Jó reggelt

!
Viranka, szerintem Bálintnak nagyon jó lett a sérója

...
Kaqk, Panka az emberekkel csinálja ezt: mutogat: anya, ki ez? És ha valaki reagál neki, bújik vigyorogva a hátam mögé

.
Heni, Panka is elég verekedős, csapkodós. És egy nagyon "okos" rokonom célzott rá, hogy valahonnan látnia kell, magától nem lesz ilyen

. Nem tudom, talán arra gondolt, hogy én verekszem az apjával (aki nem is lakik itthon), vagy verem a gyerekeket, vagy nemtom

. De az ilyet már meg sem hallom. Sőt, a harapásra is ezt mondta

...Ja, verés helyett végigharapdálom őket

...
Vindo, kb. 1 hónapja hagytam abba a szoptatást. Valamennyi tejem van még, mert most gond nélkül jött belőle, ahogy masszíroztam

. Már nem vagyok lázas, de még van egy fájó csomó benne, de már jobb. Remélem elmúlik.
Rugóval biztosan nem lesz semmi gond

. És ügyeses halad ő is a szobatisztasággal. Tegnap egy kislány anyukájával beszéltem, aki három éves kora előtt nem sokkal lett szobatiszta, de akkor is csak nappali és a játék hevében bizony még neki is becsurran (bár ez később is előfordul velük még).
Panka csúcs, bár minél többet beszél, annál kevésbé értem

. Sokszor hadar és összevon dolgokat, pl. "Kérek inni"-t a barátnőm úgy hallotta, hogy "Kakilni", mert hadarja

. Ha hapcizok, addig mondja, hogy "Eségedre, anya", míg nem mondom, hogy "köszönöm", este az "ipicici lencsilány" mellé már mondókázik is"Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet,
sóska, jó ropogósat

", persze kicsit selypítve, és 1-1 mondat "cini-cini muzsikával" fűszerezve. Kaki mindig bilibe megy, de ha pelus nélkül van az udvaron, bugyiban és nadrágban, még gyakran bepisil. Idebent bugyiban nincs már gond, akkor szalad a bilihez, és már a bugyit is le tudja húzni

. Nagyon szeret építeni, pici legóból és tüske építőből. Főzőcskézik, és hozza nekem kóstolóra a "kaját"

. Tegnap reggel, mikor indultunk a suliba, folyamatosan örömködött, hogy ő meg bölcsibe megy...hát nem tudom...