A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Szerintem nem a teltség, hanem a széles csípő a mérvadó. Anyukámnak is ezért volt mindkétszer császár. Én azt hiszem, az én csípőm elég széles, de legalábbis a fenekem mindig nagy volt :lol:
A fejem viszont irtó nagy :shock: Remélem a baba majd átlagol, mert férjem meg kimondottan kisfejű :lol:

o'hara: kinek mi köze van hozzá, meddig dolgozol?! :evil: Én annyira örülök, hogy az elejétől itthon vagyok Én is totál beszűkültem. Most kell némi szakmai dolgot csinálnom, hát nem egyszerű ráállítani az agyam. Még jó, hogy volt benne egy kis szülészetes téma is :lol:

briell

Hát igen, nekem is minden gondolatom a baba körül forog, és ha túl sok a munka, ami miatt nem tudok örvendeni egy-egy erősebb, vagy hosszasabb mocorgásnak, elég mérges tudok lenni, hogy dolgoznom kell. :D Hogyhogy dolgoztál most Briell, ha eddig nem?

A csípőm nekem is elég méretes a többi testrészemhez képest, így remélem hasznomra lesz végre, mert eddig csak bosszantott, hogy körteformám van. :D
Vendég

Hali,csak gyorsan,mert fürdetünk,fektetünk,most értünk haza Pestről!!!!

Jelentem minden tökéletes,olyan gyönyörű kis pökhendi szája van és nagyon szép formás baba,még adoki is azt mondta,h különösen formás!!!!770g holnap teszek képet!!!!

Kép Kép
meli1118

Pókica bizti a sulikezdés miatt nem jelentkezik, ugye? De Puminak nem kellett volna már visszamennie olaszba, és jelentkeznie? Remélem minden ok vele. Valaki éppen említette, hogy valaki megérezte, hogy a babája négykézláb mászkál a pociban, erről jutott eszembe Pumi, mert ő ilyen ügyi. :D
Vendég

De jó Meli, várjuk a képeket is! :D Én is lépek, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Köszönöm, hogy legalább ti nem riogattok tovább. Szerintem sincs semmi baj, de jó, hogy megerősítitek . Kicsit megnyugodtam. Holnap úgyis minden kiderül.
Addig megpróbálok szundítani.
Jó éjt....

Kép
Kép
vica28

Sziasztok!
Engem nagyon nem érdekel a súly gyarapodásom.Tapasztaltam,hogy szülés után úgyis lemegy, és különben is szerintem egyáltalán nem mérvadó.
Én ma megyek tanácsadásra,bár nem tudom mi a fenének,csak RR-t mérnek meg súlyt.Vizelet vizsgálat és a kérdés: "van-e panasz" És ennyi!Szóval feleslegesnek tartom 4 hetente járni.Vizsgálni úgyis a saját dokim vizsgál magánrendelésen,oda meg szintén nem járok 4 hetente.Szintén felesleges.....probléma mentes terhesség esetén!

A vékony nők általában nehezebben szülnek a csípő méret miatt.
A molett/telt nők pedig szerintem azért szülnek nehezebben,mert azért csak sokkal hamarabb kifárad a szervezet,nincs hozzá szokva a terheltséghez.

Végre sikerült rávenni páromat,hogy ugyan fessük már ki a szobát,így 2 hónap után olyan "rendes",hogy hozzá lát......megettem már annyi ideget miatta!

Én megint elgondolkodtam a 4D Uh-n.Megintcsak feleslegesnek érzem.Most csak azért zargatni,mert,hogy kíváncsi vagyok hogy fog kinézni....Bár a neme miatt lehet,hogy mégis megejtjük,de csak a 28 hét után.Őszintén szólva sajnálom rá a pénzt. Még ha vissza is tudjuk eü pénztárra igényelni.Akkor már inkább veszek szép színes mosható pelust méééééééég többet :oops: :D

Nagyon nem rakjátok a pocakfotókat...Én majd holnap jövök vele,a betöltött 24. hetivel.
Vendég

Kép [/img]
24. hetes pocifotóm. Állítólag tipikus kislányra utaló felül gömbölyű:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.01 15:41-kor.
Vendég

O'hara: Igen már nem fog megfordulni, ugyanis helye sem lenne már rá, meg a 4D-s doki mondta ő meg azért elég egy elismert ember hogy hinni lehessen neki.. és hiszek is neki.. bárki bármit mond itt - mindenki csak a saját tapasztalataiból merítkezik na meg a hallottak alapján de akkor is csak a dokira hallgatok - :)

Húúú én elég rosszul aludtam el, 1 órán át szenvedtem, jobb oldalamnál úgy nyilalt valami percenként és Jázminka is ezerrel mozgot főleg a köldökömnél, komolyan azt hittem ez a vég, itt megszülök rögtön leírhatatlan volt az érzés persze köze nem volt a magzatvíz elfolyáshoz na meg a perces fájdalmak között de hát tisztára úgy jött le mintha már jönne ki a baba :D
DE nemtudom most mitől fájhatott mert nem si a derekam hanem fölötte jóval és ahogy férjem is kitapintotta maszírozás során, azt állapította meg, hogy valami izom van ott és nagyon kemény, mondjuk jól is esett a nyomogatása de valahogy meg akkor éreztem igazán ha a picúr is mozgott, lehet hogy a lábával nyomta a bordákat? Passssz de írtó kellemetlen és fájdalmas volt azt hittem bepisilek ráadásul még az ideg is rángatta a lábam :D :roll:
Na jó ennyi volt a "nyafogásomból" :D de tényleg ti nem éreztetek még ilyet?

Annyira jó hogy már csak 2-3 hónap és megszületik a kincsünk jaaaaj de jó lesz már.. én is baromira úgy érzem hogy November lesz, mondjuk ha már fejlett szépen akkor nemgond ha előbb jön már a mai világban semmin nem csodálkozom :D

NA lépek takarítani meg főzni :D Pussz nektek!
Vendég

Gio'ia: nagyon jók a képek:)

Sprite: hát én is bízom az Isten által áldott széles csípőmben és még most is szélesedtem :DCsak meg lesz már a hatása :D

Meli: Kiváncsian várjuk a gyönyörűséges képeket :oops:
Vendég

o'hara: nem tudom miért nehezebb a szülés a teltebbeknek, de a dokim is ezt mondta - még Hajdú Krisztina doktornő. A barátnőm pedig teltebb, és bizony neki nehéz is volt a szülése, mondhatnám, nem tudott nyomni, és úgy nyomták ki belőle a gyereket könyökkel meg ilyenek! Azért azt nem akarom, de egy hosszú vajúdás után az ember erőnléte talán nem mindegy. Tehát inkább az edzettséggel lehet ez összefüggésben, hogy amúgy milyen állapotban vannak az izmaink.
Szerintem első gyerek esetében ha 4 kiló felettire becsülik a babát, jobbára császárra készülnek, és nem az anya alkatát nézik, hanem hogy első szülés.

briell: a széles csípő tényleg segítség. Nekem a védőnő első találkozásunkkor csak annyit mondott, hogy látom jó széles a csípőd, úh nem lesz itt gond a szülésnél :) Hát igen, jó nagy sejhajjal áldott meg az Úr :D :D :D
Mi is nagyfejűek vagyunk a férjemmel, de nem lett oltári nagy fejük a lányoknak :D :D :D normál fejjel születtek!

Most megy a tv-ben, hogy a súlygyarapodás miért káros, mert gyakoribb a trombózis veszély, a koraszülés veszélye, a magas vérnyomás veszélye, és gyakran végződnek császármetszéssel! Na és arra is célzott a doki, hogy a bőr nyúlása a nagy súlygyarapodás következtében olyan mértékű lesz, hogy a szülés után már nem lesz olyan szép. Hát én ezt a pocakomnál észre is vettem!

Na csinálok én is gyorsan egy pocakfotót

Kata
labkat

Nos itt a fotó!

Kép 21 hetes pocak

Kata
labkat

Azta Katám! Nemsemmi nagy már a pocid!
Vendég

Sziasztik Kismamik!

Már nagyon rég voltam, esélyem sincs visszaolvasni. Remélem mindenki jól van!

Kata! Húúúú! Ez igen.

Mi jól vagyunk, már a méhlepényem is feljebb ment 1 cm-et a méhszájról, szóval jól haladunk.

Jelentem van babakocsink is, mózessel, hordozóval és sportrésszel. Nem győzök betelni vele, annyira jól néz ki, és könnyen kezelhető, irányítható!!! Quinny speedy fajta. Mintha a fogamat húzták volna mikor odaadtam a pénzt, de az utolsó forintig meg fogja érni úgy érzem.

Hízás. Majdnem 7 kg. És engem is leszúrt a védőnőm. A doki nem. Hát kíváncsi leszek a végéig.

Bár én is dec közepére vagyok kiírva, a dokim szerint már nagyon jók vagyunk ha nov végéig kibírjuk egyben. Bár én megmondom őszintén hogy várom már nagyon hogy 2 testben 2 lélek legyünk! :D

Ti mit esztek ma? Én nem tudom mit főzzek vacsira! Nagyon semmihez nincs kedvem. Vagy inkább mindenhez. :oops:
Vendég

Kata igazi szép nagy pocid van, ikeres anyukának tökéletes!

Készülök képpel én is, de addig sem jutunk, hogy elkészüljön a fotó, nemhogy feltegyem :cry: Pedig már nagyon kellene, hiszen egyre nagyobb vagyok, sokkal nagyobb nem is bánnám, ha nem lennék, hiszen ez még kényelmes :)

Gio hasonló méretekkel rendelkezem.

Kriszti örülök, hogy jöttél, remélem, hogy nemcsak te és a baba, hanem a leendőbeli keresztanya is jól van!

Olga mosható pelusról többet lehet tudni? Nézegettem már neten, több gyártmány van, melyiket használjátok? Még egy kérdés, már újszülött kortól használod, vagy csak később kezdtétek?
Mivel nem írtál semmit a hétvégi nyavajátokról, ezért gondolom, hogy meggyógyultatok, és minden rendben :lol:

Éééss akkor, jelentem, megvan az első dolog, amit megvettem: szopipárna. Találtam a közelben egy készítőt, aki olcsón varr ilyeneket, így megrendeltem, jövő héten meglesz. Addig is még gyűjtögetem a kapott holmikat :lol:

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi!
Köszi a kérdésed! Hál 'Isten jól van! Mármint a Keresztanyu! Beállították már majdnem a gyógyszert, és szépen javulgat a mozgáskoordinációja is.
Vendég

Sziasztok!

Régesrégen 2006-tól 1,5 évig én is nagyon aktív babanetes topiklakó voltam :)

Nagyon hamar elröppent az idő, kislányom már 3 lesz lassan...

Újszülött-Baba-mama-pocakfotózással foglalkozom, ha szeretnétek egyedi stílusú képet pocakotokról/babáitokról, keressetek bátran.
Házhoz is megyek. No vaku! Szigorúan csak természetes fénnyel. :)

Ha kérdésetek van ribizlifoto@gmail.com
illetve képeim http://www.ribizlifoto.blogspot.com

Szép napokat!
Kata
Kép
Kép
Kép
lmkata

gio'ia: hát ketten tágítják :D :D :D Egyébként érzem is, hogy sokkal aktívabb a növekedés. Mintha valaki felfújta volna :D Azért nehéz, és még a vége hol van...

najda: Örülök, hogy odébb vándorolt a méhlepény. AZért ez megnyugtató! Tyű, nagyon modern babakocsit választottatok. Gondolom jó kis pénzt elkértek érte, nem csoda ha nehéz volt odaadni. De ha jó lesz, és beválik, hát bizonyára jó befektetés lesz. Főleg ha értékét tartva még a használat után tovább is tudod adni!
Tegnapi maradékot ebédeltem a kiscsajjal, sültkrumplit és sült csirkecombot. Bár elég kicsi adagon osztoztunk, és jobbára Johiba tömtem a húst :) Amúgy anyukám főz palóclevest, és paradicsomos káposztát is készít, úh a napokban ezt fogjuk enni!

Hát nagyon szépek ezek az egyedi beállítású fotók. Nem is azzal van baj, hogy ne lennének szépek, de sajnos nálunk most minden pénz számít, és jól meg kell fontolni, hogy mire költjük. Így marad az a kevés kép, amit kislányom fotóz rólam, nem épp ilyen beállításokban, és van hogy hülye fejet vágok, de legalább van némi emlék rólam is :D :D :D

Most pedig megyek pakolni, mert kb még vagy egy órám van, amíg felkelnek a csajok, de szeretném rendezni a rumlis szobában az ágyat, mert a többit már összepakoltam, csak az ágyon, és benne nagy a káosz!

Szép napot!

Kata
labkat

Kata,
elhiszem, hogy nehéz lesz a végén, de nagyon szép a pocid.

Imkata
Klassz ez a pocakfotózás. Milyen árfekvésben mozognak a képkészítések?
Vendég

Na meg volt a "nagy tanácsadás".5kg plusznál tartok.Gyanítom a végére több lesz mint Zizuval volt.Sebaj,majdcsak lemegy....remélem...
Minden rendben,kivéve,hogy csütörtökön mehetek a saját dokimhoz vizsgálatra,túlságosan sok és erős a keményedés főleg,hogy magnézium mellett vannak.Úgyhogy nem úsztam meg a vizsgálatot.Valószínűleg Magne B6 helyett jöhet megint majd a magnézium por.Annyira nem szeretem,mert attól meg hányingerem van.De a cél érdekében....

Gabi!
Zizu 4 hónapos korától használjuk a mosható pelust,Ketteskénél már az elejétől fogjuk.Coolababy-t és Bambinomio-t használjuk felváltva.Amíg a Coolababyk száradnak,addig Bm.
Vendég

Sziasztok!
Milyen sok hsz, milyen formás pocik :)

Lévén én még nem vagyok a babára beszűkülve (csak módjával) de bizonyos témákra meg igen,...szóval anélkül hogy bárkinek is megingatnám a bizalmát vagy a hitét....
A babák általában a 32. hét környékén fordulnak be abba a pozícióba ahogy a végégig lesznek. De ez nem 100%. saját tapasztalat pl, hogy a 36. hét után fordult meg a nagylányom, aki egy cseppet sem volt pici baba. És az sem volt egész a végéig kizárt, hogy nem fog visszafordulni szülésre. Így mikor bementem elfolyt magzatvízzel még megnézték tuti faros e. Az viszont tény, hogy olyankor ritkább a mocorgás és jobban meg is érzed,...mondhatni nem kellemes.
Az Istvánban pont a dokim meg a Siklós nagy előszeretettel fordítanak meg faros babát, pont a császár elkerülése végett. Én ebbe nem mentem bele,...a "valamiért csak faros lett" felfogásom miatt. És nem is bántam meg, de ez mindenkinek a saját döntése.

A csipő szélessége sajnos nem feltétlenül van egyenes arányban a medence belső részének,....illetve az un szülőcsatornának a tágságával. Életemben nagy fenekem volt értsd a csipőm nem keskeny,.....mégis azt mondták, hogy nem tág a szülőcsatornám annyira mint az pl a méreteimből esetleg adódna. De ezt tudtommal a végén nézik. Számít a baba fejátmérője és a tágulás is,....

Az sztem szépészeti meg pszichés kérdés, hogy a teltebb kismama majd meg kell, hogy küzdjön a kilókkal majd ha már aktuális lesz az életében ilyenekkel foglalkozni. Az más dolog hogy a kövérség cukorbetegséget, toxémiát is jelezhet. Én azonban ezt nem okként hanem tünetként tüntetném fel. egy doki elvileg megkérdezi, hogy mit eszel és nem mindegy, hogy mitől mennek rád a kilók, mert lehet nem a kaja a ludas. Teltebb anyukáknál gyakoribb a statisztika szerint a vállelekadás mint komplikáció,..... Az már más kérdés, hogy pl ismerőseim között ahol problémás szülés volt pont nem a teltkarcsúak voltak túlsúlyban mint ahogy egyik komplikációt sem a súlyra vezették vissza.

Szösszenetemnek vége
:oops:

És ha már kaja,....tegnap lecsó volt vacsira,....ma még nem tudom mi lesz,...sztem hideget eszünk. És van egy adag tökfőzeléknek valóm,....szeretjük így majd valamikor arra is sor kerül :wink:

Vica, mi volt?

N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
biztos írtad, csak az én figyelmem kerülte el, vagy régen, de faros kicsilányod természetes úton szülted meg végül? És olyankor a popsi bújik ki előbb? Bocs az idétlen kérdésért
A vállelakadást illetően érdekes a statisztika, én a magam részéről nem is tudom értelmezni az összefüggést, de lehet ez hiányos anatómiai ismereteimnek köszönhető 8)

Lecsó! Dejó 5let!
Vendég

Na ez a lecsó téma nekem is beindította a fantáziámat, de a palócleves is. Bár még azóta sem tudok dönteni.

Viszont most marha jót aludtam! :oops:

Kata! A babakocsi tényleg modern is, drága is. Természetesen használtan vettük, annyira azért nem :oops: dőzsölünk hogy újat vegyünk. De gyönyörű az állapota és nem is sokat volt használva. Mindene mosható is. Annyiért megkaptam, mint amennyiért a vaterán is fel lehet lelni néha a szetteket. Van erre egy nagyon aranyos bababolt, jófej a tulaj csaj, ő vadászta nekem, amikor szóltam ilyen érdekelne. Tényleg tuti! Csak ajánlani tudom. Szerintem elég jól tovább is lehet adni utána. Jól tartják az árukat!
Vendég

Gio, nem,.... a farossága miatt lett csaszi, mert már nem fordult vissza és nem akartam külső fordítást (azt a legvégén nem is csinálnak). Első babaként a faros szülésről akkor lett volna értelme beszélni ha kisebb a bébi. De szerencsére mindenbe lett volna beleszólásom. Így sztem farosba se mentem volna bele,..ha pici akkor sem.
A faros babának többféle lábtartása lehet. Lehetnek a lábik alul, olyankor azok jönnek ki elsőre. De lehet pl, hogy a popsi van alul és a lábik felcsapva a fej mellé,.....nálunk ez volt a felállás. Fel is dobta a lábait a füle mellé fürcsi után.
(az ortopédusok nem szeretik a faros tartást a végén, mert kicsi a hely és kényszertartásban van a baba,....minket is csípőficammal riogattak,...szerencsére gyorsan voltunk szakinál és kiderült semmi gond csak idő kell míg helyreáll a lábacska. 6 hetesen már nem is látszott semmi)

Gió, soha nem találtam magyarázatot a vállelakadásnál meg a túlsúlyra való hivatkozásnál. sztem ez csak amolyan,...észrevették, hogy ott fordul elő gyakrabban,....de nem nagyon olvasgatok szülészeti értekezéseket így lehet ennek mégis megalapozott háttere van.

N.

Kép Kép
natasa1975

Hahó
Nos, vaklárma volt az egész. Minden lelet teljesen rendben, és a babóca is tökéletesen fejlődik. Arra volt jó az egész, hogy még véletlenül se tudjak aludni egész éjszaka. :evil:
Na de tanultam az esetből:soha többé nem megyek más orvoshoz. Az állandónál voltam ma és szó szerint kiröhögte ezt az egész felhajtást. Mondjuk én nem mulattam olyan jót a dolgon. Mind1 a lényeg, hogy megnyugtatott. Szóval hajrá, csak előre!!! :D

Kép
Kép
vica28

Vica,
dejó!! Akkor ma pótold az alvást én meg csendben irigykedek, hogy lám fogyni is lehet kismamiság alatt:-)
Vendég

Na azért ne nagyon irigykedj, bármibe lefogadom, hogy meg lesz ennek még a böjtje. Az első terhességemmel 24kg-ot híztam. Nem lesz ez most sem másképp csak biztos egy hét alatt szedem majd fel, és három év alatt sem adom majd le :lol:
Apropó, tud valaki valami jó 4D ultrahangozó helyet ajánlani? Most már igazán szeretném tudni, hogy rózsaszín vagy kék szerkót vegyek a pocaklakónak.

Kép
Kép
vica28

Én gondolkodom a Praxis magánrendelőn a XI. kerben (úgy látom Vica Te is pesti vagy), elég jók a dokik ott, azt hiszem Kata ajánlotta, illetve hugom vhol a Hűvösvölgyi úton járt, pontos címet még nem tudok. Én is szívesen veszem ha vki Pesten tud tuti jó helyet
Vendég

Jó reggelt!

Vica, hurrá! :)
Praxist ismerem,...igaz kb 4 éve jártam ott :wink:
Ha csak a nemére (tudom hülyeség, mert ha ott vagy akkor már mindenre) vagy kíváncsi akkor oda azért nem kell annyira spec. hely. Csak beszéld meg viki/Gabival, hogy mutassa meg milye van, mert ha nem akarja,...akkor nem fogja :P

Most meg fejest ugrok a melóba!

szép napot nektek!

N.

Kép Kép
natasa1975

Szép reggelt!

Tegnap beszéltem a dokival, és eltűnt minden fertőzésem! :) Ennek nagyon megörültem, bár bíztam benne, mert hát a tünetek is eltűntek. Sokkal jobb így!

Holnap meg valsz. megyek be a munkahelyre, csak hát még azért nem biztos, mert nem tudom, hogy lesz e a főnököm, akinél ki akarom íratni a szabit. Már rég voltam bent, azóta sok főnököm volt, akiket nem is ismerek! Ráadásul a cég is átköltözött a Nemzeti Színházhoz úh mégy a környezet is ismeretlen lesz. Bár biztos találkozok egy pár régi ismerőssel, de őszintén szólva nagyon nem vágyok rá. Én senkivel nem tartom bentről a kapcsolatot, csak a bérszámfejtőkkel. Lehet hogy meg sem ismernek a kollégák!

sprite: mennyi magneB6-ot szedtél eddig? Csak mert én most a béres magnéziumot szedem, és az 250-es, és napi kettőt mondott a doki. Lehet hogy ezzel is meg tudnád úszni azt a port, amit annyira nem szeretsz! Ez meg olyan, mint egy terhes vitamin!

Kata
labkat

Kata!
Napi 2-t szedek,olykor 3-at.Már kiírta a port,majdcsak kibírom :roll:

Most nem nagyon érek rá,de csináltam pocakfotót,ezek vagyunk mi.Annyira friss a kép,hogy kb 5 perce csináltam :roll: Kép
Vendég

Sprite,
jaj de szép a pocid! Mostmár mindenki gömbölyödik rendesen! Tök jó! Már úgy várom a decembert, akkor meg tele leszünk babás képekkel :D
Vendég

sprite: én 3x1-et szedtem, és a doki azt mondta, hogy az semmiség, ezért is ajánlotta a béres félét, vagy napi 3x vagy 4x2 MagneB6-ot! Csak gondold át, hátha neked úgy jobb!
Szép a pocid, nagyon vagány a tetoválás miatt! 8)

Kata
labkat

Sziasztok!
Gio, és vica szerintem az Istenhegyi géndiagnosztika, nagyon jó.
Szánnak időt az ember lányára, jó felbontású a gépük, és kedvesek.
De viszont 12000 ft asszem. Adnak képet és dvd-t.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de pár napja le akar szakadni a derekam. Tetgnap kicsi görcs is volt, de lepihentem és elmúlt. Remélem, ez nem jelent semmi rosszat. :?

Szép napot!
Judit
Vendég

Sprite szép pocak:)

Judy nekem is 2 napja van valami derékfájásosság :( Leginkább este jön rám lefekvés előtt na meg már reggel is :roll:
Vendég

sziasztok.
a szülés várható ideje nálam a mensi alapján van a papíron dec.5.,de a terhesség hete viszont 2-vel kevesebb a papíron.én ezt nem értem akkor most mikor fektetnek be túlhordás miatt? :?
nekem eddig az uh-n mindig a buksija volt lent teljesen a nagyfiam is így volt az elejétől,remélem már nem fordul meg,de nem hiszem mert tegnap is előszeretettel rugdosta a bordámat vagy fél órán keresztül és persze mindezt hajnalban.
a derekam nekem is fáj már egy ideje.
tegnap mérekeztem 3 hét alatt 1,5kg nálam meg van a hetente fél kilo :oops: ,így összesen eddig 3 kilo +.de már érzemis a combjaim híztak meg a fenekem :( .
arik a képek nekem még nincs ekkora pocakom :oops: de az is igaz hogy az gészben a kislurkó van.és úgy néz ki hogy Benni lessz már apuci sokszor így szól hozzá :)
rakok fel én is képet amint megtalálom a fényképezőt :x

Kép
Kép
anitaaa03

http://www.4dgenesis.hu/
Na mi idemegyünk végülis. Hugom járt náluk és nagyon alaposak, kedvesek, adnak leletet, képet, dvd-t és 10.500 Ft.(egészségpénztárra elszámolható)
Vendég

A derekam nekem is vmiféle becsípődés előtti állapotban van. Nem is tudom hogy kéne mozdulni hogy ez ne következzen be:-)

Anita, 3 kg az nagyon klassz! Szerencsés alkat lehetsz. Várjuk a pocifotót.
Vendég

na nálunk nem lessz pocakfotó csakha vettm gépet.drága húgomnál volt és nincs ehol ő meg persze nemtudja hol va már az egész házat áttúrtam.őt ismerve elhagyta valahol :evil: :x :(
ja Vica örülök hog nem volt semmi gáz a fogyából

Kép
Kép
anitaaa03

csináltam telóval :)
Kép

Kép

egyébként én is büszke vagyok a 3 kilora :oops: a nagy fiammal ilyenkor már a duplája fenn volt csak a a baj hogymost többről indultam így minél kevesebbet szeretnék hízni :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, dejó!! Nagyon szép poci. Kisfiad lesz ugye? Olyan kis hegyes a hasad.
Vendég

gio igen fiú lessz és az első fiúval is ilyen "hegyes" hasm volt :)

Kép
Kép
anitaaa03

épp most készülökrendelni a bakker-től már vagy 3 éve nem rendeltünk de most fényképezőgép az ajándék és azthiszem úgyis kéne másik :?

Kép
Kép
anitaaa03

na átírtam a vonalzóm beírtam a szülés várható időpontját mensi szerint ami mindig a papíromon szerepel és nem bajlódom állandóan a hetekkel :? úgyis akkor jön amikor ő úgy gondolja :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita: szép pocak :) Mi akkor kb együtt haladunk, bár mire 26 hetes leszek, bizonyára többet hízok mint te :D De eddig én is 3kg plusznál tartok!
Mi az a bakker, ahol lehet fényképet rendelni, és ajándék fotógépet kapsz? Milyen fotógépet egyébként??? Ez felkeltette az érdeklődésemet!

Egyébként én is azt figyeltem meg, hogy most egy kicsit szögletesebb a hasam. A lányokkal olyan kerekebb volt a dudor. Vagy szerintetek hülyeséget beszélek???

Kata
labkat

kata bakker kertészet egyszer rendeltem aztán tag lettem és most ha rendelek akkor ingyen kapok fényképezőt már ki is töltöttem krókuszt meg tulipán hagymát rendelek.
állítólag hülyeség a pocak miensége pedig én is úgy látom ismerőseimnél hogy van eltérés :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

még mindig agyalok a mellszívón lehet hogy inkább előre csak egy kézit veszek persze karosat és ha nagyon nem működik azal akkor beruházom az elektromosra :roll:
így ha esetleg az is elég akkor minimum10ezret spórolok :wink:
sajna muszály ezt is figyelembe venni.ti már eldöntöttétek egyébként hogy milyet vesztek?
ja és kata ti hárman vagytok így nálad több hízás megengedett :D

Kép
Kép
anitaaa03

anita: aha :oops: :D Akkor jól félre értettelek! Sebaj :)

Kata
labkat

Anita,
én is pont a mellszívó kérdésnél tartok:.) épp 5 perce beszéltem róla a kolléganőmmel, aki pl. mindössze egyszer használta. Ha vennék elektromosat vennék, mert jobb. Ugyanakkor sztem luxus, ha nem is használja az ember. Úgyhogy én is pont úgy döntöttem mint te, testvéremnek van egy kézi, kipróbálom és ha nagyon kell akkor beruházok decemberben szülés után egy elektromosra
Vendég

Kata :lol: :lol:
gio örülök hogy nem csak engem foglalkoztat ennyire ez a téma.
a másik a légzésfigyelő mert még mindig nem vagyok biztos benne hogy szükség van rá :oops: az egyik barátnőmék is vettek aztán meg mindig lefordult róla a gyerek.nekünk nem volt nincs tapasztalatom akkor is addig vaciláltunk míg végül nem vettünk. :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: