A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, hogy mennyire összeszokott a csapat, befogadnátok-e engem vagy sem? Szívesen csatlakoznék ha megengeditek.

Verus vagyok, 27 éves, január 5.-ére várom második kislányomat! Van már egy 2 éves kislányom, Liliána.

Most egyenlőre ennyi, remélem tudok csatlakozni, de ha nem, azt is megértem!

Üdv,
Verus :D

Kép
buborka.

Szia :Verus, üdv itt köztünk. Mindig örülünk az újaknak! :D :D
Én most várom az első babámat aki kislány lesz, és pont úgy fogják hívni, ahogy a Te lányodat is. Nagyon szép neve van :!: :!: :!: :wink: :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Szia Icu

Köszönöm az üdvözlést, remélem fel tudom venni a ritmust! :D

Hű.. Láttam, nagyon szép nevet választottatok! Ha lehetne, nálam a Tesót is így hívnák :lol:
Most még nem tudjuk, hogy fogják hívni, mert nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon lány neveken a párommal, de név nélkül nem marad :)
Most Bendegúziának hívjuk (mert ha fiú lett volna Bendegúz ett volna)!
Nekem nagyon tetszik az Armilla, de az egész család rosszul van tőle. Szerintetek?? Tényleg annyira gáz?? Én bele vagyok szerelmesedve ebbe a névbe 8)

Hol fogsz szülni? Én a János kórházban. van esetleg valaki, aki szintén ott fog?

Kép
buborka.

Uxi: méretekkel kapcsolatban én már annyi féle verziót hallottam, hogy végül kicsit az önfejűség irányított :)

Kima: Gratula az Öcsihez!!!

Buborka: üdv itt nálunk, nem vagyunk egy kirekesztős társaság :lol:

Ezen a héten jó sokan csatlakoztatok!!!

Kb 15 perce full hangerőn nyomatom a klímát a fejem felett, de nem akar hideget fújni. Mindjárt felforr az agyvizem :shock:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Nagyon aktívak vagytok lányok nem győzök olvasni pedig tegnap voltam utoljára :D
Nem is tudk reagálni annyi minden volt...

Az új kismamiknak üdvözlet! Tök jó hogy egyre többen vagyunk! :)

ldetti próbalj meg teázni esetleg. A teaban is van koffein és sokkal egyenletesebben szívódik fel mint a kávéban lévő. Ezt nekem az orvos mondta.

Kima gratulálok a kis kukacoshoz!

Nekem is megvan az AFP eredményem. Normál értékek+pici vérszegénység, úgyhogy kaptam vasat. Ránéztünk a bébire is, de a rosszaság még mindig törökülésben, haránt fekvésben úgyhogy nem tudni mi van a lába között :wink: Amúgy minden rendben van vele :) Remélem keddre áthelyezkedik mert akkor megyek genetikai UH-ra az Istvánba és már nagyon szeretném tudni mi lesz!!

Megyek megnézem a blogot!

Mariann

Kép
arian78

Köszönöm a üdvözléseket :D

Van esetleg valami alap-infós-táblázatotok?

És jól olvasom, hogy páran írtok blogot? :)
Én is.. Ha érdekel, majd megadom a címet :)

MariannRemélem legközelebb megmutatja mi van a 2 lába között... De akkor nagy az esély, hogy kislány, ők szoktak titkolózni! :lol:

Kép
buborka.

Kima: ismét gratula!!
Szcsm: ügyes vagy, hogy rátaláltál a kocsira!!
Buborka: üdv itt :) Én is a Jánosban szülök (megint).

Kép
Kép
alma26

[quote="ldetti"]K írta:ldettiöszi Klemencia! Én is méregetem mostanában mikor úgy érzem, hogy szédülök, neked mikor először mérték a per érték volt magas és utána magától beállt?
Hát igen amikor azok a nagy melegek voltak még rosszab ki se akartam menni a lakásból a ventillátor állandóan ment!

Megnéztem pontosan az értékeket a Kiskönyvemben.
Az első alkalommal 123/93 volt, a második pedig 134/83.
Erre majdnem sokkot kapott, hogy hú de magas, és ha így marad akkor gyógyszert ír fel, mérjem napi kétszer, és sótlan diéta...hú meg há.
Itthon meg (amikor nem mentem 50°os kánikulába gyalog a harmadikra az orvoshoz, és nem izgultam, hogy mit mond) akkor meg nem ment 120/80 fölé egyszer sem.
Aztán visszament, megdícsért, hogy lám, milyen jó, hogy sótlan diétáztam (mondanom sem kell, hogy egy napig nem diétáztam, így is féltem kicsit, hogy előbb utóbb leáll a keringésem ilyen alacsony vérnyomással :lol: ) és "mérjem feltétlenül tovább, nehogy felmenjen".
Úgyhogy most mérem mint a jó gyerek, hétfőn megyek dokihoz, meglátjuk mit mond. A héten már volt 110/49 is, biztos a szívéhez kap, hogy hú de magas :lol:
Furcsák az orvosok.
Szerintem ne aggódj.
A nagy melegben én sem szívesen mentem ki az utcára. Akkor is vittem magammal inni, és kerestem az árnyékokat.
Várom már a lehűlést nagyon! :D

Az én orvosom egyébként nagyon parás lehet...a lelkemre kötötte, hogy nem csak, hogy napra nem megyek, de árnyékba se megyek ki 11 és 3 között, mert még ott is van UV surágzás!...persze, befalaztatom magamat a pincébe, hogy biztos ne érjen napfény! Meg rágcsálok gyökereket, abban nincs só, nem megy fel a vérnyomásom :shock: :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Én is megdöglök a melegben... :evil: Bár nekem semmi nem jó mostanában.. ha hideg van az a bajom, ha meleg az :shock: De a meleget a Balcsi parton könnyebb volt elviselni! :lol:

Megyek, megcsinálom a konyhát.. Romokban áll :oops:

Kép
buborka.

[quote="hékás"]
írta:
hékásKlemencia, nem tudom, az Uzsokiban hogy van, de az Istvánban egyszer szúrnak a cukor miatt :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudtam én, hogy nem jól választottam kórházat!!!
A barátnőmtől aki májusban szült az Uzsokiban 2szer vettek a cukornál :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

alma26 De jó!! Akkor lehet, hogy összefutunk! Nem sokkal járok előrébb! Ki a dokid? nekem a Pálmai Bálint.

Ágnes
Én is küzdök a magas vérnyomással.. nekem ritkán ugrott ki magasra, de kaptam gyógyszert, mert nekem asznta a doki, hogy az se jó ha csak ritkán meg yfel..
Kaptam Dopegytet, amitől olyan alacsony lett, hogy 2szer 1/4eddel is 90/40 körül mozgott.. Aztán most abbahagytam és úgy néz ki beállította, mert 100/50 körül van.. :lol:

majd rágicsálok veled fakérget :lol: :D

verus

Kép
buborka.

Na tényleg megyek konyházni, később jövök..
bedöglött a mosogatógépem :twisted:

Kép
buborka.

[quote="buborka."]
írta:
buborka.
Ágnes
Én is küzdök a magas vérnyomással.. nekem ritkán ugrott ki magasra, de kaptam gyógyszert, mert nekem asznta a doki, hogy az se jó ha csak ritkán meg yfel..
Kaptam Dopegytet, amitől olyan alacsony lett, hogy 2szer 1/4eddel is 90/40 körül mozgott.. Aztán most abbahagytam és úgy néz ki beállította, mert 100/50 körül van.. :lol:

majd rágicsálok veled fakérget :lol: :D

verus

Nekem szerencsére most, hogy magamnak mérem nem ugrál, legalábbis nem jelentősen. Remélem tényeg így marad a terhesség végéig. Nem mintha sok sót ennék...de ha már a könyvekben szereplő összes tünetet produkálom (hányás, fáradtság, orrvérzés, gyomorégés, álmatlanság és még sorolhatnám... :lol: ) legalább az egészségemmel ne legyen baj. :wink:

Ágnes

Kép
klemencia

Ágnes

Na jól van, akkor te sem spórolsz a tünetekkel :lol:

Kép
buborka.

Verus: Én a Bajcsyban fogok szülni.
Az Armilla nekem kicsit túl különleges név, de az nem azt jelenti, hogy nem szép, és ha neked tetszik próbáld meggyőzni az otthoniakat. :wink: Minél többször mondod, annál jobban megbarátkoznak vele. :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Na, de most már húzok zuhanyozni, mert 6:45-re megyek a dokimhoz. :wink:

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="buborka."][ írta:buborka.b]alma26 De jó!! Akkor lehet, hogy összefutunk! Nem sokkal járok előrébb! Ki a dokid? nekem a Pálmai Bálint.

:) 2 barátnőm is nála szült 2007-ben és most októberben is fog egy másik. nagyon szeretik

az enyém az osztályvezető főorvos

Kép
Kép
alma26

Én az előbb már az 505. látogató voltam a közös blogban.

Hékás!
Nekem a lsitában a képek nevénél nagyon hosszú nevet írt be a gép. Azt tudod módosítani? Egyáltalán érted, hogy mit írok? Mert én nem nagyon.

Szerencsemák!
Én támogatom a babakocsit. Mi pont ilyet kapunk (Delux változatban - nem tudom mi a különbség) kék színben. A barátnőm kislánya használta kb.2x. Vicces a Flinstone kép a blogban! Hol készült?

Vérnyomás:
Én is megnéztem, nekem a védőnő legutóbb 105/65 mért. Ami nálam nagyon jó érték, bőven alatta szokott lenni.
Nekem sem javasoltak semmit. Én kávézom, de csak reggelente (ez legalább pszichésen segít). Tényleg csak azt tudod tenni, hogy többször eszel egy nap, elég folyadékot iszol, és ha már nagyon szédelegsz, akkor ledőlsz egy kicsit.

MOst újra visszaolvasom még a mai termést, mert a felét elfelejtettem annak, amit írni akartam :oops: :oops:

Kép
akire79

Jo estet mindenkinek,

Brigi, nagyon jo a blog... kezdek arcokat latnia nevek mogott :lol: De igazatok van, nev alapjan neha mast kepzelunk :lol: :lol: :lol:

udv az ujaknak (Agi, Vera)!

Trudi ? :? Remelem minden rendben, csak pihenned kell.

Armilla szep nev, ha a vezetek nev passzol, akkor nemlesz gond vele :wink:

Szcsm: az Adam nalunk is nagy favorit. :wink:

A legjobban azonban a Tamas tetszett, de mindketton occse Tamas...viszont a Tomi aranyos...hat akkor legyen Domi :lol: :lol: :lol: Ezen mindenki jot vigyorgott...de rajtunk maradt. :roll:

buborka: Nalunk "Apa" markaju mosogatogep volt regen...ritkan doglott be es egy jo szendvics igerete mindig beinditotta :lol:

Kima: gratula a kukachoz!!!
Vendég

[quote="icu03"]
írta:
icu03Az Armilla nekem kicsit túl különleges név, de az nem azt jelenti, hogy nem szép, és ha neked tetszik próbáld meggyőzni az otthoniakat. :wink: Minél többször mondod, annál jobban megbarátkoznak vele. :lol: :lol:

Én is így vagyok vele :D Csak a páromnak mondogatom, őt kell meggyőzni! :wink:

Kép
buborka.

[quote="alma26"]
írta:
alma26
az enyém az osztályvezető főorvos

Ő kicsoda? A Linthner?

Kép
buborka.

[quote="akire79"] írta:akire79n az előbb már az 505. látogató voltam a közös blogban.

lehet tudni, hogy milyen blogról van szó? vagy még fiatalka vagyok hozzá? :oops: :roll: :lol:

Kép
buborka.

[quote="francesca"]. írta:francesca..
Armilla szep nev, ha a vezetek nev passzol, akkor nemlesz gond vele :wink:

buborka: Nalunk "Apa" markaju mosogatogep volt regen...ritkan doglott be es egy jo szendvics igerete mindig beinditotta :lol: ...

Ez jó :lol: :lol:

Kép
buborka.

Bogaracska, most hogy állsz a bloggal? Kell küldenem, vagy ezt még azt előtt írtad, hogy ma küldtem másikat?

Macianyu, tényleg Veled is egy helyen dolgozunk??? :shock: :lol: :lol: Ez tök jó! Te hol dolgozol? Mert Cat a Deákban, én a Babérban :lol: Lehet, hogy személyesen is ismerjük egymást? :wink:

Babakelengye. Pont ma voltam a Tescoban, 30%-os leárazás van a babruhákra. De hosszú ujjú body egy db sem volt :twisted:

Kima, gratulálok a kisfiúhoz! Tudom, hogy kislányt szerettél volna, de azért úgy látom, örülsz neki :wink:

Buborka, üdv köztünk, persze, hogy jöhetsz! Ha a 100. oldalra visszalapozol, ott van egy táblázat rólunk. És ha ezeket az adatokat elküldöd nekem priviben, akár bele is kerülhetsz :wink: :lol: A következőhöz sietned kell, mert a 110. oldalra jön a következő tábla!

Az Armilla név szokatlan, de szép név. És passzolna Liliána mellé is

Buborka, írunk is páran blogot, de most indítottunk egy közöset is a fényképeknek. Megadod a címet? Megnézném Lilit is, és kicsit megismernélek :lol: És ha adsz mail címet, küldök meghívót is a bloghoz, mert zárt, jelszóval védett.

Akire, javítottam. Az a baj, hogy a Bejegyzés címe mezőt nem töltötted ki, hanem a címkéket töltötted ki csak.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hat remelem azert meg 100 oldalnyit nem fogtok termelni az elkovetkezendo ket hetben, mert majd nem erem majd utol a nepseget :lol:

Holnap reggel indulunk "gyrosorszag metaxa tengerpartjara labat logatni" ...(idezet apatol) :roll: Ezzel azt hiszem elegge lekorlatozta a kulturprogramok lehetoseget :lol:
Ket het pihi...szoval, ha nem jovok, gond nincs, csak net :lol:

Mindenkinek jo pihenest es keves aggodast kivanok! Picur gengszterekre pedig vigyazni :wink:
Vendég

Francesca, jó utat Nektek! Épp ebben a pillanatban néztem meg Görögország 16 legszebb helyét a neten :lol: :lol: :lol: Hova mentek, melyik részre?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi mindenkinek a gratulációkat :D :D

Brigi!
Hát igen. Lányt szerettünk volna, no, de ha fiú lett, hát Őt is hazahozzuk :D :D Egyébként neki is nagyon örülünk és tényleg az a legfontosabb, hogy az egészség rendben legyen.

Babarucik: mi anno csak egy-két 56-os cuccot vettünk és többsége 62-es volt. Erre megszületett Marci és apa bandukolhatott 50-es tipegőket venni és még az is nagy volt :D :D De most én is bajban vagyok: "Öcsike" (még nincs neve) kisebb a mai uh alapján, mint Marci volt a 20. héten. Akik kezdettől itt vannak emlékeztek, hogy "Öcsike" mindig is kisebb volt, mint az "átlag". Az én gondom is az most, hogy mekkora rucikat vegyek. Mert ha sok téli 62-es rucit veszek, lehet, hogy tavasszal lesz csak jó rá, akkor meg már nem téli kellene. De ha meg közben beindul a baba növekedése és kicsi méreteket veszek, akkor meg az lesz a baj. MIT CSINÁLJAK??????

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, vegyél 56-ost. Marcitól van pár 50-es, reméljük kisebb nem kell :wink: Pont ma gondoltam rá, hogy Öcsike vajon mekkora lehet, de nem mertem megkérdezni :oops:
Egyébként én a helyedben úgy tervezném az öltöztetést, hogy hosszú ujjú body, meg ujjatlan rugi. És ha a rugi nagy rá, tavasszal akár rövidujjú bodyt is adhatsz alá. Nekem mázlim van, Marcit így öltöztettem, így szinte csak bodykat kell vennem, hiába egyik nyári, másik téli baba.

TRUDI, MI ÚJSÁG???

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: Zakynthos...es remelm nem fog egni :roll:

Nu megyek, mert ember kitekeri a nyak, ha egyedul kell borondot pakolnia :lol:

Udv!!
Vendég

Megjöttem!!!

Megcsinálták az amniot. Mindketten jól vagyunk. Most még fekszem, ezért nem mesélek többet. Meg jobb is ha előbb megemésztem az egészet.

Mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám. Biztosan az is sokat segített.

Túrórudi és a kis Túró
turorudi6

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az üdvözlést és a szíves fogadtatást. :)

Szcsm, nagyon-nagyon tetszik a babakocsi, amit lefoglaltatok. Egészen megijedtem a hosszú listától, amit már megvettetek, kezdem azt hinni, hogy nagyon-nagyon le vagyunk maradva, mi még nem vettünk semmit.

Ma voltunk genetikai uh-n, így most már hivatalosan is biztos, amit eddig is biztosnak éreztünk, miszerint egy édes fiúcska lakik a pocakomban. A névkeresés nálunk kb. egy hónapja zajlott le, a Zalán és a Bence versenyzett, én az elsőt szerettem volna jobban, de aztán engedtem, így már pár hete Bencének szólítjuk Pirinyót. A vezetéknévhez egyébként mindkét név nagyon jól illik. A lány nevet illetően nem lett volna "vita", már 12 éve tudom, hogy majd egyszer lesz egy Dorkám, a párom ezt elfogadta azzal, hogy elvett. :) Ezért is engedtem a fiúnévben én.
Az ultrahangon az orvos mindent rendben talált, Bence sokat mozgott, így minden kis részletet alaposan meg lehetett vizsgálni, semmi sem maradt takarásban. Az én orvosomnál a 11. hét utáni uh-kon minden alkalommal van 4D is, így még többet láthattunk a piciből. Ráadásul az egész vizsgálatról kapunk mindig dvd-t, igaz, sajnos az ára is megvan. Az orvos azt mondta, hogy nagyon élénk kisfiú, ami azért meglepő, mert tegnap éreztem először egyértelműbben, de még mindig nem biztosan belül mozgásokat. Ma is volt többször mocorgás, remélem, a következő napokban ez erősödni fog, és végre én is érezhetem őt minden nap. :)

Ági

Kép
ági33

Trudi, most látom, hogy közben megjöttél, én akkor csatlakoztam, mikor épp távol voltál, de már korábban is olvastalak benneteket. Már mindenki nagyon aggódott értetek. Szuper, hogy minden rendben. Pihend ki magad, és próbáld elfelejteni a kellemetlenségeket, a lényeg, hogy mindketten jól vagytok. :)

Ági

Kép
ági33

Trudi, de jó, hogy jelentkeztél. Pihenj sokat, aztán ha leülepedett minden, majd gyere!

Ági, gratulálok Bencéhez! Egyre több kisfiú van, most úgy látom, beelőzték a csajokat. 9:15 az arány jelen pillanatban

Brigi

Kép

Kép
hékás

icu03
Mi volt a dokinál?

BrigiKöszönöm, elküldtem az adataimat és az emailemet is!
A blog címe, bár most kicsit le vagyok maradva, de nem sokáig..
http://www.buzasliliana.blogspot.com
A Tiédet is meg lehet tudni?

francesca
Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra, jó pihenést!

Kima
Szerintem akkor ne vegyél ruhát! Majd ha megszületik Öcsike, akkor Apát elküldöd!
Mennyivel született Marci? És most milyen adatai vannak Öcsikének, hogy pici?

Turórudi
Pihenj sokat és majd mesélj!

Ági
Gratulálok, hogy kisfiatok lesz! Nagyon szép nevet választottak, nekem a Zalán is tetszett volna!
Hova jársz dokihoz? lehet tudni, hoyg mennyit fizetsz?

Kép
buborka.

Persze, kétféleképp is. Kattints a hozzászólásom alatt a www-mre, vagy a blogban bal oldalon vannak a topic blogolói, onnan is megtalálsz. Oda felvettelek már Téged is. Nagyon szép Lilus, holnap ha alszik Marci, olvasgatlak majd.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Picit nem figyelek, és annyit kell visszaolvasni, hogy csak na!

Hékás! A Tesco-s akciót én is láttam, de a body-k botrányosak voltak. Sötétkék alapon fehér pöttyös, és hasonlók :? Szóval iszonyú!

Akinek nincs nagyon távol, annak ajánlom a Fóti Corát. Szuper babacuccok vannak, és mindig van akciós. És mind 100% pamut, és nagyon sok pirinyó ruha van 2-3-400 ft-ért! Oda tényleg megéri elnézni. Legutóbb ugyanazt (szín, márka, méret, minta) a bodyt az interspar-ban 1000 ft-ért láttam, amit a Coraban vettem 350-ért! Nem mindegy!

Timi
athena

Buborka: Igen. A szülésznőm Judit :)
Trudi: Jajj, de jó, hogy jelentkeztél. pihenj sokat!

Kép
Kép
alma26

hékás
Köszi, megtaláltalak! Ezentúl reszkess, olvaslak :lol:
És nagyon jó a közös blog oldal is!

alma26
Nálam is a Judit volt eleinte, aztán csázsár lett belőle..

Kép
buborka.

Verus, nálam ez a doki dolog elég bonyolult. A nőgyógyászom nemrég nyugdíjba ment, már nem vállal szülést sem, viszont a terhesség végéig járhatok hozzá. Hivatlos uh-t viszont nem csinál. Mivel magánorvos, beutalót nem tud adni, a kórházba pedig azért nem tud elküldeni különböző vizsgálatokra, mert a nyugdíjazása óta már nem dolgozik ott. Így ír egy levelet a háziorvosnak, és őt kéri, hogy adjon nekem beutalót. A háziorvosom ezen teljesen ki van akadva, ő még állítólag nem hallott olyanról, hogy nem a nőgyógyász csinálja az uh-t, és nem igazán hajlandó beutalni a helyileg illetékes uh-ra. Mivel emiatt elég kellemetlen élményem volt a 10. héten a háziorvosnál, és nem éppen beszélt kedvesen velem, úgy döntöttem, a 12 hetes uh-ra elmegyek ugyannak a magánrendelőnek az uh részére, ahol az orvosom is rendel. Ezért alakult úgy, hogy fizettem a 12 hetes uh-ért. Csak ott a helyszínen tudtam meg, hogy 4D is van benne. A 12 hetes uh hatalmas élmény volt, az orvos végig mindent magyaráz, mutogat, nagyon-nagyon kedves. Szép részletes leletet is kapok. Így aztán úgy döntöttem, az egészségpénztárat bevetve maradok a magán uh-nál, mert nem szeretném átélni a fantasztikus élmény helyett a háziorvosom és a helyi sztk (ahol már a recepción teljesen lehülyéztek) szurkálódását. Egy alkalom így 12 eFt-ba kerül, 4 fényképet adnak és dvd-t a teljes vizsgálatról.
Ami a 4D uh-t illeti, számomra az volt a meglepő, hogy a 12 heteset jobbnak találtam, mint a mait. Igaz, hogy ma már több látszott az arcocskájából (bár rontotta a helyzetet, hogy egy pillanatra nem maradt mozdulatlan, így nem lehetett olyan jól "befogni"), de a 12 hetesen tökéletesen egyben látszott Pirinyó a 4D-s résznél, egyszerre láttam mozogni kezét, lábát, úszkált egyik oldalról a másikra. Most már nem fért bele olyan egyértelműen a képbe, pedig még a 4D ajánlott időpontja előtt vagyunk. Nekem a 12 hetes uh felejthetetlen, a mai "csak" fantasztikus élmény volt, igaz ebben az újdonság ereje is szerepet játszik valamelyest.
Ami a neveket illeti, nekem a Zalán azért jött volna be jobban, mert nincs belőle annyi, mint Bencéből, bár igazából az sem zavar, ha "tucatneve" lesz a babánknak, az én korosztályomban sok Ágnes volt (mindig volt Ágnes osztálytársam / évfolyamtársam is), de engem ez sosem zavart.
Brigi, köszi a gratulációt. :)

Ági

Kép
ági33

Ági
Hű.. ez tényleg nem egyszerű történet.. És hány alkalommal kell megjelenni UH-n? Ugyanúgy havonta?
Amúgy én sem fizetek kevesebbet, én éltalában havonta megyek, 15e Ftot fizetek (5000Ft kedvezményt kapok, mert a doki "ismerős"), ebben is van 4D és a szülés is benn van.
Hát sajnos ez van :(

Tényleg nagyon sok a Bence, de engem sem érdekelne ha az tetszik! Zalánból se sokkal kevesebb van, az is nagyon szép divatos náv mostanában!

Kép
buborka.

Verus, az orvosomhoz járok havonta (bár igazából inkább csak 5-6 hetente eddig), ultrahangból a 4 kötelező vizsgálat van, illetve ezen kívül egy ajánlott a 23-24. héten. Mivel szeretem az orvosomat, és maradok nála, így a végére már nem fogadok fel egy addig ismeretlen orvost, "csak" fogadott szülésznőm lesz.

Ági

Kép
ági33

Sziasztok,

Nagyon tetszik a blog, örülök, hogy személyesebbé vált a beszélgetés!

Soma:
Soma névről csak az lett volna a kérdés - de már megválaszoltad - hogy előre kitaláltad-e, vagy csak babásan:)

Klemencia:
Mi is 13. kerületiek vagyunk :)

Bogaracska:
De jó neked, hogy egyből a cukros vérvételre mehetsz :)! Majd drukkolok. Nekem elvileg holnap lesz eredményem.

LDetti:
Ne parázz az eredmény miatt, az orvosod meg fogja mondani, hogy ha valamit változtatnod kell, pl.: táplálkozás, vitamin!

Icu:
Én már szopipárnával alszom, arra teszem a lábam, így kényelmesebb oldalt feküdni.

Macianyu:
Milyen kicsi a világ! Én azért szeretem a Babért, mert gyalog 15 perc :), de pechemre a Deákban ülök.

Kima:
Gratula a hírekhez :).

Buborka:
Üdv köztünk!

Arian:
Gratula az eredményhez, kíváncsi vagyok, mi lesz kedden :)

Francesca:
Kellemes pihizést, majd hozz képeket a blogba :).

TRudi:
Örülök, hogy minden rendben, pihizz sokat!!

Kép
cat__

Ági,
Igazad van, én is így tettem volna a helyedbe!

Kép
buborka.

Kati, néztem a pocakfotódat a blogon, ami azt illeti, nálad már nem kell elgondolkozniuk az embereknek a metrón / villamoson, hogy elvileg át kellene-e adniuk a helyet. :) És nagyon-nagyon jól áll!!!!

Bogaracska, én is nagyon irigyellek a szimpla vérvétel miatt, én is nagyon ájulós vagyok, örülnék egy ilyen megoldásnak, de sajnos nálunk nem ez van... :(

Ági

Kép
ági33

Rudi!
Jó, hogy jelentkeztél és az is, hogy túl vagy rajta. Pihengess sokat!

Ági!
Gratulálok a fiúcskához.

Brigi!
Nyugodtan megkérdezhetted volna a méretet.
BPD: 400, HC:152, AC:130, Fl: 281. A doki azt mondta, hogy nem kell izgulni, minden rendben van.

Buborka!
Marci 2300 gramm és 46 centi volt, amikor született :D Azóta jól megnőtt. :lol: :lol:

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, én is nektek. :) És ha Marci gyorsan behozta a többieket, biztosan az öccse is így lesz ezzel. :)

Ági

Kép
ági33

Sziasztok,
húúúúúú, ma is volt termés bőven itt!!!! :D

Trudi,
örülök, hogy jól vagytok, drukkoltunk Neked, majd mesélj mi volt hogyan, miért, .... már ha lesz erőd!

Buborka,
üdv itt, látom aktív taggal bővültünk ma! :D

Mi délután voltunk az Istenhegyin Hajdú doktornőnél és most már szinte 100%, hogy fiúnk lesz megint, úgy is viselkedett, vakargatta a kukacát és az orrát túrta, nem is értem, focista lesz vagy mi ha már most ilyen??? :D:D:D Vittem minden leletemet, megnézte a kombináltat, integráltat, AFP-t, mondta, hogy ezek nagyon jók, majd alaposan végignézte a csemetét, ujjait, orrát, nyakát, száját, ..... pár nappal kisebb, mint a számolt terhesség, de nálam ez minden gyereknél így volt, tehát vsz. nem a ciklus közepén estem teherbe, hanem kicsit később, de ez nem izgat, arányos, szépen dobogott a kicsi szívecskéje is, és a végén közölte, hogy teljesen fölösleges lenne amnióra mennem, nem lát semmi éltérést és semmi indokot a kockázatra, így hiszek neki és megnyugodtam, végül is egyik "nagynál" sem tévedett. Sajnos közel volt a lepényhez, így képeket nem lehetett túl jót csinálni, de majd próbálok lementeni a dvd-ről.
NA most mi is törhetjük a fejünket a fiú neveken! :D De legalább minden gyereknek lesz majd egy státusza a családban, a nagy fiú, a kicsi fiú és a hercegnő! :D

Francesca,
jó utat, szép időt és jó pihit Nektek, sokáig ez lesz az utolsó ilyen nyaralásotok, jövőre már sokkal izgibb lesz egy fél évessel! :D:D:D

Kima,
bevallom mi is lányt éreztünk mind a ketten apával, de így is nagyon jó lesz, csak olyan csibész legyen, mint a többi! :D Nekem a Bence régi kedvencem, cska nagyon sok van belőle, de még bármi lehet! :D

vérnyomás téma:
én reggel tejes kávéval indítom a napot, így kb normálisra felmegy a vérnyomásom, de MArcival anno néha napközben cukormentes koláztam is, mert annyira szédelegtem.

bocsi, most csak ennyi, rohanok pihizni, holnap szervízbe kell vinni a kiskocsit, bevásárlás, MArcinak kell még tornacipő és szandi az oviba, mert kinőtte és "gondos" anya lévén csak most néztem meg! :D Szép álmokat, várom a többi mai vizsgálatos eredményeit is!

HÉkás,
tudom, fénykép!!! :D:D:D:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Valaki segítsen! :D Én sajnos annyira hülye vagyok, hogy amikor a képeket meg szeretném nézni a blogba, akkor kicsi ablakba nagyon nagy kép jön ki és nem lehet látni egészben, csak, ha tekergetem. Hogyan tudnám egészben megnézni????

Ági!
Én nem izgulok tesó méretei miatt. A lényeg, hogy legalább 38 hétig bent maradjon és akkor minden rendben van. Ha nem 3000-4000 grammal születik az sem baj, csak időre jöjjön.

Tamesz!
Gratulálok a fiúhoz ( még ha lányt éreztetek is :wink: ). Az pedig külön jó, hogy minden rendben az uh-n és egészséges a babátok.

Kima
Kép
Kép
kima75

Trudi: Örülök hogy minden rendben van veletek :D Pihenj sokat, az nekem is segített. Neked melyik kórházban csinálták meg?

Verus: Nem volt semmi különös a dokinál, méhszáj zárt, megnézett UH-n is, de igazából csak a múltkori görcseim miatt kellett ellenőrzésre mennem, amiből már nincs semmi. :D

Francesca: Jó utat nektek! És jó pihenést! 8) :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Kima, ha rákattintasz a "Megnézem a blogom" szövegre, nem kell egyesével kattintgatnod a képekre, és látsz minden képet szépen. De lehet, hogy Brigi ad jobb ötletet is. Én azt nem tudom, hogy lehet kifejezetten egy adott kategória képeit megnézni. Brigi, tudsz ebben segíteni?
Tamesz, 3 fiú, ez nem semmi. :) A mi Bencénk az értékek alapján 5 nappal idősebb a számított koránál, pedig az utolsó hónapokban 34 napos ciklusaim voltam. Remélem, azért nem lesz óriás babánk. :) Inkább lehetne pár nappal kisebb, de persze nem panaszkodom, örülök, hogy szépen fejlődik.

Ági

Kép
ági33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: