2004.06.08 20:28
/ 
Terhesseg utan teljesen normalis lett? Dieta-fogyas
Valahogy olyan nagy felhajtas most nem volt, ajandekot nem sokmindent kapott /mindene megvan
/, ill. a ket nagy homokozot kapta most meg, ami Anyumekhoz kerul majd. PErpill a fel nappalinkat elfoglalja, a masik felet pedig a regi csuszda es a hintalo. Szoval nagyon otthonos a lakas mostanaban. Es a homokozokban rettento sok kacat elfer, novelve a rendet
2004.06.08 21:22
Késő este hozták a keresztszülők, Balázs akkor már aludt és az éjjeli ébredésénél, mikor vizet szoktam vinni neki, odaadtam a kiskutyát is. Éjszakai fénynél alszik, így tudtam leskelődni. 10 percig nézegette, mosolygott rá aztán elaludt. Nagyon édes volt. Most is megtalálja néha és játszik vele, de még nem alakult ki az a kötödés, ami a dalmata eltűnése előtt volt, viszont sokkal nagyobb figyelmet szentel neki, mint más plüss vagy báb játékának. 2004.06.16 22:42

Reka bananos kezenyomat alig birtam levakarni a monitorrol, annyit piszkalta a majmot
2004.06.17 08:28

2004.06.17 12:28
.Brühühüüüü
2004.06.18 11:43
/, de ezt megmutatom. Hangfelvetel ertem aggodo lanykamtol: 2004.06.19 18:34
A szalvétásban részleteztem miért tüntem el.
, és éppen nem apával leszünk úton, akkor jövök hozzád is bővebben. 
2004.06.20 17:38
/ semmi csomagszerum nincs.
De most egy sem jut eszembe
Igazi mese volt, rendesen, ahogy kell: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyuszi. Ugy hivtak, hogy kovacs
/merthogy o patkolja a lovat a mesekonyvben/ Paci, miert faj a labad?

Az a jo, amikor arulkodni kezdenek, nem? Olvastam, Elod is elkezdte az igazmondast
2004.06.23 07:50
.Tegnap a fiam összevissza fél órát látott engem
.ennyit az érettségiről...a sanyarú pedagógus-sors
!
!
.Múltkor megmutattam,hogyan kell a villával bökni.Következő alkalommal kanalat adtam vmihez,és azzal is böködni akarta a kaját...nem tudtam lebeszélni róla...inkább vittem neki egy villát
!
!Már szól néha,hogy pisi,de nem sűrűn
.De mi lesz,ha ilyen nyár lesz????Mert akkor nem sok nap elsz pelus nélkül
.
!Édi lehetett!
.Én nem panaszkodhatok,mert van,hogy majd' 4 órát alszik nap közben.Vmelyik nap reggel 9-ig aludt,majd du negyed1-től fél 4-ig és este ment időben lefekdüni.
.
!Bulcsú is levenné már,de múltkor 5 percenként töröltem fel,mert annyira tetszett neki,hogy szabadon lehet pisilni
!Abba is hagytam a próbálkozást
! 2004.06.23 07:51

2004.06.23 21:12
2004.06.25 19:50
Bocsánat, hogy ilyen ritkán jövök ide.
2004.06.29 21:35
2004.06.30 14:48
/. Sot, ha neha wc-re keretozik, nagy pukikat nyom is bele, tehat az izmait mar iranyitja

Ujabban Reka is ker az olebe egy konyharuhat, nehogy olyan legyen a "badika" - igy mondja, en meg hulyet kapok a becezgetesetol

Még van 2 oram ra kb, aztan megyunk csavarogni egyet. Elvileg még 3 het, de nem haragudnek, ha mondjuk egy het mulva mar megszuletne
Sot, akar most is jo lenne, csak ugye még van par dolgom...
/, hanem hogy aztan a "masik vegen" talalta meg a doki es mondta, hogy faros a gyerek. Na koszi. Aztan vegulis jol megtapogatta/nyomogatta a hasam es kiegyeztunk egy keresztbefordult gyerekkel, akinek jobbra lent van a feje es balra fent a feneke. De allitolag még mocorognak rendesen, panikra semmi ok. Hat neki legyen igaza!
Hanna jol birta? Es Te? Mertel furodni?
2004.07.02 12:51
Csak egy kis ízelítő...utolsó hét: érettségi (az egyik osztály),reggeltől estig: 16 vizsgázóm és jegyzőség(én dokumentáltam mindent).Szerda-csütörtök 60 bizonyítvány és törzslap megírása a du-i suliba(szerda éjjel 2-ig,csüt 12-este fél 8-ig),pénteken de záróértekezlet és ami a legjobb,tanári buli du gyerekkel
!Na ennyit a június végéről...olyan vagyok,mint a mosogatórongy
!Ja,és emelett az új családi vállalkozás beindítása
!
!Amúgy mindent időre csinál
!
!
!
),akkor talizzunk...de most már tényleg
!!!!!
!
!Néha nekem is elképzelhetetlen ennyi alvás,de ha ennyi kell neki...addig is tudok egy csomó mindent nemcsinálni
!Kíváncsi vagyok, a hajón mi lesz...mert azért mégis csak mozogni fog,meg van hangja is... 2004.07.02 20:48
Elég nyűgi vagyok mostanában, elkezdtem hízni mint a malac, pihizni csak keveset tudok. Ráadásul a dokim úgy tűnik pont a szülésem várható idejében lesz szabin.
Én az uniós béreknek jobban örülnék.
2004.07.03 13:28
2004.07.04 08:34
A szomszednom is tanar, haaat...
Na ez volt az egyik ok, ami miatt vacillaltam a dokifogadas miatt. Mert hiaba ad at masnak, az majdnem olyan, mintha az ugyeletesnel szulnel, akkor meg minek fogadni? Lehet, hogy igy jarsz jol es szuper jo es konnyu szulesed lesz
Bar Anyum vallalta a bebiruhak kimosasat, ugyis naluk taroltuk eddig es ok kertes hazban laknak, konnyebben tereget... ugyhogy osszessegeben azert haladok
2004.07.04 10:42
Már csak vasalni kell. Én már nagyon mennék.
Ha meg nem,akkor sincs baj.
Annyira nem bírom, olyan hülye dolgai vannak. Sokszor olyan nehéz megállni, hogy ne förmedjek rá. És persze utálom, hogy töle kell segítséget kérnem.
Kész gyomorgörcs az egész. 
2004.07.05 19:08
Akkor mit mondjak en?!
Bar most ez a faros dolog kicsit elvette a kedvem, inkabb megvarnam, mig megfordul
.
Tudom, hulyeseg, nem is ez az elsodleges szempont, de akkoris... Jobban aggaszt, hogy tobb anyukat is ismerek, akiknek csaszar utan sok gondja volt /vegulis csak-csak hasi mutet ez is/, a seben kivul. Pl. peteelzarodas miatti lombik kovetkezore, vagy a kov. terhessegnel mar josolhato az ujabb csaszi, ilyenek.
Ha egyszer sikerul megallnod, akkor csak jo lehet. 
Sot, neha latlak felbukkanni egy-egy topicban es akkor mindig nyugtazom, hogy még megvagy
2004.07.05 20:45
Milyen szivacsot vettetek bele?
2004.07.05 21:25
Igaz kell még pár apróság,de így már nyugodtabb vagyok.
Főleg, hogy Dani most kitalálta, hogy ki akar rohanni az úttestre... Nagyon kiborít és félek, hogy anyósékat kicselezi. Van ötletetek, hogy mit csináljak Danival, hogy befejezze ezt az őrültséget?? Olyan mintha tetszene neki, hogy frászt kapok.
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/94936.jpg 2004.07.06 17:50
Már éjszakára sem kell pelus, de ha megyünk valahová kocsival akkor ráadom, mert megállni ugye nem mindenhol lehet.
Én is féltem a császártól, de hát ember tervez, gyerek végez...
Semmi, de semmi ne legyen a fejed alatt az első 24 órában! 2004.07.07 15:45
/, masreszt Reka nagyon erzekeny boru es attol tartottam, hogy a szivacsosnal jobban beizzadna. Egyebkent volt olyan verzio, hogy normal, felnott fenyoagyat veszunk es arra "igazi" matracot vettunk volna. 
En is aggodom, mikor Anyumek vigyaznak ra es elhagyjak a korletet
, mert attol tartok, mar nem tudnak olyan gyorsan reagalni Reka szelveszsegeire, mint kene. Pillanatok alatt el tud tunni o is
Nem mintha prud lennek, inkabb ovatos: azert a masik topicba a tobbiek altal feltett pocakos kepek nekem eleg mereszek a tobbiektol, annyi az "eltevelyedett" a neten, még itt a Babaneten is
.
,
2004.07.07 15:59
2004.07.07 17:28
A miénk még nem olyan aminél a gyereket az övvel fogod oda, hanem csak az ülést. Az ülésben külön 5 pontos öv fogja oda Dórit.
2004.07.08 07:20
)
2004.07.09 11:35
Teljesen egyedul, hatterenekles nelkul, csak a felenel kellett sugni, hogy még van tovabb...
2004.07.09 22:34

Olyan nehez ravenni, hogy mikrofonba beszeljen, annyira orultem neki /es ne a Telapo itt van-t enekelje, karacsony ota nem hajlando szinte mast felvetelre eloadni
/.
Nalunk a Kisteso hoz valami hasonlo nagy allatkak Rekanak, a tervek szerint. De elobb meg kene venni
2004.07.10 20:32
Elmondhatja magáról, hogy neki még megszületni sem volt nehéz.
A szépségért is meg kell szenvedni, nem? Van szebb, mint életet adni egy kisembernek...?
2004.07.12 13:11
!És nem,nem ringat a hajó,csak zakatol
!

!
!
!Hát sehogy nem tudlak meggyőzni..
????Najó,azért holnap korrepetálok egyet jópízért!
!
.De azért a remény megvan!És a pozitív gondolkodás a lényeg
!Ha meg nem akarod a hátbaszúrást,kérj altatást.Menetközben amúgy is az van,nem?
!És tényleg semmi fölösleg nincs!Minden menetkészen?
Hű,én biztos nem sürgetném,mert megint nagyon hamar megkívánnám a terhességet
!Így is csak irigykedek rátok!
.Ez olyan törvényszerű,nem?Amikor az ember akarja,tuti nincs egy elfogadható sem!Én is előre rettegek,amikor mi állunk neki...
!Szintemost is csak ilyen képeket tudtam csinálniróla...delaglább háttal is megismerem bmikor
!
!