A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Képzeljétek tegnap mentem kevin után mert kiment a szobából és nagyon csöndbe volt.És ott állt a az ajtóba egyedűl kapaszkodás nélkül és nézte a kutyut. :shock: Tök ügyes és egy csomó ideig már töbször is állt egyedül és lépett is egyet :lol: :lol: :lol:

000kata

Kata :)
Hát milyen ügyes Kevined!!!! :)
Marcell csak pillanatokra állt meg kapaszkodás nélkül :)
Vendég

Szép napot!

Vagyok én is, vége a munkás napoknak ma már nem kellett mennem dolgozni :lol:
Olvastam a topikot, de írni nem tudtam :(

Gratula mindenkinek, csodaszépek a lányok-fiúk!!! Nagynéniknek külön gratula ( Pipal, Ditta )

Voltunk ma mázsálni Lillát , 8800gr és 71 cm :shock: nagyon nem lepődtem meg mert annyit eszik, néha már megijedek, hogy beteg lesz a sok kaja miatt.Kell neki a kalória mert nagyon pörög 1-2 lépés már megy egyedül is, iszonyat energia kell hozzá.
Már 6 foga van, ebből fent 4 és 3 egyszerre jött ki :shock:
Ébredés :arrow:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Szia Evi :)
Épp gondoltam Rád,hogy mi lehet veletek :lol:
Vendég

Sziasztok!
Évi, már gondoltam rátok, mi lehet veletek, de gondoltam, hogy meló volt.
Csak mi vagyunk ilyen mini cirkálók? Panna semmit nem hízik. Már hetek óta 7,3 kg :?
Egyszerre nagyon keveset eszik, fél üveg bébikaja max.

Kép
Kép
dalminha

Hello csajok!

Megjöttünk, mi is.
Ma voltunk 10 hónapos kontrollon 8610 g és 71 cm a csöppöm , és 8 fog boldog tulajdonosa. :lol: :lol: :lol:

Képeket még nem sikerült lekicsinyitenem, de hamarosan azt is teszek.

Szombaton voltunk lagziban, fél háromig bírta Zsombi. Én hamarabb lefáradtam :lol: :lol: :lol: Nagyon jól viselte a rokonok nyaggatását.

Majd most visszaolvasok, remélem nem maradtam le túlságosan :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

évi! De jó, hogy jöttél! Már Én is hiányoltalak. Nagyon szépek a méreteitek!! :)

fürtöske

Te hol is laksz?? :) Ez tök jó, hogy osztogatnak!! Ide is küldhetnéd őket osztogatni!!! Amúgy nagyon drágák ezek, Mi a Müllerbe járunk ott árulnak ilyen német cuccokat és nagyon jók , Mi imádjuk Őket!!!

kata
Nahát!! Milyen ügyes a kis Kevined!! :) Kincső is csak másodpercekre áll meg utána hopp lecsücsül.

Képzeljétek ma voltunk ilyen zenés, foglalkoztatáson. Én naív azt hittem kifárad a gyermek és majd alszik egy jót.. Ahaaa a csudát!!! Anya úgy, de úgy kifáradt, hogy majd össze estem , Ő meg csak vigyorgot, de komolyan mondom még fittebb lett tőle. :D :shock: Hihetetlen energia van benne!!
Nem röhögni!! :) Többet nem megyek... grrrr.. anyafárasztás :)
:D

Kép
Kép
anya1118

kri
egyszerre írhattunk! :) Nagyon szép méretekkel bírtok Ti is!! :) Az igen, ilyen sokáig bírta a lagziban.. Lehet vőfély lesz a kislegény. :lol: :D :D

Kép
Kép
anya1118

Anya:uszira jártok még?Ez az a zenei foglalkozás amit mondtál nekem?miket csináltatok,tetszett Kincsőnek?

Kri:szépek a méretek :lol: Jóél birta Zsombi a lagzit :lol:

000kata

Kép

Kép

000kata

Kata, ügyi nagyon Kevin!

Kép
pipal

hellóka.

nekem is jöhetne tápi meg pép:))

méreteink nekünk 9 hósan 7650g és 67 centi:))
és egy fogunk sincs még. azaz van két csíkunk meg egy icci pici hegyecskét érzek de ennyi ez már napok óta így van:))

harivera
Budapest XXI. kerület

nahh mióta egyedül vagyunk a gyerekekkel az apjuk egyszer sem jött hozzájuk sőőt még hívni sem hívta őket.
holnap megyek az ügyvédhez a válást elintézni.

nekem meg a fülem kezdett el folyni megint és mondta a dokinő hogy műteni kell újra. 4x volt már műtve. polipom is lett meg az állkapcsom is beállt tőle.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, hihetetlen a férjed! Mióta nem látta a gyerekeit? Ez számomra teljesen felfoghatatlan!!! :evil: Komolyan mondom, az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben!!!! Amikor Izát terveztétek, nem gondolta, hogy ezt fogja megtenni? Gondoskodni fog azért róluk? Basszus, van 5 gyereke és nem törődik velük? Najó, eldugulok, mert ez az igazságtalanság annyira feldühített!!! :evil:

Kép
Kép
dalminha

De tökjó, hogy Iza ilyen ügyike és szép!

Kép
Kép
dalminha

Hát Vera, amennyi nő olvassa ezeket a soraidat, gondolom másik topicban is, a férjed csak reszkessen, ha minden nő haragja lecsapódik rajta (persze virtuálisan)

Kép
Kép
dalminha

Vera :? Ez undorító!!!!! :twisted: Már megbocsáss, de az ilyen nem is ember :evil:
Hogy bírod, te szegény? :( Vagy jobb így?
Vendég

Kata
Kevined nagyon"menő" ! :wink:

Évi
üdv újra itt! Hiányoztatok, ügyi a csajszid!

Vera
Ezt épp ésszel fel nem foghatom...nem hiányoznak neki a gyerekek??? és szegény srácok vajon hogy emésztik ezt meg????Beszélgetsz velük erről? :cry: Iza cuki! És már nem is picike súlyra.

Mi ma voltunk az utolsó korás kontrollon.Az 1 évesen és többé nem kell menni mert, MINDEN RENDBEN VELE!!! :lol: :lol: :lol:

Az áll a zárójelentésben h. kell neki venni kisszandit, hogy leszorítsa a lábát, járás közben!(nem jár, csak ha fogom a kezét) Így most hivatalosan is szandisítom!

Kép
katica_75

Lányok, köszi a hiányolást!

Vera, az eszem megáll, de nem a férjeden az asszonykán akivel elment!!!! Rajta a felelősség, egy igazi nő ha gyerekes pasit választ a gyerekeivel együtt kell(ene) elfogadni...de a zurad se piskóta annyi biztos! ( mellesleg sajnálom, hogy bezárt a dec. topik , jó kis csapat)

Katica, de jó, hogy minden rendben Lénával, annyira örülök :D
Valami spéci szandit kell venned?

Csajok, kinek is van itt közülünk Pierre Cardin babakocsija? Anno írtunk róla, hogy nem az igazi...én lecseréltem egy Mamas and Papas-ra, hétfőn hozza a futár, már annyira várom, esernyőre csukható és szerintem sokkal kényelmesebb lesz, ezt pedig eladom :lol:

Kata, honnan ez a sok felfújhatós ketyere Kevinnek? Nagyon ügyes pasi és mennyit nőtt már!

Töltöttem fel fotokat, lépünk fürdeni!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Krisztián sajnos lebetegedett :cry: Bevan gyulladva a torka meg nagyon folyik az orra :cry: Tegnap előtt éjszaka szinte alig aludtunk :cry: De a tegnapi éjszaka már jobb volt,mert kaptunk rá homeós bogyókat :D

Katica:Hát igen eléggé összevan már zuhanva szegény :cry: 30kilót fogyott 4hónap alatt.És most egyre jobban össze esik.Napról napra rosszabb.A lába ujja is kezd rosszabb lenni bár aki kijár kötözni azt mondja,h jobb,de mi érezzük,h már sajnos büdös is :cry: Ugyan az van vele mint a másik lába ujjával amit végűl levágtak :cry: Örülök,h Lénával minden rendben van :D Bár biztos voltam benne,h minden oké lessz :D Mert nagyon szép lányzó és szépen fejlődik :D Kis mosolygós :D

fürtöske:Köszi aranyos vagy.Átadom neki :) Én is kérek :D :lol: Nálunk nem osztogatnak pedig jól jönne :( :D

Kata:Nagyon ügyes Kevined :D Krisztián is próbálkozik már vele neki még csak pá rmásodpercig megy,de majd...... :D Nagyon aranyos Kevin a képeken

Évi:Üdv újra itt :D Nagyon szépek a méreteitek :D Krisztián is nagyon sokat eszik,de én nem aggódok,mert úgyis lemozogja :lol: Az a jó,ha van étvágyuk :D Most,hogy beteg nem eszik annyit.Nagyon ügyes a lányzód :D

Dalma:Lányzóknak nem is kell nagyon hízniuk :D Szép formás baba :D

Kri:Szép méreteitek vannak nektek is :D Hát jól bírta Zsombor.Krisz a mi lagzinkon olyan 11ig bírta :lol:

Anya:Hát sok energiájuk van az biztos kis duracell nyuszik :lol: Akkor Kincső is olyan mint az én hugaim minnél többet ugrálnak meg ilyenek annál aktívabbak.Vele is akkor ez a helyzet. :D

Vera:Hát nem semmi a férjed :evil: Nem tudom,hogy az ilyenek mit képzelnek magukról neharagudj,hogy ezt írom,de megcsinálni volt esze őket,de foglalkozni velük meg gondoskodni róluk az nuku :evil: Az én apám is ezt csinálja anyunak egy fillért sem ad :evil: Hogy viselik a gyerekek?Hogy bírod?Iza nagyon ügyes :D Szép méretei vannak neki is :D Sajnálom a füledet :cry: És miért kellett műteni?Férjemnek is műtötték gyerekkorában és mostanában neki is elkezdett folyni kezdjek aggódni?Hiába mondom neki,hogy menjen vele orvoshoz nem akar elmenni :cry:

Mi is voltunk méreckedni hivatalos adataink:8700gramm és 72cm én csak azért mértem többet itthon,mert a lábujjáig mértem :oops: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Évi:Hát azért a férje se semmi Verának :evil: Mind a kettő ludas a dologban.Az ilyen emberektől teljesen kivagyok.

Kép
Kép
reni_24

Évi, Reni
Köszönjük! :)
A szandi nem spéci, csak annyi h. 3 pántja legyen mert az tartj/szorítja jól le a kis spiccelő lábakat.Teszek képet, olyan cuki benne.

A PC. babakocsi nekünk van, én 45ért próbáltam eladni a sport meg a mózes részt.40ért vitték volna el de annyiért nem adtam,így megmaradt.Az a menős babakocsink és vettem egy fektethetőst altatni. És így most működünk. Te mennyiért gondoltad eladni? Majd számolj be az új kocsiról, képpel! :wink:

Reni
jaj, bíztam benne h. csak valami náthát szedett össze Krisz!!! Sajnálom, gyógyuljatok gyorsan!!! Szép súlya van! nem is gondoltam volna h. ilyen "nehéz" :)
Kép Kép Kép

Kép
katica_75

Éva: sok felfujhatos??? Ezt a vonatot most vettük neki.Mire gondolsz még?

Kativa:nagyon édes Léna.Kis csinike :lol:

Reni:remélem hamar meggyogyultok,jobbulást nektek

000kata

Kata, a fotel is pl. amiben olyan grófosan trónol :lol: :lol: :lol:

Katica, jujjjjjjj meg kell zabálni Lénát, de cuki. Jó a szandi! A konnektor nálunk is mumus, lehet le kellene ragasztani :shock: bár gyárilag van benne védő dugasz :roll:
Babakocsit én 60 ezerért gondoltam eladni, de nekem hordozó is van hozzá. Lehet sokat gondoltam :roll: :roll: :roll: most egy csomó dolgot eladok, mert nincs szükség rá ( mellszívó,fürdetőkarika, ruhák...)
Az új kocsit 37 ezerért vateráztam, vadi új, most hozták be angliából és vízszintesig dönthető, de ami a lényeg, esernyőre csukható.
Már egyszer ennél a csajnál licitáltam, de ráigértek és későn néztem meg :twisted: az egy tizessel drágább volt, de ahhoz volt lábzsák, ehhez csak esővédő van. Szerintem télen Lilla már nem is tűri meg a lábzsákot- ezzel nyugtatgatom magam. Majd teszek fel fotót.
Ja és az autósülést is ki kell cserélni, mert már nem kényelmes, Maxi Cosi-t és a PC-t használtuk.
Römert nézegetek vagy egy Maxi Cosi Tobi lehet még a befutó.

http://n2.vatera.hu/photos/54/1e/319_1_big.jpg

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reni, jajjj szegény Krisz annyira sajnálom a torokgyuszi miatt :cry:
gyors gyógyulást neki!!!

Reni! nem okoskodni szeretnék ne értsél félre, de Krisz ne nagyon legyen abban a légtérben ahol a mami, mert csúnya baktériumok lehetnek a környezetébe!

Anya, enyim csaj se fáradékony :lol: anya már hulla, de ő még pörög ezerrel. Duracel nyuszik :lol:
Lilla is biztos élvezné a zenés foglalkozást, rögtön táncol, ha zenét hall, beszerás ahogy mozog a zenére.

Fürtöske, hurrá FIDESZ! Nálunk nem osztogatnak semmit, de még a balosok sem. Ja, tegnap a védőnéni kínált Johnson fürdetőt, de kikosaraztam, mi nem használunk ilyeneket. Már annyi anyukának kínálta, de senkinek nem kell :roll: ( gratula a tejcihez, ügyes vagy )

Dalma, nálunk az alvás még mindig nem az igazi, valami nem ok. de már annyit elértem, hogy csak reggel keveredik közénk, éjjel kitartóan felvesz-leteszt játszunk és alszik tovább :roll:
Talán, ha az alsó fogak is kibújnak! Jövő hétvégén nagy szülinapi buliba mennénk, de így nem tudom itthon hagyni éjjelre, pedig jó lenne már kicsit kirúgni a hámból 8) mi 10 hónapja nem voltunk este 8 után Lilla nélkül sehol (Martin már 3 hónaposan anyukáméknál aludt)

Honey, már elkezdődött a suli! Ha van időd, írj mi van veletek, hogy van Bettike ?

Mi lesz a talival lányok? Nézzünk időjárást, teszek be linket és ahhoz válasszunk időpontot.
http://koponyeg.hu/

Evi és Lilla

Kép
evi1969

lányok én most a mozgalmas napok miatt meg vagyok zavarodva
kérdésem: mikor és hol lesz a tali?

Háát és az a röhej hogy rátelepedett az anyósomékra és az anyósom isteníti az új menyét (még be sincs adva a válóper ma megyek oda is beadni) és én vagyok a szar szemét mert ki mertem rakni a gyerekét.

a gyerekeim nem keresik. észre se veszik. nem érdekli őket.

pénzileg is jó lesz de csak novembertől mert addig a meszet eszem a falról(még jó hogy a gyerekek esznek bent a suliba oviba) mert ugye akik segítettek rajtam tavasszal mikor is ki kellett fizessem a 3 éves vizet a költözés miatt ami ugye a csevak miatt húzódik(de hála előbb utóbb megyünk oda)azt most kell visszafizetnem. e hónapban 60-at a jövőhónapban meg 70-et. és erre elmegy a kosztpénzem. most keresek valakit aki tud adni 120-at és én meg 10-ével vissza adom. mert az megy. elég jól lesz pénzem hála. emiatt nem aggódok csak a két hónapos böjt miatt. a rezsit nem tudom már tovább húzni így azt muszáj vagyok befizetni.

az elsősömnek eddig tartott a jajj de jó a suli. ma sírva mentünk be. hogy miért az passz.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Hát képzeljétek én is elkaptam a torokgyuszit :cry: :cry: Az orvos elég kemény antibiotikumot írt fel rá :cry: Meg köptetőt is kaptam :cry: Éjszaka alig aludtam valamit annyira fájt :cry: Picurom aludt mint a bunda :D Még eléggé folyik az orra remélem hamar rendbe jövünk.Köszönjük a jó kívánságokat!

Katica:Meg kell zabálni Lénát olyan aranyos :D Jól áll neki a szandi :D Hát igen :lol: Mondjuk mi többnek tippeltük :lol: :lol: A hátam kész is van tőle majd le szakad :cry: Ölbe van elég sokat sajnos :cry: El lett kapatva :cry:

Kata:Köszönjük szépen.Hogy vagytok?

Évi:Hát nem nagyon vannak egy légtérbe,mert nem viszem nagyon át hozzá pont amiatt amit írtál.Elég aggódós vagyok etéren.Takarítok is ezerrel mindennap.

Nem nagyon alvós babák anyukái,hogy bírjátok?Mi egy napig nem aludtunk és azóta kivagyok :oops: :cry: Persze nálunk is voltak az elején ilyen éjszakák az kemény volt nagyon.Remélem mindenkinek rendeződik az alvás dolog.

Vera:Nem semmi a csajszi :evil: Nem tudom mit várt ilyen férjet én is kidobnék minden szó nélkűl.Sajnálom az anyagiakat :cry: Remélem lessz aki segítsen nektek.Én segítenék,ha tudnék,de sajna mi is készek vagyunk anyagilag :cry: Remélem elsősöd megszereti a sulit.Én hugom is most kezdte az elsőt kérdeztem,hogy hogy tetszik erre ő elmegy :shock: :D Meg,hogy szeret-e járni erre azt mondja,hogy nem nagyon :shock: :lol: Remélem semmi komoly nem történt gyerkőcöddel.Nehogy elmenjen a kedve a sulitól.

Légyszi úgy szervezzétek a talit,hogy mi is tudjunk menni persze,ha lehet róla szó.Remélem hamar rendbe jövünk.Megyek lefekszek,mert eléggé kivagyok :cry:

Jó éjszakát mindenkinek!
Bocsi,ha valakit esetleg kihagytam.

Kép
Kép
reni_24

Krisztián hintázik :D
Kép

Ma este Krisztián megtette élete első két lépését teljesen egyedűl :D

Kép
Kép
reni_24

Reni:Jobbulást nektek,remélem hamar meggyogyultok.A képeket majd küldöd?
Nagyon ügyes Krisz :D

000kata

Reni, agyon ügyi Krisz, gratula.
Fél kézzel pötyögök, mert K végre az ölemben van, néz valami mesét.
Csak két kép.

Kép Kép

Vera, kis elsősöd majd megyugszik ám, a nagyok is így voltak, nem? Férj, anyós durva. Új nő szintén. Hogy hogy nem veszik észre a hiányt a gyerekek, sokat dolgozik, vagy ba...ik a rendszerre az ember?

Kép
Kép
dalminha

Katica, nagyon kis szépség Léna! Nekübk is ilyen toligánk van, Panna száguld vele az udvaron. meg motorozik... :shock:

Kép
Kép
dalminha

Reni de jóó nagy grat :lol: :lol:

én meg ma megint levideóztam véletlenül az első igazi mászását. pont akkor csinálta előszőr. így volt a felüléssel is :lol: :lol:

elsősőm hála nem a suli miatt sírt hanem tényleg beteg lett vagy is volt aznap mert 2x hányt a suliban.
de van egy kicsi para most itt csepelen mert felütötte a fejét egy másik iskolába a H1N1új infulenza vírus

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera, úgy sajnálom ami veletek történt.

Reni, Krisz nagyon ügyes. Jobbulást nektek.

Minden baba irtó édes :lol: :lol: :lol:

Tali minket is érdekel.

Suli nekem is elindul a jövő héten. Remélem picimet nem viseli meg nagyon, hogy lesznek délelőttök mikor anya nem lesz itthon, csak valamelyik nagyszülő. Kicsit aggódok emiatt.

Kri

Kép
Kép
kri29

Dalma
cuki Panna! Panna tolja ezt a bigyót?? Léna nem szereti tolni csak babrálja. :)
Mondjuk fura mert, asszem Évi Lillája után ő állt fel a leghamarabb, valamikor máj, közepén, meg mászott is már akkor,de a járás abszolute nem érdekli még most sem. Áll magától ha elfelejt fogódzkodni, meg ha erőltetem ezt a kézfogásost akkor lépeget, meg megy körbe a kiságyba , de a mászás a mindene, és az ilyen tologatós dolgokat sem szereti.

Reni
jobban vagytok? Ügyes Krisz! :)

Szia Kri
rég voltál, hogy vagytok?
Hányszor van suli?

Tali
szervezzétek meg! én beleuntam! :lol: csak várom h. mikor kell menni és megyünk! :wink:

Ja képzeljétek voltunk Helen Doron angolon.Nagyon élvezte Léna, de jó drága, nem döntöttem még el járjunk-e? Van valakinek tapasztalata róla???

Kép
katica_75

Sziasztok!

Gyors életjel magunkról.Hát gyógyulgatunk.Krisznek még folyik az orra eléggé.Tegnap nekem egésznap fájt a fejem.Meg hányingerem is volt.Most valamivel jobban vagyok.Köszönjük a dícséreteket :D Anyumnak is megmutatta Krisz a tudását :D Anyum felé is megtett 2lépést egyedűl :D Tiszta büszke vagyok rá :D

Vera:Hallottam a hiradóban :cry: Csepelen laktok?Én is megvoltam ilyedve,h nem-e kaptuk el mi is mivel lázunk is volt,de a dokik nem utaltak rá,h az lenne így remélem nem az a bajunk.Jobbulást gyerkőcödnek!!!Szegényke :cry:

Kata:A képeket most küldöm el neked.Csak pár van,mert nincs szivem a többit eladni :oops: Meg hátha kellessz majd nekünk még :oops: :lol:

Neharagudjatok,de most ennyire futotta,mert Krisz nem bír magával.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok lányok!

Egy elveszett madár jelentkezik ismét!remélem nem felejtettetek el :lol:
Szerencsére elkezdődött a suli,és már az első heti rohanásnak és kapkodásnak is vége.kellemesen telt a nyarunk,igaz nem voltunk sehol,mert apa sokat dolgozott,dolgozik.nem hagyhatta itthon még pár napra sem a melót.de majd jövőre bepótoljuk,és azt is ígérte majd a télen elvisz vhová.(csak győzzem kivárni :lol: :lol: )
Bettikém nagyon jól van,igaz most estünk át azon a bizonyos 3 napos lázon,most már a pöttyök is múlnak.nem volt magas láza ,max 38,3,mégis annyira kis estelen bújós volt,még néha meg is ült az ölemben 1-2 percet.mert amúgy fáradhatatlan.még csak 2 foga van,de pont tegnap láttam,h fennt egyszerre 3 jön szegénykémnek.járni még nem jár,csak ha mind a 2 kezét fogom,ha egyiket elengedem,rögtön leül és mászik.már bőrkeményedéses a térde!!!el fog ez múlni??
enni eszik már szinte mindent,de csak pépesen,ha darabos,akkor rögtön öklendezik.aztán ki is hányja.viszont a kenyeret megeszi,ha csipegetek neki,na ezt se értem akkor hogy van.
súlya 10hósan 8600 és 73 cm.most hosszra gyúrt,nem súlyra.néhány szót mond :apa mama, baba,pápá.de van amikor 1 hétig elfelejt mindent,és meg se szólal.aztán rázendít megint.néhány kérést is teljesít már pl.tedd ide a labdát,tedd bele a dobozba,hozd ide,keresd meg a babát,labdát stb...
Rólunk ennyi hirtelen.

Kata!
Milyen nagyfiú már Kevin! látszik rajta mennyire örül a játékvárnak.még mindig csak szoptatsz,v már adsz neki főzit is?

Dalma!
Nagyon szép baba még mindig Panna! egyedül motorozik? én még nem mertem ráültetni,lehet kipróbálom én is.

Kri!
Éjjel fél 3 ig???? én nem bírnám eddig milyen suliba jársz?

Vera!
Nagyon sajnálom,ami veled történik mostanában.nem lehet könnyű 5 gyerekkel.azért van segítséged?és anyósék azt nem tudják miért is küldted el a drága fiukat?vagy egyetértenek vele?

Katica!
Milyen gyorsan eltelt ez az egy év igaz?nagyon szép kislány lett
Léna!szandit már úgyis venni kellett neki,nem?mi kaptunk egyet a nagyitól,és mióta abban sétáltatom,tovább megáll egyedül.előtte csak 10-20 mpig állt ,szandiba meg akár 1-2 percet is.Helen doron nálunk is van,de csak szemeztem vele idáig.szerintetek érdemes vinni őket?
Jó hogy nem kell már menni korás kontrollokra!!

Reni!
Szegénykék,akkor most ketten nyomjátok az ágyat?gyógyuljatok meg!gratula az első lépésekhez!!nekem se alszik Betti.én már eléggé ki vagyok ütve.elkezdi éjfélkor,és utána óránként felkel.nem ébred fel,csak nyög,addíg míg meg nem itatom.nem értem.

Anya!
Betti se fárad el egykönnyen.pedig egész nap mászik,szó szerint.ha meg is ül 10mp-re akkor is rakosgatja a fenekét jobbra balra.én már 10 perc ilyen mászás után kidőlnék.

Évi!
Egyszer már összefuthatnánk,v ha lesz tali akkor mehetnénk együtt is akár!én is babakocsi cserélőben vagyok. Abc design take off-ot néztem ki.de csak a brendonba lehet kapni és csak webáruházon keresztül.nem tudom kipróbálni.azt mondta az ügyfélszolgálatos csaj,h vegyem meg próbáljuk ki aztán,ha nem tetszik bármelyik brendonba visszavihetem.még alszok rá egyet.most látom,h kerestél.ari vagy!

amúgy olvastalak folyamatosam benneteket,csak hol idő,hol kedvem nem volt írni

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Néhány fotó:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica,
nekem a nagy már majdnem kettő volt, mikor elmentünk HD-ra. A bemutató óra szuper volt, nagyon aktív és együttműködő volt, be is fizettünk. Csak hát míg a bemutató óra 30 perces volt, élesben ez 45-50 perc volt már és ez iszonyú hosszú idő egy ekkora gyereknek. Persze kivételek mindig vannak, van ismerősöm, akiknek nagyon bejött. Nekem nem ért meg ennyi pénzt, hogy az utolsó 20 percben pankrációzzunk, hogy üljön már vissza és figyeljen, így eladtam a szettet és a második hónapra már nem is fizettem be.
Most kétnyelvű oviba ment, kíváncsi leszek ...

Babák csudaédesek!!! :D

KépKép
dreika

Sziasztok!

Honey!
Jó, hogy jöttél! :)
Képzeld, mi is valószínűleg most estünk át a 3 napos lázon! Illetve gyanítom, h. az volt! Mert a lázas napok után megjelentek a pöttyök a mellkasán, viszont másnapra eltűntek!. Én először a fogzásra gondoltam, mivel nem volt magas láza, de a pöttyök egyértelművé tették! Milyen nagy már Betti is! :)

Nekem tegnap előtt megjött....... :?
Már épp ideje volt, 2008. januárjában volt utoljára! Mostmár legalább tudni fogom, mik a veszélyes napok........ :lol:

Vera!
Többiek már mindent elmondtak, én csak cifrázni tudnám a véleményemet a férjeddel kapcs., de káromkodni nem akarok!

Evi!
Na végre te is adsz életjelet!
Honap jön a kocsid! Képet kérünk róla! :)

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Biztos az volt az is ,ha a láz után jöttek a pöttyök,főleg a hasán.és a lázon kívül semmi más tünet nem volt.se orrfolyás,se köhögés,semmi.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dreika!

Amúgy mennyibe kerül 1 óra a HD-nál.muszáj bérlete venni,v lehet fizetni óránként,v hetente?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma:nagyon édes Panna,már igy motorozik?tud vele menni?

Katica: jártok angolra?milyen?mennyibe kerül,nem túl korai még?

Honey:örülök,hogy jöttél.Sokat szopizik Kevin,de már ha mi eszünk abból eszik pár falatot.Haladunk :lol: Nagyon édesek a képek :lol:

Reni:megkaptam az emailt.Továbbitom hugomnak.

000kata

Erika
köszi, erre nem is gondoltam...az akinek bejött Ő jár még most is?Lett belőle tudás?

Kata
nem korai ez a módszer 3hónapos kortól mehet. kb10ezer/hó heti 1 50perces órával.Szóval azért olcsónak nem mondható + még a könyvek cd-k.Évi kb 300szót ígér.

Honey
Bettikéd nagyon édi! Milyen nagylány már Ő is!Igen a szandi már amúgy is időszerű volt.

Évi
jól néz ki ez a kocsi majd mesélj milyen a gyakorlatban. A hordozót használjátok (beco? vagy milyen is lett végül?)

Kép
katica_75

Honey, örülök, hogy jöttél! Nagyon cuki Bettikéd! Sajnálom a betegséget, de a lényeg, hogy elmúlt. Panna 4 kerekű mocin nyomul, ami nem tud eldőlni. De azért mellette vagyok mindig ilyenkor, és nagyjából én tolom, de sokat teper ő is vele. A kedvenc a Léna által bemutatott járássegítő. Azt olyan gyorsan tolja, hogy ihaj! Végig az udvar hosszán. A megfordulás még nem megy, de abban segítek, és rohanás a másik irányba... :D
Ditta, naja, ezért jó a Mikulás..., tudod mire számíts. Én pont arra gondoltam, hogy akár 4 hós terhes is lehetek, mert még nem jött meg, ez nem lehet jel, a hasam amúgy is nagy, ekkor meg még nem érezhető. hát csak nem vagyok az....
Mi holnap kezdjük újra a zenemanó foglalkozást. 2,5 hónapja voltunk, azóta Panna sokat fejlődött, most már biztos jobban értékeli.
Nyelvoktatás: Amikor Kori 8 hós volt, részt vettünk okosbaba tanfolyamon, el is kezdtük otthon, de marhán nem érdekelte, így abbahagytuk. Ha valakit érdekel, le tudom írni priviben a nyelvoktatás módszert, amivel otthon taníthatjuk idegen nyelvre a babát. A múltkor gondoltam elkezdjük Korival az angolt, képeket néztünk, és mondtam neki angolul, de mindig kijavított, hogy az nem dog, hanem kutya. Meg az nem fádör, hanem az apuka. :P Mondtam hagyjuk inkább...

Kép
Kép
dalminha

Katica, Mikor lesz a szülinapi buli? Mit kap a kis nő? Tök jó, gratulálok, hogy nem kell többet korás jelentkezésre mennetek! :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma
hát lesz egy csütörtökön 3masban, majd szombatom anyósékkal, vasárnap meg az én családommal! :lol: Jól megünnepeljük ŐT. Kap tőlünk kockafaló vizilót, meg sütifaló bödönt, meg a szandit is már arra fogom :oops: meg mesekönyvet.
Te hogy állítod a tábláját ennek a járássegítőnek? Meg a parkettán tökre csúszik, lehet ezért nem szereti Léna? Holnap kivizem a járdára hátha úgy nehezebben tolja és nem olyan gyors?
Engem érdekelne az otthoni nyelvtanítás! Leírod?
Vicces lehet Kornél ahogy kijavítgat! :lol: :lol: jó fej! :D mi is megyünk holnap zenebölcsibe, kiváncsi leszek! :)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Honey:Üdv újra köztünk :D Én is hiányoltalak ám titeket épp kérdezni is akartam merre lehettek amikor írtál :D Telepátia :D Nagyon aranyos Bettikéd :D Jó nagyot nőtt ő is :D Hát már lassan hárman nyomjuk az ágyat,mert apa is kezd beteg lenni :cry: Szegény lánykád.Van ilyen,h 3 napos láz??? :shock: Nem is hallottam róla.

Katica:de jó :D Majd mesélj a zenebölcsiről,h milyen volt.Én is akartam vinni,de szerintem nem fog menni sajnos :cry: Mami nem önmaga éjszaka kiakarta vinni az étel hordót.Eltévedt a lakásban és elesett.Most bevan dagadva a keze.Fura dolgokat csinál :shock: Kicsit megvagyok ilyedve ettől.Nem tudom mi lessz.Egyedűl már nem lehet itthon hagyni.Én is a sütis bödönt akarom majd Krisznek megvenni :lol:

Kata:Köszike.

Neharagudjatok,h most csak ennyi voltam,de eléggé kivagyok most ezektől a dolgoktól.Bocsi akiknek nem írtam.

Szép napot!

Kép
Kép
reni_24

Csajok a sütis bödönről raktok képe?

Kevin azt csinálja mostanába amikor elaludna már majdnem elalszik és elkezdi kifesziteni magát és ordit.Nem akar aludni.Szerintetek miért csinálja ezt?Lehet fél elaludni mert rosszat álmodik?

000kata

Kata, lehet, de inkább magától az elalvástól fél, ha már alszik, akkor már nem félelmetes. Ahogy okosodik, egyre többet gondolkodik, és már nincs az édes tudatlanság. Majd rájön, hogy ha felébred ugyanúgy ott vagy mellette, vele és akkor már nem fog félni.Tapasztalat. A másik ok (Kornéltól tudom), hogy fél, hogy lemarad valamiről, míg alszik. :)

Csajok, ti gyerkőceitek hányszor alszanak egy nap, és mennyit?
Én most szoktatom le a kisnőmet a 2 alvásról, elég lesz már az egy is neki (vagy nem). Reggel 9-kor kel, eddig 11-13-ig aludt, majd még egy fél órát 5-től, de ilyenkor nagyon későre, 10 órára húzódott az elalvás. A másik bibi, hogy Kori meg kb fél 2-4-ig alszik, így gyakorlatilag egymást váltogatták, és semmit nem lehetett csinálni tőlük.
Most az van, hogy szegény K-t kelti apja 7-kor (majd oviba is ilyenkor kell) Panna 9-kor majd kb együtt lefekszenek fél 1 körül, eddig tudom Pannát ébren tartani. Önző vagyok? :oops: Így késő du már nem alszik a lány, és este 8 szunya. Így képzelem. Most szigorú leszek magunkhoz, mert elegem van már ebből a kiszámíthatatlanságból. Meg az egy órás ringatásól.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: