Sziasztok,
húúúúúú, ma is volt termés bőven itt!!!!
Trudi,
örülök, hogy jól vagytok, drukkoltunk Neked, majd mesélj mi volt hogyan, miért, .... már ha lesz erőd!
Buborka,
üdv itt, látom aktív taggal bővültünk ma!
Mi délután voltunk az Istenhegyin Hajdú doktornőnél és most már szinte 100%, hogy fiúnk lesz megint, úgy is viselkedett, vakargatta a kukacát és az orrát túrta, nem is értem, focista lesz vagy mi ha már most ilyen???

:D:D Vittem minden leletemet, megnézte a kombináltat, integráltat, AFP-t, mondta, hogy ezek nagyon jók, majd alaposan végignézte a csemetét, ujjait, orrát, nyakát, száját, ..... pár nappal kisebb, mint a számolt terhesség, de nálam ez minden gyereknél így volt, tehát vsz. nem a ciklus közepén estem teherbe, hanem kicsit később, de ez nem izgat, arányos, szépen dobogott a kicsi szívecskéje is, és a végén közölte, hogy teljesen fölösleges lenne amnióra mennem, nem lát semmi éltérést és semmi indokot a kockázatra, így hiszek neki és megnyugodtam, végül is egyik "nagynál" sem tévedett. Sajnos közel volt a lepényhez, így képeket nem lehetett túl jót csinálni, de majd próbálok lementeni a dvd-ről.
NA most mi is törhetjük a fejünket a fiú neveken!

De legalább minden gyereknek lesz majd egy státusza a családban, a nagy fiú, a kicsi fiú és a hercegnő!
Francesca,
jó utat, szép időt és jó pihit Nektek, sokáig ez lesz az utolsó ilyen nyaralásotok, jövőre már sokkal izgibb lesz egy fél évessel!

:D:D
Kima,
bevallom mi is lányt éreztünk mind a ketten apával, de így is nagyon jó lesz, csak olyan csibész legyen, mint a többi!

Nekem a Bence régi kedvencem, cska nagyon sok van belőle, de még bármi lehet!
vérnyomás téma:
én reggel tejes kávéval indítom a napot, így kb normálisra felmegy a vérnyomásom, de MArcival anno néha napközben cukormentes koláztam is, mert annyira szédelegtem.
bocsi, most csak ennyi, rohanok pihizni, holnap szervízbe kell vinni a kiskocsit, bevásárlás, MArcinak kell még tornacipő és szandi az oviba, mert kinőtte és "gondos" anya lévén csak most néztem meg!

Szép álmokat, várom a többi mai vizsgálatos eredményeit is!
HÉkás,
tudom, fénykép!!!

:D:D:D