Sampont mi sem régóta használunk,csak amióta elkezdett nőni a haja jobban,de még mindig kevés van neki.
Fürdetőt ne is mondjátok,elkezdtük vmikor 3 hós kora után használni a vmelyik ingyen csomagban kapott j&j fürdetőt,hát úgy kiszárította a bőrét,hogy hetekig olajoztam,sudocremeztem,mire mostmár talán elmúltnak lehet nyilvánítani
Szóval mi is visszatértünk a gyógyszertári fürdetőre,szerintem nagyon sokáig nem cserélem le másra.
Most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ha mégis belemegy a fülébe avíz és mondjuk nem tetszik neki,akkor mi van?Fordítsuk oldalra és "öntsük ki"???
Adryn!
Mekkora ágyatok van?Feltételezem nem 120x60-as,hogy így elfér benne Nico.Én úgy bánom,hogy akkorát vettünk,gyakorlatilag már kicsi neki
Zita!
Lara is kos,és nálunk is megy a csapkodás ezerrel

És már most úgy ki tudja nyilvánítani nemtetszését,hogy ihaj!
Igen,annyi az új szék,nagyon durva!Azért írtam,hogy nagyon jó vásárt csináltatok!Nekem a színe is nagyon tetszik
Erpé!
Nagyon ügyes Kata!Én ahhoz képest,hogy Lara az utolsó a sorban

meg vagyok vele elégedve.Hátról hasra már régóta megfordul,jó ideje olyan lendülettel,hogy néha maga is meglepődik

és tegnap először sikerült hasról hátra is,de ezt azóta nem csinálta,de tökjó volt mert pont kameráztam,és egyszercsak megfordult,volt örömködés,jól jött ki
Meg baromi erős,mondom,ha hagynánk simán megtartaná magát a lábán, húzza magát állandóan felfelé, sokszor már fekve is megemeli a fejét,egy ideje nyomkodja felfelé a fenekét,húzza alá a térdét,majdcsak lesz négykézlábazás is,szóval nem aggódom

Egyébként ahogy elnézem a képeken Katádat,tök hasonló "kaliberűek",de ezt már beszéltük is.
Rossz éjszakákat sajnálom, én nem is merem mondani,hogy kezdek fáradni a 2 éjszakai szopitól és a fél6-6 os reggeli keléstől

Jó dolgom volt eddig,na

Csak abban bízom,hogy rosszabb nem lesz