A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Úúúúúúúúúúúúúúú.... éhenhalás fenyegeti a gyerekemet.... :cry:

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Mabe,tesó és mint két tojás!!!!!

sutimano76

Süti... ki az a Balázs... és Noémi... :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Süti! Összekavarodtam névügyileg... :roll: már javítottam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.30 21:22-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti, tényleg vmit összekutyultál... de nem baj megbocsájtjuk. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Soma baba nagyon édes..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe... és a picurok is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is jelentkezem szolira.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Noémije Scoopernek lesz, vagy már meg is született? :shock: De Balázsunk én úgy tudom, h nincs....

vicger

Húúúúúúúúúúúúú lányok... én tegnap nemtom hogy feküdtem... de sokkal jobb volt, mint most.... :? :? :? :? :? :? Alig látom a képernyőt a hasamtól.... :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Mabe! Szépek a babák!! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino... hogy van a viszketésed :?: :?: :?: :?: :?: :?:
vikiviktor

Nem Nyulasznak van Balázsa és Noémije? :)

De a montázs jó lett nagyon... :):)

Anna!

Köszönjük a tudósítást anyudról! :)

Astrid

Kép
astrid

Köszi Viki, ma már visszafogtam magam, és nem vakartam... Most körömvirágkrémmel kentem be, hátha segít. De jól rámilyesztett a család, hogy ez nem tudják mi, mert nagyon csúnya... úgyhogy holnap a dokitól azért rákérdezek, hogy ez most stria vagy mi a csuda?? De lehet, h. csak a vakarástól lett ilyen csúnya piros. :cry:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nyah.... töltöttem fel nektek vmit a doksik közé. 8) Még nincs kész teljesen, de már alakul. Bár ahogy nézem így nem az igazi... nem úgy játsza le, ahogy azt én szerettem volna... :( ráadásul a betűtípusokat is átbarmolta :( Sebaj, majd a végén mindenki megkapja mailben.
Andi, ugye nem baj, hogy felhasználtam a versecskédet. (holnap írok neked reggel mailt, oksi)

Most menek eldőlök a tv előtt. (Vejedre ütök van :lol: ) meg hát ki tudja lesz-e mostanában action... :roll:

Puszi nektek és jó éjszakai műszakozást! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.08.30 21:29-kor.

Kép Kép
manósziget

Astrid nyerte a pontot,bizony bizony ,Balázs és Noémi Nyulasz babái!!!!

Peppino, :D

sutimano76

Ok, de csak halkan kérdezem meg... ők hogy jönnek a mi topikunkhoz? :oops: :roll:

Kép Kép
manósziget

Manó,nekem bejött és nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="manósziget"]O írta:manószigetk, de csak halkan kérdezem meg... ők hogy jönnek a mi topikunkhoz? :oops: :roll:

Ugyanezt kérdezem én is... a babatáblicskunkban mért nincsenek :?: :?: :?: :?: :?: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Manó.... ez tök jó lett.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Mabe.... bekukkoltam az októberiekhez.... de nem találtam babát.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Manó,régen úgy volt hogy csatlakozna hozzánk,csak azért nem tette,mert már jó pár topikba tartozott és nem tudott volna idekoncentrálni.
De majd csinálok olyan kollázst amiben nincsenek benne.Csak még kevés képünk van!!!!!!!!!!!

sutimano76

Manó,régen úgy volt hogy csatlakozna hozzánk,csak azért nem tette,mert már jó pár topikba tartozott és nem tudott volna idekoncentrálni.
De majd csinálok olyan kollázst amiben nincsenek benne.Csak még kevés képünk van!!!!!!!!!!!

sutimano76

Bocsi éjszakai műszak,sajna egyenlőre eléggé akadozik a net,így nem bizti hogy részt tudok venni a ma esti buliba!!!!!Azért írjatok sokat!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti... ketten vagyunk itt.... :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Basszus Viki,ezekszerint ma nem lesz buli éccaka!!!

sutimano76

Na ja Süti... nem úgy néz ki.... Bex sincs... Andi sincs... Floranan sincs... Bibi sincs... :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Nooo asszem elteszem magam holnapra.... :wink: Jó éjt mindenkinek!
vikiviktor

Gratulálok a ma született bébikhez,és nagyon sok boldogságot kivánok!!!

Kép
lipót beatrix

HellóHalló!

Na bezzeg én itten! :wink:

Isten hozta a Babókat!!!

ÉLJEN ÉLJEN TISZ és TARANEE!!!!

Manó, drukk drukk, bármi is lesz!!

Floranan, szupi a szoba!

éS KÖSZI az esküvői dicséretet :oops: :oops: :oops:
cukik vagytok!

Jelentem sikerült paravánt találnunk:D
ami azért kell, h a szobában le tudjuk választani a gyerek sarkot... így mégis csak "egyedül" is tudja érezni magát a kisEmberke:) meg nekünk is olyan mintha külön lenne...
meg szivacsot vettünk a kiságyba,meg icipici apróságokat szereztünk be ..

aztán anyósékhoz ugrottunk fel.. :twisted:

télleg nem bírom:(, és olyan jól megúsztam a nyáron:D

story, nem olyan érdekfeszítő, de ki kell magamból írni, mert különben Apát fogom leordítani:(

///Apának a héten van a szülinapja - meg a Bátyámnak is - 3.án:D - eddig aznap szerettem volna szülni, de rájöttem, h nincs kedvem anyóstól azt hallgatni, h egy napon szültünk, éljen éljen...- no, mindegy nem ez a lényeg, hanem össze kell!!! gyűlni a köszöntésre..

én úgy terveztem, h majd akkor egy kocsmában összegyűlünk (család + barátok), s mindenki iszik amit akar, s még én is tudok beszélgetni - még utoljára:D - mindenkivel,
de ezt nem lehet, mert a családnak nincs pénze, s azt meg nem lehet, h a barátokat külön hívom.. szerintetek?!?!?!?
egy szódát vagy egy pohár sört tud venni az ember, s különben is csüt. estéről beszélünk, amikor úgy se lesz nagy buli... meg tudom, h iszonyú szar , ha nincs az embernek pénze, de akkor kitalálok vmit, h nem tudok jönni, nem pedig elvárom, h de igenis vendégeljenek meg..áááááá---
mindegy a végeredmény az lesz, h mondtam, h sajnos én nem tudom most ezt otthon vállalni, mert semmi kedvem + nincs gáz, nem tudok utána mosogatni, meg nincs kedvem készülni...
(meg kicsi különben is a lakás, meg még a barátok is jönnének, meg a szomszéd szól, h hétköznap, mert ugyi meleg van s ki kell menni a teraszra..- blablabla - meg mindenórás dömpi vagyok!!!)

ok, megbeszéltük, h egy koccintásra átugrunk anyósékhoz, s akkor szólok családilag mindenkinek (plusz 4 tesó családdal) ...
s előtte akkor bevásárolok, s viszem majd én a cuccokat , a mosogatást vállalják (mosogatógép) - a barátokat meg hagyom, majd a tejfakasztón találkoznak Apával, ha meg engem akar még vki látni, jelzi majd...

hát sajna nem jött össze a nyugodtan lazulunk , s örömködünk este...ugyanannyi munkám lesz, és végig jó pofiznom kell..
Nem akarok majd a gyerekem mögé bújni, de úgy várom, h azt mondhassam , h NEM!!!!

Ja, és tök ciki, de ANyumnak ugye szólok majd, h akkor most szülünk - elkerülhetetlen, mert sose szültem, s biztos hívni fogom, h ez az vagy nem az:D - s ha igen, indulnak Zalaegerszegről... de Anyósnak semmi kedvem beközölni, h akkor elindultunk vagy sem, de közben meg nem tilthatom meg Apának, h ne szóljon a szüleinek.. mégis csak a szülei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , olyan nehéz ez:(:(////

Bocs bocs!!!

Kép

Kép
móka:)

Sziasztok!

Betty (manósziget) férje vagyok.

Ákos ma hajnalban fél ötkor megszületett természetes szüléssel.
Éjfélkor kezdtek a fájásai sűrűsödni, 2 óra felé mentünk be a kórházba. Második tolásra kint volt, szerintem lehet mondani hogy könnyen ment.
Előtte az utolsó 45 percben már nagyon erősen fájt neki, kb 1-2 percenként.

Súlya 3,7 kg, hossza 57cm.
Mindketten jól vannak.

Kép

Kép Kép
manósziget

Erika

Sok szeretettel....

Kép
Vendég

Manó és Apuka
Gratulálok a nagyon szép kisfiatokhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Mabe.... bekukkoltam az októberiekhez.... de nem találtam babát.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

114. oldal alján a hír... 116. oldalon képek :wink:

Most nem volt éjszakázás :lol: :lol: :lol:
Nálunk igen :cry:
Miért akar Tündérbogyó Molli mindig éjszaka szórakozni???? Ma is 2-től 1/2 5-ig ment a fesztivál... utána aludtunk 6-ig... kajázott a drágám és kidőlt... én is megyek aludni...
Vendég

Móka
Anyósod :cry: :cry: :cry:
Vendég

Betti, Míra és Robi: sok szeretettel gratulálunk ÁKOS érkezéséhez !!! :):):)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt!

És tényleg minden bejelentkezést gratulációval lehet most már kezdeni :-D

Tisznek gratulálok!!! :-D

Manóéknak is hatalmas gratuláció Ákoshoz! :lol: úgy néz ki, ez a fészekrakás tuti jel :lol:

Móka: hát, nem irigyellek :-( az embernek ilyenkor már tulajdonképpen semmihez semmi kedve, csak várni a babót :roll:

Erikának boldog névnapot!!! :-D

Kriszti, tegnap eszembe jutottál, volt egy, sőt kettőőőő díjnyertes kérdésem :-D Srác a kislányát tologatja a lakótelepen.
Srác: - Gratulálok, látom nálatok is baba lesz. Mikorra várjátok? Októberre?
Én: ÖÖÖ, nem, kb. 1 hét múlvára :roll:
Srác: És ikrek?
Én: Nem :evil:
Remélem, nem lottózik, pénzkidobás :lol:

Éjjel kicsit görcsölgettem, de csak a beleim voltak :( én már annyira vágyom Bendegúzra!!!!!! De ő csak fáradhatatlanul derbizik a pocakomban, és semmi jele, hogy ki akarna jönni... :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Betty és Ákos Apa,szeretettel gratulálok a kisfiatokhoz!
Eszméletlen gyorsak voltatok,köszönjük a hírt és a képet.
Szép nagy baba lett Ákos.Kép

Kép
v.andi

Manó! Óriási gratula Nektek!!!!! :) :) :) Adjon Nektek az Isten egészséget, boldogságot és örömet, mosolygást!!!!! :) :) :)

Micsoda villám szülés! :) :) :)

Móka, anyós :evil: :evil: :evil: :evil: szerintem simán meg lehet azt csinálni, hogy csak akkor szóltok, ha már bementetek a kórházba, nem pedig előtte ;) Én is megmondtam Atesznak, hogy senkinek nem akarok szólni, h megyünk, nem vagyok kiállítási tárgy, hogy csodámra járjanak. Te is mondd meg Párodnak kerek-perec, h mit szeretnél, biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni.

Szezsó :) szegény srác :) :)

Asrtid? Anna? Erika?

vicger

Erika, boldog névnapot!!! :)

vicger

Jó reggelt!

Móka,anyós elég érdekes :twisted: Nálunk is volt ilyen kísérlet,de sikerült megbeszélnünk,hogy a szülésnél csak férj és a kamaszom van ott.A kórházban lehet meglátogatni,utána pedig megint 2-3 hétre elfelejt minket mindenki.Ha összerázódtunk,lehet jönni bababnézőbe.Én Daninál megszívtam,mert mindenki már az első nap ott téblábolt nálunk,és mindenki okosabb volt a másiknál,és akkor szépen kidobtam mindenkit.Most ezt elkerülve így lesz.

Erika,isten éltessen ma is :wink: :lol:

Imola,jó nézni a csalási fotókat.Olyan jó,hogy ilyen sokan vagytok. :)

Mano,akkor most nem írom,hogy várom a mailed :lol: :lol: ,hanem nagyon várunk haza Ákossal.

Velem tegnap nem tudom mi volt,elfáradtam,mert befejeztem a maradék ablakot,nagyon teleettem magam (ropogós csirkeszárnyak),és utána már szinte se kép se hang nem volt.Délután kemény volt a hasam,de nem fájt.Mintha kövek lettek volna benne.Elég ijesztő volt.Ma megyek NST-re és élőben találkozhatom MÁTÉ-val!Alig várom :lol:

Kép
v.andi

Tádááááááám,és én is betöltöttem a 36. hetet Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Ezt el sem hiszem.. már, hogy a végére értem egy napi terméseteknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Az éjjeli buli nagyon jó volt, kb. háromszor nyeltem félre a kávét a röhögéstől!!!
Hol is kezdjem?!

Erikának nagyon szép és boldogságos napot kívánok!!!!

Manó, Petra, Szilvi, Rita!!! Nagyon sok örömöt, tejcit, egészséget meg mindenféle jót kívánok!!!!

Jajj, Viki, ismerős a késforgatás, kivi leszek, ha Fruzsi kijön, milyen készlet lesz nála, mert ő apró szúrásokkal kezdi, és szép lassan fejleszti fel nagykés méretre...

Süti :lol: :lol: Dumbo :lol: :lol: :lol:

Peppino, az álmod elég kemény :lol: :lol: a lényeg, hogy visszagyömöszölted a visszagyömöszölnivalót :lol: :lol:

Basszus, remélem nem hagytam kis senkit, lehet, hogy jegyzetelnem kellett volna :lol: :lol: Nálam minden ok, holnap az uccsó vérképhez vérvétel, csütörtökön ctg+dokinéni, egész ligtos hét lesz :lol: :lol:

Kép
lili34

Andi :) :) én is örömködök, olyan jó látni :) :) haladunk :) :) :) Pedig basszus, mintha most mondtam volna a páromnak (karácsonykor egyeztünk meg), hogy jól van, ha ennyire szeretnéd, próbáljuk meg az utódlást lerendezni :) Épp ezt mondta Apa a 7végén, hogy mintha most csináltuk volna a tesztet - jan 19 - , és mindjárt a kezünkben tarthatjuk a kis pupákunkat! Félelmetes, hogy megy az idő!!!!! :? :?

Kép
lili34

Jó reggelt!

Micsoda hírek,tényleg babaeső volt!
Kata, Petra, Rita, Szilvi, Manó: nagyon sok boldogságot kívánok én is!

Remélem nem hagytam ki senkit, mert már kicsit letompult az agyam, és nem tudom kinek gratuláltam már, de inkább többször, mint egyszer sem!

én éppen ma akartam rászánni magam, hogy keresek egy kozmetikust, és elvégeztetem vele, amit én már nem tudok, de egy kicsit elijesztettetek, hogy a fájdalom miatt beindulhat a szülés. még várni akarok vele, ameddig lehet! Így lehet mégis borotva lesz, tükörből!

Floranan: nagyon szép a szoba, olyan vidám!

mi is festettünk a hétvégén, tettem fel róla képeket, ha már kicsit rendezettebb lesz a szoba, akkor teszek fel teljes képet, most csak a mintákat fotóztam.

Kíváncsi vagyok ki lesz a következő!

Bocsi, ha nem tudok mindenkinek külön reagálni, de ez a ti hibátok is, mert annyit írtatok, hogy egyszerűen nem vagyok képes megjegyezni, vagy egy kérdésre már mindenki válaszolt, és nem akarom ugyanazt leírni 2 nappal később!

Móka: anyósékkal hasonló a helyzet, nem akarom, hogy ott legyenek, nem tilthatom meg, de már mondtam páromnak is, hogy a kórházba is max. 1 nap jöhetnek, és ha hazajöttünk, első nap én senkit nem akarok itt látni. bár ezt nekik is mondtam, és elsőre bólogattak, hogy hát persze, csak kiderült, hogy ők úgy gondolták, hogy ez rájuk nem vonatkozik, csak mindenki másra.

Most megyek reggelizek valamit, mert már a sok nevetéstől, és információtól megéheztem.

KépKép
Kép
s.vera

Manó,hatalmas gratula Ákos érkezéséhez,sok boldogságot,egészséget és tejcit kívánok. A hőn áhított sima szüléshez ,meg külön gratula

Kriszti,elsőkből az utolsók?????????? :lol: :lol: :lol: Mondtam hogy ráérsz még!!

Andi.........36. Kép Gratula!!

Erika.... Kép

Lassan kiürül a topik,mert mindenki kórházban lesz!!!!!!Na se baj,én a héten még vagyok,megpróbálom a szombati hidegfrontot meglovagolni,majd pénteken én is nagytakarítok!!!!

sutimano76

Csajok!!! Zuhanyzok és indulunk a korházba..........csomaggal,szülésznőm szerint vigyem,mert ha azt mondják akkor bent kell maradni...........tuti hogy maradok!!!
Emelkedett még mindíg a fehérje a pisimben..............lábam már térdig dagadt!
Drukkoljatok!!! Nagyon félek!!!
Puszika

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Jó reggelt!!

Manó gratulálunk, Ákos baba nagyon szép, nagy legényke, és nagyon ügyes vagy, hogy sikerült természetes úton megszülni, és milyen gyorsan, én is így szeretném.!!!! :lol:

Kriszti, remélem a derekad elmúlt, vagyis a fájdalom, vagy ha nem akkor Te is gyors voltál!!! :wink:

Kép
babcika

Manó, Petra, Szilvi, Rita:Gratulálok a babákhoz,mindegyikőtöknek jó egészséget,boldogságot és sok tejcit kívánok!

Pancsika:drukkolok!
Vendég

[/b]Erika:Boldog névnapot!
Vendég

Pancsika!!!

Ne félj, szerintem ragaszkodj a mai szüléshez, egy indított szülés is lehet gyors, és a császár is megéri, csak jól legyetek, a toxémia rosszabb!!! Ha bízol az általad választott kórházi személyzetben, márpedig miért is választottad volna őket, ha nem bízol bennük, akkor gond nem lehet!!! Szorítunk!!!

Móka! Mi sem szeretjük nagydobra verni,hogy szülni fogunk, szülünk, majd csak azt, ha Szültünk!!! Amikor Jancsit szültem hívott anyukám, hogy mizu, mondom semmi, elvagyok ,dolgozok stb. Közben a vajúdóban feküdtem, a baj csak akkor volt, mikor meghallotta, hogy megy az NST, akkor már el kellett mondani neki, de így hülyére izgulták magukat, mert ez volt délben és csak hajnal 2-re lett Jancsi! Szerintem nekik is jobb,ha csak utána szóltok!!!

Lányok egyelőre olyan csini a bokám,hogy csak nacsak, befér a papucsba, és még lötyög is. Egyébként én is úgy jártam az elsőnél, mint Dorka, hogy a szülés ütán lettem elefánt!!! De az is lemegy pár nap alatt.

Az éjszakai szoli nem volt valami hatékony, képzelhetitek mi lenne, ha Atiék is ilyen szolit adnának. Égne még a pofájuk is!!! :lol: Bocs!!!! :oops:

Kép
babcika

Boldog névnapot Erika!!

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: