A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

[quote="rencsi79"]S írta:rencsi79zimba, akkor is kell cetro, amikor már ma kapni fogja a tüszőrepesztőt? az nem csak addig kell, bocsi ha hülye a kérdés, de tudod mi anno nem kértünk cetrot, hanem kockáztattunk hátha nem durrannak szét.....és így is lett :D

Jobb nem kockáztatni. A tüszőrepedést ugyebár az okozza, hogy az FSH leesik, az LH pedig felszalad. A Cetrotide ezt akadályozza meg. Dévisz szeret biztosra menni: a punkció előtti napig adja a gátlót. Iron egy nappal hamarabb abbahagyatta, izgultunk is egy kicsit emiatt.
szimba

Már megint laptető...
Meli! Küldöm!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám drága,

dehogy nem hiszek neked, csak én azt hittem, hogy a kettő pont ellentétes hatású, az egyik megtartja a tüszőket a másik megrepeszti....de én nem kaptam cetrot így hülyeség amit gondoltam. BOCSIKA!!!!!

Kép
rencsi79

Na jó, megyek! Látom, hiába írok én bármit is... :cry: :cry:

Remélem, Meli már úton van a patikába...

Puszik Mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Én úgy értelmezem, hogy az Ovitrelle nem repeszt, hanem érlel és az érés eredménye a repedés, amit a Cetro megakadályoz.Így érett lesz, de nem durran. Konyhanyelven valahogy így...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

köszi Szimba!!!! :D
Melikém, írj ha fejlemény van!

Kép
rencsi79

moncsi
irtam privit

melania
remélem sikerrel jársz, majd irj

rencsike
én is igy kaptam az egyiket este 8-kor (cetro)a másikat éjfélkor(Ovitrl), szóval ezt biztos igy kell kapni. :wink:

szimba
Húúú, hát ezt ilyen tudományosan még nem számoltam ki, de igazad lehet :lol:
Hát igen, látszik, hogy a férfiak a logikájukra hagyatkoznak, a nők meg az érzelmeikre :lol: :P egyébként köszi :P

rencsi
küldtem mailt
chilike1

Itt vagyok.Minden elintézve.Szuri a hasba.KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET!!!
NAGYON SZERETLEK TITEKET,JÓ HOGY VAGYTOK!!!! :oops:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Moncsi!

Húúúú, akkor Zsófi jó kis gombócka lehet! :lol: :wink: Mondjuk Jáz sem egy "csonti".....furcsa is nekem Adri után! :lol: 8) Golyófej :wink: nagyon husikás combik :wink: ......viszont Adri babahaját senki nem tudja lekőrözni!!!!! :lol: :wink: Mondhatnám, hogy Adrihoz képest Jáz "kopasz" volt, mikor megszületett! Pedig egy újszülötthöz képest volt haja! :lol: Köszönöm kérdésed Lányok jól! Adri már tűkön ül, hogy ismét mehessen az oviba. Már számolja egy hete, hgoy mennyit kell még aludnia!!!! :lol: :wink: De kedden már mehet! :wink:
És egyébként Zsófi Zsófi vagy Zsófia? Egyébként nálunk is uncsitesó Zsófi(a), de ő már 6 és fél éves és már suliba megy! :wink: Ja és Bogi is nagyon szép név!
Na legközelebb meg már csak meg tudják mondani, hogy kukis vagy punis! :wink:

Julcsi!

Sajnálom, hogy rókák ennyire szeretnek! :? :evil: De remélem most már hamarosan visszahúzódnak az erdőségbe!!! :wink:
És neked uncsihugi(k) "honnan van(nak)"? Mármint Te tesódéknak a kislánya(i) vagy férjed tesójáéké? Na ezt jól megaszondtam!!! :lol: :wink: 8) De biztos érted! És majdnem 2 éves :lol: nagylánykát hogy hívják? :lol:

Meli!

Remélem már haza is értél a patikából és minden jól alakult! :wink:

Most csak ennyi! :roll:
További minden szépet és jót Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Meli!

Örülök, hogy sikerült!!!! Juhéééééjjjjjjjjj!!!! :lol: :wink: Hozzon ez a "kis kaland" soksok szerencsét.....Babucit a pocakba!!!!! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Csajok!

Elolvadok ennyi gyönyörű gyerekfoto láttán! Már csak egy tócsa van a szoba közepén.
Gratula!!!!!!

Sajo
sajo

Meli, nagyon örülök, hogy sikerült.

Rencsikém, én is hiába kapaszkodom a pultba mindig le tud mérni Ágika. A 6kg jó, főleg, hogy hánysz is, és ha Domi éhes, akkor enni kell. Én is azt remélem, hogy kint is aludni fog Marci. :wink:

Chili, én nem vállalnám be az amniót a helyedben, főleg ilyen eredménnyel. Moncsinak igaza van a négyes teszt bőven elég.

Zsu, ne haragugj, hogy elviharoztam, csak lemerült a telefonom, a festő meg csak az enyémet tudta, így nem tudott elérni, hogy végzett, szaladtam töltőért. De legközelebb dumcsizunk. :wink:

Julcsi, sajnálom, hogy hánysz, de reméljük már nemsokáig.

Kép
gmelcsi1

Meli Drága!

Micsoda izgalmak! Annál szebb eredmény lesz holnap!

Nagyon drukkolok! Várlak a jó hírekkel! :lol: :wink:
agnyes

na mi a helyzet, sehol senki...a kis csavargó népség 8)

agnyes drága hogy vagy? Mi van veled?

gmelcsi
Engem nem hivtak vissza erre a négyes tesztre, csak azt mondták menjek a 18.heti genetikai ultrahangra.
Te milyen vizsgálatokon voltál?
Én még mehetek azért erre a négyes tesztre , mert nem hivtak?
Bár állitólag két baba esetén az nem pontos, csak annyi, hogy negativ, de nem részletezik a dolgokat.

tigrincs
Jó, hogy jössz, néha... :lol:

melania
na ügyes kislány vagy te, el tudod intézni a dolgokat :lol: , drága apánk meg biztos szerelmes, azért felejtette e a receptet :lol: :lol:

vjulcsi
merre vagy? remélem kint a szabadban, nem a wc közelében :wink:

moncsikám irj, ha itt vagy.
puszi mindenkinek...
ja rencsike küldtem mailt
chilike1

Adj' Isten!

Chilike, én írtam még délelőtt! Azt nem mondd, hogy te is csakaz adatlapomat kaptad meg,mint Meli!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melike, örülök, hogy sikerült szurit szerezned! Kicsit részletezhetnéd, hogy oldottad meg!

Tigrincs, mi is azt hittük, hogy Zsófi(a) kis gombóc, de nem! Tök kis pipaszár lábai vannak. :lol: Még egy utolsó kép róla és ígérem befejeztem! Kép
Nekem különösen nagy öröm,hogy Adrid már várja az ovit.

Sajó, olyan aranyos vagy, hogy csuda! Te legalább biztos nem neheztelsz a képekért amiket nem bírom ki, hogy ne tegyek föl!

Chilike, engem azért hívtak vissza, mert "köztes eredményt" produkáltam. Önkéntesen természetesen mehetsz, ha akarsz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsikám
irtam privit
puszika
chilike1

Chilike! Drága vagy,hogy hiányolsz! Járok cérnabeültetéses akkupunktúrára. Holnap megyek a másodikra. A doktornő azt mondta,hogy ne kezdjek bele a lombikba novemberig,előtte rendbe rak. Most,hogy a Vass doki elment, ráérek egy picit. Addig meg úgy döntöttünk a párommal,hogy a cérnázás olyan jól sikerül,hogy spontán babánk lesz! Közben azért néma üzemmódban szurkolok mindenkinek. Örülök,hogy veletek is minden rendben. Nem is lehetne másként.
agnyes

Szisztok!

Voltunk ma Apánknál, nagyn jó kedve volt, nagyon aranyos volt!
A baba jól van, már 4,3 cm, a tarkóredője rendben (1,3), a magzatvíz is, meg jó helyen is van a méhlepény.

A rosszullétek ténylege múlóban, és eddig nem híztam.

Mindenkinek puszi, később jövök, csak most mennem kell dolgozni!
vjulcsi

julcsi

Juj, de ügyike vagy, meg persze a babád is
GRATULA! :lol:

ágnyes
Na erről a cérnás módszerről nem sokat tudok, de kivánom, hogy sikerrel járj és meghozza a hozzá fűzött reményeidet!
A spontán babásodás nem rossz :wink:
Akkor most apánkhoz fogsz menni?pusza

moncsi
irtam prv.
chilike1

Sziasztok.

7sejtem lett. :lol:
Alig akartak hazaengedni mert 70volt a vérnyomásom. :shock: Most már jobban vagyok.Nagyon görcsölt a hasam műtét után.Apánk a vérnyomásom miatt meginvitált a Jánosba éjszakára.De csak viccelt.Aztán már 130-as vérnyomival jöttem el.

Kép
Kép
melánia

Mindenkit puszikálok.Priviket elolvastam de majd később válaszolok rájuk.Ritu én is örülök a talinak!!!! Párod is nagyon rendes volt!!!!

Katám:nem semmi nőci vagy te lány!!! Bejöttél hozzám puszit adni!!!! Drukkolok nagyon nektek++++++++++++++++++++++++
puszi.

Kép
Kép
melánia

Jól van, Meli! Ügyes csaj vagy!
Hajrá a nagy találkozásra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melikém,
DE SZUPER!!!! Drukkolok, hogy holnapra szépen osztódjanak! :D

Micikém,
nagyon jók az esküvős képek!!!!

Bodzuska,
csoda Esztibaba egy gyönyörű hajasbaba!!!!

Kép
rencsi79

Melánia: Nagyon szorítok én is, hogy jól sikerüljön a találka!!!!!

Zsu
uzsuzs

Mindenkitől bocsánat a nagy hallgatásért :oops:

Drukkolok a most akciózóknak, Melániának és ErcsiKatinak!

Vjulcsi, Moncsi, Rencsi, Gmelcsi, Chilike! Olyan jó olvasni Titeket!!!!

Többieknek sok sok hitet!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Meli,
nagyon szorítok a srácaidnak :)
sajnálom, hogy rosszul érezted magad, és remélem nyugodt éjszakád lesz.
Gondolom alig várod majd a holnapi telefont és pláne a randevút a kicsikkel :))

Rencsi,
jobb lett volna karcsúbb menyasszonynak lenni, de azért próbáltam előnyös formába állni :))))

Kismamik!!!
a vizsgálatokhoz sajna nem tudok hozzászólni, de szorítok , hogy minden vizsgálat rendben legyen!!!

Mi holnap megyünk AIDS , Hepa vérvételre, mert lejárt az előző.
Pénteken ált. labor, hétfőn 21. napi hormon, köv. péntek reggel Nyírő , délben Apánkhoz vissza az eredményekkel. Akkor derül ki, hogy kezdhetünk-e 15.-e körül esedékes mensikor.

Más: Olvasta valaki az Emma-könyveket: Babyblues, és Született szülők ??
Lombikos, örökbefogadós történet könnyed stílusban. Bár annak könnyed ,aki nincs ebben a szituban, én néha könnyezetem.
Sikertelen lobikok után elhatározza a pár, hogy örökbefogad, mikor végig csinálják az egész herce-hurcát és vihetik haza a kisfiút, akkor eszmél rá a nő, hogy egy hónapja késik a mensije, és babát vár.
miciona

Melikém,

itt izgulok és várom a hírt!!!! Telcsiztél reggel? Mi van a kicsinyeiddel????

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon

Sziasztok.

miciona:hol lehet fényképeket nézni rólad??? Iwiwen????
Azt hiszem jó híreket kaptunk.Én örülök nekik.
2szépen osztódik.A 3. is osztódik csak ő kicsit később indult el.És még kettőt érlelnek és holnap szúrják.Bár ezt nem értem mert tegnap apánk azt mondta hogy 5db-ot sikerült megszúrni.

puszi mindenkinek,kismamiknak minden jót és egészséget!!!Én sem tudok a vizsgálatokhoz hozzászólni de hát ha nem soká én is értek majd hozzá.

Katám:ezer és ezer drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Agnyes,Ritu:köszönöm a tegnapi sms-t és a rámgondolást. :lol:
És persze itt is mindenkinek.puszi.

Kép
Kép
melánia

Meli,
nagyon örülök a jó hírnek !
Akkor holnap mész a babákért?
Hogy telt az éjszakád? nem volt rosszullét?
Fénykép az iwiw-en :)
miciona

Meli: nagyon örülök, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgaid :)
Most BIZTOSAN ők lesznek a befutók!!!!!!!!!!!!!

Kismamiknak sok szép percet kivánok!!!!

A kezdésre készülőknek pedig nagy lelkierőt!!!!

Mi jövö kedden megyünk vissza Kopához. Majd ő eldönti hogyan tovább velünk.

Puszi mindenkinek!!!!!
renna77

miciona:hát remélem igen.Még reggel kell telefonálni 8:30-kor.akkor megyek az iwiwre és megnézlek mégegyszer.Reggel néztelek már de az esküvős albumodba 0 képet találtam.

renna:köszike. :lol: Keddre mega-giga drukkok!!!!

Kép
Kép
melánia

miciona:ja,nem volt semmi gond.Hajnal 4-ig jót aludtam.De a hasamat még mindig érzem.Meg sokat kell pisilnom éjjel.És akkor is érzem a pocim.De rendbe vagyok.
Tegnap négyen voltunk punkciósok én voltam az első.Nem éreztem hogy bármi bajom lenne.Pisiltem,ettem,ittam,gyógyszereket bevettem.Aztán jött a növérke vérnyomit mérni hogy utána öltözhetek és mehetek apánkhoz.Hát nem öltözhettem.Sőt még az volt a büntim hogy nem vették ki a kezemből a kanült.Azt pedig nagyon utálom.Még éjjel is fájt a helye.
De jól vagyok!!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Melánia: Nagyon örülök, hogy 7 szép petesejted lett és abból ennyien elkezdtek osztódni! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen és holnap a pocidban legyenek a babácskák!
Örülök, hogy jobban vagy!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Velünk minden rendben!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

[quote="melánia"]. írta:melánia..2szépen osztódik.A 3. is osztódik csak ő kicsit később indult el.És még kettőt érlelnek és holnap szúrják.Bár ezt nem értem mert tegnap apánk azt mondta hogy 5db-ot sikerült megszúrni...

Ez annyit jelent, hogy az első, 5 fős csapatból 3 termékenyült meg, csak az osztódás dinamikáját tekintve az egyik egy kávészünettel indult. A 60 %-os arány jó! 8)
Az lenne az ideális, ha ebből a hármasból legalább kettő megmaradna és a két, utánérlelt közül egy csatlakozna a brigádhoz, így 3-at kaphatnátok vissza. Már írtam többször is, hogy a különböző "korú" embriókkal történő beültik eredményesebbek. Szurkolunk, hogy így legyen! 8)
szimba

szimba:köszi a felvilágosítást!!! :lol: Remélem úgy lesz ahogy írtad.Még mindig nagyon izgulok értük.Küldöm nekik a pozitív energiákat "itthonról".

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Itt vagyok, újra! Jó Benneteket olvasni, bár azért hiányoznak párran... vagy lemaradtam valamiről....?

Julcsikám, minden rendben? Jó volt Veled találkozni!

kATI?

Kismamiknak külön köszönet, hogy megosztják velünk érzéseiket. Lehet tudni kb. mire is számítsunk...a boldogság mellett. :)

mindenkinek kívánom, hogy miharabb teljesüljön szíve vágya!
emerenc

melánia:+++++++++++++
emerenc

Meli Drága!

Mennek tovább a drukkok!

Remélem a szép hármat visszakapod. A két kis későn érő pedig jó lesz fagyiba tesónak!

:wink:

Kata!

Majd bújj ám elő a szép zebrás teszteddel! :wink:
agnyes

hahóóóó! Meli!

Mire jutottatok Apánkkal? Hány babót kaptál vissza?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Meli bizti fog nemsokára jelentkezni,ha hazaértek.
Jó pihenést drága!!!
Babaragacsok mennek!! Ági te is küldheted! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Miciona megnéztelek az iwiw-en(megkerestelek Meli ismerősei között :oops: ) nagyon szépek voltatok! gratulálok az esküvőhöz!! (és a kutyus imádnivaló,nagyon tetszik,párom kedvence! )
ritu75

ITT VAGYOK:4-szeres KISMAMI VAGYOK ÉS NAGYON BOLDOG!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Apánk közölte velünk reggel,hogy 4-en vannak.Na mi gondoltuk,hogy akkor 3-at visszakapunk egy meg elveszik.De nem így lett.Apánk javaslatára mind a 4 beültire került.A 2db-ot tegnap szúrták meg és mára már szépen osztódott.Őket is visszakaptam így.8.lombikra apánk javaslatára így 4 van.Mondta hogy sokat szenvedtem már megérdemlem. :lol: Jó fej volt,szeretem!!!
Két puszit kértem.

Kép
Kép
melánia

moncsi:ÖRÜLÖK,hogy találkoztunk!!! :lol: Csini pocakod van!!!
miciona:megnéztelek iwiwen és nagyon szépek voltatok!!!A ruhád is csinos és elegáns volt!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

DE SZUPER!!!!!! 4 gyönyörű babó a pocakban! :D :D :D
Annyira örülök!!!!!
Aztán gondolj rájuk sokat, hogy segítsd a kapaszkodást, a rájukgondolás már az osztodásnál nagyon bejött! :wink:
Mennek a ragik!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

melania
Gratula a bébikhez és megy a drukk az ikreknek.
Én is ikres kismami vagyok és tök szupi, kivánom, hogy te is átéld ezt az élményt mondjuk a köv. uh.-ál apánknál.
Látod ebben is hasonlitunk én is 2 puszit kaptam és én is nagyon szeretem apánkat, úgyhogy hajrá kislány , jó úton jársz!!!! :wink:

rencsikém
nem felejtettelek el szivem, csak még nem volt időm válaszolni neked, de igyekszem :D

figyeljetek csak lenne 2 kérdésem: (Szimba légyszi :wink: )
Szóval múltkor apánk bejelölte a kiskönyvembe, hogy mik hiányoznak, ma visszamentem a körzetimhez , odaadtam neki a múltkori vérvételes papiromat és beirt egy csomó mindent, hogy kész van, amiről én nem is tudtam(lehet, hogy ő nem irta be múltkor véletlenül, de én még azt sem tudtam, hogy megcsináltatta ezeket a vizsgálatokat, úgy hogy én nem is szóltam neki, -baromi rendes tőle, de azért szeretnék meggyőződni róla, hogy tuti azokat irta-e be amik hiányoznak)
Szóval a kiskönyvbe van olyan , hogy Toxoplasma a vérképes papiron ilyen nincs csak olyan van, hogy KOROKOZÓ KIMUTATÁS RPR negativ, akkor ez lehet az?
Kiskönyvbe kéri még a WA(ezt is beirta, hogy negativ, meg a HBsAG(ez is negativ)-úgy tudom ezt csinálják a 4-es tesztnél is, de ezeket abszolút nem látom, hogy igy fel lenne tüntetve a vérvételes papiron, lehet másképp hivják, nem?
Holnap lehet megkérdezem a laborba, hogy hogy is van ez....(ha ma nem okosit ki valaki :roll: :lol:
előre is köszike
chilike1

Kép Kép Kép Kép

Melánia!
Nagyon drukkolok,és küldöm felétek a gólyákat!!!!

szurikáta
szurikáta56

Meli!!!!
4 baba?????? Húha :lol: :lol: Kép Meli számold meg a gólyákat
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: