2004.07.06 10:59
2004.07.06 11:37
2004.07.06 12:45
Így most a homlokán és az orra hegyén nincs bőr, csak a harci jelek
Csodálatosan néz ki szegény, szerencsére más baj nem történt. Ezentúl csak a fűben focizhatnak.
Gyere gyakrabban, ha depis vagy, talán akkor elmúlik. Remélem nincs komolyabb oka. Ügyes Levi a szavakkal és a bilivel
2004.07.06 12:57
2004.07.06 13:09

opel Astrája van és nagyon szereti. Most jár le a törlesztése és ezért beszéltem rá, hogy cseréljük újra. Nekem is Fordom van (98-as Fiesta) és én is szeretem ezt a márkát.
2004.07.06 13:26
Tenyleg a tieitek bugyiban pancsol, vagy uszopelusban?
Nehany karcolas van rajta, torve csak egyszer volt, mikor egy jeges telen az utszelen parkolt es belecsuszott egy fekezo auto. Szerencsere senki nem ult benne,de a tettes otthagyta a nevjegyet,ugyhogy a jobb elso ajtaja teljesen ki lett cserelve.
2004.07.06 18:37

! Ráadásul vasárnap mondta az elméleti oktató, hogy az elsősegély vizsga is ma lesz, de az is sikerült. köszi mindenkinek a drukkot! 2004.07.06 22:25
. Amikor mondta a dokinéni egyből kicsordultak a könnyeim, apa meg épp csak nem kezdett el ugrálni
. Kaptunk videót meg 9 képet is, az egyiket fel is raktam már a profilomba. Baba a méretei szerint 1400gr, és 1 héttel idősebbnek tűnik.
. Volt is nagy sikere, alig lehetett Lilit bekönyörögni 8 után a kertből. Holnap gondolom ott fogjuk tölteni a napot.
.
?
.
(de azt majd valamikor karira tudjuk majd csak megvenni). Hétvégén tervezzük, hogy apuékkal majd összeszereljük, akkor majd készítek róla képet. Felnőtt székre szerelhető ülést én nem nagyon láttam sehol.
. Eddig +10 kg-nál tartok és így vagyok most 64 kg.
!
. 2004.07.07 08:17
2004.07.07 10:14

varrjak meg. Nagyon sok szép dolgot találtam (Panda, köszi a szabásmintákat), Burda honlapon találtam egyedileg megvehető szabásmintákat, és Szigetszentmiklóson olyan boltot (nem kell bemennem a Blahához a Burdaboltba
), ahol árulnak ilyeneket. (Kismamáknak való szabásminta ált. nincs Burdában, viszont az egyedileg kapható szabásminták között igen, és szerintem hordani tuom majd szülés után is, ha meg nem, akkor átalakítom.
) Az a jó, hogy ugyan minden számomra nem érhető nyelven van a leírás (pl. francia, dán, svéd, finn
), de angolul nem
, viszont már a képek alapján is érteni lehet, hogy mit kell csinálni! 
lenne kitalálni. 
: kiderült, hogy nem biztos, hogy a babakocsival egyező színt tudnak majd még később rendelni, mert a Peg Perego ezt a színt nem fogja gyártani, csak valami hasolót. Úgyhogy elhoztuk a bababoltból az egyetlen raktáron lévő bontatlan dobozt.

). 

2004.07.07 10:31
2004.07.07 10:49
...igazabol elvezem nagyon...Jo a haz, csak nem haladunk a felujitassal...kivancsi leszek, hol es hogyan fogjuk a telet eltölteni...azert meg remenykedem abban, hogy minden elkeszül addigra, ami a legfontosabb!
....
, de Rebek csupaszon pancsol, söt ahol csak lehet, csupaszon viszem fürödni...ez a strandokon persze nem lehetseges, ott egyszerü, hagyomanyos fürdöbugyit kap. 

!
!
! Varrsz, rendezkedsz, festesz, gyereket varsz ! Es mar öt sem tul sokaig ! 10 het az mindjart elmulik! Es tudjatok mar a nevet, ha fiu lenne ö is? 2004.07.07 11:31
.
/, irodat festunk, "lakberendezunk" ezerrel, csak a kicsire nem futja az idobol.
Bar szerencsere a dokim szerint masodikra siman mehet a faros baba is huvelyi uton, de azert csak jobb lenne "normalisan", esetleg még gatmetszes nelkul is
2004.07.07 11:33

Aranyos a kép róla!
2004.07.07 13:18

.
), pl. ami fenékben jó, az pociban, hosszban tuti nagy), a szabásmintát átalakítva, ha kell (meglévő jó blúzról, nadrágról lemérve). Már a Beni és Nátán nadrágnál tapasztaltam, hogy a méretezésük nem mindig jó, pl. Beninek 98-as szabásminta alapján varrtam (két számmal nagyobbat hord), mert látszott rajta, hogy nagyon nagy lesz. (Ő egyébként is vékony alkat.) 

! Nekem fejfekvésű, de nem is lenne jó, ha faros lenne, mert akkor már nem sok esélyem lenne a hüvelyi útra, az előző császár után. 
Az előző hétvégére még határidőt is adtam neki, hogy most azért már igazán ki kellene találni, persze aztán elfelejtettük
... 

2004.07.07 13:24
Ha strandolni fogunk (ha lesz még nyár az idén), akkor úszópelis lesz rajta.
2004.07.07 13:52
2004.07.07 14:22

Ügyi vagy
Elsősegélyből engem kivágtak
Nem tudtam a vérzéscsillapítási pontokat. Amúgy is rosszul vagyok a vértől, bár a terhesség-szülés óta sokat edzőttem

Akkor nagy az öröm
Én is kevesebbről indultam most 3-4 kilóval, de kezdem behozni a lemaradást
A sérülés milyen hamar gyógyult be nálatok? Ugye nem maradt nyoma? 2004.07.07 14:46
. Este még gyorsan kerestem rólad képet, és mondta is, hogy most már 100%
. Úgy hallottam, hogy Daninak is nagyon bejött bringa
. 2004.07.07 14:55
Szoval még remenykedem. 2004.07.07 16:25
! Így utólag nem volt olyan vészes, de tegnap nagyon izgultam. Csak egy szösszenet tegnapról.
)
.
! Érdekes, az én férjem eleinte másodszorra is kislányt akart, de ahogy megtudta, hogy fia lesz, semmi ellenvetése nem volt
. Persze, azóta sem. Így legalább tényleg teljesen mindegy, hogy a harmadik gyerekünk milyen nemű lesz, mert már van ez is, az is
.
. Ne legyél te is ilyen, olyan jó, mikor újak csatlakoznak ide
!
. 2004.07.07 22:48
. Apa du amikor hazajött a munkából, még mindig vigyorogva mondogatta, hogy fiam lesz
. Hát mi tagadás nagyon vágyott egy kisfiúra
. Persze tegnap kicsit lelombozták anyósomék, mert kijelentették, hogy az ott a köldökzsinór
. Aztán találtunk még egy kinyomtatott képet, amin abszolút egyértelmű a dolog, meg a videón is elég jól látszik, sőt a doki is esküdött rá, szóval mi eléggé biztosak vagyunk benne. De azért jellemző a nagyszülőkre, hogy annyira nem bírják értelmezni az UH-ot, úgy kellett a tök egyértelmű dolgokat is elmondani, hogy ez itt a keze, meg a lába. Pedig 3-4D-en már fénykép mindőségű.
.
.
. Van fellépő rajta és azon simán fel tud mászni. Lili a boltban fel is mászott rá többször.
! Rájöttem, hogy nem szabad mindenen aggódni és bele kell törődni, hogy nem mindig sikerül mindent tökéletesre megcsinálni. Ez van, régen nem tudtam volna este lefeküdni ha a padló nem makulátlan, na ezek a dolgok most már eléggé megváltoztak
. A kert is olyan amilyen, amit kényelmesen meg tudok csinálni azt megcsinálom, amit már nem bírok, azon nem idegesítem magam, főleg most, hogy a picurka is itt van rá is gondolnom kell. Nekem az is segített, hogy kicsit átreformáltam a napjainkat. Minden héten van 1-2 húzos napom, amikor viszonylag sok mindent megcsinálok, aztán a többi napokon már lazíthatok. Délelőttönként max a főzést csinálom meg, aztán délután Lilivel a többi dolgot. Sőt bevezettem, hogy Lilit szinte mindenbe bevonom, igaz eddig is így volt, de most már főleg. Így amikor ő alszik, akkor 1 órát én is mindig pihizek, a többi időben pedig jöhet amit vele tényleg nem lehet. Pl a felmosás.
. Eddig a Benedek ami mindkettőnknek tetszik, de még én is végig akarom nézni a fiúneveket.
. 2004.07.08 09:04
Pedig igazából nem is mutatkoztunk be a férjednek, csk annyit mondtam, hogy Te ajánlottad a boltot. Na, meg nem Gyurizhattam le, mert a vezetéknevét sem tudom, meg a tiedére sem emlékszem, mégsem mondhattam, hogy Banyóci irányított ide

A hugom jövő hét pénteken megy rutinvizsgázni. Neked gratula! A kötelezők mellé mit húztál? Vagy egyáltalán kell még húzni, 11 éve még úgy volt. 2004.07.08 10:24
. De lehet, hogy az sem lett volna jó, ha azt mondom, amit a legjobban tudok. Mert az egyik lánnyal is pont az történt, hogy azt a számot mondta, amelyik feladatot a legjobban tudta (emelkedőn kézifékes indulás), és tényleg, még a gyakorlás alatt soha, egyetlen egyszer sem rontotta el, nem fulladt le, erre a vizsgán 3x lefulladt, meg is bukott szegény
. Én az Y-t szerettem volna (az a 9-es, már tudom
), de nem azt mondtam, de igazából már mindegy is. Sok oktató van, aki elmondja a vizsgázóinak, hogy melyik szám melyik feladat, aztán mindenki azt mondja, amelyiket akarja. A mienk nem mondta el.
.
, és csinált egy olyan képet, amiről mindenki egyből felismerte, hogy ez bizony itt egy fiú
. Pedig csak sima 2D-s UH volt (igaz, hogy abból az egyik legmodernebb gép, a II. Klinikán), mégis jól látható volt minden.
). Az unokatesóm kisfia is Gellért, de rajta kívül egyet sem ismerek.
) néha már egyáltalán nem akarom. Ahogy leülök, egyből ül az ölembe és követeli a cicit, hát, ez nekem néha már az idegeimre megy. Egyszerűen nem tudok leülni úgy, hogy ne csimpaszkodna belém. Nem akarom és leszoktatni egyáltalán, nem erről van szó, de azért szophatna mondjuk 3-4 óránként, mint egyes csecsemők
. Bár ő világ életében egy nagy szopigép volt, nem is tudom, mit akarok
. 2004.07.08 10:26

2004.07.08 12:19
Buláta, meg a puffasztott gabonák mind
Sárvárra. De még semmi sem biztos. Sajna nekem pályázati határidőm van szeptember 15-é, úgyhogy jó sok a dolog (400 millió forintos tétel)
Na mondom nem semmi elvárások. 2004.07.08 12:32
2004.07.09 06:11

2004.07.09 08:56
Nem semmi voltál!
2004.07.09 10:19
, de tulképp ua., mint a parkolás balra hátra, csak épp jobbra kell kanyarodni.
, viszont pont aznap reggel szakadt az eső, és nagyon csúszott a pálya. Ezért a gyorsítós feladatnál nem is kellett 35-40-ig gyorsítanom, csak 25-30-ig. Még az eső is nekem kedvezett
, pedig reggel majd' szívbajt kaptam, mikor megláttam, hogy esik... Igazából azért féltem, mert nem vezettem le a kötelező óraszámot, csak 7 órát, és féltem, hogy emiatt leszek béna, az eső csak ráadás volt. De reggel bevettem 3 széntablettát, nehogy komoly bajba kerüljek
.
), így nem kell a gyerkőcöknek egész nap oviban és bölcsiben lenniük. A háztartásra is több időm lesz, mintha 8 órában dolgoznék, szóval annyira nem félek, és megmondom őszintén, egy picit azért én is várom
. De szerintem 1-2 hónap múlva jönnék megint haza... Én is szabin vagyok már máj. 25. óta. Csodálkoztam is, mikor utalták a fizetésemet, és majdnem 40 ezer Ft-tal több, mint a gyedem. Be is telefonáltam, hogy nem tévedés-e, de kiderült, hogy nem
.
. Egy dolgot már tuti meg kell csinálni rajta. Most várja apósomat, hogy vontassa el a szerelőhöz. De mit vár az ember egy 14 éves Wareztől????
. Szóval, ő nem az a vegetáriánus típus.
! 2004.07.09 10:46
2004.07.09 10:47

. 

2004.07.09 11:22
Nem tudom mit csinaljak vele, meztelenul sem hajlando pancsizni!
En bevallom kozel nem vagyok ilyen hazias...
(Szingapur).Meg jo hogy anyu itt lesz, meg hetfotol a batyam 2 nagyobbik gyereke es segitenek.(11 es 13 eves)A paromat meg irigylem, hogy 2 hetig jol fog aludni ejjel.
Irigy vagyok ezerrel! En most legfeljebb az Emi medencejeben locsogok, vagy majd ha kesz lesz az ontozo, alaallok.
2004.07.09 12:41
2004.07.09 14:14
Ha egész napos programot csinálunk, azt Emm enm bírja, ha itthon vagyunk azta vendég ksifiú. Voltunk már állatkertben, játzsóházban, várban, szemlőhegyi barlangban. Szerdán 1/2 10-1/4 5-ig elvoltunk, abbkocsival, Emma abban sludt fél órát, hát másnapra tiszta hulla volt, csak hisztizett, meg aludt. Így ma már csak strandra mentünk, majd holnap még emlengyünk valmerre.
vagyis
De tudod nekem Emma folymatosan hisztitik, a játszón is csaknevetek amikor más gyerkőc 2,5 éves kora körül dackorzskba ér és elkezd hisztizni,a z anyukájuk meg csak mentegetőzik hogy ilyet még sose csinált. 2004.07.09 17:09
). Örülök hogy jól vagytok. Hannának is csak az arcán maradt meg egy folt a bárányhimlőből, de állítólag az is elfog múlni. 2004.07.09 17:22
2004.07.09 17:31

. Persze külön kaját nem kapott, bosszúból felzabálta mindkettőnkét szőröstől-bőröstől. A leszállás annyira már nem tetszett neki, mondjuk addigra már hulla fáradt is volt, plusz ugye elég kemény is volt Korfu rendkívül rövid kifutója miatt. Dög meleg fogadott minket, ez a fáradtságával kombinálva ahhoz vezetett, hogy a transzfer buszon azonnal elaludt, aludt még a leszálláskor is, szerencsére sikerült ügyesen leemelni.
.- a képen épp egyensúlyozik velük, de a következő másodpercben már pottyantak is

csak útközben beájult és aludt még leszálláskor is, amit aztán csalódott jaj felkiáltással vett tudomásul, hogy elmulasztotta
.
2004.07.10 12:56

2004.07.10 19:45
2004.07.12 09:24
gondoltam egyébként, hogy oda fog menni az ágyra hemperegni és tuti lepisili
de, legalább nem égtem le. mi most nivea kids 20-ast használunk, extra vízálló, nem ragad! (a Vichy az igen
) és nagyon jól véd.
ilyenkor mindig úgy vágyok arra, hogy ilyen helyen lakhassak, tenger, napfényes teraszok, sok-sok gyümölcs. egész már ilyen helyen az ember kedve. 2004.07.12 12:52
. Volt szülinapi torta is, amin a gyertyát olyan ügyesen elfújta, hogy csak néztem, pedig nem volt semmi gyakorlás előtte. Be is vágott egy nagy szeletet belőle. Tőlünk a hintát kapta, apuéktól egy új etetőszéket, anyóséktól pedig a bicajt amit már használ. Sőt tegnap a szomszédtól is kapott egy nagy csokor virágot
. Olyan hihetetlen, hogy már 2 éves. Pénteken pedig Ausztráliából is megérkezett a fogadott keresztmamaija ajándéka is neki. Micimackós csomagban volt, hát egész nap azt hurcolászta, meg pakolgatott bele mindenfélét
. A tegnapi nap egyébként nagy fordulópont volt, mert akkor kapott először liszteset! Ami azt jelentette, hogy reggelire zsömlét evett. Viszont estére hasmenése lett, remélem nem ettől. Igaz más újdonság is volt a hétvégén, evett egy kis kakaós sütit, amit anyósom erőltetett. Holnap lehet egy kicsit diétásabb napot tartunk. Íme egy szülinapi kép és a szék amit kapott:
!
. Most már csak át kell őket mosni és vasalni. Viszont jópárnál észrevettem, hogy besárgult, pedig kimosva teszem el mindig a ruhákat, remélem kijön majd a mosásnál.
.
.
. Felteszek egy picike UH képet róla, ugye, hogy eléggé egyértelmű?
.
. Mostanában jó ha hetente meg tudom csinálni.
. Habár amennyit mozog és rugdos odabent, jó ha aludni fog egyáltalán
, olyan furi, hogy Lili tök más volt ilyen szempontból.
. 2004.07.12 13:55

. Igaz, egy darabig nem is kerestem, miután megtaláltam a méterárust ott a közelben (arról meg egy másik ismerősöm kérdezte, hogy nem mondta-e, de szerintem ő viszont nem mondta
). 
), ugyanakkor nagy szüksége van rá. Ugyhogy az ő érdekében nincs vita, megyünk aludni. 

2004.07.12 18:51
Az a szék nekem is nagyon tetszik, Dodi is külön székben ül, nincs etetőszéke, csak mi jelenleg a dohányzóasztalnál kajálunk, így a széke is alacsony. Remélem 1x csak elköltözünk már, ma is voltak nézni, holnap is jönnek reggel 9re - már lehetne egy komoly, mert annyira unom már.... + mehetnékem is van.

nektek már látszik, hogy hamarosan az új helyen alszotok, mi meg egyre többször beszéljük apával, hogy mennyire várjuk, hogy végre külön szobában aludjunk és ne kelljen vigyázni minden nesszel Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint