A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi igyekszem írni,de Húz az oldala a hasamnak,így elég nehéz megállapítani,mikor múlik!!!

próbálj testhelyzetet változtatni, mert lehet, hogy ráfeküdt valamire ,és az fáj belülről ... és közben simizd a pocidat, hogy menjen arréb, segíthet, ha fel tudsz állni, vagy ülni, de az is, ha a másik oldaladra tudsz fordulni !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na,jó ,Brumi,feküdj le nyugodtan,majd ha már kezd nagyon fájni akkor el kezdek aggódni,ezek csak menszeszszerűek,ennél egy fogsajdulás is rosszabb.A poci nagyon kemény,de csak holnap ilyenkor kezdődhet a szülés.

sutimano76

Különben se hasmenés,se hányinger!!!

sutimano76

sütikém, ez még sztem sem az ... pussza, jó éjt :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó éjt csajok!
Süti remélem jobban vagy és tudsz majd pihenni.
bex13

Jó reggelt!

Ezek szerint babamentes éjszakánk volt???
Nálam nem csipogott sms.

Visszafekszem
:oops:

Kép
v.andi

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.04 05:42-kor.
Vendég

Vicger
Drukkolok!

Süti
Mi a helyzet?
Vendég

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Luca Sára ma hajnalban, 2 óra 55 perckor 3400gr -al, és 51 cm-el világra jött. Édesanyjával, és Vele is minden rendben.

Attila

vicger

Süti: remélem jobban leszel :)

Kriszti: melletted pedig talán már ott fekszik Luca baba??? Amíg nincs hír, addig ezerrel mennek a drukkok.

KépKép
KépKép
madar

Vicger és Luca apuka Gratulálok Luca Sárához!!!!

Kép
kata05

Kriszti!

Nagyon gratulálok Luca Sára érkezéséhez!

Azt hiszem, nekünk jó éjszakánk volt, bár eleinte nem úgy nézett ki, hogy az lesz, mert 1/2 2-ig Dóra alvásmegvonást játszott velem (szopi, 10 perc csönd, épp elaludnék, nyekergés), de aztán végre sikerült annyira beetetni, hogy 1/2 7-ig aludt. :) Mondjuk hasra tettem végül, mert mindig hadonászott a kezével, lehet, hogy arra ébredt rendszeresen.
Azért kipihent még nem vagyok... :D:D

Astrid

Kép
astrid

Szép Jó reggelt!

Látom Atesz beelőzött,nekem bizony rezgett a telefon!!!!!
Hatalmas gratuláció Luca babának,hogy végre engedett az anyukájának és kibújt!!!!!!!!!!!Egészséget,és sok tejcit kívánok!!!!

Köszi az izgulást,én mondtam nem szülők!!!!Persze ezek a menszeszszerű fájdalmak hasban,a derékfájásom megvan,már kezdek hozzájuk szokni.Viszont egy fogfájást még nem ér el a fájdalomszintjük.Délelőtt fetrengek,hátha jobb lesz,ha nem akkor nekiállok takarítani,hátha holnapra elősegítek valamit?!

Astrid,napközben ha tudsz aludj Dórával,remélem a mai éjszakád jobb lesz!!!!!

sutimano76

KRISZTI, ATTILA: NAGYON GRATULÁLOK LUCA BABA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

spickey

Krtiszi,és Attila,hatalmas nagy szeretettel gratulálok Luca babához.
Csak engedett végre :) Egészséget,boldogságot és sok sok tejcit kívánok!

Kép
v.andi

Sziasztok!!

Beléptem a bűvös 38 hétbe is!! :lol: :lol: Már nagyon vártam. Lassan haladunk előre. :lol:
Ma éjjel sikerült a megfázásomat "tökéletesíteni", már nem csak az orrom folyik, hanem tüsszögök, be vagyok rekedve... (pedig most nem is volt nyitva az ablak). Remélem a sok rendszeres tüsszögés nem járul hozzá a folyamatokhoz. :roll: (bár hallottam már ilyet - Anyum)
Most megyek, iszom egy forró teát.

Süti: nagyon tecc a füvetek. :lol: :lol: Én is ilyet szeretnék!!!! :wink: :wink:

spickey

Húúú,Süti,pedig én már azt hittem...Remélem hétfőn ha megyek az Uzsokiba,akkor Te már babázol. :wink:
Nekem anno mensis hasfájással kezdődött,szóval hajrá.Holnap már ötödike van Kép Kép Kép

Kép
v.andi

spickey,nekem segített amikor dáthás voltam a homeogene 9 szopogatós tabi,és a sinupret.Ezek homeos gyogyik,a körzetim ajánlotta őket.Jobbulást neked!

Kép
v.andi

Kriszti és Attila! Szeretettel gratulálok Luca Sárához, jó egészséget, sok tejet és boldogságot kívánok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Drága Kriszti, Luca baba és az egész család: sok-sok szeretettel gratulálunk, nagyon várunk vissza !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szép jó reggelt!

Kriszti és Attila nagyon sok szeretettel gratulálok! Isten hozott Luca Sára! Puszi Vicának, Gergőnek és KisAtinak is!

Süti kiváncsi leszek mi ez nálad! És tényleg, meg se dícsértem még a füvet, nagyon szép lett. De jó lenne már itt tartani...
Spickey jobbulást!
Astrid, olyan jó, hogy már otthon vagytok!
bex13

ahh, nekem parlagfű-allergiailag betett a spenót pucolás ... :twisted: :twisted: :twisted:

most 2 másik szert kell szednem, remélem, ezektől jobban leszek, mert annyira erősen tüsszentek és fújom az orrom, hogy azon veszem észre magam: hogy lotti kipottyan egy tüsszentéskor .... :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Spickey! Mielőbbi gyógyulást Neked!! Gratulálok a 38. héthez!

Bibi! Neked is mielőbbi jobbulást!! Már csak az allergia hiányzott... :(

Süti!! Neked is jobbulást!! Állítólag a menziszerű fájdalom önmagában még nem jelenti azt, hogy most fogsz szülni (legalábbis a szülésznőm ezt mondta)!

Nekem mostmár nemcsak a hasam viszket, hanem a talpam és a lábfejem is... :cry: :cry: :cry: egész éjjel nem aludtam.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.04 07:40-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Na,megyek megkísérlek egy sarki kenyérvásárlást,bár sztem vagy fél óra lesz oda-vissza az 5 perces út!!!
Húúúúúúú,na most én szenvedek úgy,mint Kriszti. :cry:

sutimano76

Brumi,az lenne aztán a gyors szülés,hapci és kicsiLotti már kint is van!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Kriszti, felébredtem amikor Luca Sára született :wink: ...és egész éjjel vártam az sms-t.

Jó babázást! Sok örömet! :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Pont akkor írtam, amikor Attila írt. :wink: És milyen furcsa, kb. pont 2:55-kor néztem éjjel a gépre, de nem volt hír (Veronika akkor volt ébren, akkor voltunk túl a szopin és akkor aludt vissza, mielőtt lefeküdtem volna én is ránéztem). Lehet, hogy én is boszi vagyok? :wink:

Kriszti, Attila, Vica, Gergő, kisAti nagy-nagy gratuláció a kistesó, Luca baba érkezéséhez. Legyetek nagyon boldogok. Kriszti nagyon várunk!
Tudod, fotó, story ... hiányozni fognak a jó kis írásaid.

KépKép
KépKép
madar

Anna, látod az én Veronikám is akkor jelzett, én is fenn voltam, pedig kicsit korábban szokott :)

KépKép
KépKép
madar

Érdekes ez a mai 2.55.Én is fenn voltam.A férjem negyed 3-kor jött haza a dolgozóból,és nem tudtam visszaaludni.Picivel 3 után sikerült.

Kép
v.andi

Kriszti és Attila:Gratulálok Luca Sára érkezéséhez,sok boldogságot és tejcit kívánok!
Vendég

Süti, akkor a mai nap a Tied? Bár az az érzésem, hogy ma több babó is érkezni fog. :wink:

Astrid: pihenj napközben, ha tudsz.

Spickey: garulálok a 38. héthez. :)

Én ma megpróbálok két szoptatás között némi dolgot elintézni, amit nem tudok tovább halogatni, de délután jövök. :) Vigyázzatok magatokra, és hajrá babák! :)

KépKép
KépKép
madar

Mégse kell kimennem,a nővérem egyik varrónője,majd hoz!Húúúúúúúúú Kép

sutimano76

Süti:beprogramoztad mára Bernit? :D :D Kórházi pakk rendben?
Vendég

Bocsi,holnapra,nem mára.
Vendég

csajok: én is fent voltam 3 körül: akkor jött rám egy hapciroham ... alig bírtam utána visszaaludni ... ezt tényleg nagyon-nagyon fura :shock: :shock: :shock: :shock:

és, ha az előzmények ellenére (doki szerint nem fog beindulni magától) mégis szülök 6-án, hááááááát, az több, mint fura lenne ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hajaj,Lina,bár a gyógyszitárba még le kéne ugranom,de asszem megkérem erre a párom,mert most semmi nem jó!!!!

sutimano76

Süti, nekem sincs kedvem semmihez, csak az a gond, hogy kettesben vagyok energiabomba Samukával, pedig úgy aludnék még. Tegnap is feküdtem egész nap. A CTG-t megbeszéltük, hogy inkább hazajövök, annyit sikerült megállapítani, hogy a szívhang jó. aztán este pánikroham, pedig nagyon régen nem volt már...
Én vasárnap előtt nem akarok szülni, bár a kicsi feneke már max. 3 én-ujjamnyira van a köldökömtől, szóval lassan megszületik ő is (remélem, lassan). (nekem bezzeg tegnap reggel óta megy a hasam, ég a gyomrom és nem tudom, mit ehetnék, hogy ne így legyen, de a baba se éhezzen).

ÉS gyönyörű lett a füvetek :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76égse kell kimennem,a nővérem egyik varrónője,majd hoz!Húúúúúúúúú Kép

na, végre észreveszik, hogy segíthetnének !!! :wink: :lol:
nekem is betett a tegnapi nagybevásárlás ... de látod, hogy van ez: ha egy baba még nem akar kijönni, hiába erőlteted meg jobban magad, Kriszti is már mióta szőnyeget pucolt stb ... majd csak akkor, ha itt lesz szerintük az ideje :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anna:

Gyomorégés: Robinia pseudoacacia 9ch, napi 1-3x5 golyó

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anna,sajnos a pánikrohamokhoz nem értek,de nem lehetséges hogy az a baj,hogy tudat alatt félsz az otthoni szüléstől???És nem lehet ha elhatároznád,hogy mégis kórházba mész,akkor nem jönne elő??????Lehet tudatalatt nagyon félsz a komplikációtól vagy az előre nem látható dolgoktól és azért pánikolsz?????

Köszi a fűdicsit!!!

Samuka,hmmmmm....hát én nem tudom hogy bírnék egy picivel ebben az állapotomba?????simi..simi..

sutimano76

Én nem tudom mikor, hányszor voltam fennt, csak azt, hogy amikor megnéztem a telefont, 3:39-kor és tettem volna le, abban a pillanatban jött az sms! :lol: :lol:
Lélekben mindenki Krisztivel volt!!!
Nagyon helyes Süti, hogy nem mész sehová. Amit lehet én is párommal vetetek meg. Igaz már itt az autóm, de ha nem muszáj ki se megyek.
Anna, gyomorégés :evil:
Andi mit tervezel mára?
Bibi sajnálom az allergiát! Jobbulást.
Madar visszatért, pörög ezerrel!
bex13

Brumi,én bevásárolni sose megyek egyedül,még nem terhesen se,max kenyér,meg egy-két apróság amit egyedül veszek.De sokszor megkérem párom,hogy hazafelé ugorjon be ezért-azért!!!

sutimano76

Süti, tegnap akkor jött rám először a pánik, amikor bementünk a kórházba, úgyhogy én a kórháztól félek jobban. Itthon meg idegesítenek a gyerekek :roll: . A legjobb lenne itthon szülni éjszaka, vagy délelőtt, amikor iskolában vannak...
Annyira álmos vagyok...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Gyomorégés,salvus víz.

Süti,akkor most van időd pihengetni.Egyébként lehetne rendszeres is,hogy a nővéred besegít most neked.

Anna,pánikroham :twisted: én is nagyon úúútálom.Lekopogom,2 éve nem volt :oops:

Bex,semmit :lol: ,de az profi módon.Csak itthon teszek,veszek.Mosok,ágyat húzok,és pici rendet csinálok.Meg főzök valamit,mire kamaszom hazaér a suliból.

Brumi,szénanátha :( nagyon rossz lehet.Gyerekem kinőtte szerencsére.Ma van nálatok a nagytakarítás második etapja?Tényleg,Lilike szemét még mindig kell ragasztgatni?

Kép
v.andi

Lánykám most kelt fel. (nekem jobb lett volna, ha éjjel alszik inkább rendesen). :roll:

Andi: köszi a homeo-s tippet, van is itthon. Azt hiszem, megtoldom egy kis jó foghagymás pirítóssal reggelire. :lol: :lol:

spickey

Andi, semmit mi??? Amiket felsoroltál az semmi. Látszik nem ilyen dolgokhoz vagyunk szokva! :lol: :lol: :lol:
Időnként lelkileg nagyon nehéz, ha semmihez nincs erőm, mert ez nem én vagyok!!!
De amiket tervezel így nagy pocakkal már nem nevezhető semminek...
Én is mondtam valamelyik nap, hogy már nem tudok egyedül teregetni. Tegnap párom meg is jegyezte, hogy csak nem bírok magammal és mostam. Mondtam neki, hogy muszáj volt, mert alig van zoknija... és nem volt nehéz dolog benne, csak a 2 fürdőlepedő. :D :D De az ágyneműt tényleg nem bírom el vizesen. A dupla takaróhuzatnak súlya van.

Ja, tartozásom képügyileg elrendezve, picasan a képek! :lol:
bex13

Süti jóvoltából íme LUCA baba

Kép

Kép
v.andi

Kriszti,üzent: már vele van Luca és nagy szopigép!!!!!!!!!!!!!
Andi meg már rakja is a képet amit küldött!!!Hurrá!!!

sutimano76

sztem Luca tiszta Atesz ,nem????????Bár ez még változni fog!!!!!

Lili,merre vagy???????????

sutimano76

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon köszönjük a sok kedves gratulációt mindkettőnk nevében!

Azt hiszem a harminc oldalt nem olvasom most vissza.

Én is gratulálok azt utánunk született babáknak!

Luca babának és szüleinek is nagy-nagy gratula, sok tejcsit és jó egészséget!

A részletekkel talán még tartozom, nem tudom Anna lányom az adatokat leírta -e: 3440 gr és 53 cm-rel született Marcell. A szülésről már azt hiszem írtam.

És akkor néhány kép, még a kórházból:

Kép
Kép
Kép
Kép

Andi: A lányom mondta, hogy írtál egy verset a babákról, be tudnád rakni, nem tudom végigkeresni a 30 oldalt. Köszi.

Minden babának drukk, aki még most készül kibújni, anyáknak meg sok erőt!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: