokáig mosolygott, mikor ráadtuk. Már a boltban magán akarta hagyni :shock: Mutogat rá, és mondja, hogy cö, cö... Gondolom, ez a cipő rövidített alakja.

Gábor éppen festi a nappalit.

Rugó még fenn van, az új cipőjében parádézik. Lassan majd fürdünk.

Sajnos elkevertem azt a DVD-t, amin a Banános Joe c. Bud Spencer film volt :? Sehol sem lelem.

Jó éjt, holnap után jövök szerintem :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Látom téma a felsőoktatás, tanári pálya.
Heni: olvasom, hogy te tolmács vagy. Milyen nyelveken beszélsz?Hol végeztél?
Én végzős vagyok germanisztika szakon Nyíregyházán, 3 éves a képzés, ha tanítani szeretnék akkor még el kellene végezni a 2 éves mesterszakot. Ha maradok ennél a 3 évnél, akkor hivatalosan német nyelvű ügyintéző leszek :roll:
Most fogom írni a szakdolgozatomat, nagyon félek tőle, még csak 1 könyvem van, egész Mo-on nincs a témámhoz szakirodalom. Jövőhéten be kell mennem Debrecenbe az egyetemi könyvtárba, mert ott tudnak külföldről könyvet szerezni. Esetleg valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?A honlapjukat nézegettem eddig.

Bocsi, hogy most csak erről írtam, de állandóan ezen agyalok, hogy fogom ezt véghezvinni :?
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
aniko15

Anikó, ha ezekről a dolgokról tudsz, akkor bocs, de azért leírom, amit hozzá tudok tenni a témához. A neten is nézz utána német anyagoknak :roll: Német nyelven elég sok disszertáció van feltöltve - én is így találtam egy csomót, mert az én témámban sem sok írás született magyarul. Akár a Google-t is használhatod, de vannak szakmai adatbázisok is (ezekből régen én is használtam, de már a nevüket is elfelejtettem, ahol regisztrálva voltam).
Nézd meg a könyvek-folyóiratcikkek bibliográfiáját is, mert idegen nyelvű folyóiratok viszont járnak a db-i folyóirattárba.
Ha jól emlékszem, olyan 3-4 ezer forintért kölcsönöznek könyvtárközin az egyetemi könyvtárban. De van elég sok idegen nyelvű példány is, ezek a netes katalógusukban benne vannak.

Bocs az offért.
Elég kusza lett, lehet.

Kép
vindolanda

Ja, szóval vagy 4-5 éve volt annyi a kölcsönzés ára, most gondolom több.

Ha gondolod, bemehetek aznap, mikor Te is mész, úgy is vissza kell vinnem egy adag könyvet :roll:
[/quote]

Kép
vindolanda

Azt miért írtam, hogy quote? És hogyan?
Nem is szerettem volna ezt írni...

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Mi tanítók vagyunk a hugommal, de sajnos nincs állás, sőt. Most is összevontak helyeket a sulikban, mindenhol megszűnt 1-2 hely :? Régebben gondolkodtam továbbtanuláson, de ez a diploma kevés egy másoddiplomához, vagy továbbképzéshez, pedig mindig egy magyar szak volt a vágyam :roll: ...Most meg már pénzem sem lenne rá, lassan a gyerekek továbbtanulásán kell törni a fejemet, főleg, ha Bence majd 6 osztályos gimibe megy 8) .

Ádinak utólag boldog szülinapot!!
Viktorkának boldog névnapot!

Maggie, szerintem is nagyon jó, hogy hordjátok a kaját, azt a kis idődet ne főzéssel töltsd :D !

Panka 4. napja szárazon ébred reggel :shock: . Ez főleg azért fura, mert az utóbbi 2-3 napban minden nap bepisilt a bugyiba 1-1-szer játék közben :roll: . Sőt, tegnap este szalonnát vacsizott 8) , jó sós volt, éjjel 3x ébredt inni, reggel 6-kor pedig "Pisilni kell!" felkiáltással és száraz pelussal jött hozzám át :D . Remélem, a bölcsi miatt nem lesz visszaesés, és a nappali becsurranások is rendeződnek rövidesen. Úúúúgy örülök :D . Egyébként hétfőn reggel 9-kor kezdünk a bölcsiben egy rövid, közös ottléttel. Tegnap elintéztük az orvosi papírt...Mikor a doki meg akarta hallgatni, elkezdett kiabálni, hogy "Nem, nem akarom, nem szabad!!!" Le kellett fogni, és végigordította az egészet :oops: . Csodálkoztam a dokin, mert egyébként elég morc pasi, de csak mosolygott, hogy látszik, hogy nincs hozzászokva, ami nem baj. Tényleg, nem is emlékszem, azt hiszem, 1x volt náthás, mióta megszületett, meg a múltkori hányásos-hasmenéses :oops: .
Éjjel a szél behozta a hintaágyat a teraszra, és a félig szigetelt házról leszedett 1-2 tábla hungarocellt :? . Ma egy csomó jó program lenne a városban, remélem, az idő is rendeződik addig :roll: .
dettyk

Vindo, a múltkor elfelejtettem megköszönni a teás infót. Doki lesz belőle, mert maradt egy kis csomó, ami fáj :? . Hétfőn oda is megyek...

Mesi, mi Regitől kaptunk anno Babét, nagyon jó volt, de visszajött a koszmó, most is nagyon masszív, a Babe csak a bőrgyógyász által felírt krémmel együtt jó :? .

Regi, Szeli nagyon aranyos a hajvágós képeken, Pankának is csak annyit kell mondani, jaj de szép leszel, és meg sem mozdul :lol: .

Fleur, örülök, hogy minden rendben van Danival :D .

Elfoglalta a helyemet, és kiabál, hogy "Ne írjáááál!" :shock:
Ááá, mostanában az "akarom" és a "nem akarom" a leggyakoribb...

Elzavar :twisted: ...
dettyk

Napsugarast :)

hátha kisüt :)

Vindo!
azért írta quota-t mert az a kicsiníítésnél ottmaradt :)

:arrow: rövid éjszaka után B. 6 előtt ébresztett :evil: s már tadamm-ozik :)

s elkezdte mondani ismét :Megyünk Gétához,Titihez :lol:

s tényleg Ádi volt az első szept.-ben született topikbaba? :shock:

KépKép
viranka

Jó reggelt :)

Mi ma megyünk lagziba, remélem szebb idő lesz...

Zsófi is szárazon ébred pár napja, ha még egy hétig így marad, leveszem róla éjszakára a pelenkát :roll:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Anikó én német-magyar-szlovák szakon végeztem ( na ez 5 éves képzés volt)

Mesterszak??? Hogy van ez pontosan?

ÉN speciell a szakdolgozatomat nem németből, de magyar nyelvészetből irtam, ez közelebb áll hozzám. Én kissé megutáltam a németet az 5 év alatt, utána meg pláne, elhelyezkedni vele nem lehet :evil: csak ha angol is van mellette :roll: Szóval tapasztalataim alapján nagyon lenyomja az angol a németet, és olyan ritka nyelvekkel jobban megél az ember mint a szlovák :shock:

Mi a témád????

Vindo, Panndi jó szórakozást nektek mára!!!!!!

Dettyk sajnálom, tudom hogy az iskolaügyben is szar a helyzet, én annyit agyalok már mit csináljak....

Maggie ez a gáz az egészben, hogy a menza sz@r! nem érthetem miért nem tudnak rendes ehető ételt főzni, ha már egyszer fizetünk érte!!!!! Rendelés jó megoldás, én is rendelném, ha lehetne, itt még az sincs :roll: vagyis lehetne az iskolai menzáról rendelni, de akkor ott vagyok ahol a part szakad
:?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Este újra elővettük a hálózsákot, mert Szeli az utóbbi 2 éjjel többször nyöszörgött, állandóan lecsúszott róla a takaró, és hát már nincs annyira meleg. Kicsit tartottam attól, hogy nem akarja felvenni, de készséges volt! :)
Bevezettem az esti olvasást is, főleg azért, mert állandóan kimászkált ezért-azért, hogy ne kelljen aludni, így viszont szépen elálmosodott. Most érett meg erre, eddig kimondott esti olvasás nem volt, csak napközben. Nagyon élvezte, el is pilledt, így nem akart 50x kirohangálni a szobájából! :)

Most főzök, húsleves lesz, meg sült csirke, párolt zöldséggel.
Közben próbálok visszaolvasni!

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: