Anita! Én is tudom mikor fogant a picúr, de a dokikat pont nem érdekli, akkor is a menzi szerint vagyok kiírva. Nálam ez pont 7 nap különbséget jelent egyébként. A baba a 12 és azt hiszem még a 16. heti vizsgálatokon is engem igazolt, azóta a két kor között mozog.

Nekem valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem decemberi, hanem novemberi baba, lesz, de nem tudom miért. Ha a fogantatás szerint nézzük, akkor dec. 2-án kellene jönnie, így simán előfordulhat mondjuk. Nekem az uh-ok alapján egyébként sosem módosították még a kiírás dátumát, sőt csak a menzit vették alapul.
Moly! még mi is költözés előtt állukn. Sajna a jelenlegi lakást nem sikerül eladni, így nagyon úgy tűnik, hogy átmeneti megoldást kell majd keresnünk, mert a mostani lakásunk túl kicsi, nem férne be még egy pelenkázó sem, nemhogy kiságy, babakocsi. Átérzem a helyzeteteket így nagyon, bár nektek hamarosan szép nagy házatok lesz, gondolj erre.
A súlygyarapodással én sem törődök, és főleg nem az ezzel kapcsolatos riogatásokkal. bár nekem könnyű dolgom van: 50 kg-val kezdtem és most is csak 55 kg vagyok. Mindez farkaséhség mellett. Valamelyik este 5 szelet libazsíros kenyér csúszott le, szóval nem a diéta miatt nem gyarapodok jobban.

De a riogatásokat nagyon nem bírom, sem akkor ha fogyásról, sem akkor ha hízásról van szó.
Én még meg sem kérdeztem a dokimtól, hogy farfekvés esetén mi a "rutinja". hát engem a fordítgatástól kiráz a hideg, akkor inkább császár. Főleg bennem valahogy az van, nem vletlen, hogy egy baba úgy fekszik ahogy. Egyébként legutóbb farfekvésű volt, de én úgy érzem, mintha forgolódna néha. És rúgások alul is és a köldök körül is vannak sűrűn.
Jadore, hogyhogy már nem fordul meg a baba? Ez mindig így van, ha fejfekvésű, úgy is marad végig?
Natasa, úgy irigyellek, hogy így élvezed még mindig a munkát. Én már nagyon várom a végét. Nap végére már nagyon fáj a hátam a sok üléstől szerintem. Úgyhogy mollyal ebben is sorstárs vagyok.