Sziasztok,
kissé elvesztünk, de a héten annyi intézni valónk volt, MArci elkezdte megint az ovit, szerencsére nagyon örültek egymásnak a kölykök, élvezik az új termet, egy új óvónénit is kaptak, délután alig akarnak hazajönni, így Lilivel mi is játszunk még kicsit az udvaron, mert ha szerencsénk lesz, akkor felveszik októbertől a kicsikhez, mert már nagyon készülne!

:D
Pillesz üdv itt, szép neveket választottatok, gratula a csajszihoz!
Cat, Idetti,
sajnálom a magas cukrokat, de remélem diétával sikerül kordában tartani. Nem néztek HGAC-t? ez az utolsó 3 havi cukorérték a vérből, nekem MArcinál egyszer a terhesség előtt egy hónappal 7,1 lett (akkor ezzel magyarázták a két elhalt terhességemet, mert más okot nem találtak), rögtön 175 grammos szénhidrát diétára fogtak és onnantól hetente volt szúrás tej zsömle reggeli, újabb szúrás és kontroll, de soha többet nem ment fel és jó volt minden ellenőrző értékem is. Ki lehetett bírni, én is rengeteg húst ettem, meg zöldséget, meg tejterméket, most is igyekszem ezekhez tartani magam, talán ezért sem jöttek még fel a kilók rám! Szóval kitartás, nem biztos, hogy inzulinos a dolog!! Várjuk majd az infókat holnap!!!
Hékás, Clara
gratula a vásárlásokhoz, kérünk képeket a szerzeményekről!
Hésák,
palacsintát is kérek, a lányom nagy kedvence 5 kakaósat is be tud nyomni egyszerre 3 évesen!

:D:D
REunion,
nagyon szép lány neveket találtatok, gondolom boldog vagy a két csajjal!!!
Kima,
örülök, hogy van új doki, remélem szimpi lesz és megnyugodhatsz kicsit!
Kistarcsások voltatok a kórházban? hogy tetszett? benyomások? mesélek ha valamire kíváncsiak vagytok, ja és ha tudok rá válaszolni!

Én először a 3. szülőszobában szültem, Lilit a kettesben, most az egyesre pályázok a szülőkerékre, már megbeszéltük a szülésznőmmel!:D:D:D Már ha lesz hely, ja és mind a két gyerek után ugyanabban az alapítványi ágyban feküdtem!
Icu
gyerekszoba is készül már vagy most még a többit rendezgetitek? mikorra lesz eredményed?
Alvás,
nekünk majdnem kerek az ágyunk, még szerencse, mer reggel mindenki itt köt ki egy kis lustálkodásra és olyankor még 4 emberke is elfér, remélem kis kukacos is élvezni fogja a közös birkózásokat!

Nevünk még nincs, apa még nem ért rá velem és ezzel foglalkozni! Hétvégén még gyorsan bográcsoltunk, szalonnát sütöttünk a kertben, mert ki tudja meddig tart a nyár!
Bogyra,
spirál fotós dolog tetszett, nekem is az volt Lili születése után és bevált, márciusban elszedettem és utána egy ciklus múlva jött is hármaska, szóval tényleg működött!
Apás szülés:
nálunk mind a kétszer bent volt és jó volt, hogy velem volt, bár a második kicsit necces volt, mert ő Zágrábból indult amikor hajnalban ébresztettem, és amikor beértünk azt mondták, hogy nem várja meg a csaj az apját, de rendes volt és belassított, így az utolsó egy órára már velünk volt, és megint ő vágta el a zsinórt is, de szerencsére nincs semmi "zakkanása" a történtektől, jó volt együtt megélni azokat a pillanatokat és hát az ő első közös fotóik is nagyon szép emlékek a szülőszobáról.
Anyós téma,
nekem már 23 éve nincs anyukám, így ő nem téma, apukám egy angyal, anyósommal voltak súlyos gondjaink, de most mindenki vigyáz, hogy ne legyen, mert nehéz helyrehozni a dolgokat, így ő elfogadja amit a gyerekekkel csinálok, amit kérek, én meg igyekszem alkalmazkodni, de mivel 130 km van köztünk, így ez nem napi gond.
Clara,
drukkolok, hogy ne legyen semmi gondod!!! Meddig akarsz dolgozni?
Sophie,
üdv a fiús csapatban!
Na most már szaladunk MArciért, szép napot, jó pocakosodást!! Ja és már nálunk is érezte apa kintről a fiút, olyan erővel tapos!

:D