A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Peppino....1hetet????? És ha addig megszülsz???? Vagy beindul a szülés????

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Peppino... és mi van ha nem húzod fel a pólót :?: :?: :?: :?: Akkor nem látszik... :wink: :wink: :wink: :wink: olyan rugalmasfeszülös pólót húzzál fel... hm :?: :?: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

assszem visszaolvasni a lehetetlenséggel határos..... de azért valamennyire sikerült...

én eeeel sem tudom képzelni, hogy lehet ép észel kibírni, ha valaki mindjárt a napokra vagy főőőleg aznapra van kiírva....... - kééész..minden elismerésem

mindenki élvezze ki a hüvit - nekem is jól esik bár be kell vallanom visszatért a pocak előtti hőmérőm..:)) 24-26 fok ideális alatta megfagyok felette inkább jobban esik a meleg...- de azzal meg az a baj, hogy szegény babót leizzadom:)

képzeljétek aaanynnyi babaruhánk van, de nagyrésze meleg.. így párom tegnap is vett a tescoban :))))) aszittem ennyi a tündér rucikból de neem:))))) éés hát nem az én mániám... az idő miatt kell:)))).....

a romantikázás:)))) - télleg érezte a kisnyuszi:)
de megoldottuk...teraszról bepakol.. szépen megterít asztal..vállamra babó....aztán egy falat ez egy falat amaz....egy puszi dorkának egy puszi apának:))) lágy zene:))) és assszem megint szerelmes vagyok:)))
de most komolyan
úgy érzem, hogy most már két örök szerelmem van, hirtelenjében ott augusztus 21-én ez a két kis lény beleírta magát a szívembe:)))

KépKép
dorkamartini

Hát Pancsika, akkor így jártam!!! :) Mondjuk szerdán telik le az 1 hét, hétfőn megyek a dokimhoz, úgyhogy csak kivárja addig a babó!! A dokim meg csak tud mondani valamit hétfőn!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Helloka!

Jelentem hüvi megérkezett Budaörsre is!! :D Persze széllel, az nem teccik... micsoda HP vagyok, mi? Semmi nem jó?! :D
Teljesen kómás vagyok ma is!

Pancsika nekem is írhatsz nyugodtan! Küldöm majd a számot!
Láb :( nekem is dagad napok óta :(
Pocid csini!!

Az lehet, hogy a víztől vagyok nehezebb??? Sokkal többet mértem, de látványosan nem híztam! Mondjuk a pocim is megugrott az elmúlt 3 napban rendesen, Ebano belehuzott!!

Vicger, nagyanyós monnyon le!!!

Én is pisi-kacsára gondoltam elsőre :lol:

floranan

[quote="dorkamartini"]. írta:dorkamartini..teraszról bepakol.. szépen megterít asztal..vállamra babó....aztán egy falat ez egy falat amaz....egy puszi dorkának egy puszi apának:))) lágy zene:))) és assszem megint szerelmes vagyok:)))
de most komolyan
úgy érzem, hogy most már két örök szerelmem van, hirtelenjében ott augusztus 21-én ez a két kis lény beleírta magát a szívembe:)))

ez olyan aranyos és szép, ahogy leírtad!!

floranan

Pancsika, tényleg nagyon be vagy dagadva :(

Viki, te hova sietsz ennyire? És hogy vigasztalódjatok egy kicsit: még én sem hagytam el a nyálkadugaszt...

Erika, nem szeretnék gonosznak látszani, de ehetsz te ilyen mézes-ribizlis mártást? Ráadásul a kacsa krumplipürével finom, amiről meg ne is beszéljünk...

Viki, én olyan kacsát nem ennék... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]M írta:laki papnéegpróbáltam csinálni képet.
1. Nem sikerültek (folyton bemozdulok)
2. nem tudom áttelepíteni a fényképezőgépről a számítógépre
3. a webkamerával végképp nem tudok mit kezdeni,
pedig még át is öltöztem, hogy látsszon jól a pocakom.
És csak este jön haza a férjem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy visszamegyek a szobámba, visszaöltözöm és folytatom a takarítást :(

Mindenesetre enyhíti valamennyire a kínokat, hogy nem csak az én gyerekeim vannak megveszve... :wink:

Anna, ne haragudj, de ez olyan aranyos :D :lol:

floranan

Dorka! :) :) Olyan jó, hogy ilyen boldog vagy!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino... az egy dolog, hogy vizesedik a lába.... :? :? :? de neki fehérje volt a vizeletben... és a vérnyomija se jó... :? :? :? :? :? :? ez így együtt nagyon gááááááz... szerintem... :? :? :? :?
Vagy cáfoljon már meg valaki.... ha nem így van... :oops: :oops: :oops: :oops:

Hetek óta fekszem... a vérnyomásom miatt... plusz a dagadás... min. óránként kell mérjem a vérnyomim... a lábam az ég felé néznek... :? :? :? :? a vizeletben naponta nézem tesztcsíkkal a fehérjét... eddig még nem volt a fehérjémmel probléma... de ha lenne... azonnal rohannék a kórházba.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Dorka, olyan szépek lehettetek!!! :) :):):):):)

Nyákdugesz: figyu csajok, egyáltalán nem biztos, hogy észreveszi az ember, ha a dugó ágyőőőőzik :) Viki, ha nyitva vagy, jó eséllyel már nincs mit nézned :D :D :D

Pancsika, a lábad tényleg jól be van dagadva... :? :? :? :? Párodat kérd meg, h masszírozza felfelé a lábadat, így egész jól ki lehet masszírozni a vizet. Csak az a baj, ha valóban toxémia, ez csak tüneti kezelés.....

vicger

Igen, tudom, hogy a fehérje és a vérnyomás + lábdagadás együtt nagyon rossz jel, de ha a doki így reagál, az azért jelenthet valamit... Vagy nagyon hüle, vagy tényleg nincs akkora baj....

Peppino
Kép

Kép
peppino

Flora, hol vannak a gyönyörű képek a csodaszép szobáról?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorkamartini: akkor nálatok is nagy bódogság van :wink:

Floranan: persze, a víztől is lehetsz nehezebb valamivel...

Peppino: vérkép nélkül is lehet szülni...ha valami gyanús, akkor azt ott hirtelenjében szüléskor is meg tudják nézni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kriszti... a francba akkor erről lemaradtam... mondom én, hogy nem akar/akart velem talizni..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka... olyan szíííííp.... :) :)

Anna... nem sietek... csak már oooolllllllaaaaaaaaaaannnnnn jó lenne.... :wink:

Floranan... akko mi egyre gondoltunk... :wink: :wink: :wink: pedig azt hittem egyedi vok ezzel a gondolattal.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tényleg... Floranan... hol vannak a képek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Én se látom... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Anna, ötlet: maradj mozdulatlan! :)
2: feltöltés: bedugod a fotomasina usb kábelét a számgépbe, majd sajátgép, cserélhető lemez /valszeg/, s átmásolod a képeket, Vaaaaagy a számgép eleve jelzi az új eszközt, s felajánlja a lehetőségeket. ott kiválasztod a képek másolását. s végül követed az utasításokat.

Attila mikor ér haza?

vicger

nnnya itten képek: Kép Kép
Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

Dorka, Olvadok..............fantasztikus képek!!!!!!!!!!!!!!!

Flora, tényleg, képek, hagyod hogy furdaljon ama bizonyos kíváncsiság? : )

Pancsika, a pocakod el is felejtettem megdicsérni :oops: pedig olyan aranyos!!!! :)

vicger

Timi,lefolytam a kanapéról,olyan szépek vagytok!!!Sose fogom megunni a babafotókat.

Floranana:ezt nem úszod meg :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Mindjárt sírok...ezek a képek, annyira szépek :-D (plusz Apa elindította a kiságyra szerelt zenélős forgót, és én úúúúúgy elkezdtem vágyakozni Bendegúz után :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dorka, jaaajistenem de gyönyörűséges!!!!!!!!!

Képek jönnek, szép lassan, türelem istennőim, türelem képeket terem!!!! Annyira tökéletesítgetik, hogy még mindig nincs kész :D

Addig is minnyá kaptok egy mai pociképet! :wink: Az is lesz legalább olyan izgi :lol:

floranan

Dorka: gyönyörű a kicsi lány!Szép hajasbaba! :D

VÉGRE!!!!ELKEZDETT SZAKADNI AZ ESŐ,DE ÚGY IGAZÁN!!!!! :D
Vendég

Dorka!!! Uram Isten de gyönyörűségesek vagytok!! És le sem tagadhatnád a picurt, annyira Te vagy!!!

Kép
babcika

Viki!

Szerintem a nyákdugeszeink rokonok, mert az enyém is dacos nagyon, nem akar találkozni velem. De velem az előző sem akart, így azt sem tudom milyen, pedig nagyon várom a a közös budipapír fogást, mert akkor már legalább tudnám,hogy nyílok, és ez a szülés már ennyivel jobb lesz,mint amilyen Janóval volt.

Kép
babcika

Nem akarom elkiabálni, de nekem mintha lohadna lejjebb a lábam, jobban belemegy a papucsba, lehet a lehűléstől van???!!!

Kép
babcika

Nos, itt egy kép, a mai állapotomról... sztem olyan édes...

Van egy kis mini-részlet a falból is :wink: a háttérben egy fa paraván van, amit szintén Apáék festettek le.

Kép

floranan

Floranan:nagyon édi ez a kép!!!!Aranyosak vagytok! :D
Vendég

Floranan,nagyon cukik vagytok.Húú,de klassz Ebano lak színe!!Képet,képet,képet!!!!

Kép
v.andi

Flora, szépek vagytok és szuperek a szobaszínek!

Kriszti, ha nem mozdulok meg, akkor hogyan nyomjam le a fényképezőgép gombját? 2. Kiírta nekem a drága, csakhogy 227 kép van rajta és egyesével állt neki letöltögetni és mindegyiknél kérdezi, hogy akarok-e másolatot :shock: hát én nem bírok reggelig itt ülni, hogy kivárjam a két utolsó képet...
Remélem, mostmár félórán belül megjön... Hajnalban ment az országos református tanévnyitóra, aztán, ha már úgyis ott volt Tatán felugrott Bp.-re a konyha felsőszekrényekért (hurrrá, hurrá, hurrá :D :D :D ) és vett nekem halat, amit nagyon szeretek, a gyomrom is bírja és nincs semmi szénhidrát tartalma!

És bocsánat, hogy nem reagálok, mindjárt elalszom és egyébként is úgy veszem észre, hogy kezdek befordulni (na jó, szeretnék :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ja, és végre jobbra már be lehet hozzánk jönni :D (balra még nem :( ), de talán a jövő héten azt is megoldjuk :wink:

Hazaért!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Floranan, nagyon édi kép és olyan szép vagy rajta! :lol:
Dorkababa meg tényleg gyönyörűséges... az első kép, ahogy teszi a kezeit... :lol: :lol: :lol: :lol:
De a romantikázást is jól megoldottátok... És apa is elmondhatja, hogy 2 jó csajjal volt az este!!! :)
bex13

Floranan!

Nagyon édesek vagytok!! jó nagy a pocid és szép a szoba is!!!

Ha nem gond és van időd írd már le privibe,hogy mi volt OEP-nél, és hogy mit kell vinni stb....

Kép
babcika

Dorka: Gyönyőrű a kis hercegnő! És szuperek a rucik rajta is, ez a bézs-világosbarna árnyalat az egyik kedvenc uniszex színem. A puszis fotó :lol:

Floranan: Azt hiszem megelőlegezhetem, hogy szuper lesz a szoba, így a mini részletből is! Az biztos, hogy hasonló sem lesz itt senkinek, főleg a kis lakásfoglalóval kiegészülve. :wink: :lol:

Nyákdugó: nekem sem volt sok. Andrisnál is randiztam vele, de ott kb 2 héttel szülés előtt, akkor rózsaszínesebb volt. És azért kicserélném ezt a találkozást néhány igazán erős fájással majd. :wink:

Pancsika: Hú, tényleg nem jó olvasni a tüneteidet. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen veletek! És a pocakod nagyon szép formás.

Babcika: Lohadás, juhéjj!

Kép

Kép
hgrita

Anna, ahha... na de akkor most Attila lefényképez, meg átmásolja a gépre a képeket és jóóóóól meg tudod nekünk mutatni!!!! :) :) :) :)

Flora, szuper kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és igen, még még még! :) :):)

A 10 éves lányom tudja, hogy mit jelent az, hogy lefeküdni valakivel.... :shock: :shock: :shock: :shock: mostanában meg fogok ejteni egy beszélgetést......

vicger

Ajaj Kriszti!

És ezt csak úgy kibökte, hogy ő már tudja!! Mi lesz akkor az én Blankámmal, már 5 évesen tudni fogja??? :(

Kép
babcika

Vicger: Bár nincs 10 éves lányom, de ezen egyáltalán nem vagyok meglepődve. Valamelyik nap olvastam egy másik fórumon, hogy a mostani 11-12 éves lányok már cikizik egymást, ha nem borotválja valaki magát, nem festi az arcát vagy a haját. Ez jobban meglepett, bár az utcán elnézve egy-két kis tinit, csodálom, hogy nem dönti le őket valaki egy bokor mögött. Mint egy K! :shock: :? És hogy a szülőin arra kell felhívni a szülök figyelmét, hogy a lányaik ne járjanak szexi ruhákban iskolába. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Rita,ezek nagyon jó hírek a dokiról,hát akkor csak megvársz!!! :lol: Bár a jövő hét hétvége nekem már jó!!

Kriszti,nagyanyós,inkább sértődjön meg,majd megbékél.de próbáld meg kíméletesen közölni,hogy mondjuk reggel 10-11 között van látogatási idő,előtte-utána nem!!!!

Az auchanba még mindig tetra cseh pelenkaként árulják,bár nyilván kétszer annyiért feleannyi anyagot adnak!!!!!

Madar,érezzétek jól egymást,ez indokolt távollét!!!

Rita,én szoktam nézni az ikreseket,hát tényleg nem semmi,de tudod a legszebb az egészben ,hogy itthon hogyan tudna megélni(nem hogy olyan helyen lakni,és olyan autóval-minibusszal járni),egy ilyen család az apa fizetéséből????

Babcika,kedvencem volt a Hetedik mennyország!!!!!!És láttam a német adón,hogy ott folytatódott,mikor már a nagyobbik lány egyetemre megy meg ilyenek,na itt csak ismételték egy ideig aztán jól abbahagytzák.És az a szomorú hogy a legtöbb sorozattal így csinálják,már gondoltam írok a tv-nek,hogy vegyék meg az egész sorozatot,vagy inkább egy részt se!!!

Kriszti,lehet fehérarany is ,mert nekem csak olyanom van?????Ingázáshoz!
Hú de jól hangzott ez a recept!!!!!Folyik a nyálam a klaviatúrára!!

Pancsika,hűha,de remélem minden okés lesz.Van már számod,hogy kit értesítesz a nagy napról,mert látod milyen kivácsi banyák vagyunk!!!

Viki...........kacsa..............az hittem megszakadok a röhögéstől!!!!!
nyákdugesz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....szerintem aludj tovább!!!!!!

Pancsika,már bocs,de annyira nem látom rossznak,bár ki tudja milyen formás volt előtte,viszont a színe.......... :roll: :shock: ,az én gépemen lila,emiatt aggódnék :lol: :lol: :lol: Na,jó viccet félretéve,feltett lábak!!!!!!!!Poci nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!,Ma nekem is dagadtabb a lábam,a tegnapi papucs ma már nehezebben jött fel a pántnál!!!

Dorka,kösziköszi a képeket,nagyon édes Dorkababa,nekem az utsó különösen tetszik a pofija miatt!!!Még még még még képeket!!!

Floranan,már akartam mondani,hogy nagyon jó vagyok a képen való keresgélésben,ha valamit eldugnak,de leírtad a megoldást :( ,szép a pocak,és apa olyan édesen bújik oda,de azért feltűnt a háttér,nagyon aranyos és szép lett,már alig várom a hogy kész legyen!!!!!

Kriszti az ilyen beszélgetésre nem vágyom,pedig lányom lesz,,......és 10 évesen,jesszus!!!!!

1 óra volt a visszaolvasás,pedig csak pár órára mentem el.

Bex asszem te kérdezted,zuglóba mentem apáért,ott tette le a céges kocsi,aztán elmentem asztkba a leletemért.Nekem is vannak érdekes eredmények,de amikről ti írtatok az jók!!!Megnézem hátha találok a neten,ha nem akkor megkérdezem Mabét.

Asszem mindjárt dobok Brumira egy üzit,ma nagyon nem jött!!!

sutimano76

Brumi,jól van,ikeázott ,barátnőzőt,most fürdet,tehát nem szül.

sutimano76

Pancsika, én kikönyörögtem volna a kórházat ilyen értékek mellett. Szerintem sajnos a fehérje nem fog eltűnni,viszont nagy galiba is lehet. Persze nem ijeszgetni szeretnélek.

Babcika, fehérvérsejt terhességben állítólag megemelkedik minden gyulladás nélkül, de ha a fogad fáj akkor amúgy is gyulladás van a szervezetedben.

Dorka, gyönyörű babód van, el vagyok olvadva!

Andi, kocsiról majd tegyél képet!

Erika, kacsát szeretem, és Vicger receptje nagyon jól hangzik!

Viki, kacsa meg a pisi... :lol: :lol: :lol:

Láb kép:(tele sérüléssel mert mindig beverem, és az újjaim nem koszosak csak papucsban így barnultak)
Kép

Pocak:

Kép

Kép
kata05

Látod Rita most (is) nekem is sikerült átlátszó betűkkel írnom. :(

Kép Kép
manósziget

A múltkor találtam egy tök jó oldalt,de most nincs meg,így Mabe:

Kérlek:

G Se Glukóz - 4,02 mmol/l (ez gondolom jót jelent,bár ahhoz képest,hogy azért a kávét sok cukorral megittam,nemtom miért lett alacsony)......Vagy most hüleséget írtam?? :oops:

PDW + 14,9 fl
PLCR PLCR + 36,0%
NEU%NEU% + 76,5%
LYM%Lymph% - 17,6%
EOS%EOSINOPHIL% - 0,5%
NEU neutrophil absz.szám + 7,41 10^9/l

Ezek az értékek tértek el,a többi jó.Köszi a választ!!!

sutimano76

Manó,télleg,bocsi,pedig olan alapos akartam most lenni,és jó hosszúra sikeredtem.
Szóval,sérv........az nem játék,bár tudom közel a szülés,de én a helyedbe bizony megnézetném,mert a szülési erőlködéstől akár nagyobb baja is lehet!!!!!!!!Kérlek menj és mutizd meg dokinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,Kata neked is szép a lábad,mivel sokat ülök itt a gépnél,és nincs feltéve a lábam lassan én is így fogok kinézni,úgyhogy most elhussanok picit.

sutimano76

HellóHAllóMindenki!!

Éljen a hüvi idő:):)megváltás!!

hgrita, gázcsőcsere, sajna azért tart illen sokáig , mert 100 lakásnál kell kicserélni mindent:( (két lépcsőház egybetartozik) hozzánk szept. 9én jönnek :shock: :shock: :shock:
tehát még 12 napig NEM lesz meleg víz:(...
mondta a srác, h csak két órás meló.. hurrá, nem nyugtatott meg!!
két megoldás van, vagy akkor szülök, s nem érdekelnek a szerelők, vagy az újszülöttel itt fogunk kavarni :shock: , amit ugye nem szeretnék... mindegy , majd megoldódik...mindig van valahogy:)
/de szerintem nem dolgoznak olyan ütemben, mint ahogy kéne - ez ugye személyes vélemény)

Doki télleg csak a szülés végéhez kell, a többit Te csinálod, s ügyi leszel:)

bex, nem tudta, h terhes story :shock: :shock: ..
Bóódog névnapotot Anyuddal együtt!!:D:D

süti, főzés tesónak!!:twisted: irgumburgum, télleg!!
/nálam is csak mondják a csajok, h jönnek segíteni.. s segítség nem kell, de kimozdulni nincs kedvem, ezért kávéra hívom őket...- hát ide se érnek ide mindig-- pedig petőfi híd mellett vagyok---- tehát nem kell kocsi az idejutás miatt!!!/
storyk jöhetnek képekkel- szeretem a képregényeket!!:D

babcika fog :twisted:

Lili
nyuszis viccc:)

madar ezek szerint haza értetek, iszonyú dugóról hallottam... szupi együttlétet!!

Tpk ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN !!!hATALMAS GRATULA!!!!

Mabe
Kicsi imolával nem tudok betelni:) de jó, h Apa viraszt veled:) (gondolom Ő fotózott)

Zsezso
drukk, h minden oké legyen!!

Vicger nagyanyós:twisted: :twisted: :twisted:

pancsika Neked is drukk drukk, télleg szarul néz ki a lábad, szegény..
nekem a kezem szokott reggel bedurranni, de asszem nincs okom a panaszra...kitartás!!

Dorka :D:D:D ééédesek vagytok!!
már kérdeztem, de biztos nem láttad, h végül a szülőszobán derült ki, h Dorka van odabent?!! Millen volt a meglepi??(ha az volt)

Floranana :):):)

Andi
suli előtt jól kibulizza magát Dani:D Nálam nem volt még a gimi előtt gólyatábor... vicces, h már most vannak "csapatépítő" táborok:D

MAnó,
pihizzél a nagy takarítás előtt!:D:D

bobóka, láttam, h voltál ma, csak gratuláltál, de mi van Veled/Veletek!mesél!!

Anna, hajrá a fotó készítéshez!:D

Kép

Kép
móka:)

-Nálunk annyi, h Apa ma dógozott, s most legénybúcsúra ment...
(szept. 12 én megyünk esküvőre - ugye én kétséges, h hogy, de hacsak nem leszek kórházban éppen, ott leszek:) )

és olyan édes volt, mert kérdezte a vőlegény, h megy-e ..
erre ő, persze, csak egy kifogása lehet, de azt ő is tudja..- viszont nem szeretne a kisfia világra jöttekor alkohol mámorban lenni..(nem lesz, mert ma nem szülünk:D), de olllan ééédes volt.. még nem nevezte így a kis
Csöppöt, h Kisfiam!! tök megható volt...

No, és én időközben "ellenbulit" tartok, de ugye, mint az előbb is írtam, h nehezen érnek ide a csajok :shock:
no, hát ezért vannak nekem fiú barátaim...
de ugye ők meg nem mindig tudják, h kezeljék a máskor bulizós iszogatós Mókát, úgyh inkább csak telón érdeklődnek... de úgy minden nap!!hát ennyit a barátokról!!!!
még szerencse, h nem mentem direkt bevásárolni, külön nem főztem, nem "készültem" ( de bármit elő tudok ám szedni :wink:)
lehet h éreztem?!?!
NA jó, enniyt a puffogásomról...

dugulok!!!

Kép

Kép
móka:)

Aztaaaa,micsoda lábacskák :shock: :shock: :( Sajnálom csajok.Én lekopogom.....nekem eddig semmi.

Kriszti,nem akarlak elkeseríteni,de kösd fel a gatyeszt.Hiába lát otthon mást a gyerek,húzzák a többiek.Tudnék mesélni,de megfelelő szülői háttér (ez megvan) és bizalom mellett tud működni.Alapból semmi bajom a lányokkal,de most a kamaszkor ideje alatt,egyáltalán nem bánom,hogy fiam van (és lesz).

Anna,azért én titkon még reménykedem,hogy kapunk tőled képet :wink:

Kata,ez lesz a kocsi: http://i.wp.pl/a/i/zakupy3/prd/7881/2620_l.jpg
és a babaülés hozzá: http://www.abc-design.de/fileadmin/prod ... onze_4.jpg

Kép
v.andi

Oké Andi,ha neked ilyen babakocsid lesz,akkor én nem megyek veled sétálni,mert csak fájna a szívem,hogy nekem nincs ilyenem, :cry: :cry: :cry: .Asszem amit barátnőtől vettem az 4 kerekű.
Mondjuk nekem azért is teccett ennyire amit te választottál,mert jó magasan van a baba,nem a kipufogócsővekkel egymagasságban.Na,jó itt pécelen hála az égnek nincs akkora forgalom!!!

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁ! Képzeljétek totál besárgultam :( Most mi lesz velem????

Na jó csak viccelek, az Andi kocsijától vagyok sárga, de nagyon, egszerüen nagyon tetszik!!!

Kép
babcika

Megyek zuhizni és próbálok utána alukálni!!

Jó éjt holnap jövök, de csak mértékkel, itthon a család!!! Még rámsütik,hogy függő vagyok, pedig áááááááááá dehogy :D

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: