A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Lei, nem biztos, hogy jön Mecsi, csak ott taliztunk már egyszer. ez a háda kft-s, rákóczi út 73. azt hiszem a cím. a keleti előtti fekete 7es megállója! reggel mennék, szóval olyan 9-10 magasságában, aztán délután le tudnánk menni játszóra! ;) anyósnál vagyunk a gellért hegyen!

Balcsi talisok még nem értek haza!? :( senki nem hozza a híreket, hogy milyen volt... remélem, hogy képes is lesznek!

na megyek, ebédet adok a skacoknak! rakott krumpli... hátha Beni is megkósolja! :)

sophie27

Sziasztok!! Megjöttünk a Balcsiról, de sajnos Enikő megbetegedett. Reggel már meleg volt a teste kicsit, útközben hányt is, 2 perccel hazaérkezés előtt persze... Most is lázas, 38, és a délutáni alvás után megint hányt. Holnap doki. Nem tudja valaki, ilyenkor mit érdemes adni a gyereknek? Az esti tápszert megpróbáljuk, vagy az is ki fog jönni belőle? Vízzel itatjuk persze folyamatosan...

A talin az idő nem volt a legjobb, de pénteken még tudtunk fürödni a Balcsiban. Aztán meg főleg közös játék volt, mert kint esett, meg nagyon fújt a szél... de jól éreztük magunkat.

Bocsi, még nem olvastam vissza... majd még később jövök ...

yuyu79

Sziasztok!

Most értünk haza a szülinapi bográcsozásból, a szüleimnél volt. Majd holnap részletesebben és fotóval. Most nagyon fáradt vagyok! Most csak annyi, hogy nagyon jól éreztük magunkat.

REmélem a talisok nagyon jól érezték magukat és nem kenődtek el a tegnapi eső miatt!!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Kata,
Utólag is boldog szülinapot Kristófnak!! :D Várjuk a fotókat!

Almácskának is sok sok boldogat utólag!!

Yuyu,
Szegény Eni, jobbulást neki!
Hát ha nagyon hány akkor nem tudom megmarad-e a tápszer. Egy próbát megér, de talán úgy csinálnám, hogy egyszerre csak 50-60gramot, várni egy kicsit, és ha nem jön ki akkor megint 50-60g stb.

Virág szerencsére jobban van, láza elmúlt és a kedve is jobb, nem bágyadt. Füléhez már enged érni, ezért gondolom elmúlt a fülfájása is. Holnap reggel kontrol, remélem minden ok lesz!

Kép
Kép
dia123

Ja egy kérdés: ha keresztelőre megyünk mint néző/vendég, akkor szokás ajándékot vinni a babának? Ha igen, akkor pl mit szokás ilyen alkalomra egy 1 évesnek?

Kép
Kép
dia123

nagy hírem van!!
tegnap teszteltem egy halvány csíkosat!!
Vendég

Hű Andi, szuper hírek, gratula!

KépKép
jazmin2005

Jó éjt!

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

Dia! Köszönjük. Szerintem szoktak egy kis apróságot vinni. Könyv?

Cs-Andi! szuper hír. A nagy gratula a doki után..... , de jó Neked! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Csandikám!

Aztazta! De nagyon jó! Gratulálok! És mivel önzö vagyok, én is akarok sikert, de arra még várni kell... (föleg ilyen szüzies élet mellett)

Enikönek gyors felépülést!
Kristófnak boldog szülinapot utólag is!

Zsófi nagyon sajnálom, hogy nem jutottál mégsem el a talira. :(

Mi tegnap a barátnömmel az állatkertben voltunk, ahol valami családi rendezvény volt nagy kajakóstolással és mindenféle ugrálós-mászós játékkal. Nagyon teleettük magunkat. :)

Szombaton grillezni voltunk a másik barátnöméknél, az is egy nagyon kellemes délután-este volt. Nekik 3 gyerekük van, a 4. készülöben... :)

Csütörtökön meg voltunk hívva egy ismeröshöz játszani a kertben, az is nagyon jól sikerült. Dönci a szabadon ugrándozó nyuszik nyomában volt egész idö alatt, ha éppen nem pancsolt.

Mentem reggelizni.

Barbi
Vendég

csandi: Gratula :)

zsófi: jó már a telód, vagy még mindig nem tudsz rajta beszélni, csak SMS-ezni? esetleg elmenénk Csabival abba a turiba veletek szerdán. De ehhez kéne majd egyeztetnünk, hogy hol talizzunk és mikor. És akkor a Bikás is lehetne délután :) Ági és Andi is csatlakozhatna, ha ráérnek!!!!! :)

mecsi: írtam privit a cipővel kapcsolatban!!!!!
lei

Buli ötlet:
Szeptember 5-én szombaton este Depeche Mode & 80-as évek buli lesz a Club Coolban, a Nyugati pu-ban. Belépő 500 Ft. :) jó lenne elmenni, de még vacilálok rajta.....
lei

Lei! NE variálj, szervezd meg a babafelügyeletet és érezd nagyon jól magad!!! :shock: :D
Vendég

jó reggelt!

Andi, gratula! dokihoz mikor mész!? nagyon hamar összejött nektek is, igaz? még csak mostanra terveztétek a tesó project kezdetét... :) de jó neked! és, hogy barbi szavaival éljek! énis énis! :)

amúgy ma utalódott a lóvé... szerintem 1 nap, mire odaér, mert nem ua a bankunk... :( bocsi a késedelemért!

Julcsi, jobbulást Eninek! remélem, hogy hamar meggyógyul!

tényleg. emlékeztek még az AFP-s vizsgálatainkra!? a MOM értéke mutatott némi érdekességet. az 1 alattiak inkább lányok lettek, az 1 felettiek pedig inkább fiúk. nekem rémlik valami ilyesmi, mikor anno AFP-ztünk... kíváncsi leszek, hogy most be jön-e! tényleg. Ritus, te már voltál talán ezen a vizsgálaton? most itt a környéki pocakosokat hülyítem ezzel... :)

csütörtökön megyünk val.színű az oltásra! az agyhártya gyulladásosra...

Kata, fotókat mindenképpen!

sophie27

Lei, jó már a telóm. vagyis ez egy kölcsön teló! az enyémbet Beni sikeresen, és végleg elintézte... :( mindegy. tudok beszélni, ha van térerőm!

amúgy szerdán én csak egyedül megyek, mert anyós tud vigyázni Benire, de a délutáni játszótér az már Benivel kiegészülve mehet természetesen! :)

én, mi (helyi anyucival megyünk!) reggel olyan 9-re, max. 10-re szeretnénk odaérni, mert utána iszonyat tömeg szokott lenni, így is elég sokat kell sorban állni!

jó lenne, ha tudnátok jönni, és végre taliznánk! ;)

http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52

sophie27

köszönjük a gratulációkat,
orvoshoz csak két-három hét múlva megyek , mert még szept .közepéig fóton van a székhelyünk.
de a napokban még csinálok másik tesztet valamelyik reggel, hogy tuti legyen, bár én azért érzek valamit...
ja és már csak 62 kg vagyok, de az is igaz, hohy még szeretnék fogyni kicsit és azon vacilálok, hogy amilyen sajátságosan csináltam a "fogyit" oly módon talán még folytathatom pár hétig, mert 58-ról lettem terhes és igazából az alá akartam volna menni :roll: :roll:
ti mit gondoltok?ha egyáltalán nem koplalok mégis fogyok azt azért lehet csinálni?
Vendég

Jó reggelt! :shock: :shock: Ez most komoly én most keltem fel, Áron még mindig horpaszt. :shock: :P :lol:

Micsoda hírek juhéjjj! Csandi erősödő csíkokat neked , gratula a dokizás után. Szerintem nyugodtan fogyizhatsz még ezzel a fogyókúrával , nem hiszem hogy annyira drasztikusan csinálnád, és enni pedig eszel.Reméljük nem esel bele a hányós korszakba, mert akkor meg úgyis fogsz még fogyni.

MI ha tervezzük is majd csak jövő télen kezdünk bele a gyártásba, nekem kell még egy kis idő. De valahogy látszik hogy lányos anyucik lettek újra terhesek , talán ott nagyobb a csend.

Turi: jajjj Zsófi én úgy mennék , de nem szívesen viszem be Áront ebbe a tömegbe szerdán és még mindig nincs kire hagynom a manót. Mi lehet inkább majd csütörtök vagy péntek megyünk még akkor is friss az áru :D

Eninek jobbulást!
Virág hogy van?

megyek felébredt :P

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ismét bejelentkezek néhány hét után. Visszaolvasni alig tudtam, elnézést érte. Kicsit szégyenlem, hogy mindig ezzel takarózok, de mobil internetről írok, amíg nem lesz újra rendes netünk.

Először is boldog születésnapot minden picurkának, akinek köszöntését még nem tettem meg!!

Gratulálunk Andiéknak a pici pocaklakóhoz! :)
Mostmár 3 baba van útban a topiklakó anyuciknál, jól tudom?
Nagyon szép várandósságot kíánunk Nektek!!

Pici betegeskedőknek jobbulást!!

Balcsis talisokra sokat gondoltam, remélem nagyon jól éreztétek Magatokat!
Nagyon bántott, hogy nem tudtunk elmenni, ezt a szombati napot nem terveztük be. :(

Szilvi, ezúton itt nyilvánosan is szeretném nagyon megköszönni a kedvességed és segítőkészséged!! Rettentő jól esett, hogy a saját programotok szervezése mellett a mi ügyes-bajos dolgainkra is szakítottál időt!! Nagyon kedves vagy!! Mégegyszer köszönjük! :)

Most picit Pistikénkről:

Az egy éves státusz alkalmával (ami 13 hónaposan lett megcsinálva a doktornéni szabija miatt) a következő adatokat mérték:
Súly: 10200 gr
Hossz: 78 cm

Néhány hete pici fiunk megtette első bizonytalan lépéseit, és néhány napja egyenesen szalad. :) Olyan gyorsan fejlődnek, hihetetlen!

Már mond elég sok szót, könnyen megérteti magát. Táncol, tapsol, integet, puszit küld, kiviszi a pelust a kukához és bele is dobja, ugyanígy tesz a szennyesruháival is. :) Felismeri az állatokat, az autót, a repülőt, szól ha hallja a hangukat, valamint utánozza őket. És ezen kívül még rengeteg dolgot, ami számomra olyan furcsa és hihetetlen, hogy ilyen gyorsan fejlődik. Gondolom ezzel ti is így vagytok! :)

Már bölcsisek vagyunk, októbertől kezdődik a beszokatás, amitől előre félek kicsit. :( A szívem szakad meg érte. :( Azt mondják nem szabad aggódni, mert nagyon jól szokták magukat érezni a gyerekekkel, de azért mégis...nem velem lesz egész nap. :( Miért kell ebben az országban ilyen gyorsan ehhez folyamodni? :(

Megvan az albérletünk is, két hét múlva költözünk, csak még előtte a hölgy rendbe hozza nekünk. Klassz helyen van, csöndes környezetben, a bölcsitől kb. 100-200 méterre. A társasház belső udvarában nagy homokozó és zöld terület van, így biztosítva lesz a tér a mazsolának. :) Hát nagy vonalakban ennyi rólunk. Kicsit sok voltam, elnézést.

k.a.t.i.c.a

Húúú, Csandi, dejóóóóóóóóó :D Szerintem is a fogyókúrát majd meglátod, hogy tudsz-e egyáltalán enni, de lehet olyan is, hogy muszáj 2 óránként enned, hogy ne legyél rosszul ;-) Üdv a klubban :lol:

Eni kicsit jobban van, de sajnos antibiotikumot írt a doki. Ma még nem volt láza, de este még felmehet... Éjjel elég rosszul aludt, nem kapott levegőt, érdekes, most meg semmi jele a náthának. Doki szerint piros a torka, attól volt a láz. Valami fertőzést kapott el... Többi talis gyerkőc hogy van? Maja? Ő volt még lázas vasárnap hajnalban :-(

Többi gyerkőc, akik múlt héten betegek voltak? Virág, Beni, CsengeAndi fiacskái? Ki is volt még? Remélem mindenki jobban van?

Katica, jó hogy legalább jössz, nem baj, hanem nem vagy nagyon képben ;-) Jó hallani Rólatok :-) Remélem könnyen fog menni a beszoktatás...

yuyu79

Ja, de hányás ma már nem volt szerencsére . Tegnap este még kihányt a joghurtot, amit adtam neki :shock: :cry: Szegény úgy meg volt ijedve :cry:

yuyu79

Képzeljétek, ma be kellett ugranunk Emma "ügynökségéhez", és mellékesen megkérdeztük, hogy melyik magyar nagyjátékfilmben kapott volna szerepet, ha nem nyaralunk épp külföldön a forgatás alatt (fotó alapján őt választották). Hát a Poligamyban, főszereplő Csányi Sándor. Úúúúúúúúgy sajnálom :( Majd legközelebb :)

Andi, nagyon gratulálunk!!!!

Julcsi, remélem Eni meggyógyult. A többi betegeskedőnek is jobbulást!

Zsófi - AFP nálunk 0,99 volt, így nálunk bejött, amit mondtál.

sushy

Sziasztok!
Julcsi sajnos mi is elkaptuk,kicsit náthás és reggel óta hányt Miku.Most készülünk orvoshoz kicsit nehezen mert kb 10 percenként hánynia kell...

Remélem a többi baba nem kapta el.
Veronika
l.veronika

Sziasztok!

Yuyu,
Igen, most valami baci megy körbe, ezt mondta a doki. Ezért nem is akartam menni a talira, nehogy elkapja tőlünk valaki. De akkor ezek szerint már bujkált másban is. Jobbulást Eninek!Melyik antibiot kapta? Mi az augmentin-t.

Ma reggel voltunk kontrolon, szerencsére szebb a füle. Még kicsit zavaros, de sokkal jobb a doki szerint. Antibiot addig kell szedni, amíg el nem fogy. Mellé adok Virágnak probiotikumot, remélem így megvédi a pociját.

Katica,
Örülök, hogy jól vagytok! Gratula az albihoz is!

Sushy,
Sajnálom a filmet. :(

Zsófi,
Nekünk is 1 alatt volt az AFP. Ezt én is hallottam hogy 1 alatt vagy körül inkább lány, de fölötte fiú!

Mecsi,
Akkor mégis is lesz Áronnak tesókája? Régebben bizonytalanok voltatok...? Még én sem érzem felkészültnek magamat amúgy. Bár szeretnék is tesót meg szuper jó lenne ha jönne most, de ha lehet, akkor még várnék. Olyan jó az a tudat, hogy még lesz tesó, hogy újra átfogom élni a terhességet stb, hogy most ez a tudat egyenlőre elég, az örömteli várakozás! Kb olyan ez nálam mint amikor nagyon vársz valamit, akkor maga az a várakozás jó, mert ha eljön az amire vársz, akkor már ott van és hamarosan vége lesz....valami ilyesmi. :wink:

Andi,
Micsoda hírek! Majd írd meg mi volt a dokinál!

Kép
Kép
dia123

jajajjjj mi ez a sok betegség :cry: :cry: ??!! nem lehet hogy a balcsiba kaptatok el valamit? Vagy volt beteg gyerek a közeletekbe?

Mi meg úgy néz ki lehet tejfehérje allergiások leszünk :( Áron eddig HA Start-os tápszer és tejpépet kapott aztán elfogyott és egyeztettünk a védőnővel mondta vegyünk most már rendeset csak ugyanúgy milupát. Aztán ettünk vajaskenyeret 2-3napig és elkezdtek kijönni csalánkiütés szerű kiütések . :( Most el kell hagynunk a vajas dolgokat illetve túró , és figyelni ha több lesz rajta már pedig úgy néz ki több van akkor a tápszert is vissza kell váltanunk. Aztán hogy mi lesz azt még nem tudom de akkor így nehéz lesz enni. Majd dokinéni megmondja mi lesz.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, sajnálom, remélem azért nem kell minden tejesről letiltani Áron :roll:

Szegény Miku, jobbulást neki :!: Eni szerencsére csak 2x hányt... De Miku nem is fürdött a Balcsiban... Akkor valamelyik gyerkőcben már bujkálhatott a betegség sajnos... Remélem mindenki hamar túl lesz rajta :!:

Na megyek, Eni felébredt...

yuyu79

Zsófi: AFP 1,44 fiú.
Vendég

Zsófi : AFP 1.2 fiú :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

jajj, hát jobbulást az új betegecskéknek! nem semmi. ez a hányás nálunk is volt, de mi egyértelműen a köhögésre fogtuk... mármint, hogy a slejm miatt!

Anna, nem semmi lett volna Emma Csányi karjában! :P és hogyhogy be kellett mennetek? vagy csináltak újabb fotót róla, most, hogy már 1 év feletti? de izgis!

köszi az AFP eredményeiteket. nagyon izgi. de, ha lenne benne valami konkrétabb logika, csak az orvosok is következtetnének ebből. nem!? nem hiszem, hogy ők erre még nem jöttek volna rá, mindenesetre kíváncsi leszek az új babócáknál!

Katica, sajnálom, hogy Ti sem tudtatok menni a talira. a pasival esetleg tudtatok beszélni az előleg miatt? olyan rugalmasnak tűnt nekem... bár Ági esete egy picit rácáfol! :roll: gratula Pistikének a szaladáshoz. na meg, hogy felvették a bölcsibe. gondolom, hogy nehéz lesz majd ott hagyni, de sajnos a mai világban... :(

jobbulást minden beteg manócskának! nálunk már jó a helyzet mondhatni! csütörtökön megyünk a dokinénihez, majd akkor lecsekkolja, mielőtt beoltaná!

sophie27

Csandi! Jó látni az új vonalzódat!! :) :) :)
Vendég

nagyon gyorsan csak,mert püföl a gyermek: Mecsi! Levi si tiszta kiütéses lett/volt és nem tejfehérjés! Nem biztos,h allergiás. Nyugi
makadu

mecsi: gyertek babával a turiba szerdán, majd felváltva vigyázunk a gyerkőkre és turizunk. :) Hm?
lei

Sziasztok!
Mi is újra itthon, csak időm nem volt még jönni, most a képeket töltöm fel, majd este, ha alszik Lili olvasok. Remélem nem bánjátok a sok sok képet!
Köszönöm a talisoknak, mi nagyon jól éreztük magunkat!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

NAgyon klasszak a képek!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szuperek a talis képek, már vártam!!

Csandi: nagyon-nagyon gratulálok!! Tényleg jó nézni a vonalzódat! Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nekem már nem lehet több, de viszont nekem más jellegű vonalzóból van sok! :) (gyerek). Problémamentes terhességet kívánok és egy édes, egészséges gyerkőcöt!

Julcsi: jobbulást Enikőnek (meg a többi beteg gyerkőcnek)! Szegények. Tényleg valami jó kis baci lehetett a levegőben. Magadra vigyázz, tudom, nem könnyű kivédeni, de próbáld ne elkapni!

Katica: gratula kisfiad szaladásához, "beszédéhez". Tudom, nehéz a böli téma, de ha muszáj, muszáj. Ismerősöm is tavaly 14 hósan vitte a kisfiát (egyedül neveli), nagyon félt tőle, de tényleg viszonylag jól fogadta a kisfiú. Persze az elején volt sírás, de ez a legtöbb gyereknél van. Nekem Emesénél 3 évesen is volt, mikor elkezdett közösségbe járni.

Mecsi: a tejfehérje allergiánál nagyon komoly diétát kell betartani, mert akkor kinőhető kb. 2-4 éves korra. De ezt ki tudják mutatni vérvizsgálattal (nekem Dórinál volt rá gyanú, de nem volt). Nagyon kemény a diéta, mert a legtöbb péksütiben is van tejpor, ezeket sem eheti. Neten sok mindent találsz róla. Ha közösségbe kerül is olyan helyre kell vinned, ahol tudnak ilyen ételt készíteni. Rosszul hangzik ez az egész, főleg, hogy meg kell vele értetni, ő miért nem ehet mondjuk túrórudit, de a komoly betartott diétának csak előnye lesz! De reméljük a legjobbakat, hogy csak rosszul fogadta.

Velünk minden ok (nagyjából). Ma megvolt Emesének az évnyitó, holnap suli. Múlt héten benyelt egy hányásos, hasmenéses vírust (életében először), de két nap alatt lezajlott nála. Most kicsit köhécsel, fáj a torka, ami nálunk kb. 2 hete zajlik (nekem is).

Bence két napja elég nyűgös, kevesebbet is eszik (jó, elfogyni nem fog) :), állandóan kézben akar lenni, ami elég nehéz itt az egy főre jutó népsűrűsödés miatt! :)

Na megyek, fektetem a lányokat, Bence már alszik. Muszáj már feküdni Emesének, reggel korán kel.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Bencus is egyre többet lépeget egyedül, inkább megy már, mint mászik, de 4-5 lépés után még seggre esik.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi is hazaertunk rendben.Laura szerencsere nem beteg, ma voltunk a dokinal az egy eves kontrolon es o sem mondta, hogy barmit latna. A mereteink egyebkent 77 cm es 9.05 kg (51 cm es 3.45 kg volt amikor megszuletett).

Agi, klasszak lettek a kepek - eltudnad nekem kuldeni oket emailben? Koszi! En is majd letoltom a kepeket holnap, es teszek fel beloluk, bar nem csinaltam tul sok kepet. Mi is jol ereztuk magunkat - az ido lehetett volna jobb szombaton, bar vasarnap mi meg tudtunk egyet furodni Akalinal.

Csandi - gratulalok en is neked!

Dia - jol megfogalmaztad a varakozast - valahogy en is igy erzem. Jo lesz majd megint, de talan meg nem keszultem fel ra teljesen. Remelem hamarosan ez az ido is eljon majd. :)

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jajjj de jóóó, képek! :D :D Nagyon jók lettek! Annyira édesek együtt a babók!

Mazska,
Laura haja mennyit nőt!! Tüneményes kislány! :)

Betegeknek jobbulást! Lehet hogy ezek a betegeskedések most a természet módja arra, hogy felkészítse és erősítse a babák immunrendszerét a hűvös őszi/téli napokra.

Zsófi,
Mennyibe kerül az agyhártya oltás?

Kép
Kép
dia123

Lei ha feltudom kelteni az manómat akkor elmegyünk szerdán , de készülj fel egy óriástömegre és lökdösődésre :? akkor elviszem a cipőt is és megtudod nézni.

Dia teljesen jól fogalmaztad meg amit érzek én is ez ügyben , egyetértek , de nálunk azért még ott van a nagy :?:

az agyhártya elleni oltás 2200körül volt ha jól emlékszem csak 1éves kor előtt fel kell iratni.

Hát kiváncsi leszek majd mit mond a dokinéni erre a kiütés dologra , lehet holnap megpróbálunk elmenni tanácsadásra.

Talis képek szuperek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekünk az oltás (menjugate) 7800 forint volt, egy éves kor előtt írattam pedig fel. :?:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hmmm, akkor nem értem, mert Virág már megkapta a menjugate-t, már régen, mind kettőt. Viszont azt hittem hogy ez az agyhártyagyulladás elleni ez más, a kullancsos. Vagy nem??

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Ági, szuperek a képek! még mindig nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott... :( édesek a babócák egy rakáson!

Mazska, én sem ismertem meg Laurát elsőre a nagy hajával... iszonyat, hogy mekkorát nőtt neki! megmondom őszintén, hogy kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán Málnus haját növesztik Sziszkáék!? :) de aztán felismertem a kiscsajod!

Dia, az oltóanyagot csütörtökön váltom ki. de olyan 2000 körül van. igazából Szilvi az a gond, hogy nem minden orvos írja fel a kedvezményes receptet! nem tudom, hogy miért!? :( eü emelt kell, hogy be legyen ikszelve a recepten! amúgy 2 éves korig jár a kedvezményes! ennek én már utána jártam...

Lei, Mecsi, gyertek turiba, én tuti ott leszek, ha csak nem szakad rám a mennyezet, vagy valami ilyesmi, mondjuk én gyerek nélkül, de legalább tudok gyerekvigyázni majd, ha gondoljátok! vagy sorban állni! lökdösődést én még nem tapasztaltam, bár tény, hogy mindenhol vannak paraszt emberek. szóval bármi lehet! :(

Szilvi, Emesédnek, Vera Bencédnek, jó sulit, na meg Barbi lánykádnak, bár ott talán később kezdődik az isi... ovis Zéti tesónak is jó évekzdést! ;)

Andi, nagyid hogy van!?

sophie27

Dia, a kullancsos agyhártya az más, mint ez, amiről mi beszélünk. ez a gennyes agyhártya. ha jól tudom!

sophie27

Sziasztok!

Ismét itt, hosszú idő után. Most csak az elmúlt pár nap eseményeit olvastam vissza.
Köszönjük a gratulációkat és hasoló jókat kívánunk az ünnepelteknek, Júliustól agusztus végéig.
A három mamának és pocaklakójának is sok egészséget kívánunk. Nagyon jó látni, hogy így bővülnek a családok és az agusztusi babák száma :D .
Alma most éppen beteg kötőhártya gyulladása van és nagyon taknyos szegény. Láza du. van és a kedve sem valami jó :( . Tegnap voltunk a dokinéninél és kapozótt antibiotikumot+ szemcseppet.
2 hete, hogy hazajöttünk a balatoni nyaralásból, és akkor kezdődött taknyosodással, aminek a vége ez lett. Szegénykémnek pont a szülinapjára gyulladt be a szeme.
NAgyon jó volt a nyaralás Alma is jólérezte magát unokatestvérei társaságában, még pancsolni is tudott, mert nagyon jó időnk volt.
Most annak ellenére, hogy elég nyűgös és látszik, hogy nincs jól,még mindíg egésznap kinn lenne és róná a kertet. 1hónapja volt mérve, akkor 7,5kg volt és 71 cm. Ha meggyógyultunk akkor megyünk az 1éves vizsgálatra.
Nagyon szupik a képek, amik a megataliról készült. Sajnálom, hogy benn szorultatok, de a gyerekenek legalább volt társaságuk.
Képekkel még jelentkezem :) remélem, hogy hamarosan.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Igen, Lauranak jol megnott a haja, kezd kislanyos lenni - varom hogy egy kicsit hosszabb legyen es akkor egy kicsit majd megnyirjuk formara. :)

Nalatok is utanozzak a gyerekek amiket mondtok? Ha mondom pl. hogy kacsa, akkor o is probalja utanam mondani. A kutya mar megy teljesen magatol is. Olyan edes, ahogy probal beszelni. :)

Betegeskedoknek jobbulast, remelem hamar meggyogyul mindenki!

Dia, valamikor egy tali jovo heten?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

óóó, akkor tényleg keverem az oltásokat!

Feluca,
Jobbulást Almának!

Mazska,
Benne vagyok egy taliban! :) Igen, Virág is próbál utánozni szavakat. Idáig az 'apa' nagyon jól megy, az 'anya' meg 'awa' de ez határozottan anyát jelent mert csak akkor mondja ha próbálom mondatni vele hogy anya. De ennek is örülök, szeretek 'awa' lenni! :D :D

Turi: itt Erzsébeten nyílik egy új Háda bolt, ez kilós lesz. Én azt vettem észre hogy a belvárosi babaruha Háda eléggé drága lett, persze ahhoz képest hogy márkás ruhák nem drága, de azért egy rugiért elkérni 1000 ft-ot az már sok így hogy használt ruha. Múltkor egy másik kilós boltba vettem szintén márkás jó ruhákat ennek a töredékéért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dia123 2009.09.01 11:44-kor.

Kép
Kép
dia123

Ja most a Tescoba minden gyerekruha -30%!

Kép
Kép
dia123

sziasztok

megint gyors vagyok,mert most meg Levi betegedett le talán a foga vagy más. holnap viszem a banyához.

Körkérdés: mikor teszitek le aludni a gyerkőcöket és meddig alszanak?
makadu

sziasztok,megintcsak megerősíthetem duplacsíkosak vagyunk!!
én még szoptatok (napi 4x)ami egy kicsit aggaszt, mert fogalmam sincs, hogy lesz ez késöbb, de mire szülök, már nem kéne a nagynak szopizni, nem?
tapasztaltak, ti tudtok valami hasznosat mondani?
köszipuszi

tök jók a talis fotók, csak azt sajnálom, hogy nem készült közös oroszlános pólós kép :(
kár, hogy mi nem lehettünk ott :( olyan helyesek a prücskök így együtt!!
nem nagyon tudok jönni mostanság , mert ember ezen a gépen dolgozik...majd este...
Vendég

Sziasztok! Technikai problémáim vannak a gépemen, ezért legtöbbször csak olvasni tudok, írni nem, most is csodálkoztam, hogy sikerült belépni.

Andi, gratulálok! Nálunk Zéti végig szopott és semmi problémát nem okozott, viszont Zsombi a szülőágyon már vígan szopizhatott. Csodálkoztak is a csecsemősosztályon amikor eljöttünk, 3.67-tel született és 3.6 volt kétnaposan.

Köszönjük az érdeklődéseket, jól vagyunk. Nagyi sajnos nem nagyon :(, de ez már egy másik nem túl vidám történet. Zéti elkezdte az új ovit tegnap és ma azt mondta, hogy a másik ovi nagyon rossz volt, csak ide akar járni. Zsombi sajnos nagyon nyűgös , az éjszakáink sajnos nem túl jók továbbra sem. Vagy a foga jöhet vagy bújkál benne is valami vírus, de különen egész jól van. Megtanult szívószállal ínni, ezt eddig is tudtam, de ma reggel amikor apjával volt itthon a frissen darált gyümölcsöt is szívószállal itta, ez nagyon tetszett nekem, ki is próbáltuk és nagyon szépen, csöppmentesen tud így gyümölcsöt enni, ez nekem eszembe se jutott volna (mit tudnak az apukák :) )

Ha tudok írni majd jövök még. Holnap akkor lesz valami tali a Bikáson vagy a Kopaszin?
Vendég

Én is kisebb technikai problémákjkjal küzdökj áron elállította a billentűzetet :twisted: :twisted: alig birok irni

holnap jönnek áron keresztszülei mert mennek a reptérre és előtte feljönnek hozzánk. kb 1hónapja ezt beszéljük de nekünk totál kiment a fejünkből erre most csörögtek hogy akkor ki tudjuk őket vinni tutira:oops: :oops: tiszta égő !!! szóval így turi kizárt mert reggel 10kor már vinni kell őket :( , meg itthon kell maradni hogy láthassák a tökmagot. Lei ha esetleg erre jársz felénk nyugodtan ugorjatok be.

Zsófi majd irj mi jók vannak a turiba mert csütörtökön majd elmegyek. Én melegítőgatyót, kiskabátot , meg overállt akarok majd venni. Meg ha van valami jó kis játékot is.

CSenge sajnálom nagyit :(

CSandi itt a telepen egy anyuka ugyan igy volt hogy a nagy még szopizott de amikor bekerült a korházba hát ugye nem volt cici igy hát leszokott róla, persze nem csak úgy pik pak de ez volt a kezdő löket. Próbálták előtte is de hát , a pici jött és az elvette. De még messze van a vége ki tudja mi lesz még lehet Csengi leszokik addig.

Kitti mi 9kor eszünk és a tápin bealszik, aztán éjjel 1x ébred , reggel 7-8kor eszik, aztán vissza alszik általában és f10ig szunyálunk. :P

Mazska mi halandzsázunk ezerrel de van pár probálkozésunk, annnya ,jajajajjj, ventillátor -átor , tigris-titi meg hasonlók.
Nem kell forma haj éljenek a copffok.

Áronnak most hátul göndörödik a kis haja ezért le se vágtjuk , növesszük angyalkahajunak.

Feluca üdv újra , gyere gyakrabban és jobbulást nektek.

Megyek pakolok , mert ágyat csiszoltam ma szó szerint és tiszta por minden. szalad a lakás és holnapra hogy leszek kész ,kicsit hanyag vagyok mostanság meg szétszort és depi na mindegy.

Ja és szombattól nem leszek egy hétig megyünk anyósékhoz visszük a kutyust is . Na ez is bosszant mert úgy volt hogy mi választunk a két kan közül erre hagyták elvinni az egyiket és fel se hivtak. na mindegy hosszú.

Hogy álltok a tévézéssel , mese nézéssel ? NÁlunk egész nap minimax van, a szimphonix a kedvenc meg az elmo de az keveset van.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: