Sziasztok!
Kiccsalád "A" és "B" csoportra oszlott. Így ma lányos napot tartunk itthon Hugival. Alighanem felváltva fogok írogatni és etetni (miközben megpróbálok lefaragni valamit az el nem végzett teendőimből

)
lorca!
"Én kifejezetten szeretem, hogy ha mondjuk valakinek a beszédén hallom, hogy szabolcsi."
A szegedi és a vasi tájszóláson kívűl lövésem sincs, hogy hol, hogyan beszélnek. De az a fiatal srác, aki talán a Duna tévénél időjárást jelent felvidéki és nagyon tetszik, ahogy beszél.
Amitől viszont falnak megyek az az, amikor hazánk fia pár évre kitántorog külföldre, néhány év múlva hazajön és már úgy beszél, hogy: "elmenthem vhenni egy uj authóóóóót, jú nó?" Anyád!
"A Madarász nagyon gáz."
Szemkontaktus.
Én mindenféle kontaktust felvehetek, ha közben látom, hogy figyel rám, érti is amint mondok majd, de ha befejeztem, akkor ugyanott folytatja a rugdoskódást, ahol abbahagyta.
Ebben az rossz, ha érzi rajtam, hogy minnél inkább felhúz, akkor annál nagyobb poén lesz számára a rugdalózás (ráadásul még jól ki is piheni magát, miközben engem hallgat, hogy tán miért is nem kéne csinálnia

)
Ha meg hagyom, akkor ez egyenlő lesz a szabaddal és nem fogja megérteni, ha azt kérem tőle Manci néniéknél, hogy ne csinálja.
"Van szabályozó a cickón."
Ezt a pasik is tudják, csak ők bizonyos hullámsávot keresnek rajta.
kicsidodi!
Én mindig magamban rimánkodok, hogy amikor a dokinéni vagy bárki más kicsomlagolja a pelusból, akkor úrinős állapotokat találjon illetve ne akkor rombolja le a nimbuszát.
Nyilván huszon-harmincévnyi pályafutás alatt már nemegyszer lekakiltak, pisilték szegény gyerekorvosokat, de azér ha nem muszáj nem állnék be a csatasorba.

(Utólag persze ez is a muris történések kategóriába tartozna

)
"nálam az évek számával nem szaporodnak, hanem csökkennek. 70 évesen már totál rigolyátlan leszek . (Na meg gyerek mellett az ember lejjebb ad a faksznikból ) "
1. Erre majd térjünk vissza 70 éves korodban
2. ...vagy szegény gyerek is átveszi a faksznikat...
"Ricsitől nem kérem számon, hogy A/5-nél kisebb helyre pakolja a nyitókat, de én elpakolom utána!"
Nem sokkal jobb ez sem...
Horvátország
"Bond!
bennem már felmerült, hogy így kéne becézni, tökre adja magát"
Áldásom rátok!
"Én is szóltam anyósoméknak, hogy mossanak babázás előtt kezet! Akkor csak szájhúzás volt, de másnap, mikor összevesztünk vele, már úgy vágta a fejemhez, hogy el akaromtőle tiltani a babát, mert nem engedem, hogy megfogja . Hát nem százas, mondom"
Na, most ez hogy is van?

Breki76-tal a gyerekek mutatnak erős hasonlatosságot, boo-val pedig az anyósok.
Huginak is egyfolytában le akarnak fagyni a lábai. A kezei nem annyira. Tisztára, mint az anyjának. (Amúgyper pill 23 fok van a szobában, de mivel a gép előtt dekkolok, fázom...

)
Néha még a kezén is megjelennek a "hideg nyomok" (nem tudom, hogy ezt hogy hívják: fehér pöttyös lesz), ahogy nekem is. (Érdekes módon a terhességem alatt ez is elmúlt.

)
""megállapodás szerint" napközben bármikor a kezébe nyomhatom, ha fáradt vagyok . A dolog kivitelezését néha megnehezíti, hogy azért neki napközben vannak dolgai,így nincs mindig itthon... "
Hát menj utána!
"ha egyedül fürdik, nem bírok vele behajolni a nagykádba "
Hát, akkor éljen az együtt fürdés!
sillia!
"ööööö... mi az az olimposzi növény? és hogy kerülhetsz a közelébe?
talán a fejedre szórták az istenek?"
Kicsidodinál? Viccelsz???? Szerintem azért lett rá allergiás, mert nem szabályos kör alakban tették.
Ruhásszekrény pakolás: nem semmi inspiráció!
(Bár a lustábbja képes így hagyni és az ágyról öltözködni

)
tabati!
"Félreértettél, javítsd át kérlek Dodi pontszámait, a -5 az csak egy magánpontozás volt, nem tartozott a versenypontozáshoz, csak azok amiket kiemeltem."
Ne kavarjjjá!
"Sillia!
Neked is kijárna egy pont azért, hogy már tegnap óta pakolod azt a szekrényt."
Na, ezt most nem értem például.

A rigoláykat pontozzuk. Sillia úgy gondolta, hogy "ej

", ezért nekiállt átpakolni, de nem végzett egy nap alatt. A kitartásáért járna az 1 pont.
"A gyerekek napirendje mikortól fog átalakulni úgy, hogy csak délután van alvás, aztán fürcsi után rögtön lefekvés."
Fölösleges még ilyeneken rágódnod!
"én direkt másképp pakolom miután rendberakta."
Ejnye-bejnye!
"véletlen nem azt akartam megmosni ami épp következik, de észrevettem, és még mondtam is, hogy "ja, nem az jön", "
"8 kockát a jégkockatartóból teletöltöttem tajcivel "
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz belőle, mert szerint 8 kockából nem sok olvad ki.

(Azt tudod esetleg, hogy hány ml volt?

)
Kaja fagyasztás/hozzátáplálás.
Akinek olyan kiskönyve van, aminek az elején egy kócos kislány van, akkor az a közepén megtalálhatja ezt a táblickut:
marietta1982!
"Sillia: Szerintem is érdemelnél pontot, a ruhásszekrény miatt. Nekem ablakot kellene pucolnom, de semmi kedvem"
Akkor most te is adsz pontot silliának, mint rigolya?
Ablakpucolás: féltéglát neki!
ikoka7!
"amikor bkv-ztam nem ültem le a szövet ülésre, mert elképzeltem , ahogy valami hajléktalan ott ült, esetleg odapisilt, az megszáradt....... "
Ez sajnos nem rigolya...
ancsurti!
Amíg el nem felejtem megint: boldog névanpot Hangának.
(Odakint hogy fogjátok megtartani?

)
"Figyu!Sogornod nincsen?"
Te most válogatsz?!
" Irigykedek a sok hajert,nalunk Hangi egyre kopaszabb "
Nem lehet valaki egyszerre nyugis és hajas is!
"Amulok rajta azert hogy nalam rosszabbak is vannak...meg kene mutatnom pasikamnak"
Apára egy szavam nem lehet, de néha azért pedzegetem neki, hogy összességében (

) milyen kurv@ jól járt velem.
katy76!
"Ikoka!
Tőlem tuti hülyét kapnál, mert miután én fonákul hordom a zoknikat (semmilyen varrást nem bírok elviselni), így fonákul teszem őket a szennyesbe is, és így is mosom őket."
Ez a te esetedben okés, mert a "színének" minősül. De ikokaApa színéről hordja és fonákjáról hagyja.
"Akit zavar a fogkrém tubus, annak javaslom az elmex és meridol fogkrémeket, ugyanis olyan anyagból van a tubusok, hogy fizikai képtelenség megállapítani, hogy hol nyomtad meg!
Próbáljátok ki! Még azt is csak nyomáspróbával tudom megállapítani, ha elfogy."
Az erre allergiásoknak ez a megtestesült őrület.
gabi1!
Nagyonnnnnnnn jól vettétek mindannyian ezeket az akadáyokat.
Tuti, hogy én leszek az, aki sírni fog, ha Manó először megy majd oviba!
csibe83!
Kitartás, nálatok is rendeződnek a dolgok.
A tali még áll és ha esetleg oda nem is tudsz jönni, azért legalább ide less föl, amennyit csak tudsz.
nyuszi81!
Napközben egy szál bodyban van Hugi, ohne zokni (mindig leküzdi magáról csakúgy, mint a takarót)
Este rugi, body nélkül. Takaró itt sincs. Az első etetésnél átjön mellém, így ott már be van takarva - hacsak ki nem mászik alóla.
És mindez úgy, hogy az ablak 24 órában nyitva.
"Úgy tűnik,jó ez a Mother Love kapszula,nem gondoltam volna. Most még ajánlották a lucerna csírát,hajkurászom"
Ha bejött a kapszula, akkor maradj annál. Nem feltétlenül szerencsés kombinálni a dolgokat, mert csökkenthetik vagy semlegesíthetik egymás hatását.
Gyönyörűek vagytok!

(Még a Dove-os flakon is.

)
ronmay!
"azt tudom, hogy x idősen ritkulnak a kakik, mert az anyatejet teljesen felszívja."
Ehhez képest a kezdetőktől fogva a legutóbbi időkig Manó minden nap legalább 1x termelt, nem ritkán 3-4-et naponta és nem csak "összekoszolta". Hugi is mindennap nyomatja.
Gyereke válogatja. Az se baj, ha naponta több van, de az se, ha egy héten csak egyszer. Ha jól fejlődik a baba és nem fáj a pocija, akkor nincs miről beszélni.
hendegabi!
"Bond: ha a Botondot mindig elolvasod Bondnak, ne szólítsunk inkább Lívinek?"
Meg ne próbáld!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.02 16:30-kor.