A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Petra, de jó, hogy otthon vagytok!!!!!!!!! :) szüléstörténetet /bő lére eresztve, ha ráérsz,/valamint sooooooooooooooook fotót kérünk!!!!

Bex, az víz...

Lina, babaszoba nagyon széééép!!!!

Elvileg 14 napunk van hátra... jó lenne tudni gyakorlatilag mennyi 8) 8) 8) 8)
A szél hozzánk is megérkezett, de egyelőre még dög meleg van...

vicger

Oóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...........
A saját albumba raktam fel 5 képet, mert nem láttam,hogy van babás album.
De mindjárt teszek még fel.
:D

KépKép
csikipetra

Kriszta mééé, csak a bal kezembe az ujjrercekbe??? Na jó, tegnap majd hanyatt estem mikor ráálltam a mérlegre... De aztán csaj is mondta és nekem is leesett, hogy mennyi víz van bennem. Éjszaka alig aludtam, úgy fájt a lábam, már meg is fordultam és feltettem.
Enyim férj tegnap közölte, hogy ma mire hazaér és még nem lesz összerakva a kórházi cuccos, akkor nagyon elver! :lol: :lol: :lol:
Nemrég hívott és kérdezte összepakoltam? Én meg mondtam, hogy nem értem rá. -Miért, vissza kellett a csajokat olvasni, mi???
Én meg mondtam, hogy azt is és különben sincs még itthon... :lol: :lol: :lol: :lol:
bex13

Bex :lol: :lol: :lol: :lol:

Iszonyú fülledt idő van :evil: :evil: :evil: :evil: nincs levegőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

vicger

Hát, asszem tényleg jön a front, enyém nagyobb gyerek teljesen hisztis, nehezen bírunk vele. Kicsi pedig eszik, aztán bealszik (nem is bánom, lesz ez még másként...)

Lina: szép a babaszoba!

Floranan: elég bosszantó, hogy így beszélnek egy kismamával. Majd pont a várandósság alatt fogsz elkezdeni edzeni. :evil:
Azt meg, hogy a nőnek esetleg rossz napja van, nem biztos, hogy másokon kell kitöltenie. Amógy szerintem vedd be a "lesz*rom-tablettát".

Taranee: Üdv otthon!

Erika: doki "jó fej" mondhatom. Szerintem is, ha minden rendben Veletek, nem szabad beavatkozni a természet rendjébe. Ezt saját magamon, az első gyereknél megtapasztaltam. Nagyon szerettem volna, ha előbb születik, viszont ha a kívánságom szerint történt volna, lehet, hogy korababának minősítették volna a kis súlya miatt (2,66-al született).

Ja, kép kettőnkről, kicsit nagyon nem vagyok fotogén, de KO voltam. Bővebben a szüléstörténetben (ha lesz időm megírom).

Végre van Abisról kép (ezzel már lógok egy ideje, csak hát pici lányom közbeszólt):
Kép
cicke

Itt is nagyon fülledt és már a szél sem fúj!!!!! És mindjárt éhen halok, de Peti még anyuéknál.
Többiek? :?: :?:
bex13

[quote="vicger"]
írta:
vicger
Iszonyú fülledt idő van :evil: :evil: :evil: :evil: nincs levegőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

Ez semmi,de a ritka paraszt kettővel mellettünk lakó szomszéd akkora tüzet rakott,hogy marja a torkomat a füst,és persze erre fúj a szél.A holdig tudnám rúgni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Minden ablakot be kellett csuknom.

Kép
v.andi

Szép napot mindenkinek!

Bobóka
Nem lehet, hanem KELL!!! Csak majd a szükséges adagot kell beállítatni! (hacsak nem akarsz zombivá változni :cry: )

Madar
Gyönyörű :lol:

Erika
Ügyeletes doktor is lehet nagyon jó hozzáállású :wink:

Taranee
Drukk a Marci-kakihoz!

Dorka
Tutti tejserkentő... a cici minél gyakoribb, minél alaposabb kiürítése... szopi+ fejés...
Egyél, igyál normálisan! (napi 2-3 liter folyadék)...Próbálj pihenni!
( A kórházban beinduló tejci, otthoni kevesebbé válása több okból is szinte "természetes". A kórházban csak pihen az ember, otthon meg a nyakába szakad a háztartás, a felelősség súlya.... a stressz a legrosszabb a tejtermelésre. Be kell venni a LESZAROM tablettát! )

Petra
Képet!!!!!!

Vicger
Taranee Marcijának kellene kakilnia, mert még a magzatszurok lehet a beleiben, ha 3 napja nem kakilt! (ilyenkor azért kell sebészet, hogy a bélrendszer épségét vizsgálják)
Vendég

Tettem fel képeket a sajátba is és a babásba is.
Ide nem tudok.

MOst a vonalzómat tesztelem,hogy sikerült e módosítani.

KépKép
csikipetra

Hm......talán mégegyszer.....

KépKép
csikipetra

Most mi van???? :cry:

KépKép
csikipetra

Petra: BB Code :wink:

Kép
v.andi

Feladom........

KépKép
csikipetra

Petra
Vonalzónál a BBcode kell :wink:
Vendég

Jaj ezt anyukámtól kaptuk a héten.

Süti neked biztos bejön. :D

Kép
Vendég

Naugyehogyugye :lol: :lol: Kép

Kép
v.andi

Andi,vasárnapig nem történik semmi,akkor majd felhívlak és elkérem a számot!!!Köszi
Ctg,hát hát hát.....nem én.... Kép

[quote]M írta:adar,neked tuti red bull folyik az ereidben
EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!És milyen igaz!!!!

Dorak,kutyus de édi Kép

Petra üdv újra köztünk!!!!!!!!Jó babázást!!!Fotókat megnéztem,egy tünemény Somababa!!!

Bex,enyim apa kicsit megértőbb velem és afórumbuziságommal.De tényleg pakolj össze.Én már 2 hete hurcolászom a szülőszobai pakkot is.

Kriszti,14 nap???pfffffffff....na ja,persze.

Cicke,nagyon szép kislányod van!!!!

Én voltam,csak Ritával 40 percet dumcsiztunk :oops: :oops: :oops:

Szegény nagyon menne már haza,de sajna az a fránya sárgaság........Mondtam,ha marad szombatig nézze a "jó" oldalát,összefuthat velem.... :oops: :wink:

sutimano76

Köszi számítógépguruk!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pusszantás

Figyu, Soma ma szinte csak alszik szopizik kakil és pisil. Ez normális?
Amúgy kell mennünk valami speckó UH-ra ,mivel a fejkörfogata az átlagostól eltér, 39cm.
A kórházban az UH nem mutatott semmi kórosat, de a biztonság kedvéért kell mennünk Zalaegerszegre valami komolyabb gépre.
Szerintetek?
(méretei alapján szerintünk teljesen belefér, hogy ekkora a feje. Abszolút nem aránytalan,és a dokik is nyugtató dolgokat mondtak, de azért én nagyon parázok)

KépKép
csikipetra

Nagyon szííííííííííííííííp,Lina,tetszik!!!!!!

Na megyek sütök apának husit!!!

aztán jövök gyertek ti is!!!!!!

sutimano76

Mabe:légyszi tegyél majd fel képet a babakocsitokról és a hordozótokról,kíváncsi vagyok rá.Köszi.
Vendég

Petra én nem értek hozzá,de 1 cm-nél sztem az orvos elküld vizsgálatra hogy saját magát levédje,ha bármi felmerülne a későbbiekben.

sutimano76

Petra,sztem teljesen normális.Szerencsére jó napja van Somának.Térjünk vissza majd erre az állapotra,ha esetleg "rossz" napja lesz :lol: 8) .Természetesen ne legyen így,de biztos lesznek nehezebb napok.Használd ki,hogy ilyen jó baba,és pihenj.
Fejmérethez nem értek :roll:

Kép
v.andi

Lina
Hordozó... kép tegnap :wink:
Kép
Vendég

Egyébként ilyen.... Graco Spree Days Hunny 2007 :lol:
Kép
Vendég

Mabe, azért kérdeztem, h kiürült e a meconium 8) 8) 8) khm... én is láttam ám már gyereket ;) :lol: :lol: :lol:

vicger

Petra
Ez a beetetés időszaka :wink:
UH... inkább a legkisebb gyanúnál nézzék meg, nehogy bármi gond legyen! (de biztosan nincs semmi baj!!!!!)
Vendég

[quote="vicger"]M írta:vicgerabe, azért kérdeztem, h kiürült e a meconium 8) 8) 8) khm... én is láttam ám már gyereket ;) :lol: :lol: :lol:

Tudom :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Írok PÜ!
Vendég

Süti lehet félreértettél, nem nézi rossz szemmel, poénból mondta. Mindig mesélek neki rólatok és mutizom a babaképeket! Mondhatni képben van ő is! :lol: :lol:
Petra, Somababó is nagyon szép és örülj amig ilyen nyugi.
Andi mi ennek hatását tegnap este éreztük sokáig... és azt se tudom, honnan jött.
bex13

Csajok, szakad rólam a víz, pedig annyira nagy meleg nincsen most / Atesz mint referencia személy szerint.
Lehet ez is jel? :wink: Kép

Oksa Mabe :)

vicger

Már megint fájdogálok. Simán hülyére vesz a kiscsaj.... :roll: :roll:

Akik hiányoznak merre járnak???? Anna? Erika? Bibi? Kata? Többiek? Pancsikával mizu??????????

vicger

Kriszti,én pár napja meg is kérdeztem apikától,hogy szte lehet-e terhesség alatt klimaxolni,mert egyik pill.-ba semmi bajom a kövibe meg ömlik a víz rólam.
Az esték,meg úgy telnek ....ablak be-ablak ki.......ablak be-ablak ki...stb!!!

sutimano76

Vicger
Mutatja már most, hogy ő parancsol... mi lesz még ha kibújik?????
Vendég

Kriszti ,kiscsaj .... ááááá,dehogy!!!!!

sutimano76

Kép
Kép
Kép
Vendég

Bex,én apa is nagyrészt képben,de azt még nem vállalta be,hogy bejelentkezik,ha szültem és tájékoztat,képet mutat.........nem egy számítógép zseni ő sem,de mondtam addig megtanítom.

sutimano76

Mabe, megnevelem :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Mabe,látom a kis színésznő ma sem hazudtolta meg magát!!!!!Mostmár jár neki:
Kép

sutimano76

Mabe, betetted a kaput. Én ma éjjel megyek szülni. Punktum.

Max azt mondom, hogy 5perceseim vannak, s jéééééééééé most nincsenek, na de bármikor lehetnek megint ugye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: méhszáj nyitva totál, más ilyennel már a szülőágyon fekszik 8) 8)

Molli olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűű, s egyre husibb, már olyan rágnivaló hurkái vannak :D :D

vicger

Kriszti,csak gyakorol a hétvégére!!!!
Atesz... Kép -ban??????????

sutimano76

EnyémApa is jön majd tudósítani...

vicger

Süti :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicger
Hajrá szülés!!!!!!!

Molli tényleg husisodik... egyre nehezebb pl. a nyakát mosni, törölni :wink:
Védőnő megmondta, hogy túl sokat eszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kivagyok,szomszédba egy hete ez megyKép !!!!!!csak egy baj van még nem profi szinten.......

sutimano76

Egyszer már bemegyünk a klinikára... és ott meg tudom mérni, hogy mennyit szopizik...Mitől lesz nagy Döbrögi pocakja.... :wink:
Vendég

Süti, hétvége van, jöhet élesben 8) :lol:
nem szoliban, most rohangál... szeptember közepe táján erőnléti felmérés lesz tűzoltóéknál. Edz a drágám :roll:

Mabe, igyekszem :lol:

vicger

Mabe........nem ehet túl sokat!!!!!!!!A védőnő hüle!!!!!Miért kell már most anorexiássá tenni az ember lányát???????had egyen,ha nem kell akkor abbahagyja!!!Ha meg téllllllleg sok akkor meg sztem kihányja ,nem???????????

sutimano76

Süti nálunk nincs gond, majd anyu jön és tudósít. :lol:
Kriszti én drukkolok! :wink:
bex13

Jajjjjjjjjjjjj,szegény Atesz??????Én utálok rohangálni!!!!De az ÁLLÓKÉPESSÉG :oops: az fontos!!!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti, na ez gázos... nem kicsit. De örülj neki, hogy nem dobol, vagy tubázik 8) :lol:
Mabe, annyi hülye védőnő van, én nem értem miért nincs alkalmassági vizsgájuk évente.... sokat eszik... pfffffffff. :lol: :lol: :lol:
húúúúúúúúúúú, Molli két nap múlva egy hónapos lesz!!!!!!!!
na, meg is ragadom az alkalmat, mondván úgy is kórházban leszek addigra 8) 8), s így nem tudom köszönteni:
Boldog hófordulót kisasszony :) :D :D

vicger

Nnnnnnnnaaaaaa,már megint enyim a laptető,jesszus.............Kriszti te akarsz szülni igyekezhetnél megkaparintani a laptetőket.

sutimano76

KRISZTI NE TÚRKÁLJ AZ AGYAMBA.............
[quote]n írta:a, meg is ragadom az alkalmat, mondván úgy is kórházban leszek addigra , s így nem tudom köszönteni:
Boldog hófordulót kisasszony

Én is pont az előbb néztem hogy Molli már 1 hónapos lesz,mi meg..........

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: