2004.07.07 16:06
A szurit hogy viselte?
MOSODÁT nyitok!!
"Én kicsi mosodám" névvel
Napok óta kakás, pisis és barackos ruhácskák szakszerű folteltávolitásával foglalkozom. Lehetőleg igy, ebben a sorrendben/1 nap.
Gratula a gyönyörű kislányodhoz, s csatlakozom az előttem szólókhoz: valóban nagyon szép nevet választottatok Neki.
Apa esténként fürdés után meg szokta gyömködni a fiát, különösen a gyermek egyenlőre egyetlen testrészét, ahol hurkák vannak: a combikáját. Peti ennek nagyon örül, hatalmasakat nevet. Én meg ma reggelre mit fedeztem fel? Néztem a gyerek combját hátul, tiszta lila folt...
El nem tudtam képzelni mitől! És megintcsak anyós volt az okos! Megkérdezte, Attila szokta-e gyömöszölni a gyereket....Hát b@sszus ennyire érzékeny a baba bőre...Sasszemű védőnénink BIZTOSAN kiszúrja, mit találjak ki Neki? Nem szeretném, ha ostoba gondolatok fordulnának meg a fejében és egyszercsak becsöngetne hozzánk a gyámügy.....
Holnap veszek Neki sütőtököt, az is finom édes, hátha elfogadja. Ma mindenesetre úgy belakott 1 szép nagy őszibarackkal, hogy nem is kért utána tejcsit. Nem is baj, legalább estére jó sok lesz és hátha nem kell pótolnom.
2004.07.07 16:24
2004.07.07 17:13
2004.07.07 20:14
2004.07.07 20:16
Most valahogy olyan jólérzemmagam így,ki tudom aludni magam,nincs semmi komolyabb nyűglődés vagy probléma, egyszóval egy nagyon jó korszak van most.
2004.07.07 21:05
2004.07.07 22:11
És apának sem volt már ingje.)
Igy aztán faljuk a banánt, az almát és a barackot. 4 hónaposan pedig az Ő javaslatára "elkezdjük" ezeket enni
Tök aranyos néni és igy elkerülöm a vitát. Ennyi
Nekünk másnap volt láz, 38,6. És 3-4 napra bezavart az oltás rendesen
Remélem Nektek nem igy lesz.
Peti puszilja Lilit, add át Neki
Nagyon ügyes kislány, tartsa is meg jó szokását ami az éjszakát illeti
Tejcsi nálam stagnál, egyik nap több, másik nap kevesebb - ma éppen ez utóbbi. Sajnos a tápi fogy rendesen, van, hogy 200-at lenyom egy szopi után.
Most este pl. csak 70-et evett kiegészitésül. A kedvenc most a barack, pár karika banánnal dúsitva. 2 perc alatt beszippantja a kistányér tartalmát és reklamálja, ha elfogy. Olyan édes, meg kell zabálni, egész nap be nem áll a szája, csak akkor, ha éppen csóri Pampers Napocskával tömi be
Ha ilyen jó fiú marad, lassan körülnézek konditerem ügyben, elkezdem lájtosan az edzéseimet. Mert hiába fogytam vissza, én sem érzem ám jól magam a bőrömben még. Hiányzik a rendszeres kimeritő mozgás, a bringázás, a túrázás, a fallabda-meccsek. De ezeket még úgysem birnám, hisz egy Petitől lemerülök estére
Vizuális vagyok. Én eddig azt hittem ezt lendületből teszik a babák....Mind1, Lilike akkor is nagyon ügyes, hiszen oda-vissza forog már
A torna pedig nagyon jó, átmozgat Téged és a leányzót is. Majd ird meg, hogy tetszett Lilinek az eslő foglalkozás! 2004.07.07 23:30
TALI
2004.07.07 23:37
2004.07.08 08:08
2004.07.08 09:04
2004.07.08 09:34
Belefér még a babakocsiba?
)Talizzunk!!!
Szegényem! 2004.07.08 10:25
2004.07.08 11:29
Jólesett, hogy hiányoltál. Jó régen nem írtam már.....de azért be-benézek, olvasgatlak Benneteket
Sokat vagyunk anyukáméknál, Ők kertes házban laknak, mi meg panelben. Igencsak meleg van nálunk
Nem tetszett ölben sem anyunál, sem apunál, a barátnőmnél is majdnem sírva fakadt.
Ma jön haza a párom, és rábeszélem, hogy vigyen el minket. Nem baj, ha elhívom a barátnőmet is? Az Ő kislánya márc.10-én született.
2004.07.08 12:36
2004.07.08 14:52
2004.07.08 15:49
2004.07.08 16:05
Peti aludt 1 kicsit a teraszon, most betettem a kiságyba. Izzad mint a ló, pedig ujjatlan kis póló van csak rajta.
És milyen nagyok!
Most uzsira viszont úgy "mázsálom" a csomagolást, hogy ebből bizony táp lesz, de sebaj, estére termelődik
Teát és gyümilevet én sem adok Petinek, sőt, Ő még a vizet sem igen fogadja el. Szivornyázik 2 kortyot és remek nyálbuborékokat fú belőle
2004.07.08 16:13
Most pedig a barack-banán
Ez a kedvenc. Nem vettem végül sütőtököt, majd 7végén.
Szerintem izleni fog Bálintnak
Majd ird meg mennyire
2004.07.08 16:28
2004.07.08 17:14
Ez olyan undok dolog, csak bőg szegénykém, akármit csnálok is, csak rövig időre tud enyhíteni a szenvedésén. Ráadásul nem mindig csak délután jön elő, hanem van hogy napokig nincs, máskor meg több napon keresztül is tart. Úgy vettem észre, hogy az időjárási frontok befolyásolják. Most a Gripe Water-t használjuk, az Infacol és a Sab Simplex nem enyhített ennyit a tüneteken, így van amikor nem ordít, csak tekereg-nyekereg és látszik a pofiján hogy szenved.
(Van egy régi 1 részes fürdőruhám és majd kendő mögé rejtem az alakom.) Szerintetek megfürdessem Danát kint a szabad levegőn egy kiskádban vagy felfújható kismedencében? Vagy még túl kicsi hozzá?
2004.07.08 20:37

Holnap kipróbáljuk a miénket is. Nagyon szupi, van a közepén egy hatalmas, mosolygós napocska. Majd küldök róla képet.
, mi meg a bátyáméknál leszünk. (csak azért sem maradok itthon!!) 

Nagyon szép helyekre jártok!
2004.07.08 20:43
2004.07.08 21:01
Épp most nyomtattam ki kis családomnak a Hiszek egy Istenben...-t, kis "puskákat" gyártok nekik, mert nem nagyon ismeri senki sem a szöveget....
De azóta van egy szuper ABC Design utazóágyunk a KIKA-ból ugyanannyi pénzért és nagyon szeretjük, nagyszülőknél használjuk is rendszeresen. 2004.07.08 21:09
2004.07.08 21:28
) Felkeltem, volt egy gyenge nyugtatási kísérletem, anélkül, hogy kivegyem az ágyból, de semmi hatás. Gondoltam megetetem, hátha. Hát evett. Szerencsére sem sírás közben sem evés közben nem ébredt fel (én sem igazán), úgyhogy 3-kor már mindketten aludtunk tovább. Aztán 8-ig húzta a lóbőrt. Elszoktam már az éjszakai ébredésektől
2004.07.08 22:08
2004.07.08 22:28

2004.07.08 22:31
2004.07.09 08:38
) Bár nem bánom, hogy nincs az az őrült meleg, mint tegnap. Esküvőre megyünk, és azon aggódtam, hogy szétfővök a 150 % nejlon felsőmben (tudjátok, a múltheti szerzemény
.) Remélem utoljára húzom magamra
Bár a nap pihen, elég fülledt az idő - nem túl bíztató.
Szerintem mosni csak akkor fogom, ha már tűrhetetlen a helyzet.
, ha kész lesz a ruhaköltemény.
(hazahúz a szívem, mert a páromé és az enyém is zöld) De érdekes, hogy néha az enyém is kékesszürke, máskor meg erős sötétzöld. Na, ha az övé is ilyen határozott szín lesz, akkor hajrá
Este val.szeg. malackodunk, ohne fürcsi, s esti vacsi után alvás a babakocsiban. nem hiszem, hogy hajnalig maradunk - tejcsinek sem jó, ha nem alszom, és egyszerűen nekem 10kor fellövik a pizsamát, nem bírom nyitva tartani a szemem.
(laza vagyok ám, mint a fene, aztán majd kapkodok fűhöz-fához
) 
(és nem répát) 2004.07.09 09:13
De mindegy, játszik mással Orsi. 2004.07.09 10:01
2004.07.09 10:29
, nagyon szepek a babaitok. Mindenki annyit nott, hogy felelmetes. Hogy telik az ido.
2004.07.09 10:40
2004.07.09 10:41
2004.07.09 12:04
2004.07.09 13:40
Kinövi Dana hamarosan. Mi is nagyon hasfájósak voltunk, 3 hetes korától 6 hetes koráig üvöltötte végig a nappalokat Peti. Szinte tehetetlen voltam. Szerencsére Ő éjszaka aludt. De reggel kezdődött a műsor. 6 hetesen pedig ahogy jött, úgy el is múlt, 1ik napról a másikra. Talán az tényleg segit, ha kevesebb tejet iszol...Kitartás!!!!!
csak az nem, hogy sortban van Lilike. Viszont nagyon édesen somolyog, olyan cuki a kiscsajszi!!
Mi már gyümizünk pár hete, irtam miképp. A fürdésben pedig mi vagyunk a rossz példa, mert én nem használtam azt a rákenhető trutyit, a Johnsson-al fürdünk 2 hetes kora óta. Jó sok habbal
Ronda vackok
A szépségeim meg ott hevernek a dobozaikban, brühhühhüü.
Nagyon sármos a sötét haj és a világitó kék szem
Kevés baba szeret hason feküdni. No, itt mi megint az ellenpélda vagyunk, mert Petike csakis hason szeret feküdni, nézelődni, alukálni. Háton csak akkor, ha közben szórakoztatom. Tartottam is tőle baj, ha csak hason fekszik, de a doktornénink szerint nem, sőt! Ennek köszönhető, hogy hasról hátra már számtalanszor megfordult az elmúlt 2 hétben. Vissza még nem tud.
Andris lesz a bálapa
Szerintem tetszik majd Neki a gyömködés, legfeljebb a túl hangos lakodalmas zene nem
Szép legyél ám, várjuk a fotót!
2004.07.09 14:24
2004.07.09 21:44
. A Bricostore reklámújságjában találtam konyhai csempét, ami nekem pont megfelelő lenne. Múlt héten szombaton el is mentünk megnézni, de egy olyan színben sem volt ami nekem tetszene (narancssárga, zöld, piros), volt viszont halványsárga, világoskék és világoszöld. Akkor azt mondták, pénteken már lesz, de mielőtt megyünk azért telefonáljunk oda. Én fel is hívtam őket 1/2 5-kor, és azt mondták, hogy van. 6 felé hazajött anyu én meg elszáguldottam a budakalászi Bricoba. Célirányosan megyek a csempékhez, keresem a színeket, amik kellenek. Hát nem találok semmit. Csak azok a színek, amik a múltkor is voltak. Megkeresem az eladót, mondom, hogy mi a helyzet. Kerít egy létrát, felmászik, de persze ott sincs. Jön valaki a raktárból, majd mindketten elmennek, hogy hozzanak nekem 2 doboz narancssárga, 1 doboz piros és egy doboz zöld csempét. Majd visszajönnek összesen 1 doboz pirossal. 

Ezért autóztam kb. oda-vissza összesen 60 km-t, töltöttem el 2 és 1/2 órát. Miközben a gyerek otthon üvöltött, mert éhes, (mert persze ma 1/2 órával korábban akart fürdeni, mint máskor, és fürcsi után vacsi van). Mivel vasárnap szerelik a konyhát vettem 2 doboz világossárgát és 1 doboz pirosat. Ez van
Gondoltam beírok a panaszkönyvbe, de ugye sietnem kellett haza. Azért egy mailt küldök nekik. 2004.07.09 23:15
2004.07.10 14:30

2004.07.10 16:08
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint