A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Csajok: össze fogom szedni magam: végül is a házi boszim, és Kriszti is azt mondták 6án szülünk ... úgy legyen :) ...

most leginkább erre készülök, erre terelem a gondolataimat ... :) ...

csak én alapból egy pici nő vagyok, most döbbenetes nagy hassal, és mostmár nem bízom benne, hogy ennek a nagy része nem gyerek, hanem víz stb :):):) ... és ez kicsit ijesztő számomra: mármint, hogy megint ekkora babókát sikerült növesztenem magamban:azt hiszem mi megint kihagyjuk az 56os méretet :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata:Vicgernek én is írtam most délután,hogy ha nem nagy kérés akkor ingázhatna nekem is,de most úgy látszik én írtam átlátszó betűkkel!!!! :D :D :D :D

VICGER!!!!!!!!PLEASE!!!!! :D :D :D
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi
És biztos, hogy megint császár kell?????

a dokim olyan fura volt: ezért is vagyok zizi ... ő ugye tudja, hogy szülni szerettem volna, és most is ... én meg tudom, hogy nem szívesen császároz ... de én most úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez olyan majdnem biztos dolog már a mostani állapotom szerint ... nem volt túl bőbeszédű ...

Kérdezz rá! Jogod van tudni a lehetőségeket!!!!!!!!
Bár, én úgy érzem, hogy te a császár felé hajlasz...

ha keddig nem indul be, akkor igen, onnantól inkább arra, mert félek a szülés közbeni komplikációktól, amit egyszer már átéltem: már tudom, milyen 14 óra vajúdás után a gyerekem életéért rettegni ... és megélni egy olyat, hogy belevágnak a hasamba, és érzem (ezért altattak el ... )

Kép

Kép
bibiesbrumi

A nap első híre(jesszus ilyen korán Spickey),már egy újabb baba!!

Astrid,gratulálok,és minden szépet jót kívánok Nektek!!!!!!Szép nagy baba lett Dóra!!!

Scooper ezúton is szeretnék nektek is minden szépet és jót kívánni!!!!!Baba méret nagyon jó!!!!!!!!!![size=9]Ennyivel én is kiegyeznék!!
[/size]

Dórababa is nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!Ez a topik nem is tudna más milyet!!!! :wink:

Kriszti,
[quote]M írta:ost viszont azon filóztam, h ha a magzatvíz megy el, akkor hogy a viharba fognak a mentősök engem kis picinykét lecipelni a 3.-ról, mivel ugye lift nincs
Hidd el oldottak meg már ennél nagyobb feladatot is ,ha mégse megy akkor a tűzoltók szoktak segíteni(ajtó kivágás,szélesítés,cipelés,stb),nem ismersz egyet véletlenül?????????????

Kata,hát hogy a viharba ne érezné ott jól magát,kaja,pia,lakás egyben!!! :wink:

Madar,örülök,hogy javul Julcsi lelkiállapota.

Szezso,ha nem azért indítanak mert rosszak az eredményeid,akkor beindul ettől a SOK rohangászástól!!!! :?

Lili,I am 8) ,úgyhogy vigyázni!!!!

Floranan,
[quote]O írta:ooopppááá, pénteken hidegfront és telihold együtt?? Na, szép lesz!!!!

17-e előtt nem szülünk, megbeszéltük, de...
--------------------------------------------------------------------------------
én pont ezt szeretném meglovagolni,remélem öszejön,péntek éjjel kicsi szenvedés,aztán suty be a kórházba és szept.-5-én 00.01 perckor érkezhet Berni baba.

Brumi,már megint bevonzod a komplikációt ,lazíts!!!!!!!!!!!

Húúúúú,ismét végeztem,többet nem megyek el ilyen hosszú távra,mert képtelenség behozni az olvasást és reagálni is.Ha valaki megint kimaradt,kérem küldje emailbe 3 példány...stb,de ezt már írtam gondolom nem volt vicces,mert senki nem reagálta le,no mindegy végül is nem én vagyok Hofi!! :lol:

Puszi mindenkinek a hiányolásért,és akkor egy kicsit magamról(ha uncsi lapozz,de nem lesz az)!!!!!!!!!!!!!
De,ügyintézések szót se érdemelnek.
Ctg.:,sikerült megint elrontanom a gépet,a csajszi már mondta hogy régen az ilyeneket máglyán égették,mert hogy a múltkor is előttem meg utánam is jó volt,és ma se volt még gond vele.Na,persze hogy teljes legyen a történet,Berni nem mozgott( :oops: én hibám,elfelejtettem csokit vinni,így nem volt motíváció).Hát rángatni épp nem rángatott,de a nyomkodás is elég volt,mert már elég vékonyka a hasfalam,szóval nem volt jó érzés,,íme a gyönyörű ctg:
Kép
Ráadásul,párom mondta hogy a nő elég érdekes fejet vágott mikor jobban megnézte,esküszöm apa teljesen beparázott hogy egyszem lányának valami baja van.Na aztán jött dokika,és az uh egy teljesen jól fejlett babót mutatott:
BPD.:95 mm
FL.76 mm,AC: 340 mm
átl. magzatvíz,űI.típusú placenta
Flowmetria:Kzs-n RI:0.45 ( ez fogalmam sincs mit jelent,de dokker nekünk annyit mondott hogy áramlás jó!!!)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,a becsült súlyt majdnem elfelejtettem: 3400 gr.szóval mivel én 3100-ben állapottam meg Bernivel(kicsit egyoldalú megállapodás volt),így mostantól fogyózunk :lol: :wink:
Hát rólam ennyi.

Rita,kicsi Máté gyönyörű,ugye,szívem szerint hazahoztam volna,már értem Andi tegnap miről írt.Rita végig kacagott(sokszor a szülésnél is).Hamar megvolt Máté,de azé nagyon fájt neki!!!!De majd ő jön és elmeséli,én még mindig Máté hatása alatt vagyok!!!!!

jupiszíí:megvan,heuréka,tök jól jön be minden és occcsó,hát ilen nincs,egy rossz van az egészben,hogy tegnap a derékleszakadás közepette felmostam lent,erre ma jupiszííí pasik(KETTEN is),úgy hogy én előttük vettem le a cipőm,ők szartak levenni,ezért ma lehetett újra takarítani.

Na asszem a végére értem mindennek,hihihihihihiihi....lehet olvasni,és mostmár mindig ilyen sokat írok(és ezt most vehetitek fenyegetésnek),mert tök jó van netem!!!!! Kép

sutimano76

Jujjjjjjj, :oops: azt el is felejtettem írni,hogy Berni már irányban van,csak még nagyon magasan a feje,mondtam dokinak az 5-ét,kérdezte hogy mi van a 21-el,hát mondtam hogy kiscsaj nem fér el és már nem a saját ,hanem az én határaimat feszegeti,így nem nekem lesz ajándék,hanem apukájának,így is jó lesz egye fene,én meg kérek egy musical dvd-t ajcsiba,oszt kész!!!!!

sutimano76

De tök jó,hogy végre nem kell fél órát várni hogy elmegy-e a hsz vagy írhatok újra,juhhhhhhhhhhhééééééééé!!!!!!!!

sutimano76

KépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.01 17:54-kor.

sutimano76

gen -igen mostani bejegyzésemet a korházból írom!!! Hát eljött az idő...befektettek,magas vérnyomás,és fehérje volt a vizeletben!!! Toxémia gyanús vagyok!!! Vérvétel heti kétszer,napi ctg,uh...........és várunk,ha kiugrik a nyomásom 170re akkor rögtön,megyek császárral a műtőbe!!! Nem tudom mi lenne a jobb........ha természetes úton születne Laura vagy ha megcsászároznának!!! Viszont ha nem lesz semmi gond a csütörtöki ismételt vérvételen,plusz vizsgálaton akkor lehet hazaengednek!!! Méhszájam szépen alakulgat,már 2000,jobb mintha teljesen zárt lenne,remélem csütörtökre már lesz benne 1-es is!!! Jósló fájások voltak ,vannak,Laura már jönne kifelé......hát félek kicsit mi lesz majd ha élesben mennek a dolgok!!!! Drukkoljatok már csak 23 nap!!! Remélem már kevesebb..........5-6 napban kiegyeznék!!! Majd még jelentkezem!!! :):):):)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, az hogy Lillával voltak bonyodalmak, nem jelenti azt, hogy vele is lesznek!!! Lazíts kérlek, a feszültség bezár, nem enged nyílni! (Ja, gondolom, te is azt gondolod, hogy könnyű mondani... :wink: )
Néha a nagy babákat könnyebb megszülni, nem a mérettől függ! :wink:

Anna: annyira köszi !!! ... csak a dokim olyan aggódó fejet vágott, nem tudom, lehet én vagyok túl érzékeny, de volt egy olyan érzésem, hogy nem mond el valamit ... és még ráadásul a strepto eredményem is pozitív ... :cry:

Én is csatlakozom Annához!Itt van példának Rita.Andris korán született,komplikáció volt,és most milyen szépen kihúzta Mátéval a megfelelő ideig,és egy rövid,problémamentes szülése volt.
Szóval nincs 2 egyforma terhesség,és szülés.
Ja,és itt van Manó is!
Nincs elkeseredés.Jön a kislány,amikor kell,Te pedig szuper ügyes leszel!!!!

Kép
v.andi

Pancsika, drukkolunk neked is, és nagyon reméljük,hogy bárhogyan is alakul, minden rendben lesz :)

Süti, nagyon szuper, hogy van végre neted!!! :D

Nekem azért kéne feltakarítani a konyhát, mert Samuka 1. szétkente a babfőzeléket a terítőn (jutott a padlóra is) és teleköpködte a házat szilvahéjjal és maggal (én csak hírből hallhattam, hogy a "mi szilvánk" finomabb volt, de az sajnos már csak volt... :cry: ) - de még nem tudtam rávenni magam. Inkább megvárom amíg lefekszik, akkor már van valamennyi értelme megcsinálni :wink: :roll:
Vasalás elhalasztva holnapra 8)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Okés: elhiszem nektek, hogy minden rendben lesz :lol: :lol: :lol:

Más: feltettem én is pár matricát a két gyerekszobába, holnap fotózom és küldök képeket róla, oooolyan édes lett :)

Kicsit pluszban nyűgi vagyok, mert x év után előjött az allergiám, és úgy néz ki a parlagfűre ... bár a dokinéni szerint a terhességben teljesen másként működik az immunrendszer, de már pár napja szenvedek tőle: hajnalban arra ébredek, hogy folyik a könnyem, 10-15 tüsszentés és dől a takony, ami olyan, mintha víz lenne, közben kapar a torkom ... ma felhívtam a dokinénit, és el is kezdtem szedni a rá való szert, aminek 3-4 napon belül eredménye kell legyen (2 féle bogyó és egy homeos orrspray) ... a férjem velem szolidarít: ő is ugyan azokat a tüneteket produkálja,, szegény, most fűvet nyír, de érdekes, ő vette meg a szereket délelőtt, amit első nap óránként kell szedni, ő el is kezdte, és ime: bírja nyírni a fűvet, pedig tegnap még ő is alig látott a takonytól
:roll: :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anna: akartam írni: annnnnnyira szép vagy azon a képen, amit feltettél a pic-ra !!! :):):)

Pancika: lényeg: jó helyen vagy, és figyelnek rád !!!

Scooperékkel vajon mi lehet, ??? És Petráékkal ??? :) Taraneeről is jó lenne tudni, van valakinek valami híre róluk ? NA, és Csunyeszka ??? Manó ??? ZSófiék ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi, annyira tetszik a gyerekszobátok!!! :D

Vera, ezek a kis mackók, kutyák, ezek is olyan aranyosak!

Olyan jó látni, hogy ahány gyerekszoba (-sarok), annyiféle, de egyik szebb, mint a másik :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti: éljen-éljen a jupici :) ... meg Berni baba is , aki végre tudja merre van a kifelé :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Lina, Kata, bocsi, de el vagyok havazva teljesen, van hogy vissza sem olvasok, mert nem tudok, csak gyors amit látok arra kiabálom a magamét :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Este ingázok nektek, de ismét mondom, nem tudom látatlanban mennyire jön be, eddig kvázi késett egy napot, Rita is előbb szült egy nappal, és Astrid is :lol: :lol: :lol: csak én nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi,
Scoopernek megszületett Noémi Csengéje, kb 11 körül írtam be ide ;)

Most el vacsizni, mert éhen halok, aztán Atit ki a kádból, aztán altatás, aztán jövök asszem....

vicger

Tünde, nem érnek rá. Babáznak. Csak mi üldögélünk naphosszat itt a gép előtt, várakozva, vágyakozva :wink: Aztán, ha megszülünk, mi se leszünk majd itt egész nap, csak gyönyörködünk a csodaszép babáinkban. Néha eszünkbe jut, hogy vajon mit csinálnak a többiek, de inkább mégsem hagyjuk ott az apró csomagot... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Csajszik: azt hiszem, lesz jó pár angol márkás (nagy részében NEXT pihe puha bodyk és rugik) 56-62es kislány ruhám eladó ... :roll: :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csomagban tervezem eladni majd, de ha valakit érdekel közületek, privizzünk, megszámítom óóóóóóócsóóóóón :):):)

kedvcsináló:

http://www.next.co.uk/shopping/children ... 2_04_01_10

(én is használtan vettem, de tökéletes állapotban vannak :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, örülök, h mennyugi picit!!!

Pancsika, minden rendben lesz!!

Süti, net, juhééé

Pihenőszék-kérdésemre valakit tud vmi okosat? :oops: :oops: :shock:

Tuti jön a front, megint nagyon nyomi vagyok egész álló nap :(

floranan

Süti, Kép Kép Kép az új net!

Madar,Veronika igazán családcentrikus már most,ha csak egyszer zavar benneteket éjjel.Fejsimi neki :) Julcsi ahogy látom megnyugodott,hogy végre Ti is otthon vagytok.Örülök,hogy jól sikerült a reggelt.

Astrid,Dóra csodaszép.Mégegyszer gratulálok nektek.

Szezso,drukk nektek,hogy minden l alakuljon.

Kriszti,ha te szőnyeget sikálsz vazz,akkor én dolgozom :wink: :lol: :lol: De én az ölemben a laptoppal,fülemen a telefonnal teszem.Szerintem már ragyog minden,pihizz kicsit,és jöhet Luca.

Óh Anna,úgy sajnálom,hogy ilyen kalamajkás ez az egész.Fura,hogy a cukrod nem nézik.Szerintem is inkább egyél.

Boboka,honnan jönnek ezek az álmok????
VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR - Önelégültség. (http://alom.puha.hu/beturendben.php?betu=v#hiv54)

Erika,majd mutatsz képeket???Annyira kíváncsi vagyok rád.Ja,és jöhet a fodrász utáni kép is,majd ezt követheti Lotti legfrissebb fotója :wink:

Én ma voltam dokinál.C 3000.Minden okés.Őskori UH-val megnézett,feje lent,minden változatlan.Hétfőre kért egy utolsó nagy labort,egyek itthon amit szoktam,és egy órás vv legyen,hogy cukrot is nézzünk,UH-t is csinál,és NST is lesz.Édes volt a dokim,mert kérdezte Dani születésének idejét,körülményeit.Azt mondta,hogy ez gyorsabb,és könnyebb lesz elvileg.Mondtam az jó,mert kábé 1-2 órát szánnék a szülésre :lol: :lol: :lol: Elmondta mikor induljak be a kórházba,őt is a kórház hívja,és beírta a kiskönyvembe,hogy uzsoki,ha esetleg mentő lenne.Most asszem eszem kis sülthúsit,mert nagyon éhes vagyok.

Kép
v.andi

Scoopertől én is kaptam SMS-t és írtam is ide neki gratut :) ...

de pl Csunyiról én semmit nem tudok ... ő is megszült ???

És T-pk babói jól vannak vajon? róluk még kép sem jött ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babóképek gyönyörűek, elfelejtettem írni eddig :oops: télleg tök nyomi vagyok

floranan

Tünde, a ruhák tündéri aranyosak, de azért ne kapkodd el az eladásukat, a lányok nem szoktak óriásbébik lenni (és a fejük is kisebb általában, mint a fiúké :wink: )

Floran, én semmit nem tudok a pihenőszékekről, ezért nem írtam semmit a kérdésedre :(

Andi, ha a fejedhez vágják a tükröt, akkor is ugyanazt jelenti? :P

Én csak azt tudom, amit ide írtok, semmi többet...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Brumi sztem mi már nem fogunk látni képeket és híreket a hiányoltakról,én már nagyon beleéltem magam a szombatba,és húzlak magammal!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

sutimano76

héééééééééé,hol vagytok,végre tudok netezni azt nincs itt senki!!!!!!

sutimano76

Kata, a védőnőd ultra gáz :shock:

Akkor én még szerencsés is vagyok az enyémmel.

Szezso, vérnyomás :cry:
Csalántea állítólag vérnyomi csökkentő, de nem vagyok tisztában vele, hogy kismamiként mennyit lehet belőle inni.
Meg nem tudom mennyit ér.

[quote="arvaerika"]V írta:arvaerikaagyok ám én is, de csak most jutottam géphez.

Astridnak és Scoopernak sok sikert a babákhoz!

Ki lesz a 13.?

Most még fodrászhoz megyek, aztán megint fotóshoz, aztán szeretnék este szülni menni....

Erika, majd kérünk ám szép képeket
:wink: A fotózásról is, meg az utána pár órával érkező kis csajsziról is :)

Rita Mátéja nagyon aranyos :)

Hát csajok, nem tudom miért pont visszapillantóval, ráadásul Csunyit sosem láttam, csak emlékszem, hogy ők voltak a férjével. De, hogy tényleg honnan jönnek ezek az álmok az nem tudom :roll:
Én már nem láttam Csunyinak pocit az álomban.

Kriszti, remélem azért a könyveket nem te cipelted, ugye?
Nem ér ám mindent bevetni Luca érkezése érdekében :lol:

Szezso, nem tudom még, hogy mikor megyünk, apa beszélt egy ismerőssel, majd tőle függ mikor ér ránk.

Bibi, egyébként nem nagyon értem, hogy miért hagynak bizonytalanságban a dokik, miért nem lehet elmondani, hogy ez meg ez van :?:

Süti, júpíszííííí hurrrá hurráááááá

Andi, ez durva, hogy mit jelent a visszapillantó, mert pont tegnap volt eszembe a dokinál a váróban, hogy már tök jóóóó, hogy itt tartunk :)

Örülök a szép eredményeknek :wink:

Lányok, én ma nagyon dinka vagyok :roll:

A baba receptekre a baba nevét, címét és majd ha megszületett a születési dátumát kell ráírni ugye? (a taj számmal tisztában vagyok :lol: )
Vendég

Floranan, nagyon dicsérik a fischer price pihiszéket. Ám tapasztalatom nincs!

Tara és Marcell holnap jönnek haza, mindenkit üdvözöl!!

Brumi, fog még a babónak kelleni az 56-os ruha. Nem biztos h olyan nagy lesz!

Kép
kata05

[quote]T írta:ara és Marcell holnap jönnek haza, mindenkit üdvözöl!!
,húúúú de jó,remélem hamarosan látunk képet is róla!!!!!!!!!

sutimano76

Anna,miért pont melegfrontot vársz???????????????????? a hideg miért nem jó??????????????

sutimano76

Gratulálok a ma született bébikhez!! Ki lesz a következő?? :wink:

Kép
lipót beatrix

Boboka: Igen jól irtad arecepttel kapcsolatban,nekem is igy mondta védőnéni!

Kép
lipót beatrix

Floranan
Mi is volt a kérdés?
Pihenőszék szerintem életmentő...a mamának... :lol: :wink:
Molli sokat használja....

Kép
Kép
Vendég

Raktam fel friss pociképet!!!

sutimano76

Hát azért melegfront kell, mert én MINDIG melegfrontkor szoktam szülni. Rám a hidegfront ebből a szempontból nem hat :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mabe hát a grimasz!!!!!!!!!!!!!!!!Ezentúl kijár Mollinak A MŰVÉSZNŐ kifejezés!!!!!!!!!!

Azt nem is írtam,hogy Rita kicsi Mátéjának már most van a pofikáján szépséggödör,annyira édi vele!!!!

sutimano76

Hát akkor majd figyeljünk,mondjuk tegnap vagy ma volt egy gyenguszka melegfront,de ez még nem a tied volt,ha még otthon vagy!!!!Na majd figyeljük!!!

sutimano76

Jól megnőtt :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na,Anna ma van,ezt a www.idokep.hu találtam:
Emberi hatások
Orvosmeteorológia
Kedden gyenge melegfronti hatással számolhatunk. A frontérzékenyek fejfájásra, rossz közérzetre panaszkodhatnak, tompultabbak, fáradékonyabbak lehetnek az átlagosnál, ugyanakkor álmatlanság léphet fel.

sutimano76

:oops: köszi,Anna,hát igen pedig a csokiról visszatértem a gyümire!!!!!Nem tudom hova gyúr a kiscsaj????Én mondtam ráér kint megnőni!!!

sutimano76

De melyik kedden? Ma vagy a jövő héten?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Köszi Beatrix :)

Még egy kérdés ezzel kapcsolatban:
A kiállítás dátumát nem írta rá a doktornő. Az lehet a babám születését megelőző dátum, vagy csak utána írjuk rá?

Mabe, Molli nagyon vagány :wink:

Süti, mindjárt megskubizlak :)

Még én is adós vagyok egy csomó pociképpel meg a ctg képpel, de olyan lusta vagyok :roll:
Vendég

Anna,írtam ,hogy MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyerünk,ha szeretnéd lehet ez a te melegfrontod!!!!

sutimano76

JA, most látom, hogy ma. De ez nagyon gyenge lehetett, mert ez nekem semmit nem csinált

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boboka, inkább akkor írd rá a dátumot, amikor már megvan a baba :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boboka sztem apa úgy váltsa ki,hogy ha mondjuk pénteken jöttök haza akkor csüt-ön és akkor a csüt.-i dátummal kiválthatja!!!!!!!!!!!!!Előbb ne váltsa ki!!Nekem így mondta a gyerekorvos!!!

sutimano76

[quote="boboka"]
írta:
bobokaMég egy kérdés ezzel kapcsolatban:
A kiállítás dátumát nem írta rá a doktornő. Az lehet a babám születését megelőző dátum, vagy csak utána írjuk rá?

Ha a baba nevére van kiállítva a recept, akkor a születése utáni dátumot írjátok rá...
Vendég

Hát sajnálom Anna,jön az ősz,szerintem max a vénasszonyok nyránál lesz melegfront,de azért figyelek!!!Mondjuk csak péntekig,mert remélem engem megcsinál a hideg változat!!!Mostmár jó lenne,mert kb a mellemtől a combomig egy egész fájsz vagyok,mert ha épp nem popsi vagy hátacska dudorodik,akkor sarkocskát kapok bordába vagy oldalba,de ha ez sem akkor fejecske nyom odalent szinte mindent.És hát van keményedés most is!!!!

sutimano76

Köszönjük a dicséreteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olyan büszke mami vagyok, csak úgy dagad a mellem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Imola, ha csak egy egységgel van a vérkép akármim a határérték alatt, az nem vészes vérszegénység ugye? MErt a védőnő azt mondta, hogy nagyon vérszegény vagyok :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hát, asszem mai szülésnek lőttek.... :cry: pedig szinte folyamatosan vannak jóslók, de nem elég erősek. Néha már elképzelem magam, ahogy lassan lehullanak a levelek, aztán leesik az első hó és én még mindig egyben. :lol:

Amúgy Bibihez hasonlóan félek is, de remélem a mi Lottijaink ügyesek lesznek

Képek mennek majd, egyelőre még retusálás és egyéb utómunkálatok folynak.
Hát, megértem a modelleket, azért abba is ki lehet fáradni egy idő után

Kriszti! hogy érzed? Szülsz ma?

Kép
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: