A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

[quote="szilvánusz"]n írta:szilvánusza ez úgy hangzott, mint valami gyenge randirahívás..... :oops: :shock: :P

[quote]T írta:ényleg nagyon csini vagy és tök ismerős nekem. Egyszer tényleg összefuthatnánk a Rómain.

Na mi van csajok, flörtölgetünk, flörtölgetünk? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jobb is, ha megyek aludni :lol: :lol: :lol:

Bogi, örülök, hogy minden oké, és lécciléccilécci nézesd meg magad valakivel, hogy miért fogysz ennyit!!! Valami doki-félével, jó? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="szilvánusz"]na ez úgy hangzott, mint valami gyenge randirahívás..... :oops: :shock: :P

:lol: :lol: :lol:

Tényleg.....de ettől függetlenül okés a randi. Bevállalós vagyok, különben is pasival érkezem majd! :wink:

J.

Kép

Kép
somaanya

Szép estét!
Mi még csak egy órája értünk haza, ma a nagycirkuszban voltunk néhány ovistárssal és jó hosszú volt, de nagyon élvezték a kölykök, első sorban csücsültünk, persze legjobban az oroszlánok és a kutyák, meg a bohóc a locsolgatásaival és tésztadobálásával tetszett nekik. Én viszont kipurcantam estére, mivel délelőtt, ebben a kellemes 32 fokban játszóterezni is kellett menni egy kicsit! :D

Bevallom, nekem olyan sok a napi termés, hogy nem tudom győzőm-e majd a tempót, mert hát nekem már van itt két 24 órában szórakoztató gyerkőcöm, akik napközben nem nagyon hagynak géphez ülni, max. ha alszanak délután és én nem, vagy majd ha ovi lesz és Lilit is felveszik októbertől, ha sikerül! Szóval bocsi a nem túl nagy aktivitásért!

HÉkás,
köszi a hozzáférést, nagyon szuper az oldal lett, majd igyekszem valami fotót feltenni, bár rólam nem nagyon van, én szoktam a családot fotózni! :D Talán nem véletlenül??? :D:D Nagyon jók a képek, már mindenkinek kis csini pocakja van!
Melyik sorból hiányzom??? :D :wink:

Bogyra,
örülök, hogy rendben minden a pocaklakótokkal, a miénknek is a törökülés a kedvenc póza, remélem holnap hajlandó lesz mást is mutatni! :D Nekem is van Angelsound készülékem, nekem is volt a 16. héten egy futásom uh-ra Veszprémbe, mert két napig nem találtam a kölyköt! :D:D De most, hogy már nagyobb, nagyon élvezhető, a tesók is barátkoznak a kicsivel pocakon keresztül, hallgatják és dumálnak neki és simogatják. Remélem kint is ilyen jó tesók lesznek majd!? :D

Somaanya,
a fiú névvel mi is gondban leszünk, mert nekünk a MArcell volt a sláger és most nem tudnék rögtön mondani valami mást ami tetszik, de Lili is csak a 33 héten dőlt el, így még van időnk! :D

Trudi,
mi volt ma? gondoltam Rád, mert hasonló cipőben járunk, kíváncsi vagyok mit döntöttetek!????

Kima,
drukkolok holnapra, várjuk az eredményt! Nekem tetszik a Brúnó, egyik ovis apukát hívják így, halál nyugis, jó fej! :D

Ági33,
üdv itt, bár én is újonc vagyok még itt!:D Neked is drukk holnapra!

Clara,
most már egy babakocsi tologatós képet is felrakhatnál nekünk!! :D

Alvás téma,
na az nekem sem mindig megy, a melleim feszülnek, néha hasam húzódik, ha rosszul vagy hirtelen fordulok,í gy már most visszaszoktam a kispárnára a pocak alá oldalt fekvésben és így jobb, bár a hajnali pisilések után nem mindig tudok visszaaludni, így reggel olyan vagyok 7-kor amikor kelnek a csibészek, mint akit fejbe vertek, még szerencse, hogy apa ágyba hozza nekem a kávét! :D

NEm tudok mindenre reagálni, megyek pihizni, holnap délelőtt vasalás, takarítás, főzés, délutánra jön anyósom a kölykökre vigyázni, amíg mi az Istenhegyi klinikára megyünk genetikai uh-ra, mert hétfőn azért "kicsit" sok volt este fél 10-kor 2 fáradt gyerekkel a dokimnál genetikai uh-ot nézni, meg kukacot lesni, így most kérünk segítséget!

Drukk minden holnapi vizsgálatosnak, szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Csak iszonyat gyors bekukk, mert leesik a fejem a fáradságtól:
Hékás!
Tök jó a blog, már tettem is fel képeket (nekem is nagyon sokat segített a leírás). Remélem hamar belejövök a használatba.

Mégegyszer köszi.
MOst másra nincs időm, mindenkinek jó éjt, vigyázzatok Magatokr és a babákra!

Kép
akire79

Brigi!
Nekünk is csak úgy bevillant ez a név, de egyre jobban tetszik. vezetéknév is jó lenne hozzá.

Bogyra!
Nálunk is ez van. apa hazajön onnan övé a gyerkőc. Megvallom, olyankor nekem is jó egy kis "szabadság" :oops:

Soma!
Akkor hármasban nyomjátok? :lol: :lol: :oops: :oops:
Egyébként én is egy teljesen más arcot képzeltem a nicknév mögé.

Tamesz!
Köszi a drukkot és örülök, hogy neked is bejön a név :D :D :D Remélem, ha így hívjuk, akkor nyugis lesz, mint az a bizonyos ovis apuka, mert Marcim hyperaktív és szerintem beleörülnék még egy ilyen gyerekbe :oops: :oops:

Lépek aludni. Holnap jövök. Jó éjt mindenkinek

Kima
Kép
Kép
kima75

[quote="hékás"]
írta:
hékás
Klemencia, Te nem itt éltél korábban? Majd szólj, ha kell jönnöd valami vizsgálatra, és akkor előtte 10 perccel ott leszünk a kórház előtt :lol:

Mi 13. kerületiek vagyunk. Csak a dokinéni miatt jött képbe az Uzsoki.

Szólok, ha vizsgálatra megyünk. Emélékeim szerint a terheléses cukor lesz a következő, de szerencsére az még odébb van. Nagyon félek tőle, sosem bírtam a vérvételt...el sem tudom képzelni milyen az, ha egy nap többször szúrnak meg :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Klemencia, Ági üdv köztünk!!!! :D

Köszönöm a tippeket az allergiára és a kutyával kapcsolatban, az oregánót ma ki is próbálom :wink:

Hékás- én is szeretnék belépő kódot kérniiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Somaanya- Én az Áronra szavazok :P Nekünk is benne volt a listába. Először szerintem minden név furi, de minnél többet ismételgeted és így szólítod egyre jobban tetszik. Legalábbis mi így voltunk a Barnával :)

Francesca- A Dominick szerintem nagyon szupi név :lol:

Bogyra-Nagy gratula jó eredményekhez :lol: Hogy fogod kibírni, hogy nem tudod milyen nemű? Mikor lesz legközelebb Uh?

Trudi- nagyon szorítok, tuti minden rendben lesz :D

Alvással kapcsolatban én is egyre rosszabbul alszom, most kitaláltam, hogy beszerzek egy olyan szopi párnát, amit a két láb közé helyezve kényelmesen lehet aludni, félig hason v oldalt! Én mindig is hason alvó voltam és nagyon hiányzik :roll:

Tegnap turi körúton voltam, és olyan jó volt tök sok mindent vettem Barnunak, olcsón! Ismeritek Zuglóban a nagy Háda turit a Nagy Lajoson? Jövő pénteken lesz árucsere, szerintem érdmes elmenni!!!

Voltam háziorvosnál is, megkaptam a rendes beutalóm a terheléses cukorra, jövő héten megyek :( Azt mondta, mivel én ájulós vagyok, és az előző vércukrom jó volt, az éhgyomit kihagyhatom és egyből a cukris lötyivel menjek oda :)

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Klári az nagyon szép szinű az a lilás és ha a következő nektek lány lesz annak is jó lesz! :D

Hékás köszönöm szépen a meghívót már töltöttem is fel képeket magunkról de kétszer elrontottam és 6képet ír közbe csak 4van nekem mindegy! Tök jó ötlet a blog így tényleg megismerjük egymást látjuk ki kivel beszélget :D

Lányok ma meglett az AFP eredményem és csillagos lett! :( terhes AFP 16.heti: 24,80 ng/ml
AFP átlag: 40,70 ng/ml
MOM index: 0,80
ez rossz eredmény szerintetek tök parázok még sose volt ennyi csillagom a véreredménybe! 6csillag egy féloldalnyiba! :cry:

KépKép
ldetti

Brigi Írtam neked privit, hogy én is kérek meghívót, csak sajnos mostanában sok a munka itt Balcsin az építkezéssel ezért nem tudok olyan gyakran jönni.
Üdvözlöm az újakat, klassz, hogy egyre többen vagyunk.
Trudi Mi van veled írj, ha tudsz.
Múltkor írtam, hogy a genetikai UH-n a rendelőben a szonográfusnő el akart küldeni külön genetikai vizsgálatra az 1:320 as velőcsőzáródási rendeletességet kimutató eredményem miatt, de a doki nem írt beutalót. Hát én azért nem nyugodtam meg, ezért Szombatra kértem egy soron kívüli időpontot Hajdú Krisztinától a Praxisban. Tudjátok hogy van ez, a napok múlásával csak berágta magát a kisördög a fejembe. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen! Ráadásul a babócát is alig érzem inkább csak hiszem, hogy ő mozog, mint ténylegesen érzem, pedig Ti már régen érzitek a babócákat. Ez is nyugtalanít!

Nóra

Kép
fikuszka

sziasztok!

Jó nagy volt a pörgés este, ráadásul most elszállt amit eddig írtam :twisted:

Somaanya: hosszú, hullámos hajúnak képzeltelek és nagyobb darabnak :oops:

Francesca: a Dominick vagány név, nekem nagyon tetszik!

Egyébként tegnap 20mp-et sikerült a férjemmel név témában beszélgetni, és neki az Ádám vagy a DÁvid a befutó. Ádám esélyes lehet nálam is, de azért még keresgélek...
Kima: drukkolok, hogy megtudjátok a nemet!

Bogyra: Klassz, hogy minden rendben a gyerkőccel! Remélem, ma már Te is jobban érzed magad!

Ági 33: üdv itt már nem csak "külsőleg" hanem "belsőleg" is

Reunion: A Graco-nak vannak ikerkocsijai, esetleg nézd meg azokat. Sok helyen kaphatóak.

Én egyébként tegnap találtam egy boltot, ahol a múltkor kinézett babakocsi most akciós, 1 db van belőle, úh félretették, pénteken megyünk és vszínű meg is vesszük.
Így néz ki:
http://www.pelenkaakcio.hu/babakocsik/r ... oTour.html

A bolt egyébként 11-18ig van nyitva, de az én drága főnököm elengedett, hogy ezt a fontos missziót teljesíteni tudjam :D

MEgyek, megnézem a blogot is. Ha az is így fog pörögni, én teljesen lemaradok, mert nálunk már 2 hete pörög a biznisz, és egyre kevesebb időm van :roll: :roll:

Ja, és ma reggel jó korán kelltem, mert mentem egy tárgyalásra - amit a partner elfelejtett lemondani :x , tehát tök feleslegesen. Viszont megígérte, hogy legközelebb sütivel kárpótol 8)

Kép
szerencsemák

Bogaracska Én azt halottam, hogy az alergiát szinte meg is lehet szűntetni kálcium adagolásával, csak erről azért nem beszélnek, mert akkor nem lehetne annyi gyógyszert eladni. Nem tudom, hogy igaz-e a hír, mert én nem vagyok alergiás, de érdemes lenne kipróbálnod, a kálcium amúgy is jól jön most a babóca miatt is!

Nóra

Kép
fikuszka

Köszi fikuszka az ötletet! Én napi egy kalcium pezsgő tabit iszom, de lehet, hogy többet kellene :? Most vettem egy homeós bogyót azzal is megpróbálkozom hátha.
A babamozgás miatt ne aggódj, én is a 18. hét után kezdtem el igazán érezni, és mostmár kivülről is látszik, ha focizik :wink:
Tényleg nevetek van már???

Kép
Kép
bogaracska

Szép napot mindenkinek :!: :!: :lol: :lol:

Bogaracska: Az alvással hasonlóképpen vagyok mint Te. Én is hason alvó voltam, és nagyon hiányzik nekem is. :? Erről a szopipárnáról már hallottam, hogy segíthet az alvásban, lehet én is kipróbálom. :D

Trudi még mindig nem jelentkezett, kezdek aggódni érte :!:

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="bogaracska"]S írta:bogaracskaziasztok!

Voltam háziorvosnál is, megkaptam a rendes beutalóm a terheléses cukorra, jövő héten megyek :( Azt mondta, mivel én ájulós vagyok, és az előző vércukrom jó volt, az éhgyomit kihagyhatom és egyből a cukris lötyivel menjek oda :)

A 23. héten már terheléses cukor van...jaaaj. Én azt hittem az a 28. héten van. Az már nekem is nagyon"közel van".
Én sem bírom a vérvételet, vajon nekem is tolerálná az orvosha sírnék neki kicsit??? :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="ldetti"]S írta:ldettiziasztok!

Lányok ma meglett az AFP eredményem és csillagos lett! :( terhes AFP 16.heti: 24,80 ng/ml
AFP átlag: 40,70 ng/ml
MOM index: 0,80
ez rossz eredmény szerintetek tök parázok még sose volt ennyi csillagom a véreredménybe! 6csillag egy féloldalnyiba! :cry:

Nekem a szülésznő barátnőm az AFP előtt azt mondta, hogy ne izguljak akkor sem, ha nem jó eredményt kapok, mert elég megbízhatatlan, sok embernek jön ki makk egészséges babával kimondottan rossz eredmény.

Ágnes

Kép
klemencia

Megnéztem a blogot, jó sok kép van már fenn...Csatlakoztam én is a feltöltők köréhez :D A 16+5 pocakfotómat valamiért nem mutatta, de holnap úgyis lesz 18+5, majd azzal újra próbálkozom...
üdv:
szcsm

Kép
szerencsemák

Idetti
csak gyorsan az AFP-re, nem kell rajta tipródni, nekem az első két gyerekkel ennél alacsonyabb volt, mert pl. nem vették figyelembe a súlyomat, hogy nem átlag 55 vagy 60 kg vagyok, hanem több. Most érdekes módon beleszámolták és jó lett. Szóval lehet ez is, vagy nem biztos, hogy pont jókor vették le. JA és azt hiszem 0,75-nél van az alsó határ, szóval ne parázz!!!
A többi csillagos eredményt meg majd megnézi a dokid, mert a kismamáknál lehetnek eltérések, nem kell parázni, nálunk más a tűréshatár! Nekem pl a baktérium számom jóval több, de a doki azt mondta, hogy annyival nem, hogy antibiotikumot adjon, még elfogadható az érték, de persze én is hülyére aggódtam magam miatta júni végén. NYUGI!!!!

SZCSM,
szupi a babakocsi, a színe is ez lesz?

Na szaladok, csak felhoztam a vasalt cuccokat, most jön a főzés! :D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Somaanya: gratulálok a jó eredményekhez! :)

ági33: szia, üdv köztünk, nem vagy még elkésve a csatlakozással! :)

Én is remélem, hogy Turdival minden rendben, reméljük hamarosan jelentkezik!

Kima: megy a drukk a mai uh-ra. Majd írd ám meg, hogy mit mondtak! :)

Én ma délután nőgyógyászhoz megyek, de csak megvizsgál, megnézi a méhszájat, ilyesmik, uh. nem lesz sajnos. Pedig úgy megnézném megint a picurkámat!

Bogyra: örülök, hogy minden rendben van veletek, izgultam értetek! :)

Tamesz: megy a drukk az uh miatt, majd írd ám meg, hogy mi volt! :)

Brigi: köszi a leírást a képfeltöltéssel kapcsolatban, tök jól leírtad, remélem így sikerül majd képet feltöltenem. :D

Megnéztem a blogot, tök jó, hogy már több kép is van fenn, végre megismerhetjük egymást és tudni fogjuk ki kit takar. Lányok, nekem a legfrissebb képeim a tavalyi esküvői képek. Azóta nem készült kép rólunk. Nem baj, ha egyenlőre felteszek 1-2 esküvős képet? :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

[quote="tamesz"]I írta:tameszdetti
csak gyorsan az AFP-re, nem kell rajta tipródni, nekem az első két gyerekkel ennél alacsonyabb volt, mert pl. nem vették figyelembe a súlyomat, hogy nem átlag 55 vagy 60 kg vagyok, hanem több. Most érdekes módon beleszámolták és jó lett. Szóval lehet ez is, vagy nem biztos, hogy pont jókor vették le. JA és azt hiszem 0,75-nél van az alsó határ, szóval ne parázz!!!
A többi csillagos eredményt meg majd megnézi a dokid, mert a kismamáknál lehetnek eltérések, nem kell parázni, nálunk más a tűréshatár! Nekem pl a baktérium számom jóval több, de a doki azt mondta, hogy annyival nem, hogy antibiotikumot adjon, még elfogadható az érték, de persze én is hülyére aggódtam magam miatta júni végén. NYUGI!!!!

Klemencia, Tamesz köszönöm szépen lányok, az AFP-t olvastam, hogy pár embernek nem jó eredményt mutat de nekem a vérképem sem túl bíztató sajna! És a 2 együtt rosszabb azért izgulok ma megyek nődokihoz és megkérdezem hogy van-e baj!

Meg voltam múlt héten védőnőnél és mondtam neki, hogy állandóan fáj a fejem van, hogy egész nap és szédülök is sokszor, múltkor is nekimentem úgy a falnak az erkélyen mikor teregettem, hogy végighorzsoltam a karom, ahogy megkapaszkodtam, amikor a védőnő mérte 90/50 volt, úgy hogy egy kicsit izgultam a mérlegelés miatt a pulzusom meg 103 az meg magas! Ráadásul kétszer kellett mérni mert először nem mutatott semmit az a régi fajta mérő!

Van valakinek vérnyomás problémája köztetek? Mit csináltok olyankor? Nekem azt mondta a védőnő, hogy igyak meg egy kávét és fejfájásra vegyek be egy algopirint! Csak az a baj, hogy nem kávézok gyógyszert meg nem akarok bevenni, félek, hogy árt a Picinek!

KépKép
ldetti

találtam 1-2 nászutas képet is, ami Dublinban készült, olyat is tehetnék fel, de én egyiken sem tetszem magamnak. :) Elég kritikus vagyok magammal szemben. Jah és találtam 2007-es közös képet is. Nah nem jártatom a számat, rászánom magam és felteszem őket. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Idetti, a 0,8 tökéletes AFP!

Nekem is ennyi volt Emivel. (akkor abban a kórházban 0,55 volt az alsó határ, a mostaninál 0,7, de láttam már olyat, ahol 0,8 -tól tartották jónak. A te eredményed még abba is beefér, szerintem ne aggódj.

Amúgy nem értem, ebben az afp-ben a MOM 1,0 az átlag? mert akkor elég érdekes szórásopkkal dolgoznak, felfelé 2,6-ig jó, lefelé meg csak 0,7-ig... vagy nem 1 az átlag?

KépKépKépKépKép
uxi

Idetti: nekem is mindig alacsony a vérnyomásom, sokszor szédölgök is emiatt. Szerintem a kávé sem nagyon segít, én napi egyet iszok reggel és így is még csak 100/60 szokott lenni. Mondjuk én nem is kérdeztem a védőnőt, hogy mit lehetne tenni, hogy magasabb legyen. Bár igazság szerint nekem terhesség előtt is ilyen alacsony volt a vérnyomásom.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Pulzus: a 103 szerintem nem rossz. Nekem is általában 100 körüli.
Kismamáknál más a pulzus elbírálása, mert sokkal több vért kell ugyanannak a szívnek keringetni, tehát szegénynek többet kell verni is.

KépKépKépKépKép
uxi

Tamesz: igen elvileg khaki zöld valami világos betéttel. Szerintem ez jó kis uniszex szín. Holnap beszámolok, hogy megvettük-e

A barátnőmmel most épp levelezésben vagyunk, hogy kell-e még nekem valami Angliából, küldött egy listát hoyg ő miket tett félre, még textil pelenka és pléd is van a csomagban, úgyhogy most megint nagyon happy vagyok. Gyakorlatilag a gyerek 6 hónapos koráig már csak némi zoknit és harisnyát kell vennünk.

Most úgy érzem magam ,mint amikor még Londonban éltem, és annyi időm volt, hogy a karácsonyi ajándékokat már október közepére beszereztem mindenkinek :lol: :lol: :lol:

ldetti: nekem alacsony a vérnyomásom, de nincs vele bajom. Igyekszem napi 5x enni valamit, hogy a vércukrom ne menjen le, és minden ok. És nyugi, addig felesleges izgulni, amíg a dokiddal nem beszéltél!!!

Kép
szerencsemák

Hékás, légyszi küldjél nekem is bloghozzáférést, priviben küldtem emilcímet.

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="ldetti"]
írta:
ldetti

Meg voltam múlt héten védőnőnél és mondtam neki, hogy állandóan fáj a fejem van, hogy egész nap és szédülök is sokszor, múltkor is nekimentem úgy a falnak az erkélyen mikor teregettem, hogy végighorzsoltam a karom, ahogy megkapaszkodtam, amikor a védőnő mérte 90/50 volt, úgy hogy egy kicsit izgultam a mérlegelés miatt a pulzusom meg 103 az meg magas! Ráadásul kétszer kellett mérni mert először nem mutatott semmit az a régi fajta mérő!

Van valakinek vérnyomás problémája köztetek? Mit csináltok olyankor? Nekem azt mondta a védőnő, hogy igyak meg egy kávét és fejfájásra vegyek be egy algopirint! Csak az a baj, hogy nem kávézok gyógyszert meg nem akarok bevenni, félek, hogy árt a Picinek!

Nekem az első két vérnyomásmérésnél a dokinál 128/90 volt a vérnyomásom (fehérköpeny szindróma), elkezdte méretni velem reggel-este, hogy ha tényleg magas, tudja kezelni, úgyhogy nekem elég pontos kimutatásom van a vérnyomásom alakulásáról az elmúlt két hónapban. Bízvást álíthatom, hogy remek érték a 90/50, az enyém 84/49 és 120/52 között szokott mozogni, időjárástól, mérési időtől, igénybevételtől függően. Az orvosom el volt ragadtatva, hogy végre egy kismama, akinek nem magas a vérnyomása.
Szerintem ne aggódj.
Ameddig azok a szörnyű melegek voltak, nekem is rendszeresen fájt a fejem. A védőnő nekem tejes kv-t, vagy kólát javasolt. Az orvos meg algopyrint, mondván, hogy teljesen normális, hogy jobban érzem terhesen a frontokat.
Most, hogy kicsit hűvösebb van, már nem szokott szerencsére fájni a fejem. De ameddig fájt, én kólát ittam, nagyon jól esett a hideg, szénsavas üdítő.

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Máris (közel 3 hét után) megérkezett az AFP eredményem. Nem tudok részleteket, csak annyit mondott telefonba a védőnő, hogy 0,89. Azt mondta ez jó.
Tudtok vmit, hogy mit jelent ez?

Athena

Timi
athena

Ja, és nézegetem a blogot!
Mindenki egészen más, mint ahogy elképzeltem. Csupa csinos kismama! Őrület!
Valamelyik nap, ha eljutok odáig, akkor teszek fel én is pár képet.

Timi
athena

Uxi köszönöm szépen!
Ez a baj, hogy mindenhol, más az elfogadott eredmény! Ma délután úgyis rákérdezek a dokinál!
A pulzussal az a bajom, hogy alacsony vérnyomásnál normál vagy kicsit magas a pulzusom! De akkor ez legalább jó köszike! :)

Adrienne és neked nem mondott semmit a doki, hogy alacsony? Azt tudom, hogy az baj ha nagyon magas de az alacsonyról nem mondanak semmit!

Szerencsemák de jó, hogy te már ennyi mindent vettél a babódnak én még csak most fogom elkezdeni! :roll: Te kb. hogy számolsz? Miből mennyi kell 1 téli babának? Hiszen hamar kinövi! Az alsó ruházatból rugi, body én minden napra vennék 1et a felső ruhákból meg mondjuk naci , pulcsi kb 5-5dbot és ilyen overáll meg lábzsák max 2öt! Láttam olyat ami lábzsák és szét is lehet az alját cippzározni overállnak lehet olyat veszek! Meg gondolom 1vastag sapi kesztyű meg ilyenek!
Én is eszek legalább 5ször 1nap keveset, és sok folyadékot iszom, de hát ez van! :roll: Ma megkérdezem a dokit! :lol:

KépKép
ldetti

Idetti: nem, nem mondott a doki semmit az alacsony vérnyomásra. Még terhesség előtt is kérdeztem az orvost és azt mondta, hogy inkább alacsony legyen mint magas. Ennyi volt az össz hozzáfűznivalója.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Köszi Klemencia! Én is méregetem mostanában mikor úgy érzem, hogy szédülök, neked mikor először mérték a per érték volt magas és utána magától beállt?
Hát igen amikor azok a nagy melegek voltak még rosszab ki se akartam menni a lakásból a ventillátor állandóan ment!

Szia Athena nekem is ma jött meg az AFP eredmény én is most kérdeztem a lányokat az enyém 0,80 azt mondták az jó érték! Szerintem a 0,89 is jó! Én ma megyek dokihoz és felvilágosítattom magam, hogy mi ez, és még milyen parázós vizsgálat lesz! :roll:

KépKép
ldetti

Sziasztok!

Bekukkantottam a blogba, milyen szépen gyűlnek a fotók :wink: Jó titeket látni, végre arc is társul a nevekhez. Majd megnézem, hogy melyik bejegyzés nem tökéletes, azokat kommentelem majd, hogy legközelebb mit kell másképp csinálni, jó?

Tamesz, a Marci gyerekkel rendelkezők sorából hiányoztál :lol:

Úgy látszik, Somaanya nem jó nicket választott. Én is mást képzeltem el. Olyan igazi tenyeres-talpas lányt :lol: :lol: :lol: De tévedtem, méghozzá óriásit :lol: :lol: :lol:

Klemencia, nem tudom, az Uzsokiban hogy van, de az Istvánban egyszer szúrnak a cukor miatt :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogaracska, szólj, ha jössz a Hádába, lehet, elsétálunk. Ha pénteken van árucsere, akkor jövő héten hétfőtől szerdáig féláron kiárusítják a meglévő készletet :lol:

Detti, ahogy közeleg a szülés, egyre rosszabb lesz a vérkép, erre készülj fel. Az AFP persze más, arra jobban odafigyel az ember... Voltál kombi vagy integrált teszten? Mert akkor a helyedben nem aggódnék :wink:

Az én vérnyomásom is alacsony, de nem foglalkozom vele. Ha szédelgek, leülök :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ldetti!

Akkor ha megtudsz valami okosat, akkor oszd meg velem is kérlek! Én csak jövőhét második felében megyek dokihoz, csak akkor tudok meg bármit is

Timi
athena

[quote="adrienne29"][ írta:adrienne29b]Idetti: nem, nem mondott a doki semmit az alacsony vérnyomásra. Még terhesség előtt is kérdeztem az orvost és azt mondta, hogy inkább alacsony legyen mint magas. Ennyi volt az össz hozzáfűznivalója.

Ezt nekem is mondta a védőnő, hogy inkább alacsony legyen mint magas de már a terhességkor! Nekem elötte magas volt! :roll:

KépKép
ldetti

Athena: nekem a dokim azt mondta, hogy 0.8-2.5 között jó az AFP. Nekem 2.39 lett, erre azt mondta, tökéletes. Én elhittem neki.

ldetti: nekem hétvégén volt egy "bekattanásom" akkor vettem meg szinte mindent (illetve utólag még a barátnőm gyerekétől is örököltem).Ne nézz hülyének, mondtam, hogy bekattantam :lol: :lol: Nekünk most van 12 body-nk és 14 rugdalózónk, 6db láb nélküli rugink, 13 ilyen-olyan gatyónk, 14pólónk, 6 pulcsink v kardigánunk,4 sapink, 6pár zokni, 2 hálózsák, overal...Mindez 3 hónapos koráig... :oops: A férjem közölte, hogy mosnom nem nagyon kell, mert minden napra lesz új ruhája a gyereknek...Szerintem ne ebből a listából indulj ki ( :wink: ), de állítólag BOdyból és rugdalózóból kell jónéhány. Sztem valahol a 100. oldal (+/- 5) környékén értekeztünk erről bővebben. Remélem, a dokid tud adni valami tuti tippet, hogy ne szédelegj....

Kép
szerencsemák

Hékás!
Oszlasd el a homályt bennem kérlek! Milyen az a kombi vagy integrált teszt? Én csak vérvételen voltam 16 hetesen, abból lett AFP eredményem, amiről részleteket nem tudok, csak annyit, hogy 0,89.
Mitől vagytok ennyire felvilágosultak? Csak az én dokim/védőnőm nem avat be engem ilyenekbe?

Timi
athena

Szia Hékás! Voltam integrált teszten és amikor a 4D-n voltam csináltattam Négyes tesztet de annak még nincs eredménye! Azt mondták most péntek! Aztán majd összehasonlítattom az orvossal!
Akkor sokan "küzdünk" alacsony vérnyomással akkor befogom ha ez normális! :lol: Nem tudtam!
Tök tetszik a blog! :D

Athena ha hazajöttem dokitól megpróbálok jönni és megírom mit mondott 18:30ra megyek és vinnem kell a véreredményt!

KépKép
ldetti

Athena, a kombi és az integrált teszt is a 12. heti genetikai UH után egy plusz vérvételt jelent, a kombi a Down- és Edwards kórt szűri, az integrált még több betegséget. Több arányszám az eredménye, ami azt mutatja, hogy mekkora az esély a babánál a genetikai rendellenességekre.

Nekem a dokim mondta, ő küldött el, de az első gyerekkel nem is voltam. Akkor még nem volt ennyire felkapott :lol:

Lányok, megnéztem a képfeltöltéseket, ügyesek vagytok. Páran ugyan konzekvensen lehagyják az egyik címkét, vagy a nick nevet vagy a fotó típusát. Most megcsináltam, de majd figyeljetek oda, jó? Csak hogy össze lehessen hasonlítani a képeket :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

HÉkás: kinevezhetlek tiszteletbeli blog moderátornak? :lol: :lol:

Kép
szerencsemák

Láttam a blog nézettségből, hogy használjátok :lol: :lol: :lol: 2 nap alatt vajon elérjük a 500 betöltést? :lol: :lol: :lol: Az 500. látogató majd jelentkezzen, jó? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Szuper, akkor olyanon én is voltam. Csak nem mondták, hogy így hívják, de a 12. héten tőlem is vettek vért, és a genetikai labor vizsgálta, és Down-kór szűrés volt. AKkor jó :)
Köszi a megnyugtatást :)

Athena

Timi
athena

Nincs mit, könnyen ment :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: Hol látszik, hogy ki hányadik betöltő?

Icu
Kép
Kép
icu03

Ja, és köszi a javítást. Mikor elmentettem észrevettem a hibát, de nem tudtam hogy kell javítani. :oops: :oops: Még jó hogy Te ennyire otthon vagy ebben :wink: :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Ha görgetsz lefelé az oldalon, ott vannak kis vonatok. Ott a nézettség.

Viccelsz, persze, hogy otthon vagyok, már jóideje vezetek saját blogot - nem is egyet :lol:

Ha elrontod, és javítani kell, akkor ahol új bejegyzést viszel fel, ott kattints arra, hogy bejegyzések, majd kattints arra a bejegyzés-névre, amit elrontottál. Erre megjelenik az eredeti szövegszerkesztő ablak, és már javíthatod is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok, egy tanács a ruhavásárláshoz:
56-os méretből ne halmozzatok fel óriási készletet, mert lehet, hogy egyből 62-essel nyit a baba. Nálunk Beni ezt csinálta, pedig szép kis fiús 56-os bodykat szereztem neki :oops: . Mivel már a 37. héten 3500 gramm fölöttinek mérték, a kórházi csomagba tettem 56-os és 62-es ruhákat is, de az 56-oshoz hozzá sem nyúltunk.

KépKépKépKépKép
uxi

Brigi: Köszi az infót, remélem ha legközelebb ilyen lesz ki tudom magamtól javítani. :oops: :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Hékás- köszi a meghívót! De nem tudok belépni :( Nem tudom mit csináltam rosszul, elküldenéd újra :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!
Olyan sokat írtok, hogy csak na! De jó olvasni Titeket, mert bár hihetetlen, de egy év alatt is egy csomót felejt az ember, és néha itt döbbenek rá: jéééé, hát ez tényleg most jön majd! :shock: :)
Ez a házasági anyakönyvi kivonat témakör példul megint meglepett.
Cat, Hékás: én is a CÉG embere vagyok :lol: Én is azért szeretem a Babér utcát, mert ott könnyű parkolni. :wink:
Babamozgás: bár nekem második gyerek, mégis csak a 20. hét körül kezdtem el érezni, és nem is mozog állandóan, max 2-3szor érzem egy nap. Nekem olyan érzés, mint egy nagy szívdobbanás. :oops:
Alvás: elsőszülöttem sajnos még mindig kel éjszaka, így az álmatlanság sajnos messze elkerül. Gyakorlatilag éber kómában vagyok a nap minden percében. :D
Kelengye: de jó azoknak, akik már vásárolgatnak! Bevallom őszintén, hogy én már a téli-karácsonyi leárazásokat várom, akkor szerzek be majd sok mindent. Arra vigyázzatok, hogy pólót, és rövid újjú bodyt nem biztos, hogy érdemes venni, mert előbbi úgyis felcsúszik egy kisbabán (és így a derekát nem védi), utóbbi pedig hideg lesz télen. Bár lehet, hogy másnak más az öltöztetési technikája- annak esetleg olcsón felajánlom megvételre az általam anno feleslegesen beszerzett, ámde soha nem használt kis 56-os ilyen rucijaimat :lol:
Mindenkinek szép napot,
Marcsi

macianyu

Megjöttem az uh-ról. Teljesen egészséges KISFIÚ :D :D Brigi, te boszorkány vagy :lol: :lol:

Majd még később jövök, most mennem kell, mert Mari rángatja a pólómat :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: