Sziasztok!
Peppino ilyem fürdető szivacsot a tescóban láttam 1600-1700 körül.
Süti nekem is ilyen töredező körmeim voltak mindig. Amit a műköröm teljesen tönkretett. Akkor elkezdtem nagymamim receptjét. Köröm felületét megreszeljük és friss citrommal bedörzsöljük. Ezt csináltam többször. A másik ami bevállt, hogy soha nem vágom, csak reszelem. És azóta sokkal kevesebbet reped be, törik le. Igaz időnként kivagyok amikor már nagyon hosszú és azt kell lereszelni.

Nekem ez hozta rendbe.
Na mostmár megkérdezem én is tőletek: mi az a keményedés? Mert én sem érzem keményedni, aztán elernyedni ahogy régebben írtátok.... Nálam időnként kőkemény, de mint a beton, ilyenkor nem is érztem gyerek hol van, csak körbe kemény. És ezt sem érzem mikor történik, csak egyszercsak kényelmetlen, nyom, akkor megfogom és érzem mi van. Ez persze egyre sűrűbben. Van, hogy szine egész nap kemény. Ez mi szerintetek???
Teljesség igénye nélkül: Andi fészekrakás....

bár ablakot tényleg nem most kellett volna. Sütinek igaza van, akkor is koszos lesz.
T-pk, nagyon sajnálom, bár biztos ennek is oka van!
Tara jó korán keltél.
Anna, szerintem is pihenned kéne, minden megvár sajnos. És valószínű Bibinek van igaza, az idegességtől megy fel a cukrod is.
Bibi elhiszem, hogy megérte a játszóház. Édes lehet amikor teli szájjal vigyorog.
Viki az öreglány... nem is tudom, hogy reagáltam volna. Mert a döbbenettől nem biztos, hogy be tudtam volna szólni neki. De tuti okozott volna rossz napokat.
Manó, nagyon édi volt Míra picinek is.
Madar, sajnálom az éjszakádat.
Erika pocakkitolás!

tök jól megoldod!
Astrid, jó, hogy jöttél végre, ne tűnj el.
Móka a fürdés nem lehet semmi!
Lili a pénztáros csaj jó lehetett. Húú, most megkívántam a grízes tésztát.
Babcika annyira jót röhögtem a táblán!
Dorka, vagy Timi? Melyiket szeretnéd? Tegnap este bömböltem mikor olvastalak. Én is így leszek. Már évekkel ezelőtt barátnőm kislánya felett is órákig tudtam állni és figyelni. Hát még a sajátommal!
Kriszta, tök jó! Végre!!!!!!!!!! Mozi mi? Te hogy bírod ki pisilés nélkül és kényelmetlenül ülve?
Bocsi most másra nem emléxem, és remélem nem dob le, mielőtt elküldeném...