A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Babcika... állj fel egy kicsit... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Húúúúúúúúúúúúú ez az oldal is velem kezdődött... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

T-pk!! Hurrááá!!! Szeretettel gratulálok Neked és az Ikrek-apukának Jázmin és Flóra születéséhez! Sok tejet, jó egészséget és vidám pillanatokat kívánok Nektek!! :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.29 09:25-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kép

Isten hozta a két pici lányt!

Kép
v.andi

Jelentem állok!!! Meg fekszek!!! Meg megyek zuhizni mert megint izzad a tokám :D

Kép
babcika

Babcika!! Én is ugyanígy, iszom-pisilek egész éjjel...
Úgyhogy Lili, akkor ezért van!! De már nem kell túl sokat kibírnunk ezügyben!! :D :evil:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Hogy ti meddig dumáltok???? Edzitek magatokat az éjszakázáshoz???? :lol: :wink:

Süti
Nekem most kezdenekmagukhoz térni a körmeim. Munka közben nem használt ugye az állandó kézmosás, fertőtlenítés...egy kicsi lakk még jó is... :wink:

Bibi
Jó az a babafürdető háló :lol:
Nekünk a kiskádunkban eleve van hasonló... (Fisher price kád)

Viki
Nekem a tojásos nokedli a tavaszt jelenti... azt mi friss fejes salátával szoktuk enni :lol: :wink:

Floranan
Nekem azzal a műanyagos káddal az a gondom, hogy abban, hogyan fordítja a gyereket hasra az ember? :roll:

Dorka
Ezek a lányok egyformák akkor... éjszaka műsoroznak... :cry:

Babcika
Mentő... nővéremékhez Mikepércsre is simán, minden cicó nélkül mentek... :wink:
(apuka addig nem indulhatott el, míg a gyerekekhez a hugom oda nem ért...)
Fogorvoshoz még elmehetsz szülés előtt :wink:

MBT: nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alapvetően 50000 körül van, de most aug-ban klinikai dolgozók vehettek féláron, csak egy igazolás kellett a munkaügyről, hogy tényleg ott dolgozol...

Rita
Puszi :lol: :wink:
Drukkolok, hogy a hétvégi hidegfront hozza ki Mátét!

Beatrix
Ilyen az nagy kamu... a nő biztosan tudhatta, csak valamiért titkolta... :cry:
Vendég

Viki! Édesek a kutyák!!! :D :D :D Szólíthatlak Peppinonak?? :wink: :wink: :wink:

Floranan!! Ma már HÜVI van!!!!! :wink: :wink: :wink:

Na mostmár mennem kell a dolgomra...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita, bocsi, elfelejetettem: úgy 45 percet vártunk az OEP-nél, az még belefért....

Mabe, igen, nekem is hasonló gondolataim voltak/vannak a káddal kapcs, hasra fordítás és stb...

floranan

Babcika
Gyökérkezeléshez adnak Lidocaint... kismama is szedhet Algopyrint... viszont a fájdalom, stresszreakciót válthat ki, ronthatja a lepényi keringést, beindíthatja a szülést... és egy fog körüli tályog se hiányzik neked!!!!!!

Astrid
Drukkolok!

Terhességi cukor
Általában szülés után 6 héttel szokták ellenőrizni... valakinek a terhesség kihozhat el nem múló diabetest is...

Viki
Nagyon aranyosak!

Mindenkinek kitartást!!!!

Benneteket végigolvasni, írni kb. másfél óra... Bocs, ha valaki, valami kimarad!!!!!
Vendég

Tudom én Imola, csak leírtam,hogy a tesóm mekkora naív, meg a szomszédai milyen hülyék! Nem tetszik nekik,hogy másnak esetleg jó tapasztalata van, mert ők is nemrég szültek, és full pénzesek hozzánk képest és mégsem fogadtak orvost, és a csaj egy paragép, a 40 fokban megizzadt a ...-ja és közölte hogy szivárog a magzatvize, befektették, hogy ne legyen gond erre saját felelősségre hazament, aztán szídja az orvosokat a klinikán, mert 4200-as gyereket próbáltak természetes úton világra hozni és nem sikerült, és most fújnak tesómra ,mert ő 4 óra alatt szült spontán.

Elmentem a számodat jó, és akkor majd neked is írok sms-t ha megleszünk!!!

Még Andit néztem ki, mint sereghajtó és Madart, biztosra megyek!!!:D

Kép
babcika

Beatrix, Bex

Kép
Vendég

Kata
Sok szeretettel gratulálok!

Kép
Vendég

Igen, erről beszéltem, hogy beindíthatja a szülést a fájdalom és stressz és ezt nem akartam vállalni a 26. héten, aztán bekussolt a fogam, és tegnap kezdte előlről, de van rá egy módszerem, és esküszöm kétszer bejött. Nagyon fájt, és elkezdtem azon gondolkodni,hogy milyen lesz a szülés, hol, hogy fog fájni, milyen lesz a találkozás stb, és annyira elterelte a gondolataimat, hogy elmúlt a fogam fájása!!!

A tályog, annak már a hírétől is rosszul vagyok, volt 2 db a melleimben,ááááááááááááááááááá!!!!

Kép
babcika

Én még mindig égek :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger

Kicsit visszabóbiskoltam,és annyit írtatok,nem győzöm,ráadásul micsoda hírek.

Kata(T-pk),ez az csajok,ügyik voltatok,nagynagynagy gratula!!!!!!!!!!!!!!sok boldogságot,egészséget és tejcit kívánok

Beatrixok nagyon boldog névnapot!!!!

Na,szóval Scooper hírek,eleinte úgy volt hogy hazaengedik,de aztán végre megvizsgálta egy normális doki,és kiderült hogy a flow-ja nem a legjobb,ha tovább romlik indítanak.Így mostmár biztos hogy csak Noncsival engedik haza!!

sutimano76

Scoopernek is szorítunk akkor!

Kép
babcika

Na,mondom én hogy sietnek a csajok.Azért remélem enyimé még bent marad 5-ig,én akarok most szülni!!!
Fogorvos,bár még nem szültem,de találtam egy aranykezű fogdokit,és azóta nem félek.Egyenlőre azt mondom,hogy inkább fogdoki,mint szülés.Bár mindkettőt csak érzéstelenítővel vállalom!!! :lol:

sutimano76

Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Scooper,befont szemöldökkel és csuriban várom a híreket rólatok!!!

Kriszti,most ne égj,mert api szoliban Kép Kép Kép

Peppino,te merre,hogy nálad hüvi van? :shock: :shock: Rólam folyik a víz .Amúgy Dani nem jeletkezett,de gyanítom olyan helyen vannak,ahol a madár se jár,mert sztem vétel sincs.Ki van kapcsolva.Legalábbis ezt jelzi a telefonja,és nem szokta kikapcsolni magát soha,de ma délután már érkezik

Én inkább szülök,mint fogdoki.
Kivasaltam az Aldis pelusokat.Hát,a jó öreg cseh tetránál nincs jobb.Arra pont jó lesz,hogy az ágyán kívül mindenhova ezt rakjam,nagyikhoz is lehet leviszek 5-5 db-ot,mert én marha 2 csomaggal vettem.Szóval nem rossz,de nem is a legjobb.
Ma még elmegyünk ide délután: http://babyfun.axiomarket.hu/ apróságokért.Aztán azt hiszem meg is van a babakocsin kívül minden.

Kép
v.andi

Imola!!

Molli nagyon édes mindíg, minden ruckóban, de Te mintha az első képen kicsit elcsigázott lennél. De majd mi is leszünk ilyenek!!!!

Kép
babcika

Sziasztok!

T-pk, + lánykák Apuja gratulálok!!! Sok boldogságot Flórához és Jázminhoz! Kislányok Isten hozott benneteket!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Megmondom őszintén, el is felejtettem, míg az elsőt nem olvastam! Azóta már a telefonok is jeleztek :lol: :lol:
Kriszti jót nevettem ismét. Te már tényleg nem vagy a toppon! :wink: De nem baj, a lényeg, hogy már tudjuk. Scoopernek meg szorítunk tovább!
Viki, nagyon édesek, milyen fajták? Nekem Berni pásztor jellegűnek tűnik, de az nem fekete...
Ismét nem tudok személy szerint....
Én mindig is rossz alvó voltam, ezért soxor nagyon fáradt, de ez mindenen túltesz. Nekem is van, hogy fél óra, de van, hogy sikerül 2 órát aludnom egyhuzamban! Az a csúcs. Most is magamhoz képest korán elaludtam 11 körül, nem tudom hányszor keltem, de 1-től 2-ig csak forgolódtam. Ja, és éjszaka min. másfél litert megiszok alapban is, de ettől max. 1-szer szoktam pisilni felkelni! De most....Jobb, ha nem is számolom :lol: :lol:
Tegnap megint este 8 körül értünk haza. Még főztem tésztát és most én ettem sajtos-tejfölöst. De jól esett!
Vettünk ruhácskákat tescóban. Főleg badykat, rövidujjút, de 1 csomag rudit is. Már a mosigépben vannak!
bex13

[quote="vicger"] írta:vicgern még mindig égek :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Vendég

"Azért remélem enyimé még bent marad 5-ig,én akarok most szülni!!! "

Süti akkor most mit is akarsz, egy kis képzavar keletkezett itt!! :D

Kép
babcika

Na nem túró rudit, hanem RUGIT! :lol: :lol: :lol:
bex13

[quote="babcika"]I írta:babcikamola!!

Molli nagyon édes mindíg, minden ruckóban, de Te mintha az első képen kicsit elcsigázott lennél. De majd mi is leszünk ilyenek!!!!

Hajnali 2-3 felé nem lehet csodálkozni ezen...
Vendég

[quote="babcika"]& írta:babcikaquot;Azért remélem enyimé még bent marad 5-ig,én akarok most szülni!!! "

Délután 5-ig? Vagy reggel 5-ig??????
Vendég

Vauuu, ez akkori kép, hát akkor nem csodálkozom, enyém Janó is ilyen volt, aztán 8 héttől- 8 hónapos koráig átaludta az éjszakákat!!! Kitartás!!! És ha tudsz pihenj vele napközben!!!

Kép
babcika

Ja én azt hittem szeptember 5-ig!!! :)

Kép
babcika

Jól el vagyok.... Molli most alszik... közben a hugommal betűkártyákat készítünk, meg teremdiszítéshez festünk képeket...(megrajzolja, én meg segítek neki kifesteni)... elsős osztálya lesz.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti... ne égj... tied apa amikor már jó barna lesz a szolitól... hazajön s elolt téged.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex... Border Collie... :wink: :wink: :wink: :wink:

Süti... jól összekutyultad most a dolgokat... most szülni akarsz...vagy nem?!... de mi tudjuk, hogy még nem a válasz... ugye???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita.... hol vagy tán nálad hideg van... és már babázol :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

Peppino... ezt én is akartam kérdezni... :roll: :roll: :roll: :roll: rólam ömlik a víz.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Enyim apa reggel hosszú munkásnadrágot húzott... mondom neki héééééééé te hova mész :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: ma legalább 30 fok lesz... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: válasz: azt mondtad jön a hidegfront.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: húzattam gyors rövidet vele... szegény már megfőtt volna... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jaaaaaaaaaaaaa és lyányok főzök.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ritka alkalmak egyike.... de ma az étterembe lagzi lesz és nincs menű... pedig én mondtam nekik, hogy nekünk a lagzis menű is megfelel... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]
vikiviktor

Imolák olyan szííííííípek vagytok :!: :!: :!: :!: :!:

Bex ... pedig tényleg gondolkodtam, hogy berakod a mosógépbe a rudit.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="babcika"]& írta:babcikaquot;Azért remélem enyimé még bent marad 5-ig,én akarok most szülni!!! "

Helyesen én NEM akarok most szülni,bocsi :oops:

sutimano76

kösz csajok a megértést Kép és az együttérzést.... igazán tekintettel lehetnétek az állapotomra.. mind a testi, mind a mentálisra Kép
:lol: :lol:
Hát nem elég vérciki ez így is? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Imolák, szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Na, most már én is szülni akarok és punktum! Asszem másra, mostanában úgy sem vagyok képes.... Kép

Süti egyébként miért gondolod, hogy sietnek? :) :) :) +- 2 hét, a babók max 10%-a születik az orvos által megjelölt időpontban ;)

Baszki, a hűtőben megbuggyant a főzelékem:evil: .... úgyhogy most csúszik az ebéd másfél órát, s pöri lesz tésztával /a holnapi ebéd/

vicger

Jól van látom nem csak nekem vándorolnak a betűk a klaviatúrán.Mondjuk ezek már sokszor javított verziók,képzeljétek akkor mit olvasnátok!!! :lol:

Nos,én szeptember 5-én szeretnék szülni!

Mabe,Molli még mindig gyönyörű,hajnali 3-kor??,ahhoz képest te is.Na ,de erre várunk 9 hónapig!!!!
Tesódnak,kitartáős az elsősökhöz!!!!!Bár azok sztem még aranyosak!!

Viki,és nem adtak a lagzis menüből?????A mocskok!!!!!
Kutyusok édesek.

Andi,Te hol laksz???Nálunk is jó idő van,bár a háznak még hülnie kell,de kint már alakul,most például olyan szél van hogy be kell csuklak pár ablakot,mert már csapkodja!!!!!

sutimano76

Kriszti,igen tudom,hogy a kiírás nem szentírás.De lsd.:Petra a 10 %.
Főzelék milen fajta volt??????Én ilyen melegben általában a kényesebb dolgokat a mosogatóban hideg fürcsibe teszem,és gyorsan hűtő.Lehet a habaráshoz használt dolog volt már rossz,vagy a hűtő????????De mondjuk borsó esetén(konzerv)akár a borsó is lehetett.Sajnálom!!!!!

Na,jó most fájó szívvel itthagylak titeket,mert mosni szeretnék,kajolni,mosogatni,hajat mosni,csavarni,és körmöt lakkozni,és valszeg két ismerős csajszi is meglátogat!!!!Szóval dolgom tenger,azért néha idenézek!!!!

sutimano76

Viki én lenni hülye, no de azért ennyire mégsem! :lol: :lol: Mit főzől?
Kint picit hűvősebb van, és nagyon fúj a szél... De ha felhúzom a redőnyt kiviszi a függönyöket. :shock: :shock:
Nem tom, ti, hogy vagytok vele, de én ma lenni nagyon nyomi. Fejgörcsre ébredtem, ami kezd enyhülni, de nincs kedvem semmihez. Az előbb pocakkeményedéssel együtt fájdalom is jött és múlt. Lehet össze kéne végre tenni a táskámat? :shock: :?: :?: :?:
Süti értjük mi, irogass, csak össze-vissza... :lol: :lol:
Kriszti, ez sem a Te napod! :( :( Reméljük nem a hűtő kezdi feldobni a pacskert!
bex13

Burgonya. Vagy krumpli. :lol: :lol: :lol:
Gergő is kiírás napján született :) De ez a ritkább :)
hűazannya mennyi dolog van nálatok!

Velem ma a mosógép is szarakszik, hócipő tele. Most közöltem a gyerekekkel, s anyámmal, hogy hülye vagyok, felelősséget nem vállalok semmiért, sem a megnyilvánulásaimért, sem a cselekedeteimért.
Vicám közölte, hogy neki nem tűnök hülyének 8) 8) 8) khm... inkább nem gondolom tovább ezt a mondatát ;)

vicger

Csajok, nem tudom ki küldte, de úgy néz ki kezd ideérni a hűvös!!!!! :lol: :lol: olyan kellemes levegő jön be, pedig 1 órája voltunk boltban és akkor még izzadtam rendesen, most meg nézem 25 fok van kint! :o

Kép Kép
manósziget

Bex, nekem mostanában nem igazán vannak napjaim :) Na a tegnapit leszámítva, az nagyon jó volt! :)

Rita, Bibi, Kata, Anna??????????????

Manó, élvezd ki, hétfőn állítólag már megint dögmeleg lesz :?

Aludni akarok, de nem lehet, kettőkor jön Vicám barátnője, lassan nem férünk el a lakásban 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

vicger

Naugye, hogy hüvi van????? Andi, Viki én Kőbányán lakom, itt is csapkodja a szél az ablakokat. :D :D :D - a szélnek örülök, nem a csapkodásnak...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó... küggggyyyyéééé nekem is hüvit.... folyik a víz a .... mindenhonnan.... :wink: :wink: :wink: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bex.... krumplis tésztát főztem imádom... :oops: :oops: csináltam hozzá vegyes pari-ubi salátát... természetesen magam részére szigorúan só nélkül... :wink: :wink: :wink: csajok nem tom ki hogy van vele... de tök jól megszoktam, hogy só nélkül eszek... még az ízeket is jobban érzem... :wink: :wink: pedig azelőtt nagyon szerettem a sós kajákat.... :? 8) 8) 8) 8)

Bibi... már régóta akarom kérdezni... (de enyim agy... szita... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ) Lilla bírja még a kalózkodást :?: :?: :?: :?: Jutottatok valamire a fogmosással :?: :?: :?: :?: :?: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa és hooooooooool vagy :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Beatrixéknek nagyon boldog névnapot kívánok :)

T-pk-éknak pedig hatalmas nagy gratula :!: :!: :!: :!: :)
Vendég

Sziasztok lányok! Köszönöm a köszöntést!!! Nagyon aranyosak vagytok! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Jaj majd elfelejtettem!! :? Én is gratulálok a két kislányhoz,és nagyon sok bolodgságot kivánok az új családhoz

Kép
lipót beatrix

JUJ ez durva ugy látszik már én se tudok irni :D :D :D :D :D
Boldogságot

Kép
lipót beatrix

Hüvi?!?!?!?! Összeszedtem magam, hogy elmegyek a szemüvegekért, mert tegnap szóltak, hogy kész lett. Azt mondták, hideg front, 21 fok. Ennek megfelelően kicsíptem magam, az udvar zárt, így nem volt gyanús a meleg. Kocsi, ablakok le, elindulok, csak meleg jön be, hát nem mondom, hogy honnan is folyt a víz, mire a duna plazaba értem, ami kb egy km... Szerencsére nem kellett sokat várnom, de hazafelé ugyanez. Most mintha esett volna pár csepp, és talán nincs 30 fok, de 21?!?! Még szerencse, hogy a nap nem sütött ki!!! Nekem is izzadt a tokám :lol: :lol: :lol: :lol:
Viki&Peppino, bocsi :lol: :lol: :lol: :lol: A kutyik nagyon édesek (ha stílusos lennék peppínonak címezném :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: )!!!!!! Találtam végre fekete hajfestéket a 10 percesek között, nekem sehol egy szőke tincs, szomorú, de már így születtem! Hihi, és még szaporodok :lol: :lol:

Kép
lili34

Nos tegnap kaptam a férjecskétől kistábla csokikat.
Nem az a szájban olvadós típus:
Kép

sutimano76

Jelentem csömör cityn is átfúj végre a szél.
Jobban is érzem magam,minden ablak nyitva!
Majdnem mindegyik megpucolva.Ami megmaradt,az maradt holnapra,mert ma csak egy duplát volt kedvem megcsinálni.Ja,és a pakkomat is összerakom végre holnap.

Molli ezekben a rózsaszín cuccokban,mint egy habcsók,zabálnivaló!

Viki,mit főztél???

Kriszti,semmivel sem cikibb,mint ahogy mi azt gondoltuk,a férjed ennyit szolizik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: