Szép estét!
Mi még csak egy órája értünk haza, ma a nagycirkuszban voltunk néhány ovistárssal és jó hosszú volt, de nagyon élvezték a kölykök, első sorban csücsültünk, persze legjobban az oroszlánok és a kutyák, meg a bohóc a locsolgatásaival és tésztadobálásával tetszett nekik. Én viszont kipurcantam estére, mivel délelőtt, ebben a kellemes 32 fokban játszóterezni is kellett menni egy kicsit!
Bevallom, nekem olyan sok a napi termés, hogy nem tudom győzőm-e majd a tempót, mert hát nekem már van itt két 24 órában szórakoztató gyerkőcöm, akik napközben nem nagyon hagynak géphez ülni, max. ha alszanak délután és én nem, vagy majd ha ovi lesz és Lilit is felveszik októbertől, ha sikerül! Szóval bocsi a nem túl nagy aktivitásért!
HÉkás,
köszi a hozzáférést, nagyon szuper az oldal lett, majd igyekszem valami fotót feltenni, bár rólam nem nagyon van, én szoktam a családot fotózni!

Talán nem véletlenül???

:D Nagyon jók a képek, már mindenkinek kis csini pocakja van!
Melyik sorból hiányzom???
Bogyra,
örülök, hogy rendben minden a pocaklakótokkal, a miénknek is a törökülés a kedvenc póza, remélem holnap hajlandó lesz mást is mutatni!

Nekem is van Angelsound készülékem, nekem is volt a 16. héten egy futásom uh-ra Veszprémbe, mert két napig nem találtam a kölyköt!

:D De most, hogy már nagyobb, nagyon élvezhető, a tesók is barátkoznak a kicsivel pocakon keresztül, hallgatják és dumálnak neki és simogatják. Remélem kint is ilyen jó tesók lesznek majd!?
Somaanya,
a fiú névvel mi is gondban leszünk, mert nekünk a MArcell volt a sláger és most nem tudnék rögtön mondani valami mást ami tetszik, de Lili is csak a 33 héten dőlt el, így még van időnk!
Trudi,
mi volt ma? gondoltam Rád, mert hasonló cipőben járunk, kíváncsi vagyok mit döntöttetek!????
Kima,
drukkolok holnapra, várjuk az eredményt! Nekem tetszik a Brúnó, egyik ovis apukát hívják így, halál nyugis, jó fej!
Ági33,
üdv itt, bár én is újonc vagyok még itt!:D Neked is drukk holnapra!
Clara,
most már egy babakocsi tologatós képet is felrakhatnál nekünk!!
Alvás téma,
na az nekem sem mindig megy, a melleim feszülnek, néha hasam húzódik, ha rosszul vagy hirtelen fordulok,í gy már most visszaszoktam a kispárnára a pocak alá oldalt fekvésben és így jobb, bár a hajnali pisilések után nem mindig tudok visszaaludni, így reggel olyan vagyok 7-kor amikor kelnek a csibészek, mint akit fejbe vertek, még szerencse, hogy apa ágyba hozza nekem a kávét!
NEm tudok mindenre reagálni, megyek pihizni, holnap délelőtt vasalás, takarítás, főzés, délutánra jön anyósom a kölykökre vigyázni, amíg mi az Istenhegyi klinikára megyünk genetikai uh-ra, mert hétfőn azért "kicsit" sok volt este fél 10-kor 2 fáradt gyerekkel a dokimnál genetikai uh-ot nézni, meg kukacot lesni, így most kérünk segítséget!
Drukk minden holnapi vizsgálatosnak, szép napot!