A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kriszti: hirtelen csak gyorsan ez olvastam: "... Apa letérdel, kezébe szerszám s hab, majd szépen elbíbelődik ... " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó éjt Beatrix! :)

Jaj lyányok én olyan éééééééééééééééééhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssss vagyok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig egész nap ettem.... :? :? :? :? :?

Bibi... tényleg vigyázz Krisztivel... amit ő mond dátumot az előbb lesz... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="floranan"]M írta:florananiért ne lehetnél kopasz, Bibi? Kevésbé feltűnő, mint egy átló, nem? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostmár a könnyem csordult :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Vicger, én jobban érzem magam, ha kopasz :D

floranan

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Ritánál a holnap is, vagyis a ma is az igen felé hajazott, szóval nem volt százas jóslat. Bibinél határozott péntek :)

Jó éjt Bea! :)

vicger

[quote="floranan"]M írta:florananiért ne lehetnél kopasz, Bibi? Kevésbé feltűnő, mint egy átló, nem? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

nekem is ég a belem..... :twisted: :twisted: :twisted: ettem renit,pattogtattunk nem rég kukit.nem használt.a kis polipom meg sem áll!

Kép
v.andi

Jó éjt Beatrix!

floranan

Brumi ,Kriszti pénteket ígért,az csak 4-ike!!!!!6 vasárnap lesz!!!!!

nekem a régi nődokim(60 éves) például beszólt ha borotváltan mentem,az volt a magyarázat,hogy ő érti ahogy divat meg minden ,de annak ott funciója van,amit leborotválva nem tud ellátni.

sutimano76

Flora én is, :) ettől függetlenül nem igazán világos az ok a csupaszságra :)

vicger

[quote="bibiesbrumi"]K írta:bibiesbrumiriszti: hirtelen csak gyorsan ez olvastam: "... Apa letérdel, kezébe szerszám s hab, majd szépen elbíbelődik ... " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jaaaaaaaaaj meghalok a csendben-röhögéstől... kirepedek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kriszti most vulgáris leszek,nyalnál te szőrös fagyit?????????????

sutimano76

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="bibiesbrumi"]K írta:bibiesbrumiriszti: hirtelen csak gyorsan ez olvastam: "... Apa letérdel, kezébe szerszám s hab, majd szépen elbíbelődik ... " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jaaaaaaaaaj meghalok a csendben-röhögéstől... kirepedek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)

floranan

Süti, Bibi péntek éjjel, azaz 4.-én bevonul az átlójával a szülészetre, s 5.-ére megszületik Lotti Éva :) s lám, mindenki boldog :)

vicger

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leszállópálya,vagy bermuda háromszög??? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.29 23:42-kor.

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi ,Kriszti pénteket ígért,az csak 4-ike!!!!!6 vasárnap lesz!!!!!

nekem a régi nődokim(60 éves) például beszólt ha borotváltan mentem,az volt a magyarázat,hogy ő érti ahogy divat meg minden ,de annak ott funciója van,amit leborotválva nem tud ellátni.

Funkciója?? Ok, a szőr általában véd, nem? De őszerinte mi volt?

floranan

Ja,amúgy visszakéne menni módosítanom azt a hsz,ahol a 20 oldalról írtam,és hogy szerezzen be mindenki zsepit,mert amit mi itt művelünk. :wink: :wink: :wink: :wink:

sutimano76

Süti, amit én nyalok, az nem szőrös :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként valóban jobb nem köpködni :)
Na de visszakérdezek: akkor x évtizedig nem nyaltak fagyit? :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

na, csajok, ezt valaki holnap visszaolvassa .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... én már nem tudok reagálni sem, annyira folyik össze minden a szeme előtt .... :)

én nem divatból borotválom, nekem sokkal higiénikusabb és kényelmesebb, ha nincs bozontom :shock: :shock: :shock: ... de férjem sem, és én sem szeretem a tök kopaszt ... főleg borotválva: az elég furán néz ki másodnapra ... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ... na, szóval, akkor most növesztem kicsit keddig (majd becsukom a szemem vizsgálat közben, hogy ne is lássam a dokim arcát, ha meglátja :):):) ... 6-ra meg már nem számít: olyan lesz, amilyen, csak kopaszt nem szeretnék :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76riszti most vulgáris leszek,nyalnál te szőrös fagyit?????????????

Alakul ez!!!
Ki kell tennünk a 18-as karikát!!!!

Éhes disznó makkal álmodik?????

Kép
v.andi

Jaj istenem, Süti, Andi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már én is röhögök

Bibi, szólj már valamit, az átlód érdekében!!! :lol: :lol: :lol:

floranan

Rita kinek fog üzenni????????????????
vikiviktor

Hát véd,igen a fertőzésektől,baciktól,ennyi.

Andi,hitlerbajusz??????Amúgy sztem ez is pasi függő,párom váltogatja.A kopasznál például lepedofiloztam.

sutimano76

egyébként tényleg van őrző védő funkciója a fanszőrzetnek, továbbá a vizeletet irányát is befolyásolja. Úgyhogy a dokkernek igaza van :)

vicger

Jézusom hová kerültem???? Viki ez a szöveg, visítva röhögnék.... csak lemosom és berakom a kiságyba.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát egyé valamit!!!

Kopasztott csirke..... szerintem is jobb, mint az átló, bár tuti egyedi! :lol: :lol:

Aloénak is több száz fajtája van és nem mind gyógyító hatású...

Kriszta jól elvoltak csupaszítás nélkül, de nem Kovi miatt csinálom... Egyszerűen kényelmesebb és tisztább érzés, most meg már, hogy hozzászoktam viszket és minden bajom van....

Floranan: muffos témát én vetettem fel, mert gondban vagyok... Másik fele szintén tőlem indult és rólam van szó. Már 2,5 évesen defektes voltam :lol: :lol: :lol: :lol: És én is mindent vagy semmi, bár nem szoktam kopasztott lenni.... :wink: :wink:

én is le vagyok lassulva, mire válaszolok újabb oldal telik meg.
Süti számolod??? mennyi van meg a 20-ból????

És Rita értetek virrasztunk!!!!
bex13

[quote="vikiviktor"]R írta:vikiviktorita kinek fog üzenni????????????????

Elvileg nekem,most is nekem üzent.Itt van mellettem a telefon,és még semmi.Remélem már babázik.

Kép
v.andi

asszem elvesztettem a fonalat :)

vicger

[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbrumia, csajok, ezt valaki holnap visszaolvassa .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... én már nem tudok reagálni sem, annyira folyik össze minden a szeme előtt .... :)

én nem divatból borotválom, nekem sokkal higiénikusabb és kényelmesebb, ha nincs bozontom :shock: :shock: :shock: ... de férjem sem, és én sem szeretem a tök kopaszt ... főleg borotválva: az elég furán néz ki másodnapra ... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ... na, szóval, akkor most növesztem kicsit keddig (majd becsukom a szemem vizsgálat közben, hogy ne is lássam a dokim arcát, ha meglátja :):):) ... 6-ra meg már nem számít: olyan lesz, amilyen, csak kopaszt nem szeretnék :shock: :lol: :lol: :lol:

Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már sírok a röhögéstől.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Na, akkor megegyezhetünk abban, hogy jobb a sima, mint a kócos :) Vagy legalább is, megszoktuk és szeressük. Na meg a férjek is szeretik.

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti, Bibi péntek éjjel, azaz 4.-én bevonul az átlójával a szülészetre, s 5.-ére megszületik Lotti Éva :) s lám, mindenki boldog :)

Addigra bermuda 3szög lesz (Andi, köszi a tippet;) ... mert ha bal oldalon kiegyenesítem, akkor nagyon vékony lesz a csík, annyira, hogy az már tényleg röhejes, hogy minek is van ott ... így annyi a feladat, hogy jobbra növeszteni, és tükörrel a bal oldali ferdeséghez 3alakba rendezni .... jó kis feladat lesz ... :)

Én azt hiszem, ezzel zárom most soraimat, és elköszönök, reméljük, Rita már tényleg az "őrzőben piheg" ... és Mátéka kipottyant, ahogy a dokihja megjósolta :):):)

Jó éjt csajszik, egy élmény volt a traccsparti !!! ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na,csak hogy fokozzam....

kábé 15-20évvel ezelőtt.Hugom osztálytársa ment nőgyógyászhoz,15 éves lehetett.GOndolt egyet,és teljesen leborotvált mindent.Persze ez akkor egyáltalán nem volt mindennapos.
AMikor felfeküdt,és szétrakta a lábát,a doki csak ennyit mondott:
- Kép Hmmmm,csinos.

Kép
v.andi

A 18-as karika nekem is eszembe jutott :D :lol:
Apa meg valami Szexszörny című baromságot néz közben, valami vígjáték mindeféle hangeffektekkel, szóval megvan a háttérzaj
is :lol: :lol: :lol: :lol:

Fagyi, na igen :lol: :lol: :lol:
Vicger, amíg csak pár fajta ízt lehetett kapni / nyalni :D, jó volt az is... :wink: de aztán bejöttek mindenféle fagyis és jégkrém kis hazánkba is, nem? Hát most aztán lehet válogatni :D

floranan

Bibi, nem ér semmit ha becsukod a szemed.Mi van akkor, ha verbálisan fog lecseszni a dokker? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megoldás lehet a füldugó :lol:

vicger

Brumi,nektek is nyugodalmasat!!!!

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]N írta:v.andia,csak hogy fokozzam....

kábé 15-20évvel ezelőtt.Hugom osztálytársa ment nőgyógyászhoz,15 éves lehetett.GOndolt egyet,és teljesen leborotvált mindent.Persze ez akkor egyáltalán nem volt mindennapos.
- Kép Hmmmm,csinos.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Azért tényleg nézném a most alvók arcát holnap amikor olvassák az éjjeli termést.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennyim babó nagyon ficánkol... szegény nem tud aludni a röhögéstől.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem majd később amikor már a kiságyban lesz és ő "röhög" én is ficánkolni fogok.... :wink: :wink: :? :? :? :? :? tuti visszakapom tőle... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vicger"]e írta:vicgergyébként tényleg van őrző védő funkciója a fanszőrzetnek, továbbá a vizeletet irányát is befolyásolja. Úgyhogy a dokkernek igaza van :)

Az irány!! Mikor először leszedték teljesen, megtapasztaltam, hogy a szélrózsa minden irányába :D :lol: :lol: Ugye az ember lánya nem ül le nyilvános helyen, na a két lábamon és mindenhol folyt és spriccelt :D :lol: :lol: Már bocs a részletekért :lol: :lol:

floranan

Flora, ahhhha... de most megint leszűkült a kínálat az átlósra, a bermudásra, meg a csupaszra :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti, amit én nyalok, az nem szőrös :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na de visszakérdezek: akkor x évtizedig nem nyaltak fagyit? :lol: :lol: :lol: :lol:

De fagyiztak.
párom ugye töribuzi,így ha ő tévézik akkor voasat history,melyben Napoleonról volt szó,hogy amikor indult haza,előre küldött egy hirnököt asszonypajtihoz,kb 2 héttel,hogy "ne fürgyé le".Komolyan!!!!!!!

sutimano76

Viki, bizony ám, fogsz még ficánkolni! :) :)

vicger

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti, Bibi péntek éjjel, azaz 4.-én bevonul az átlójával a szülészetre, s 5.-ére megszületik Lotti Éva :) s lám, mindenki boldog :)

Addigra bermuda 3szög lesz (Andi, köszi a tippet;) ... mert ha bal oldalon kiegyenesítem, akkor nagyon vékony lesz a csík, annyira, hogy az már tényleg röhejes, hogy minek is van ott ... így annyi a feladat, hogy jobbra növeszteni, és tükörrel a bal oldali ferdeséghez 3alakba rendezni .... jó kis feladat lesz ... :)

Én azt hiszem, ezzel zárom most soraimat, és elköszönök, reméljük, Rita már tényleg az "őrzőben piheg" ... és Mátéka kipottyant, ahogy a dokihja megjósolta :):):)

Jó éjt csajszik, egy élmény volt a traccsparti !!! ;)

Jaaajajaaajajaaaaajjjjjjjjaaajjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt Bibi!! :lol: :lol: :lol:

floranan

Jó éjt Bibi! :)
vikiviktor

[quote="vicger"]V írta:vicgeriki, bizony ám, fogsz még ficánkolni! :) :)

de akkor valószínű nem a babanet előtt :lol:

Kép
v.andi

[quote="vicger"]B írta:vicgeribi, nem ér semmit ha becsukod a szemed.Mi van akkor, ha verbálisan fog lecseszni a dokker? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megoldás lehet a füldugó :lol:

na, erre még muszáj reagálnom: ha véletlenül azt találja mondanipl , hogy ejha, akkor biztos leugrok a vizsgálóasztalról és hazáig szaladok szégyenemben ... :oops: .... mondjuk menni is alig bírok már, most elképzeltem: 1 ahogy leugrok a vizsgálóról ... 2 ahogy szaladni próbálok bugyi nélkül .... na jóóóóóóóó, eldugulok, tényleg elég a hülyeségemből mára :)

pussza

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="v.andi"]N írta:v.andia,csak hogy fokozzam....

- Kép Hmmmm,csinos.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csinos haha :lol: :lol: :lol: elképzelek egy jóvágású idősebb dokit... vagy egy fiatalabbat, aki titkon erről álmodott :D :lol: :lol:

floranan

Süti, wazzze, s mennyi ideig kellett várni arra, hogy ebből szálló ige legyen! :) Ráadásul Napóleont meg sem említik már :)

Na de komolyra fordítva a szót, a szex olyan része az ember életének, akár mikor élt, amibe sok minden belefért egyéni ízléstől függöen... nem kellett félteni sem Kleopátra drágát, sem Mária Teréziát, sőt...

vicger

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti, amit én nyalok, az nem szőrös :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De fagyiztak.
párom ugye töribuzi,így ha ő tévézik akkor voasat history,melyben Napoleonról volt szó,hogy amikor indult haza,előre küldött egy hirnököt asszonypajtihoz,kb 2 héttel,hogy "ne fürgyé le".Komolyan!!!!!!!

Ez olyan lehetett, mint a nyóckeres nőgyógyi.... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vicger"]B írta:vicgeribi, nem ér semmit ha becsukod a szemed.Mi van akkor, ha verbálisan fog lecseszni a dokker? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megoldás lehet a füldugó :lol:

na, erre még muszáj reagálnom: ha véletlenül azt találja mondanipl , hogy ejha, akkor biztos leugrok a vizsgálóasztalról és hazáig szaladok szégyenemben ... :oops: .... mondjuk menni is alig bírok már, most elképzeltem: 1 ahogy leugrok a vizsgálóról ... 2 ahogy szaladni próbálok bugyi nélkül .... na jóóóóóóóó, eldugulok, tényleg elég a hülyeségemből mára :)

pussza

Bibi,sztem ne fáradj,max legördülni tudunk a vizsgáló asztalról.Ha pedig szólna,akkor azt kell mondani,hogy most ez a trendi.Egyébként sztem tudja ő azt nagyon jól,hogy ilyenkor már elég nehéz hozzáférni.

Kép
v.andi

pussza

:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Tényleg jó éjt, és szuggeráld a jobbra növést, szorítunk :wink: 8) 8)

floranan

Bibi, utána futhatsz vissza a szülőszobára ;) s akkor mi lesz a péntekkel? :)

Jó éjt :)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: