ANNA: az idegeskedés határozottan felnyomja a cukrot !!! ... nem lehet, hogy nem a másfél zsemlétől van ??? ...
én pont ma beszéltem a diétás dokival: beolvastam neki a vérvételi eredményeket, annyit mondott ragyogó (éhgyomri 3.9, fruktozamin:197 ... semmi mást nem akart tudni !) ... azt mondta ragyogó ... én vissza kérdeztem: van valami teendőm a szülésig a diétán kívül? ... nincs, de tartsam a diétát 2-3 HÓNAPIG még utána, és akkor csinálnak egy újabb terheléses vérvételt ...
nekem kicsit fura ez a protokoll azok után, amit olvasok, hogy ti hetente jártok ellenőrzésre stb, de lehet az én esetem más ... és az is lehet, hogy tényleg jobb, hogy nincs itthon vcsz-mérő, mert így nem méricskélek folyamatosan, tartok egy állandó diétát, és nem próbálkozom ezzel - azzal, hogy mi viszi fel, illetve nem ...
én pl tésztát egyszer ettem június eleje óta, ás ma fogok, olaszos tonhalas tésztát, de kb 5 evőkanálnyit, nem többet ... krumplit 3szor ettem összvissz, rizst köretként nem eszem, csak rakott zöldségbe, de abban elenyésző a mennyiség ... pl palacsinta szóba sem jöhet, a napi max 2 szelet bakonyi barnán kívül lisztet sem látok ... nincs olyan, hogy túrórudi ... ha bűnözök, akkor annyi tröténik, hogy több őszibarackot eszem, illetve lecsúszik 1 kocka jobb keserűcsoki, meg a múltkor egy müller tejberizs ... DE MÉGSEM ÉHEZEM SOHA !!!!!!! ... koviubi, sajt, tejfölös túró, bogyómozzarella stb mindig van kéznél ... ja: és nem méricskélem a mennyiségeket !!! ... mert az is egy plusz stressz !!! ... az elején belőttem kb mennyi a 160 gr (kevés

) ... és ahhoz viszonyítok, de nem erről szól egész nap az életem ... és a norbi update fagyi - tippet ERIKÁNAK nagyon - nagyon köszönöm, mert az ment meg, ha rámtör az édesség utáni vágy

:):)