A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Dorka
Gyönyörű!!!!!!

Én még visszafekszem.... :wink:
Vendég

Csajok, gyorsan szüljön meg még valaki, lehet h Luca a 13-as sorszámra pályázik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Lassan csak azért jövök, hogy megnézzem van-e új babónk, mert annyit írtok, hogy képtelen vagyok követni. :wink: :)

Astrid hatalmas gratuláció Dóra érkezéséhez, Isten hozott kicsi lány! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. És várunk nagyon, beszámoló, fotók ... :)

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: nekem a 13-as szám bejön, mi az utcában is a 13-as szám alatt lakunk. :) De ezúttal átadom Neked :wink:

És ma foglak később bombázni is Titeket képekkel, csak most Julcsival készülődünk, kezdődik az ovi, Veronika alszik. Ja, és Veronikát nagyon megdícsértem egyetlen egyszer ébresztett fel éjjel, 1-kor és utána 6-ig aludt :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt! Őrülök meg, hogy itt éjjel mik történnek... Astrid még késő este itt irogatott...

Astrid és Dóra apa! Szeretettel gratulálok Dóra érkezéséhez! Sok boldogságot, tejet és egészséget kívánok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madár! Veronika egy cuki, hogy hagyott aludni!! Puszi neki! :D

Vikivel, Pancsikával, Scooperrel mi lehet?

Ma jön a védőnő... :x :x :x ilyenkor még miért zaklat???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.01 08:30-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szép jó reggelt!

Astrid, Apa és gyerkőcök, szeretettel gratulálok! Isten hozott Dóra baba!
bex13

Kaptam Dóriról mms-t de nem tudom feltenni a netre :( :( :( :( Olyan gyönyörű baba!!!!!
Kinek tudom továbbküldeni, hogy feltegye a pic-re???

vicger

Noémi Csenge 3300 grammal, 50 centivel természetes úton ma reggel 6:58 kor megszületett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scooper, sok sok boldogságot Nektek!!!!!! :) :):)

vicger

Luca, jöhetsz :lol: :lol: :lol:

vicger

Scoopernek és párjának gratulálok! Isten hozott Noémi!

Luca hajrá!!! Kriszta küldesz sms-t, ha megérkezett? :wink:
bex13

Kép
Dóra baba :) :)

vicger

Bex, aha :D :lol: :lol: :lol: már csak el kellene indulnia :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"]L írta:vicgeruca, jöhetsz :lol: :lol: :lol:

Kriszti: vigyázz mit kívánsz !!! :) ... minden kívánságod így teljesüljön :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... te kinek küldessz sms-t ?

ASTRID ÉS DÓRA-BABA: gratulálunk, és minden szépet és jót kívánunk az egész családnak !!! :)

SCOOPER ÉS NONCSI - BABA: szeretettel köszöntünk, és várunk vissza, hogy elmond, mi történt veled az utóbbi 1 napban ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rajtam nem múlik, én drukkolok! :lol: :lol:

Dóra nagyon szép baba!
bex13

Scooper azt írta, hogy most K.O. de majd jön a topikra, s mesél. Szegénykém, biztosan elfáradt nagyon...

Vajon Pancsikával, s Vikivel mizu lehet????

Madar
, várunk nagyon, már hiányzol! a 13ast köszi, de nagy valószínűséggel ez a hajó már elment ;)

vicger

[quote="dorkamartini"]n írta:dorkamartininya.... szunya van ezerrel:)))) ujj de örül anyaszív...bugyborékék elköltöztek babapocóból :) ezért most kaptok képet
Kép

óóóóóóóóóóóóó, lecsorogtam a székről !!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, megy Neked, Annának, Bex-nek, asszem még Sütinek mondtam, h küldök. Na, meg Atesz jön, oszt beszámol majd :D :D

Egyelőre nyugi van, szerintem szépen tágulok, mert hasogat az altáji egység ezerrel, de ennyi.

Most viszont azon filóztam, h ha a magzatvíz megy el, akkor hogy a viharba fognak a mentősök engem kis picinykét lecipelni a 3.-ról, mivel ugye lift nincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Micsoda hírek!!! Olyan jó ez, nem igaz lányok??? :D :D :D

Scooper gratulálok Noncsi babához, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Gyere majd Te is, amint tudsz, mesélj, fotók ... várunk vissza. :)

[size=18]Hajráááááá Luca! Te jössz! :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Dorka baba csodaszííííííííííííííííííííííííííííííííííííp :) én lemaradtam erről a képről... :oops: 8) :oops:

Madar, ámen :lol: :lol:

Megyek is, gyors kiporszívózok :) hááááááááááááááthaaaaaaaaaaaaa..... :lol:

vicger

Kriszti: láttak Ők már ilyet. :wink: Bízz a nagy magyar eü-ben, megoldják. :)

Annyira feldobott vagyok, nem tudom miért, de jó, nagyon jó.
Talán, mert Julcsi ragyogó arccal ment az oviba reggel, mert olyan jó volt nézni, amilyen szeretettel felöltöztette reggel Veronikát, és az esténk is olyan nagyon szépre sikeredett. :)

KépKép
KépKép
madar

Süti merre jár? Csak nem kedvet kapott a babázáshoz, s orvul, titokban szülőszobára ment? :) :) :) :):):):):):):)

vicger

Jó reggelt!

Scooper, Astrid, GRATULÁLOK!!!!!!!!!! Sok tejcsit!!!

Bobóka, képtelenség a méret szerintem. Nálam is volt már 94-es BPD, utánna egy héttel csak 91,5. Én nem hiszek az uh-nak. A FL, meg nagyon nagy.
A heged viszont nagyon vékony szerintem.

Be kell valljam csak a piros betűseket olvastam el, annyit írtatok, ami nem rossz, csak én nem tudtam követni most!

Ma voltam már nst-n. Picúr nem nagyon akarta magát aktivizálni, így flow-t is csinált a doki. Lőrinc nagyon jól érzi bent magát, mert tökéletes lett.

Kép
kata05

Madar :) Örülök, hogy ilyen klassz minden :) :) :) Julcsira pedig nagyon büszke lehetsz :) :) :) Meg az egész családodra :) Julcsi lelke most már helyreállt? hűűűű... azért nem semmi kapni ám egy hugit ! :) Hála az égnek nálunk a két nagynál már nincs veszély lelki háborgásnak, bár Atinál azért lesz durci, de az nekem fog szólni, s remélem hamar megbékél..

Nagy magyar eü... :lol: majd előrebocsátom nekik, hogy ne kis nyüzügéket küldjenek, hanem minimum hústornyokat :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy majd leeresztenek valami madzagon földszintig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Timi: elhiszem, hogy lecsorogtál a székről. Dorka baba nagyon szép kislány, büszkék lehettek rá. :)

Mabe: Imola fotók zseniálisak.

Astrid: és Dóra is annyira gyönyörűséges. Tényleg büszkén mondhatjuk, hogy csak nagyon szép babóink vannak.
Erről jut eszembe egy barátunk mondása: "Lennék én szerény, de nincs mire." :lol: :lol: :lol:

Nem sokára én is hozom a fotóáradatot. :wink: Én nem tudom, hány száz képet csináltam már ... :oops: :) Pedig azt sem lehet mondani, hogy azért, mert az első, Julcsinál is minden pillanatot meg akartam örökíteni ... és most is. :wink: :)

Bizony: Pancsika, Viki ... mi lehet? ... Mennek a drukkok még, nagyon. És Csunyeszka? Nem maradtam le semmiről, igaz?

KépKép
KépKép
madar

Scooper és Noncsi apa! Gratulálok Noémihez és sok boldogságot, jó egészséget kívánok!!

Húha, itt nagyon zajlanak az események... :lol: :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Dóra baba nagyon édes!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kata: én is csak a kiemelt részekig jutottam :oops: de talán ez most bocsánatos "bűn". :wink: Örülök, hogy jól vagy és Lőrinc is remekül érzi magát. :)

Kriszti: azt persze nem gondolom, hogy teljesen túl vagyunk rajta. Biztosan ebben is vannak hullámvölgyek, de szerintem érezhetően azóta javult a helyzet, amióta úgy állok hozzá, hogy nem sajnálattal gondolok arra, hogy milyen nehéz lehet ezt most Julcsinak megélni, hanem úgy, hogy tényleg milyen szép dolog történik vele, velünk. És biztos, sokat segített az is, amit Anna írt (és én még meg sem köszöntem). :oops:
Anna azt mondta, hogy beszélgessek Julcsival arról, hogy az is természetes hanem csak jó érzések vannak benne stb. Tegnap délután úgy alakult, hogy miközben festegettünk Julcsival, egy nagyon jót tudtunk beszélgetni, beszéltünk erről is, és tudom, érzem, hogy annyira megkönnyebbült. Nagyon köszönöm Anna, nagyon sokat segítettél.

Ati durcija? Lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem. És érthető lesz az is, ha lesz ... de nincsenek kételyeim, Te nagyon jól fogod kezelni a helyzetet. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar, Annának teljesen igaza van, önbecsapás és ámítás azt gondolni, elvárni akár magunktól, akár bárkitől, h csak pozitív érzelmei legyenek bárkivel szemben . Hiszen az élet attól kerek, hogy azt teljességében éljük meg, s ehhez hozzátartoznak a félelmek, a rossz érzések, a féltékenység és társai. S attól, hogy a gyerekünkbe nem azt az elvárást tápláljuk, h márpedig most ha kell ha nem örülünk, mert elvárják tőlünk, hanem őszinték vagyunk magunkhoz, s ezáltal őszinték tudunk lenni a gyermekünkhöz, vagy éppen a társunkhoz, így olyan gyermekeket tudunk felnevelni, akik nem fognak frusztrációval küzdeni, hanem tudják helyükön kezelni a dolgokat, adekvátan reagálnak majd eseményekre, s nem mellékesen, sőt a legfontosabb, hiteles emberek lesznek. ha manapság körül néz az ember, mást nem lát szinte csak önbecsapást, rózsaszín cukormázat, alatta pedig a nagy semmit....
na, befejeztem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lényeg ami lényeg, élni tudni kell :)

vicger

Sziasztok!

Astridéknak és Scooperéknak is nagy gratuláció!!! :-D Úgy látszik, megint lányos széria jön :wink:

Most csak gyors bekukkantásra futja, már túlvagyok egy vérvételen a hematológián, meg a védőnőn is. Kicsit kezd elegem lenni, most meg fehérje van a vizeletemben, és 144/89-es vérnyomást mért - ami itthon 124/84 :roll: úgyhogy most méregetnem is kell. Ha itthon is magas, akkor irány az ambulancia...Ráadásul a dokim holnaptól megint nem lesz hétfőig......

Fél 11-kor megyek vissza a hematológiára a trombocita eredményemért, aztán egyeztetünk a dokimmal...

Szóval tiszta futkározás az életem :evil: meg kell mondjam, minden energiámat össze kell szednem hozzá.......

Szép napot, és BABAESŐT!!!! :-D

Délután jelentkezem, ha addig nem jön közbe semmi :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Sajnálom a rossz eredményeidet! :cry: :cry: :cry: Vigyázz magatokra!

Peppino
Kép

Kép
peppino

szezso, nem unatkozol... kitartást Neked a mai naphoz, s várunk vissza remélhetőleg jó hírekkel!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, megy Neked, Annának, Bex-nek, asszem még Sütinek mondtam, h küldök. Na, meg Atesz jön, oszt beszámol majd :D :D

Egyelőre nyugi van, szerintem szépen tágulok, mert hasogat az altáji egység ezerrel, de ennyi.

Most viszont azon filóztam, h ha a magzatvíz megy el, akkor hogy a viharba fognak a mentősök engem kis picinykét lecipelni a 3.-ról, mivel ugye lift nincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az előbb tettem tisztába Lillust, és ooooolyan fura érzésem volt: mintha egy pillanatra bepisiltem volna, komolyan azt hittem, elfolyt a magzatvíz ... de nem, semmi nem jött :roll: :shock: ... nagyon fura érzés volt ... még most is ezen gondolkodom ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt!!

Micsoda éjszaka!!

Astrid, Scooper, Dóra és Noémi babák, családok, hatalmas gratulációk, jó egészséget mindannyiotoknak!!!

Csak úgy halkan, Spickey, te mit csináltál ébren 3 órakor? :D

Megyek reggelizni...
Hétfőn megyek UH-ra, most beszéltem dokibácsival!

floranan

Kriszti: köszönöm, igazad/igazatok van ... és ez a fajta hozzáállás nekem, nekünk, Julcsinak nagyon sokat segített. Tényleg, szinte éreztem, hogy megkönnyebbül, felszabadul a kis lelke ... és olyan jó így látni Őt :)

Szezso: kitartás, várunk a hírekkel. :)

Bibi: hmmm ... nekem még ilyen sosem volt ... nincs ötletem, mi lehetett. ... Lehet, a szezso üzenete a "babaeső"-vel kapcsolatban Neked is szólt. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Szezso várunk vissza, reméljük az eredményed jó lesz! Kitartást a sok rohangáláshoz ebben az időben! :)
Bibi nekem vasárnap volt ilyen érzésem, de persze semmi. Én is értetlenül néztem... :shock: :shock:
Kriszti a bölcs, mint mindig! :wink: :lol: :lol:
Madar várjuk a képeket nagyon! :D :D
Kata az a lényeg, hogy Lőrinc jól érezze magát! :wink:
Dorka, képek bármilyen mennyiségben jöhetnek, gyönyörű.
Mabe, azok a nézések! Már most tudja, hogy kell levenni a pasikat a lábukról! :lol: :lol:
Tényleg elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy szép babáink vannak!
Többiek? Andi, Süti? Húú, már én sem tudom ki van kórházban kit soroljak még ide??? :oops:
Szőnyegek kirázva, felsöpörve, felmosva a szobában, előszobában és a fürdőben.
Még hátravan a konyha és az előtér. És végre megint szép tiszta lesz minden!!!
Sajnos ki kell mennem, pedig annyira nincs kedvem... De nincs itthon elég fokhagyma, a bolognaihoz pedig kell! Nem küldene valaki fénypostával?
Vikiről, Csunyiról, Pancsikáról nincsennek hírek???
bex13

Szép jó reggelt kívánok!

Astrid, Scooper, nagyon nagyon gratulálok nektek :!:

Süti azt írta, hogy az uzsokiba megy délelőtt ha jól emlékszem.

Szezso, kitartás a mai naphoz.

Köszi az infókat heg ügyben is.
Itt még egy kicsit az bizonytalanított el, hogy dokim azt mondta, hogy jövő héten már nem néz hegvastagságot, csak ctg meg méhszáj vizsg.
No mindegy, csak érti a dolgát remélem :roll:

Madar, nagyon örülök, hogy ilyen szép estétek volt tegnap, és, hogy ma ilyen szépen indult a napotok. Tündéri lánykáid vannak :wink:

Kriszti, szorítok, hogy Luca baba akkor induljon el, amikor szeretnéd :wink:
Vendég

Flora, nem tudok privit küldeni, így ide írom :lol: :

Én hétfőn 11-re megyek oda ctg-re, úgyhogy összefuthatunk, az ambulanciára nem fogok tudni menni szerintem, mert még csak most kaptam meg a beutalókat a vérvételre, a héten leveszik a vért, abból tutira nem lesz még hétfőre a kezemben az eredmény :cry:

Bár nekem nagyon jövő hetes szülési érzésem van, lehet, hogy az ambulancia ki fog maradni :roll: Majd meglátjuk
Vendég

Ok, Boboka, megpróbálok akkor fel 12-re odamenni, mit szólsz? És akkor tali!!
Privit tudsz nézni? Hogy ne untassuk a többieket :wink:

floranan

Küld el, remélem átjön, neked én nem tudtam küldeni, error-t írt ki :roll:
Lehet, hogy valamit frissítenek a b.neten
Vendég

CSak gyors bekukk:

Scooper hatalmas gratula.
Én behavazódtam,munka és háztartás ügyileg,este doki után jelentkezem.

pussz "Istennők"

Kép
v.andi

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bibi, nekem Atinál volt ilyen, be is mentünk a kórházba, de nem magzatvíz volt, hanem valszeg nagyobb mennyiségű vizes folyás. Egyébként máig emlékszem az érzésre, határozott csobb volt, csak nem özönvizes :lol: :lol: :lol:

Bex, Te sem unatkoztál :D Én meg a bölcs, :lol: :lol: :lol: hehehehehehehe :D:D:D:D:D

Boboka azért a hegvastagság sokat számít... sőt. Az számít igazán, nem ám szétválik itt csendben!!! Szóval inkább kérd meg a dokkert, hogy sasolja meg jövő héten is. Az a dóga a hétszentségit neki!!! ;)

Andi micsiáááááááááááááász?????

Jelentem én kisikáltam a szőnyeget, a leghatékonyabb módszerrel, négykézlábgyökérkefe, ugyanis a csodah2o nekem nem jött be... Igaz, valszeg nem 3gyerekes nappalibaszőnyegpadlómániás nemnormális fehérnép lakásába találták ki. Most csilli villi, illatos és nem mellesleg tiszta :D
Még lepakolom a könyvespolcot, megsikálom az erkélyajtókat és befejeztem.

vicger

Sziasztok!
Astrid, Annamari Sok örömet kívánok a kislányaitokhoz!!!

Mónika, nagyon örülök, ha segített az, amit írtam :D

Voltam CTG-n, csütörtökön kell menjek megint (du. 1/2 2-re, előbbre nem volt időpont). Az rendben volt. Viszont 2 + keton volt a két héttel ezelőtti vizeletemben. A cukrot nem nézték :shock: , nem értem, hogy miért. A védőnő azt mondta, hogy mert magas volt a vércukrom. Megkérdeztem a főorvost, ő meg azt mondta, hogy túl alacsony volt :x és hogy nem kell éhezni, de könyörgöm, mostmár teljesen össze vagyok zavarodva, egyek vagy ne egyek ( tegnap is mértem 8,8-at is :roll: Totál kész vagyok. Most azt találtam ki, hogy ha megéhezem, akkor mérek, és ha 6 alatt van, akkor eszem és kész. Nincs jobb ötletem. :( :?

És 3-ra mehetek vissza a védőnőhöz, hogy ne unatkozzak itthon. :(

Bocsánat, hogy megint csak panaszkodom, pedig még a fejem is csak most kezd fájni... (de legalább van :wink: :lol: )

Jó babázást a babázóknak, kellemes vajúdást a vajúdóknak, nekünk várakozóknak, meg sok türelmet :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boboka: jövő hetes szülésérzésem van ... tecc :) meglátjuk :wink:

Andi: csak szép nyugiban, de este várunk :)

Peppino: kösz a linket, majd elolvasom a cikket. :)

Kriszti: Te aztán mindent megteszel a 13. helyért. :wink: :)

Anna: doki, védőnő :? Sajnos vagy inkább szerencsére nincsenek személyes ismereteim, tapasztaltaim a témában, de ez a bizonytalanság, hogy mit kellene csinálni, nem jó.
Olyan szépen írsz, jó volt olvasni az utolsó mondatot (is). :)

KépKép
KépKép
madar

Astrid,Scooper:Hatalmas gratulációm a két kiscsajhoz!!!!!
Vendég

Anna, nekem mindig azt mondják hogy keveset iszom. A cukrom jó.

Dorka, babód nagyon szép!!

Madar, örülök hogy lassan helyre áll Julcsi lelke!!!

Boboka, nekem 2 hete van mindjárt szülök érzés, és semmi. :wink: Bár én nagyon türelmes vagyok!! Még kiélvezem az utcsó pocakos napokat, pedig már nem kicsi! :wink:

132-es vérnyomi nagyon gáz?Ez volt ma a legnagyobb amit mértem ma, az előbb 123 volt.

Képzeljétek én védőnőm még mindig nem jelentkezett. Immáron 15 hete láttam utoljára!! 4 hete felhívott hogy tudassa velem elmegy nyaralni 2 hétre, de aug végén ha még egyben vagyok akkor hív és beszélünk! Azért ez a nem semmi!!Idejön esküszöm kivágom!

Kép
kata05

Van áram végre!!!!!!! El sem tudjátok képzelni, hogy micsoda alap dolgok is árammal működnek!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Scooper, végre!!!!! Már nagyon szurkoltam, hogy túllegyél rajta, nemsokára már otthon Apával :) :) :) Minden jót kívánok Nektek is!

Anna, nekem is a ketonnal volt gondom, arra mondták, hogy éhezünk - a baba is, én is! Ezért csinálom azt, aminek most állsz neki. Ha 6 alatt van, eszem. Nekem se mondott senki semmi értelmeset, hogy mi a fenét csináljak?! Mert még ha csak mi éheznénk? De a pici is! Azóta szépen lement a keton, hol 1+, hol 2+. Úgyhogy használ a taktika Anna :) Báááár... lehet, hogy a túró rudi volt :) :)

A végén tényleg mindenki megszül szeptember elején, és csak én maradok egyedül a végére, már mindenki babázni fog, émmmmmeg neeeeem! Nem érzek semmit, se fájást, se napot, se hetet, egyszerűen csak szétrúgnak, szétnyomnak, szétszúrkálnak azt ennyi!! Nagyon kivi leszek, mit mutat a ctg csütörtökön!!

Julcsi történetet megkönnyeztem, olyan nehéz lehet, nem is tudom, hogy tudok majd helyrerakni ilyen kis emberi lelket. Egy kicsit összetojtam magam a felelősségtől!!!!!!!!!! :? :?

:? :?

Kép
lili34

Ja.. és már megint bőgök is :lol: Totál kész vagyok :lol:

Kép
lili34

Madar, mondjuk úgy, hogy megteszek mindent, h végre tiszta legyen az egész lakás, s nem mellesleg, ha Luca kíváncsi lesz, hogy mi a csudát művelt az anyja, akkor ennek az esélyét nem veszem el tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna
basszus, a keton az gáz! Egyél! A fene ezekbe a dokikba, hogy egymásnak ellentmondanak.... :evil: :evil: :evil:

Lili, lehet, hogy holnap már babázol ;) Soha nem tudhatjuk, hogy kinél mikor indul be a szülés ;) Látod, nálam már minden azt mutatja, hogy 5 perc múlva kórház, aztán még lazán nyomatom a puccingmasint :D :D :D :D

Kata, védőnőd kábé olyan mint a többség védőnője.. csak papíron létezik. :evil: :evil: :evil:

Dobok Sütire egy sms-t, hogy mi van vele... Vagy ma dokis,védőnős,ctg-s napja lehet? Tudja valaki?

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: