A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Cicke, hatalmas gratula lánykádhoz!!

Mabe, Imola még mindig gyönyörűűűű!!!Közös képet is tegyél magatokról!

Erika, nem semmi a dokid. Végül hogy döntöttél. Én inkább ügyeletesnél szülnék.

Andi, szerintem Zegen egy kórház van. Ügyi vagy hogy nem aludtál el!

Tegnap este keményedtem rendesen, sűrűn, de fájdalom semmi nem volt. Pedig volt szerintem hogy 5 percenként jött a keményedés.

Kép
kata05

Pálinkás jóreggelt!!!!

Erika gyanús nekem,mert tegnap este már nem jött vissza megköszönni a véleményeket!!!

Én is hamarosan indulok ctg-re.

Kriszti ,ha eccer alszol akkor ne álmodd hogy jól alszol,hanem aludj jól :wink:

Én azt álmodtam,hogy pápát intettem a magzatvíznek egy pisi alkalmával.
Sajna nyákdugesszal nem fogok talizni,mert nekünk olyan wc -nk van amibe belepotty,azt el is tűnik(assszem hátsólefolyósnak hívják vagy mi.Ha eccer mondjuk székletmintát kéne adnom,akkor bajba leszek!!!!
Ha lesz pénzünk legalább az alsót kicseréljük normálisra mert ez katasztrófa!!!

Andi,Mabe sztem készüljetek,hogy hétvégétől majdnem csak gymással fogtok levelezni itt,hacsak nm lesz tömeges hazaengedés a kórházból.Nekem nagyon olyan érzésem van hogy a hétvége babaesőt hoz!!!
Kép

sutimano76

:) :)

Hétvégi babaeső, ámen!

Én megfogadtam, addig nem nézem a fájások között eltelt időt, amíg beszélni, levegőt venni tudok. Aztán amikor már sssssssssssssssszzzzzzzzzz pfffffffffffffffffffffffffffff huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhh lesz, na akkor fogom megnézni, hogy mennyi idő telt el.
elvégre én vagyok azannnya ennek gyereknek, aztán itt szívat, na nehogymáááááá!!!

vicger

Süti, lehet h beköszön azért az a nyákdugesz :D :D majd beleüvölt az arcodba, hogy héééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem ma infantilis korszakomat élem 8) 8) 8) 8) 8)

vicger

Cicke, nagyon gratulálunk Nektek :!: :)
Nagyon szép kislány Norka, és olyan megható az első kép, az első találkozásotok:)

Kriszti, sajnálom a tegnapi rossz napodat :cry: Jól írta Bibi: simi simi

Rita, drukk, hogy minél hamarabb hazamehessetek :!: :!: :!:

Erika, dokid :evil:

Vera, melyik klinikán szülsz?

Mabe, szerinted a pajzsmirigyemre szedett L-Thyroxint lehet majd szedni szoptatás alatt is?

Molli Döbrögi pocak :lol:

Andi, örülök, hogy ma nem kellett rohanni a buszhoz :wink:
Szülői értekezlet :x

Süti, nekünk is "belepotty" wc-nk van, de én mindig úgy hittem, hogy azért ha a nyákdugesz bele is potty, akkor talán még a wc papíron marad egy kis nyoma, nem? Vagy ez hogy van?

És hétvégén én sem szándékozom szülni, szóval szívesen csatlakozom Andihoz és Mabe-hoz, ha rajtunk kívül mindenki szülni lesz :lol: :lol:

Na végül is elmentünk az sztk-s vérvételre, nagyon jó fejek voltak az emberek, előre engedtek (ebben nem nagyon bíztam, mert ugyi pl. postán sem szoktak) és tök gyorsan meg is voltunk a csapolással.
Kedden lesz eredmény.

Mondjuk beparáztam egy kicsit mert először közölte a kis ablaknál a nőci, hogy magán orvos beküldőjét nem nagyon szeretik, és nem is bizti, hogy mindent meg tudnak csinálni :shock: De aztán kiderült, hogy mégis mehet minden.

Kata, szerintem hamarosan Ti jöttök:)

Móka, kitartást a szülinaphoz anyósék miatt. Férjecskédnek pedig nagyon boldog szülit kívánok (melyik nap van pontosan?)
Reméljük ma nem lesz nagyon meleg és mindent szép ügyesen el tudsz intézni, de azért ami már nem esik jól azt ne erőltesd, majd holnap
:wink:

Hát csajok (Flora, Móka) bocsi, ha bekavartam a kórházi cuccok terén, esküszöm, hogy valahova leírtam, hogy nekünk kell vinni ilyen cuccokat is, de most meg sehol nem találom.
De az jó, hogy Móka szülésznője is mondta, hogy nem kell kapkodni a receptekkel, majd csak itthonra kellenek, úgyhogy valamit nagyon félre hallhattam :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.03 07:49-kor.
Vendég

Jóóó reggelt!

Cicke! Gratulálok a nagyon szép Norkához! :wink:

Én ma is ramatyul aludtam. Állandóan keményedtem, mint Kata...
Szerintem Erika ment kórházba.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Elszállt minden, amit írtam. :evil: :evil: :evil: Képtelen vagyok reprodukálni, csak ennyit.

Cicke: hatalmas gratuláció a szépséges Norkához. Képeket még, még, még ...

Kriszti: szerintem ezek a Te frontjaid (is) lesznek :)
Horoszkópot köszi. :) Hol találtad ezeket, megírod a linket?

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Cicke! Nagyon jó, hogy jöttél a képekkel, szépek vagytok!!!!!

Mindenkinek köszike a tanácsokat, végülis nem mentem vissza.....
De képzeljétek azt a szitut, hogy bemegyek nst-re, aztán megvizsgál a doki, megnézi a magzatvizet, majd fogja a kezében a műszert és megkérdezi, hogy akkor megszülök most, mert akkor burkot repeszt, vagy szülök az ügyeletesnél.....köpni-nyelni nem tudtam. Ma bementem dokit keresni, de végis is aki a csüt-pént-szomb. ügyeletes lesz, állítólag jó fej és ügyes, a szülésznő szeret vele dolgozni, aki meg vasárnaptól lesz, az ismerősöm felesége(vele beszéltem is), úgyhogy sikerült megnyugodnom.

Majd még jövök!

Pussz

Kép
arvaerika

ctg-seknek mennek a drukkok

Erika: örülök, hogy rendeződik az orvos dolog. Ne haragudj, de ez a doki ez egy nagy paraszt, hogy valaki hogy állhat így a munkájához ... totál felelőtlen ... egyszerűen nem is találok rá szavakat. :twisted: Szerintem nagyon jó döntést hoztál. :)

KépKép
KépKép
madar

Néhány tegnap délutáni fotó, amikor Veronika az udvaron pihent.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Hát én meg jól visszaaludtam :oops: :lol: :lol: :lol:

Erika,örülök,hogy egyben vagytok.Szerintem biztos jól döntöttél.Biztos vagyok benne,hogy minden úgy alakul,ahogy szeretnétek.

Madar,szerintem itt lesznek a horoszkópok: http://babaoldal.freeweb.hu/

Boboka,jó hogy az sztk is megcsinálta a vv-t.Spóroltál egy kis pénzikét ;)

Kíváncsi leszek a hétvégi fronthatásokra.Lassan tényleg csak én maradok :lol: :lol: :lol:
Tegnap estére kész lett a kórházi táskám.Éjjel csoszogtam ki a szokásos pisijáratra,és a férjem meg szegény felugrott,hogy szülünk???? :oops: Kép Áh,mondom,azt nem így fogod észrevenni :lol: :lol: :lol: De ő aszt álmodta szülünk,és tudta hol a táskám :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.03 08:29-kor.

Kép
v.andi

Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Jó reggeltet!!!

milyen jó érzés, h nem kell egyből 6 oldalt visszaolvasnom, s még reagálni is tudok.. fura érzés:) azééért írjatok írjatok , bírom ám
!!:D:D

CICKE NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!ÉLJEN ÉLJEN

Erika, szerintem is jobb, h így döntöttél.. bár nem szültem még, de szerintem tudják ezek a kis ördögök odabent, h mikor kell elindulni..és van Doki is, minden rendben lesz!!!

Bibi
, milyen bogyókat szedsz az allergiádra?! Én is szenvedek :twisted:

Mabe, szupi a reggeli kép köszöntőd, már hiányzott!! :wink:

Vicger, kitartás a naphoz, télLeg mindjárt megérkezik Luca Baba:)
én is mindig pocak ellenőrzéssel indítom a napomat, bár elég gyorsan rájövök, h megvan, mivel a felkelés ész tortúra :shock:

Andi, szerintem pihenj vissza kicsit!!

Kata, Peppino, Nektek is kitartás a naphoz, s pihenjetek inkább, ha már iccaka nem ment!!

SVera
, szerintem ez tök izgi , h nem tudjátok pontosan , h ki lakik odabent..
mi nem akartuk tudni, meglepit szerettünk volna, de aztán meg is mutatta magát, s ooolyan szinten csúcsos a hasam, ami ugyi fiúra utal, h nehéz lett volna titokban tartani:D

Bobóka, köszi a biztatást, ma van Apa és a Bátyám szülinapja , így a köszöntés is :twisted: de túlélem !! beprogramoztam magamnak, h minden szupi lesz!!!

reggel beszéltem a Tesómmal, s azt mondta, h üzeni Mórnak, h szupi lenne egy napon ünnepelni Vele a szülinapot!!! ooolyan cuki volt:D:D:D

A kórházba, ha esetleg elfelejtünk vinni vmit biztos vagyok benne, h Apa tud segíteni, úgyh ne izgulj!:D:D
Aranynapról tudsz valamit?

na dugultam, lépek ctg-re...

Süti Neked is hajrá!!!

Kép

Kép
móka:)

Andi: horoszkóp - kösz :)
Táska - ügyes :) Én az utolsó héten már az autóban hurcoltam. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Erika: csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Szerintem is nagyon jól döntöttél!! Lehet, hogy furán hangzik, de ez a doki nem érdemli meg, hogy Veled / Veletek legyenek ebben a csodás pillanatban. Ha van szülésznőd, akkor ő úgyis csak a végén lenne bent. Annyit nem ért volna szerintem az egész.
Én is így döntöttem volna!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

spickey

Sziasztok!

Szörnyű éjszakánk volt: Lilla vagy 4szer fent volt, pedig semmi baja: ő nagyon frontérzékeny, szóval tutira "van valami a levegőben" ... én személy szerint csatlakozom Krisztihez: szeretnék most hétvégén szülni, jó lenne Lottikát idekint növeszteni tovább ... :) ... mondtam a férjemnek, hogy tegnap éjjel Lottira edzettünk alvás terén ;)

ERIKA: ez az ember nem normális !!! ... ilyen szitut én csak filmekben tudtam eddig elképzelni ... az ilyen nem való orvosnak: no empátia, no felelősségérzet, csak pénzéhség, de az jó adag ...

SÜTI: lehet, hogy a dugesz a bugyiban landol majd, és nem a WCben ... és integet neked, hogy helló, itt vagyok :) .... amúgy meg úgy van, ahogy Boboka írja: nyoma marad, végül is véres

CICKE: gratulálunk Norka babához, olyan szépek vagytok :)

Kata: te mikor szeretnél szülni ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar,ne fogd vissza ma sem magad,jöhetnek a képek.Veronika is olyan formás kiscsaj.Nagyon édes a nyuszis rucija.Annyira szépek a már megszületett babáink!!!

Kép
v.andi

Móka: a férjemnek szinte teljesenlemúlt tőle, én jobban vagyok, de még nem tünetmentes, de én fél nappal később kezdtem bele

Coryzalia + HistaminumC30+Luffeel orrspray ....

ezeket használom tegnapelőtt kora este óta: néha rám jön még az orffolyás, de már nem tüsszögök ilyenkor folyamatosan (olyan volt, hogy kezemben a zsebkendővel kellett közlekednem, mert folyamatosan folyt a víz az orromból, és viszketett az orrom, szemem, torkom ... és hajnalban erre ébredtem, tüsszentettem egymás után vagy 10et (ezzel felébresztettem Lillát :roll: .... majd, amikor visszaaludt, kimentem a mosdóba, és tüsszögtem tovább, meg fújtam az orrom, a férjemre a szívbajt hoztam, hogy itt az idő :) ... az ember eltölt egy fél napot ilyen állapotban, aztán azt gondolja: jöhet bármi, csak jobb legyen :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madár! Örülök, hogy nem fáj már annyira a sebed, de azért vigyázz magadra (emelgetéssel csak óvatosan)! Veronika édescukifalat szépség!!! Az ásítós a kedvencem!! :lol: :) :) :) :) Jól áll neki a nyuszi - Puszi :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino: :) nyuszi-puszi tecc :lol:

Most beszéltem doktor bácsival. Ma délután 5-re megyek varratszedésre. :)

KépKép
KépKép
madar

Utána már kényelmesebb lesz!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Brumi, én szeretnék 09-én szülni, de nem vagyok türelmetlen, amikor babucka úgy dönt jönni szeretne. Addig amúgyis meg kell oldanom az életemet.....

Kép
kata05

Madar: Veronika gyönyörű kis angyalka, nekem is bejön a nyuszi-szerkó ... :) ... telkibe kell menned vissza varratszedésre ?

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt mindenkinek :)
Esemény van!!!! Képzeljétek, ma reggel pisi után a papíron vérecske volt, szép friss piros. Nagyon kicsi, de ott volt. Apánál pánik ezerrel, táska összecsomagol. Megint pisi, megint kicsit véres. Indulás a dokihoz, megvolt a ctg, jó volt, Apa is bejött. Fruzsi totál mozdulatlan, majd meghallja Apa hangját, abban a pillanatban 140-ről 160-ra a pulzusa, eszeveszett mozgolódással vegyítve :lol: :lol: Hát még mikor a kezét is a hasamra tette :lol: :lol: Ott vigyorgott az összes asszisztens csajszi :lol: :lol: Hozzáteszem, mindenki annyira kedves volt, hogy majd elolvadtunk. Megjött dokinéni, mondom neki, mi van, megvizsgált (majd betojtam...) kicsit mintha nyílnék, de kevés. A vér meg nem tudja mi lehetett, de bent minden rendben. Azért odasutyorogta, hogy megszülhetnénk már!!! Mondtam neki, HAJRÁÁÁ!! De azt mondja nem így működik :lol: :lol: Nagyon izgi!!!!!!!

Remélem Süti is ilyen jó hírekkel jön!!

Annyira édesek a babák, olvadozok a képektől!!!
Cicke, Neked is nagyon gratulálok, és minden jót kívánok :) :)

Erika, örülök a mennyuginak, a lényeg, hogy biztonságban érezd majd magad!!!

Bibi, pihizzél :)

Kép
lili34

Bibi: igen, de viszem Veronikát, mert apa ma hajnalban el kellett, hogy utazzon, Julcsi addig a kis barátnőjénél lesz :)

KépKép
KépKép
madar

Madár! nyugtass meg kérlek, ugye szülés után elmúlik a hasviszketés????

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lili: izgi :) Fruzsi már most apafüggő ... mi lesz, ha meglátják egymást :wink: :lol:

Csajok, ez a tegnapi és mai szülés/születés nélküli állapot tuti, csak a vihar előtti csend, lesz itt baaeső a hétvégén :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

peppino: rossz hírem van, nekem egy folton még napokig megmaradt :? most már jobb, de az a rész még mindig érzékenyebb, ha megérintem. Majd ma megkérdezem a doktor bácsit, hogy normális-e ez.

KépKép
KépKép
madar

Oké, köszi!!! Mert énmármegőrülök ettől!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Peppino
Kép

Kép
peppino

megjöttünk a bevásárlásból ... mondta apikának, lehet, ez volt az utolsó, mert ott fogok a végén megszülni, amikor beteszem a szatyrokat a csomagtartóba ...

Móni: pont akartam kérdezni, hogy hol lesz addig Veronika :)

Peppino: kenegeted a pocidat valamivel?

Lili: ahogy imola írta, ebbe a szerelembe te már nem fogsz beleférni :):):) ... pihi ????? .... igen, a bevásárlás taccsra tett, teljesen, alszunk Bibikével egy nagyot ebéd után :lol:

Kata: akkor legyen 9-e ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Babák nagyon szépek! De ezt már többször többen megállapítottuk! Madar jó lesz figyelni, Julcsi tényleg nagyon csajos és nagyon édi, hogy foglalkozik Veronikával. Már kérdeztem, hogy becézitek?
Dorkának boldog névnapot utólag! Olvadozok tőle is.
Mabe, hajpánttal is megkérdezik lány-e?
Várom a mai ctg-seket...
Erika én is felháborodtam, de szerintem is nagyon jól döntöttél. Gépközelben lettem volna, írtam volna, hogy indítás mellett sem biztos, hogy kibújik reggelig, akkor meg így is, úgy is ügyeletes.
Andi szülői... :evil:
Bibi tudom mit éreztél spenót láttán. Mi a múltkor ismerőstől húst kaptunk... Kb. este 10-ig vágtam, szeleteltem és raktam a fagyasztóba... Nagyon örültem, gyönyörű hús, de megvolt a nemkívánt esti program...
Süti Te mennyire függő vagy! :wink: :lol: Rómeó függő!
Cicke nektek is gratula!

Lili ez már most nagy szerelem, mi lesz ha kibújik... :lol: :lol:
Móka Boldog szülinapot párodnak és tesódnak! Kitartást a mai naphoz!
Boboka én is csatlakozom, még én sem szándéxom szülni, de nem én döntök!
Anna én biztos nem bírnék ki már most sem, ekkora utat.
Kata, 9-e már nincs messze.

Jól elfelejtettem a teát... 5 perc helyett 25-öt ázott. :oops:
bex13

peppino: kitartás! :)

bibi: úgy vagyok vele, hogy az autóban úgyis aludni fog, én mindig kéznél leszek, ha szopizni akar, a varratszedés nem tarthat tovább 10 percnél, addig vigyáznak rá a csecsemősök, szerintem örömmel veszik, hogy újra látják :wink: de majd meglátjuk, hogy bírja a gyűrődést a kiscsaj. :)
Jó pihenést Nektek délutánra! :)

bex: még nincs becenév, ha a nevén szólítjuk, akkor Veronika, ha nem, akkor a "Kispocok"-tól a "Kisasszonyig" széles a paletta :) de majd biztosan kialakul egy, ami nagyon illik rá. Julcsival is így volt. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Azt hallottam a rádióban, hogy a hidegfront már ma este jöhet. :wink: Hajráááá babák! :D

KépKép
KépKép
madar

Kriszta én úgy segítenék valahogy, hogy ne legyél ennyire rosszkedvű! :wink:
Mi tegnap voltunk CTG-n. Kérdi a csaj: -mozog a baba? -Nem.
Akkor menjek le a 3-ra gyalog és onnan vissza az 5.-re. Mondtam neki, hogy akkor sem fog mozogni. De fog, ismeri a babákat. Én mentem, persze meg se moccant. :lol: :lol: 40 percig ültem, feküdtem, oldalt feküdtem, közben próbálta keltegetni, csokit is vittem, előtte ittam hidegvizet... Közölte, ha kibújik elveri a seggét. :lol: :lol: :lol: Mondtam neki nem kell megvárni itt van és mutattam, hol. Nagy nehezen sikerült 4-5-6 mocorgást produkálni, de semmi több. Mondta, hogy enyém gyerek öntörvényű! Ezt én tudtam eddig is! Pedig a napirendje szerint pont fennt kellett volna lennie, de ez az idő betett neki is!
Streptot levették és jövő héten kell menni megint és addig még egy utolsó vérvétel is kell. A vizsgálat sem volt éppen már kellemes, de a székbe felülni felér egy tornamutatvánnyal.
De ez az idő... azt hittem megdöglök. Hazaértem anyuékhoz megszólalni sem tudtam, hiába kérdezte mi bajom... Nem kaptam levegőt, fájt a hasam, a fejem, minden bajom volt. Ültem kb.10 perce, amikor kisfiam úgy nekiállt csuklani, mint még soha, rezgett a hasam is! :lol: :lol:
bex13

Bex: a spenót a pincében figyel, és integet, mert tegnap nem volt erőm hozzá, kitettem egy plédre, hogy ne fülledjen be, aztán majd ma: ééééééés spenótos tésztát kért a férjecském, tehát nem fogok megfeledkezni róla (de annnnnnnnyira lusta vagyok bármihez :cry: :cry: :cry: ...

meleg is van, bevásárlástól efáradtam, meg rohamléptekben mosok: még ki akarom használni ezt a jó meleget, és a mosható szőnyegeket elkezdtem tegnap a függönymosás után ... ma folytattam, meg a plédeket, és ágytakarókat, hagy süsse meg a nap, talán utoljára ezen a nyáron :) (persze télen is mosom, csak az nem lesz ilyen friss illatú :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Halihó megjöttem!!!

ctg gép elrontása: Kép

Baba szívhang jó,van,hallható,csak épp a gép nem akarja számolni.
Volt egy keményedés görbém is,hurrá Kép
Dokival beszéltem,telón elmondtam mindent,de szte még nem fogunk szülni(hozzáteszem 2 napja ismerősöm-36.hetes- nála járt,ctg rendben nem mutatott semmit,uh-n minden oké---ez volt de. éjjel 10-től fájások,hajnalba meg lebabázott!!!)

Megyek visszaolvasok!!!

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]peppino: kitartás! :)

bibi: úgy vagyok vele, hogy az autóban úgyis aludni fog, én mindig kéznél leszek, ha szopizni akar, a varratszedés nem tarthat tovább 10 percnél, addig vigyáznak rá a csecsemősök, szerintem örömmel veszik, hogy újra látják :wink: de majd meglátjuk, hogy bírja a gyűrődést a kiscsaj. :)
Jó pihenést Nektek délutánra! :)

bex: még nincs becenév, ha a nevén szólítjuk, akkor Veronika, ha nem, akkor a "Kispocok"-tól a "Kisasszonyig" széles a paletta :) de majd biztosan kialakul egy, ami nagyon illik rá. Julcsival is így volt. :wink:

én is vinném (vittem anno Lillát) a varratszedésre :) .... kb 10 másodperc volt az egész, de én annyira féltem tőle, hogy majd szörnyet halltam előtte :):):) ... csak megfogja egy csipesszel, és egyben kihúzza ... legalább is nekem így volt, simán kijött, kicsúszottt gyakorlatilag :) .... és tutira végig alussza azt utat, az autó elringatja :) ....csak te bírni fogod? ... ennyit vezetni? ... nem fáj a sebed ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita hírek,rossz lett Máté lelete,így valszeg maradnak még egy napot,ha jól vettem ki a szavaiból(sms),akkor még ma is szolizik!! :(

Örülök,hogy nem sietetted Lottit,menjen minden a maga rendjébe!!!!Dokker se biztos pénzéhes,csak szólni akart erről is,bár előbb is megtehette volna.
Ne feledjük Vikinek is felajánlotta a doki a vizsgálatot úgy,hogy szülés legyen a vége,persze még nem tudjuk miért de császár lett a vége!!!!

Boboka,sztk :D

Peppino,alvás :cry:

Madar Veronika egy tündér,és aza mosoly,ahhhhhhh elolvadtam!!!!!

Andi,kórházi tatyó kész... Kép

Móka,jó bulizást vagy szülést mára!!!!Amelyiket akarod!!!

Kata,
[quote]A írta:ddig amúgyis meg kell oldanom az életemet.....
azért remélem nincs nagy gond!!!????

Lili,türelem babát terem!!!!!Én babóm is apaérzékeny!!!!

Húúúúh kint hatalmas szélvihar van,megyek összepakolom a kertiszékeket!!

sutimano76

Bibi: nem fáj, szerencsére, így magamtól nem félek, bírni fogom. Egyébként én is úgy emlékszem, hogy nem fájnak ezek a varratkiszedések, de azért köszönöm a megnyugtató szavakat. Tudod, Julcsi nekem is császár volt, aztán tavaly a méhen kívüli után a nagy hasműtét ... szóval, nem félek ... jó lesz ez így, csak két gyerekkel nem mertem bevállalni, bár szerintem úgy sem lenne gond. Csak Julcsi annyira készült, már tegnap megígértem neki, hogy átmehet a szomszéd kiscsajhoz. Neki unalmas lenne most ehelyett velünk jönni.

Süti: nem okoztál csalódást, a gépnek sem. :)
Örülök, hogy minden rendben veletek. :)
Nem írtunk sokat, könnyű dolgod lesz. :wink: Egyébként ez nem ér, amikor itt vagyok, akkor bezzeg nincs termés, de ha nem, akkor győzzem visszaolvasni :wink: Na, jó nem panaszkodom, eszem inkább én is valamit, mert lassan Veronika ébredezni fog, aztán neki szopi, utána elmegyek Julcsiért az oviba, és utána irány Telki.

KépKép
KépKép
madar

Szélvihar, de jóóóóóóó!!! :D Jön ide? Imádom a hidegfrontot, annyira felpörgök benne. :D Szerintem egyik-másik manó már ma este/éjjel beindul. Húúúú, nagyon fogok figyelni. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Végre megjöttem, az estém elég sz.r volt, nem tudtam aludni, volt vagy 2-3 jóslóm, legalábbis szerintem az volt. és nagyon sokat keményedtem is. nem tudtam feküdni, ezért is ültem inkább kicsit a gép elé. hogy elterelje a figyelmemet.
megvolt a ctg, tökéletes, csak úgy mocorgott a kis drágám. szerencsére a doktornő pont ott volt, nem kellett külön hívni, így mondtam neki, hogy szeretnék vele beszélni. teljes félreértés volt, mert azzal kezdte, hogy nem tudja vállalni a felelősséget, ha nem látott már június óta. ez ok, de mondtam neki, hogy júliusban az ő rendelése maradt el, és mentem a helyetteshez, aki meg is vizsgált, és mondta, hogy augusztusban kezdjem a ctg-t, és akkor találkozok a doktornővel, de ő ugye augusztusban szabin volt, én így tudtam, az asszisztens nekem ezt mondta, de kiderült, hogy csak a klinikán nem volt, és a magánrendelésen elértem volna! csak akkor nem értem az asszisztens miért mondta, hogy a doktornő nem elérhető! :evil: !!! És teljesen kiakadt, hogy eddig senki nem foglakozott igazán velem, mert mindenki arra hivatkozott, hogy majd ő elintéz mindent, de hát addig is kellet volna néhány vizsgálat! Most megnézte a méhszájat, bő egy ujjnyira már nyitva van, holnap csináltatnom kell egy teljes vérképet+ellenanyagszűrés, és jövő csütörtökön találkozunk ismét, ha addig nem szülök! Soha nem lehet tudni, de szerinte sem húzom ki 15-ig!

KépKép
Kép
s.vera

Jaj, képzeljétek, enyim gyerek úgy hízik, hogy csak na. Egy kis zabagép, érezhetően lendületesen halad a súlya. Majd ma este lemázsálom, hogy hol tartunk. Apa viccesen tegnap meg is jegyezte, hogy lassan nem tudja kinyitni rendesen a szemét a hurkáktól. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Nem is írtam, hogy a babák nagyon szépek! de ezt úgyis tudjátok!

Boboka: az I. klinikán fogok szülni, remélem hamarosan!

Itt is egyre jobban fúj a szél, lehet még eső is lesz!

Madar: hogy érzi magát Julcsi az oviban, még mindig mosolyogva megy, bár biztosan sok barátja van, hisz olyan klassz kis csaj!

KépKép
Kép
s.vera

vera: érdekes a történet. :? De rendben lesz minden, így kell lennie és punktum. :)

lili: ctg-s csaj - úgy utálom ezt a felsőbbrendű hozzáállást hogy Ő jobban tudja, majd megmondja a tutit. :evil: hehehe Tomika jól kibabrált vele. :)

KépKép
KépKép
madar

[quote]N írta:em írtunk sokat, könnyű dolgod lesz.

Hát vettem észre,mióta van netem mindenki elmegy szülni,vagy megszült és babaázik én meg frissítgetem az oldalt azt órákig semmi,vagy én írom tele.

Hasam tiszta beton,a Berni lábikójánál meg eléggé fáj,de összefüggő fájdalom,nem fájás!!!de nem rugdos és nem feszeng.Mi lehet?????

Ha menni kell ,akkor inkább felhívom előre dokimat,mert nyíregyházán van a hétvégén,mire onnan ideér!!!!!Vele akarok szülni,de az legalább 3 óra,ki a nyavalya akar annyit szenvedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.03 12:22-kor.

sutimano76

megyek egy kicsit lepihenek, mert olyan kemény lett a pocakom, hogy már nem bírom, talán egy kicsit aludni is tudok, ha már este nem sikerült!

KépKép
Kép
s.vera

Vera: igen, Julcsi most nagyon élvezi az ovit, talán mert most a legnagyobb csoportba jár. :) és olyan jó történeteket mesél, amikor hazajön ... imádom :oops: :) annyira jól lehet vele beszélgetni, elképesztően szenzitív, úgy figyel másokra, nagyon jó gondolatok vannak a fejében .... jaj, most biztos hülének tartotok, hogy mit áradozok róla ... de tényleg annyira jó kis emberke Ő. :)

KépKép
KépKép
madar

Miért tartanánk hülének,ez természetes,ráadásul látszik Julcsin hogy egy életrevaló kiscsajszi.

Asszem egy kicsit én is lefekszem,mert ez a fájdalom oldalt nem akar múlni,lehet meghúztam?????Vagy ez valami előjel szerűség???

sutimano76

megint laptető :) bár könnyű így, hogy csak én írok. :wink:

Süti: na, meg én ... :) Nem tudom, mi lehet ez a fájdalom. Lehet, hogy csak befeszítette oda a lábikóját? :roll: Nagyon pozitív vagy, de jó ez. Ha így állsz hozzá, akkor nem is lesz 3 óra. :wink:

Vera: jó pihenést Neked/Nektek is. :)

KépKép
KépKép
madar

Madár! Köszi a bíztatást. :) Jó, hogy Julcsira ilyen büszke vagy!

Bibi! Kenegetem én állandóan, most éppen körömvirág krémmel, az azért kicsit segít.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: