A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jé én vagyok az 1. reggeli com. ilyen se volt még :lol:
igaz egy órája már Maja fülbevalójával küszködök, az egyik folyton kijár, és félek, hogy megeszi, de most hajlítottunk rajta, még jó hogy ilyet eladnak az ékszerésznél :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

jó reggelt.. én is vagyok már rég, csak eddig a kv-t döntöttem magamba :?

Bea: én visszasírom azokat az éjszakákat jelenleg amikor "csak" 3 óránként kelt.... :? 10 órakor evett este, akkor feküdtem le én is, aztán jött egy fél 1-es, egy 2 órai, aztán 3, 4-ig nem aludt vissza csak forgolódott, aztán 6-kor már kelt.... nagyon remélem ez az állapot nem lesz tartós.. de 3 hete már ez megy.. lehet én vezetem a zombiságot? :x :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!
Bea!
Sajnálom az éjszakát!Én a miénket el sem hiszem!Lara 8tól fél hatig EGYHUZAMBAN aludt :shock: :D :D :D Én fél 5kor ébredtem,mert a férjem ment dolgozni,de azt hittem rosszul látom az órát,vagy emlékezetkiesésem van,hogy nem emlékszem az éjszakai szopira,de rájöttem,hogy túl friss vagyok,vagyis kialudtam magam :D :D :D Hű de jól esett!
Én azt gyanítom,hogy Lara meg "szomjúság"miatt kelt plusz egyet az utóbbi időben.Vagy nem tudom.De estére itt is viszonylag kellemesre hűlt a levegő,tuti,hogy közrejátszott szerintem.És még most is kellemesen hűvös van.Lara meg már újra alszik :D És ma főznöm sem kell,egyedül leszek egész nap,nem is tudom,mit kéne csinálni,de nagyon fel vagyok pörögve :lol:

Én 2005-ben szereztem jogsit,de már akkor sem kellett sem izzót sem kereket cserélni :wink: A rutinvizsgával együtt volt valami olyasmi,hogy körbe kellett járni az autót,meg aztán belül is mindent ellenőrizni indulás előtt,hogy minden oké-e.És ezt ugye elvileg egyébként is minden út előtt meg KÉNE csinálni :)

Kép
Kép
zazzy

Adryn..húha, akkor te vezeted a zombiságot :? nekem már most legalább 3 órás kelések voltak, és azért ő szokott aludni általában egy hosszabbat, mondjuk este 8-tól egyig(bár tegnap nem így volt :lol: )

Zazzy én is így voltam tegnap, nem értettem, miért érzem magam ilyen kipihentnek, aztán ránéztem az órára, lehetne ez rendszeres is :wink: [/b]

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Adryn ez viszont már tényleg húzós.Főleg,hogy ilyen régóta megy.Nem lehet,hogy még nem állt vissza az "otthonlétre"?Mikor itt voltatok,akkor jól aludt?

Kép
Kép
zazzy

Lányok!
Lara már 4 napig kapott almalevet.Ma akarok neki reszelt almát adni,de úgy félek,hogy fuldokolni fog :roll: Adjak inkább üvegeset?Vagy turmixoljam le?Vagy ne parázzak???? :lol:

Kép
Kép
zazzy

én reszeltem, de öklendezett tőle, szerintem botmixer először, későb már lehet reszelni is...

Bea, Maja

Kép
bea1978

én botmixereltem, és barackot, volt benne egy pici darab, attól öklendezett...

A jogsihoz való drukkokat köszi, én is úgy vagyok, mint vica, bakker, csak menjen, a varrógépemet se tudnám megjavítani (jó, mondjuk azért tűt cserélni, meg olajozni talán igen...), mégis használom.
Vagy inkább jobb példa a mosógép!
Meg a tévé...
Na mindegy, csak sikerül, bár még azt se értettem, ami a falon volt képeken, hogy féktárcsa meg dobtárcsa, meg mittomén...

Itt is nehéz éjszakán vagyunk túl, óránként ébredt, ebből gyakorlatilag csak a 3.20-asra emlékszem, hogy megszoptattam, meg a fél ötösre, amikor már mellénk is vettem, de az 1.17 és 2.20-nál csak arra, hogy tudom, hány óra van, de hogy mit tettem a gyerekkel? :shock: 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt zombitársaság!

Szokás szerint én is zombi vagyok, nálunk is voltak kelések!
És az a legrosszabb, hogy Anna nem is enni kelt fel, hanem üvöltött, aztán csak fel kellett venni megnyugtatni!
Fogalmam sincs, mitől lehet, de már több napja ezt csinálja!
Lehet, hogy rosszat álmodik, vagy a foga fáj?
Vendég

És olyankor mit csinálsz,mikor öklendezik???

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos, akkor ezek szerint még te is vezetsz táplálási naplót? ém már a másodikat gyűröm, mindig gondolkodom, hogy van hogy egy napig nincs időm írni, ideje lenne már abbahagyni, sokan néznek rám tág szemekkel, hogy miért írom még?

Zazzy, nekem annyira azért nem öklendezett, hogy teendő lett volna vele, hiszen ezek nem akkora darabok, amitől meg tud fulladni, abbahagytam, kicsit előre hajtottam a fejecskéjét, vagy karon fektettem lefelé és ütögettem kicsit a hátát, azután adtam neki vizet, ezért jobb a pépes még nekik, mondjuk nekem a kukit azt simán harapja :shock: :shock: csak senki meg ne tudja :wink: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Lilla: detto.. itt sem éhes.. a cicit csak megnyugtatásnak használja.. és ha a cumit tömöm a szájába az nem elég. de szopizik vagy fél percet és utána ok. amikor úgy normálisan eszik az 2 alkalom éjszaka mint ahogy eddig is volt. lehet a foga, de vettem azt a gélt.. kenem én az ínyére de ne használna semmit? ugyanúgy kel....

Zazzy: nem hiszem hogy ne szokta volna meg, mert mikor hazajöttünk normálisan aludt 1 hétig kb.. utána indult be ez a dolog.... :? örülök hogy legalább Te kipihent vagy :)

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és én is botmixelek, de van hogy maradnak benne pici darabok, kicsit szétnyomkodom, de aztán ügyesen meg"rágja" vagy kiköpi :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn:lol: :lol:

Tőlem mostanában a paradicsomot kívánja meg, adok neki egyet, (persze csak egy szeletet és tartom neki), csak úgy nyomja az arcába :D , de ezzel tényleg vigyázni kell, nekem tegnap olyan darabot leszippantott, ha ennyire szereti, jobb azt is pépesítve..

Bea, Maja

Kép
bea1978

na ezért nem tudnék ilyen mereven hozzátápi szabályokhoz alkalmazkodni, most nem mondom, hogy mindent adni kell a gyereknek, de egy anya azt látja, ha egy gyerek megkíván valamit és adható-e vagy sem, mikor és mennyi...

Bea, Maja

Kép
bea1978

tőlem a szeletelt körtét kívánta el ma... tartottam neki ő meg úgy szopizta ki a levét :lol: aztán pépesítettem is neki.. bevágott másfél körtét így :D

ma gondolkodom a paradicsomos krumplin. de a parit tényleg át kell passzírozni hogy mag még véletlenül se maradjon benne.. :)

KépKép
KépKép
adryn

vica a kecsketejet onnan szedte hogy az hasonlit legjobban az anyatejhez... és szerinte azzal kell pótolni ami nincs... dehát azért szerintem nem egy fél éves gyereknél...na mindegy ráhagytam mert nagyon erősködött de utálom ha nélkülem intézkednek :evil: :evil:
jobb ha ugy tudja hogy azt kap legalább nyugi van..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen, annyira különböző mit szeretnek, nekem pl a paradicsomot eszi, viszont krumplival nem szereti :o viszont a krumplit körtével szereti

Bea, Maja

Kép
bea1978

viszont tegnap ment egy kis mag neki :oops: anyukám azt mondta kutya baja, legfeljebb lehet attól kakilt végül :lol:

Moncsi, ez a kecsketej téma :shock: igazad van, miért adnál neki ilyesmit?

Bea, Maja

Kép
bea1978

köszönjük a drukkokat. eredmény nem tudom, mikor lesz, a múltkor is elég sokat kellett rá várni, mert kipostázzák... szept. 11-én megyünk kontrollra, akkor lesz szív uh.

csajok, azért vigyázzatok a darabos kajával! ráérnek még vele! én is botmixerrel csinálok mindent.

hű, Adryn
te tényleg jó zombi lehetsz! :shock: szerintem is vezetsz! de jelentkezzen, aki rád tud verni! :wink:
én csak annyival tettem rá egy lapáttal, hogy én is náthás vagyok, szerintem megint a légkondi a ludas... egyébként 2-szer 3-szor kelek egy éjszaka.

meg most kicsit úgy érzem, hogy depis vagyok... és attól is idegbeteg lettem, hogy a férjem ma reggel arra hivatkozott, mikor pedzegettem, hogy lemehetne kicsit Mátéval, én meg pihegnék, amíg Fanni kel, hogy neki kimaradt a tegnap éjszaka... :twisted: :twisted: könyörgöm, nekem is, csak még beteg is vagyok, és nem is buliztam, hanem keltem Mátéhoz!!! hát hol itt az igazság??? ok menjen bulizni, nem bánom, de azért nehogy már még utána őt sajnáljuk! egész éjszaka kelés nélkül aludt. nincs igazam??? :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: DE. a bulizás nem kötelező, a gyerekhez kelés viszont igen, az meg hogy dáthás is vagy és jólesne pihenni kicsit az természetes, és igazán segíthetne ennyit. Hétköznapokon úgysem tud..... :?

KépKép
KépKép
adryn

Csibb, hát vágd az orcájába!
Nekem meg folyton azzal jönnek férjezett ismerőseim, hogy könnyű neked, mert anyukád segít, persze azt nem nézik, hogy anyukám is beteg, sokszor még neki is én segítek, és mellette egyedül vagyok Majával, nincs egy férj, akinek szólhatnék...egy barátnőm folyton ezt hajtja, meg azt, hogy miért nem mentem hozzá ahhoz akit nem szeretek, mikor egyik férfival sem jobb, mind ugyanolyan, jó van benne igazság, de milyen életszemlélet az ilyen :shock: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én Majaaputól még azt is megkaptam, hogy biztos nem is szeretem a gyerekemet(hát őrült az ilyen??), én meg megmondtam neki, nekemm ő az életem, de ő aki 2havonta látogatja, biztos nagyon imádhatja :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: jó válasz ;)

KépKép
KépKép
adryn

Na próbáltam almát turmixolni,direkt beleraktam kettőt,hogy nehogy a kis mennyiség miatt ne csináljon vele semmit,hát így se csinált :evil: Szétdobálta az oldalára és kész :evil: Megjegyzem,életembenelőször turmixoltam :shock: :lol: Mondtam a férjemnek,hogy úgyis botmixert kell venni,sokkal praktikusabb(meg ezek szerint használhatóbb is)de azt mondta,ha már ezt kaptuk,jó lesz.Mondtam,hogy ő fogja azt a nagy dögöt mosogatni,de csak azt válaszolta,hogy nem ijed meg tőle :lol:
Próbáltam üveges almát adni neki(hippest,nekem ezek tűnnek a legmegbízhatóbbnak,igaz az áruk se semmi,ha nem muszáj amúgy nem akarom üveges kajával etetni)hát komolyan sajnáltam,olyan arcot vágott,sőt szabályosan "kirázta a hideg",mikor lenyelte.Megkóstoltam én is(illetve megettem helyette),hát meg sem közelíti a mi fini almánkat.Alma,alma,de olyan "műízű".Ma már nem terrorizálom :lol: csináltam neki az itatópoharába levet,holnap bepróbálkozunk a reszelttel :wink:

Bea!
Én is akartam írni,hogy tök ügyin ül Maja :D Lara újabban folyton a fenekét emelgeti,mint aki hidat akar csinálni :lol: na ezt egyszer eljátssza,mikor így ül,és már le is csúszott :lol: Pedig ő se nagyon szeret már fekve,de ilyen "félültetésnél" is csúszik szétfele :lol:

Kép
Kép
zazzy

Bea!
Ez maximum annyiban igaz,hogy senki sem tökéletes!De ha az ember olyanhoz megy hozzá,akit még nem is szeret,annak hogy fogja elviselni a "tökéletlenségeit"??? :?
Mert normális estben ez úgy van,hogy próbálom magam olyankor megnyugtatni,hogy azért mentem hozzá,mert imádom,és azért többnyire nem olyan,mint amikor haragszom rá valamiért.

Kép
Kép
zazzy

szerintem is :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

meg ez az újabb zsarolás, kibékülünk vagy nem látogatja a gyereket, hát én nem vagyok hajlandó hagyni, hogy zsaroljon, egy kis időre elgondolkodtam, hogy Maja érdekében visszamegyek hozzá, legalábbis még egy esélyt adok a dolognak, meg vallási okokból, dehát ez nem Maja érdeke.

Bea, Maja

Kép
bea1978

ne aggódjatok, megkapta a magáét 8) de ettől mondjuk én nem lettem kipihentebb... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea
ne hagyd magad! és milyen már, hogy ilyenekkel zsarol??? :shock: inkább próbálna valami romantikusabb eszközzel visszaszerezni, nem? :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zazzy!

Nekem is van nagy turmixom, de azzal tényleg nem lehet seemit kezdeni.
Mi olyan botmixert vettünk, aminek van ilyen kis apritó pohara. Na azzal tök jó pépes cucokat lehet csinálni!
Nálunk ma krumplis-öszibarackos-sárgarépás főzelék volt :)
Vendég

Csibb hát ez igaz, attól még nem lettél kipihent :lol: :lol:
de legalább kijött ...ez is könnyebbség, és legközelebb már tudja, mi kell az asszonyának :D :lol: :roll: ..

Lilla
, igen csak annak olyan 12 körül van az ára nem? Keresztlányomnak illyennel nyomatják a babakaját:)), nekem szerencsém volt mert volt itthon ilyen cserélhetőfejes cucc(botmixer, dagasztó, habverő, turmix,), de újonnan biztos drága lett volna.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát, zombiságban benevezek a második helyre..... Mi keltünk éjfél és 2 között 2-szer. Utána 2-kor szopi. Aztán 5-ig kelés 2-szer. 1/4 6-kor szopi, utána már csak mellettem aludt vissza 6-kor és még 40 percet szundított, ami alatt 3-szor kellett cumit adnom.... Csak azért a második helyre tartok igényt, mert Petiapu 7-kor átvette és 1/2 9-ig aludhattam...., de nem sikerült kipihenni magam... :?

Bea: Édesanyád tényleg nagy segítség lehet. Nekem meghalt már 10 éve anyukám és semmilyen segítségem nem volt ilyen, kivéve az anyósomat, aki mindent jobban tudott és ha véletlenül azt mondtam, hogy hát ezt nem tudom, hogy csináljam, akkor kioktatott, hogy bezzeg ő mindent ösztönösen tudott! :twisted:
De az viszont hatalmas hátrány, hogy nincs melletted, egy szerető pasi. Szerintem a barátnőd azért van kiakadva, mert a párja biztos nem segít illetve elég gyakori ilyenkor a párkapcsolati válság.... Ne vedd magadra, ezek a megjegyzések a saját kapcsolatának szólnak és nem neked!
Majaapunak igen furcsa elképzelései vannak egy nő meghódításáról és ne engedd, hogy pocskondiázzon Téged mint anyát, amikor nem segít semmit. Egyszerűen mondd meg neki, hogy a következő ilyen beszólásnál röpül a lánya életőbél és ezt tartsd is be. Nyugi majd megtanulja, hogy tőled függ a lánya láthatása. (Időnként az exemet nekem is emlékeztetnem kell bizonyos határokra.....)

Zazzy: Reszelt alma szerintem korai nagyon. Le kell mixelni az almát, inkább úgy add! kérjél kölcsön botmixert vagy vegyetek, de a reszelt alma darabos.....

És ahogy Csibb is írta, vigyázzatok a darabos kajákkal és nem árt tudni, hogy az alma vezeti a fulladási statisztikákat. Nagyobb korukban is figyelni kell rájuk, hogy almával a szájukban ne rogangáljanak, mert VESZÉLYES! (Az almával az a baj, hogy megakad és ahhoz darabos, hogy víz vagy ilyesmi levigye, de ahhoz meg omlósabb, hogy megfogják és úgy vegyél ki, szóval tényleg veszélyes....)

Peti most már 2-szer eszik naponta gyümölcsöt. Vacsorára is kap, mert kiesik a szeme, amikor vacsizunk és igen jóízűen megeszi.
Sőt evett Milupa babakekszet is. (Ez szétomlik a szájukban). Nagyon oda van érte, fogja a kezébe is csócsálja. :P
Én meg résen vagyok, hogy ha nagyobb darab bekerülne a szájába azt kipiszkáljam.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nemlajos
még azt szerettem volna kérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy a barikat hogy ragasztottad fel a falra? ha mondjuk fóliára nyomtatom, akkor simán a festett falra? és a fóliát lehet szinezni? vagy hogy lettek a gombáid meg a virágaid szinesek? vagy te nem fóliára csináltad?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka!

Ezt a babakekszet hány hónapos kortól lehet adni nekik?
Vendég

Katka, igen az biztos, hogy segítség anyukám nem kétség, de még mindig azt mondom a gyereket maximálisan el kell egyedül látnom, viszont az hatalmas segítség ha leviszi egy órára, most így tudok elmenni fürdeni pl..
Apu most hívott, el is kapott jó pillanatomban, most hogy nyakamban a háztartás, meg anyum is beteg, mondtam neki, hogy miért hívott? erre ő: szeretné tudni hogy vagyok, hogy van a lánya...én: ha nem szeretné látogatni nem kell hívnia, viszont ha szeretné, mihamarabb döntse el és gondolja meg komolyan, mert akkor a gyereknek jobb, ha még most elfelejti, később nem szeretném, ha ezáltal sérülne, hogy jön-jön és 1X csak nem jön többet, visszább is vett a hangnemből, ...nem ..nem dehogy....ő nem is mondott ilyet...ő szereti a lányát.. :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milupa babakeksz...hmmm :roll: megkóstoljuk :P

megyek is fürdeni, még itt van a sansz, lehet még egy hajvasalás is belefér :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb, én nem fóliára nyomtattam, hanem sima A4-es papírra (amit a nyomtatóba raksz), csak ez öntapadós. Állítólag nagyobb papírboltokban lehet kapni, én úgy kuncsorogtam egy szomszédtól :wink:
(igaz, cserébe a hűtőszekrény kartonjait is elbitoroltam, hiába, nagy újrahasznosító vagyok én :roll: )

A fólialink, amit küldtem, az nyomtatható fólia, jó kérdés, hogy filccel színezhető-e (én azzal színeztem ugyebár), de ha van színes nyomtatód, esetleg azzal tuti megoldható.

Bea, nem, én nagggggggggyon rég nem vezetek már táplálási táblázatot (öt hónapja :roll: ), csak mély nyomott hagyott bennem, szinte beleégett a retinámba a telefonom kijelzője, ahogy rátekintettem minden egyes ébredéskor :D

No, túl lennék a tanfolyam felén, remek volt, főleg a vákuumrásegítésű kétkörös biztonsági hidraulikus fékrendszer, vagy mitököm :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ahha, értem...

hát én biztos megbuknék, ha most le kéne vizsgáznom bármiből, ami vezetéssel kapcsolatos... gyanítom, hogy még kresz-ből is... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Lilla!
Nem tudsz nekem linkelni egy ilyen mixert?

Katka!
Köszi a tanácsot!Én már teljesen elvesztem a ht-rengetegben,pedig még csak az almalénél tartunk :roll: Szerinted,ha ma ennyire nem ízlett neki a hippes alma,holnap attól bepróbálkozzak vele vagy ne?Direkt azt a legkisebb üvegest vetem,azt hiszem 125 ml vagy mennyi,de legfeljebb megesszük mi. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Babája válogatja.... Peti az első falatnál mindig fintorog és olyan 4-5 kanál után jön rá, hogy ez finom és most már olyan 100 miliket bevág.
Én legalább mégegyszer bepróbálkoznék az Hippes almával. Egyébként nálam minden gyereknek más gyártó kajái jöttek be.... :roll: Szóval, ahogy érzed....

Babakeksz: 6 hónapos kortól van. Ha félsz, hogy nagyobb darabot lenyel a baba, akkor lereszelve adhatod gyümölccsel, így táplálóbb lesz a gyümi. Egészben meg fogzásra nagyon jó szerintem....

Bea: Én nem is vezettem ilyet... Minek az? Minden etetést felírsz és leméred, hogy mennyit evett? :shock:

Katka

katka22

Na mostmár a botmixerek rengetegében is elvesztem :roll: :lol: Ti milyet használtok???Jó a noname vagy legyen inkább egy megbízható bosch vagy braun,vagy mi???

Nekem is van táplálási naplóm,de én csak az időpontokat írom,tehát nekem egy rublika nem egy kajálás,hanem 1 nap :D (na nem megrögzötten írom,van hogy 1-2 nap kimaradt)én a kakamentes napok számlálásánál vettem legnagyobb hasznát,mert azt is írom.Na meg szívesen a védőnő orra alá nyomnám,aki azt állította,hogy 3 hós kora körül már lesz valamiféle rendszer a kajálásban :evil:

Kép
Kép
zazzy

Katka!
100 ml az már tökjó! :D
Én félek a gluténtól is,ugyanis én ekcémás voltam(illetve vagyok is,csak mostmár csak néha jön elő itt-ott,nem olyan brutális,mint gyerekkoromban)és nem derült ki,hogy mitől.Annyi biztos,hogy miután anyukám elválasztott,gyakorlatilag rögtön :roll: :( Nagyon pocsék volt,nem szeretném,ha Lara is így járna,és azt írják,hogy BÁRMIFÉLE allergia előfordult,akkor se tej,se glutén legalább 1 éves korig.Azt hiszem kivárom,úgyhogy mi még jó darabig nem babakekszezünk :( pedig láttam én is a múltkor mikor vásároltunk pár dolgot.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: sztem bármilyen botmixer jó, nem hiszem hogy bedöglene egy noname sem. nekem braun van, vannak hozzá különféle edények amibe különféle nagyságban lehet aprítani zőcségeket, vagy akár petrezselymet is pár másodperc alatt. de persze leginkább a botmixer részét használom ki jelenleg :P

Nemlajos: örülök hogy jól sikerült a tanf. már a felén túl is vagy??? :shock: én hetekig jártam anno...

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy!

Én úgy tudom hogy ezek a babakekszek gluténmentesek. Katka?

http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... &t_id=4746
itt van egy olyasmi
Vendég

Zazzy
nekem pár ezres (értsd: kb. 3000) noname botmixerem van, és tökéletes! várj, megnézem... taurus robot 300 a neve :lol:
kell hozzá egy mélyebb-vékonyabb műanyag edény, én az ikeás műanyag kancsót használom. szerintem felesleges ilyen menőt venned, és ha engem kérdezel, akkor a többi cucc is felesleges, csak helyet foglal a konyhában... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Lilla, Zazzy: A milupa Biskottija tartalmaz glutént valóban. :shock: Apró betüvel az oldalán rajta van... :evil:

Katka

katka22

Sziasztok! Bocsika hogy ismeretlenül irok nektek, de nekem is 5,5 hónapos fiam van és látom, hogy az almával picit gondban vagytok.
Van üveg almareszelő amivel tiszta pépesre tudjátok az almát, barackot reszelni és semmi darab nincsen benne.
Amugy gratulálok mindenki szép babájához.
Bocsika mégegyszer.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Katka, nincs mérlegem, még magamat sem tudom megmérni, csak máshol :lol: :lol: , valahogy ezt mindig feleslegesnek tartottam, úgy éreztem úgyis eszik Maja. Időpontokat írtam, de mostanában kezdtem elveszíteni a fonalat néha, így ma ünnepélyesen abbahagytam. Kezdetben a rendszer miatt írtam, kíváncsi voltam milyen rendszer szerint eszik, mikorra kell hazaérnünk stb, később pedig már ragaszkodtam hozzá, érdekelt hogy és mikortól ritkulnak az éjszakai kelések, minden benne van, a szokásai, súlyai, tanácsadások időpontja, mert még jegyzeteltem is hozzá. Már vagy két napja érzem, hogy kezd terhes és felesleges lenni, így ma már nem is vezettem, de én őszíntén megvallva minden keléssel együtt imádom ezt az időszakot, és nagyon fog hiányozni. Mindig a kis lábát nézem, miközben szopizik, sokszor arra gondolok, hogy hamarosan nagylány lesz, és mennyire fog hiányozni ez a bensőséges kapcsolat kettőnk között :oops:
Persze a táplálási naplóját megtartom emlékbe, és majd odaadom neki, ha nagy lesz, nézd kicsim, anya azt is írta, hogyan ettél, mikor keltél :)
(Anyád kicsit szentimentális :lol: :lol: :lol: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jé a Péter Gergő egy napon született a Majával :D

Amúgy én drasztikusan lefogytam, 50 kg vagyok, ha ez így halad mennyi leszek :shock: ?(65 voltam terhesen és szerintem még két hónappal a terhesség után is kb) Lehet ettől fáj a térdem :roll: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: