Sziasztok,
Jó sokat írtatok
Gratula a jó eredményekhez! Mindenki Anyukák és Babák is jól tartják magukat
Kata, szupi vétel volt a kocsi. Meglepődtem amúgy, hogy már most programozni akarja a dokid a császárt, szerintem is bármikor befordulhat még Márk. Kérdezz rá, lehet, csak be akarja biztosítani magát valamiért. (le kell foglalni a műtőt v. nem akar szabira menni.v.ilyesmi)
Kitartás, nemsokára vége az allergiaszezonnak.
Még nem jutottam fel a padlásra, lehozom Blanki kis cuccait és átnézem, hogy mi kell még. Ami tönkrement azt nem raktam el, így szerintem néhány dolgot kell pótolni, ha nem is sokmindent.
Börze: én mondtam, hogy 300 Ft-ért is turkáltam szupi kis márkás pólókat, szoknyákat Blaninak. Angol turik is vannak kint, és a netes árnál olcsóbban. Igaz, főleg akkor érdemes, ha több dolgot veszel,mert van belépő + parkolási díj, amit 1-2 cuccon nem lehet behozni. Vannak még játékosok, pl. meg lehet már venni a kari ajándékot, a pelenka, popsitörlő is akciós...
Kriszta, de jó, hogy látszott Anna haja
Ha a gyomorégéstől függ a hajhosszúság, akkor Bíborkának bokáig érő lesz

No de viccet félretéve Blanival is végig égett a gyomrom és kis pelyhesfejű (majdnem kopi) baba volt. Később meg is kopaszodott

Nekem nem hat rá semmi, attól van, hogy a sok magnéziumtól kilazult a gyomorzáró izom és visszajön a sav. Nappal ok, mivel nem fekszem, az éjszaka rémes.
Igen, szülést követően nem jelentkezett többet. Mondjuk a saját elméletem szerint Bíborka felnyomja teljesen a gyomromat, ezt ugyan a doki nem erősítette meg.
Fleur, boldog szülinapot!
Szerintem mindent kórházat túlfűtenek. Én sem vagyok hálóingpárti.
Kiváltottam a Felicitas csomit...Főleg reklámértékű...Apának van benne egy desodor

ez elég vicces...Nivea meg akarja nyerni az apukákat
Szilvi, gratula nektek is, sok boldogságot! (nekünk is a 3. volt júliusban) Hogy ünnepeltek?
Klasszak a vonalzók

tetszik, hogy nem kell visszaszámolni. De halljátok, ahányszor dokihoz mentek, mindig egyre korábbi a várható időpont. Bíborka meg 4 nappal kisebb volt a múltkor, úgyhogy mi meg már nov. 30-nál tartunk.
Vick, nekem is tetszik a Tommee-s cumisüveg. Mennyiért vettétek?
Ma is olyan jól elvoltak a lányok az oviban? Ez azért megnyugtató lehet...
Tényleg Szilvi, te vettél végül cumisüvegtet?
Móni, nem akarlak ijesztgetni, így csak annyit, hogy amiben én szültem hálóing, azt biztosan nem lehetett kimosni, így nem érdemes a legszebbet vinni. Azt a babalátogatóknak lehet tartogatni a többi kórházi napra:)
Még tudnék írni...de...
Puszi mindenkinek és jó éjszakát.
Ja, a frontérzékenyeknek...jön a hidegfront, a magnéziumkészletet töltsétek fel. Én eléggé félek tőle... Van még valami más módszer is a görcsökre, keményedésre?
R