Sziasztok!
A sógornőmnek szeretnék segíteni, kérem, ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy valami ötlete, írjon!
A sógornőm (aki különben teljesen racionális gondolkodású, kiegyensúlyozott személyiség) februárban szülte meg kislányát. Azóta sokszor előfordul, hogy hajnaltájban felébred (vagy legalábbis félálomszerű állapotba kerül, ezt nem igazán tudja utólag elönteni), és látja, hogy valaki ül az ágyánál, vagy hallja, hogy bejön a szobába, érzi, hogy leül valaki az ágyra. Ez a valaki egy női alak, de nem látta soha teljes egészében, csak a sziluettjét, illetve a kezét. Már átköltözött a másik szobába (eleinte a gyerekszobában aludt, hogy legalább apa aludjon az éjjel), de ez sem segített. Többször előfordult az is, hogy fényes nappal azt hallotta, hogy kopog valaki az ajtón, de nem volt ott senki.
Az öcsém (a férje) persze mindezeket nem látta (mint ahogy én sem), azonban történt egy különös eset a kétéves lányommal. Egyik délelőtt náluk voltunk, mi, felnőttek a konyhában, Réka lányom pedig abban a szobában, ahol ezek a dolgok történtek. Egyszer csak rémülten sírva rohant ki a kicsi. Kérdeztük, mi történt, mire ő: „Megijedtem.” Kérdésünkre, hogy mitől, csak annyit felelt: „Néni!”. Mit mondjak, végigfutott a hátunkon a hideg…
Ezek után döntöttek úgy, hogy utánajárnak a dolognak. Jártak táltosnál, és egy Reikivel foglalkozó nőnél is, akik szerint (egymástól függetlenül ugyanazt mondták) a lakásukban egy „átjáró” található, és több szellem is van náluk, sógornőm pedig azért látja ezeket (pontosabban csak egyiküket) most, mert a szülés után állítólag sokan fogékonnyá válnak az ilyesmire, érzékenyebbek, illetve kimerültebbek.
Hát nem tudom… Sokat beszélgetünk erről azóta, előfordult 2-3 hetes szünet is, amikor eseménytelenek voltak az éjszakák, de a sógornőm még mindig nem tudott megnyugodni teljesen. Szeretne racionális magyarázatot találni, ha van, mert még mindig szkeptikus egy kicsit, de ha mégis léteznek ilyen dolgok, akkor valami megoldást. A táltos és a reikis is megpróbálta „elküldeni” ezeket a szellemeket, de nem sok sikerrel.
Mi a véleményetek?
Tünde

csak erősödhet a hatás)
!