A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Igen, Andi, igazad van :lol: :lol: :lol:
Bár én a múltkor nem álltam meg és vettem diétás csokit, amiben csak fruktóz volt, cukor meg egyéb mesterséges vackok meg nem, annyira jólesett :oops: de csak annyit ettem, amennyi belefért a szénhidrát keretbe :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,én vettem piros mogyoróst,keserű csokisat.Abból szokta, 1-2 kockát enni,ha már nagyon nem bírom.Lemértem egy kockát,10g az semmi.Abban azért nincs annyi ch,hogy baj legyen.
Neked sincs valami jó fej védőnőd :evil:

Kép
v.andi

Süti, Neked meg nem is reagáltam..:?
szóval átküldöd lécci a barátnőd számát?

Köszike[/b]

Kép

Kép
móka:)

Szép estét! :)

Petra, nagyon nagy drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Ügyesek lesztek, meglásd!!!! :)

Kíváncsi vagyok, vajon megeredt e a babaeső ? ;)

Manó
, Ati egy percet nem aludt egész nap... :shock: :? 8) de túlélte a napot :)

Hát csajok, az ágy mellé ugrást megmosolyogtam, a fiók sarkába való fejbe verést nem, ott majdnem én is bőgtem, az azért iszonyatosan fáj... a hibiszkusz ölelgetése sem volt vészes azért ;)

Jelentem kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igen, igen igen igen igen igen igen igen, igen igen igen igen igen igen igen, igen igen igen igen igen igen :D :D :D :D :D :D :D
Ragyogó rend van a gyerekszobában, minden szét válogatva, fakockák a fakockáknál, lego a legonál, állatok az állatoknál, stb stb stb.... letörölgetve, elpakolva, szét szortírozva, szelektálva, éééés kiporszívózva. Jesssssssssssz :) Holnapra a szőnyegsika maradt ezzel a h2o-s csodamasinával, kipróbáljuk hogyan válik be...

Antiszoc-ság: tegnap csináltam egy bazi nagy táblát, rá van írva, lurkó alszik NE csengess!!!!!! Jóóóóóóóó naaaagy betűkkel. Ma ezt szépen kitettem az ajtóra, hogy 1: Ati bármikor beájulhat, ne zavarják fel /nagyanyós konkértan/ 2: nekem sem hiányzott senki ma.
Baszki, nem csengetett nagyanyósom ?????? lettem én olyan ideges, hogy egy büdös szót sem szóltam, csak szemmel öltem. /azt nagyon tudok/ mit gondoltok, miért jött??? hozott bakker 5 db őszibarackot a tegnapi vödör mennyiség után!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: gyűűűűűűűűűűűűűűűűűűlölöm a barackot!!!!!!!!!!!!! Hát én lettem olyan, de olyan zabos, hogy csak na. Aztán közölte, hogy egyszer már volt fent, de kint volt a tábla, h nem lehet csengetni. Mondom, most is kint van 8) 8) 8)
de hát bla bla bla......
Elment, csinálnám tovább a dolgomat, 5 perc múlva megint csengetnek, szomszéd srác az jött megnézni a vezetéket /nem műkszik x számú konetkorunk/ közöltem vele, hogy körül nem nézhet, hozzám nem szólhat és punktum.
fél 7 körül pedig Ati kint játszott az erkélyen, megyek ki érte, hogy fürdés, alvás, erre nagyanyós az udvarról közli, hogy megy fel papa Atiért. Mondom he???????? mégis miért jönne fel??????? hát, hogy lehozza az udvarra macskázni.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Közöltem, hogy szó nem lehet róla, gyerek fürdik és alszik és pont.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Na, most megint visszaolvasok, mert kihagy az agyam... Scooperrel mizu??

vicger

Anna, én mint gyermekvédelmis cáfolom amit a védőnőd állít! Egyáltalán nem megy ki a gyejó, ha valaki nem él a védőnői szolgálat kínálta khm, khm, szolgáltatásokkal.
Ellenben panasszal lehet élni a védőnői hozzáállás miatt a megyei védőnőnél. Szóval Anna, ne hagyd magad! :)

vicger

Sziasztok lányok! Kriszti: A csengöt nem lehet le kapcsolni? Más megoldást én se tudok,ha már a tábla se segit!!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Kriszti, nagyon ügyes vagy (nincs is rá igazán kifejező szó!) :D :D :D
(irigyellek is) Nekem át kell válogatni még a dzsekiket meg a cipőket, DE már az összes szekrényteteji dobozt átnéztem és kiválogattam. A játékokat én nem tudtam rendbe tenni. HA a kicsi rendes lesz, még lehet, hogy megcsinálom :wink: És igazi sárkányanya lett belőlem: reggel be kell ágyazni (még nekem is :( ), este rendet kell csinálni, szóval nem könnyű velem az élet :roll: (ha nem szokják meg gyorsan, hogy ebben a tanévben így csináljuk, elborít a rendetlenség, az tuti.)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Azt mondta, hogy július elsejétől érvényes ez a rendelkezés, én meg nem néztem utána.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Beatrix, akartam neked írni.
Azért nyilvánosan és nem magán úton, hátha más leendő nagymama is olvasgatja a hozzászólásainkat.
Ez nem könnyű. Nagyon figyelj kérlek oda, hogy ne felejtkezz el arról, hogy te Bex anyja vagy. Tomika az ő gyereke lesz, nem a tiéd. Bexnek most nagyon nagy szüksége van rád (ekkora talán utoljára), de mint a saját anyjára, és nem mint vetélytársra a gyermeke nevelésében. Te maradj az ő anyja. Most ha megszületik Tomika, nem arra lesz szüksége, hogy kivedd a kezéből, pelenkázd fürdesd, altasd, vagy (legszörnyűbb) etesd a kicsit. Most arra van szüksége, hogy róla gondoskodj: főzz neki, hogy legyen elég teje, moss, vasalj, mosogass, takaríts, hogy pihenhessen és törődhessen a kisfiúval, aki már az ő kisfia. Nem lesz könnyű, de Bex a te lányod. Egy okos, érett, csodálatos nő, akinek ha megvan a biztos a háttere (a férje és az édesanyja), akkor ragyogóan el tudja majd látni a kisfiát, a te tündéri unokádat.
Talán jobb lett volna, ha előbb írok, de szerintem még nem késő :wink: És amit írtam nagy szeretettel írtam és remélem, sikerült jól megfogalmazni.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na, majd megnézem én is / bár közlöny nem jár 8) / de szerintem kamuzik.
Sárkányanya :) :) :) :)

vicger

Sziasztok,
Hazaküldtek, mivel 8 percre van a kórház tőlünk ,és ha bármi van ,akkor pikkpakk beérünk.
Doki megvizsgált ( hát.....most már értem miről beszéltetek itt páran)
Bő egy ujjnyi, és doki szerint ebből nem lesz 12 órán belül szülés.
Szülésznő szerint hajnalban vagy legkésőbb holnap beindul a dolog.
Szóval, ha esetleg nem jelentkeznék, akkor szülőszobán vagyok :D

Most befejezem,mérem az időt, és nézek Doktor House-t!

(és köszi a drukkokat! :D )

KépKép
csikipetra

Ez jó téma ;) Enyém anyunál néha éreztem úgy, h rivalizálás van, mintha el akarná édesgetni tőlem a lányomat... Pedig születésekor teljesen rám koncentrált, tehát nem Vica körüli teendőkben segített, hanem vasalás, főzés, mosás stb. Aztán az együtt élés során ugye jött a nagyszülői engedékenység, a "jobban tudom" , a gyerek előtt állt le velem vitázni egy egy Vicának mondott "nem"-en, amit persze Vicám nem hülye lévén frankón kihasznált, s ha én nem, akkor majd a Mama megengedi. Nem jó dolog.... Szerencsére elköltöztünk ;)

vicger

olvasó üzemmódban vagyok :wink:

KépKép
KépKép
madar

Petra: de jó, hogy írtál. Én most ugyebár "szobafogságon" vagyok a kórházban. :wink: gép és telefon is mellettem. Ha gondolod, mentsd el a számom. Azonnal tudom továbbítani a híreket, akár éjjel is. :wink:

Húúú, de izgalmas. :wink: :)

KépKép
KépKép
madar

Petra, na akkor továbbra is mennek a drukkok! szerintem is hajnal lesz ebből :)

vicger

Jöttem jóéjt kívánni :D reggel korán kelek, mert igen lassan szokott mostanában elkészülni a szalonképes Szezso :-D

Süti (meg aki arra jár): tettem egy aktuális pocakfotót a picasara :wink:

Petrának drukk, ideje hogy javuljon a kibújt fiúk és lányok aránya :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

az előbb belerúgtam a babakocsi kerekébe , a kisujjam volt az áldozat... :cry: :cry: :cry: vérzik és fáááááááááááááááááj :cry: :cry: :cry: :cry:

Madar, mijazhogy olvasó üzemmód???? Tessék szépen beszámolni a napotokról! :) :) Veronika még mindig csak eszik és alszik? :) :) :) Julcsi fogta már a karjában? Apuka nagyon szerelmetes? :) :) :) Tényleg, bent volt a szülés alatt? Milyenek a nővérek? Te fürdeted? :) :) :) ésatöbbiésatöbbi :D :D :D :D Tuuuuuuuuuuuuuuuuudod, hogy kíváncsi fehérnép vagyok! :)
Azt már meg sem kérdezem, hogy miért nincs friss kép??

Mabe, s nálatok mizu? Imola, szeret fürdeni? /Enyém Ati egészen addig végigüvöltötte a fürdetést, míg nem vettünk egy cumit neki... onnantól két emberes volt a fürcsi, egyik szülő cumifogó volt, a másik a gyerekmosó :D :D :D / mennyit van már ébren? Napközben hogyan alszik? Kiságyban, babakocsiban, kézben :wink: , kendőben, mózesben? Apa még otthon van veletek, vagy már dolgozik? ésatöbbiésatöbbi :)

Zsófiékról is olyan jó lenne már tudni első kézből... na meg persze a babákat látni :)

Dorka
? Remélem hamarosan Te is jössz sok-sok képpel és csupa pozitív élménnyel!!! :) :)

vicger

Bea, a csengőt nem tudom kihúzni, max elvágni :D :D :D :D Már eszembe jutott! 8) 8) 8) 8)

vicger

[quote="laki papné"]I írta:laki papnégen, Andi, igazad van :lol: :lol: :lol:
Bár én a múltkor nem álltam meg és vettem diétás csokit, amiben csak fruktóz volt, cukor meg egyéb mesterséges vackok meg nem, annyira jólesett :oops: de csak annyit ettem, amennyi belefért a szénhidrát keretbe :wink:

húúúúúúúúú csajok, én nagyon terhes vagyok, vagy látászavarom lett a svájci csoki elképzelésétől: azt olvastam

" ... csak annyit ettem, amennyi belefért a számba ... " :shock: :shock: :shock: :lol:

Én is bűnöztem, de kb 2-3szor az eddigi diéta folyamán: nálam a Cote d'dor narancsos keserű csokija jön be ... :) ... és szigorúan csak 1-1 kocka :oops:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="laki papné"]B írta:laki papnéeatrix, akartam neked írni.
Azért nyilvánosan és nem magán úton, hátha más leendő nagymama is olvasgatja a hozzászólásainkat.
Ez nem könnyű. Nagyon figyelj kérlek oda, hogy ne felejtkezz el arról, hogy te Bex anyja vagy. Tomika az ő gyereke lesz, nem a tiéd. Bexnek most nagyon nagy szüksége van rád (ekkora talán utoljára), de mint a saját anyjára, és nem mint vetélytársra a gyermeke nevelésében. Te maradj az ő anyja. Most ha megszületik Tomika, nem arra lesz szüksége, hogy kivedd a kezéből, pelenkázd fürdesd, altasd, vagy (legszörnyűbb) etesd a kicsit. Most arra van szüksége, hogy róla gondoskodj: főzz neki, hogy legyen elég teje, moss, vasalj, mosogass, takaríts, hogy pihenhessen és törődhessen a kisfiúval, aki már az ő kisfia. Nem lesz könnyű, de Bex a te lányod. Egy okos, érett, csodálatos nő, akinek ha megvan a biztos a háttere (a férje és az édesanyja), akkor ragyogóan el tudja majd látni a kisfiát, a te tündéri unokádat.
Talán jobb lett volna, ha előbb írok, de szerintem még nem késő :wink: És amit írtam nagy szeretettel írtam és remélem, sikerült jól megfogalmazni.

Anna: ezt olyan-de olyan szépen és finoman, mégis lényegretörően megfogalmaztad !!! ... és mennyire igaz, MINDEN szó :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

... közben olvastam tovább ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anna: Nagyon aranyos vagy,hogy igy megfogalmaztad a dolgokat és remélem hogy megfogok felelni mint nagymama! Úristen ezt most nagyon furcsa volt leirnom :D Amit tudni kell rólam én egy nagyon lökött nő vagyok,aki mindig a saját feje után megy és még az anyával is össze tudott veszni a gyerekei miatt.Én nagyon egyedül voltam mikór a Bex született és mindent az ösztöneim szerint csináltam,mindezt 18 éves fejjel.Nekem senki nem segitett a baba mellett, én se szeretnék bele szólni Bex dolgába.Ha ő kéri a segitségemet akkor rögtön ott vagyok de szerintem én se fogok a nyakán lógni, azt hozzá kell tenni hogy nem együtt lakunk már :( Azért nagyon remélem hogy egy pár tanácsot azért fogok tudni neki adni,már csak a két gyerek felnevelése alatt csak ragadt rám valami :D Azt viszont nagyon remélem ,hogy elöbb hozzám fog fordulni a lányom ha balami gondja van, és nem egy idegenhez vagy valami könyvhöz.Azt is tudom hogy ezt jó szándékból irtad és köszi,de tudod mikór egy gyermek születik vele egy nagymama is,ez egy uj szerep amit nem lehet megtanulni. Ahogy magamat ismerem ezt is ösztönösen fogom tenni.De erre majd az idő add választ,hogy jól csináltam-e!! Puszi neked Beatrix

Kép
lipót beatrix

Na most kicsit van net,

szegény Petra!!!

Az a baj Kriszti,hogyha nincs csöngő akkor dörömbölni fognak,mert tudják otthon vagy.
Hogy te mennyi mindent csináltál.de megkérdezném mennyi időbe tellett???????És mennyi idő lesz amíg így marad?????Én is ilyen minden a helyén legyen vagyok,de ezt nem csinálnám meg.

Andi,mire pazaroltad el majdnem a magzatvized???????

Brumi,Gyerek velem vagy nem akkor is kikértem volna magamnak.Ha látnám rajta hogy gondot okozott akkor elmondanám neki,hogy anya nem rá haragudott hanem a nénire.Nem lehet elég korán megtanítani,hogy az ember álljon ki magáért.Sőt sok esetben ezt másokért is megteszem.

sutimano76

Ez még lemaradt: Van egy 5 gyerekes fiatal barátnőm akinek a fiaira nagyon sokszor vigyáztam,és a mai napig a nyakamba ugranak a fiuk mikór meglátnak! :) Etettem ,itattam és tisztába is raktam öket,és még az anyja elött is rászóltam :D :D :D A legnagyobb 19 éves a legkisebb meg 3.Remélem hogy ezt a saját unokámmal is megtehetem. :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Anna nagyon szépen fogalmaztál, de sztem egy nagyi (jajj hogyan írjam le hogy ne legyen bántó :roll: :roll: :roll: )nem megy másként,de ilyenkor olyan extázisba esik,hogy úgyse fogja tudni hol a helye.bocsibocsibocsi minden nagymamitól,de így hogy még anya se vagyok,tudom ismerem magam és tuti beleszólnék mindenbe.DE sajnálom hogy nekem nincs anyukám,de ha lenne és jönne,akkor tutira meg tudnám vele beszélni,hogy most épp mire van szükségem,bejárónőre,babysitterre,vagy egy tanácsadóra,stb.

sutimano76

Sutimano: Nagyon sajnálom,hogy neked nincs anyukád,de teljesen igazad van totál extázisban vagyok! Izgulok a lányom miatt,de tényleg nem akarok beleszólni!! :D És mint irtam nem csak egy bébi születik,hanem egy ANYJA és ezzel együtt egy nagymama is.Mivel nem találom magam elég idösnek,egy Hondával száguldozok,szegecselt börkabátom a kedvencem igy remélem hogy nem leszek egy minden lébe kanál!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Mivel nem tudom,hogy mit hoz a jövö igy majd késöbb kérdezzétek Bexet!!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Rengeteget írtatok,nem tudok most visszaolvasni/reagálni! Ne haragudjatok!
Köszönöm a fogadtatást!
Tudom,hogy most tértem vissza,de sajna pár napra el is tűnök,nem akartam szó nélkül.Holnap reggel be kell feküdnöm,valószínű pénteken császár!Mindenkinek csodás szülést kívánok (hétvégén front lesz!),ha hazajöttünk jelentkezem.
Puszi
Kata

Kép

Kép
tisz

Sziasztok, ideértem én is.
Végre csináltam valamit. Kipakoltam sokmindent a spejzból a konyhába, mindent el is mostam, úgy tettem el. Lesikáltam a krumplisütő lábasomat.... A mosogatót, fürdőbe mosdót és a pultot.
És este vacsivendégeink voltak. Ma megcsináltam a gyrost salival, hasábbal és tzatzikivel. Mindenkinek ízlett. Ez olyan jó érzés! El is mosogattam, rend és tisztaság van! Még a szobában kicsit el kell pakolnom és utána fotózok és pakolom fel nektek a picasara.
Mert Kriszti leharapja a fejemet, hogy el vagyok maradva az ígért fotókkal! :lol: :lol: Banyek nagyanyósod.... Előbb utóbb lehajítod az erkélyről.... szoba, juhéééééééééééé. A francnak lett volna türelme kiválogatni mindent! :lol: :lol:
Petra kitartást az éjszakához és üzenj, ha van valami, mert egy emberként izgulunk Értetek is!
T-pk Nektek is vészesen közeleg az idő. Úgy izgulok, lesz még itt grupen bőgés, Andi szavaival élve. Jó szórakozás lehet figyelni az arcokat. Egy ismerős is mondta ezt, de ők poénból időnként egymásba is karolnak az utcán! :lol:
Manó buszos story jellemző sajnos. Mamika rohan a buszhoz, tolaxik, aztán meg fáj a lába valaki adjon már helyet. De sok ilyennel találkoztam. De itt Sütivel értek egyet én nem bírtam volna megállni, hogy ne szóljak be durvábban. Tisztelem és szeretem az időseket, de mindennek van határa.
Madar remélem tudsz pihenni éjszaka, ha nem, válaszolhatsz Kriszti által feltett kérdésekre, mert nem csak ő kiváncsi! :lol: :lol:
Többiektől bocsi, ennyire volt kapacitásom. :lol: :lol:
Anna, nagyon szépen fogalmaztál, csak nem értem, honnan jött a gondolat. Szerintem egyikünk sem írt semmi olyasmit ami arra utalhatott volna, hogy rivalizálnom kell majd anyuval a gyerekért. Csak érdekel miből merült ez fel, vagy csak általánosan???
Most is ott segítenek, ahol tudnak. De írtam is, ő nagyon kreatív, sok jó ötlete van, de ha valami nem tetszik megmondom és kész. Hétvégén is nagy segítség volt, hogy főzőtt és hozta a kaját én meg pihenhettem meg pakolászhattam. Ő ebben segít, apu meg... mindenes... már soxor leírtam milyen szerencsés vagyok. Ma volt itt az asztalos és azt mondta a konyhára, hogy ahhoz képest, hogy házi megoldás, profi munka. Hát ilyenek az én szüleim. Tudtam hová kell születni!!! :wink: :lol: És kos vagyok a javából, a keményfejű, kiállok magamért és én is ösztönlény vagyok, ezt talán tőle örököltem! És azt nem tudom írtam-e már valamikor, hogy férjemmel baromi jól kijönnek! Időnként mint 2 idióta gyerek! :lol: én meg idegbajt kapok tőlük.... Biztos lesznek nézeteltérések, de gyereknevelésben hasonlóan gondolkozunk szerencsére!
Szóval csak érdekel, honnan jött ez az egész.
És kitartást a hátralévő pakolászáshoz. Nekem is van még mit. :wink:
A fiam a hasfalamon keresztül szeretne kijönni! Órák óta feszít, nyom, nem tudok vele mit csinálni. Nem jó ülni, feküdni, semmi. Pedig már mondtam neki, hogy forduljon vissza a helyére és nem ott van a kijárat! :shock:
bex13

Azta ,Tisz micsoda történések!!!Drukkolunk péntekre!!!!!!

Húúúúúúú,Beatrix most megleptél.Azok után,hogy varrogatsz,meg szalvétázol,teljesen máshogy képzeltelek el.Egy motoron száguldozó nagymami :shock: :shock:

Az előző car éjszakának köszönhetően mostmár alig látok ki a fejemből.
Jóccakát!!!!egy jó alvásban reménykedő kismami

sutimano76

Süti nem motoron, csak egy sportos 3 ajtós személykocsi! :lol: :lol:
jó éjt neked! Remélem mindenkinek nyugodt, pihentető éjszakája lesz!
bex13

Bex ,látom megint nem kímélted magad!!!!!!!!!!!!!!Sztem Tomi ezt nem kultiválta és ez volt a büntid este.Megjegyzem én csajszim is ezzel szórakoztatott engem,és most bocsi az szókimondásért,de ezekkel a feszítésekkel egyszerre tudott szúrásokat és fájdalmat okozni a húgyhólyagom-húgycsővem,hüvelyem és végbélem környékén.Ezáltal a szemem előtt csillagokat szórva.
Tegyetek képet anyudról is mert a leírtakból vizuális típusként elképzeléseim vannak,de mostmár összezavarodtam és szeretek a nevekhez arcot társítani.Köszi.
Hát asszem nálunk én leszek az überbunkó,mert nővérem már most nem tudja hol a helye a családban,sajna annyira szeretett volna egy kislányt,hogy pillanatnyilag úgy érzem mintha a sajátjaként várná.Az anyósom is annyira vágyott erre az unokára,hogy eszébe se jutott még mindig venni neki bármit,de sebaj,viszont én nem mondhatok semmit,mert tuti vérig sértem, a párom meg konfliktuskerülő vele kapcsolatban.
Így érdekesen fogok elküldeni bárkit is.Jajjjj már előre félek!!!!
Megjegyzem,20-án beszélgetés közben elhintettem egy két mondatot (rokonok és anyósék előtt),hogy már nem nagyon bírok takarítani és a főzés is lassan nehezem esik.Azóta a nővéreméknek is szóltam,ha főznek pár adagig gondoljanak ránk is ,majd ebédbefizetek hozzájuk.Hát eltelt egy hét,de a babakocsimosáson kívül még más felajánlás nem érkezett.
Húúúúúúúú,már megint csak panaszkodok,basszus.
Nna,megyek inkább aludni!!!!!

sutimano76

Jaaaaaaa,nem motor,na mindegy sportos kocsi se nagymamis,a szegecses bőrkabi meg főleg nem.DE szerető és fiatal nagymami mellett Tomikának tuti jó dolga lesz!!!!!!!!!!Most kicsit irigykedek,mert sajna anyós vasággyal együtt se éri az 50 kg.Na most adódhat olyan szitu,hogy ölbe kéne kapni unokát,jesszus lelki szemeim előtt látom,hogy anyós elborul,mert kissé rozoga.De az a qrva cigi még mindig lóg a szájából,pedig ő leszokik mire Berni megszületik!!!!!Na ja,én is cigiztem,felismerem ha valaki csak beszél róla!!!!!

sutimano76

Sutimano: Privit köldtem! Ja és azon az oldalon még a hülyeségeimet is meg tudod nézni,otthonkreativan oldalon!!

Kép
lipót beatrix

Oké, picasára majd dobok képet róla is! :lol:
Én is erre gondoltam, már beígértem neki, hogy holnap csak pihenek, ha ez a baj, csak húzódjon már vissza.... Egy ideig jobb volt, de most is fönt van a gyomromnál, bordámnál. Remélem nem fordult meg, érdekes dolgokat művelt a pocakommal. Hólyagon való ugrálás is érdekes, az előbb azt hittem nem érek ki a fürdőbe. :lol: :lol:
Én anyósom is érdekes tud lenni... Nekem olyan furcsák, múltkor már eltűnődtem, hogy kerülhetett a férjem egy ilyen családba...
Nekem az esküvői előkészületeket tették tönkre, mindenbe beleszóltak én meg nem akartam összeveszni leendő anyóssal- apóssal pont esküvő előtt. De többszöri kiborulás és lefújás gondolata soxor bejátszott... Most meg az a furcsa, hogy nekik is első unoka, első megjegyzés az volt, hogy na végre. Itt vagyok a 9. hónapban és nem tudják, hogy fogják hívni az unokát! Eszükbe nem jutott megkérdezni. A múltkor meg kisteherautó volt itt, mert dolgoztak és kellett. Mondtam azzal én nem megyek Metróba, cseréljük visssza kocsikat. Sehogy nem volt kényelmes, rázott is. Erre anyós megkérdezte mi bajom a teherautóval???? És panaszkodik, hogy festés van, ott van hagyva egyedül ezt nem bírja, azt nem bírja stb. Miközben semmit nem csinált, potosabban ráért, mert sütit sütött. De én 9 hónaposan, asthmásan, pakolászások közepette mit nem bírok??? Soha nem hallottak panaszkodni! Időnként olyan furcsák. Apósom nagyon szeret, de néha nagyon zavar. Például karácsonykor, amikor én kapok csak tőle plusz ajándékot a saját gyerekei meg nem. Vagy nekem akarnak venni névnapomra ajándékot, saját fiuknak meg nem. Ezek engem nagyon zavarnak.
Süti panaszkodj nyugodtan, látod időnként belőlem is kijön....
Ja lányok, elfelejtettem mondani, pár napja voltam Tescóban és a babaruhák 30%-al le vannak értékelve. Persze pont most egy vasam sincs... :evil: :evil:
Valamit még akartam, de majd eszembe jut.
Jó éjt!
bex13

Jó reggelt!

Tisz, T-pk, Petra millió drukk a picurokhoz!!

Anna, Andi rossz olvasni a "kínlódásotokat" csoki ügyben. Sajnállak titeket, bár én sem ehetek, de én abszolút nem is kívánom!

Beatrix, én anyukám Lőrinccel 3X-os nagymama lesz, és ő is nagyon fiatalos! És csak 49 lesz!
Nekem sajnos anyósommal fog meggyűlni a bajom, de megpróbálok ügyeskedni.

Én még egyben. Bár kedden azt hittem elindul valami, szinte egész nap keményedtem. De azóta se volt semmi. Nem baj én türelmes vagyok, bár titkon reménykedem a vasárnapban. :wink:

Kép
kata05

Jó reggelt :)
Csodás éjszakánk volt, éljen a panel!!!!! Szomszédban hirig van, rendőrt hívtak, ordítoztak, Apa ki akarta hajítani a pasast, mert nem tudtam aludni tőle, alig bírom ilyenkor lebeszélni róla. Múltkor két hétig ez ment folyamatosan, akkor elvitték, most visszatért, mint bobby a dallasban és ott folytatja, ahol abbahagyta. Fél hétkor már ordítozott a lépcsőház előtt. Elsőn lakunk. Sebaj, betáraztam :) :) :)

Süti.. a rokonait az ember nem válogathatja meg, csak a barátait. Legalábbis én ezzel szoktam vígasztalni magam :lol:
Tisz! Szurkolunk! Minden rendben lesz :) :)
Bex, nagyon ügyes vagy :)
Kriszti :? :? Sikítoztam volna az idegtől a helyedben! Le a kalappal előtted!!!!!!
A&A Ti meg ne csokizzatok itt, összenyálazom korán reggel a klaviatúrát :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Kata :? Én is anyóstól tartok nagyon... Tegnap este nem nyitottunk neki ajtót :? :?

Kép
lili34

[quote="lili34"]K írta:lili34ata :? Én is anyóstól tartok nagyon... Tegnap este nem nyitottunk neki ajtót :? :?

Ez tetszett!! :lol:

Tudom sokatoknak nem lesz rá szüksége de találtam egy cikket:

http://www.kismamablog.hu/szoptatas/fog ... atas-alatt

Kép
kata05

Jó reggelt mindenkinek!

Petra továbbra is drukkkkk!!!!

Én még mindig jól aludtam, bár a pocakomnál nem a keményedést kell számolni szerintem, hanem hogy mikor nem kemény - szinte már non stop kemény.... szerintem megindulna magától is pár napon belül, de én is így vagyok nyugodtabb, mert pénteken így egész nap ott lesz a dokim, hétvégén meg gondolom csak ügyelet van pár lézengő orvossal és csak a végére jönne be a dokim.

t-pk

De agyatlan vagyok.. Petra :? Azt hittem már javában babázol este!!!! Hajrááá :) :) :)

Kép
lili34

T-pk, de jó lesz neked holnap :) :) Tiszta izgalom az életünk a napokban :) :)

Kép
lili34

Jó reggelt! Mostanában én vagyok a reggeli első ébredő. :)

Kriszti: Nem akarom elkiabálni, de Veronika továbbra is jól működik. :wink: Tegnap volt doktor néni, aki megvizsgálta, nagyon ügyes volt és minden rendben, aztán a pancsit is nagyon jól viselte, és sokat aludt, meg szopizott. :)
Este volt egy picit nyűgösebb, talán érezte rajtam, hogy feszült vagyok. Apa ugyanis telefonált, hogy Julcsi nincs jól, hányt, nagyon fáradt és gyenge volt. Ő kérte, hogy hívjunk hozzá doktor nénit. Volt ugyan egy gyanús mondata, hogy "őt is kórházba kell vinni" .... :roll: ebből arra gondoltam, hogy nagy baj nem lehet, inkább a stressz, a tesó, anyahiány stb. Tessék én meg közben próbáltam nyugtatgatni Bibit. :oops: Felhívtam a dokit, hogy innen nem tudom megítélni a helyzetet, lehet, hogy nem komoly, de örülnék, ha megnézné ... igazam lett ... Julcsi a lovastáborban volt egésznap, természetesen a legvastagabb lovasnadrágot vette fel a lovascsizmával, egésznap így volt ... :roll: ... egyrészt túlmelegedett, másrészt nagyon elfáradt, és ezekhez volt ott alapnak a stressz a már fent írtak miatt ...
Ezekután magától döntött úgy, hogy ma nem megy a lovardába, nem megy a barátaihoz, délelőtt csak nagyi, utána apa és jönnek hozzánk ... a szívem szakadt meg, hogy nem lehettem ott vele az este ...
Julcsi egyébként hamarabb fogta a karjában Veronikát, mint én
:) ... mikor visszahoztak a műtőből, ők már itt vártak a szobában, addigra már Julcsi tartotta is Őt a karjában :)
Igen, én fürdetem, de ha kérek segítséget, mindenben nagyon készségesek, nagyon normálisak a csecsemősök, nővérek.
Apa nem volt bent, bár a csaszi ellenére lehetett volna, de Ők Julcsival kint várakoztak. :wink:

Anna: annyira szépen írtál Beatrixnek ...

tisz: mennek a drukkok Nektek is, és nagyon várjuk a híreket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Süti: kismami, jól aludtál? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Mire megírtam, mennyien beelőztetek. :)

Mi lehet Perával???

KépKép
KépKép
madar

Madar, gyönyörű Veronika, még meg sem dícsértem!! Hát így nem lehetett könnyű az estéd. :(

Kép
kata05

Lili: "áldás" lehet egy ilyen szomszéd :evil:

t-pk, Kata: Nektek is nagy-nagy drukkok +++++++++++++
sűrű hétvégénk lesz :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

köszönöm Kata. Olyan rossz volt hallani a háttérben síró, öklendező Julcsit, de ma már beszéltem vele, vidám volt a hangja :)

KépKép
KépKép
madar

Reggelt!!!!!!!!!!!

Beatrix és Bex ,akadozik a net,így válaszolni majd csak később tudok,mert nem küldi el a választ.

Madar több okból is irigykedek,egyrészt mert jó kislány Veronika,másrészt mert már babusgathatod,ás harmadrészt mert gondolom így tudsz aludni.
Én éjszakám elment,de a reggeli kelésektől tele a hócsukeszom,vagy görcsölök,vagy Berni feszít annyira,hogy szétszakadok.Tegnap eljuttotam a nagy elhatározásra,maradok a szept 5-ei szülésnél-bocs Andi,mert már nem bírom!!!!!Kíváncsi vagyok és szeretnék egyet aludni(kórházban első éjszaka--remélem!!
Julcsinak pedig jobbulást kívánok!!!!!
KÉPEKET KÉRÜNK VERONIKÁRÓL és rólad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MABE,azért mert most picit Veronikával foglalkoztunk,azé még Imolára is kiváncsiak vagyunk,kérünk ám róla is friss képeket!!!!!!!

Hogy megy az idő??????Holnap már péntek!!!!!!!!!!T-pk,Petra ,Tisz és aki még kedvet kap a hidegfront miatt annak nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Lili, :shock:
[quote] írta:n is anyóstól tartok nagyon... Tegnap este nem nyitottunk neki ajtót
, ez elég laza!!!!!!!
Az enyém nem is jön,külön kérvényt kell benyújtani,hogy kijöjjenek.Eddig azt hittem hogy majd itt fognak lógni a nyakamon,ha meglesz az unoka,de az eddigi produkciójukból HA következik,akkor talán mégsem!!!!!!
Szomszéd :evil:

sutimano76

Szezso,pocak tényleg érdekes formájú :D ,de szépen megnőtt az előző képhez képest!!!

Manó,te pocid is sokat nőtt!!!!!

sutimano76

Nektek nem fáj a mellbimbóitok? Nekem ma valamiért elkezdte...

Suti, látom kezded leadni a szülési dátumot. :D Görcsölsz? Lehet te leszel a következő?!

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: