Hello Lányok!
Kicsit utolértem magam...savanyúság a pincében, szilvalekvár üvegben, ágyneműk a napon...gyermek alszik én meg végre gépközelben
Évi, ugye tesztelsz újat, remélem még nem jött meg...
Csandi, a korábbiakban volt szó erről a szoptatás témáról, kicsit lapozz vissza...nálam a kezdetekben voltak elég kemény méhösszehúzódások...de szerencsére utána nem volt gond...most a nyaralás óta pedig egyáltalán nem szopik, már 4. napja, de nem is kéri. SOkat gondolkodtam ezen a dolgon, én szerettem volna még szoptatni, de tény, hogy higénikusabb, ha csak a kistesóé a cici, amit majd kifejek, úgyis Gabus issza meg...meg azóta sokkal könnyebb, nem vagyok olyan fáradékony...
Uh-os doki szerint az új protokoll szerint nem kell feltétlenül abbahagyni a szoptatást a következő várandósság miatt, de nekem azt javasolta, ha tehetem és nem követeli, akkor most szoktassam le, mert könnyebb lesz, és a kistesó egy héttel fiatalabbnak tűnik...vagy csak nem jut neki minden...ő ezért javasolta. Egyenlőre nem kéri és én nem adom, ha nem lesz beteg, akkor nem is fog hiányozni neki.
Az esti elalvással nincs is gond de délután azért észreveszem, hogy hiányzik az a megnyugtatás neki, amit a szopi adott. Na...persze cumija sosem volt, mert nem kérte, úgyhogy kicsit tovább tart az elalvás és nekem is szunyókálnom kell, az pedig nem nagy gond, ha pihenek.
Moti, én a helyzetedben biztosan kétségbe esnék, azért remélem, hogy megoldódik ez az orvososdi
Benita, adhatnál valami kis életjelet magadról...aggódom érted
Panny, hajrá nektek!!!
Használjátok ki ezt a pár napot, mert hétvégére már rossz időt mondanak, remélem addig a szilvám szépen megaszalódik, a próbaaszalás nagyon jól sikerült, jövőre rengeteget fogok csinálni.
Na eldugulok végre

Danyu