A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Kima! Ezzel én is így vagyok. Ami igazán nagyon tetszik az már ellőve az első fiúnál....így tanácstalan vagyok. De van még 20 hét gondolkodási idő. :wink:

Kép

Kép
somaanya

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="klemencia"]M írta:klemenciaajd valahogy túlélem ezeket az ébrentöltött éjszakákat, és amit lehet, azt pótlom nappal :)

Aztán megszületik az apróság, és teljesen megszokott a kóválygós napokat is :wink: :lol:

Egyenlőre még el sem tudom képzelni milyen lesz :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="kima75"]
írta:
kima75Klemencia!
Üdv a topicban! Esetleg nem lehet, hogy nem fáradsz el eléggé napközben? Szerintem próbálj meg napközben nem szundizni és akkor lehet, hogy éjszaka sikerülni fog.

Szia,

esténként is álmos vagyok (csak úgy mint napközben).
Majd szombaton megfigyelem, mert akkor megyünk kirándulni a HHH-re. Ha utána sem tudok majd aludni, akkor nincs összefüggésben a napi fáradozásaimmal :D

Ágnes

Kép
klemencia

Somaanya, szupi lett, ügyes vagy :wink: :lol: :lol: Ugye, hogy nem ördőngősség???

Nekem a Soma olyan kis pajkos, játékos, édi-bédi név. Ehhez képest mindhárom nevetek elég komoly, nem? Vagy Soma lesz a bohóc, Öcsibogyó meg a komoly? :lol: :lol: :lol: :lol:

Klemencia, az Uzsokiban fogsz szülni??? És odajársz vizsgálatra? Egyszer összefuthatnánk, bemutatnám Neked a fiamat is :wink:
Ha küldesz nekem priviben mail -címet, adok neked is jogot a képfeltöltésre :wink: :lol:

Bogi, gyere, és mesélj, hogy mi volt UH-n!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok megpróbálok mindenre reagálni!

Köszönöm szépen a gratulációkat a kukisomhoz! :D
Hékás köszönöm, hogy bekékeztél, örülök neki nagyon! A párom fiút akart, én lányt de már úgy beleéltem magam, hogy fiú lesz, ennek örömére vettem is neki egy kis ruhácskát! :D (fel akartam rakni de nem megy!) :lol:

Twist nagyon cuki a babaszobátok! :D Én is már úgy szeretném, hogy elkezdjük csinálni!

Klári és milyen a Chipolino kocsitok jó? Próbálgatod tényleg olyan szupi mint a képeken? Melyik szinüt rendelted? Mert ugye 4féle van!

Valaki írta, hogy az anyósa mondta, hogy még ne vásároljon! Hát nekem is azt mondta "majd ráérsz 6 hónapos terhesen addig bármi történhet" Úgyhogy ha veszek is valamit neki nem mutatom meg! :roll: csak anyumnak!

A hajhullásról nekem is sajnos a derékig érő dús hajam csomókba hullik és le kellett vágatnom váll alattig mert szörnyűek voltak a szőnyegek!

Én is asszem érzem néha babácskát olyan kivülről mikor hanyatt fekszek mintha hullámzana egy kis dudor a pocim alján és ilyen nem buborék hanem mint mikor a halacska fickándozik az akváriumba olyasmit érzek! :lol: (Nem tudom megfogalmazni) :oops:

Én is két hete voltam AFP-n és még nincs eredmény! :( Tegnapra kaptam időpontot UH-ra de azt mondta a doki az AFP eredmény nélkül nem csinálja meg ugyhogy jövő hétre kaptam megint egy időpontot!

Én is szeretnék a közös oldalhoz elérhetőséget léci-léci-léci! :wink: :D

Bocsi a szófosiért!

KépKép
ldetti

Trudi nagyon drukkolok holnapra, hogy minden rendben legyen!

KépKép
ldetti

A babakelengye listáitok nagyon hasznosak! És tényleg ennyi minden kell ez minden ennyire fontos? Nem tudom mert én is első babás vagyok, de jó hosszú ez a lista! :lol:

KépKép
ldetti

Hékás annyira édes a kisfiad a képen! :D

Ki is csinálta a tökfőzit? Én is úgy megkivántam! :oops:
Nálunk rántott karfiol van meg francia sali meg magyaros pizza! Ma nem főztem! :lol:
Akartam már kérdezni van köztetek valaki tejérzékeny? Én sajna az vagyok mindent laktózmentesen kell csinálnom és nem szedhetem a gyógyszeremet rá amit terhesség elött!

Engem párom azzal nyúz mikor csinálok egy tepsi francia krémest? Mert olyan sütiéhes! :roll:

Én sem tudok este elaludni csak éjjel 2-3 körül és 5-6ig alszok utána pisi utána megint 1óra alvás megint pisi és ez így megy 8-9ig míg fel nem kelek! És ébredéskor nekem is elvan dugulva az orrom de azt mondják ez normális ez nem allergia hanem a terhesség miatt van megnőtt a nyálkahártya termelés vagy mi! :lol:

KépKép
ldetti

[quote="hékás"]
írta:
hékásKlemencia, az Uzsokiban fogsz szülni??? És odajársz vizsgálatra? Egyszer összefuthatnánk, bemutatnám Neked a fiamat is :wink:
Ha küldesz nekem priviben mail -címet, adok neked is jogot a képfeltöltésre :wink: :lol:

Igen, az Uzsokiban fogok szülni...bár ahogy mostanában elnézem a tető nélküli hajdan volt szülészeti osztályt, gondolkodom rajta, hogy ha megszültem kivonulok a kocsi hátsó ülésére a babával, és csak a kötelező vizitekre megyek be az ideiglenesen felállított szülészeti osztályra, ami engem erősen emlékeztet egy elmegyógyintézet folyosóira. Vagy keresek egy közeli szállodát :lol:
Az orvosom hiteget, hogy mire szülök valószínűleg készen lesz az új, két ágyas, wc-s, zuhanyzós szülészet...de sajnos túl régen élek már Magyarországon ahhoz, hogy ezt ne higyjem el neki :shock:

Vizsgálatokra is odajárok. Bár a nőgyógyászom privát...úgyhogy csak a vérvételekre ugrom be, meg előre egyeztetett időpontban ultrahangra.

Összefuthatunk, előzetes időpontegyztetéssel tulajdonképpen bármikor szabaddá tudom magamat tenni :)

Ágnes

Kép
klemencia

ldetti, nagyon jó a 4D-s felvételed!!

Irígykedem, én csak 2,5 hét múlva megyek.
Előbb akartam, de végül úgy határoztam, hogy várok még egy kicsit, hogy had növögessen, gömbölyödjön a bébi. :roll:

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Felméztem a blogra, nagyon klassz, köszi Hékás!!!!

Somaanya, hogy én Téged mennyire másmilyennek képzeltelek el :lol: :lol: :lol:

Majd ha lesz időm, megpróbálok aktívkodni is a blogon, de most elindulok lassan hazafele, mert menni kell bevásárolni a tescoba :(

Szép estét mindenkinek!

szcsm

Kép
szerencsemák

Szia Klemencia!

Köszönöm szépen! Egyidősek vagyunk a terhességbe! :D
Van több kép is ahol én voltam 20at csináltak! A Baross utcába voltam! Már olyan édes ilyenkor is különben, de ha 2,5hét múlva mész már mégjobban kivehetők a vonásai bár én már most tudom az enyémről, hogy az orra meg a szája tiszta apja mert a párom orra ilyen krumplis meg az ő szája ilyen "csókos" :D ! De nem baj mert már most imádom a fiamat főleg ha olyan lesz mint az apja 2 szerelmem lesz! :D

Mire tippelsz milyen nemű a babád? (2,5 hét múlva úgyis megtudod) 4D-n minden látszik premier plánba!!! :D Legalábbis nekem terpesztett! :D

KépKép
ldetti

Én is én is kérek blogot! :) :)

4d UH előtti tanácsok lehet már hallottátok nekem új...

- Előtte kétórával enni, aztán nem
- Előtte 1,5 órával egy csésze fekete tea
Előtte félórával 4 kocka étcsoki

Állítólag tuti ütős koktél! :) :)

KépKépKép
bogyra

[quote="bogyra"] írta:bogyran is én is kérek blogot! :) :)

Bogyra és ettől a "koktéltól" jobban fickándozik vagy ez mit segít? Feldobja a babát?

KépKép
ldetti

[quote="bogyra"] írta:bogyran is én is kérek blogot! :) :)

Köszi, ezt felírom, nehogy elfelejtsem az UH-ig :D

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="ldetti"]S írta:ldettizia Klemencia!

Köszönöm szépen! Egyidősek vagyunk a terhességbe! :D
Van több kép is ahol én voltam 20at csináltak! A Baross utcába voltam! Már olyan édes ilyenkor is különben, de ha 2,5hét múlva mész már mégjobban kivehetők a vonásai bár én már most tudom az enyémről, hogy az orra meg a szája tiszta apja mert a párom orra ilyen krumplis meg az ő szája ilyen "csókos" :D ! De nem baj mert már most imádom a fiamat főleg ha olyan lesz mint az apja 2 szerelmem lesz! :D

Mire tippelsz milyen nemű a babád? (2,5 hét múlva úgyis megtudod) 4D-n minden látszik premier plánba!!! :D Legalábbis nekem terpesztett! :D

Tényleg, észre sem vettem, hogy napra pontosan egyidős a két baba.

Én mindig kislányt szerettem volna. A terhesség elején tisztán "éreztem", hogy fiú lesz. Mostmár elbizonytalandotam, úgyhogy nagyon remlem, hogy a 4D-n szépen forog majd, és megmutatja, hogy kék vagy rózsaszín lesz a szoba :lol:
Csak vicceltem...sárga lesz :D ...ha egyszer eljutunk oda, hogy a párom kihívja az ablakost, kicserélik az ablakot...és utána kifesti a szobát :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Rólam utoljára az esküvőn készült kép 2007-ben. :? Illetve készült jelmezes, de azon nem vagyok túl Kláris. Feltöltsem azt? :oops:

Klári

Kép
claracroft

Detti: a bordós lilát vettük meg. Még nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy ez is nehéz, a 16 kilóstól besz...tam volna. :roll:

Szép, de még nem nagyon próbálgattuk... Ati most tologatja épp a hordozóval a tetején, és vigyorog :) Könnyű volt tolni neki. Az egyik első kereke kicsit nehezebben forog egyelőre, de így súly nélkül... max beolajozzuk.

Klári

Kép
claracroft

ldetti, Bogi, küldtök nekem priviben e-mail címet, hogy elküldhessem a hozzáférést?

Klemencia, Te nem itt éltél korábban? Majd szólj, ha kell jönnöd valami vizsgálatra, és akkor előtte 10 perccel ott leszünk a kórház előtt :lol:

Bogi, nem mesélsz, hogy mi volt?????

Klári, bármilyen képet felrakhattok, az alapot megcsináltam, szabad a pálya :wink: Legfeljebb olyan kommentet kapsz :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Brigi!
Küldtem az adataim privibe!
Köszi!!! :D
gyöngyi-30

Brigi
Lécci nekem is küldj valamit habár nem vagyok képben mihez van az a meghívó?? :lol:

Mi is elkezdtünk kocsit nézni hát siralmas alig van ikres 1-2 helyen és ugy hiszem csak újat szeretnék
de megbeszéltük, hogy az első 3-4-5 hónapra ha szükséges akkor bérlünk amit kell,ha addig nem lesz Na erre nekem az anyukám kezdett el variálni , ugy tűnik nekem ő fog mindenbe beleszólni, sajna anyós már nem tud

nem baj ez a dolguk inkább szóljon bele....

a héten talán mi is megtudjuk a babák nemét de lehet hogy csak vasárnap jövök mert otthon nincs internet wifivel meg nem tudok mert nincs ott hálózat
ha kétnemű akkor mi legyen lila sor???

Móni
KépKép
reunion

Hajhullashoz:

Vichy Dercos. (ez ampulla, fejrekenheto, ketnaponta hasznaltam) + folsav es rengeteg vas (ezt receptre irtak fel) + kicsit levagattam = megallt a hajhullas es erosodott a hajam, bar dusabb meg nem lett. :cry: Most elkezdem megint hasznalni, mert nekem is hullik. Megneztem, nem irtak, hogy terhesen nem lehet hasznalni a hajapolot.

Ugy nez ki megvan a nev: Domini(c)k. :wink: Persze meg valtozhat, de ez most meg mindnekinek (kettonknek) tetszik. Ahogy azonban magunkat ismerem, a regisztracios hivatal elott fogunk tanakodni, hogy biztos jo lesz-e :lol: :lol:

Olyan jo latni, hogy mar diszititek a kis feszkeket...nalunk meg engedelyert kell majd kuncsorogni a tulajnal, hogy valamit is feltegyek a falra. (Ezert tetszett a link az ujrafelhasznalhato matricakrol...remelem valoban nem hagy nyomot majd 8) )

Majd teszek fel kepeket magunkrol is a bolgra. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok, ha még nem vagyok elkésve ezzel. Látszólag "új" vagyok, de valójában csak én vagyok új számotokra, ti számomra nem, ugyanis napi rendszerességgel olvasom a fórumot nagyon-nagyon régóta, Hédi táblázata még fele ilyen hosszú sem volt akkor, amikor "bekapcsolódtam".

A blogos ötlet nagyon tetszik, és mivel nem szeretném elveszíteni a fonalat, úgy éreztem, itt az ideje, hogy hallgatásomnak véget vessek. :)

Brigi, elküldöm majd priviben az adataimat a táblázathoz, ha van még benne hely :), illetve küldök egy email címet, ha utána én is kérhetek meghívót. Bár hirtelen jelentem meg, nem vagyok hátsó szándékú betolakodó, Kati (Cat) barátnője vagyok, úgyhogy tőle kérek majd alibit, ha kétségek merülnének fel. :)

Bemutatkozásul: Nem lesz nagy meglepetés, hogy januárra várjuk az első babánkat. Holnap leszek 19 hetes. Az eddigi vizsgálatok során minden rendben volt, az első trimeszterben elkerültek a rosszullétek, nincsenek problémáim az alvással sem, szóval elég szerencsés vagyok. Mindig is kislány párti voltam, de az első pillanattól azt érezzük, hogy kisfiunk lesz, s a 12 hetes uh-n az orvos annyit mondott, neki is ugyanez a "megérzése". Holnap megyek a következő uh-ra, úgyhogy valószínűleg holnap okosabbak leszünk. :) És bár kislány párti vagyok, mégis ugyanannyira örültem a kisfiúra utaló jeleknek is, nagyon-nagyon boldog vagyok. :)

Így elsőre ennyit rólam, mostantól igyekszem aktívan bekapcsolódni a témákba, ha még befogadtok. :)

Ági
ági33

Gyöngyi! Nem kaptam meg a címedet :cry:

Reunion, felmerült az ötlet, hogy ne itt tároljunk képeket, hanem legyen saját oldalunk valahol, amit csak mi láthatunk. Na ehhez kell a meghívó, el is küldtem.

Ági! Szia, üdv köztünk! Mindjárt küldöm Neked is a meghívót. Viszont hogy megismerjünk, az első feladatod, hogy 24 órán belül képet kell felraknod magadról a blogba :lol: :lol: :lol: Most akkor holnap minek drukkoljak? A kislánynak vagy a kisfiúnak? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Ágik!! :)

Bogyra:
Várom a híreidet az uh-ról! Levinek, Neked is jobbulást!

Adrienn:
Örülök, hogy mire írok, már elmúlt az aggodalmad!

Athena:
Kaptál anyagot a virágokhoz?

Klemencia:
Én is kevésbé mélyen alszom mostanában, azaz kevesebbet alszom, mert többször felébredek. Hallgass valami nyugis zenét, nekem az segít, ha ugyanazt csinálom, mint te. (felidegesítem magam, és méginkább nem tudok elaludni)

Somaanya:
Gratula az eredményhez! A Soma nevet mikor találtátok ki?

Brigi:
Köszi a meghívót, rögtön megtekintem a blogot.
András is biztos örülne neked :), de megértem, ha nem akarsz tömegközlekedni! Legközelebb majd azt mondom, hogy megbeszélésre megyek a Babérba :), András is jöhet, hogy legyen alibink :D.

Ági:
Jó, hogy felfedted magad :), így legalább nem csak Te tudsz rólunk mindent, ezentúl mi is olvasunk :). Drukkolok holnapra!

Kép
cat__

Kerestem közös képet Marcival, de nem találtam :cry: Fel akartam tenni Nektek a blogba, de nem az igazi. Sőt, rólam nincs is :twisted: Apjával bezzeg van egy halom képe Marcinak :twisted:

Cat, legközelebb 4 hét múlva megyek be, egyik reggel olyan 9-fél 10 körül :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Helló mindenkinek!

Na én is előkerülök ám, csak a hosszú hétvégére elutaztunk, vasárnap óta meg nem vagyok éppen a toppon és nem akartam a boldog várandós kis napjaitokat a gondjaimmal terhelni. Marcival voltak vannak problémák, sajnos egyre kezelhetetlenebb én meg egyre türelmetlenebb vagyok. Az a baj, hogy eddig nagyon el voltunk kényeztetve Marci által, de most olyan korszakba lépett, amikor szerintem gyökerestül megváltozik az életünk, és egyelőre idegen ez a helyzet, szoknom kell, szóval nem akartam panaszkodni na, ennyi a lényeg.

Azért nagyjából visszaolvastam mindent, de reagálni már nincs energiám, igyekszem felvenni a fonalat eztán.
Azért mégis:
- Hékás: édes Marcid van neked is, dehát ezek a Marcellek már csak ilyenek, nem igaz? Mindjárt küldök adatokat is priviben, ja és a táblázathoz: A nevem. Szilvi, Születés 1978. 04.26. Ez lemaradt eddig :)
- Üdv. az újaknak:
- Örülök, hogy mindenkinél minden rendben találtatik, maradjon is így.
-Túrórudi, gondolok rád, jelentkezz majd, hogy végül, hogy döntöttél.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ági33:Üdv itt köztünk! :D :D

Szerintetek mi lehet Trudival? Ma még nem jelentkezett, remélem nincs semmi baj!

Icu
Kép
Kép
icu03

csak én nem látom a vonalzóimat, vagy ti sem?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Brigi:
Ha korán odajössz a Babérba, velem is jót teszel, mert sokkal tovább alhatok. :D

Kép
cat__

SZilvánusz:
Én látom!

Kép
cat__

Nem tudom, mi lehet Trudival, remélem, jelentkezik hamarosan!

Kép
cat__

Hát ha engedte magát megszúratni, akkor most pihennie kell, nem biztos, hogy a net az első. De nekem is sokszor eszembe jutott, hogy vajon mi lehet velük?

Szilvánusz, nyugi, nálunk is van néha ilyen nap. Amikor sírva fogadom az apját, hogy én feladom, nem tudok gyereket nevelni :oops: Ilyenkor este félrevonulok, hagyom a fiúkat kettesben, és amikor egy óra múlva kimegyek, már semmi baja a gyerkőcnek. Ilyenkor rájövök, hogy lehet, hogy csak engem unt meg :twisted: :lol:

Most jó, mert én anyuéknál voltam, kocsit takarítottam, hulla fáradt vagyok. És Sanyi altat. Persze meccset néznek, de engem nem érdekel, csak ne nekem kelljen :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: Igen, csak nálunk már egy hete tartott ez az állapot, mondjuk lekopogom, ma sokkal jobb volt a helyzet. Ilyenkor sosem tudom, hogy vajon én keltem-e a jobbik lábammal és azért sikerült jól a nap vagy tényleg Marci volt jobb passzban. Gyanítom, hogy az én hozzáállásomon múlik minden :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szerintem Rudi engedte magát és azért nem jelentkezik. Akkor viszont az is lehet, hogy holnap sem fog, mert azt hallottam, hogy napokig feküdni kell, a netezés meg ugye úgy nem nagyon megy.

Holnap 12:40-re megyek uh-ra. Légyszí drukkoljatok, hogy végre kiderüljön, hogy fiú vagy lány.
Nektek hogy tetszik a Brúnó név? Ma séta közben ez a név is felmerült.

Megyek megkukkantom a blogot :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima: szorítunk! mostmár tuti kiderül. Viccesek vagyunk a 3 marcis vonalzóval egymás alatt :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Brigi, köszi a meghívót és majd a táblát is. :) Igyekszem eleget tenni a feladatnak, de nem lesz könnyű, mert nem igazán van rólam friss kép, pocakfotó pedig még egyáltalán nem készült. Igencsak itt lenne az ideje, talán ma este be kéne vetnem a páromat?!
Ami a drukkolást illeti, nem kell drukkolni sem fiúnak, sem lánynak, bármit is mondanak holnap, nagyon fogunk örülni, bár biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is kisfiú marad. Úgyhogy inkább annak drukkolj, hogy minden rendben legyen. :)

A haj témáról jutott eszembe, hogy nálam kedvezőek a változások. Az elmúlt pár évben annyira zsírosodott a hajam, hogy 2 naponta mosnom kellett, most simán kibír 5 napot. :) Igaz, cserébe nekem is "szőrösebb" lett a hasam, épp azt tervezem, hogy ideje epilálni, de szerencsére időben olvastalak benneteket. :)

Megpróbálkoztam a vonalzó beállításával, remélem, látni fogtok belőle valamit.

Ági

Kép
ági33

Akkor már csak Tamesz hiányzik a sorból :wink:

Brúnó? Nem rossz, nekem eszembe sem jutott volna. Hogy hívnád? Becéznéd valahogy? A vezetéknévhez is passzol?

Szilvánusz, az tuti, hogy sokat jelent, hogy hogy állsz hozzá. Sokszor nekem sincs türelmem. Főleg, ha fáradt vagyok :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ági, a másik kódot másold be az aláírásba, a PHPBB kódot, ami úgy kezdődik, hogy url...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvánusz: Én sem látom a vonalzóidat. :roll: :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi, köszi a tippet! :wink:

Ági

Kép
ági33

Ja, Brigi, képzeld sikerült képet feltennem a blogba. :D :D De ez a tökéletes használati útmutatónak volt köszönhető :!: :!: :lol: :lol:Úgyhogy köszi :!:

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi köszönöm
azt hiszem a bejelentkezést elsőre elcsesztem na mindegy

Móni
KépKép
reunion

[quote="icu03"]J írta:icu03a, Brigi, képzeld sikerült képet feltennem a blogba. :D :D De ez a tökéletes használati útmutatónak volt köszönhető :!: :!: :lol: :lol:Úgyhogy köszi :!:

Köszi, Icu :lol: :lol: :lol: Cat-tel már leleveleztük, hogy ez nálam szakmai ártalom. :lol: Nekem úgy kellett a funkciók működését leírnom, hogy érthető legyen mindenki számára. Ezek szerint beletanultam kellően, és ez a másfél év itthonlét még nem koptatta meg a tudásomat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kellően szerény voltam? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ági33! Üdv köztünk!

Cat! A Soma neves kérdésedet nem nagyon értem....A 2 éves prpntykámnak ez a neve és akkor találtuk ki, hogy ez legyen amikor terhes voltam vele. Remélem erre kérdeztél és nem értettelek félre! :lol:

Szcsm! Miért? Milyennek képzeltél el?

Brigi! Soma valóban kis bohóc, nem bánom ha a második is ilyen lesz csak hozzá illő nevet nem tudunk egyenlőre kitalálni....

Szilvánusz! Nem jönnek a Marci fogai? Nálunk akkor volt ilyen egy-két hetes dilis időszak annak idején. Én kétségbe esetm, hogy eromlott a gyerek aztán ahogy jött úgy elmúlt a hiszti és lett helyette fogacska.

Pakoljátok szépen a képeket a blogba! Én mindjárt teszek fel szép falra festhető mintákat! Ügyeskezűek figyelmébe ajánlom! :wink:

J.

Kép

Kép
somaanya

Üdv, az újaknak!!

Bogyra: mit mondott a doki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alma26 2009.08.26 20:22-kor.

Kép
Kép
alma26

[quote]S írta:zilvánusz! Nem jönnek a Marci fogai? Nálunk akkor volt ilyen egy-két hetes dilis időszak annak idején. Én kétségbe esetm, hogy eromlott a gyerek aztán ahogy jött úgy elmúlt a hiszti és lett helyette fogacska.

de különben símán lehet a foga, sőt én is erre fogtam, csak időnként elbizonytalanodom, hogy lehet ilyen egy fognövekedéstől? Tényleg nagyon csini vagy és tök ismerős nekem. Egyszer tényleg összefuthatnánk a Rómain.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Jelentem gyermek rendben van. Él mint Marci hevesen! :) :) Törökülésben csücsül a méhszájamon, így természetesen nem láttuk a férfiasságát továbbra sem. :)

Tehát én feladtam a kukac kukucskálást és megbeszéltem magammal, hogy ennek oka van. :) :) És nem csesztetjük többet vele a gyereket.
A szívhangját azért nem hallom a kis géppel, mert a gerincem felé van a háta, neki dőlve a méhlepénynek, tehát a hasfalamtól a lehető legtávolabb esik. :)

Szóval már nem aggódom a baba miatt, látom, hogy így is szépen fejlődik. :) Csak engem visel meg a súly vesztés, illetve nem is a vesztés, hanem a mikéntje. :(

Én is gondolok Trudira, remélem nincs gond!

Mi már nagyon rég úgy csináljuk a gyermeknevelést, hogy amikor apa hazajön, akkor bizony csak ő gyerekezik. Fektetést már együtt csináljuk, de övé minden feladat mikortól hazajön a gyerekek körül. Levente hozzám sem szól, ha apa itthon van. Ez hétvégén kellemetlen is tud lenni, de én nem bánom annyira! :oops: :wink:

KépKépKép
bogyra

Somaanya: én is teljesen másképp képzeltelek :)

Kép
Kép
alma26

na ez úgy hangzott, mint valami gyenge randirahívás..... :oops: :shock: :P

[quote]T írta:ényleg nagyon csini vagy és tök ismerős nekem. Egyszer tényleg összefuthatnánk a Rómain.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: