A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hihi.........Beatrix sajna neked nincs mentséged az elírásra....nem vagy várandós!!! :lol:

sutimano76

Kata, sok örömet a kislányokhoz! :D

Süti, nekem akkor volt legszebb a körmöm, amikor rendszeresen kenegettem olivaolajjal. :wink:

Kriszti, 9 óra előtt akkora szél volt, hogy elment az áram (és kikapcsolta a gépet). Dörgött villámlott, nem mertem vissza kapcsolni. Itt reggel 6 óta 20 fok körül van, már majdnem fázom.

Délelőtt vasaltam (a legvadabb viharban azért azt is kikapcsoltam) és kitakaríttattam a kölykökkel a lakást. Már csak a háló van, azt én megcsinálom (talán). Mi vízbe grízt ebédeltünk lekvárral (én kisegér adagot :roll: )

Viki, nagyon aranyosak a kiskutyák :)

Ejnye, Süti, hát nem tudsz szépen enni? :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti,hirtelen azt hittem átfestetted a kis szafaládékat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Manó, még van egy kis dolgom, aztán megpróbálok fényképezni! (épp ezt írtam, mikor elment az áram)

Remélem, Scooperékkel minden rendben lesz.

Imola, mi akkor is irigykedünk ... :D

Na, nem tudom kinek akartam még írni...

Mónika, biztosan majd csak otthonról jelentkezik :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi... krumplis tésztát.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Viki,imádom.Tudod hogy?nagyon pici,éppenhogycsak olaj egy serpenyőbe,elkenem szilviával,és beleteszem a krumplistésztát.Hagyom pirulni nem túl nagy lángon,és alulról ropogósra sütöm.Ha kész,akkor tányérra kifordítom.Jaj,még a nyálam is kicsorgott,de nekem ez most tiltós!Ha ismertétek,bocsi,ha nem,akkor próbáljátok ki egyszer. :wink:

Kép
v.andi

Andi,szafaládék még pirosak.
Anna,én is azt hittem tudok,de most gondolkodóba estem,ezt a csokit egy gyerek hogyan enné meg??????
Anna,körömkenés olivaolajjal,sajna nem vagyok egy kitartó,és gondolom a havi 1-2 alkalom nem elég!!!
Viki,aranyosak a kutyák.
Kriszti lányod most még nem folytatta az eszme futtatást sztem,majd pár év múlva.
Bocsi a többiektől,de imádom ezt az időt csak kicsit nyomi vagyok,és az edények rosszabbak,mint egy csecsemő,nemhogy nem fürdenek maguktól,de sokkal koszosabbak.

sutimano76

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Bocsi a többiektől,de imádom ezt az időt csak kicsit nyomi vagyok,és az edények rosszabbak,mint egy csecsemő,nemhogy nem fürdenek maguktól,de sokkal koszosabbak.

Kép Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Süti... edények... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi... nem ismertem.. kifogom próbálni.... :wink: :wink:
vikiviktor

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam (nagyjából)...le vagyok maradva-gratuláció ügyileg (is)!

Petráéknak gratula Somához! :-D

T-pk-nak az ikrekhez! :-D

Babcika: Algopyrint lehet szedni, én is vettem be anno, mikor fájt a fogam...A foggal az a gáz, hogy ha egyszer fáj, akkor azt nem lehet elmulasztani végleg, egyszer visszatér :roll:

Süti: Neked is gyökérkezelésed volt az elején? Nekem is így csinálták, elsőnél kaptam szurit, utána nem. :wink:

Bibi: az a fürdőháló nagyon szuper! :-)

Viki: mennyire édesek ezek a kutyusok!!! :-D (Lehet, hülyseéget kérdezek :oops: Border Collie-k?

Astrid: hát akkor Neked meg boldog 40.hetet :-D még csak du 2 óra múlt, bármi lehet...

Mabe: azon a második nyuszis-előkés képen annnnnnyira jókislányos nézése van Mollinak :-D tök cuki!!! Amúgy kár, hogy nem szeret öltözni, mert nagyon szép kis ruhái vannak! Nem baj, legalább Te élvezed az öltöztetést :wink:

Többi baba is nagyon szép!!! :-D

Csajok, nálatok még meleg van? :shock: itt már hajnal óta hűvös az idő, néha esik és fúj a szél...szuper :-)

Süti: a tudatalattid íratta Veled, hogy szülni akarsz 8)

Manó: mindig eltátom a számat ezen a táblán, hogy mennyi gyerek lesz itt mindjárt :-D és olyan izgi, hogy a várt sorrendhez képest kinek mikor búijik ki a Picurja...Még akár fogadásokat is köthetnénk :-D

Akkor Scoopernek is kitartás!!!!

Beatrixoknak boldog névnapot!

Bocs, hogy nem reagáltam mindenkire :oops:

Velem annyi a szitu (ma voltam hematológusnál, meg aneszteziológusnál), hogy valószínűleg maga a terhesség, meg a vas, amit szedek okozza a trombocitaszámom csökkenését. Jelenleg még olyan szinten van, hogy kezelést nem igényel, és ha császárra kerülne a sor, az még biztonságos lenne, viszont csak altatásban. Jövő kedden néznek még vérképet, hogy alakul. A vastabletta szedését meg abba kell hagynom

Mennem kell kicsit összekapni a lakást, mert ugye egész délelőtt a kórházban lógtam :-)

Szép napot és enyhülést!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Süti: Nincs mentségem én csak egyszerüen született Lipót vagyok,tudod!!! :D :D :D Na lépek viszem az én drágámnak a bablevest!!

Kép
lipót beatrix

Beatrix,nem messze lakok,én is kérek bablevest!!!!:D :wink:

sutimano76

A krumplis tésztával az a baj, hogy 10 perc múlva megint éhes vagyok.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Andi... akartam venni én is mintás pelust.... mit mondasz? nem érdemes???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Szezso... nem hülyeség a kérdés... azok... :)

Jaaaaaaaaaaaaaaa és ideért a hüvibb idő... jár a levegő... isteni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Szezso,akkor ezek szerint nincs nagy baj!!!!!!

Viki,sztem nem rossz a pelus,bár még csak ki van mosva,de mivel én kaptam tetrát,vettem kínai a piacon,azokhoz klépest sztem nem rosszabb.Cimkéje szerint:
Kép

sutimano76

Andi, légyszi, úgy ennék egy kis kérget az aljáról... :cry: :cry: :cry:

Én különben azt olvastam a neten, hogy hat hétig kell diétázni utána. Engem nem küldtek dietetikushoz, nem is mondtak semmit, csak a világháló meg a saját eszem szerint csinálom. HA már ennyit kínlódtunk ezzel a babával, nem szeretném, ha az én táplálkozásom miatt lenne agykárosodása...

Akinek van már gyereke, bírnak ma magukkal? Az enyimek szörnyűek, már pofozkodtam is, pedig csak végső esetben szoktam :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na,jóccakát,nem bírom nyitvatartani a szemem!!!

sutimano76

Szép álmokat , Süti :wink:

ÚÚÚgy vááárom mááár az iskolát, végre lesz egy kis csönd :wink: :roll: (Hallottátok a dallamot is?) :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Viki: az naggggyon okos fajta :-)

Nem tudom csajok, de nekem a cseh tetra pelenka sem tűnik valami főnyereménynek :roll: a kifogó az szupi, de amit én cseh tetra pelenka néven vettem, az nem annyira...pl. kivasalni sem tudtam normálisan. Vagy a cseh tetrából is többfajta van????

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso... dettó vagyok pelenkaügyileg... :? :? :? :? :? nem igazán tecc a fehér ami van.... ezért gondoltam, ha ez a fajta jó lenne ... akkor én is vennék... :wink: :wink: :wink: :wink:
Igen nagyon okosok... és imádják a gyerköcöket.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Süti... szintén zenész vok... :wink: :wink: :wink: ragadnak le a szemeim.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: így jár aki éjjel dumál.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem én is szunya.... :) :wink:

Anna... pár nap és suli... ezt már féllábbal is.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: kitartás :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor

Tp-k:Hatalmas gratulációm a kiscsajokhoz!!!Sok-sok boldogságot és tejcit kíívánok nektek!

[/b]Scooper:drukkok mennek!!!

Beatrix és Bex:Boldog névnapot nektek!

Vendég

Anna nekem csak egy gyerekem van ,de már kikészítette, már mi is pofozkodtunk ,igaz ő kezdte :(, vergődik, feltételeket szab nekem, és ugráltat ..... Mondtam neki,hogy jobb lett volna ha megy ma is oviba, akkor kicsit normálisabb lett!!!

Kép
babcika

Nem tudom miért így vastagítottam,de mindegy is.

Nálunk is egész hűvös van,fúj a szél ezerrel.Végre!!!! :D

Látom aki éjjel legény az nappal alszik igaz Süti,Viki???? :D :D
Vendég

Na,hát nekem eddig tartott,mennem kell apáért,mert cégessel ment be és most nem tud hazajönni.

Nekem van 17 évvel ezelőtti peluson,hát kb 3× olyan vastag mint a mostani tetra,ha kell még Viki,sztem vegyél,mert én sztem jó!!!És ennél nincs is olcsóbb!!!!

sutimano76

Pofozkodás: nálunk is dinkák, de szerencsére kezelhetők. Olvastátok Csernus : Ki nevel a végén? című könyvét? Nagyon ajánlom, tökéletes! s működik! Na, ez az ami nem mindegy ;) Szóval nálunk az van mostanság, hogy éljen a következetesség. Na meg a tájékoztatás :) Tehát a gyerek tudja, hogy ha nem rak rendet maga után, akkor a cucca repül / érzik, h komolyan is gondolom, nem csak mondom/ Viszont, ha nem pakol el maga után, akkor tényleg repülnek a holmik. Egyébként ez ezidáig nem nagyon működött, simán levették, h kamuzok. Most viszont már annyira elegem van, hogy hitelességem fullon van :D :D :D
Anna, lehet hallani a dallamot :) :) :)

textil pelus:
cseh tetrát kb 10 éve lehetett még kapni. Ezek, amik most kaphatóak már nem azok, hanem kínai meg hottentotta szarok, már elnézést. Csak a köznyelv a textil pelust cseh tetrázza. nekem mákom van, meg nagy lányom, úgyhogy még valódi pelusaink vannak ;)

Nagyanyós megint kiakasztott, de sík ideg vagyok. Az ajtó nincs bezárva, mert Vicáék a játszón, a tábla kirakva, h gyerek alszik, erre vazze simán bejön!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: és baszki nem veszi észre magát, de ha megkérem, hogy ne mászkáljon fel, vagy bármi akkor vérig sértődik... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kép
Elegem van, szülni akarok, nyugalmat akarok, csendet akarok, mert m e g f o g o k b o l o n d u l n i ! ! ! !
Ja, és megjegyeztem, hogy alszik mindenki, és én is aludnék. Erre megkérdezi, hogy és miért nem alszom???? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: C S A A A A A A A A K

Vicám kap kulcsot, csengőt kikötöm, telefont kivágom a francba.

vicger

Kriszti kitartáááááááááááássssssssss, nagyanyóst meg kösd meg otthon a szék lábához, hátha akkor nem jön fel!!!

Kép
babcika

Csajok jön a front, Blanka ma egész nap feszeng, még nem pihent egyfolytában egy órát!

Kép
babcika

Na hol van mindenki?????

Kriszti biztos nagyanyóst kötözi, a többiek meg élvezik a jóidőt. Ide még nem ért sajnos. De Db-ben állítólag már alakul, de biztos Molli baba is nyügi tőle!!

Kép
babcika

Babcika, lehet le fogom kötözni :twisted: :twisted: :twisted:
Front: be kellett csuknom az erkélyajtót, mert a szomszédban megint lagzi van, s mikrofon próbát tartott két hülyegyerek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval nálunk most meleg van, de legalább a nap nem süt.
Komolyan kész vagyok :? :? :? :? :? :? :?

vicger

Sziasztok!

Csak ideértem, aludtunk vagy 2 órát családilag. És olyan jó hűvös van! :lol: Remélem idén már nem lesz 28 fok felett a hő.

T-pk: Nagyon-nagyon gratulálok lánykák születéséhez! Sok boldogságot és egészséget az egész családnak!

Beatrixok, boldog névnapot!

Na, utolsó dokivizitem megvolt reggel. És semmi jóval nem bíztatott, ami a hétvégi szülést illeti, vagy akár a jövő hetit. Még mindig 2100 vagyok, napok óta alig keményedek, Máté feje még mindig aránylag fent van, hiába éreztem úgy, hogy kicsit lejjebb vándorolt. Doki szerint kb 3500 gramm lehet most, így a végére ki tudja mi lesz. :roll: Azzal nyugtatott, hogy már szült nála természetes úton valaki majd 5 kilós babát. Azt azért nem szeretnék. A helyettes kedden vár a kórházban (remélem nem akkor fog pont műteni vagy szülni mikor bent leszek). Dokim annyit mondott neki rólam, hogy "ő csak bejön és majd kipottyan a gyerek". A próféta szóljon belőle. :wink: És ami a nagyon nagy megnyugvást adja helyettes ügyileg, hogy a dokim lánya nála szült. :lol: Ez elég jó ajánlólevél azt hiszem. :wink:

Köszi a simiket és puszikat (Mabe neked is pusz :wink: ), jól esett. Azért megnyugodhattok, ritkán vagyok ilyen érzékeny. ma például már nem. :lol:

Enyim gyerek is dinka ma! Együttérzek a többi szülővel, főleg Annával. Elképzelni, hogy te ezt 8xosan csinálod, hát :roll: . Délelőtt semmi baja nem volt, majd mentünk Anyumékhoz abédelni, hát ott kezdődött a hiszti. Egyik pillanatban haza akart jönni, utána üvöltött, hogy ott marad, kocsiba alig akart beszállni, aztán itthon folytatta. Most alvás után tűrhető a helyzet. De ha ilyen hisztik vannak, Kriszti, én is azt kívánom, bárcsak bemehetnék szülni és pihenni. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

t-pk: hatalmas ölelések és gratulációk a lányokhoz, sok-sok tejecskét. Legyetek nagyon boldogok, és mán megint bőgök ... asszem, így lesz ez már végig.

Esélyem sincs visszaolvasni. Tegnap Julcsiztam, illetve velem volt a kórházban mind a két lány, ma meg újra együtt a család ... újra itthon ... és olyan mérhetetlenül jó. :lol: :lol: :lol:

De majd újra rendeződik az életünk az itthoni menetrendbe és jövök rendszeresen, de most még kicsit örömködök. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jaj, és persze, hogy a Beatrixoknak is mindenféle szépet és jót, nagyon boldog névnapot! :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Érzitek ezt a jó kis hüsit? Használja ki mindenki, egy kis fellélegzés az újabb melegroham előtt. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

na, kiingáztam a napot. Szept elseje, kedd délelőtt. Hát nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi :)

Rita, ne kenődj el, hisz tudod jól, hogy a szülés az az esemény, ahol az ég világon minden megtörténhet, s az ellenkezője is! simán szülhetsz akár még ma este, vagy holnap reggel is! ;) Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem az ingát, hogy egy héten belül szülsz e, s azt válaszolta, hogy igen, megmondta a napot is, most aztán már tényleg nagyon kíváncsi leszek!!!! Úgyhogy hajrá:) :) :) :)

vicger

Madar, de jó, hogy otthon vagytok!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) Várunk majd vissza! Persze képdömpinggel :D :D :D :D

vicger

Rita!! Az valóban megnyugtató, hogy a dokid lánya nála szült, az már felér néhány ajánlólevéllel. Szülhetsz Te még ma is, ilyen értékkel is. Volt koleganőm most szült, első baba. 10 perces fájások, bement a klinikára, közölték mit keres itt, teljesen zárt a méhszáj, majdnem hazaküldték, de mondta,hogy nagyon rendszeresek a fájások, és 4 óra múlva babázott!!!

Madar! De jó nektek, én is már itthon szeretnék lenni Blankival, az valahogy olyan megnyugtató!! Neked most adunk felmentést fórum alól, de azért ha tudsz gyere!!! Én meg várom majd a tapasztalatokat tesó ügyen!!!

Kép
babcika

Kriszti: Hát ami a nagyit illeti, :shock: :evil: :roll: . Ötletem nekem sincs az általad felsoroltakon kívül. Ha Máté meglesz, én is melléteszem a kaputelent (előszeretettel ide csönget mindenki, szórólapos, számlás, stb), itthoni csengőt kiiktatjuk + kiírom, hogy ne csöngess és ha netalántán csönget valaki, nem nyitom ki. :wink: Vicának szerintem nyugodtan adhatsz kulcsot, csak rejtse el belső zsebben, nehogy lenyúlja valaki. Mi van a szomszédban, hogy lagzit tudnak rendezni?

Viki: Kutyok nagyon édesek :lol: és nagyon irigykedem. :oops: Colliek ugye? Nekem ír szetterem volt 9 évig. Imádom a kutyákat, de majd ha egyszer kertes házunk lesz (kb nyugdíjas korunkra), akkor lesz majd megint. De majd az unokák kutyázhatnak!

Annyira sajnálom a diétázókat. Én így is alig tudom visszafogni magam, állandóan farkaséhes vagyok. :oops: :roll: De ez csak 1-2 hete van, ami a súlyomon most már kezd is meglátszani. :oops: Gyűjtöm az energiát a szülésre. :wink: Apum is a bakonyi barnát eszi csak, vagy üresen húst savanyúval. Mikor itt voltam a szülinapon, akkor is úgy sajnáltam, mert régen nagyon szerette az édességet, most meg nem ehet semmit. :roll:

Mabe: Molli még mindig csuda gyönyörű! És olyan csinos kis cuccai vannak! Hol veszitek a ruhákat?

Textilpelus: Mi a Babaoutletben vettünk, én azzal nagyon elégedett vagyok mosás után is. De szerintem 250 Ft/db alatt nem lehet jó (jobb) minőséget kapni.

Bibi: Még mindig vacillálok a hordozók között, azért nem jelentkeztem. Apával is konzultálok, mert azért hétvégén, kiránduláskor ő fogja cipelni. Mit tudsz/ gondolsz az Ergo hordozóról? Sajnos hasonló árkategória, mint a Baby Bjorn, de nagyon jól kihasználhatónak tűnik. Ez Apának is tetszik.

Kép

Kép
hgrita

Kriszti!

Hogy kell ingázni??? Lécci írd le, vagy kérdezz meg tőle engem is ha lehet, és írd meg jóóóóóóóó????

Kép
babcika

Megpróbáltam csinálni képet.
1. Nem sikerültek (folyton bemozdulok)
2. nem tudom áttelepíteni a fényképezőgépről a számítógépre
3. a webkamerával végképp nem tudok mit kezdeni,
pedig még át is öltöztem, hogy látsszon jól a pocakom.
És csak este jön haza a férjem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy visszamegyek a szobámba, visszaöltözöm és folytatom a takarítást :(

Mindenesetre enyhíti valamennyire a kínokat, hogy nem csak az én gyerekeim vannak megveszve... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar: De jó újra otthon! :lol: Majd tegyél fel képet a tesókról együtt, az annyira helyes. :wink:

Scooper: Én is nagyon drukkolok nektek! Nóra baba is hamarosan megérkezik!

Vicger: Én melyik napot ingáztad, ha nem titok? :oops: Napok óta másodika jár a fejemben, talán ez?

Szezso: Ha altatásos császár, akkor annak mi a menete? Mikor láthatod a babát? Érzéstelenítéses akkor ezek szerint nem lehet ilyen értékkel?

Viki: Még elfelejtettem említeni a szobát! Csodaszép, és nagyon otthonos. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Vicger, tudnál esetleg nekem ingázni?

ÁLMOS VAGYOKKKKKKK!
Majd jövök írni.

Kép
kata05

[quote="laki papné"]M írta:laki papnéegpróbáltam csinálni képet.
1. Nem sikerültek (folyton bemozdulok)
2. nem tudom áttelepíteni a fényképezőgépről a számítógépre
3. a webkamerával végképp nem tudok mit kezdeni,
pedig még át is öltöztem, hogy látsszon jól a pocakom.
És csak este jön haza a férjem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy visszamegyek a szobámba, visszaöltözöm és folytatom a takarítást :(

Mindenesetre enyhíti valamennyire a kínokat, hogy nem csak az én gyerekeim vannak megveszve... :wink:

Jó kis kör volt! Most mondjam, hogy ez a te formád?! De akkor gonoszka lennék. :oops:

Viszont a 8 gyerekkel együttjáró hangzavar és felfordulás biztosan nem hasonlítható az én egyszem kölköm hisztijéhez. Mindig eszembe jut rólatok az a sorozat, ami egy amerikai 8 gyerekes családról szól, ha valakit érdekel a Travel&Livingen van esténként John&Kate + 8 a címe. Bár nekik 6éves ikerlányaik és 3 éves 6os ikreik vannak, de az se semmi, ami náluk zajlik.

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!
Ne haragudjaok hogy eltűntem,de elég ramaty napok állnak mőgöttünk!!!

Vizeletemben 285mg fehérje volt egy nap,és 150-ig jó.........csütörtökön vittem pisit,ennek az eredményétől függ a befekvésem, vért is levette szülésznőm mert az előzőben magas volt a májfunkció is,ha megvan az eredmény hív....vérnyomim most jó volt............nagyon úgy néz ki hogy jövő hét végére vagy azt követő hét elejére be programozzák a császárt mert toxémia gyanús vagyok,fehérje a pisiben már eleve gáz,lábaim állandóan dagadtak,vizesek,már térdig,vérnyomim 4*2 Dopegyt mellett is néha kiugrik..............ctg jó volt...........ficánkoltunk rendesen............viszont 50-60%-os méhtevékenységet mutatott a gép...........Laura nagyon készül kifelé............fejvégű...és hatalmasat nőtt egy hét alatt: BPD:93mm Th:92mm FL:72mm,szülésznőm szerint már most 2700gramm körüli,és jövő hét végére eléri a 3000grammot,levették a streptococus szűrést is,lábam nagyon vizesedik.............mint egy elefánté :)!!!

Röviden ennyi!!! :):):):) Bocsi a szófosásért ,de nagyon félek! Este visszaolvasok,mizus veletek! Addig is sok sok puszika!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Na jól megrohantuk Krisztit!!! Kérj érte pénzt és már nem kell Atesznak másodállás, sőt ha jól csinálod akkor egy idő után már barnulni sem kell mennie!!! :D

Szezso! Én lemaradtam valamiről, mi az ami miatt nem lehet érzésteleníteni???

Kép
babcika

Madar: de jó, hogy otthonvagytok :-D

Rita: azért 5 kilósra nem fog meghízni Máté baba :-) én méhszájam is 2100-nál tartott csütörtökön, de én abban reménykedek, hogy ez hamar megváltozik...amúgy, most hogy írod, nekem sincs olyan sok keményedés, viszont jöttek helyette görcsök, igaz, csak pár darab egy nap, de érzem őket :-)

Süti: nincs hatalmas baj a trombocitámmal, csak figyelni kell rá, hogy ne menjen 50 alá, mert akkor jön a gyógyszer vagy az infúzió :roll:

Babcika: Bendegúz is nagyon aktív ma, jó nagyokat rúg az oldalamba :-D és CTG-n megint nagyon piszkálgatta a tappancsokat :-D

Kriszti: nagyanyós kérdése is díjnyertes, hogy miért nem alszol? :lol:

Pelus: már értem, miért mondta Anyukám, hogy anno ő tök szeretett pelenkát vasalni :-) én ezzel a tudattal álltam neki a vasalásnak, hogy milyen jó lesz, aztán nem :-(

Lina: Apa szerint ez így van helyesen :arrow: aki éjjel legény, az nappal lepény :lol:

Engem most a farkaséhség készít ki...fel tudnék zabálni minden ehetőt. Megyek, megkeresem a Milka csokimat...igaz, most csúszott le egy puding :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nekem Annáékról a Hetedik mennyország című sorozat jut eszembe, de azt hiszem ott meg "csak" 5 gyerek volt először, aztán egy ikerpár, tehát 7 gyerek volt. Majd meg az unokák!!!

Látta valaki??

Kép
babcika

Most én is megnéztem a vérképemet, és a fehérvérsejt meg van csillagozva, mert 4-10-ig jó, és nekem 10,78 szerintetek ez nagy gáz???

Kép
babcika

Babcika: bizonyos trombocitaszám alatt (100 alatt, nekem 73) egy esetleges császárnál a gerincérzéstelenítésnek lehetnek olyan kockázatai (bevérzés pl.), amit nem vállal el az aneszteziológia. Ezért ha császár lesz (nem tuti), akkor csak altatással.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Értem! Szezso.

Kép
babcika

[quote="babcika"]M írta:babcikaost én is megnéztem a vérképemet, és a fehérvérsejt meg van csillagozva, mert 4-10-ig jó, és nekem 10,78 szerintetek ez nagy gáz???

Nekem az utolsó két pisiben volt fehérvérsejt, 10 és 12 között. Az állítólag húgyúti fertőzésre utalhat. De panaszom nem volt, így doki nem tulajdonított neki nagy jelentőséget.

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: