sziasztok!
mi is vagyunk, csak tegnap bent voltunk a turiban, így nem nagyon tudtam gépezni, illetve anyósnál nincs is net.
Sziszka, először is neked! nagyon sajnálom, hogy nekünk sem sikerült a lejutás, de Beni is beteg volt, így kénytelen voltunk kihagyni. a szívem szakadt meg, annyira rákészültem már!

elhiszem, hogy rosszul esik, hogy ennyit fáradoztál, dolgoztál, és végül sokan nem mentek el, de viszont sokan meg igen! és szerintem mindannyian tudjuk, hogy csak neked köszönhetjük, hogy végül volt megatali, ha nem is lett végül belőle gigatali!
Málnusnánknak jobbulást! remélem, hogy Ti is olyan hamar kiheveritek, mint a babák, mert ők iszonyatosan hamar regenerálódnak egy egy betegségből!!!
Julcsi, nektek is jobbulást! azért a hasmenést szerintem mindenképpen mondd meg a dokitoknak. csak nem ér sokat akkor az antibio, ha egyből kikakilja, vagy kihányja. nem?
nektek is jobbulást!
pocakod hogy bírja a betegséget!?
mikor mész újra uh-ra, vagy dokihoz?
Dia, mi általában üvegest eszünk, ha pedig nem, akkor azt eszi Beni, amit mi! szóval nem variálok sokat a kajcsival
Kitti. alvás nálunk is elég durva... este 9-1/2 10-nél előbb nem kerül ágyba, de inkább csak ez után! reggel olyan 7 körül már kelünk. aztán reggeli (tápszer, esetleg tejpép), 1/2 9-9 körül visszaaltatom, és akkor húzza úgy 1,5-2 órát. aztán tízórai, ebéd, 2 körül újra alvás, az is olyan 1,5-2 óra. és akkor 4-5 fele már ébred, és estig semmi több szunya nincs!
Szilvi. én próbálnám a tejet, kakaót neki, de nem issza. így még mindig a milupa milumil ha2-t esszük. más tápszer nem ízlik neki. volt itthon jó éjt tápszer, de nem itta azt sem!

ez van! dokinéni megnyugtatott, 3 éves koráig írhatják a tápit...
Barbi, oltást sajnálom!

durva lehet! Beni is ma kapta meg a meningo-t! nálatok az kötelező? vagy fizetni kell érte? ha igen, mennyit?
Mecsi, dobok majd képeket, bár nem volt olyan nagy szám szerintem! főleg nem, hogy annyit álltunk sorba érte...

Leivel voltunk, meg innen, Beni kisbarátnőjéék voltak bent... ebben a méretben, 86-92 már nem nagyon lehet találni cuccokat! jobb lesz szerintem a börze erre! piciben nagyon édesek még mindig a rucik!
Kata, nagyon édes Kristófod!

és milyen édes a pólója...

:D:D
most megyek, mert a gyerekem alszik, gyorsan pakolászok picit! jók legyetek!